עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי מחשב של Dell דגם Inspiron 6000, פירמטתי אותו לווינדוס XP ואני לא מוצא לו דרייברים ככה שהרשת אלחוטית וכו'.. לא עובד לי, מצאתי באתר של Dell את הדגם אבל לא מצאתי משהו ברור, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, תודה, חנן.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  2. שלום אני צצריך חוות דעת למחשבים הבאים : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL45016 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN1B3A363 מה עדיף לי לקנות. אני רוצה מחשב שיעבדו עליו המשחקים הבאים : gta sa / generals zh /sims 3 אם סימס לא עובד לא נורא .. אבל תגידו אם זה לא עובד הכי חשוב לי Generals zh וזהו אאני לא צריך עוד משחקים. המחשב חוץ מהמשחקים האלה מיועד לגלישה ולשימוש ב word אז מה לדעתכם? איזה מפרט מבין אלו ששלחתי לכם הכי ממתאים? תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 מקסימום שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920x1080‏ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV,COD6 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by alidanon,

הציעו לי את המפרט הזה: אני רוצה לדעת אם הוא מצדיק את המחיר... המחשב לא נועד לגימרים או לעורכים... מחשב פשוט לעבודה משרדית. מעבד: Intel® Pentium® Processor T4400 -clock speed : 2.20 GHz -Front Side Bus : 800 MHz -2nd level מסך: 15.6 " - type : Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio - internal דיסק קשיח: 320 GB - drive rotation : 5,400 rpm כרטיס מסך: Mobile Intel® GMA 4500M -memory amount : total available graphics memory can be up to 1,340 MB with a 32-bit operating system and 3 GB system memory or 1,759 MB with a 64-bit operating system and 4 GB system memory -memory type סוללה: lithium-ion - maximum life : up to 2h45min (Mobile Mark™…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  5. Started by abale69,

היי, מתלבט בין כמה מפרטים. מה הכי מומלץ למדיה סנטר (+אפשרות לשדרוג בעתיד{הוספת כרטיס מסך אם צריך} על מנת להריץ גם משחקים). כמו כן, האם המאוורר של המארז והספק מספיקים? האם כדאי להוסיף עוד אוורור למעבד? מפרט 1: מעבדי אינטל Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ מארזים Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU מחיר 2325 ₪ מפרט 2: מעבדי ‏AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבד…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. 1. התקציב הוא 10K. ניתן לחרוג ב500 ש"ח, אבל רק עם ממש חייבים. צריך להבין שאין לי רצון מיוחד להוציא סתם כסף, מצד שני אני לא רוצה להתקמצן על חשבון ביצועים. אני מעדיף לשלם ולקבל תוצאות, אבל לא לשלם סתם. 2. המחשב ישמש למשחקים ותוכנות GIS (מערכות מידע גאוגרפיות) א) כרגע אני משתמש בעיקר ב 1. Adobe Premiere Pro v7.0 - Multilanguage 2. 9.3.1 ArcGIS Desktop ב) המחשב ישמש גם למשחקים, כי אין לי תקציב לעוד מחשב. בעיקר elder's scrollsו civilization. מתכונן לdiablo3. 3. אין לי כלום. אני צריך מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. אני צריך שהם יהיו טובים. וגם מדפסת טובה, אם מישהו מבין בזה. 6. השקט קריטי ברמה 7. 7. ללא OC. 10. המסך חייב להיות מסוגל להתחבר לPS3 בHDMI, חייב לפחות שני צורבי…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  7. שלום, קניתי מחשב נייד חדש של חברה בשם MSI מאייבורי ובינתיים עלו כמה שאלות. במחשב יש לי וורד ואני אמור לספק לו קוד מוצר. איפה הוא אמור להמצא? כל פעם שאני מאתחל את המחשב אז מופיע מסך שחור שכתוב עליו nvidia boot agent. איך נפטרים ממנו? מה ההגדרות המומלצות לנייד? זאת אומרת, מבחינת הגדרות צריכת החשמל וכולי. האם יש אפשרות שהמחשב לא יכנס למצב שינה שאני לא עובד עליו (הסיבה היא שאני רוצה להשאיר כמה הורדות ברקע בזמן שאני עושה משהו אחר אבל המחשב הולך לישון ואיתו גם הקישוריות לאינטרנט). הדרך היחידה להפעיל אינטרנט אלחוטי במחשב נייד הוא דרך המתאם (תהרגו אותי אבל אני תמיד שוכח את השם של הדבר הקטן הזה שהולך ל-USB ומקשר את המחשב לרשת האלחוטית) או שאולי יש משהו פנימי במחשב הנייד שלא מצריך …

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  8. למחשב נייד ישן פנטיום 2 שיש לו כניסת usb אבל אין לו wifi בילטאין האם אפשר לחבר stick wifi והוא יקלוט אינטרנט מהאוויר ?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות נייד חדש. הנייד ישמש אותי להרצאות ולעבודה במשך כמה שעות בכל יציאה ליום עבודה. דרישות: בהרצאות: הרצת והצגת סרטים - בעתיד גם HD, ובעבודה: פתיחת כמה יישומים במקביל: אופיס (כמה!), מייל ואינטרנט. (הנייח עומד בכך יפה). הבנתי שהמעבדים החדשים של אינטל מתוכננים לכך, כולל כרטיס המסך האינטגרלי. אבל: אמר לי מישהו שמציע לי לנובו T400 (עם מעבד P8600) שהמעבדים החדשים הללו מתחממים ופוגעים בביצועי המחשב בנוסף לנזק עתידי תיאורטי. בחנות אחרת המוכר (הציע לי טושיבה עם I3) אמר שהם אכן מתחממים אבל "זה בכלל לא חשוב, הם בנויים לכך ("כמו מנוע מוגדש טורבו...")". יודעים על זה משהו? מי "צודק"?? בתודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kip,

אהלן, חיפשתי ומצאתי ת'רד על מחשב דומה שהוצע. לא הייתה מסקנה סופית שם אז אני מעלה את שוב באוב. המפרט הוא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735235 של טק דטה. אומנם מיושן אבל ב 1500 ש"ח אתה מקבל מעבד משולש טוב, לוח נחמד עם 4 סלוטים, 2 גיגה של קינגסטון. ה 320 גיגה לא מפריע לי כרגע, תמיד אפשר להוסיף כונן ו RAM. מארז טוב. חבל שהוא עם לדים. אני יותר סולידי... אבל הוא אמור להיות טוב ושקט. חיפשתי את הספק, נראה כאילו הם מייצרים לחברות מוכרות אם זה RECOM. TOPOWER נחשבים טובים גם כן. זה שדגם הספק לא מצוין זו בעיה. 4830.... עד איזו רזולוציה הוא יסתדר טוב? אני צריך מסך ואולי לפי זה אני אחליט. אני חושב שאני בסדר עם איזה 20". 1600X900? הייתם מוסיפים משהו? א…

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by Shalti,

אהלן כולם, לאחר שראיתי פה בפורום הרבה המלצות על TMS, החלטתי להזמין אצלהם מחשב. עבדתי די הרבה זמן על הרכבת מפרט בתקציב מסויים לפי המחירים של TMS, והזמנתי אותו דרך האתר שלהם. לאחר יום עבודה, התקשר אלי נציג מהחנות, ואמר לי שאין להם חלק מהמוצרים שהזמנתי במלאי, וגם לא יהיו בזמן הקרוב. מאחר וזה היה בזמן העבודה והייתי עסוק, ביקשתי ממנו שיפרט לי את מה שהוא רצה להגיד במייל. בערב כשפתחתי את המייל, חיכה לי מייל מ-TMS, שטען שאין להם את המארז שהזמנתי ואת כרטיס המסך שהזמנתי. זה די הרגיז אותי מאחר ולא צויין בשום מקום באתר ובכל תהליך ההזמנה שהמוצרים האלו לא במלאי. קיוויתי שהם יהיו מספיק הגונים לסמן באתר או לפחות בעת ההזמנה, מוצרים שאינם במלאי ולא יהיו במלאי בקרוב. באותו מייל הנציג הציע ל…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by saar3,

