עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by McMerc,

אוקי, אני שואל בשביל חבר על מפרט למשחקים. הדרישות הן: מעבד כפול ליבה (E4XXX או AMD X2 אבל עדיף אינטל). לוח אם מבוסס (אינטל בשביל מעבדי אינטל, ו-nForce בשביל AMD אבל עדיף אינטל), אין צורך במשהו מיוחד. זיכרון בנפח ג'יגה. כרטיס מסך DX10. וכמובן ספק+מארז. אין צורך בצורב DVD. במפרט הזה צריך גם ציוד הקפי: רמקולים. מסך 'LCD 17 המחשב כולל ציוד הקיפי צריך להיות בסביבות ה-4000 ש"ח, החנות צריכה להיות באזור ירושלים (עדיף KSP). המחשב מיועד לעבוד ב-XP, אבל יש מצב שהוא יעבוד לפעמים בויסטה. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  2. היוש, מנסה לנצל חלון הזדמנויות של "חבר שנמצא בארה"ב", אשמח לדעת איזה מבין שני הניידים האלו מומלץ יותר. http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-black/5709800.p?skuId=5709800 http://www.bestbuy.com/site/hp-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-black/5606100.p?skuId=5606100 יש הבדל קל במחיר, הדל יותר יקר אבל אם הוא משמעותית עדיף אז אבחר בו. אם יש דגם שמומלץ באזור המחירים הזה (עד 400 דולר) אשמח לקבל המלצה. בנוסף, סתם ננעלתי על Bestbuy, אם יש חנות אחרת זולה/עדיפה ששווה להזמין דרכה, מה טוב תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  3. קודם כל אני חדש פה, אז שלום לכולם ועכשיו לעניין... אני רוצה לקנות מחשב, כולל מסך, שיהיה יציב, יחזיק לכמה שיותר זמן (ומערכות הפעלה), ושיעלה עד 4500 ש"ח! חשבתי על המפרט הבא, שקצת חורג מהתקציב, וזה בגלל שהשקעתי במסך, אם למישהו יש הצעה למסך אחר שלא ייפול באיכות (אבל כן קצת במחיר) או למפרט שונה ממה שרשמתי למטה, אז הצעות יתקבלו בברכה. בנוסף הייתה לי בעיה להחליט איזה כרטיס מסך לקחת, לא נראה לי שאני צריך משהו יקר יותר מ-700 ש"ח, כי אני לא בהכרח גיימר כבד. וזה המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 604.05 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 475.1…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  4. אתם יוכלים לחסוך לי כסף איפשהו ? תגידו הספק יש מצב לספק שמחזיק תמערכת בפחות כסף ? כדי לשנות איזה משהו ? אולי לוח מעבד ? זיכרון ? כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe 470 מעבד - Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray 320 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 240 זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ 330 *-כונן קשיח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 300 SEASONIC 400W : SS-400ET 270

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש מחשב שני לבית. שימוש עיקרי וכמעט יחידי, יהיה גלישה באינטרנט ושימוש בוורד. אין צורך בצורב/כונן. דיסק קשיח 500GB. קירור שקט ולא יקר למעבד. תודה, חן

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by SalvationTwist,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב …

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by kalimero1234,

תקציב עד 3.5K ללא חריגות. לעבודה משרדית, תכנות, תכני HD. ללא ציוד היקפי. שיפורים?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by InFecT[0]r,

משום מה שחכתי איך מפרמטים את הניידים של IBM עשיתי את זה בעבר אני זוכר שעושים ריסט משהו ולוחצים על אחד הFים שם אבל לא זוכר כל מה או שלוחצים על Access IBM?

9. מחשב חדש i5 עם 8jb זכרון .. gtx1050... או יד 2 i7 זכרון 16jb....כרטיס gtx1050 שנתים בעבודה 128ssd או יד 2 i7 16jb זכרון... כרטיס מסך amdr9 280max של jb אוברקלוק מהמפעל עם מעבד קרור נוזלי ספק 850 cosair...ארדיסק 256ssd פלוס 3 טרה 3 שנים בעבודה באותו מחיר כל ה3 העניין אם כדאי חדש פחות טוב או יד 2 יותר טוב בלי קשר לאם משחק בגיימרים או לא שתהיה אופציה לא מזיק שהמחשב יהיה יותר חזק

10. שלום, אני לפני רכישה מחשב נייד (Lenovo X1 Carbon 7th Gen עם 16GB RAM) מתלבט לגבי מסך המחשב. מה ההבדלים בין שני סוגי המסך הבאים? האם אחד מהם נוח יותר לעבודה ממושכת? 14.0" FHD (1920 x 1080) 400 nits, IPS, low power, anti-glare או 14.0" WQHD (2560 x 1440) 300 nits, IPS, anti-glare יש לי לחילופין אפשרות להישאר עם המסך הראשון (FHD) ולשדרג את המעבד מi5 לi7 (העבודה שלי היא כתיבה, מחקר, הרבה טאבים). מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by SuicideSilence,

שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר , המחשב ישמש רק למשחקים בעיקר FPS . המחיר המבוקש הוא 4K ,אפשר חריגה קטנה (עד400). ללא ציוד היקפי . אם אפשרות לOC קל בעתיד . כולל SSD , וכרטיס מסך של nvidia. זה המפרט שיש לו כרגע : Nvidia GTS250 מעבד: i7 930 @ 2.80 GHZ זיכרון:RAM 8GB מסך FULLHD תודה רבה לכל העוזרים , והמשך יום נעים

12. Started by Potter,

הנה המפרט המחשב לא כל כך מיועד לגיימרים רציניים, יותר לאנטרנט וסרטים : מעבד AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty 930 לוח אם nVIDIA nForce4 - GigaByte K8N Neo4-F (939) - PCIe - 3Y Warranty 660 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty 618 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty דיסק קשיח SATA - 160GB 7200RPM - Segate 8mb Buffer NCQ- 5Y Warranty 600 צורב NEC 3520A Black - DVD±R16/DVD+DL4/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW24/DVD16/CD48 - 2Y Warranty Bulk 360 כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy 50 כרטיס מסך Leadtek FX6200 PX6200TD PCI-e 128Mb 128 bit Retail - Video Card 579 רמקו…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  13. תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  14. שלום שלום ;D יש לי חבר שלומד ארכיטקטורה, וזקוק להמלצה על מחשב נייד בתקציב האמור (כ-$1000, לרכישה בארה"ב בימים הקרובים). הצרכים העיקריים שלו הם עבודת גרפיקה (בעיקר תלת מימד), לכן חשוב שהמחשב יוכל לעמוד במשימות האלו כמו שצריך (למשל, 3DSMax). הפרמטר החשוב הנוסף הוא גודל המסך - הוא מעוניין ב-15 אינץ'. מעבר לזה, נושאים כמו זמן סוללה, קישוריות וכו' - פחות רלוונטיים. שני דגמים שהוא מצא בינתיים וכן מתאימים לצרכים שלו, פחות או יותר, הם הדגם הזה של HP: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Entertainment+powerhouse&series_name=HDX16t_series והאסוס הזה: http://www.newegg.com/Product…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  15. סיפור רקע קצר כדי לעזור לכם לבחור לפי הצרכים שלו: : אדם מבוגר בן 80+ שצריך מחשב נוח שאפשר ללמוד בו איך להתמש במחשב, יש לו כרגע מחשב מלפני 14 שנים שמריץ עד windows 98 ובאיטיות מפחידה. המחשב שלו לא תומך בשום דבר נורמאלי (גם לא flash player) ולא קולט עכברים אופטיים שלא לדבר על חדשים יותר. כפי שהבנתם ממש קשה ללמד אותו לתפעל מחשב אם המחשב עצמו בקושי פועל... עכשיו לחלק של המפרט אוקיי, נכתוב את זה ממוספר וקל כמו בהוראות איך לכתוב הודעה כאן... 1. התקציב הוא עד 1500 ש"ח (מקסימום חריגה= 200 ש"ח) והקנייה באשראי. 2. כמו שאמרתי מטרת המחשב היא בעיקר נוחות שימוש וקלות תפעול בעיקר לעבודות משרדיות ולמשחקים קלים. 3. ציוד היקפי לא חובה- אבל אם מישהו מכיר ציוד היקפי שיכול לעזור לאדם …

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by nattti,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לאחיין שלי לעריכת מוסיקה כפי שציינתי אם זה אפשרי לשלב כרטיס קול ברמה סבירה/טובהזה יהיה מצויין המחשב צריך לעבוד עם תוכנות עריכה כמו Qbase ודומיהם כמובן שיריץ סרטים , משחקים ברמה סבירה וניתן לשדרוג עתידי * גודל המסך? - 13" עד 15.6" * זיכרון לפחות של 2 GB * משקל רצוי? - העדיפות היא למחשב קל אבל לא על חשבון הרכיבים והביצועים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לפחות 2 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן יש לי צורך ביציאת HDMI * בלוטות? - לא יזיק אם יהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 160 או יותר - מה דעתכם ? * צורב DVD? - כן אני זקוק לזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא,העיקר שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כ…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, שימוש באופיס, צפייה בסרטים FHD וקצת משחקים כמו FIFA, COD (לא כבדים כמו GTA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  18. שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי ל: עבודה עם Visual Studio 2005 עבודה עם sql server 2005 מידי פעם משחקים לא כבדים מידי מידי פעם Virtual Dub מידי פעם Photo Shop אני זקוק רק למעבד, לוח, זיכרון, HD, כרטיס מסך לא על הלוח, ומארז + ספק, את כל השאר יש לי.... אני רוצה רק אינטל וזיכרון עם מוניטין של 2 גיגה. כל החגיגה הזו צריכה להיות בין 3000 ל 3500 עם עדיפות לכמה שפחות :-) בניתי את המפרט הבא ואשמח לקבל את חוות דעתכם + הצעות לשינויים אם ישנן. לוח Asus P5B Intel P965 Chipset - 1066 מעבד Intel Core 2 Duo E6320 1.86Ghz 1066Mhz, 4MB כרטיס מסך G-Force 8500GT 256MB DDR2 128bit +TV +DVI זיכרון Kingston 2GB DDR II 800Mhz Dual Channel דיסק קשיח WD 320GB 7200rpm 1…

• 24 תגובות
    • 888 צפיות
  19. ברשותי מחשב נייד מהדגם הנ"ל והמסך בו ניסדק(חי עם המצב שנתיים) והוספתי לאחרונה גם נס-קפה רותח על המקלדת ...סתם לרקע כללי. אני מחפש מסך ומקלדת תואמים יד שניה ואני צריך לדעת אילו דגמי ניידים או מסך ומקלדת יתאימו. בטוח למישהו יש מחשב מושבת שמעלה אבק.(לקנות חדש אין מצב-לא שווה להשקיע). שאלות: -איך אפשר לדעת אילו מסכים תואמים לנייד hp pavilion zv5226ea מלבד המסך המקורי שלו? P/N של המסך הוא: 6870s-0083h מופיע גם : LG Philips LP150X08 . -אותה שאלה לגבי מקלדות תואמות לדגם זה P/N של המקלדת הוא: 99N598200H מופיע גם: 350187-181 -האם יש אתר עם רשימה של חומרה תחליפית תואמת למק"ט האלה? -על אילו עקרונות חייבים לשמור -גודל מסך,רזולוציה,מספר נורות,מתח עבודה,קונוורטר,מס' פינים בקונקטור …

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by nivoss,

אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד, לא מפלצת, שיריץ על הגדרות בינוניות ומטה משחקים עדכניים. * גודל המסך - 15 או 17 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תחזיק 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חשוב * בלוטות אם אפשרי בתקציב אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בעדיפות גבוהה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים בארץ חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא LENOVO בגדול אני יכול לחרוג במ…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by sibony,

שלום חברה, אני זקוק למפרט שמיועד בעיקר למשחקי מחשב כבדים. התקציב שלי זה 4.5 אם מסך 20 או 19. מחשב שקט אבל שלא ישפיע כל כך על המחיר, אם משפיע אז לא. ללא OC. ללא ציוד הקפי. נ.ב אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך 1. ATI והשני של Geforec

22. Started by eliavozeri,

היי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon 9800 HD) ודי מתלבט על איזה כרטיס לקנות. המערכת שלי די יציבה ואני חושב כרגע רק על שידרוג כרטיס המסך (בעלויות של עד 2000 ש"ח) בהתחשב בכך שיש לי intel core i7 16GB ram מה הייתם ממליצים? חשבתי משהו בסגנון של gtx 1060 8gb GDDR5 המטרה, להריץ משחקים כמו skyrim ו star citizen על high או אם יהיה אפשרי על ultra high (למרות שלאחרון אני מאמין שאצטרך כרטיס שעולה הרבה יותר). תודה על העזרה.

23. שלום חברים, פעם, לפני הרבה שנים, הייתי ממש מעודכן בעולם המחשבים. אבל איפשהו בין הצבא ללימודים לילדים איבדתי את הפוקוס. עד להיום יש לי נייד של דל (vostro) אבל לאחרונה הוא מתחיל לקרטע, מאוד איטי, יש לו גם ככה 120 ג'יגה ולא מצליח לספק את התמורה. מה שאני עושה עם המחשב (מעבר ללשרוף את הזמן באינטרנט) זה להזרים את הסרטים לsidewinder בסלון באופן חוטי. 1080 זה לא סוחב, בעיקר כשיש תוכנות שרצות במקביל על המחשב וגם ל720 הוא עושה טובה והרבה פעמים אני נאלץ לסגור כמעט כל תוכנה שרצה ברקע. בהתחלה חשבתי לקנות מחשב סלוני, אך לא מתאים לי כל פעם שאני רוצה ynet להדליק את הטלוויזיה, במיוחד שיש אייפד, לכן התצורה שבא אני מזרים תכנים לטלוויזיה דרך סטרימר ניראת לי סבירה. כיוון שממש אין לי זמן למשח…

24. Started by IDOnoach,

היי, יש לי מערכת מבוססת I5 2500 ו GTX970 עם מסך FHD של סמסונג PLS בגודל 24' כמובן שכל הכותרים רצים על FHD חלק על הגדרות גבוהות\מקסימליות תהיתי האם כדאי לשדרג מסך ל27 1440? האם מדובר בשדרוג נראה לעין ברזולוציה? האם יש המלצה למוצר טוב במחיר סביר? אחלה יום עדו

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  25. יש לי מחשב במפרט הבא: ======================================================= [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוח אם :ASUS P5B DELUXE[/td][/tr][/table][table][tr][td]כרטיס מסך :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL[/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150[/td][/tr][/table][table][tr][td]צורב DVD :PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK[…

• 6 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.