עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני מחפש לקנות מחשב נייד, אשמח לקבל עזרה מטרות המחשב?המטרה העיקרית היא,אינטרנט, skpe, אופיס * גודל המסך? 15.6 חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מחשב אמין ועמיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה הרבה (2-3) USB וגם Bluetooth כונן קשיח - 300-500 GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,אך חשוב שתהיה אחריות מהחנות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)צבע אדום או וורוד יכול להיות נחמד - מחשב עבור האישה תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  2. שלום, אני מחפש נייד שלרוב יהיה לו שימוש ביתי (למה נייד דווקא? כי רוצים משהו שלא יקח הרבה מקום) אז צריך נייד אם מסך כמה שיותר גדול (כמובן במחיר כזה לא נראה לי שאפשר למצוא עם מסך "17). ועוד דרישה זה שיהיה כרטיס מסך יותר טוב מאלה שבאים עם כרטיס מסך מובנה של Intel. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. אז ככה יש ברשותי מחשב נייד 15.4 ששוקל כמעט 3 ק"ג שאינני יכול להסתובב עימו גדול כבד וצורך המון סוללה אז בגדול הוא החליף את המחשב הנייח בתור מחשב שולחני. כרגע אני מעוניין במחשב קטן יותר קל יותר ובעל הספק סוללה טוב . התכונות הנדרשות הם: עד 1.5 ק"ג מסך 12-13 בעל חיבור שן כחולה, WI-FI, יכולת להתחבר לתחנת עגינה במידת הצורך , נפח דיסק קשיח גדול לפחות 160 , יכולת להתחבר למקרן בקלות חיבור HDMI אם קיים יהיה ממש טוב אני מעדיף מעבד של אינטל כמו כן אחריות לפחות ל3 שנים .( אפילו בתוספת תשלום). וכמובן מחברה אמינה כרגע יש לי HP ואני מאוד מרוצה ממנו כמו כן תקציב לא ידוע כרגע אני יודע שזה יהיה עד 10K שאלה נוספת האם כדאי לבדוק מקבוק ובמידת הצורך להתקין עליו חלונות לצורך שימוש שוטף.( יש ל…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by Jviega,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיוכל בעיקר להריץ סרטים (720,1080P) בצורה מעולה וגם שיוכל להריץ משחקים בצורה טובה, כמו משחקי אונליין וכאלה למיניהם. שיהיה לו graphic card טוב-מעולה ושיהיה לו ווינדוס באנגלית והגודל מסך לא ממש חשוב לי אבל מעדיף בערך 15-17 וגם שלא יתחמם בצורה כזאת שאני אצטרך לקנות איזה משטח קירור. אין לי כרגע איזשהוא הגבלה בתקציב אבל אני מעדיף שזה יהיה כמה שפחות כסף אבל שיעמוד בתנאים שרציתי בצורה טובה מאוד. אשמח להמלצות!, תודה.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  5. שלום, (מקווה שזה הפורום המתאים לנושא) יש לי כיום מחשב עם 3 כוננים חיצונים (סה"כ 5T) המכילים סדרות וסרטים. המחשב מחובר לטלויזיה בחדר וכן משמש כשרת סרטים למחשב הנמצא בחדר אחר ע"י רשת אלחוטית. אני מעוניין במחשב נוסף לסלון שישמש כסטרימר ויוכל גם כן להתחבר למחשב הראשי באמצעות רשת אלחוטית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הצגת סרטים וסדרות באיכות HD. גם 1080P. וחיבור למערכת קולנוע ביתית 5.1 באמצעות רסיבר קיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום או…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by ביצה,

יום טוב אני מחפש מחשב נייד קטן עם מסך 10" לפחות, אפשר קצת להתגמש אבל רצוי יותר גדול אם אפשר התכונות העיקריות שאני מחפש הם: -זול, תקציב עד 2000 שקל לכל היותר אבל כמה שיותר זול -WIN7 -כמובן שיתאים לצרכי גלישה, סוללה סבירה, מוזיקה וסרטים -חשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון -מקלדת נורמלית שאפשר לכתוב איתה שורה בלי להתבלבל 10 פעמים אבקש גם המלצות מחברות מוכרות וגדולות כמו LG, HP וכו' כדי שיהיה למחשב אמא ואבא במקרה של תקלה לא עלינו תודה מראש ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  7. הי. אני במהלך רכישת מחשב חדש ומחפש כרגע מסך זו אבל איכותי. התקציב הוא בסביבות 800-1000, הגודל הוא לפחות סביב 24", רזולוציה לפחות 1080P, חיבורי HDMI או DP ורצוי גם USB. היעוד הוא בעיקר צפיה בסרטים/סדרות אבל גם משחקים. כרגע הכיוון הוא DELL U2414/P2417H או משהו דומה. הייתי שמח לקבל המלצות נוספות..

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by morpheus1234,

שעיקרי שימושיו יהיה שימוש מאסיבי בתוכנות AUTODESK, בעיקר AUTOCAD בשילוב תלת מימד של ADT שימושים נוספים: אינטרנט ואופיס... המטרה היא לבנות מפרט כמה שיותר חזק שיחזיק לאורך שנים עם אפשרויות שידרוג רבות במינימום תקציב מפרט המחשב צריך לכלול דברים מינימליים בלבד שהם:לוח,מעבד,זכרונות,מארז. כל שאר הציוד יש בידי ואני מתכוון להרכיבו בעצמי. אני צריך בעיקר המלצה לשילוב של לוח+מעבד(חומרת הליבה) שהאופטימלי לדרישותיי. לגבי תקציב אני מעדיף שלא לציין כי אין לי מושג מה המחירים. שוב, הדגשים העיקריים לשילוב של לוח+מעבד: 1.ביצועים מירביים בתוכנות אוטוקד,ADT, אך גם ביצועים טובים בשימוש שגרתי באינטרנט ומולטימדיה 2.אמינות לאורך זמן ואפשרויות שדרוג. למשל לפני כמה שנים קניתי מחשב פנטיום3 עם…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  9. שלום לכולם... תקציב: 2500 ש"ח צורך: מפרט מחשב ללא אביזרים נלווים וללא כונן DVD. אמנם התקציב דל, אבל אני רוצה תמורה הולמת, לכן אני יכול להתפשר ואני מסתפק ברכיבים לא הכי חדשים שיש... כלומר, אסתפק בזיכרון DDR2 ומעבד ללא טכנולוגיית ה i7 החדשה וגם לא כרטיס מסך הכי טוב. מה שבאמת חשוב לי שבעוד שנה-שנתיים אוכל לשדרג לרכיבים הכי חדשים שיהיו, או כמעט הכי חדשים - כלומר הלוח אם צריך להוות תפקיד מרכזי במפרט הזה. לגבי השימוש, אני כן משתמש רציני, אני מריץ לפעמים מכונות וירטואליות, משחק משחקים, וכמובן ניגון סרטי HD. חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר. וזיכרון מספיק כרגע 2GB, אם אפשר לדחוף 3 מה טוב. לגבי חומרה ספציפית, אני אישית ממש בקטע של intel ו - nvidia בכל הנודע למעבד ולכרטיס מסך, אבל אתם מ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים והמחיר לא כולל מסך. תודה :][br]פורסם בתאריך: 19.01.2010 בשעה 22:08:07 אה ושכחתי לציין שאני קונה עם המחשב מסך 24 לד של LG אם זה משנה משהו מבחינת הנתונים[br]פורסם בתאריך: 19.01.2010 בשעה 22:25:20זאת הצעה שקיבלתי מה אתם אומרים? אם יש לכם הצעות טובות יותר אני פתוח להצעות :] מ.דולר אחריות כמות פריט קוד שורה 1 מחשב C2Q i7 דגם 1 425.86 425.86 113.56 1 1 מארז איכותי HUNTKEY 550W מארז 2 655.17 655.17 174.71 3 1 INTEL-DP55WG i5 C2Q-1600/DDR3/2C לוח אם 3 1385.34 1385.34 369.42 3 1 Core i7-860 2.8GHz 8Mb LGA 1156 DDR3 מעבד 4 250.86 250.86 66.90 1 1 KINGSTON DDR-3 2GB 1333MHZ זיכרון 5 250.86 250.86 66.90 1 1 KIN…

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  11. אז ככה מפרט למשחקים עד 6000 ש"ח ( ללא מסך ללא צורב וללא רמקולים) גמיש במחיר 500 ש"ח פלוס\מינוס !!! תודה מראש למגיבים דימטרי.

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500¤ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל להגיע לכיוון ה 6000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין גמישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית/עריכת וידיאו מתקדמת, עבודה במקביל על התוכנות הנ"ל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד & פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא! 4. האם יש …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מחפש המלצות למפרט מחשב עד 4400-4500 שח גג למשחקים, ללא ציוד היקפי. לא יבוצע OC. תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by Armageddon,

For 250 nis you have the Logitech Internet Navigator Special Edition which is a very good keyboard, I had a chance to use it myself and it's great. but for 125 nis you have the Normal Logitech Internet Navigator which is also very nice and has a more sensible price. I suggest either of these two. I never liked ergonomic keyboards, I don't think you can find any of them in your budget either

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  15. Started by X-BLADE,

שלום אני סטודנט ומחפש נטבוק בכמה שפחות כסף. התקציב הוא לכל היותר 1300 עם אפשרות לחריגה (כואבת) של עד 1500 רק אם זה ממש שווה את זה. הדרישות שיהיה כמה שיותר קל. והשימושים בעיקר קריאה וכתיבה של מסמכים צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. אשמחא פילו לכמה הצעות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום אני מחפש מחשב לנייד לגיסי. התקציב 3500-4000 ש"ח. רצוי עם אחריות של היבואן הרשמי בארץ! כולל WINDOWS 7. מחשב לשימוש בייתי (בעיקר יהיה בבית) של אינטרנט אופיס וסרטים (גם HD). רצוי יציאת HDMI. רצוי מהחברות המומלצות שאני מכיר -DELL , TOSHIBA. ואולי גם - MSI, ASUS. אני מבין בתחום אך המגוון מבלבל וכל הזמן יש עידכונים. האם יש לכם מחשב נייד להמליץ? (+לינקים). האם יש בתקציב הנ"ל מחשב עם CORE I3/I5? לדוגמא - שמתי עיני על המחשב הנ"ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-330m.htm שביחד עם WINDOWS 7 יוצא 3675. או זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-430m.htm

