עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , יש לי HP DV6-1310 אני מחובר ל LCD עם HDMI אבל ה SOUND מה LCD לא מספק . אני רוצה לחבר את הנייד למגבר עם כבל קואקסיאלי. האם זו יציאה דיגיטלית ? אני יקבל 5.1 או סטריאו רגיל ? תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. חבר עומד לחזור מחו"ל והוא מעוניין ברכישת נייד כתחליף לנייח. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, תכנות. * גודל מסך רצוי: 15"~. * משקל לא קריטי * בעל יציאת HDMI * BT,WIFI * מינ' 500GB HDD * צורב DVD. * בעל אחריות בינלאומית. אני מניח שכ. גרפי חזק משמעו פגיעה בחיי הסוללה אך אשמח לקבל המלצה לנייד בעל הסוללה החזקה ביותר שעומד בקריטריונים הנ"ל. תודה וערב טוב!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  3. לפני שאני אפרט את המפרט הבא אני רוצה להגיד מה הדרישות \ מה רוצים : - מעבד INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 ( אל תדאגו לגודל המסך וכל זה - למעוינים - מסך 22 דק כרגע ) - 4GB RAM מינימום - עדיפות ליותר - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB - קירור למעבד קיבלתי הצעה כזאת בהנחה בסה"כ 6000 שקל את המפרט הבא : Intel Core i7-930 Box Asus P7P55D GeForce GTX 275 896MB DDR3 OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Platinum Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB Chieftec Turbo 700W Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 Antec / Arctic Cooling XClio A380 תגידו לי חוות דעת על המפרט מעליי - אם זה שווה או לא ( או טוב …

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by avipeso1,

אפשר למחוק.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. כמו שציינתי מעוניין לרכוש מחשב נייד באיזור ה-3000 ש"ח למטרות משרדיות (אופיס, פוטושופ, אינטרנט), לא ירוצו על המחשב משחקים. זמן סוללה לא חשוב במיוחד כי רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, גודל מסך כמה שיותר גדול ככה יותר טוב. עדיף Lenovo או Dell... אשמח לכל הצעה מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725950

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by ישראל11,

הי! צריך חוות דעת על המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333 צריך אותו בעיקר למשחקים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by ירוןX,

לנובו מציעים לי כפיצוי על אי עמידה בזמנים (אני מחכה למחשב כבר כמה חודשים) את SL510 במקום ה R500 עליו שילמתי במקור הייתי רוצה לדעת האם המחשב המוצע עושה את העבודה והאם עליי להסכים לעסקה באופן כללי הייתי שמח אם תוכלו להסביר מהם ההבדלים הבולטים בין השניים בברכה, ירון שהרבני

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב חדש, לעבודה משרדית. ללא צורך בהארדיסק (יש ברשותי wd 250 ks sata2 שנקנה לפני זמן מה). ניתן לנצל את כל התקציב, חריגה של עד 100 ש"ח לא יותר. 2. השימושים העיקריים של המחשב הם: עבודה משרדית, וורד, אינטרנט וכד', וקצת משחקים בסגנון קאנטר, command and conquer 3 וכד' (לא צריך להשקיע בכרטיס מסך מספיק אפילו משהו פשוט אם נכנס). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים והארדיסק. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל, כמובן שרצוי כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב …

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  9. * מטרות המחשב? המחשב עבור אח שלי, ישמש לחיבור למסך LCD בגודל 40 אינץ' ומדי פעם צפייה בסרטים כאשר הוא בעבודה. * גודל המסך? 12 עד 14 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, מקסימום 3 ק"ג אם יש מחשב שיספק זמן סוללה ארוך במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש זמן סוללה של לפחות שעתיים, רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - כן, יש צורך בחיבור HDMI אלא אם ניתן להשתמש ביציאה אחרת דיגיטלית או במתאם לצורך העברת וידאו + אודיו. * בלוטות? לא ממש חשוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה לפחות. * צורב DVD? רצוי, אך ניתן להתפשר על צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך באחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה …

10. Started by momi2004,

חברה ביקשה ממני המלצה למחשב נייד לצורך העבודה שלה. אני די מרוצה מהעניין של האחריות של טושיבה שנותנים לך אחריות על המחשב בשנה הראשונה גם במקרה של שבר ואובדן. ונותנים בכלל אחריות של שנתיים. בכל מקרה, אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם המחשב להמלצה על דגם ספיציפי באזור המחיר הזה. הדרישות הן מסך 14"-15", כל השאר גמיש. משקל לא קריטי.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  11. יש לי בעיה בכרטיס רשת של מחשב נייד מסוג GIGABYTE W536M הוא לא עובד כאלחוטי ואני חייב לחבר לו כבל בשביל שיהיה חיבור לאינטרנט, עכשיו נכנסתי לאתר של GIGABYTE לחפש דרייבר מתאים אין פשוט דרייברים שתואמים למערכת הפעלה מסוג XP, התקנתי את תוכנת driver checker עידכנתי את כל הדרייברים אבל עדיין אין לי חיבור אלחוטי לרשת מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  12. אז ככה מחשב למטרות עריכה. תקציב 4500 לא כולל ציוד הקפי אבל כולל מסך. כרטיס קול סטוק של הלוח...(הכרטיס שיש הוא יהיה חיצוני) כרטיס מסך צריך משהו הכי בסיסי שיש רק שיהיה בעל 2 יציאות למסכים (DVI+VGA זה בסדר לא צריך DVI+DVI) הכי חשוב זה כח עיבוד. מבחינת אמצעי אחסון צריך משהו בין 1000-640. תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד שהלוח שלו נישרף. יש איזה אפשרות לקנות רק לוח אם למחשב? המחשב הוא GIGABYTE W551N. צחי.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. קיבלתי את ההצעת מפרט הבאה LATITUDE E6500 INTEL CORE 2 DUO P8400 2.26 GHZ DISPLAY : 15.4IN WIDESCREEN WUXGA (1920X1400) Memory : 2048MB (1x2048) 800MHz 200GB (7200RPM) Primary 6-cell 54W/HR LI-ION יד שנייה ב 3300 ש"ח משתלם? יש איזו בעיה במפרט?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום. אני רוצה להקים שרת שיחליף את השרת המשרדי שלנו. הכי חשוב בשרת זו שרידות של הנתונים. (יהיו 2 HD בRAID וכונן HD חיצוני שיגבה אותם) לצערי השרת נמצא בסביבה חמה יחסית ולכן הוא צריך קירור משל עצמו לא משנה לי הרעש שלו (סולם רעש 1) השרת יריץ windows sbs 2003 וינהל 4 עמדות. מצאתי מפרט במפרטים מומלצים שיהיה הבסיס. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133349&section=293&target=רב%20תכליתי מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח אם - מומלץ GIGABYTE GA-P55M-UD2 אבל לא מצאתי אם יש לו יציאה רגילה של מסך. זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 כונן קשיח למע' הפעלה - SAMSUNG F3 500GB 32MB SATA2 7200 RPM כונן קשיח ב1RAID למידע - 2* SAMS…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. התקציב המקסימלי 5000 ש"ח. (אם אפשר רצוי לנסות לחסוך . אך ניתן גם לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים) 2. השימושים הצפויים של המחשב בעיקר אופיס ואינטרנט. האפליקציות הכבדות הן משחקים וגרפיקה (פוטושופ וכדומה) 3. יש צורך במסך (יש לי רמקולים, מקלדת ועכבר ישנים) 4. חשיבות השקט של המפרט - 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה מיועדת Win7 מעבר לתקציב הנ"ל (32/64?) 7. חשוב לי מינימום התעסקות בבעיות במחשב ולכן רכיבים אמינים 8. בד"כ אינני עוסק בשדרוג משמעותי של המחשב אודה לחוות דעתכם על המפרט הנ"ל המפרט המוצע: 1 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY - ללא קירור אינרנטי למעבד 993 ש"ח 1 Arctic-Cooling Alpine 11 775 / 1156 - Rev.2 65 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA115…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מבקש המלצה על מיני נייד סביר,לא צריך משחקים וגרפיקה.כן צריך אופיס,אינטרנט. בסדר גודל של 1600 ש"ח מתלבט בין: Dell Inspiron Mini 1012 לבין ASUS Eee PC 1005P לשניהם כמעט אותו מפרט אבל על אסוס מתקינים win7 starter ועל הדל XP Home . אם יש דגם אחר אשמח לשמוע. רוצה לסגור עיסקה עוד היום תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Wunderbar,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד (רגיל) בתקציב של עד 2,500 ש"ח עם אפשרות להתגמש קצת ולעלות את התקציב בערך בעוד מאתיים שקלים נוספים. לצערי אני מבין שמחשב בתקציב כזה הוא לא יהיה בדיוק מכונת משחקים (או שאולי כן?), אז מבחינת הדרישות שלי מהמחשב זה גם אופציאונלי. אני מעוניין להשתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, עשיית עבודות, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה (חשוב מאוד) ואם זה אפשרי באיכות HD. אני רוצה גם מחשב מהיר עם דיסק קשיח עם הרבה מקום (500GB+). בנוסף, אני רוצה שהמסך יהיה גדול יחסית ונוחה לעבודה (לא כמו כמה מחשבים ניידים) אותו הדבר לגבי המקלדת, שתהיה נוחה לשימוש. כמו כן, מבחינת המשקל שיהיה קל לנשיאה כי בשימוש העתידי זה יהיה מאוד חשוב. מבחינת זמן סוללה, לא יודע כמה ארוך זה צריך לה…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אז בגדול המחשב מיועד למשחקים כבדים וסרטי HD לא מתוכנן oc , המחשב יתחבר לטלויזיה 37 אינץ Full HD ההתלבטות שלי היא ככה : התקציב שלי עומד על 5,000 ש"ח, ויש לי 2 מפרטים אחד שהעלות שלו היא 4,900 ואחד שחורג ב 300 ש"ח אבל בו יש חומרה שקשה לי לוותר עליה (לוח אם זכרונות ומארז) מה אתם מציעים לי לעשות? האם החומרה שבחרתי טובה מספיק? מוגזמת? צריך את עזרתכם, תודה לכל מי שיגיב מפרט 1 : מפרט 2 :

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  20. קודם כל אני רוצה לברך את בואי לאתר הזה עכשיו לנושא חבר שלי הציע לי שהוא מוכר לי את המחשב הנייד שלו וחשבתי להתייעץ לפני שאני עושה צעד כזה המחשב הוא Hp Pavilion 1160ej Dv5 15.4 אינץ' מסך ונראלי שאת השאר אתם יודעים בכל מקרה המצב של המחשב הוא דיי טוב במצב של חדש שמור היטב והוא מציע לי אותו בחצי מחיר כמעט מהמחיר המקורי בערך 2600 שקל והוא נקנה לפני כשנה והוא מוכר לי עקב מעבר למחשב נייח והוא טוען שהוא לא רוצה את המחשב הנייד יותר כי הוא עובר לנייח בכל מקרה ,מה לעשות כדאי לי לקנות או שכדאי לי לרדת מהעניין ,תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי, האם המפרט הנ"ל יוכל לשמש טוב לסרטי FHD וגם להריץ מדי פעם משחקים? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס מסך? האם הוא יוכל להיכנס למארז? האם כדאי להוסיף זיכרון? התקציב המקבימלי הוא 2600 ש"ח. מעבדי ‏AMD‏ Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box 490 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI 455 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 285 דיסקים קשיחים‏ Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 מארזים‏ Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU 340 סה"כ 1985

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. המעבד שלי: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA4U זכרון RAM: Ceon 2048MB 667Mhz ספק כוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~ETK405AST~24~0.htm כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות: http://www.skypc.co.il/sg_product~9S5750G1~8~0.htm יהיה לי צוואר בקבוק ואם כן ההגבלה תיהיה נמוכה\גבוה\אחר

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום רב אני גרפיקאי לפרנסתי (פוטושופ,אילוסטרייטר) אשמח לקבל עזרה , מה עדיף ? מחשב Dell_Precision_T3500 עם מעבד E5630 XEON 2.8 GHz או מחשב עם מעבד I7 960 מחנות המחשבים cobrapc בשני המחשבים 8 גיגה זכרון מה ההבדל בין מעבדי XEON למעבדי I7 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. Started by sharonbh,

שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לקניית חלקי מחשב בתקציב של 600$ (אני גר בארה"ב ולכן המחירים ב $) המיועד בעיקר למשחקים עתירי גרפיקה (סימולטורי טיסה כגון FSX על הגדרות גבוהות, קרייסיס וכו'). זהו המחשב שיש לי היום: Base processor Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz 2000 MT/s (mega transfers/second) Socket 939 Motherboard Manufacturer: Asus Motherboard Name: A8N-LA HP/Compaq motherboard name: Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC כרטיס מסך: ATI RADEON 4870 1GB SAPHIR מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP אני גר בארה"ב ולכן ככל הנראה אקנה את החלקים באתרים כגון NEWEGG וכד'. החלקים שאצטרך לשדרוג הם מעבד (העדיפות …

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  25. אני מחפש תיק נחמד למחשב 13.3 שיהיה גם תיק ללימודים. שתהיה הפרדה טובה בכיסים, שהמחשב לא יתנגש עם כל השאר. מישהו מכיר? טנקיו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.