עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Msys,

* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות * גודל המסך - אני מניח שמעל 12 ועד 15 אינצ'. חשוב שהמסך יהיה ברור, עדיפות למסך מט למרות שגם מבריק בא בחשבון. * משקל רצוי - לא כולכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 4 שעות עבודה רצופה נשמע נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע איזה יציאה יש לטלוויזיית LCD, אז כזאת, אם אפשר * בלוטות - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 120 ג'יגה * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא! אבל אחריות ארוכה רצויה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וLenovo חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, עם מבנה חזק ואיכותי. אודה לכם להמלצות שכן אני צריך לקנות ביומ…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. בוקר טוב. אני זקוק למפרט בתקציב של 2000 ש"ח לעבודה משרדית. לא כולל ציוד הקפי, אך חשוב שיהיה בעל דיסק קשיך של טרה בייט. אפשר לחרוג ב-300 ש"ח. ורצוי שיהיה מ-k.s.p תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. אני לא צריך מחשב חזק... המחשב יהיה לעבודות כתיבה ושמיעת שירים בלבד.. אני בן אדם שאוהב תמיד לקנות חדש אז אל תדברו איתי על יד שנייה כמה כסף אני צריך? ומה מומלץ? אה ודבר אחד חשוב לי אני צריך שיהיה הרבה מקום להרבה שירים. (בסיביבות 80 GB רק לשירים..) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. Started by Drunklight,

אני כנראה אגיע לתקציב אך גמיש אם יהיה צורך. יש לי מסך רחב 24" 1920x1024 (או משהוא באזור, לא זוכר בדיוק) כרגע אני בערך ב5500 אם המפרט הבא: מארז: Antec Gameing 200 ספק: Thermaltake litepower 700W מעבד: Inter i7 920 2.66ghz לוח אם: GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 1500gb westren digital זכרונות: 3x2048mb DDR3 kingston כונן dvd optiarc SATA DVD ( לא ממש משנה) כרטיס מסך: HD5850 -- כרגע יחיד, בעתיד אולי ארחיב ל2 אם אצטרך כרטיס קול: כרגע מתכנן להשתמש ב Onboard, אך לא פוסל אפשרות לאחד יעודי אני משתמש במחשב לכל סוגי המשחקים, אני לא מחפש אפשרות להריץ הכול על המקסימום, אך יותר בקשר לאורך חיים למחשב, הוספת זכרונות\כרטיס מסך בעתיד כדי לתמוך בדרישות עתידיות. כנראה אקנה דרך ivory... כל עצה לשיפו…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  5. Started by zix11,

ברשותי מחשב נייד hp dv3000 שהבאתי מחו"ל, ואני עובד איתו לפעמים בסביבה לא יותר מדי סטרילית. רציתי לדעת האם למישהו יש מגן למקלדת, ואם כן האם הוא באמת עושה את העבודה ומגן על המקלדת? האם הוא מורגש בזמן השימוש במקלדת? מפריע? יש פה http://best.shopy.co.il/products/166338 מגן כזה - אבל אני רוצה לקבל קצת רשמים ותובנות לפני שאני קונה. אשמח לסיוע בנושא.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.CRYSIS,GTA IV,DOOM .3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בצורה כבדה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא …

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by asaf19,

איך אפשר לאפס לוח אם שיש עלו סיסמא אין לי בעיה עם פירוק

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shlomi1234,

http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=2948 http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=2871 עקרונית לא ממש אכפת לי מהגודל של המחשב , הדרישה שלי היא 14'' אבל אפשרי להתפשר לשני הכיוונים, שיפעיל משחקים , ישנים בעיקר , שיהיה לו זמן הפעלה ארוך ככל האפשר. גם נראה לי ש2 גיגה זיכרון זה מספיק בשבילי.. יש לי כונן חיצוני בנפח עצום כך שלא ממש אכפת לי מנפח הכונן. מה מביניהם הייתם ממליצים לי?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. הרכבתי את המפרט הבא מRSM, רציתי לדעת אם יחזיק סרטי FHD בצורה חלקה. נ.ב אין צורך בשום ציוד היקפי, כרטיס טלויזיה או כוננים קשיחים. תודה! Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪525 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 A-Data 2GB DDR3 1333Mhz Heatsink Core i5, יחידות 1 ₪295 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=652 ANTEC Fusion HTPC 430Watt , יחידות 1 ₪908 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=69 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪690 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2474 המפרט הורכב באתר:ht…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. יש לי נייד ישן שהמעבד שלו הוא: T2450 איך הוא בהשוואה למעבדים של המיני ניידים: ATOM N270

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. אחי טס לחו"ל וביקש ממני לרכוש עבורו מחשב. התקציב הרצוי הוא משהו הגיוני(לא 26K), אך במידה והלפטופ מתייקר בכדי לענות על כל הדרישות, אין בעיה. * מטרות המחשב? אינטרנט/אופיס ווידאו. עבור מולטיטסקר כבד. * גודל המסך? שלא יהיה קטן, ויהיה עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה. * משקל רצוי? אין בעיה אם יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל האפשר - ישומש בטיסות ובמלונות בעיקר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו מיוחד. * בלוטות? למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יכול להיות נחמד. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי נייד ישן שהמעבד שלו הוא: T2450 איך הוא בהשוואה למעבדים של המיני ניידים: ATOM N270

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by TALTOL15,

שלום לכולם. ברשותי המחשב HP Pavilion DV3 2090EJ. המחשב מעולה באמת והכל. אך סליחה על הבורות אבל שמתי לב שיש לו כניסה מוזרה, מישהו יודע מה היא? יכול להיות שזה סתם משהו שולי ולא חשוב, אבל אני עדיין רוצה לדעת. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  14. המערכת היא WIN7, אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  15. Started by pyroman,

היי לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים אז חשבתי להתייעץ פה לפני שאני הולך לחנות כלשהי. המחשב ישמש למשחקים בעיקר למשחקים (70-80 אחוז) אבל גם להכנת עבודות וגלישה באינטרנט. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יעשה שימוש ב MATLAB ופוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים הכבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  16. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? תוכנות הנדסיות: MATLAB, LABVIEW, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית - פוטושופ קל ). * גודל המסך?לא יודע (15 ?) * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי - אני צריך לקחת אותו ממקום למקום די הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל האפשר - אני עובד הרבה מחוץ למשרד/מעבדה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - מה שמתחבר למקרנים (אני לא יודע איזה חיבור זה) * בלוטות? כדאי אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  17. שלום רב מעוניין בהמלצה למחשב נייח כולל מסך בסכום 5000-6000 ש"ח . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת האפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים העיקריים של המחשב יהיו אופיס, משחקים אינטרנט וסרטים Divx (לא FullHd) אולי אוטוקאד דו מימדי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי תלת מימד כגון supreme comander c&c וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מי…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by maxwell10,

האם ניתן לרכוש רכיבים (מעבד, לוח אם, זכרונות ועוד) של מחשב נייד ללא המארז? כלומר ללא הפלסטיק, מסך ומקלדת? אם כן, אולי אפשר במקרה זה למצוא מארז שמתאים ללוח אם ובמקום הקירור המקורי אפשר להתקין קירור פסיבי חזק, זאת בזכות מעטפת החום הנמוכה של מעבדי הנייד. התוצאה: מחשב יקר יותר, פחות חזק אבל שקט!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  19. המחיר והמפרט שלהם הוא אותו דבר בערך למעט גודל מסך, דיסק קשיח וסוג מעבד (INTEL ATOM N450 מול INTEL ATOM Z520) אצל מי מבין השניים המעבד חזק יותר והתוכניות ירוצו באופן חלק יותר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hutorihunzu,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן די…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  21. אני רוצה לשדרג למחשב חדש ואני לא יודע איזה ספק יספיק לי למערכת. Processor: Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz M/B: MSI RC410M2 Graphics Card: Axle 9800GT 512MB RAM: Ceon 2GB 667Mhz תשתדלו שהוא לא יהיה יותר מ-200\250 ש"ח בבקשה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  22. Started by zazkapulsk,

שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך עד סכום של 400 ש"ח. מבקש שיהיה מבוסס GeForce. כרגע יש לי GeForce 7950 GT והוא לא תומך ב-DIRECTX11. הכרטיס למטרות משחק. מצד שני, אני לא גיימר גדול. אני חי בסרט? אם כן, מה הדבר הריאלי ביותר עבורי? תודה

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  23. [glow=red,2,300]איך ?[/glow]

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  24. CPU : Intelֲ® Coreג„¢2 Duo Processor E8400 MOTHERBOARD : Gigabyte GA-EP43-DS3L MEMORIES : Kingston 1024MBx2 DDR2 800MHz CL6 GRAPHIC CARD : Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI POWER SUPPLY : CoolerMaster eXtreme Power 500W OPTIC DRIVE : SONY DRU-1905 x20 SATA BLACK HARD DRIVE : WD 320 GB / 8 MB CPU COOLER : OCZ Vendetta 2 CASE :SilverStone Precision SST-PS01B SCREEN :AOC LM725 16ms Silver ("17) [סגור]

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. CPU : Intelֲ® Coreג„¢2 Duo Processor E8400 MOTHERBOARD : Gigabyte GA-EP43-DS3L MEMORIES : Kingston 1024MBx2 DDR2 800MHz CL6 GRAPHIC CARD : Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI POWER SUPPLY : CoolerMaster eXtreme Power 500W OPTIC DRIVE : SONY DRU-1905 x20 SATA BLACK HARD DRIVE : WD 320 GB / 8 MB CPU COOLER : OCZ Vendetta 2 CASE :SilverStone Precision SST-PS01B SCREEN :AOC LM725 16ms Silver ("17) [סגור] יתאים ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.