ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
המפרט הוא בשביל חברה שלי,היא לא בדיוק גאון במחשבים והמשחק הכי רחוק שהיא משחקת זה הICY TOWER ,היא יותר בקטע של אתרים פייסבוק פוטושופ סרטים שירים... אין צורך במסך,יש צורך בעכבר ומקלדת,יש צורך ברמקולים,ובמארז עם קירור טוב(הקודם נשרף לה בגלל החום)... אני מבקש את רק אינטל ולא AMD... בניתי משהו שיצא לי ממש יקר ואני כבר לא מעודכן בתחום החלקים אז בשביל זה אני פונה למומחים שפה,ישמח להמלצות תודה רבה! *זה המפרט שבניתי,לא יודע עד כמה שהוא שווה,גם חרגתי המון(2500 זה התקציב,אם זה קריטי אז אפשר 100-200 שקל יותר)... =]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
Processor: Intel Core 2 Duo E6550 RAM: 3GB 800Mhz M/B: MSI MS-7379 Power Supply: Thermltake 400W Graphic Card: ASUS 9800GT 512MB האם כדאי לי לשדרג ת'כרטיס מסך עד 600 שקל או להשאיר את מה שיש לי? (אני משחק על רזולוציה 1440X900 מסך 19'' משחקים כמו GTAIV, BF:BC2, ARMA 2)
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי חברים, הנה רשימה למחשבים עם מסך קטן (13 ומטה), מה המומלץ בעינכם, או שיש לכם המלצה אחרת: המחשב ירכש בארה"ב באופן אישי, וחשוב שתהיה לו אחריות בארץ: HP VM257UA Mini 311-1000NR 11.6" Netbook http://www.jr.com/hp/pe/HP_3111000NR/#productTabDetails HP Mini 210-1010NR 10.1" Netbook http://www.jr.com/hp/pe/HP_2101010NR/#productTabDetails Lenovo 0197-26U ThinkPad Edge 13.3" Notebook PC http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_019726U/#productTabDetails HP - Pavilion Laptop with AMD Athlon™ Neo X2 Dual-Core Processor http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+AMD+Athlon%26%23153%3B+Neo+X2+Dual-Core+Processor+-+Aluminum/9714495.p?id=1218156774453&skuId=9714495 תודה לכולם,…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר והנטבוק של לנובו S10E המעולה החל להיות איטי ביותר. אני מעונין לפרמט אותו חזרה להגדרות יצרן. שאלתי היא האם גם הווינדוס שהגיע איתו יהיה מותקן? איך עושים פירמוט למחשב זה כך שבסיום המחשב יעלה את ווינדוס ואופיס המותקנים בו כרגע? אשמח להתייחסות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים HD תוכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? לא 11. האם מתוכנן …
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. אני מחזיק ברשותי מחשב MSI EX400 שנקנה לפני כשנה וחצי ב4000 ש"ח. מפרט: 2GB, 250GB, ATI raedon 3450HD, 14.1INCH, core2due T5800 המחשב משמש למטרת לימודים, סה"כ הוא עושה את העבודה וסוחב גם ישומים כבדים כמו מטלב, ואפילו מצליח להריץ משחקים בצורה סבירה ביותר. החסרון העיקרי שלו בעיניי הוא התחממות יתר (לא ברמה של קריסות, אבל זה ממש מורגש) וחיי סוללה קצרים מידיי (לא מצליח לשרוד את השעה-וארבעים דקות. מאוד מגביל בהרצאות של שעתיים) הוריי מעוניינים במחשב נייד במחיר של כ2500 שקל. מטרתו תהייה בעיקר לצפיה בוידאו-סטרים ,אינטרנט וסרטים. (לא נטבוק, המסך קטן מידיי) העניין הוא, האם כדאי לי לקחת את ה2500, להשלים לכ3000 ש"ח (ללא מערכת הפעלה) ולחפש נייד חדש בעל אופי מפרט דומה (כלומר מסך 14.…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
תקציב: 3500 +- שימוש: עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ומשחקים (בעצם הכל) אחרי חיפושים ארוכים ועשרות ביקורות וכתבות הגעתי לנייד הזה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6840 כנייד שהכי מתאים לצרכים שלי. שנייה לפני שאני קונה, חשוב לי לשאול אתכם - פספסתי משהו? יש פגם רציני שאני לא יודע עליו? יש הצעות טובות יותר?אני אשמח לדעת כל דבר שיכול להועיל... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה בעל התכונות הבאות: 1. זמן בטריה של 5 שעות לפחות 2. משקל קל - סביב 2.5 ק"ג 3. מסך בגודל 14" לפחות 4. מחיר - ללא חשיבות 5. שימושים - אינטרנט, מעבד תמלילים, צפיה בסרטים 6. זכרון - לפחות 2 GB (עדיף 4) 7. כונן קשיח בנפח 320 GB לפחות 8. מסוגל להריץ חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות ומשחקים לא כבדים במיוחד * גודל המסך - כמה שיותר 17 * משקל רצוי - לא קראיתי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כמה שיותר שעות של עבודה רצופה מנימום 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 ג'יגה (עדיף כמה שיותר) * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן עדיף בין לאומית וארוכת טבח כול שאפר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב לי הוא היה מחשב חזק ואמין מבחינה פיזית שלא ישבר בקלות ויש לי שאלה מה אתם אומרים על לקנות באיבי הוא במקום בחול ? ואם כן ואני קונה באנטרט דרך חול יש חברות שנותנות האחריות בין לאומית ? כי אני טב לחול לתקופה בקרוב תודה רבה…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום,לפני זמן מה רכשתי מחשב נייד של טושיבה, Satellite A 300C. אבל נשבר לי להתעלם מבעיה אחת. מגיע עם המכשב תוכנה בשם TEMPO ALERT שזה בעצם עידכונים/דריברים למחשב, וזה מעצם מקשר אותי לאתר של טושיבה ונותן לי להוריד קובץ rar. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות איתו ולא ראיתי הסברים נורמאלים בנושא, ויש לי הרגשה שזה ממש פשוט... משהו יודע איפה אני מעביר את הקבצים האלה? מי עבד עם התוכנה? אפרופו בעיות, מהיום שרכשתי את המחשב העברית בקובץ כתבן או בתירגום לסרטים שאני מוסיף, נראה כמו ג'יבריש. אני אשמח אם משהו יגיד לי מה לעשות בנידון גם בנושא זה (בלוח הבקרה המחשב מוגדר על עברית בשפות) בברכה, איש עם בעיה מעצבנת, אפילו 2
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות * גודל המסך - אני מניח שמעל 12 ועד 15 אינצ'. חשוב שהמסך יהיה ברור, עדיפות למסך מט למרות שגם מבריק בא בחשבון. * משקל רצוי - לא כולכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 4 שעות עבודה רצופה נשמע נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע איזה יציאה יש לטלוויזיית LCD, אז כזאת, אם אפשר * בלוטות - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 120 ג'יגה * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא! אבל אחריות ארוכה רצויה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וLenovo חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, עם מבנה חזק ואיכותי. אודה לכם להמלצות שכן אני צריך לקנות ביומ…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת יש לי מחשב של dell והעוצמת רמקולים היא כל כך נמוכה שזה בילתי ניסבל בדקתי עם מספר ץוכנות לצפייה בסרטים ובכולם הוא נמוך הגברתי בכל מקום אפשרי במחשב שידוע לי ואין לי מושג מה אפשר לעשות יש המלצות dell inspiron 1525 תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש אותי לקצת משחקים וגם לעריכת האודיו, צפייה בסרטים ואינטרנט. בהתחלה חשבתי על הHP הנ''ל אך אז ראיתי שהinspiron אולי קצת פחות חזק אך יותר משתלם מבחינת כמה שאני משלם ומה שאני מקבל. איך שני הדגמים הנ''ל?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אהלן.. רציתי את עזרתכם להכנת מפרט למחשב להורים שלי. בעצם מדובר על מחשב לאינטרנט, כלומר השימוש העיקרי יהיה שטים למיניהם, סקייפ, Video Streaming, ירידת סרטים וגם שימוש ב-office. חשוב גם שהוא יהיה ממש שקט, כך שיוכלו להשאיר אותו דלוק במהלך היום/לילה ושזה לא יפריע. וכן זה מחשב לכמה שנים - אז עדיף מרכיבים טובים ואיכותיים (כמובן, במחיר סביר). תודה...
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל מפרט למחשב ללא החלקים הבאים : * זכרונות. * דיסק קשיח. * ללא ציוד היקפי. בעיקרון מה שאני מחפש זה לוח אם ( תמיכה בזכרונות DDR2 + PCI-E ), מעבד, כרטיס מסך מומלץ עם חיבור HDMI + DVI ומארז יציב שלא מתפרק ( לא חייב להיות עם חלון ). יש עדיפות לכרטיסי nVidia שימוש המחשב - הכל. הערות כלליות : * צריך כרטיס מסך חזק שמסוגל לשדר לכבל HDMI באורך 10 מטר. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לצערי לא מסוגל לעשות את זה אז אני מחפש תחליף. * לא מתכנן לבצע OC על שום חלק מהמעבד, אז לא להסתמך על זה בבחירת כרטיס מסך. * גודל רזולוציה טבעית של המסך : 1920X1200. אשמח להצעות, תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני לא צריך מחשב חזק... המחשב יהיה לעבודות כתיבה ושמיעת שירים בלבד.. אני בן אדם שאוהב תמיד לקנות חדש אז אל תדברו איתי על יד שנייה כמה כסף אני צריך? ומה מומלץ? אה ודבר אחד חשוב לי אני צריך שיהיה הרבה מקום להרבה שירים. (בסיביבות 80 GB רק לשירים..) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש. זה בעיקרון מחשב משרדי - אינטרנט, אופיס, סרטים. כמו כן צריך לתמוך באקליפס ובקומפילציות. צריך מחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. בניתי את המפרט הבא (בערך 3000 שקל לחלקים + 500 לווינדוס 7): Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪581 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1506 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 Special Ops Edition, יחידות 1 ₪577 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1321 Asus DRW-24B1ST x24 Black, יחידות 1 ₪143 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=498 ANTEC Sonata III no PSU, יחידות 1 ₪372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1172 Enermax Pro 82+ 425Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן די…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב חדש, לעבודה משרדית. ללא צורך בהארדיסק (יש ברשותי wd 250 ks sata2 שנקנה לפני זמן מה). ניתן לנצל את כל התקציב, חריגה של עד 100 ש"ח לא יותר. 2. השימושים העיקריים של המחשב הם: עבודה משרדית, וורד, אינטרנט וכד', וקצת משחקים בסגנון קאנטר, command and conquer 3 וכד' (לא צריך להשקיע בכרטיס מסך מספיק אפילו משהו פשוט אם נכנס). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים והארדיסק. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל, כמובן שרצוי כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב …
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! איזה נטבוק כיום הכי מומלץ לתקציב של עד 2500 ש"ח?, הנטבוק מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים (אם זה אפשרי בכלל אז שיריץ גם סרטי 1080P על מסך נפרד כמובן). גודל המסך של המחשב כמובן צריך להיות קטן ושלא יעבור את ה-12" תודה רבה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 …
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני זקוק למפרט בתקציב של 2000 ש"ח לעבודה משרדית. לא כולל ציוד הקפי, אך חשוב שיהיה בעל דיסק קשיך של טרה בייט. אפשר לחרוג ב-300 ש"ח. ורצוי שיהיה מ-k.s.p תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
-
אני כנראה אגיע לתקציב אך גמיש אם יהיה צורך. יש לי מסך רחב 24" 1920x1024 (או משהוא באזור, לא זוכר בדיוק) כרגע אני בערך ב5500 אם המפרט הבא: מארז: Antec Gameing 200 ספק: Thermaltake litepower 700W מעבד: Inter i7 920 2.66ghz לוח אם: GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 1500gb westren digital זכרונות: 3x2048mb DDR3 kingston כונן dvd optiarc SATA DVD ( לא ממש משנה) כרטיס מסך: HD5850 -- כרגע יחיד, בעתיד אולי ארחיב ל2 אם אצטרך כרטיס קול: כרגע מתכנן להשתמש ב Onboard, אך לא פוסל אפשרות לאחד יעודי אני משתמש במחשב לכל סוגי המשחקים, אני לא מחפש אפשרות להריץ הכול על המקסימום, אך יותר בקשר לאורך חיים למחשב, הוספת זכרונות\כרטיס מסך בעתיד כדי לתמוך בדרישות עתידיות. כנראה אקנה דרך ivory... כל עצה לשיפו…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי התלבטויות בין מספר דגמים - מסך "13.3: Lenovo Thinkpad EDGE HP ProBook Dell Latitude E4300 לגבי התת דגמים - אני לא סגור. - מה שחשוב לי במחשב זה זמן עיבוד הנתונים שלו. הרצת תוכנות כבדות. (לא גרפיקה) ומשך עיבוד הנתונים שלו. (לא הייתי רוצה להמתין הרבה זמן עד שקובץ יטען / יקומפל...). מבחינת עיצוב - מסך "13.3 לא מבריק. במידה ואתם מכירים מחשבים ניידים דגמים אחרים שיכולים להתאים לי. אשמח לשמוע גם עליהם.... תודה לכל אלו שעוזרים...
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-