שלום!! רציתי לדעת למה בדקים יוקרתיים שלהם אין דווקא חיבור hdmi? וגם רציתי לדעת איך ה w510 אם הוא נחשב טוב בשביל המחיר שלו או שיש משהו אחר אך רק של lenovo שיותר משתלם... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. שלום אני רוצה מפרט למחשב משרדי שעיקרון יהיה מעבד טוב וזיכרון טוב.... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. שללום D: אז ככה ... יש לי לפטופ של טושיבה ( לא יודע תדגם אבל לא נראלי שזה משנה .. אם זה משנה תגידו אני אבדוק .. ) ויש עליו Windows 7 .. ויש לי רמקולים חיצונייים שאני כל הזמן מחבר למחשב וזה עבד עד עכשיו .... ופתאום היום אני מנסה לחבר את הרמקולים וזה כאילו לא מראה שזה מחובר למחשב ואותו סיפור עם אוזניות .... וזה מוזר כי עד עכשיו זה עבד . יש למישהו מושג מזה יכול להיות ? תודה מראש R.B.I

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מזמין אתכם ללמוד מניסיוני על השירות למחשבי Dell. http://bit.ly/bDdzsX בברכה, RS-IT

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by נועם123,

אוקיי אז ככה קיבלתי הצעת מחיר על מחשב אחד בשבילי שהוא יהיה יותר חזק למשחקים וכו' וקיבלתי הצעה על מחשב גם חזק אבל פחות טוב מההצעה הראשונה רציתי לדעת אם הוא מספיק טוב בשביל בחורה השימוש בו אינטרנט בעיקר שירים וכאלה..הוא יהיה מספיק מהיר וחזק ?רשום גם תוספות כדאי להוסיף? הצעה ראשונה מעבד-intel core 2 quad q-8300 לוח אם gigabyte g41 ddr2 pci-x זיכרון ddr2 4196 MB 800mhz כונן קשיח 1000GB SATA2 7200 צורב dvdrw duailayer 22 sata מארז מקצועי sama כולל ספק מקצועי truepower 550w כרטיס מסך geforce240GT 1G מסך דק LG22 אינץ מקלדת מולטימדיה איכותית עכבר אופטי איכותי רמקולים איכותיים SONIGEAR EGO 3NITY+SUBWOFFER סה''כ- 4000 ש''ח הצעה שניה: מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. קיבלתי המלצה ל2 מפרטים (בפוסט של tmpusr בהמשך), רציתי לדעת למה בראשון אין ספק כח ובשני יש האם זה משמעותי? והאם ההפרש במחיר מתבטא גם באיכות (מעבר לשקט) למשל מעבד של אינטל מול amd או שההבדל באיכות ביניהם זניח? תודה רבה על העזרה, המפרט של האינטל קוסם לי יותר למרות שהוא עולה הרבה יותר ממה שחשבתי להוציא... שלום לכולם, לצערי המחשב האישי בן ה7 שלי כבר זקן ועייף אני אשמח להמלצה למחשב חדש, המחשב שלי יושב בסלון קטן ומחובר לטלויזיה אז אני צריך שהוא יהיה מאד שקט ועדיפות ליציאת hdmi, השימוש שלי במחשב הוא בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. כמו כן אני מעדיף שההצעה תכלול גם windows 7. אני אשמח גם שהמארז יהיה קטן ונעים, אבל זה כבר פחות קריטי. תודה רבה, שלומי. ***** בבקשה …

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 200 שקלים מעבר לתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? הקלטות ביתיות, עריכת מוסיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Windows 7, Cubase ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בצורה כבדה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (ק…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. אהלן, מבקש מפרט למחשב לתכנות וגרפיקה בעיקר (קצת סרטים ומשחקים) בתקציב של עד 4K (ניתן לחרוג עד 200-300 ש"ח) 1) תקציב : 3500 עד 4000 ש"ח 2) שימושים : - פיתוח תוכנה (.NET,visualStudio ) - גרפיקה ועריכת וידאו (כתחביב 30% שימוש) MAYA,3dMAX,PhotoShop - משחקים (בסגנון flightSimulator) וסרטים 3) יש צורך בציוד היקפי לגבי מסך מתכנן על 23" FHD 4) מבחינת שקט - עדיף כמה שיותר (7 מ 10) 5) ללא OC 6) לא מתוכנן שדרוג משמעותי מעדיף משהו שימשוך לשנים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by orlyw,

היי, אני מחפשת מחשב Netbook לצרכים ביתיים, כגון: וידאו דרך הרשת ווידאו מקומי, אפשרות ל-HD, אופיס, גישה מהירה לאינטרנט. האם מישהו יכול להמליץ על דגם טוב במחיר של עד 2000 ש"ח? תודה רבה על העזרה, אורלי

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. הי חברה אז ככה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, התקציב - עד סביבות 1200 ש"ח (אני מניח שאפשר לחרוג ב100-200 ש"ח) ואת האמת שאין לי מושג מאיפה להתחיל, והיות שיש פה אנשים מבינים, קיוויתי שאוכל לקבל פה עזרה השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט+מסנג'ר+תוכנת טלויזיה (דרך כרטיס טלויזיה) שפתוחה 24\7 (כלומר המחשב משמש גם כטלויזיה כל הזמן שהוא פתוח), משחקים אני לא משחק במחשב, בשביל זה יש PS3 אין צורך בשום ציוד היקפי, מדובר על מפרט נטו. אפשר לומר שהשקט של המפרט חשוב, אבל אם זה בא על חשבון ביצועים, אפשר לוותר על זה. אם אני מסתדר עם הטרקטור הנוכחי, אני אסתדר עם כל דבר... OC לא מתוכנן, ולגבי מערכת הפעלה - אין צורך. חנות ספציפית - לא ממש משנה לי, מה שיהיה הזול ביותר יילך תודה רבה

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  22. אני מחפש נייד ללימודי הנדסת חשמל: שימוש עקרי ב- matlab, spice תקציב: 5000. לא משחק במחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ואופיס, חשובה לי גם זמן סוללה שלו שיהיה לפחות 4 שעות להלן המחשב שמצאתי , האם 4000 ש"ח זה מחיר טוב למפרט כזה מדוע DELL + HP יחסית מאוד זולים ל TOSHIBA האם הניידים של DELL נחשבים לטובים, אני שמעתי עליהם בעיקר דברים לא טובים, האם אתם יודעים כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו מחשב נייד דל DELL Inspiron N3010BKi33 מידות: משקל: 1.98ק"ג. מידות (מ"מ): ג-23.9,ר-33,ע-3. מעבד: Intel Core i3-330M 2.13Ghz. זיכרון: 3GB DDR3 1333Mhzניתן להרחבה ל 8GB כונן קשיח:500GB SATA 7200RPM . כרטיס גרפי:Intel Graphics Media Accelerator HD כרטיס קול: High Definition Audio. רשת: 10/100. רשת אלחוטית: Wireless 802.11g/n + …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי חברים. יש לי מחשב נייד R60e. זה הזכרון הקיים בתוכו http://img25.imageshack.us/i/dsc03935h.jpg/ http://img99.imageshack.us/i/dsc03934.jpg/ איזה זכרון זה? איזה זכרון אני יכול להוסיף שיעבוד ביחד עם זה? או לחילופין להוציא את זה ולשים אחד אחר יותר טוב? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים