עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Barlerer,

אהלן, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים, ומישהו שמתעסק בתחום נתן לי את המפרט הזה: לא ראיתי את הצורך להוסיף תבנית למפרט מהלינקיה מכיוון שהמפרט קיים. אני רק רוצה חוות דעת עליו, והאם הוא מנצל את התמורה הכספית הטובה ביותר. המחשב למשחקים כמובן

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  2. אהלן, אני מחפשת מחשב לצרכים בסיסיים יחסית שאוכל לקחת איתי בלי לשבור את הגב... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - רצוי עד 3000 ש"ח, אני יכולה להתגמש עד 3500. 2. מה שימושי המחשב - עבודה על תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט (הרבה טאבים פתוחים במקביל), מדי פעם צפיה בסרט (אבל זה משני). אני צריכה לקחת אותו איתי לפעמים אז חשוב שלא יהיה כבד במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם האפשרי, הנוכחי גוסס... 10. האם יש ב…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by motiman,

תקציב - סביבות ה 5,000 6,000 ש"ח בארץ. המחשב ישמש לעבודות רצופות בפוטושופ אילוסטרייטור פלאש וכו' (לא תלת מימד) הניידות לא נורא חשובה, לכן עדיף מסך מה יותר גדול (ועדיף מט). ולכן גם לא אכפת לי שיהיה גדול וכבד עם זמן סוללה נמוך. רק שיהיה חזק מספיק ונוח לעבודה ממושכת. תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  4. היי, יש לי מחשב קיים שאשמח להמלצה איך לשדרג אותו, מטרת המחשב הוא בעיקר גיימינג מצרף את המפרט הקיים, ואשמח להמלצות גם אם שווה לשדרג את הקיים או לחסוך ולרכוש חדש (הכוונה האם הציוד ישן/חלש מדי שכבר לא שווה להשקיע) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו gta,פורטנייט, call of duty וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, צריך שדרוג רק עבור החשב עצמו ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כו…

5. Started by 00Amir,

אני רוצה לקנות נוטבוק 10" בשביל לחבר אותו ל TV , להריץ עליו סרטים HD ביציאה ל TV , יוטיוב והורדות... האם המעבדים בנטבוקים יסחבו את המעבר ל TV והרצת סרטים? פשוט מצאתי נטבוק ב 550ש"ח - דיל של החברה.. איזה נתונים לחפש? מה המעבד המינימלי שצריך?

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  6. שלום אחרי הרבה זמן סוף סוף NOACOMP הורידו מחירים,המפרט מיועד למשחקים כבדים התקציב הוא 5500 אבל יצא לי ב פחות, אני לא מתכוון לעשות OC ו לא צריך שום ציוד הקפי אז אני די סגור על המפרט אם יש משהו שצריך לשנות תגידו לי Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2-985 שח ASUS M2N-E AM2-690 שח PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL-620 שח FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm-330 שח WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII-310 שח CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV+Arctic-Cooling Accelero X2-2100 שח COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU-290 שח הרכבה בחנות-170 שח הנחה של 3% במזומן =מחיר סופי: ¤ 5330.15

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  7. צרכים משרדיים בעיקר, סקייפ. חשוב שיהיה לו מסך מגע, שיהיה לו סאונד סבבה ואיכות וידאו טובה (אבל לא צריך משהו מדהים) המחשב שלא יהיה רגיש מדי לנפילות וטלטלות

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  8. שלום, עכשיו בצורה יותר מסודרת 1מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (COD כל הסידרה דגש על COD BO) וסרטי בלו ריי . גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ גירסה אחרונה. תחביב בלבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מפורט לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין כרגע נתונים על הפרטים האלו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  9. אהלן חברה ברשותי מחשב כבן שנתיים וחצי בערך שנגמר לו הסוס מזמן :-\ אופצייה של קניית מחשב חדש לא ננראת באופק הקרוב... השאלה שלי האם כדאי בכלל לשדרג אותו ? זה המפרט: AMD 3800X2 939 DFI LANPARTY ULTRA-D TWINMOS SPEED PRIMIUM 512*2 X800GTO2 ב OC ל X850XTPE אם כן אז מה אפשר לשדרג ? להוסיף זכרון ל 2GB ? קניית כרטיס מסך חזק יותר ? (המעבד לא יגביל?)