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ofirsalem,

מטרות המחשב? סרטי HD אינטרנט ומשחקים קלים+ * גודל המסך?עד 13.3 * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?כן לפחות 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA רצוי אבל לא חובה אם זה ממש מייקר , HDMI חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 + * כונן CD/DVD? צורב?לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה אבל רוצי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא לסיכום שיהיה קל סוללה חזקה ושיריץ 1080P בקלות... תודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. הייתי רוצה לפטופ סטנדרטי לחלוטין עם טיפה יותר כוח עיבוד וזכרונות גדולים יותר, התקציב הוא 5000 ש"ח. הייתי רוצה להיות מסוגל לעבור לרזולוציה 1680X1050 או קרוב לזה, כמו כן הייתי רוצה לפחות 120GB וסוללה שתחזיק אותי לפחות ל-3 שעות וקישוריות לבלוטות' ו - wi-fi סטנדרטיות. הייתי רוצה משהו שיוכל להחזיק את ווינדוס 7 ומשהו טיפה כבד כמו משחקים או סרטים באותו העת. האם אני מבקש יותר מדי עבור התקציב שלי?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  19. * מטרות המחשב - אחרי שנים של קנאה ושימוש במחשבים של חברים לצורך משחק , המחשב שאני רוכש קודם כל יהיה מתאים למשחקים רציניים. כמובן שימוש נרחב באינטרנט, צפייה בסרטים (HD) ואף עריכת תמונות. * גודל המסך - 13-15 אינץ * משקל רצוי - רק שלא יהיה בומבסטי מידיי. בכל זאת מחשב נייד. (מסתובב איתי מסביב לעולם). * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא יוצא דופן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi , VGA * בלוטות - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם זה משחק תפקיד גדול במחיר אז לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  20. * מטרות המחשב? - לימודים אקדמאיים בפתוחה (ז"א הרצאות באינטרנט),כתיבה וקריאה (אופיס), גלישה באינטרנט וקצת מדיה של תמונות וסרטים. * גודל המסך? - 13.3 עד 14 אינץ',מט!!.(כמובן שאני צריך שיהיה כמה שיותר נוח לקרא ולכתוב) וגם שיפתח לזוית רחבה. * משקל רצוי? - בשום פנים ואופן לא יותר מ2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - vga,usb,wifi 802.11g or 802.1n,RJ-45 HDMI - אופציונלי. * בלוטות? - אין צורך מיוחד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 160GB יספיק, הייתי מעדיף כמובן 7,200RPM. * צורב DVD? - אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - אין צורך באחריות בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לח…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. במסגרת עבודתי ביקשו ממני לרכוש 3 מחשבים ניידים. הצרכים הם די בסיסיים. אינטרנט ואופיס, קצת אוטוקד וקריאת תכניות בנייה. התקציב סך הכל יפה ועומד על סביבות 5-7 למחשב. חשוב שיהיה מחשב חזק ואמין ונוח לשימוש. הומלץ לי על מחשב מסדרת asuspro דגם bu401lg או על dell latidute או על lenovo yoga. אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לסדרה הזו של Asus, ובנוגע לdell אם יש לכם חלופות טובות יותר בשבילי אני פתוח להצעות. תודה!

22. Started by Shay0600,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3000 שקל אם מישהו יכול להמליץ על דגמים .. הגודל והמשקל לא משנה.. מיועד לעבודה בבית.. מסנג'ר.. וורד וכו'(לא חייב משחקים) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. ערב טוף לכולם. חבר שלי החליט לשדרג את המחשב שלו כדי לשפר את ביצועיו במשחקים. העניין הוא שלוח האם לא מי-יודע-מה חדש ולקנות אחד לא בא בחשבון. המקסימום שהוא מוכן להוציא הם 2k. להלן המפרט: לוח אם - ECS P4S5MG/GL+ מעבד - Intel Pentium 4 2GHz Northwood עריכה: זה דרך אגב ה-Chipset שדחפו ללוח: http://www.sis.com/products/sis650_features.htm זכרונות - 1x Kingston(CL2) PC133 256MB כרטיס מסך - GeForce FX 5600 XT בהצלחה

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  24. שלום לכם, אני מעוניין להביא מחשב נייד מחו"ל עם המפרט הבא: * Intel® Pentium® M Processor 740 (1.73 GHz) * 1.0GB DDR SDRAM (2x512MB) * 60 GB * DVD+/-RW/R & CD-RW * 15 אינץ' * עדיף כרטיס מסך לא על הלוח אם * דגם מוכן מראש שניתן לרכוש ישירות מהחנות ללא הזמנה אישית. אבקש את שם הדגם המדוייק + החברה. תקציב היעד הוא 1150$ האם תותחי הקהילה יוכלו להפוך בקשה זו לאפשרית? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי לכולם, אשמח לקבל המלצות על מפרט למחשב נייד שטוב גם למשחקים וגם לעבודה משרדית, לא כבד מדי אבל עם מסך לא קטן מדי (בכל זאת מדובר גם על מחשב למשחקים). אני קונה בעזרת חבר בארה״ב אם זה משנה משהו. תודה רבה לכל הממליצים!

דיונים חדשים בפורומים