עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bennash,

היה לי מחשב במקום העבודה ואני חושד בבוס שלי לשאבר שגנב לי אותו פניתי רק לבוס שמעליו והוא פיטר אותו עכשיו אני רוצה לפנות למשטרה או לחוקר פרטי (אם שווה לי)? core i7 880 gigabyte GA-P55UDL3-TSM g-skill DDR3 16GB (8+8) +צלעות קירור EVGA GeForce GTX 660 Ti OC 520W seasonic HDD 2TB 7200RPM 16MB Seagate HDD 1TB WD HDD 0.5TB Hetachi SSD intel solid-state 330 series 60GB ASUS Blu-Rey Disc x16 Nvidia 3D vition עכבר דיאבלו 3 YAMAHA +5.1 spikers keybord logitec USB2 flash drive 64GB sandisc גיבוי flash drive 32GB sandisc flash drive 32GB kingston flash drive 16GB sandisc

2. Started by blof,

1. מה התקציב המקסימלי? 6500 ניתן לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים שרצים בהגדרות גרפיות גבוהות, משחקים כמו MOW2,crysis, etc... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך חדש בגודל 22 לפחות עם יכולת לראות סרטי HD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 - השקט לא חשוב בכלל 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך, אני אשתמש בווינדאוס 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אין לי העדפה לחנות ספציפית, אני גר במרכז 10. האם יש בקשות מיוחדו…

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by bommer,

שלום לכולם, אנירוצה לעשות פורמט לנייד שלי אחרי 5 שנים וזאת הפעם הראשונה שלי שאני עושה את זה לנייד. יש הבדלים? תריך WINDOWS מיוחד לנייד? או XP רגיל? תודה!

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  4. Started by Proger1989,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עם פורט thunderbolt זה חשוב לי בגלל היציאת firewire שזה מאפשר. אשמח לשמוע הצעות על פיתרונות, חשוב לציין שאני לא שוקל לקנות מאק, אז כל המלצות רק לפיסי. חוץ מזה המחשב צריך להיות חזק בהכל חוץ מהכרטיס קול. Ssd כמובן תקציב 5500, תודה לממליצים ולעוזרים

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by AviadTe,

בע"ה אני יתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הבאה וחשבתי לקנות מחשב. אחרי שיקולים רבים נותרתי עם שתי אפשרויות: Alienware m14x HP Envy 14 Beats Edition אשמח אם תייעצו לי איזה מבין שניהם יותר כדאי! תודה מראש! **השימושים שייעשו בו הם כמו של כל סטודנט רגיל...אולי משחקים וסרטים טיפה פה ושם אם יהיה זמן.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  6. שלום לכולם, בניתי את המפרט שלהלן והייתי רוצה לקבל חוות דעת לפני רכישה: מעבד: 1916 ₪ - * מבצע * - AMD Octa Core Ryzen 7 5800X Up To 4.7Ghz AM4 TRAY קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB לוח אם: 451 ₪ - GIGABYTE B550M DS3H זכרון: 640 ₪ - * מבצע * - XPG 32G (2X16G) DDR4 3600Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 1348 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce GTX1660 6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC דיסק קשיח: 573 ₪ - * מבצע * - XPG 1T M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s SPECTRIX S40G RGB דיסק קשיח: 499 ₪ - * מבצע * - Seagate 4T 3.5'' Sata3 Barracuda 5400RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 379 ₪ - * חדש * - Antec 700W Neo Eco…

7. שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף מחשב ואני מעוניינת במחשב מבוסס pentium 4, 2.8 עם צורב וdvd והרכבה. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי גם על חנויות נורמליות - כלומר יחסית זולות ולא עושים בעיות במידה ויש צורך לחזור אליהם. תודה

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by Meir787,

מעבד : Intel P620 64Bit 3.0 מקורר ע"י : Zalman 7700Cu ל.אם : 915P NEO2-Platinum MSI זכרונות : A-Data DDR 2 512mb X2 HD : WD S-ata 200GB 7200RPM כונן Floppy : Sony 1.44 מקלדת : Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM עכבר : Logitech MX510 כ. מסך : GIgabyte Gforce 6600GT 128MB PCI-E מארז : Gyrotech Y-1 ספק כח : HEC 400LDT PSU כל זה יצא לי ב"דורון מחשבים" 5500 ש"ח ב6 תשלומים שווים.... עכשיו, יש הצעות ? לשנות, להגדיל לחלק? ודרך אגב, רק כדי להבהיר, אני לא עובר לAMD !

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by o.j,

האם יש בעיה מסויימת עם מחשבי LG? אני עומד לקנות אחד לאישתי ורציתי לדעת מה הדעה שלכם.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by HHHoooR,

שלום, במסגרת עבודתי אני צריך להרכיב מחשב המיועד לחישובים נומריים. בשביל שתבינו את סדר הגודל של התקציב עליו אני מדבר, אציין שכרגע בניתי מחשב עם המעבד הכי חזק שמצאתי - Intel Xeon Processor E-52687W, 8 cores, 3.1 GHz Turbu, 20MB cache, כאשר אני מתכוון לשלב שני מעבדים כאלו על מנת ליצור מחשב עם 16 ליבות. השתמשתי בלוח אם תואם - Intel W2600CR2 עלות המפרט היא כ-30,000 ש"ח. בניית המפרט תהיה מודלורית, כך שבהתחלה אני מתמקד במעבד, ואחר כך ארכוש כרטיס מסך חזק. התעוררה שאלה, שאודה לכם על עזרתכם - האם עדיף להשקיע באמת בעמדה חזקה שכזו לצורך החישובים, או שעדיף לרכוש כמה עמדות חלשות יותר, ולקשר ביניהן כך שתוכנות החישוב ידעו להשתמש בכל המעבדים של העמדות ביחד? כלומר, איזו שיטה יותר אפקטיב…

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  11. אני מחפש מחשב שיתאים לשימושים שונים כאשר משחקים הינו שימוש לא מבוטל בפני עצמו, בתקציב של עד 2000 ש"ח פלוס מינוס לא כולל מסך. מצאתי את מפרט הבא מהחנות קיי.אס.פי: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E On Board 7.1 Channel Audio - כרטיס קול LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA On Board 10/100/1000 - ציוד רשתות HJA-6000 MIDI Black (No PSU) - מארז Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin - ספק Teac TK-8060 Heb, Eng USB KeyBoard - Logitech SBF90 Optical Wheel Black (Oem Creative SBS 245, 2.0 - רמקו…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  12. אני קוצה לקנות מחשב בקרוב התקציב הוא 4500וזה מה שאני קונה תנו לי עצות או דעות לחלקים אחרים מעבד- barton 2500 plus mobile- 650 (אמרו לי בחנות זה מעבד שונה קצת שהוא מיועד לנידים ובגלל זה הוולט שלו הוא1.45 מה שאומר שאפשר לעשות עליו הרבה אוברקלוקינג זיכרון-geil golden dragon 2*256 -753 לוח אם-gigabyte ga zn400pro2- 690 דיסק קשיח-hitachi 80 gb sata- 460 כרטיס מסך-sapphire radeon 9800pro- 1299 קרור למעבד-volcano12- 160 dvd-lite on מקלדת+עכבר- silverline סה"כ 4500 אודה עם תתנו את דעתכם על המפרט והחלקים

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by androidon,

שלום לכולם, אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי מחשב שכבר קצת זקן, 5-6 שנים, ואני רוצה לבדוק האם יש אופציה משתלמת לשדרג אותו. באופן עקרוני המחשב עובד סבבה לגמרי, אבל מדיי פעם בא לי להוריד איזה משחק חדש ואז הוא כבר לא סוחב (האמת גם את black ops שיצא ב2010 לא הצלחתי בזמנו להריץ). אציין שאני ממש לא גיימר אבל מדיי פעם מתעורר החשק למשחק FPS טוב, שירוץ גם כמו שצריך. אז להלן הנתונים, ותגידו אם אפשר לעשות משהו...... (מבחינת תקציב אין לי ממש קנה מידה, אני מניח שזה צריך להיות מספיק זול כדי שזה יהיה עדיף על קניית מחשב חדש) תודה!

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  14. שלום , אני מחפש מחשב נייד חזק , בעקרון אני מחפש מחשב כזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8117&perur=2&t=1&c=441 שזה אומר 4 GB זכרון , מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט , מסך תומך FULL HD + LED המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים וגם בקושי ישחקו עליו , הוא צריך להיות עם אחריות לפחות 3 שנים , ושגם יעבוד נורמלי בעוד 3 שנים - שזה אומר לגלוש - לראות סרטים - OFFICE , וכאלו יש גם את זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8129&perur=2&t=1&c=441 עם מעבד הרבה יותר חזק I7- האם זה שווה את ההפרש ? ( לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה ) האם המעבד במחשב הראשון שהבאתי - Intel Core 2 Duo P8700 - איך מעבד זה בכללי? ומה המקביל לו במעבד במחשב נייח ? אני אשמח יותר ל…

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  15. תודה!

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?_3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך _אפשר לנסות לחסוך אם זה לא פוגע משמעותית במפרט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?_בסביבות ה 200~300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?_גימינג וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)._אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב._gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)._21 אינץ ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?_בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  17. המחשב מיועד למשחקים Call f dute , Fifa09 , Redalert וכו מוסיקה סרטים ועבודה משרדית לאחר התעיצות אתם אני לבסוף כן יקנה את המחשב הבא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 אבל מצד שני קראתי שכדאי לחכות גלל המעבדים החדשים שעקבותם המחשבים הקודמים יוזלו מעבדי ה - intel core i7 מה אתם ממליצים האם באמת תהיה ירידה משמעותית תודה,

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  18. שלום לכם, אשמח להמלצה על מחשב שמיועד להריץ כמה מכונות וירטואליות (וינ 10), נניח 4 מכונות, המכונות מיועדות להריץ למשל SQL Server Management Studio, RedGate אני מניח שכל מכונה תצטרך 8-12GB זיכרון, אז לדעתי הכיוון ל 64GB אמור להספיק מעל ומעבר. מבחינת נפח, לא נדרש הרבה, אני מניח ש 1טרה SSD אמור להספיק למכונות הוירטואליות. המחשב מיועד למשרד לכן כל עניין העיצוב והנראות פחות רלוונטי, כמה שיותר פשוט וזול (בלי אורות ולדים) ככה יותר טוב. עדיפות לאייבורי. תודה רבה על העזרה.

19. Started by soundf,

אהלן, אני (יותר נכון חבר) מחפש מחשב נייד חדש, אני כבר לא מתמצא בכל החידושים האחרונים, אז משאיר לכם את התפקיד החשוב הזה ! התקציב הוא עד 4000 שקלים, יש אופציה לחריגה. המטרה לקנות לטווח הארוך כמה שאפשר אז מעבד I7 חשוב שיהיה קליל,אמין,מהיר השימושים העקריים הם ביתיים וללימודים * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים HD * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל. מיועד להתניידות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי רוב הזמן ימצא במקומות עם חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כו…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  20. היי, הלכתי על המפרט המומלץ למשחקים , ללא מסך ב 7500, הורדתי כמה דברים שיש לי ובחרתי כרטיס מסך חזק יותר. מעניין אותי אם השינוי בכרטיס גורר שינוי במשהו אחר, יש לכם בכלל הערות להוסיף? תודה! AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 940 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 690 ש"ח Twinmos 512MB DDR400 PC3200 890 ש"ח Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 645 ש"ח Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB ViVo 3,090 ש"ח <---------------- זה השינוי Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock No PS Gaming Case 280 ש"ח Thermaltake TT420APD 2-fan 390 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk…

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by aofer,

אני מחפש לקנות לאח שלי מחשב נייד, הוא מתחיל ללמוד הנדסת חשמל בקרוב. התוכנות העיקריות שהוא יריץ מלבד גלישה באינטרנט ותוכנות אופיס זה מטלאב וויז'ואל סטודיו. הוא לא גיימר אבל אני בכל זאת מעדיף לקנות לו מחשב עם כרטיס מסך סביר (כל דבר מעבר Intel integrated graphics הסטנדרטי) חשוב לי גם שהמעבד יהיה מסדרת I5 ושיהיה לו במינימום 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק פחות קריטי אבל מעדיף 500 ג'יגה ומעלה. גודל מסך 15.6 אינץ' לי אישית יש ניסיון עם מחשב של HP מהעבודה שאני מאד מרוצה ממנו ולפני זה היה לי מחשב של Dell. אני מאד אוהב את המחשבים של דל אבל שמעתי דברים רעים מאד על השירות שלהם בארץ. המליצו לי ללכת על מחשב של Assus/Toshiba אבל אני פתוח להצעות ואשמח לקבל המלצות. תודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by benyben,

שלום. יש לי לפטופ של לנובו - N100 Core 2 Due T5500 אני משתמש בו כשולחני (אין לו בטריה, והוא רק בבית). האם אפשר לבצע OC למעבד \ לפטופ כזה? האם עדיף שלא? אם כן, האם אפשר לבצע oc ישירות ממערכת ההעפלה (ולא דרך ה bIOS? תודה!

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by 2lame,

טוב תמשעו אני צריך מפרט ב2700 מה שאני צריך זה: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך מיועד בעיקר למשחקים כבדים. (את השאר יש לי אז לא צריך אותם אני ירכיב את החלקים)

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by SenDeR,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט שיהיה שימושי לראות סרטים, לעבוד על כמה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שהמחשב מתקשה. מעבד - i3 מסך 15 אינצ' משקל- נמוך ככל האפשר. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  25. * מטרות המחשב? קצת עבודה משרדית, משחקים לא כבדים במיוחד (minecraft וכאלה), וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה כל כך אבל לא כבד ממש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)חובה HDMI * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימלי 500GB סוג אני לא מבינה כל כך.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות הפשוטות, dell, lenovo. hp. אב…

• 1 תגובה
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים