עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roeesnir,

איפה אפשר להשיג בארץ טאבלט עם מקלדת נשלפת שמריץ ווינדווס? ובכלל - יש המלצות לדגם מסויים?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by barakmitz,

שלום רב, אני מחפש טאבלט עם מערכת ההפעלה ווינדוס 7, דוגמת הICONIA. הבעיה שבICONIA הדיסק הוא נורא קטן. האם יש טאבלט עם נפח דיסק גדול? בנוסף, אני מחפש אחד שאפשר לשים בו כרטיס SIM. האם זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני צריך טאבלט טוב לעבודה איזה מעבד אני צריך לבקש דור או כל דבר אחר פשוט אני לא מבין בזה אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. אוקיי אז הטאבלט היחיד שמצא חן בעיני הוא Archos 9 מצאתי יותר חזקים אבל הכי אהבתי אותו אני מחפש משהו דומה ולא לא אפל לא תודה משהו כזה נחמד ולא ממש מוצא וחוץ מבאג נראה שאין את הארקוס הזה בשום מקום מודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מחפש מחליף ל-ASUS R2H הישן והטוב שלי (מבוסס סלרון 900). ראיתי את ה-Asus Eee Slate EP121 למשל: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=EP121-1A011M&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he חייב להיות בסביבות ה-1KG עם מסך מגע טוב ויציאת VGA (אפשר דרך מתאם). מה דעת המומחים?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לכולם! אני מחפש טבלה שתשווה בין המעבדים של AMD (כמו שיש בסטיקי אבל שם יש רק של INTEL). אם אפשר גם הסברים כי אני ממש לא יודע הרבה על ההבדלים במעבדים של AMD..לדוגמא:TURION 64...מה זה? זה סלרון עם 64 ביט? בקיצור אם יש מישהו שמבין ויכול לבאר את העניין אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי אני לא מכיר את עולם המושגים של החומרה במחשבים הניידים למשל כרטיס מסך Intel GMA 900 up to 128MB לא יודע למה להשוות אותו או ה950 ....כנ"ל ולעומתם יש את הרדיאונים = כרטיסים ניפרדים שאינם בילד אין בלוח האם = X300 או X600 מישהו ניתקל באיזו טבלה שעושה סדר מיבחינת רמות ביצוע והקבלה לכל השמות המוכרים בעולם הנייחים חושב שזה יכול לעזור ליקראת קנייה ובכלל תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, אני מחפש לקנות מחשב טבלט \ נייד קל לאימא שלי לצרכים משרדיים. לא סגור לגמרי מה עדיף ואשמח להמלצות. המפרט בגדול ------------- גודל המסך?13-14 לנייד, פחות לטבלט ... * משקל רצוי?עד 1.5 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) תלוי במחיר אם נכנס אז SSD יתקבל בברכה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה בארה"ב, אז כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * אני גם מעדיף שתהיה אפשרות להכתבה קולית בע…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש סוף סוף. מלבד מפרט שלם, אשמח אם תוכלו לציין גם טווח מחירים סביר לכל רכיב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~4000. מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: המשחקים העיקריים שאני מעוניין לשחק בהם הם Spiderman: Web of Shadows וSonic Generation. למרות זאת אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להריץ ברמה סבירה משחקים מודרנים במידה ואהיה מעוניין בהם (כגון משחקים עם דרישות כמו של Watch Dogs). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~8 כל עוד זה עומד בתקציב. 6. האם מת…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ccc,

מה המצב ? שיו שנים לא הייתי כאן... בכל מקרה, אני רוצה לקנות איזה מחשב נייד משהו שיעשה את הדברים הבאים: 1. יאפשר לי לדפדף בנוחיות באתרי אינטרנט 2. לקרוא אימיילים זה הכל ! אני קונה את המחשב מאיביי, אסור שזה יעלה יותר מ250 דולר.. ככה שזה או פנטיום 3 או פנטיום 4 כזה מהישנים יותר.. מאיזה חברות להמנע ? מאיזה מעבדים להמנע ? מה מומלץ מהמחשבים היותר פשוטים ? כמה זכרון צריך להיות מינימום ? ואם יש לכם המלצות ספציפיות גם טוב תודה [br]פורסם בתאריך: 31.10.2007 בשעה 01:01:42 אופסססססססס להעביר לניידים בבקשה לא ראיתי.. סורי

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  11. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  12. צריך לתקן את ההטענה.

13. Started by ramivei,

שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד ללימודים וחשבתי שאולי שווה לי ללכת על יד שניה, לקנות מחשב מתאגיד\חברה שהרי מחליפים את המחשבים שלהם די הרבה ומצבם טוב והם שמורים יחסית (במידה ויש תקלה אז בניגוד למשתמש ביתי מחליפים וגם יש שירותי מעבדה בד"כ). רציתי לשאול אם יש למישהו מושג למי לפנות. בברכה רמי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המפרט כרגע: CPU: E6300 1.86@2.8 MB: ASUS P5B DELUXE MEM: G.SKILL 2GB PK DDR2 800 GRAPHIC: GF 8800GTS 320MB אני משחק על מסך 19 רחב ברזולוציה 1400*990 איפה החוליה החלשה כרגע? זכרון, מעבד, כרטיס מסך?

15. היי חבר'ה רציתי להתייעץ בקניית מחשב נייד. אני כעת בניו יורק נכנסתי לאתר של B&H וראיתי שם כמה מחשבים מעניינים. רציתי לדעת מה הטוב מביניהם, המחיר שלהם זה בערך התקציב שלי והצורך הוא משרדי ומדי פעם גרפי אשמח אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בנושא. http://www.bhphotovideo.com/c/product/1113254-REG/dell_i3543_000blk_inspiron_3000_i3_5005u_4_500gb_windows_8_1_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1062493-REG/acer_nx_mpsaa_001_e557134ak_i34030u_8gb_1tb_windows8_1_64_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1111402-REG/toshiba_pscn4u_01f002_c55d_b5241_a4_6210_4_500gb_windows8_1_15_6.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני רוצה לעזור לחבר שלי עם מפרט שבניתי לו, עכשיו אני לא בטוח לגמרי לגבי המפרט. חבר שלי רוצה מחשב כדי לעבוד עם פוטושופ, וכנראה שגם עם תוכנות 3D. התקציב הינו עומד על 4.5K כולל מסך וציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר. הנה המפרט שאני בניתי: Intel i5 650 box GB GA-H55M-D2H Samsung F3 HD10SJ 1TB G.Skill DD3 4GB (2GBx2) 1333MHz CL8-8-8-21 HK Sapphire Radeon HD5770 1GB GDDR5 HEC 6C28 Black Seasonic S12II 430W Dell 22" 2209WA 6ms E-IPS Logitech Wireless Desktop MK320 מה דעתכם? ותודה לעוזרים!!

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by nirik,

איבדתי את כבל החשמל של הלפטופ שלי... למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג כבל חשמל לנייד של LG מסדרת M1? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  18. Started by big bos,

אני מחפש לקונת כונן SSD ואני לא כל כך יודע איך לבחור מה הבדל בין כונן אחד לשני ואיך אני יכול לבחור את הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר (אני רוצה לקנות מחו"ל) אלא אם יש חניות בארץ טובות וזולות תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by yanov11,

קודם כל זה המפרט שלי: כרטיס מסך:GTX 770 מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3033 MHz (23 x 132) 16 זיכרון ראם לוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-P55A-UD3 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) ספק כוח נוכחי: 600W אני מחפש ספק כוח חדש כי מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ונראלי זה בגלל שהוא לא מקבל מספיק זרם מהספק. אז צריך להחליף. ואני מחפש SSD כי שמעתי לפני כמה זמן שזה ממש טוב אז אשמח גם להחליף. בבקשה תציעו לי גם ספק וגם כונן SSD טוב. תקציב: לכונן- עד 600 לספק- עד 800. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by EVGI,

בוקר אור לכולם יש לי מחשב נייד dell inspiron 15r se 7520 הייתי רוצה לשים לו כונן ssd אחרי חיפושים קצת בפורום הבנתי שאני יכול פשוט להוציא את הכונן hdd הקיים ולהחליף אותו בssd, האם זה באמת ככה פשוט? כי לי אין שום ידע בזה, פשוט אני טכני ומאמין שאני אסתדר אם זה ככה ואם זה באמת ככה פשוט, הייתי רוצה לקבל המלצה לכונן של לפחות 512gb לגבי המחיר, אני לא יודע מה המחירים שלהם אז אשמח גם לדעת. ואם הכל ילך כמו שצריך, אחרי החלפת הssd אני פשוט צריך להתקין ווינדוס דרך הדוס בהדלקה הראשונה וזהו? תודה רבה לכולםםםם

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  21. היי כולם המפרט הנוכחי שיש לי (קנוי) זה: לוח אם אסוס מעבד Pentium 4 Core 2 Dou זיכרון: 512MB דיסק קשיח: Western Digital 160GB Sata2 אני מחפש בעיקרון כמה חלקים: מסך: LCD, גודל 17 או 19 אינטש, זמן תגובה של פחות מ-8 מילישניות, רמקולים מובנים, עד 1600ש"ח. כרטיס מסך: עד 1200ש"ח מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים: לוגי'טק או מיקרוסופט. תודה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  22. Started by Holography,

שיכול להוציא למסך בגודל 37 אות 1080\720 ברמה טובה, הכרטיס מסך שעל הנייד מנגן 1080P במסך שלו עצמו מצוין, שאני מוציא אותו למסך גדול, אני לעיתים חווה מריחות צבע מפעם לפעם, מטריד אותי מאוד. אני די סגור על זה שכרטיס טלוויזיה אמור לפתור את הבעיה (?), אם יש פתרונות אחרים, אשמח לשמוע... רב תודות

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. שלום לכולם אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מחשב חדש אני בוגר לימודים לאנימציה תלת מימד ועיצוב גרפי. אני כבר משתגע מרוב דעות לגבי כרטיסי מסך הבעיות העיקריות שלי מול תוכנה זה זמן חישוב בעיקר (רינדור .פוליגונים .תאורה ). אני עובד בתוכונות כמו שניתן להבין (3D MAX .MAYA. MEDBUX.AFTER AF] .מי שמבין לליבי יכול להבין כמה זה מתסכל לחכות לחישובי המחשב. אני מחפש סוס עבודה הבנתי שכרטיס מסך טוב יכול לעזור לי אז יש לי התלבטות בין שני כרטיסים. ‏Quadro 2000 1GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort >< ‏Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort ההבדל בינהם הוא 1600 שקל!!! האם זה שווה. כי תקציב יש רק החשש הוא אם זה מיותר והכרטיס הזול יעשה את אותה עבודה שתספק אותי . אני מבין שגם מעבד, דיסק קשיח…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by DannyK92,

שלום, לפני שנתיים ו-4 חודשים קניתי לעצמי מחשב לגיימינג, עכשיו כש-watch dogs מתקרב (והדרישות שלו די גבוהות) החלטתי לשדרג אותו קצת עם כרטיס מסך חדש (עדיף של NVIDIA) ואולי גם תוספת RAM. המפרט שלי הוא: - לוח אם: INTEL Cold Lake ATX DDR3 - מעבד: INTEL Core i5-2500 3.30Ghz - זיכרון: KINGSTON 4GB 1600MHz DDR3 x2 - כרטיס מסך: GainWard GTX560Ti 1G DDR5 - מארז (אם זה רלוונטי): COUGAR-Compucas Midi ATX - ספק כוח: AcBel 750W IPOWER - תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  25. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, מה שיגרור שיפור הכרחי של הספק אין לי בעיה ספציפית עם ATI היה לי כרטיס אחד שלהם וכרטיס אחד של NVIDIA. אבל עדיף כרטיס של NVIDIA אני לא מעוניין להוציא יותר מ 1200 על הכרטיס. כמו כן אני מקווה שלא יהי צורך לשפר חלקים אחרים במחשב בשביל להתאים לכרטיס החדש. המפרט שלי רשום בצד אינני עוקב אחרי שוק הכרטיסים ולכן אני מבקש יעוץ כאן. חשוב לי להדגיש: אם הכרטיס שאתם מציאים (מי שלא תהיה ) אינו מצריך שדרוג של חלקים אחרים חוץ מהספק, אנא הימנעו מהצעות שדרוג נוספות.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.