עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dindon,

אני מתלבט בין שני מפרטי מחשב.. זה הראשון: Intel Core i7-860 2.80 ~ 3.46 GHz x4 Quad Core 8MB Cache 4xHeat-Pipes Advanced Low Noise CPU Cooler Intel P55 Express Based Main Board Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent 4GB (2048x2) DDR3 1333MHz (Fail Safe - Tested For Dual Channel) ATI Radeon HD4350 512MB Dual Monitor + HDMI - Silent (Passive) 500GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) 1TB (1000GB) 7200-RPM SATA-II +32-MB Buffer - (Dual Platter) Low Noise (Modded) Midi Tower ATX 17DBa 120-mm Silent Rear Fan Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program מחיר-4,460 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1399 זה המפרט השנ…

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by jgrab,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית+ עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכי…

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by Meit-R,

תקציב: 10-15 אלף דרישות: מחשב לגיימרים, שיהיה חזק ומהיר ושיהיה לו מעבד&כרטיס מסך הכי טוב שיש... דיסק קשיח לפחות 500+.. ושיהיה אותו בארץ\אוסטרליה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  4. שלום! קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה מוזרה. כאשר המחשב מחובר לחשמל הוא עובד ממש מהר. ברגע שאני מנתק אותו מהחשמל והוא עובד על בטריה המחשב לא זז! יש לי ווינדוס Xp אבל עם Vista edition. ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של החשמל אבל לא מצאתי שם משהו שקשור לזה. אשמח לפיתרון!

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by galCool,

שלום רציתי מפרט למשחקים בתקציב שבכותרת. שהמפרט יהיה בלי כרטיס מסך. תודה. שיהיה pci-E

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  6. היי מנסה להרכיב מפרט עבור מחשב למתכנתים בחברה שאני עובד בה עד 5K רצוי 4K (לא כולל מקלדת - עכבר - מסך וכו...) למטה צירפתי את המפרט הראשוני שבניתי על בסיס מפרט מומלץ למחשב רב תכליתי באתר אשמח לחוות דעת על המפרט והמלצות היכן ניתן לחסוך והיכן לא כדי להתפשר. תודה רבה! דרישות: עבודה מהירה מול הדיסק (עליה מהירה אחרי restart, עליה מהירה של תוכנות, הרבה עבודה מול הדיסק) עבודה מהירה מול סביבת visual studio בד"כ עובדים עם כמה סביבות פתוחות במקביל. עבודה עם virtual machine לא מאוד כבד עבודה קלה ב photoshop עבודה מהירה עם סביבת אופיס מקומות שאפשר לחסוך: מארז (בסיסי אמין ושקט) ספק (בסיסי אמין) כרטיס מסך לוח-אם (בסיסי אמין) לא מאמין שנשתמש באפשרויות מתקדמות מדיי קירור למעבד (שקט, לא לצ…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  7. 1. מה התקציב? 8-9 אלף מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו gta iv/cod5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ivory 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט לא חייב במיוחד אבל שלא ירעיש כל כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הכל שיהייה מותקן בחנות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאי…

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by Hitman_47,

מחר בבוקר אני הולך ליקנות את המיפרט הזה מה אומרים אליו..? Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra 512Mb 400MHz AData /VT X2 Leadtek WinFast PX7800 GT 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA HEC 475W (True Watts NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 Toshiba 16x48

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by ben060,

זה דגם שהמליצו לי בחנות. למרות שהמעבד לא מהדור החדש. מה שחשוב לי במחשב זה איכות בנייה, משקל נמוך ויכולת לשרת לטווח של שלוש שנים בערך. יש גם את הדגם של samsung s03il שגם הוא נראה לי סביר. מצד שני יש את הs300/400. ואפילו את ה e330. בעיקרון השימושים הם של סטודנט. אולי משחק קטן פה ושם אבל לא משהו רציני. אשמח לשמוע! בן

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by DeaglinG,

היי, אני צריך מחשב חדש לבית, לשימוש ביתי. הנה המפרט שבניתי מTMS קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray 1 ₪564 קירור למעבד Intel Original for 1156 1 ₪42 לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H 1 ₪408 מארז Gigabyte GZ-M3 Micro Atx Black 90 MM COOLER NO PSU 1 ₪148 ספק כוח Seasonic M12II-520 520W Active PFC Modular 80+ Bronze 1 ₪387 זיכרון Corsair DDR 3 4G (2GX2) 1333C9 Value 1 ₪296 קשיח למחשב שולחני Samsung 500GB Sata II 32MB SpinPoint F3 1 ₪200 מסך Dell 22" 2209WA E-IPS 1 ₪1208 סה"כ: 8 ₪3253 איך הוא? האם כל החלקים תואמים?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  11. בהתתחלה רציתי לקנו תלפטופ asus zenbook duo pro עם מעבד i9 32giga אבל קיבלתי חוות דעת שהוא לא יריץ לי משחקים כמו שצריך וזה סתם גימיק האם לדעתם זה נכון והאם יש לפטום שיותר טוב למשחקים ממנו מוכן להוציא עד 13K

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  12. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש בשבוע הבא... אבל לפני יש לי שאלה: כדאיי לחכות לסוף החודש להורדת המחירים למעבדי ה-4 ליבה? (כל המעבדים יורדים במחיר סוף החודש?) עכשיו, בניתי מפרט בחנות וולקאם מחשבים.- 1) מעבד - E6600 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/21_22/products_id/4285?osCsid=678efd2c95eab54370bc01fadaf59d76 1215 שקל 2) יש לי 2 לוחות אותו הדבר, רק הצ'יפים שונים ואני לא יודע מה יותר טוב: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/215_73/products_id/3740?osCsid=678efd2c95eab54370bc01fadaf59d76 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/215_73/products_id/4741?osCsid=678efd2c95eab54370bc01fadaf59d76 עולה 600 שקל 3)זיכרונות -…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by nex,

אהלן, אני לקראת רכישת מחשב חדש, וחשבתי אולי לתת למחשב של אחי קצת מהחומרה של המחשב הנוכחי אודה לעזרתכם לאם הדבר אפשרי המערכת שלו: (כ.מסך 280X) החומרה שלי: (גם 280X) החומרה מחברות שונות.. אבל האם יש אפשרות לאיחוד כוחות? האם הלוח תואם מערך CF? האם השוני בין הכרטיסים מאפשר זאת? האם 2 קיטים שונים של זכרון יכולים ללכת יחד למרות שהם לכאורה אותו סוג? יש לו ספק 650W מודולרי תודה!

14. מה דעתכם על מחשב מיני NUC אינטל Celeron N2820 2.4GHz זכרון 4GB דיסק SSHD 500GB כולל יציאות USB3 ויציאת HDMI ב-1300ש"ח? 1. תקציב מקסימאלי של 2000 ש"ח אם יש סיבה - אולי SSD? 2. ישמש בעיקרלצפייה בסדרות וסרטים (לא לחוצים על איכות מטורפת) וגלישה באינטרנט 3. יחובר לטלויזיה 40 אינץ' 4. אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה 5. אזור חיפה 6. שיחזיק 3 שנים תודה!

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  15. סורי מראש על השאלה הדבילית. פשוט לחבר שלי יש מחשב נייד ואנחנו רוצים לחבר את המחשב לTV ולצפות בסרט, אך יש מצוקת מקום וצריך לשים לשים את המחשב בצורה המקופלת שלו אלייד המחשב. איך עושים שהמחשב הנייד לא יתכבה או יכנס STAND BY ברגע שמקפלים אותו ושהיה יהיה אפשר לנגן סרט כשהוא מקופל?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום - (קודם כל התנצלות קטנה, זהו הפורום שנראה לי הכי מתאים אך אם זה לא המקום לשאלה אעביר אותה לפורום המתאים) ברצוני להרכיב מחשב לחדר, למטרת הזרמת מוזיקה בלבד. הסבר מפורט: בחדר 1 יושב כיום מחשב ראשי עם כל המידע, בחדר 2 אני רוצה לשים מחשב (מפרט מינימלי שצריך) ובו הארד דיסק קטן וכרטיס רשת וכל מה שמחשב זה צריך לדעת הוא לנגן קבצי מוזיקה היושבים פיזית במחשב הראשי. כדי לחסוך משאבים ומקום אני מעוניין שהמחשב יידלק ואוטומטית יריץ תוכנה ספציפית ויחידה לניגון קבצים ויהיה "טיפש" - כלומר לא ניתן לבחור תוכנות אחרות או לבצע פעולות רגילות (הבנתי שניתן לעשות דבר כזה). על מנת שבכל זאת יהיה איזשהו נקודת התייחסות אני רוצה במקום מסך גדול שיהיה תצוגה של מסך לדים המינימלי שצריך (או…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by Rockstatement10,

אפשרי להביא מחשב נחמד בסביבות ה-2000 ש"ח וקצת יותר? היום חובה SSD במחשב חדש? והאם 4GB יספיקו לדעתכם לגלישה וללימודים? ומה לגבי מעבד? אטום יספיק?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  18. שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  19. Started by Rami0786,

1. מה התקציב המירבי? עד 7000. 2. מה שימושי המחשב? עריכה בפרימייר, אפטר אפקסט תוכנות אדובי, פוטושוף ואליסטריטור. יכול להיות בעתיד עוד תוכנות עריכה נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? תחנת עגינה, אם יש במחיר סביר של חיבור שלוש מסכים אז מועלה, 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממולץ, אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למינומים 15.6 כי אני מעדיף שיכלול מקלדת צד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הכל כו…

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 crisis 2 כל המשחקים החדשים בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 - 23 אינץ ועדיף רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככול שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by askme,

https://www.geektime.co.il/asus-novago-handson/amp/ יש כאלה שזה יכול להתאים.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by DoW,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח, אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר, סיביליזיישן, נבא2K. אולי כמה משחקים חדשים יחסית אבל לא קריטי כל כך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  23. היי, אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב נייח עבור גיימינג שיתאים לעבודה משרדית עליו, משחקים וצפייה בסרטים (עם אפשרות לחריגה של 500 ש"ח). כמה דברים שחשובים לי: מארז קטן ונוח יחסית שיהיה אפשר לנקות אותו בלי קושי רב + עקב החום הגבוה בארץ אשמח להמלצה לאופן הטוב ביותר לקירור המחשב (האם מקובל לבקש להוסיף מאווררים?) המלצה למסך רחב וטוב שאפשר לכוונן את הגובה שלו (מעבר לתקציב של ה-3K). הייתי ממש שמח אילו הוא יכל להריץ משחק כמו Total War: Rome II שייצא בהמשך השנה. טוב אני רואה שיש לכם שאלון מסודר, אז אני אמלא אותו גם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 תקציב בסיסי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 3,000 לנצל, מעבר לכך לחסוך …

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  24. היי, למרות שאני לא גיימר לאחרונה בא לי לשחק לפעמים במחשב, משחקים אחרונים כגון battlefield 4 וכו' קניתי מסך 27 אינץ' לאחרונה ואני רוצה לנצל אותו לפחות כמה שעות בשבוע. התקציב שלי גמיש אבל אני כן רוצה לקנות משהו קוסט בנפיט כלומר שלא אשקיע עוד כסף על שיפור ביצויים קטן רק כדי להגיע ל"מקסימום" ממש לא מחפש את זה. אבל כן רוצה הגדרות גבוהות במשחקים לרזולוציה שלי(BEST VALUE FOR THE BUCK) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בקטע של ערך לשקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לר…

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  25. לשימוש ביתי של בנות........ אינטרנט ווינדוסXP אופיס משחקים קלים כמו סימס סרטים ומוזיקה האם המפרט יכול להתיישן מתישו מבחינה שהוא לא יוכל כגר להריץ את הדברים הנ"ל(הרי מפרט כזה אמור להחזיק שנים....) כולל ציוד הקפי עכבר מקלדת צורב DVD רמקולים תודה

• 14 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.