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  10. Started by rafi-s-,

שלום אני צריך מחשב לעבודה בעיקר עם תוכנות שמאמצות את המחשב לכן אני צריך מחשב חזק אני מעדיף שיהיה מבוסס אינטל המחשב כולל: מעבד לוח אם זכרון מארז + ספק דיסק קשיח צורב דיוידי ללא מסך ללא מקלדת ועכבר וקירור טוב כי אני רוצה לעשות אובר קולוק למחשב אז שכל החלקים יהיו הכי טובים לאובר תודה רבה

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  11. שלום, כבר היתייבש לי התחת לחפור ברשת בנושא הזה.. התקציב שלי הוא כ 1000~1250$ אני מעניין לקנות מחשב לגיימינג מאה"ב אבל רוצה שיהיה כיסוי אחריות גם בארץ נכון לעכשיו לא הצלחתי למצא מחשב אם אחריות בינלאומית של יותר משנתיים לרוב מחשבים של ASUS ב AMAZON יש אחריות רק שנה אחת - לדג הבא יותר חלש אבל אם אחריות של שנתיים - קישור וזה גבולי מבחינת מחיר. המחשב נראה סבבה אבל בכלל אין מילה על אחריות - קישור ראיתי כאן בפורום מישהוא מזכיר רכישת מחשב MSI מאתר של xoticpc. ממה שהבנתי שם ל-MSI רק שנה של אחריות ביינליומית.. לעומת זאת בארץ אפשר למצא מחשבים יותר חלשים באותו תוך מחיר אבל אם אחריות של 3 שנים. קישור לדג מה האחריות המקסימלית שאני יכול לצפות למצא ? האם זה שווה את זה בכלל ? אנא עזרו.…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by Eyal ben natan,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב-2k 144hz 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1-10: 2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, אבל בסיסי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…

13. שיקולים: רצון לשפר את ה-IO - המחשב הישן שלי נתקע לפעמים דקות מרובות (אפילו עשרות דקות) עם מנורת דיסק דולקת, בעבודה עם שלש ארבע VM-ים. בתכנון המחשב החדש לקחתי SSD לחלונות, SSD נוסף למכונות הוירטואליות, ודיסק 2TB לאכסון, וכן 12GB זיכרון בקונפיגורציה שאפשר להגדיל ל-24GB. מה דעתכם? מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - "SLBKP" - BOX - זמין במלאי ₪1485 לוח אם: [..] ASUS P6X58D-E ₪1472 זיכרון: [..] KINGSTON 12288MB (4096MBX3) DDR3 1333MHz CL9 ₪2980 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 VAPORX 1GB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪1636 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪127 מארז: [..] ANTEC P183 w/o PSU - זמין במלאי ₪740 ספק כוח: [..] SEASONIC 750W - 80 PLUS GOL…

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by yyrruu,

שלום, רציתי לדעת האם אפשר להגדיל ראם לדגם asus 1025c מעבד n2800? אם כן, באיזו מהירות המחשב יתמוך בראם? תודה!

15. שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS , יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאי…

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by יוגב1,

חברים יקרים מפעם לפעם אני רואה כי המחשבים שעולים לשאלת הקניה הם בדרך כלל DELL וLG (לא נחשב בגלל השירות HP) אני חייב פעם אחת ולתמיד לדעת מי מבין שיניהם טוב יותר מבחינת: 1. שירות ואחריות 2. איכות המחשב מי שרוצה להוסיף משהו מוזמן ברצון. !!!אנא הצביעו,כדי שהמון אנשים יוכלו ללמוד מין הסקר!!!

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  17. * מטרות המחשב - צפיה בסרטים (ושידור סרטי FullHD למסך LCD), משחקים כבדים. * גודל המסך - "15 לפחות * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כדאי, אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא, אבל שתהיה אמינה. תודה.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  18. שלום חברים, אני מעוניין להתחיל ללמוד עריכת וידאו, אשמח להמלצה למחשב נייח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 מתוך 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 10 הום 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

19. Started by manenbu,

לא הצלחתי למצוא ניידים שמבוססים על AMD A10 החדש. זה כי אני לא יודע לחפש או כי באמת אין בארץ?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  20. אני מעוניין להדגיש: כרטיס מסך(כמה שיותר חזק בתקציב הזה) מעבד(סביר) זיכרון(1G) כל היתר ממש לא משנה לי חוץ משהיה מאוברר. בבקשה על תגידו לי שהתקציב לא טוב כי אין לי יותר בבקשה תעזרו לי במה שיש.

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by idopo25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים maple story far cry 3 battlefield crysis3 cod.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אפילו עדיף אם אפשר בתקציב אולטרה 3. האם יש צור…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  22. שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב חדש, בסכום של עד כ-7K ש"ח, ללא מסך (אפשר לחרוג ממש בקצת...) לגביי דבר אחד אני "סגור" (אלא אם כן מישהו ייתן לי סיבה להתחרט) - המחשב החדש יכיל 2 HD של 250GB כל אחד, של Seagate - ממשק SATA2 עם 16MB Buffer. הסיבה לחצי טרה של מקום ב-HD היא מכיוון שאחד השימושים של המחשב הוא לצורך אחסון של סרטים, סדרות, מוזיקה וגם המון תכני High Definition שכידוע תופסים לא מעט מקום (כמובן שאפשר לצרוב, אבל המטרה היא שכמה שיותר חומר יישאר על זמין על המחשב). שימוש אחר של המחשב הוא לצורך משחקים, והרבה, מכל הסוגים. בכדי להתאים את המחשב לסביבת העבודה, כל הרכיבים צריכים להיות בצבע שחור. אין צורך בציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) המחשב יישויך למס…

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by GTGAL,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרת משחקים,התקציב שלי הוא 5500+- ואני צריך רק מחשב ללא צורב וציוד היקפי(יש לי מסך 22'). הסיבה העיקרית שאני קונה בגללה את המחשב היא GTA IV,לכן אני מעוניין במחשב שיריץ את המשחק בצורה הטובה ביותר והיה חזק גם בעתיד. בגלל זה אני רוצה מעבד 4 ליבות(i7) כי קודם כל לפי מה ששמעתי הוא יריץ יותר טוב את המשחק והi7 היה גם יותר משתלם לעתיד מאשר Q9550 לגבי OC: אני לא כל כך מבין בזה אז שהיה לפי דעתכם. זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-DS4 ¤1233 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39422 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333…

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by lironh,

שלום לכולם , אני מחפש מפרט שידרוג(בעיקרון) למחשב הקיים שלי עם המפרט הבא ------------------------------------------------------------------------------------------------ Cpu - AMD Athlon XP, 1466 MHz (5.5 x 267) 1700+ Motherboard - Gigabyte GA-7VTXH (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) System Memory - 256 MB (Virtual Channel DDR SDRAM) Video Adapter - WinFast A340 (128 MB) *** VERY LOUD *** Monitor - Packard Bell A720 (951381) Disk Drive - Maxtor 6Y060L0 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive1 - AOPEN 16XDVD-ROM/AMH (16x DVD-ROM) Optical Drive2 - SAMSUNG CD-R/RW SW-252B (52x/24x/52x CD-RW) Chassis Properties: ANTEC 1020B (i think) [ M…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by nattti,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לאחיין שלי לעריכת מוסיקה כפי שציינתי אם זה אפשרי לשלב כרטיס קול ברמה סבירה/טובהזה יהיה מצויין המחשב צריך לעבוד עם תוכנות עריכה כמו Qbase ודומיהם כמובן שיריץ סרטים , משחקים ברמה סבירה וניתן לשדרוג עתידי * גודל המסך? - 13" עד 15.6" * זיכרון לפחות של 2 GB * משקל רצוי? - העדיפות היא למחשב קל אבל לא על חשבון הרכיבים והביצועים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לפחות 2 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן יש לי צורך ביציאת HDMI * בלוטות? - לא יזיק אם יהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 160 או יותר - מה דעתכם ? * צורב DVD? - כן אני זקוק לזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא,העיקר שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כ…

• 6 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים