עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום מצאתי את המחשב הזה : שקל Dell Vostro 5568 , 2790 רציתי לדעת אם אתם יודעים על איזושהי סיבה לא לקנות אותו למרות שהוא במפרט ובסכום שחיפשתי, או אם אתם מכירים משהו עם מפרט דומה בפחות כסף. בגדול חשוב לי ה8 gb ram ,מעבד כזה או טוב יותר, 1 טרה או יותר , והשימושים יהיו בעיקר אינטרנט ,אופיס וסרטים. אני יודע שבשיל השימושים שלי אפשר גם מפרט נמוך יותר אבל אני רוצה שיהיו אופציות לשימושים אחרים אם אני אצטרך. תודה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  2. לק"י בס"ד שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה עם התוכנה Microsoft Visual C# (פרוייקטים כבדים יחסית) וכן לוורד ואינטרנט, ושכמובן יוכל להריץ אותם יחד (גם עם מוזיקה ברקע) בלי להיתקע ולעשות בעיות. לא יזיק אם הוא יוכל להריץ גם משחקים קלים * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי (כמובן שכמה שיותר יותר טוב). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) usb3 יהיה נחמד, אך ממש לא קריטי. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB (עדיף 7200RPM, אך לא קריטי). * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? האמת שאין לי מושג כל כך מה ההבדל מאחריות רג…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לחברי הפורום שלום רב, אני מחפש מחשב נייד עבור חבר בעיקר לצורכי עבודה אך גם לצפייה בסרטים מדי פעם. חשוב לו מסך גדול יחסית - 15 וחצי אינץ', אך שהמחשב עדין יהיה כמה שיותר קל (הוא טס אתו הרבה לחו"ל). מחפש מסך איכותי, מקלדת נוחה, אמינות ואחריות כמה שיותר טובות. השימושים די בסיסיים, אז לא צריך ביצועים מאד גבוהים. התקציב שעומד לרשותו בעיקרון לא מוגבל - מדובר בתקציב שהעבודה שלו מעמידה לרשותו ולא בהוצאה מכיסו הפרטי, אך 10K נראה לי הרבה מעבר למה שהוא צריך - אין צורך לנצל את כל התקציב. בנוסף הוא לא מעוניין ב Mac. אודה לכם על כל המלצה בנושא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 וחצי אינץ' זה הגודל המועדף. לדעתי מא…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי מחפש הצעות למחשב עיסקי 3000 עד 4000 או דומה. רצוי שמחשב יהייה מוקשח פיזית. אפליקציות אופיס רגילות + גלישה + סרטים מסך מט חברות: מעדיף לנובו או דל לא חייב טכנולוגיה אחרונה אבל מעדיף מהיר ביותר והרבה זכרון. בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שלום לכולם: להלן מפרט טכני שאני מעוניין בו אשמח לקבל הצעת מחיר או שינוי מפרט+ הצעת מחיר בתודה ובברכה יוחאי מפרט למחשב: -לוח אם GAP35CDS3R Gigabyte או לוח אם GAP35DS4וGigabyte -מעבד: Core 2 Duo E8400 BoxוIntel -כרטיס מסך: BFG NVIDIA GEFORCE 8800 GT OC 512 MB -זיכרון: 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL5 וKingston -צורב : GSAH55NוLGו20וXו -מארז מחשב: Soprano (VB1000BNS)וThermaltake -כרטיס קול: Audigy ValueוCreative או ללא -כונן קשיח : WD3200KSוWestern Digital

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תשובה: 7,000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תשובה: משחקים, עריכות ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? תשובה: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) תשובה: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תשובה: צריך מחשב שקט מאוד בלי המון רעש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? תשובה: משהו סטנדרטי 7. האם האם יש צורך לכלול …

7. Started by koko21,

שלום רב אני מחפש הצעת מחיר למחשב טוב כיום ,מחיר עד 2000 ש"ח ( חריגה עד 300 ש") אשמח לקבל הצעות תודה

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  8. שלום. נתחיל עם מה שנשאר מהמערכת הקודמת שזה כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E הרד דיסק - Seagate 320GB וכל שאר הצעצעים מסביב (עכבר ושות'). בנוסף , אני קונה מסך - CHI MEI LCD 22" 222H 5ms DVI WIDE מה שנשאר , זה מעבד, לוח אם, 4GB זיכרון, ספק כוח מתאים ומארז פשוט. התקציב בין 1000 ל - 1500 ש"ח כך שהמערכת תהיה מסוגלת להריץ טוב משחקים שהכרטיס הזה סוחב. תודה , אופיר.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by סלבה מלנ,

לוח אם Gigabyte GA-Z97X-SLI 1 628 ₪ כונן קשיח Samsung SSD 250G 850 EVO MZ75E250B 1 419 ₪ Kingston HX316C10F/8 DDR3 8GB 2 198 ₪ שדרוגים:

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by r.b.y,

שלום לכם אנשים יקרים ! אחרי חודש של סקירה בענין המחשב גיבשתי דיעה בקשר למחשב אני צריך הצעות מחיר והכי חשוב אני צריך את הדיעה שלכם אז אנא עזרו לי : מעבד : INTEL D2C 2.4GHZ E6600 לוח אם : ASUS P5WDG2-WS 775 כרטיס מסך :nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Leadtek דיסק קשיח : WD250GB 16MB צורב : LD GSA H22L מארז : RAIDMAX SAGITA מקלדת ועכבר : MICROSOFT אלחוטי T1000 זיכרון :DDR2 1024MB 667MHZ CL5וKingstonו כפול ,2 מסך : PROVIEW FV926W "19 רמקולים :Z5300 Logitech קראיטב כרטיס קול : Revolution 7.1 M-Audio אל פסק :Line Interactiveוi-Compact UPS 700VAו ספק :HEC 580W PSU תודה על העזרה ואנא עזרו לי תנו לי הצעות מחיר ואם יש הערות ושינויים אקבל בשמחה רק אנא צרפו מחיר ודגם לכל חלק

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by bigkatan,

שוקל האם לקנות מחשב נייד קל עם מעבד ה core i5 3317u או לקנות מכשיר כמו transformer שהוא עונה על הדרישות שלי רק שאלת המעבד נשארת פתוחה. רציתי לדעת אם יש מקום שניתן להשוות ביניהם? בנוסף אם מישהו מתמצה ויכול חהסביר עד כמה גדול ההבדל בין core i5 3317u ל core i7 3517u ראיתי את ההבדל ביניהם בבאנצמארק אשאלה אעפה ארגיש בזה באמת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ratpark,

שלום, החלקים שקיימים: 1. i7 8700k 2. לוח אם: GIGABYTE Z370 AORUS GAMING 3 3. שני SSD 4. NVIDIA 1050TI דרושים: 1. מארז (זול) 2. ספק כוח (שיספיק לשידרוג עתידי של הכרטיס מסך) 3. קירור למעבד (עם עדיפות לשקט) 4. זיכרון (16GB) אשמח להמלצות. דבר נוסף, אני מתכוון להרכיב אותו בעצמי למרות שאין לי הרבה נסיון בזה. אני מבין שאני צריך משחה טרמית, האם יש עוד משהו? כבלים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shainov,

שלום, אבי רכש מחשב נייד חדש מסוג DELL INSPIRION והיבואנים שלו הם גלקסי מחשבים. רציתי לשדרג את הזיכרונות שיש לו כדי להפעיל את הויסטה בתאימות מלאה..כרגע יש שני סטיקים של 512.. התקשרתי אליהם והם דורשים..(החזיקו בכסא חזק)800 ש"ח +הזוג זיכרנות שלי..חוצפה לשמה וזה מה שאמרתי ל"מנהל מעבדה" אז רציתי לשאול שני דברים: א.האם אני יכול עצמאית לרכוש זוג זיכרנות של 1GB שתמליצו לי פה על הסוג הכי טוב ולקחת להם להתקנה??(כדי שהאחריות לא תפוג) ב.מהו הסוג הכי טוב שקיים היום לDDR2 ובמהירות 667 (כי ראיתי שיש לGSKILL צלעות קירור על חלק מהזיכרנות שלהם,אז אם אפשרי לקבל המלצה ל2 יחידות של 1GB טובים עם תזמונים נמוכים אודה לכם.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  14. הדגם של הזכרון הוא: זה 2 ג'יגה Samsung M471B5673FH0-CH9 DDR3-1333 תודה לעוזרים חשוב שיהיה אותו דגם ואם לא אז רק חברה שונה אך כל התזמונים והמהירות שיהיו שווים ..

