עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3500 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות. עדיפות למקלדת מוארת. עדיפות לאחריות מורחבת ושיבוא עם מערכת הפעלה. חובב DELL, אז מעדיף כמובן. מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות מאומצת -הרבה קבצים פתוחים במקביל, עבודה עם מערכות משרדיות כבדות וכו' * גודל המסך: 13 -? אני לא סגור על זה.. מחפש מסך גדול שאפשר יהיה לעבוד עליו בנוחות, או לחלופין מחשב שמגיע עם עמדת עגינה שאפשר לחבר אליה מסך רגיל. * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא נראה לי. * בלוטות: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן. * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: רצוי דגם של חברה כמו dell, HP, Lenovo וכו'. יש משהו שמשלב מסך רגיל ומסך…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ajl,

היי, אני מחפש לחבר (מרצה שלא ממש מבין במחשבים) לצרכי מצגות, גלישה וכתיבת מאמרים. הוא מחפש מחשב שיהיה אמין ושלא יצטרך להיטרטר לתיקונים. אני לעומת זאת אוהב את DELL מה דעתכם על הבאים? כולל הרחבת זכרון ל 2GB http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2130-80gb.htm או http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250-120.htm או http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=68 תודה.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by canonnn,

היי חברים אודה לעזרה מחפש מחשב נייד בעל המאפיינים הבאים לטובת עריכת תמונות ועריכת וידאו לעיתים רחוקות (AVID AND PHOTOSHOP) 1.. מסך 15.6 - על מנת שלא יהיה גדול מידי לנסיעות לחו"ל 2. 8 גיגה זיכרון עדיפות ל 16 3. מעבד I7 לכל הפחות, עדיפות למעבד חזק לטובת עריכה 4. כרטיס מסך חזק יחסית (לא למשחקים אלא לעריכה) עדיפות ל4 ליבות או 2 ליבות עם 2 גיגה 5. הרדיסק SSD אין לי צורך בכמויות אכסון גדולות זה בעיקר מחשב עבודה לשטח, ככה שכל הרדיסק מעל 32 גיגה יעשה את העבודה, העיקר שהיה מהיר SSD 6.עדיפות לבעלי מקלדת מוארת לעבודה בחושך מודה מראש

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by miim17,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני זקוק למחשב נייד פשוט- בשביל אינטרנט אלחוטיו אופיס וקצת לראות סרטים מידי פעם. לפי זה חשבתי שכל פנטיום מעל ג'יגה, 256 מגה זיכרון יספיקו לי. (איכות המסך לא קריטית) את המחשבים של קומפאק/HP אני לא אוהב, אז נשארתי עם IBM / DELL שיצא לי קצת להכיר אותם. ואני די מחבב אותם. עכשיו לכמה שאלות: בנושא IBM - יש את הדגם R50E שאחריו יש כל מיני שמות, כמו UR0BYIM , UR0BZUK, ur0tuk וכו'. מחיפוש בגוגל כל השמות האלה מביאים אותי רק לאתרים ישראלים , ככה שאני לא כלכך מצליח להבין מה הם מסמלים. פרט לזה יש למישהוא להגיד משהוא רק על הדגם R50E ? בנושא DELL - אני מדבר על ה L110 שאפשר לקנות אותו באופיס דיפו ממש בזול - 3600 ש"ח - מישהוא מכיר אותו? יש למישהוא הא…

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  6. שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב שיגיע עד למחיר של 3,3 וחצי אלף. אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה תודה:]

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by balon007,

חשוב שיריץ משחקים וסרטי HD... I5 יספיק או שכדאי I7? ההבדל בביצועים הוא משמעותי? איך המחשב הזה של DELL? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9434 שווה את המחיר? תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. שלום לכולם! יש לי מחשב נייד זקן שאני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה (אפילו בהשוואה לקיץ הקודם). אשמח לקבל המלצות על משטח קירור טוב וזול יחסית (גבול עליון למחיר - 150 ש"ח). אם יש איזה משטח קירור סופר-מיוחד שעולה יותר, אז אני אשמח לשמוע למה שווה להשקיע יותר בשבילו. תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shaygutman,

