עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by junior_mg,

well i msry for the english thing but went to germmany to 2 weeks and my friend asked for a build so anyway he need only the pc without screens speakers mouse ,,, he need a gaming build he thought about 250G hard disk i don't think he wants to do oc max oc to the video card that i will help him so dont make bild with prosesor like e2140 and a cheap cooling system so i guess its AMD dual core,,, if we can put inside 2g rams its can be great cos i think he will change to vista later,, i thought that he should buy from tms so i prefer builds form that store ty all and again sry for the english

2. אני מעוניין בעזרה בבניית מפרט לחבר מערכת חזקה לגלישה באינטרנט עם מספר דפדפנים פתוחים 1. מה התקציב המקסימלי? כמה שנדרש למערכת אידיאלית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:אינטרנט עם מספר חלונות פתוחים במקביל 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב :6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?:לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה :לא ( ו/או הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? :אייבורי 10. האם יש בקשות מיוחד…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by Jenovav,

היי חבר'ה, בקרוב אתחיל ללמוד אנימציה, ולשם כך אצטרך מחשב הגון שיוכל להתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות לתלת מימד, ותוכנות אדובי למינהן(פוטושופ, אפטר, אילוסטרייטור). מה שבגדול מחייב כרטיס גרפי מרשים וכוח עיבוד חזק. אינני מעודכן ברכיבים החדשים בשוק, ואשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by Godmoney,

אני כבר בערך שבוע מחפש נייד ועובר על מפרטים ושואל שאלות (למי שזוכר את השאלות הקודמות שלי בפורום מתחילת השבוע). ראיתי שממליצים פה הרבה על Acer אבל אני ממש לא אהבתי אותו. הלכתי להרגיש אותו ב Office Deopt והוא מרגיש לי כמו צעצוע. שמתי עין על ה Dell אבל אני גם מעדיף מחשב שחור מהצד הפנימי (והחיצוני) וגם הוא קצת יקר לי מדי לעומת התמורה שהוא מציע. ראיתי שלא נוהגים להמליץ פה על הטושיבה, אבל אחרי קצת חיפושים הוא נראה לי עונה כמעט על כל הדרישות שלי - חוץ מזה שהוא עובר את התקציב משהו כמו 300-400 שקל, שיש לו 3 במקום 4 GB זכרון ראם ושאני לא כ"כ יודע אם הכרטיס הגראפי הזה טוב. מה דעתכם על המחשב הזה? יש משהו באותו מחיר שיכול לתת לי תמורה טובה יותר?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by it_amit,

שלום, אני הזמנתי מחשב של סוני מהפלטפורמה החדשה של אינטל (מעבד P8400) והפריע לי שהזיכרונות הם מסוג DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx1 האם יש אפשרות (בעתיד כשהמחיר ירד קצת) לשדרג לזכרונות מסוג DDR3? הבנתי שיש הבדל משמעותי בין שני הסוגים

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by SagroN,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש, היעד בגדול זה גימיינג אז בתקציב כמה שתצליחו לעשות מחשב גימיינג יהיה מעולה. יש עדיפות לתקציב יותר נמוך - 3,200-3,300 אבל אם ה200-300 ממש מצדיקים את עצמם אז שיהיה. לא כולל ציוד היקפי. אזור - רחובות.

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  7. היי חברים, אני רוצה לבנות כרגע מחשב סלוני לסרטים מבוסס על כרטיס מסך NVIDIA מדגמים לצורכי תמיכה בפענוח VDPAU לפי התמיכה כמה שיותר טובה לפי הטבלה הבאה: http://en.wikipedia.org/wiki/VDPAU יתווספו אליו שני כרטיסים נוספים אחד טלויזיה ואחר לוויני (צריך לשים לב שיהיה מקום בלוח אם לכרטיסים הנוספים) כמובן רצוי כמה שיותר שקט וקריר. המחשב לא למשחקים. OC לא יודע אם צריך וחשוב. המחיר כפי שהוצג למעלה מקווה שיספיק.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  8. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

1250 דולר בלי מסך. מחשב לגיימר. ניסיתי להרכיב לבד אבל אני לא יודע מה לקחת בעיקר מבחינת לוח אם. המחשב נקנה מחול כמובן אז תתייחסו למחירים ממוצעים בחו"ל בבקשה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by Obg1,

שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט כאשר השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח משחקים (תכנות + עבודות גרפיקה) ומידי פעם גם לשחק בעצמי במשחקים. אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא צריך כונן קשיח (יש כבר ממחשב קודם). מכיון שזה מחשב לעבודה חשוב שיהיה לי שקט. כמו כן חשוב שיהיה מספיק זכרון כי אני פותח הרבה חלונות במקביל וסביבות עבודה כבדות כמו ECLIPSE ו VS. רוצה מעבד מהיר כדי שקומפילציות של קוד יתבצעו מהר, וכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים היטב על המסך DELL 30" שלי שיש לו רזולוציה מטורפת. בניתי איזה מפרט התחלתי ב KSP (ראו קובץ מצורף) אשמח לחוות דעת עליו ולהצעות אחרות, וכמובן אם אוכל לקבל תגובות עוד היום זה יהיה מצויין כי המחשב לעבודה ואני צריך אותו כמה שיותר מהר. תודה!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by Meir787,

מעבד : Intel P620 64Bit 3.0 מקורר ע"י : Zalman 7700Cu ל.אם : 915P NEO2-Platinum MSI זכרונות : A-Data DDR 2 512mb X2 HD : WD S-ata 200GB 7200RPM כונן Floppy : Sony 1.44 מקלדת : Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM עכבר : Logitech MX510 כ. מסך : GIgabyte Gforce 6600GT 128MB PCI-E מארז : Gyrotech Y-1 ספק כח : HEC 400LDT PSU כל זה יצא לי ב"דורון מחשבים" 5500 ש"ח ב6 תשלומים שווים.... עכשיו, יש הצעות ? לשנות, להגדיל לחלק? ודרך אגב, רק כדי להבהיר, אני לא עובר לAMD !

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ori and the blind forest ,BioShock Infinite,PRAY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: LG W2353V-PF - LCD monitor - Full HD 1080p - 23" Dimensions (WxDxH) 21.9 in x 7.8 in x 16.4 in Aspect Ratio 16:9 Native Resolution Ful…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  12. שלום אני חדש פה - אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקר יעודו יהיה למערכת קולנוע בייתית - המחשב יהיה מחובר למסך LCD של טושיבה 42 HD READY המפרט: ‏ מעבד: ‏INTEL Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎ לוח אם: P5K PRO של ASUS זכרונות : ‏2x1GB OCZ EL Platinum XTC‎ כפול 2 כרטיס מסך: EN9600GT/HTDI/512M או EAH3870/G/HTDI/512M של ASUS דיסק קשיח: WD Caviar SE16 500 GB SATA Hard Drives ( WD5000AAKS כרטיס רשת (במידה ולוקח את הלוח אם בלי הWIFI): ‏Edimax EW-7128G 54Mbps PCI‎ ספק כוח: ‏Liberty ELT620AWT 620W‎ אל פסק: ‏Advice PRPC 750 USB‎ קרור למעבד: ZALMAN CNPS9700 אני חושב שזהו כפי שאמרתי היעוד העיקרי הוא חיבור לLCD ולרסיבר (לכן חשוב החיבור האופטי לאודיו) כמו…

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  13. שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי, שישמש בעיקר לעבודת אופיס, כמובן חשוב החיבור רלשת, ואולי סרטונים. ממש לא מחשב גיימרי. חשבתי על מסגרת של עד 3K אולי קצת יותר. כשהסתכלתי באתרים הגעתי למחשבים האלו: של טושיבה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML300new שהוא במחיר ובאיבזור מעולה, זיכרון RAM יותר גדול מהאחרים (למרות שאני מוכן לשדרג את כולם ל-4 ג'יגה), יש לו אחריות טובה אבל הארד דיסק קטן יחסית למרות שהוא המינימום הנדרש 160 ג'יגה. בנוסף שני אלו של לנובו, שהם אותו מעבד למען האמת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1PJ472G ו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415 לפי הבנתי הממש לא מרובה בברנדים, מה שגורם לי להתלבט זה בעובדה שהראשון…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  14. 5k לגיימינג כולל מסך, ללא חריגה, ללא OC. הוא טוען שהמפרט הבא יוכל להריץ כל משחק כיום ובשנתיים הבאות על מקסימום הגדרות ללא שום התפשרות על 1920X1080. מה אומרים? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1117 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪288 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪288 http://www…

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by anri,

(המפרט לא בשבילי) אפשר לחרוג קצת . המערכת צריכה לשמש גלישה באינטרנט ICQ משחקים במיוחד , וזהו לא משהו רציני ... כולל ציוד היקפי .

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  16. * קודם כל , אני יודע שיש פורום 'כמה המחשב שלי שווה' , אבל אני מניח שהנושא שלי מתאים יותר לכאן. אז ככה , יש לי את הנייד הזה ברשותי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12526 בגרסא שלי המעבד הוא דגם אחד מעל (i3-3120m ) , ובא בלי ווינדוס (Free DOS ). הבעייתיות היא שהמחשב הוא ללא קבלה. את המחשב קיבלתי מחבר בעל עסק אלקטרוניקה שהביא לי אותו כמתנה על עסקה גדולה שסידרתי לו. העניין בעייתי כי במחשבים ניידים עניין האחריות הוא חשוב ביותר , אולי איכשהו אני אשיג ממנו קבלה או תעודת אחריות. אבל בואו נניח שאני מוכר את המחשב בלי אחריות , כמה לדעתכם הוא שווה ? המחשב חדש וסגור באריזה.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  17. להלן לינק: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706859

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד - ASUS eeepc 1000HA , שלפי מה שקראתי באינטרנט אמור לקרוא 2GB של זיכרון ראם. קניתי סטיק זיכרון 2GB (DDR2 667) והרכבתי אותו במקום הנוכחי (1GB) , והמחשב מזהה עדיין רק 1GB. בדקתי בתוכנה Everest, וכביכול המחשב מזהה 2GB אבל ''מנצל'' רק 1GB. עזרה? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  19. Started by moshemaman25,

שלום! שימוש במחשב בעיקר משחקי רשת /סרטים+HD (מחובר בנוסף למסך מחשב גם LCD 37 בשביל סרטים ) אינטרנט וכולהה. אני מח]ש מחשב מהיר בלי תקיעות ושטויות הכי חשוב שיירציץ את החשקי רשת בצורה בכי טובה שיש. עד עכשיו חשבת על המפרט הבא אשמח לייעוץ בעיקר על ספק / מארז שממש לא מבין ו על כרטיס המסך ניתן לשלם בכרטיס אשראי עד 12 תשלומים ללא ריבית !!! מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 930 930 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1 420 420 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel 1 410 410 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GT220 1GB GDDR…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by DAVID62,

Surface Book 2 במכה כידאי לקנות אותו עם כמה זיכרון ומעבד? באן הוא יכול להחליף את המחבר במתמטיקה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  21. אהלן חבר'ה,אני עומד להשתחרר והחלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש אחרי 3 שנים בערך... לעניינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים חדשים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3ds max,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Diablo 3,Crysis 2,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 …

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף (אפשר חריגה קטנה). 2. מה שימושי המחשב? לימודים, תכנות (Visual studio) ומשחקים פה ושם (בעיקר FPS). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע. אולי OC קל בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. גר בחיפה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  23. שלם לכולם! אני חדש פה ורציתי שתייעצו לי בקניית מחשב חדש הלכתי לMCS ובסוף יצא לי המפרט הזה : Intel Core2Duo E660 2.4 - מעבד Abit Fp-IN9 650 SLI - לוח אם Ocz Oc2-6400 1Gb*2 DDR 800 - זיכרון Zalman 7700 - קירור למעבד GeForce 8600 GT 256MB - כרטיס מסך Logitech G5 - עכבר כל זה עולה 4150 תגידו לי אם כדי לקנות את זה ואם לא מה אתם הייתים מחליפים? עריכה : ספק כוח CodeGen 450w

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by attr,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב לעריכה, התקציב הוא עד 5000 פחות או יותר. אני מתלבט בין מעבד i-5 לi-7 במיוחד בהתחשב בתקציב שאני יודע שהוא לא ממש גבוה ראיתי בעוד איזה שהוא מקום המלצה לדיסקים קשיחים ssd, מה היכולות שלהם? האם כדאי להשקיע בצורב blue rey? כמובן אני רוצה שהמחשב יאכל קבצי HD בלי בעיות (AVCHD) תודה

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by freezer claw,

שלום לכולם , הרכבתי מפרט מאתר KSP אני רוצה לדעת אם הוא מתאים ויעבוד כמו שצריך , אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כבדים , יהיה שקט , מקורר וכמובן ישרוד לפחות 3-5 שנים מבלי שאני יצטרך להחליף לו רכיבים.. אני לא יודע לעשות OC אבל הבנתי שאפשר ללמוד את זה אז , אם ניתן לבצע OC על הרכיבים שבחרתי (וזה יהיה משמעותי) אשמח לדעת.. המפרט : מעבד: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים : Zalman CNPS7500-Cu LED לוח אם : GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זיכרון : DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסק קשיח : Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD105SI כרטיס מסך :Sapphire HD 6870 1GB …

• 8 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.