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by embedded,

היי אני מחפש לקנות סטיק נוסף של 2 GB למחשב הנייד שלי. Dell E6400. מחפש המלצה על זכרון מתאים ומקום לקנות אותו. תודה

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by israelolcha,

מישהו יכול לעזור לי למצוא (במחיר סביר) זכרונות 2x512MB SDRAM 133MH לנייד. אפילו משומש יעשה את העבודה, למרות שאני מסופק אם קיימים הרבה כאלה בשוק

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. בעקבות המפרט המעולה שהצעתם, החלטתי לקנות את המחשב. אני מחפש חנות מחשבים באזור ת"א שתהיה אמינה וזולה. מישהו יכול להכווין אותי? תודה מראש. tryf

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by ag43,

חבר שלי מחפש מחשב נייד המיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים. הוא מעוניין בנייד עמיד יותר מהביתיים הרגילים, אבל לא מעוניין להשקיע במחשב עסקי. הוא שם עין על lenovo thinkpad edge e520. נראה עמיד מאוד, מקלדת נוחה מאוד, מעבד I3 סנדי ברידג' וכל הדברים מסביב. אנחנו כמה חברה שמעוניינים לקנות ביחד כך שהמחיר יעמוד בסביבות 2700 ש"ח. יש מחשב (עמיד) משתלם יותר בסכומים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by BullHorn,

יש שהציעו ספק כוח זול יותר אבל אני מעדיף להשאיר את זה על מנת להמנע ממצב שבו נשרפים חלקים במערכת (כפי שקרה לי בעבר עם ספקי כוח זולים). הציעו לי 4870X2 אבל אין לי בזה צורך בגלל שהמסך שלי מגיע לרזולוציה של 1680X1050 כך שזה 'אוברקיל'. הציעו לי לקחת זכרון מהיר יותר אבל אני לא בטוח שההבדל הקטן במהירות באמת שווה את המחיר. מה אתם אומרים? נ.ב. זו מערכת למשחקים בלבד ולכן בספק אם צריך מעבד עם 4 ליבות.

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by go_basil,

חברי הפורום היקרים, אני מחפש מחשב בתקציב של עד 4000 ש"ח, לצרכים משרדיים בלבד. קיבלתי הצעת מחיר למחשב טושיבה מדגם a200 1m4 3699 ב 12 תשלומים או 3850 ב 24 תשלומים. המחירים יחסית זולים, מאחר והדגם קרוב לסיום חייו, וכנראה לא יחודש (כך נמסר לי). מפרש המחשב כולל: שנתיים אחריות מעבד dual core t2130 זיכרון 1 ג"ב כונן קשיח 120 ג"ב מתאם מסך GMS945 צורב DVD מערכת הפעלה ויסטה פרמיום האם לדעכת מפרט המחשב מספיק לצורכי משרד. החולשה היחידה של המחשב היא המעבד שאינו core dou או core2dou אלא dualcore, מעין גירסה של pentium d למחשבים ניידים. האם לדעתעם המפרט של המחשב יוכל להריץ את מערכת ההפעלה בצרה טובה? והאם מחשבי טושיבה אמינים ? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by Dj_RL,

מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים LG L1752T 17'' LCD 8ms DVI מחיר 4919 ¤ המחשב מיועד לעבודה משרדית וצפייה בHD ע"ג LCD

• 12 תגובות
    • 584 צפיות
  22. כל מי שמכיר והתנסה במחשב פעולות : הרצת VS2008 לצורכי תכנות כל השאר WORD ואינטרנט

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. Started by nsheep,

אני מחפש חוות דעת על המפרט הבא של LG : http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=205&keySearch= בנוסף אני מתכוון להרחיב את הזיכרון ל- 2 ג'יגה, והלחליף את מע' ההפעלה ל- Vista Buissness. המחשב מיועד לעבודה עסקית (לא למשחקים) ואני מעוניין להתקין עליו תוכנות כגון : Visual Studio 2005, MATLAB.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  24. ערכתי ופירטתי יותר. 1. תקציב מקסימלי - 5200 2. המחשב יהיה לעסק, מועדון ביליארד. ישמש להשמעת מוזיקה בעיקר (וינאמפ). חשוב לי שיהיה את סוג המעבד הטוב ביותר של I7 INTEL ולוח אם שהכי מתאים ותומך בו. 500GB דיסק קשיח יספיק. שיהיה כרטיס זיכרון DDR3 (הבנתי שזה הכי טוב) עם 6 ג'יגה אפילו כמו למעלה. שיהיה כרטיס מסך טוב תומך HDMI (שאני אוכל לחבר לטלוויזיות שבמקום) ואולי לספק כמה פרסומות או את הלוגו דרך המחשב+משחקים (לא משחקים שצריכים מחשב ב10 אלף, סימס 3, המשחק של אבודים הסידרה, וכו' . כרטיס קול 7.1 (למרות שאין במקום 7.1, אבל זה הכי מתקדם, לא?) שיהיה משהו סביר, אפילו משהו שכלול בלוח אם, כשאני אסדר את ההגברה אולי אני אוסיף כרטיס קול יותר טוב. תכני HD 1080P. שיהיה לו צורב DVD טוב. …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.