תקציב 9000 ש"ח המחשב מיועד לשימוש יומיומי של הרצת תוכנות גרפיקה ותלת מימד , תוכנות כבדות מאוד שמצריכות כ.מסך איכותי ובכלל חומרה חזקה. אני כבר די נעול לגבי לפטופ מסויים אבל הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת על ניידים נוספים ומומלצים. עד לפני מס' ימים היה בשימושי NOTEBOOK של MAC שרכשתי לפני מס' שנים , והאמת הוא שימש אותי בצורה נפלאה רק שכרגע הוא מושבת עקב נפילה משולחן. בקיצור אם אתם מכירים איזה MAC בתקציב הנ"ל אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  10. אז ככה, אני מעוניין בנייד בתקציב של עד 1500$, העניין הוא שיש לי אפשרות לרכוש אותו רק בניו יורק (מנהטן) כיוון שחבר שלי היה שם חודש הבא, אני אישית תכננתי לרכוש נייד בארץ רק בסוף השנה (בתחילת הלימודים) כי אין לי ממש צורך בנייד ב-4 החודשים הקרובים (חופש), האם כדאי להמתין לסוף השנה ולרכוש בארץ או שעדיף לרכוש בחול בחודש הבאה? בנוגע לנייד, השימוש העיקרי הוא בתוכנות כבדות כגון: 3DMAX, After Effects, Illustrator... כך שאני הצטרך מחשב חזק שיוכל להריץ אותם מהר. מה חשוב לי? 1)חומרה חזקה! 2)אחריות בינלאומית. 3)מסך 14". (אין לי עדפה למסך מבריק או מט). כמובן שהייתי רוצה סוללה חזקה, איכות בנייה טובה, משקל נמוך... אבל אני מודע שאי אפשר לקבל הכול לכן מה שחשוב לי באמת זה שהנייד יוכל, כפי …

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  11. היה Laptop של חברת DELL מדגם C540 שנשבר לו המסך, ורצו 3,000 ש"ח תיקון. עדיף כבר לרכוש מחשב חדש וטוב יותר. לכן, אשמח מאוד לקבל המלצה למחשב נייד (Laptop). תקציב : 5,000 - 6,000 ש"ח מטרות : בעיקר אינטרנט, עבודה עם אופיס וקצת משחקים חשוב שיהיה לפחות חצי ג'יגה זכרון, צורב (אם אפשר צורב DVD, בהחלט עדיף) ומהיר. תודה !

12. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עם מסך גדול (17" לפחות), שיוכל להריץ יישומי אופיס מרובים בקלות, עם אפשרות לצפייה בסרטים ועם אפשרות להרצת משחקים (או לחילופין ללא אפשרות כזו אך עם אפשרות לשדרוג כ.גרפי שתעניק למחשב יכולת הרצת משחקים). המשקל אינו פקטור, מצידי שישקול 5 קילו : בתודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. תקציב: כ-6000 ש"ח (בארץ). השימוש העיקרי: אני מתכוון להשתמש בו למחקר, ויהיה עליו לטחון הרבה מספרים והרבה DATA. שימוש משני: לחבר לטלוויזיה על מנת לראות סרטים, וכמובן עבודה "משרדית" (מסמכים ומאמרים וכו'). * גודל המסך? אני צריך ניידות בסיסית ולכן משהו באזור 15 אינצ' נראה לי נכון. עדיין צריך רזולוציה טובה (לא צריך 1900X1080, מספיק באזור 1600 וכו'). המסך ישמש הרבה לקריאה וכתיבת מסמכים (מאמרים) וצריך איכות טובה. עריכה: ממה שראתי עד עכשיו, נראה שכל המסכים בגודל 15 אינצ' הם בזולומציה של 1366X768 אז אם אין ברירה, אין ברירה * משקל רצוי? 2 עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא צריך זמן סוללה ארוך, רוב הזמן הוא יהיה בחשמל. 4 שעות נ…

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Motix,

דרישות: כרטיס מסך חזק - למשחקים שיוצאים היום, NFS SHIFT, פרו אבולושין, באטמן החדש, קרייסיס וכו'. כרטיס קול - יש לי מערכת סראונד Z-5500 של לוג'יטק עם חיבור אופטי ו-COX (משהו כזה, אז שיהיה למחשב חיבור כזה) מעבד QUAD INTEL DDR3 זיכרון 4 ג'יגה צורב DVD (ואם יש אז גם שייקרא בלוריי) שישקול כמה שפחות, ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעה כמו במחשב שיש לי עכשיו מחשב כזה בטח יהיה חייב להיות מינימום 17 אינטש, לא? חיבורי HDMI, USB 2, ESATA שיהיה בין החברות הכי טובות: טושיבה, HP ודל בלבד. שימושים: משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וסדרות HD 1080P, חיבור לטלוויזיה, חיבור לסראונד 5.1 אני לא עובד בגרפיקה, עורך סרטים, פוטושופ AND ALL THAT CRAP תקציב 10,500 מקסימום (זה במקום לקנות רכב ח…

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by gshani,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שיחליף את הנטבוק שלי שהופך ונהיה איטי ומעיק מיום ליום. המחשב עבודה העיקרי שלי הוא מחשב נייח כך שלא צריך מכונת עבודה והדגש העיקרי הוא על ניידות אבל אני מעדיף משהו שיהיה חזק ומהיר יותר מהנטבוק הממוצע. חשבתי על הדגם הנ"ל של אסוס במחיר של 440$ שזה גם פלוס מינוס התקציב שלי. http://www.amazon.com/ASUS-1225B-SU17-BK-11-6-Inch-Laptop-Black/dp/B0075ZRAKG/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1340783855&sr=1-1 ראיתי גם דגם של אייסר שנראה דומה אבל עולה הרבה פחות. http://www.amazon.com/Acer-Aspire-AO722-0825-11-6-Inch-Netbook/dp/B00719CH0O/ref=pd_cp_pc_0 האם ההבדל במעבד מצדיק את ההבדל במחיר ? יש דעות ? ------------- אם יש …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. היי אני מתלבט בין אם לשדרג את המחשב (P4-2.8 ) או למשוך איתו עוד קצת - סוחב בינתיים בצורה שאפשר לעבוד איתו עוד כמה חודשים בכיף וויסטה עובד עליו נחמד אבל הגיע הזמן לשדרג ולהתעדכן ולכן אני מחפש המלצות לחלקים הללו (את כל השאר כבר שדרגתי בשלבים בשנה האחרונה , כולל ספק חזק זלמן 600, מארז, כרטיס מסך, וכו .. ) או שהאם כדאי להתאזר עוד קצת בסבלנות ? אני די נעול על ה Q6000 בגלל הביצועים שלו בסטוק ובאוברקלוק לגבי לוח אני לא נעול ויש כמה דברים שחשובים לי כגון RAID, תמיכה אפשרית (אך לא חובה בDDR3), יציאת FIRE-WIRE), SLI לא חובה אבל אפשרות, מה שהכי חשוב לי שיהיה לוח שיאפשר לי להשיג ולקבל מקסימום ביצועים ואמינות מהמערכת באוברקלוק או בסטוק, תקציב לא מוגבל. וכמובן שיהיה מהצ"יפסט העדכני בי…

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם HP-1340 בגודל 15.6 אינץ אני מחפש המלצות ל DECK עבורו שגם יעשה עבודה טובה בקירור (המחשב מאוד מתחמם במשחקים) וגם שאם ארצה אפשר יהיה לשם אותו על הרגליים למישהו יש ניסיון בזה ויש לו המלצות?? המון תודה! ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  18. טוב אז ככה המחשב הקים שלי עושה בעיות ואני ינסה למכור אותו בקרוב וצריך תחליף חשבתי בהתחלה על מיני מאק אבל בארץ זה מאוד יקר יחסית למה שהוא נותן במיוחד הדגם שרציתי (וכן אני יודע שמיני מאק לא מתאים למשחקים כבדים ) בכל מקרה אני רוצה לבנות מחשב קטן אבל שעדין יוכל להריץ משחקים כמובן רכיבים שלא מיצרים המון חום וצורכים טונות חשמל וניראה עם אפשר לדחוף הכל למארז קטן -לא מצפה לגודל של מיני מאק אבל כמה שיותר קטן לא משנה לי AMD או אינטל ולא משנה לי הנווידה או AMD בכרטיסי מסך

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, או לשדרג את המחשב הנוכחי באופן מאסיבי (לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך). כעקרון, התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקלים, עם עדיפות לכרטיס מסך טוב (אני גיימר). מה שהבנתי שיהיה הכי משתלם בשבילי, הוא לרכוש את הדברים הבאים: מעבד AMD: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 (סה"כ 2GRAM). דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E סה"כ 1950 ש"ח עכשיו, השאלות שלי הן: 1) מה דעתכם על הכרטיס מסך? האם אני אוכל להפעיל איתו משחקים שיצאו …

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  20. בס"ד חברים שלום, אני מחפש מחשב נייד כדי שישמש בעיקר להרצת קומפיילרים ותוכונת חישוביות כמו MATLAB ואולי מדי פעם גם סרטים (לגבי הסרטים -זהו צורך שולי ביותר אולי הכרטיס מסך המובנה יספיק לכך) גודל: משהו סביב 13'' משקל: 2 קילו (0.5 +/-) זמן סוללה: 4 שעות ואם אפשר יותר בלוטות כונן קשיח: 250GB צורב DVD לגבי חברות- אני לא כל כך מכיר את החברות ואת הסטיגמות עליהן, אני כמובן יעדיף משהו עם שם רציני, אחריות ארוכה ככל שניתן

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. על מעבד I5 1155 אני כבר סגור, מה שנשאר זה לבחור לוח הצרכים: ישנו כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 שאני מתעקש לא לשדרג (עקב קמצנות יתר) 3 גיגה זכרון DDR3 הארדיסקים SATA2 USB2 PCIEXPRESS מספיק שיהיה רק אחד, שלא יהיה לוח גדול תקציב עד 800 שקל כולל מעמ חייב עצה איזה לוח לבחור תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  22. פורומיסטים יקרים אני מעוניין לקנות מחשב לפ-טופ חדש בדגש על שילוב מאוזן כלשהו בין מעבד מספיק חזק ליכולות עיבוד גרפי סבירות (שימוש קל בפוטושופ וAVID) ובין זמן סוללה ומשקל לעבודה בחוץ. התקציב הוא עד 6500 ש"ח, כמובן שאשמח לפחות אך אם יהיה משהו ששווה את זה אפשר למתוח קצת יותר. מצאתי מפרט טוב (לדעתי) אך אשמח לדעתכם להלן המפרט: מעבד: AMD Turion X2 Ultra Dual Core ZM-82 2.2GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit מסך: 12.1´´ WXGA High-Definition HP BrightView עם מסך מגע משולב (ממוטב לאצבע ועט) רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 3GB דיסק קשיח: 320GB SATA 5400rpm כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 3200 כונן: Lightscribe DVD Writer תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11b/g), …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, במסגרת עבודת המחקר שאני עושה באוניברסיטה אני רוצה לרכוש לפטופ למען אנליזות עם מטלב ותוכנות אחרות, ולהריץ יישומי מדיה/ מעין משחקי 3D (המשתמשים בחומרת 3D) לא תובעניים. לכן מבחינת המעבד, עדיפות כמה שיותר ת'רדים (ליבות / HT), כמה שיותר GHZ. האם יש בארץ כבר לפטופים עם סנדי ברידג'? כמו כן, מבחינת זיכרון, לפחות 6 GB. גודל מסך בין 15" ל 17" משקל לא חשוב. זמן סוללה לא חשוב. יציאת HDMI תהיה תוספת נחמדה. אם יש לפטופ עם חיבור פרללי זה יהיה מעולה, אם לא אז שיהיה בלפטופ PCMCIA כדי לשים מתאם. HD לפחות 500 GB. אין העדפה לחברה. נ.ב. התקציב גמיש לשני הכיוונים בתודה מראש, עמרי

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר לחסוך זה יהיה טוב אך ניתן להשתמש בכולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, צפייה בסרטים ותוכניות וכמובן עבודה עם אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, Premiere - משתמש כמעט באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.