עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gggilad13,

אני צריך המלצה למפרט למשחקים (בעיקר FS2004) בסכום של עד 6000 ש"ח. (ללא שום ציוד היקפי או מסך) את המחשב אני קונה בחנות שאין לה אתר אינטרנט אבל רמת המחירים שם היא בערך כמו בנועה מחשבים (טיפה יותר יקר), אז תקחו בחשבון את מחיר החלקים בנועה מחשבים.

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  2. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש של דל והציע לי אחד שמייבא מחו"ל מחיר טוב למחשב עם נתונים נחמדים. הבעיה היא שהוא נותן אחריות למחשב שנה אחת ולא דרך דל ומה שאני ראיתי זה שכל החנויות פה בארץ נותנים 3 שנות אחריות חלקם אפילו אחריות עד הבית.. השאלה היא האם לקנות את המחשב עם הנתונים הללו אפילו שזה לא באחריות אחרי שנה או לקנות מחנות פה בארץ מה שאני מאמין שיעלה יותר יקר. או שאולי יש אפשרות להרחיב פה את האחריות, יש לכם מושג? ואם כן מה המחיר והאם זה שווה את זה? המחיר: 4150 הנתונים של המחשב: DELL Studio 1537 Intel Core 2 Duo T8400 2.26GHz 800MHz 3 MB L2 cache 2048MB (2X1024) 320GB Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD Vista Home Premuim Primary 6 cell אשמח א…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by dReadf,

שלום זה היום הראשון שלי בפורום הזה ואני חייב להגיד שהתרשמתי מהיד שיש פה לאנשים על מחשבים ואני מתכון להמשיך להיות פעיל בפורום בשביל ללמוד כמה שיותר. אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים עליו ואם לדעתכם הוא גם מהיר המחשב :: p4 3Ghz (bus800mhz H-t, 1mb s775 IC7 - Max III raid, DDR128, H-T, GBL 512MB A-DATA ( DDR 400 Readon 9800pro Tv, DVI 128MB 256BIT 80Gb 7200/133 (8mb) digital-w teac/sony 1.44 LG x52 Case fan+Lef x3color Case fan+Lef x3color ATX MIDI 400w usb.p.stab.black&silver תגידו לי מה דעתכם וגם מקווה שתמליצו על אולי להחליף מאווררים כי אני ממש לא מבין במאווררים , תודה ;]

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  4. יש לי dell inspiron n5110 עם: Intel Core i7-2630QM 2ghz 8gb ddr3 geforce gt 525m 1gb המחשב מתחמם מאוד כאשר מריצים עליו משחקים עם גרפיקה כבדה (למשל gta4 למרות שזה משחק ישן יחסית הגרפיקה שלו כבדה והמחשב מגיע בקלות ל94 מעלות) רציתי המלצה למשח קירור יעיל וטוב שיוריד את הטמפ' הגבוהות הללו...הבנתי שרובם לא ממש עוזרים,לכן אני צריך המלצה על אחד באמת טוב שיגרום למחשב שלי לסחוב משחקים מבלי לגרום לו להגיע לטמפ' כ"כ גבוהות ונזק עתידי... מישהו מכיר משטח מתאים? תודה!

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  5. איפה יש חנות טובה ואמינה באזור הוד השרון \ כפר סבא ? וכל זאת לרכש של מספר מערכות עם תמיכה טובה ?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  6. שלום חברים. אני מעוניין להחליף בשעה טובה את העגלה בת ה- 5 שלי. הדרישות הן כאלה: סכום - 3000 ש"ח דרוש מחשב בלבד (בלי מסך, מדפסת וכו') שימושים - בסיסיים. office, גלישה, מעט מולטימדיה. שום דבר שה-P2 שלי לא עושה עכשיו לאט. חשוב מאד - לא למשחקים. מפרט רצוי - מבוסס Athlon, דיסק SATA (לא יותר מ- 80GB), כרטיס מסך מינימלי, אין צורך בכרטיס קול (מעבר ל-on board), כרטיס רשת, DVD (מה דעתכם על DVD + צורב CD משולב? אני שוקל לחכות שצורבי ה-DVD יהיו באמת זולים, ולא לקנות כרגע צורב). בקשר לזכרון, כרגע ברור לי שאני לא צריך יותר מ- 256, אבל השאלה היא אם 2*256 יספיקו בעתיד. איך הדיסק המהיר ישפיע על השיקול?). עוד נקודה לא ממש קריטית - עדיף שלמארז תהיה יציאת usb מקדימה, ונורות (פעילות דיסק) ברו…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  7. מחפש נייד קל משקל לעבודה כנייד בתקציב 4000 ~ 5000 סוללה חזקה , אולי קירור פסיבי לחיסכון בסוללה. עמיד. דרושה תמיכה בWIFI. עם אחריות 3 שנים. לא צריך מערכת הפעלה ( ובוודאי לא VISTA ).

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  8. היי אני מחפש מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך שיתאים לי לסכום הזה (אפשר גם לחרוג לטובה ולרעה) הכי חשוב שיהיה תומך במשחק CRYSIS שיוצא בקרוב מישהו יכול להמליץ???

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  9. שלום לכולם, עקב פטירתו של המחשב שלי (בן 5 שנים בערך) אני נאלץ לקנות מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד בעיקר לגיימינג (המשחקים האחרונים על הגדרות הכי גבוהות כי אני אוהב להינות מהגרפיקה, במיוחד במשחקי מירוצים טובים או סימולטורי חלל) וצפייה של סרטים בHD של 1080P. יש צורך שלמחשב תהיה יציאת HDMI בשביל לחבר לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם משיכה של 100-200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג ולפעמים פוטושופ אבל בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כלום 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by bar13,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה (כנראה שזה טעות חמורה) שאני מפעיל משחקים לא חדשים אפי' כמו הוגו וכד' משנת 2004 לא הכי חדשים שיש פתאם המשחק נתקע אחרי 10 דקות וכתוב מנהל התצוגה שלך הפסיק להגיב והמסך חוזר ל 4 צבעים וצריך להפעיל את המחשב מחדש וכתוב המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה הדרייברים מעודכנים לאחרונים וגם ה directx General Information : Manufacturer : Intel Corporation (Legend Ltd) Model : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family Bus Type : PCI Total Memory : 128 MB Texture Memory : 118 MB

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  11. 1. מה התקציב? - 4,500-6,000 2. מטרות המחשב? סרטים, מצגות, אפשרות שידרוג מבחינה גרפית לוויסטה בעתיד, גלישה. 3. גודל המסך? לא צריך יותר מ-15" 4. משקל רצוי? 2.5-2.9 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף 8 תאים. 6. יציאות מיוחדות? VGA, לפחות 3 USB, SVHS, 7. בלוטות? אין צורך 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 60 GB 5,400 9. צורב DVD DUAL LAYER 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? אין צורך 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לווא דווקא, אבל: 8. אחי תושב אילת, לכן הוא זקוק ליבואן שייתן לו מעבדה בדרום הארץ, עדיף באילת. 9. לא פחות מג'יגה ראם. 10. לגבי סעיף 2 - האם כרטיסי המסך של אינטל - 950 ודומיו יספיקו להרצת aero? תודה,

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  12. אני קונה בקרוב מחשב נייד וחשבתי להזמין מעכשיו מקלדת ועכבר.. דרך אגב אתם חושבים שכדאי לקנות מקלדת? או רק עכבר? חשבתי שזה יהיה יותר נוח עם מקלדת רגילה. בכל מקרה אשמח להמלצה על שניהם.. כמובן שאלחוטי. תודה רבה! שכחתי לציין שהמחשב כל הזמן באותו מקום ולא מתנייד.. ככה שלא צריך משו לנסיעות אלא עכבר פשוט, טוב ונוח שיהיה לו סוללה חזקה יחסית.

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  13. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כאשר התקציב שיש לי הוא בין 4000 ל4500 (כולל מסך/עכבר/מקלדת) ככה שזה בעצם משאיר אותי בבערך 3500 למחשב עצמו. השימוש העיקרי בו יהיה להורדה והעלאה של קבצים, פיתוח (ז"א שהוא יריץ JAVA וגם VISUAL STUDIO וכו'), עריכה גרפית (PHOTOSHOP) ומכונות וירטואליות. דרישה שהיא ממש חשובה היא שהוא יהיה ממש שקט, הוא אמור להיות בחדר שמשמש גם לשינה וכו'.... אני מעדיפה שקט על חשבון ביצועים (מבחינת מחירים של רכיבים...) הרכבתי מפרט בKSP (שמה אני מתכוונת לקנות..), חסר לי בו כרטיס רשת שבזה אשמח מאוד לעזרתכם, (הוא אמור לקלוט אינטרנט בWIFI) וזיכרונות (בגדול חשבתי על אחד של 8, להמלצתכם), וחוץ מזה אשמח לחוות דעת ואם אתם חושבים שיש משהו שצריך לשפר או ללכת על זול יותר... …

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  14. 3000 זה לא המקסימום, אפשר להתגמש אם יהיה צורך. ייתכן שאאלץ להתקין במחשב את כל התוכנות הנדרשות: גם מטלב, גם מייפל, גם מתמטיקה, ועוד שפות תוכנה כמו C# וכאלה. אצטרך שהכל יעבוד בצורה אופטימלית. ייתכן שאצטרך לעסוק בעיבוד תמונות. לא מתכוון לשחק במשחקי מחשב. בכלל. כרטיס קול/רמקולים עדיפים להיות ברמת מערכת סטריאו, עם surround . אם זה מה שייגרום למחשב לעלות יותר מ-3000, אתגמש במחיר. מסך כבר יש. מצויין, 22 אינץ סאמסונג'. זה הרכיב היחידי שאני לא צריך. שקט לא חשוב. שום אוברקלוק כולל התקנה מערכת הפעלה ואנטיוירוס. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by josef19,

שלום. מבקש את דעתכם על הדגם הזה [table][tr][td][table][tr][td] Model‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎5750-2312G5‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Colur‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Black‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table…

16. Started by gilme,

תקציב - עד 5,000 ש"ח. מותג - מוכר בלבד. מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), הורדות, צפיה בסרטים, עריכת תמונות קלילה בפוטושופ. גודל המסך - "13-14. משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג. זמן סוללה - 3 שעות. יציאות מיוחדות - HDMI. אופציות - זיהוי טביעת אצבע או בלוטות ממש לא קריטי. גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB. גודל מינימלי של זכרון - 2GB. צורב DVD - צריך. *** מיועד לתחילת לימודים באוניברסיטה..

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  17. שני רכיבים אני כבר דיי סגור שיכללו במפרט של ה-HTPC שאני מתכנן לקנות: מעבד i7 2700K כונן SSD בנפח 120-200GB חשבתי ללכת לכיוון של מארז ITX קטן ושקט. האם מומלץ? האם ספק שיגיע עם מארזי ITX יסחוב מעבד כזה ? איזה לוח מומלץ? איזה מארז מומלץ? אני יודע שזה OverKill למשימה שלשמה הוא נדרש כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 חוץ מהמעבד והכונן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 3D HD טורנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by Access Denied,

עקב השאלות האחרונות שהיו פה הנה ביקורות על שני מחשבים עסקיים בגודל 14 אינצ': T410 של לנובו 8440p של HP שני המחשבים הנ"ל נמכרים בארץ במחירים של 5500-6000 שח עם 3 שנים אחריות מדובר בניידים עסקיים, בעלי איכות בניה עדיפה על ניידים ביתיים לכל מי שמחפש נייד 14 חזק אלו אופציות ששווה לבדוק

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום , אני זקוק להמלצה על נטבוק , להלן הפרמטרים: גודל 10" בעל יציאת HDMI מעבד חזק עדיף על ביצועי סוללה רב תודות !

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by rafi-s-,

שלום אני צריך מחשב לעבודה בעיקר עם תוכנות שמאמצות את המחשב לכן אני צריך מחשב חזק אני מעדיף שיהיה מבוסס אינטל המחשב כולל: מעבד לוח אם זכרון מארז + ספק דיסק קשיח צורב דיוידי ללא מסך ללא מקלדת ועכבר וקירור טוב כי אני רוצה לעשות אובר קולוק למחשב אז שכל החלקים יהיו הכי טובים לאובר תודה רבה

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by the kooks,

שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בחודש-חודשיים הקרובים בנתיים הייתי רוצה להשוות מפרטים שונות של AMD וINTEL אני כמובן אליך על AMD.. הייתי רוצה מפרט כולל מערכת בעלת HD 120GB לא פחות לא יותר 2X512MB RAM DDR GEFORCE 6600GT וציוד הקפי מסך שטוח.. לא דק ספק חזק ואכותי.. מחיר של כל מוצר ומחיר כולל אגב לא לשנות בכרטיס מסך הארדיס או זיכרון ובלי HD של 160GB עולה רק X ש"ח יותר הסכום של כל המפרט יהיה בין 4500 ל5000 אל יותר ולא פחות את הסכום שנישאר אחרי קנית הכרטיס מסך HD זיכרון מסך יש להשקיע במעבד.. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by NuXeR,

שלום, אבי זקוק למחשב נייד בתקציב של עד 8000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט,אופיס, הרצאות/מצגות וכו'). חשוב לו שיהיה בלוטות',wifi וכו'... ורצוי מסך 17" שאינו Wide. אשמח להצעות! תודה רבה, תומר.

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3, gta iv,battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1920X1080 וגודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by avitalpo681,

אני לפני קנייה של מחשב טאבלט הצורך שלי הוא לבעלי לכתיבה ולימוד (כמה תוכנות כמו שו"ת בר אילן וכו) אני רוצה לקנות ביד 2 יש 2 דגמים שראיתי ונראו לי מתאימים (כל אחד עם חסרונות ומעלות ) 1. טאבלט Microsoft Surface Pro X 13 16GB * * LTE מיקרוסופט- מעבד של מיקרוסופט וזה מה שהמוכר כתב לי היי בוקר טוב קניתי את המחשב מארה"ב ב-1500$ לפני 4 שנים. השתמשתי בו במשך חצי שנה ואז עברתי לאייפון מאנדראויד, מה שגרם לי לקנות מחשב עם מערכת הפעלה של מק, כדי שאוכל להשתמש בצורה נוחה יותר במעבר בין המכשירים. מאז לא נגעתי בו, הוא ממש חדש, ללא שריטה, עובד בצורה חלקה. אם תרצי את מוזמנת להגיע ולראות בעצמך. בנוסף יש את כל האביזרים (עט, כיסוי, מקלדת) רוצה 2000 2. דגם https://www.o…

25. Started by spider272,

. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD.גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5.…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים