עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי מחשב של Dell דגם Inspiron 6000, פירמטתי אותו לווינדוס XP ואני לא מוצא לו דרייברים ככה שהרשת אלחוטית וכו'.. לא עובד לי, מצאתי באתר של Dell את הדגם אבל לא מצאתי משהו ברור, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, תודה, חנן.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  2. מחשב נייד קטן קל אבל שיהיה בו מקום למוזיקה וסרטים בעיקר למטרות גלישה באינטרנט DELL Mini 1012(לקנות עם סוללה 8 תאים) HP Mini 210-1010EJ(מומלץ) ‎Acer one D250-0DQK‎ (סוללה חלשה-תצוגה מעולה) ‎HP Mini 110-1100ej‎ (יקר) ASUS N450 (סוללה מעולה והרבה מקום) Compaq Mini CQ10-110EJ VZ380EA(עיצוב לא משהו) GIGABOOK 2GB 250GB N450(מומלץ-בלי מערכת הפעלה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. שללום D: אז ככה ... יש לי לפטופ של טושיבה ( לא יודע תדגם אבל לא נראלי שזה משנה .. אם זה משנה תגידו אני אבדוק .. ) ויש עליו Windows 7 .. ויש לי רמקולים חיצונייים שאני כל הזמן מחבר למחשב וזה עבד עד עכשיו .... ופתאום היום אני מנסה לחבר את הרמקולים וזה כאילו לא מראה שזה מחובר למחשב ואותו סיפור עם אוזניות .... וזה מוזר כי עד עכשיו זה עבד . יש למישהו מושג מזה יכול להיות ? תודה מראש R.B.I

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by kip,

אהלן, חיפשתי ומצאתי ת'רד על מחשב דומה שהוצע. לא הייתה מסקנה סופית שם אז אני מעלה את שוב באוב. המפרט הוא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735235 של טק דטה. אומנם מיושן אבל ב 1500 ש"ח אתה מקבל מעבד משולש טוב, לוח נחמד עם 4 סלוטים, 2 גיגה של קינגסטון. ה 320 גיגה לא מפריע לי כרגע, תמיד אפשר להוסיף כונן ו RAM. מארז טוב. חבל שהוא עם לדים. אני יותר סולידי... אבל הוא אמור להיות טוב ושקט. חיפשתי את הספק, נראה כאילו הם מייצרים לחברות מוכרות אם זה RECOM. TOPOWER נחשבים טובים גם כן. זה שדגם הספק לא מצוין זו בעיה. 4830.... עד איזו רזולוציה הוא יסתדר טוב? אני צריך מסך ואולי לפי זה אני אחליט. אני חושב שאני בסדר עם איזה 20". 1600X900? הייתם מוסיפים משהו? א…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by alidanon,

הציעו לי את המפרט הזה: אני רוצה לדעת אם הוא מצדיק את המחיר... המחשב לא נועד לגימרים או לעורכים... מחשב פשוט לעבודה משרדית. מעבד: Intel® Pentium® Processor T4400 -clock speed : 2.20 GHz -Front Side Bus : 800 MHz -2nd level מסך: 15.6 " - type : Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio - internal דיסק קשיח: 320 GB - drive rotation : 5,400 rpm כרטיס מסך: Mobile Intel® GMA 4500M -memory amount : total available graphics memory can be up to 1,340 MB with a 32-bit operating system and 3 GB system memory or 1,759 MB with a 64-bit operating system and 4 GB system memory -memory type סוללה: lithium-ion - maximum life : up to 2h45min (Mobile Mark™…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  6. Started by Shalti,

אהלן כולם, לאחר שראיתי פה בפורום הרבה המלצות על TMS, החלטתי להזמין אצלהם מחשב. עבדתי די הרבה זמן על הרכבת מפרט בתקציב מסויים לפי המחירים של TMS, והזמנתי אותו דרך האתר שלהם. לאחר יום עבודה, התקשר אלי נציג מהחנות, ואמר לי שאין להם חלק מהמוצרים שהזמנתי במלאי, וגם לא יהיו בזמן הקרוב. מאחר וזה היה בזמן העבודה והייתי עסוק, ביקשתי ממנו שיפרט לי את מה שהוא רצה להגיד במייל. בערב כשפתחתי את המייל, חיכה לי מייל מ-TMS, שטען שאין להם את המארז שהזמנתי ואת כרטיס המסך שהזמנתי. זה די הרגיז אותי מאחר ולא צויין בשום מקום באתר ובכל תהליך ההזמנה שהמוצרים האלו לא במלאי. קיוויתי שהם יהיו מספיק הגונים לסמן באתר או לפחות בעת ההזמנה, מוצרים שאינם במלאי ולא יהיו במלאי בקרוב. באותו מייל הנציג הציע ל…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by shlomi8,

שלום לכולם, אני לפני קניית המחשב הנ''ל ואני קצת חושש. אני מעוניין במחשב שיתאפשר לי לעשות בו הכל (משחקים,אינטרנט ,יצירת מוזיקה), העניין שמדאיג אותי הוא החום והבלאי של המחשב שנובע מכך. אין לי מושג במחשבים ניידים ורציתי לדעת אם החום שנובע מהכרטיס מסך (שנחשב חזק במחשב הנ''ל) זה באמת דבר שיהיה מורגש ויפריע לי להשתמש בו באופן שוטף (גם כשאני לא משחק)? מחשבים ניידים עם כרטיסי מסך נפרדים נוטים להתקלקל יותר מהר מאחרים? איך אוכל לקנות מבלי להצטער? תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לשני צרכים עיקריים: 1. צפייה בסרטים 2. שימוש בתוכנות גרפיקה ואנימציה הסיבה לסעיף 2 היא שלאחרונה אני מתעניין בתחום האנימציה והחלטתי להתחיל בלהתנסות בתוכנות הבסיס (photoshop, flesh) ובהמשך גם בתוכנות המתקדמות יותר (after efect, 3dmax וכו'). קיבלתי המלצה על מחשב dell studio 1557 להלן המפרט באייבןרי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4716&CatCode=315 הבעיה היא שבמחשב הזה כרטיס המסך הוא של ATI ושמעתי מהרבה אנשים שלתוכנות גרפיקה מומלץ להשתמש בכרטיס מסך של NVIDIA ברור לי שבמחשב הזה אני לא ייצור את הסרט החדש של PIXAR אבל בכל זאת חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ויתמוך בתוכנות הרלוונטיות כדי שתהיה לי התחלה חלקה. מה בעצם אני שואל? 1. מה ד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אני מזמין אתכם ללמוד מניסיוני על השירות למחשבי Dell. http://bit.ly/bDdzsX בברכה, RS-IT

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות נייד חדש. הנייד ישמש אותי להרצאות ולעבודה במשך כמה שעות בכל יציאה ליום עבודה. דרישות: בהרצאות: הרצת והצגת סרטים - בעתיד גם HD, ובעבודה: פתיחת כמה יישומים במקביל: אופיס (כמה!), מייל ואינטרנט. (הנייח עומד בכך יפה). הבנתי שהמעבדים החדשים של אינטל מתוכננים לכך, כולל כרטיס המסך האינטגרלי. אבל: אמר לי מישהו שמציע לי לנובו T400 (עם מעבד P8600) שהמעבדים החדשים הללו מתחממים ופוגעים בביצועי המחשב בנוסף לנזק עתידי תיאורטי. בחנות אחרת המוכר (הציע לי טושיבה עם I3) אמר שהם אכן מתחממים אבל "זה בכלל לא חשוב, הם בנויים לכך ("כמו מנוע מוגדש טורבו...")". יודעים על זה משהו? מי "צודק"?? בתודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום יש לי כרגע את המפרט הזה: Phenom II X4 940BE DFI LANPARTY JR 790GX-M2RS G.SKILL PI Black 4GB 1066Mhz Radeon HD4890 VAPOR-X X2 (Crossfire) Corsair TX750W עכשיו השאלה אני רוצה לשדרג ל: Crosshair IV Formula AM3 AMD Phenom 2 X6 1090T 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel‎ (1600Mhz) האם כדאי ? אני בטוח שתרגיש את שיפור בביצועים. הבעייה שהכרטיסים רצים במהירות של X8 במקום X16 והמעבד שלי הוא AM2+ עם DDR2 וברצוני להתקדם לDDR3 וכמובן לעשות OC תודה.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by dor444,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש (ללא ציוד היקפי) השימושים שלי הם יותר בסגנון של מחשב משרדי עם קצת משחקים, אבל לא משהו רציני (אני לא יתחיל להשקיע בכרטיס מסך מטורף בשביל זה) בנושא הקודם שפתחתי, כתבתי את המפרט שהמליצו לי עליו, אבל קיבלתי תגובה לא ממש טובה, אז אני אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט בשביל השימושיים שלי התקציב שלי הוא 2000 שקל עם חריגה של 300 שקל לכל היותר העיקר שהמחשב יהיה מהיר ולא יעשה בעיות ושגיאות תודה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. …

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  14. שלום, רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם - Intel DP55WB מעבד Intel i5-750 זיכרון Kingston 2x2GB DDR 1333MHz דיסק קשיח WD 1 TB צורב LG x24 כרטיס מסך - ATI 5770 Saphire 1 GB ספק - OCZ 550W מארז של NZXT Windows 7 כל המפרט הזה - 4940 ש"ח. מה דעתכם? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות, גרפיקה, תכנות, סרטים.. חשוב שיהיה חזק ומהיר. אני גרפיקאי - יוצא לי לעבוד הרבה עם פוטושופ (דברים כבדים) ועיצוב בכל מיני תוכנות, כמו כן ישמש גם למשחקים ברמה גבוהה אבל לא לגיימרים מכורים.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by dor444,

זה המפרט: לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C G31 Chipset מעבד: Intel Pentium E5400 Dual Core 2.7Ghz מארז+ספק: Termaltake/Mustaf + 450W Delta זיכרון: 2GB DDR2-800 דיסק קשיח: 500GB Sata 2 7200RPM כרטיס מסך: NVIDIA 9500 כונן אופטי: צורב DVD-RW מהירות 22 השימוש במחשב הוא לשימושים קלים, word,אינטרנט, משחקים קלים והעיקר שיעבוד לי מהר המליצו לי להגדיל את הדיסק קשיח ל-750GB, כי ההבדל במחיר נמוך המליצו לי גם לקחת לוח אם חדיש יותר, בשביל לאפשר גלישה מהירה באינטרנט בעתיד אני אשמח גם לקבל המלצה על מארזים טובים, כי שמעתי שהטרמלטק בסדר והמוטאף גרוע, אשמח להמלצות וכמובן גם לחוות דעת על המפרט בכלליות שביקשתי למעלה תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  16. שלום, קיבלתי המלצה ל2 מפרטים למחשב שקט לאינטרנט/סרטים/מוזיקה (על ידי tmpusr), רציתי לדעת למה בראשון אין ספק כח ובשני יש האם זה משמעותי? המפרט של האינטל קוסם לי יותר למרות שהוא עולה הרבה יותר ממה שחשבתי להוציא (התכנון היה להוציא 2.5K) האם יש דרך לחסוך עוד קצת למשל לרדת קצת ברמת השקט (אבל להישאר עם מעבד של אינטל)? משהו ברמת שקט של 8/10 לטעמי עם אופק שדרוג מקסימלי + HDMI מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX ₪386 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ₪433 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪296 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125 מארז: [..] ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU ₪402 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT …

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. שלום, האם מישהו מכיר מקום בצפון שאפשר לעשות את חריטת העברית על אסוס 1201N? (עפולה\נצרת\טבריה\חיפה) ראיתי פה בפורומים שאמרו שחריטה מבטלת את האחריות או משהו בסגנון, האם מישהו יודע לגבי רונלייט והאם הם עושים בעיות על מחשבי אסוס שעברו חריטה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. הי, אני מחפש מפרט למחשב משרדי. חשוב לי שירוץ גם בריבוי יישומי רשת שפתוחים. אין צורך בציוד היקפי, DVD ו-HD. עד 1500 ש"ח תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  19. בבקשה עצות והנחיות בנוגע למפרטי מחשב המיועד ליצירה/עריכה/הפקת מוזיקה אלקטרונית 2 הדרישות העיקריות- חזק ושקט, כלומר שירוץ ללא רעש מיותר כרטיס הקול מיועד בעיקר למוזיקה אלקטרונית ומעט מאד הקלטה חיה של כלי נגינה, תנו הצעות בבקשה הציעו מפרטים שיכללו מעבד טוב חזק ושקט, זיכרון RAM גדול, אוזניות LP איכותיות (-המחשב יהיה ללא רמקולים), קירור למעבד, ספק כוח חזק, מפסק וכו' כמובן שהרכיבים לא יזללו מתח ויעמיסו על המחשב, וסה"כ 5000 ש"ח... כרגע יש לי 2 מפרטים ללא כרטיס קול/ציוד היקפי/ אל-פסק/ מארז, אמרו דעתכם שפרו והציעו שונות: 1. שם המוצר מחיר ליחידה כמות סה"כ למוצר ENERMAX LIBERTY 400W ₪375.00 1 ₪375.00 GIGABYTE GA-P55-US3L ₪515.00 1 ₪515.00 INTEL Core i3 530 TRAY ₪534.00 1 …

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by Shved,

שלום אני רוצה להזמין מחשב למשפחה אני מוכן להשקיע הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק הרבה זמן, יריץ את המשחקים החדשים ביותר בצורה הטובה ביותר ושיהיה לו מעבד טוב והכל.. קיבלתי הצעה למפרט מחשב ואני לא יודע אם הוא טוב ואם הוא שווה את המחיר אם אפשר לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של המחשב והאם כדאי לקנות אותו אם אני מחפש מחשב חזק מאוד מארז מחשב משופר + ספק כח SPIRE 550W לוח ראשיGIGABYTE P55A-UD3 CROSSFIRE USB3 SATA3: כרטיס זיכרון DDR3 1333 בנפח 4 גיגהבייט KINGSTON. מעבד INTEL CORE I5-750 דיסק קשיח 500GB SATA 7200RMP כ.מסך ATI HD5770 1GB PCI EXP DDR5 צורב DVD X24 מסך PHILIPS 241E1SB 5MS 1:25000 DVI FHD בגודל 23.6" סה"כ כולל מע"מ 5590 ₪

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  21. שלום חברים , חדש פה קורא פסיבי וזקוק לעזרת במפרט למחשב לגרפיקה - קראתי את האשכולות הנעוצים בנושא אך לחדש כמוני המונחים המקצועיים יצרו קצת בילבול :-\ כפי שצויין בכותרת מפרט לשימוש גרפיקה בעיקר דו מימד - ומעט תלת מימד לא מורכב מידי 1. מה התקציב המקסימלי? 10K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה עם גרפיקה דו מימד ותלת מימד - שימוש מספר תוכנת במקביל ואינטרנט . א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. , פוטושופ ,אילוסטרייטור ,פלאש,פיירוורק - גירסאות חדשות CS5 .פוזר ו3DS MAX ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . עיקר העבודה 2D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך בציוד…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kubota,

אהלן..צריך ייעוץ לגבי הנטבוק שבכותרת.. המסך שלו 11.6 אינץ' וזה טוב לי..המחיר שלו באופיס דיפו 2500 ש"ח. איזה יתרונות יש לו על נטבוקים יותר זולים חוץ מהגודל? ראיתי שיש לו כרטיס מסך של NVIDIA..זה אומר שחלק מהמשחקי מחשב יעבדו עליו טוב? אני מבין שהמסך שלו מבריק..האם זה טוב או רע? סרטים באיכות HD יעלו עליו או רק רגילים? ראיתי שיש לו חיבור HDMI..זה אומר שהוא יכול להתחבר לטלוויזיה נכון? דרך איפה הוא מתחבר לטלוויזיה? דרך הAV-OUT? אני צריך לקנות נטבוק מאופיס דיפו..האלה של ה-10 אינץ' קצת קטנים לי..11.6 נשמע יותר טוב..מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום, הייתי רוצה לדעת אילו שימושים ניתן לעשות במחשבים אלו? אלו משחקים הם יכולים להריץ? תוכנות, מה המהירות/הכוח הממוצע/ת שלו (כלומר, כמה תוכנות ואילו ניתן להריץ בו זמנית, מה זמן התגובה הממוצע, מה זמן תגובה ממוצע בשימוש יומיומי, וכו'...), ובעצם כל דבר אחר שלא חשבתי עליו ושיכול לעזור להעריך את הכוח של המחשב... 1) amd athlonX2 4800+\1GB DDR2 800\160 GB HDD\DVDRW |כרטיס המסך הוא- NVIDIA MCP61 . ולוח אם MSI K9M6GM 2) מעבד אינטל 3GHZ,לוח אם MSI 915P COMBO2, זיכרון פנימי 512MB, דיסק קשיח 160GB, כרטיס מסך ATI RADEON X600, צורב DVD. 3) מעבדי אינטל Pentium E5400, 2.70GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן..אני צריך לבחור מחשב מאופיס דיפו.. בהתחלה חשבתי על לקנות נטבוק..אבל הבנתי שנטבוק טוב עולה מעל 2000 ש"ח.. ראיתי בקטלוג של אופיס דיפו שיש להם גם מחשבים ניידים בערך ב-2500 ש"ח לדוגמה: Lenovo, G550 2958-6LG Lenovo, G550 2958-9AG Compaq , Presaio CQ61-220ej Lenovo, N500 4233-72G Lenovo ,G550 2958-RDG אלה נעים בין 2500-2700 ש"ח באופיס דיפו ויש להם מסך 15.6 אינץ' עכשיו השאלה שלי היא אם אני כבר מוציא מעל 2000 לא עדיף לקנות לפטופ על נטבוק? אני יודע שללפטופים מעבד יותר חזק ואפשר להריץ עליהם משחקים טובים וחדשים כמו במחשב רגיל וגם לראות עליהם סרטים באיכות HD (מה שאי אפשר בנטבוקים). מבחינת אינטרנט הם אותו דבר כמו הנטבוקים או שונים? כלומר אפשר להתחבר לאינטרנט רק אם יש אינטרנט…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך הטלוויה. לא משחק עליו. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? 1.5-2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיהיה סוללה 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה יציאת HDMI!! * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 160GB * צורב DVD? לא חובה, עם כלול אז סבבה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל אני פתוח להצעות! העיקר שתיהיה חברה טובה ומוכרת. בינתיים חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 מה אתם אומרים??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.