עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omridomi,

שלום לכולם, זקוק להמלצה למחשב עם הדרישות הבאות: גודל מסך - 14-15 (13 קצת קטן לי) מעבד - אפשר להסתפק בi5 זכרון - שתהיה אפשרות לשדרג ל8GB לפחות. הארדיסק - 256ssd , אך אם יש אפשרות ל32ssd + הרדיסק רגיל אז גם סבבה משקל - שיהיה לפחות פחות מ2 ק"ג תקציב - 7000 ש"ח. המון תודה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  2. התקציב סביבות 4000 ראיתי של לנובו מאוד מעניינים אך האחריות היא רק שנה. מי נותן אחריות מלאה לשנתיים ומעלה? השימוש הוא ביתי ללא תוכנות כבדות חשוב לי הרד דיסק לפחות 250 ג'יגה תודה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  3. היי, כמו שציינתי חובה שהמסך יהיה 13.3 מט (לא רוצה לראות השתקפות של עצמי ) עדיף שהמעבד יהיה מסדרת i3,i5 ושיהיה כונן אופטי, נחמד גם אם תהיה יציאת hdmi אך לא חובה. שימוש עקרי : אינטרנט ואולי קצת סרטים.. היחיד שראיתי שעונה על התנאים זה הvostro 3300 של dell אבל שמעתי שיש עליו הרבה מאוד תלונות. תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by spz,

שבת שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשימושים כללים בגדול. כזה שאוכל להפעיל עליו סרטי HD בלי שיתעייף לי, ושהמעבד לא יתיישן תוך 3 חודשים. לקחת אותו ללימודים כמה פעמים בשבוע ובגלל זה אני עדיף שיהיה קטן וקל, עם זמן סוללה ארוך ככל האפשר. בשימוש השוטף אני צריך אותו לכתיבת עבודות וקריאת מאמרים, גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים (עם יציאת HDMI). חשוב שההנדסת אנוש שלו תיהיה טובה כמו מקלדת נוחה וזוויות מסך מספקות, וגם אחריות כמו שצריך. עדיף גם מסך מט וצורב דיוידי אבל אני מניח שאפשר להתפשר. הדגמים ששמתי עליהם עין DELL Inspiron n4030 DELL Inspiron n3010 Dell Latitude 13 LG T-380 Lenovo ThinkPad Edge 13 NV122IV‎ Asus Eee PC 1215N Lenovo Thinkpad Edge 0217-22G 13.3 …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום מחפש הממלצה לנייד חדש לחברה שלי: * מטרות המחשב? צרכים בסיסיים של סטודנטים - אופיס, גלישה וכמובן קצת פייסבוק * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? ככל שנמוך יותר, הרי זה משובח * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות ? אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN7 חוץ מזה רצוי שיהיה כמה שיותר דקיק וסקסי, מעוצב יפה ככל האפשר ואין העדפה לחברה מסויימת.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  6. סליחה על הכותרת, לא ידעתי איך להגדיר את זה. אני צריך נייד חזק שיוכל להריץ הרבה אפליקציות במקביל (זיכרון רב) אפליקציות מבוססות gis ואיתור gps של מספר רב של משתמשים. צריך חיבור לתקשורת סולולארית. יכולת צפיה ושליטה במערכות מצלמות וניתוח וידאו. יכולת לתפקד בתור טאבלט, ולהריץ אפליקציות אנדרואיד. כניסת מיקרופון. יציאת HDMI אין הגבלת תקציב, אבל גם לא לזרוק כסף סתם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן, מחפש נייד איכותי ויעיל שישמש בעיקר לקולנוע ביתי ולצפיה בסרטי HD התקציב הוא עד 2700 - 2800 גג תודה רבה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  8. שלום, כרגע אחי נמצא בארצות הברית ואני מעוניין שיקנה לי שם נייד, הייתי מעוניין בהמלצות לפי צרכיי שיפורטו, השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב מתקדם יחסית שישרת לאורך זמן (למשל I5 עם 6GB כרטיס מסך סביר) או להסתפק באחד חלש יחסית (I3 4GB עם כרטיס מסך און בורד) מטרות המחשב - אינטרנט, צפייה בסרטים(לפעמים עם חיבור למסך LCD FULL HD), משחקים קלים (PES וכו') , אולי גם בעתיד (עוד שנתיים) המחשב ישמיש אותי אם אתחיל ללמוד , אבל אני מאמין שזה פחות רלוונטי * גודל המסך - בין 14- 15 אינטצ' (גמיש) * משקל רצוי- לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי אך לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כפי שצוין עדיף עם יצאית HDMI , לא חובה * בלוטות - אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח -…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. צהריים טובים. אחותי ביקשה שאני אחפש לה מחשב נייד של דל למרות שאני לא מבין את ההתעקשות על דל כי המחשב הקודם שלה היה דל והוא לא היה בשמיים. הדרישות מהמחשב לא כל כך גדולות ולכן אם התקציב גדול מדי אפשר לצמצם בו ואם יהיה צורך אפשר גם להגדיל אותו... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר ), משחקים (קלים ), צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יודע מה הנורמה לא כזה חשוב המשקל..עד 3 זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אז פה הבעיה,במחשב הקודם הבטרייה נהרסה ולכן אני מעוניין בזמן פעילות ארוך ושתצריך כמה שפחות הטענות כדי למנוע שריפת סוללה (אם יש סוללה מיוחדת שיותר אמינה אז אפשרי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HD…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כאשר אני עושה סינון בזאפ לפי החיתוך הזה אני מקבל 18 סוגים שונים ואני מתלבט את מי מבינהם לבחור. אשמח לקבל את המלצתכם.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מחפש המלצה למחשב נייד עבור אשת שיווק שלנו בחברה שנוסעת הרבה, אך גם עובדת מהמשרד. לעבודה משרדית ( מסמכים, מצגות פאוורפוינט, אימיליים, אאוטלוק וכו') עם אחריות של כמה שנים. בתקציב 2500-3000 ש"ח. כולל מערכת הפעלה. בלוטות' עבור סינכרון הסלולרי WiFi דיסק קשיח מינימום250GB אשמח להמלצות לכמה דגמים. תודה מראש לכל המגיבים!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. שלום אז יש לי מחשב נייד מסוג HP Compaq nc2400 עם 1GB RAM עכשיו יש אתרים שרושמים שהאפשרויות הרחבה הם 512 עד 1GB ויש שרושמים 1GB עד 2GB, הזכרונות עובדים על 533 -איזה אפשרות הרחבה היא הנכונה ? -איזה זיכרון מומלץ לקנות ? -האם קיימת חשיבות שהסטיקים יהיו של אותה החברה ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. מטרות המחשב - בעיקר ללימודים באוניברסיטה ושימוש ביתי רגיל, אם יש אפשרות שהוא ישמש כסטרימר ולא יקפיץ את המחיר אז סבבה גודל המסך הוא 15.6 אני לא מבין ברזולוציות מספיק כדי להגיד מה אני רוצה, בתכלס FULL HD נשמע לי כמו סטנדרט בכל מחשב נייד חדש אז אין משקל ספציפי, עדיפות לקל סוללה חזקה בהתאם למשקל ולגודל, לא מפלצת כי בסופו של דבר רוב השימוש הוא בבית יציאת HD זה חשוב ובנוגע לבלוטות' זה פחות הייתי רוצה שיהיה לו מעבד חזק שישאר טוב גם לעוד 3 שנים, זכרון ראם בהתאמה וזכרון קשיח שיהיה הרבה, לפי מה שאני יודע הסטנדרט היום הוא הרבה מעבר למה שאני יכול לנצל אחריות זה דבר די חשוב אצלי כי יש לי נטיה להרוס אשמח שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה מקורית ועדיפות לוינדוס 8, אין סיכוי שאני אתחיל להתעס…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. אשמח להמלצות...אינני מבין הרבה במחשבים.אני מוסיקאי וצריך מחשב שישמש לשימושים הרגילים- אופיס ,אינטרנט כולל הורדות מוסיקה וכו', אבל גם לתוכנות הקלטת מוסיקה "קיובאייס"-הקלטת אודיו ומידי. וכן לכתיבת מוסיקה -"סיבליוס". המשקל לא מטריד אותי יותר מידי. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ככל הניתן, שלא "יתקע", שיהיה אמין , חזק, ושיעבוד מס' שנים, עם מינימום תקלות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש במקום מחשב נייד שנניגנב לי לצערי. עשיתי כמה בדיקות והשוואות והגעתי לשני דגמים שניראים לי טובים מאוד..אחד של HP והשני של DELL אני רק צריך המלצה את מי לקנות מבינהם או שבכלל לקנות דגם אחר השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה, מוזיקה שתיהייה ברמה גבוה אם אני מחבר את המחשב למגבר, שיעבוד חלק עם מקרן. שני הדגמים שראיתי הם HP Pavilion dv6-6030ej LL054EA או Dell Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 זה גם די דחוף כי המחשב זה רוב העבודה שלי. תודה רבה למי שעוזר לי בהחלטה!!

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  16. יש לי היום E8400 עם כרטיס מסך HD6950. אני רוצה להיות מסוגל לשחק את המשחק על ULTRA SETTINGS ההתלבטות שלי היא AMD או אינטל האם מספיק להחליף את המעבד והלוח ל : מעבד - AMD 970 Phenom II X4 לוח אם - GA-970A-UD3 או לשדרג בעלות יקרה יותר של כ 500 שקל ל : מעבד i5-2500K INTEL לוח אם - GA-Z68X-UD3H-B3 גם ככה הכרטיס מסך עושה את רוב העבודה , לא ?! בנוסף 2 שאלות : 1. אילו זכרונות מומלץ לקנות ? 2. איזה ספק ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המפרט הנוכחי: אתלון XP 1800+ 256 מגה זכרון DDR 333 ג'יפורס 6600GT 128 מגה AGP לוח אם epox 8k9a ספק 400W מחברה לא ידועה האילוץ היחיד מלבד המחיר הוא שמירה על כרטיס המסך כ-AGP ואם קיים לוח אם שיאפשר PCI-e במקביל ל-AGP מה טוב... הכיוון כרגע הוא AMD בשל הורדת המחירים אבל מעבדי אינטל יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. שלום לכולם אני חדש בתחום ואין לי מושג בהבדלים השונים אני רוצה לקנות ולשדרג כרטיס מסך וכרטיס זיכרון בעיקר למשחקים וגם עבודה שוטפת, רצוי עם TVIOUT NVIDIA או של ATI ? שנהם תומכים בשני ההתקנים ? HD ו DirectX 10 ? עד 1000 ש'ח וכרטיס זיכרון של 2 ג'יגה DDR3 או DDR2 ? איזה חברה מומלצת ? עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה ??? שאלה אחרונה : זיגזג או SKYPC או חברה אחרת ? המלצות שלכם בבקשה זה המפרט של המחשב שלי Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Memory 511MB NVIDIA GeForce FX 5200 128MB בקשר ללוח אם אין לי מושג איך בודקים ,הצעות ? תודה מראש נ.ב.מתנצל מראש עם עברתי על חוקי הפורום

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by VoliSuS,

טוב החלטתי לשדרג את המחשב שלי לאט לאט ואני מתחיל עם הכרטיס מסך יש לי סכום של 700 ש"ח אני צריך המלצה לשידרוג אני צריך את הכרטיס מסך לעיצוב גרפי לעבודות עם 3D ובכלל פוטושופ ופלאש כמעט ולא זזים אצלי במיוחד שאם אני פותח קבצי FLA,PSD ששוקלים מעל 10 מ"ב כל המחשב קורס זה המפרט הקיים: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA wi…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by Syrex,

שלום לכולם אני צריך את השילוש בעיקר לעבודה אינטנסיבית ועריכה. 4 GB אם אפשר. חשבתי על המעבד הזה AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200 2.6Ghz 2Mb BOX AM2 65Watt אפשר להשתמש בקירור של המעבד או הכרחי להביא חדש ? נכון לעכשיו אני מרוצה ממה שיש על ATHLON 3000 שלי. האם זה כ"כ התזמון של הזיכרונות? אם יש אפשרות למען החסיכה להביא חלקים מחו"ל אני סוחר בEBAY (פשוט אין מע"מ על חלקי מחשב ).

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by orengol,

מחפש המלצה לשילוש משתלם להרכת שרת שיפעל 24/7 ויהיה אחרי על ניהול התכנים והפצתם למכשירים השונים ברשת הביתית. הדרישות העיקריות הן: 1. תאימות של החומרה ל unraid. 2. מערכת שקטה ככל שניתן. 3. חסכון בחשמל. 4. לפחות 6 חיבורי SATA ואפשרות הרחבה לחיבורים נוספים ע"י כרטיס pcie. 5. אין צורך ב OC. 6. תקציב מינימלי ככל שניתן. אם יש משהו סביר שיחזיק שנתיים שלוש בפחות מ 1000 ש"ח אז אני אלך על זה אם אין ברירה אז אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח. תודה,

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  22. לקראת שנת הלימודים האוניברסיטאית המתקרב מחפש מחשב נייד. הדרישות- ניידות לסטודנט, כלומר לא מסך 15, אבל עם זאת שהמחשב יהיה חזק- כלומר מעבד core2duo 2 , שני ג'יגה זיכרון פנימי לפחות ועוד דבר חשוב- כרטיס מסך חזק. פה הנקודה הבעייתית, כי מחשבי ה- 14.1 בתקציב 4,000 ש"ח באים עם כרטיס מובנה של אינטל ( ה- GMA45000 ), ששמעתי שחלש מאוד בהרצת משחקים וסרטים. כמה קריטית הנקודה הזו? אילו דגמים מומלצים יש במחיר הזה? עזרה תתקבל בברכה...

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  23. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש עיקרי של אופיס וכו' עבור חברה שלי שהיא סטודנטית. שישמש אותה בספריה, בבית המשפט (עוזרת שופטת) וכו'. תקציב - איזור ה- 2500+/- דרישות: משקל נמוך, רצוי 2 קילו ומטה אני מניח. שהמסך לא יהיה קטן מידי (13 אינטש ומעלה) אך אם זאת שהמחשב יתפוס כמה שפחות מקום ויהיה נוח לנשיאה. מקלדת לא רכה מידי (היא שונאת). יפה ואסטטי - יתרון. עד כה המועמד העיקרי שלי הוא: Dell Inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm השיקולים היחידים שלי כנגדו הם שהוא נראה יחסית עבה (אך יפה מאוד עם זאת) שהמסך לא גדול יותר, אבל לא נורא. ושאין כונן DVD, למרות שגם ככה לא ראיתי אותה משתמשת בו מעולם, אלא ב דיסק-אונ-קי. אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by pomba,

אני עובר לארה"ב עוד מספר חודשים אבל אני יהיה שם בקרוב אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים בקולג\שיחות ווידיאו\סרטים\גלישה. אני מחפש מחשב עם עדיפות למשקל נמוך כי הוא רוב היום על הגב שלי. התקציב שלי הוא 1100-1200 דולר. הייתי מעדיף מחשב עם אחראיות בינלאומית עקב זה שאני בהרבה נסיעות מארה"ב לישראל. בנוסף חשוב לי שיהיה במחשב מצלמה מובנית לשיחות ווידאו. תודה רבה על העזרה שלכם חברה זה ממש חשוב לי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by esam76,

מחפש נייד עד 2800 ש"ח מקסימום !! שימוש עיקרי אנטרנט אופיס וצפייה בסרטים HD משחקים קלים המחשב אמור להחליף מחשב נייח ישן (פנטיוום 4) כך שמשקל לא מפריע לי מעדיף מעבד CORE I3 לא פחות גודל מסך : רק 15-15.6 אינץ' לא יותר ולא פחות זמן סוללה : 3 שעות מאד היגיוני חיבורים : HDMI חשוב שיהיה USB 3 ו ESATA ובלוטות' אם יש זה בונוס כונן קשיח : 500 GB לפחות כונן : CD/DVD צורב מקלדת : עדיף מלאה לא חובה אחריות בינלאומית : לא צריך אחריות : שנה טוב שלוש שנים מעולה מערכת הפעלה : חובה מאד חשוב לי פעולת מחשב שקטה !!! לצפייה בסרטים !! חשבתי על 2 דגמים 1. https://www.ynetshops.co.il/Product/9449/ 2. או זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJ1JG אמנם זה חורג מהתקציב אבל כרטיס מ…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים