ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
היי, חבר צריך מחשב נייד, לא משנה איזה חברה, עם 3-5 שנות אחריות , עדיף בבית הלקוח מסך 17 אינצ, צריך שהמחשב יוכל לעמוד בעומס של תוכנות כמו autocad וזהו תקציב כרגע לא ידוע, רוצה לדעת טווח מחירים, הוא חשב על משהו בסביבות ה5K תודה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות ומשחקים כבדים * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? 3 קילו מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בערך 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חייב להיות SSD * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב אבל אם אפשר למה לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב אפשר לוותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האמת חשבתי לקנות את MAC BOOK RETINA…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני טס לניו-יורק עוד בערך חודש ומחפש מחשב נייד לקניה ב 1000-1500 דולר. המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכו' אבל אם אפשר שהוא יריץ גם משחקים אז סבבה. חשוב לי שהמסך יהיה גדול ונוח להשתמש בו יותר מאשר שהוא יהיה קל ויפה. אז אם אפשר לקבל המלצה לכזה מחשב נייד, רצוי בסביבות ה 1000 דולר ובאיזה חנות בניו יורק אפשר לקנות אותו, אני אשמח מאוד תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי לשימוש ביתי. אשמח לקבל המלצה לדגם מחברה איכותית בתקציב הנ"ל (עם חריגה קטנה) מסך צריך להיות גדול - 15" לא קריטי שיהיה טאץ' . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 1500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- אינטרנט וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא צריך SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב נייד לקניה בארץ, אלה הם הדרישות שלי מהמחשב: מטרות המחשב? בעיקר לתכנות, בעיקר visual stduio, יתכן שבהמשך גם למטרת data mining בסיסית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6'' עדיפות למט * רזולוציית המסך? לא מבין מספיק, מה שתמליצו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקשי מקלדת "רגילים" ctrl בקצה השמאלי, touchpad מובנה לעכבר * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף שיהיה נוח לקחת בתיק גב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני נמצא במקום עם חשמל, יחד עם זאת אני כמובן מעדיף שיספיק לשלוש שעות ומעלה בסוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA או HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד. אני צריך מחשב נייד לשימושים הבאים: אופיס, סרטים, קידוד סרטים, PHOTOSHOP (לא ברמה מקצועית) ועוד כל מיני תוכנות שדורשות מפרט כל של PHOTOSHOP. משחקים - לא גיימר כבד, אבל תמיד יהיה נחמד שיהיה את היכולת לשחק משחקים (לא חייב ביצועים HIGH של כרטיס מסך, אך גם שלא יהיה LOW) והדבר הכי חשוב שהמחשב יחזיק כמה שנים (מבחינת מהירות), אני שונא מחשבים שאחרי שנתיים אתה צריך 5 דקות שהמחשב יעלה... עד 4000 ש"ח. מחשבים שהסתכלתי עליהם (לא יודע אם הם עונים על הדרישות): http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5570 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17751 תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הרבה מאוד זמן כבר שאני מחפש מחשב נייד, בזמן הזה נאלצתי להתחיל להבין באמת מה כל רכיב פחות או יותר משנה לי ועל מה אפשר לוותר הבנתי שלרכוש נייד בתקציב זה בערך כמו לרכוש דירה - יותר שוללים מאשר בוחרים קודם לגבי מטרת המחשב, המחשב מיועד לשימוש משרדי כלומר אופיס, אינטרנט ותוכנות למיניהן. בנוסף, גם לצפיה בוידאו אם זה סרטים/סדרות אני מנחש שזה לא משנה בכלל לא משחקים, או תכנות. מקסימום כתיבה של קוד אינטרנט קל שאני מניח שלא אמורה להשפיע על המפרט של המחשב השימוש עתיד להיות ביתי, אך נייד במידת האפשר. 2קילו זה משקל אחלה, טיפה זה לא נורא, ופחות זה מעולה. *אם המחשב שאתם מציעים גם ישרוד עבודת פוטושופ קלה מאוד אשמח אם תציינו. אבל זו לא אחת מהמטרות בעיקרון. נעבור לדרישות לגבי המפרט: גודל מסך…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים (GTA, Crysis 2, AC וכו') שיופעלו על רזולוציה גבוהה והגדרות גבוהות, סרטים 1080P בפורמט MKV, והרבה אופיס ומייל. * גודל המסך? 14"-17" * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה לי, אך חשוב שתהיה לי את האופציה להחליף לסוללה חזקה יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שכן, אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רק רוצה מחשב גיימינג טוב תודה מראש, עמרי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עבור אינטרנט סקייפ .. פשוט זול ואמין (ורוד לאישה יהיה נחמד) אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מטרת המחשב: לימודים, צפייה בסרטים און ליין ורגיל, קצת משחקים קלים יחסית (אסטרטגיה/תפקידים גודל מסך: לא קטן מידי רזולוצית מסך: מעל 1200X800 משקל: לא קריטי אבל רצוי כמה שיותר נמוך זמן סוללה: עדיף כמה שיותר ארוך דרישות נוספות: קודם כל מהירות עבודה/תגובה שניתן יהייה לחבר מסך נוסף לנייד, במסך אחד לצפות בסרטים (און ליין או מהמחשב) ובשני לגלש/ משחקי פלאש/סרטונים וכו שיסחוב משחקים דוגמת סטארגרפט 2 בצורה טובה (גם אם זה על גרפיקה נמוכה יותר) לאור כל זאת כנראה שצריך כרטיס גרפי לא מובנה בלוח האם... כמו כן האם כדאי להמתין למחשבים חדשים שיצאו עם המעבד החדש של אינטל? ואם כן מתי צפויים לצאת ומה יהייה ההבדל במחיר/ביצועים? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חשוב 3 דברים בלבד- פנטיום 4, ברמה סבירה לשימוש משרדי והכי חשוב - אמין-
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שמשלמים רק מע"מ על יבוא מחשב נייד הגעתי למסקנה שכדאי להזמין פשוט מחו"ל את המחשב. יש לי ניסיון בהזמנת מוצרים מחו"ל וכו אז אמרתי למה לא אם יש אחריות עליו בארץ. הדרישות שלי למחשב: עד 1000$ שתהיה אחריות עליו בארץ. עקרונית עד 15 אינץ' שיכול להריץ משחקים אפשרות חיבור לטלויזיה FIREWIRE בלוטת' חשבתי לכיוון HP HDX 16T אז שיהיה משהו בסגנון הזה.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חשוב שיהיה אמין, חזק, מהיר ושקט ככל האפשר. למטרת שימוש כללי, צפייה בסרטים ועריכה גרפית ברמה בינונית (פוטושופ). עדיפות נמוכה לכונן קשיח בנפח 1TB (אם זה משפיע מאוד על המחיר, אז בנפח קטן יותר). תודה רבה לעוזר/ים!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, לא חובה להגיע לסכום המקסימלי, מה שכן חובה זה: HDMI הארד-דיסק בנפח 500GB כמו כן חשוב גם עניין האחריות והשירות בארץ... אני זוכר שלפני שנה שנתיים השירות של ASUS היה מאד גרוע בארץ. לגבי מערכת הפעלה ורישיונות, אין צורך בזה כך שאפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים. המחשב אמור לשרת סטודנטית (ידידה) וגם הוא ישמש סוג של סטרימר (אתקין לה קודי) לטלוויזיה. תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד ממש לפני רכישה ומאוד מבולבל..הייתי שמח אם המבינים ביניכם ינסו לעזור.. אז ככה, אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול משהו באיזור ה 15.4 המחשב צריך לשמש לאינטרנט וראייה של סרטים באיכות וזה הכול בעיקרון. מתקבל גם יד שנייה במצב מצויין ולא פחות. התקציב עומד על 2000 שקלים וחריגה של לא יותר מ 300. אשמח מאוד אם חברי הפורום והמבינים מביניכם ינסו להמליץ ולכוון לנייד המושלם בשבילי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עיקרי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). משני: צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? 13-15 * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? בסביבות FHD 1920x1080 * משקל רצוי? קטן ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחת משלוש הטובות בשוק * מקלדת עברית אנגלית תודה, פיני
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד על פי הדרישות הבאות: Budget: up to 3000 NIS 13" to 15" screen Good Performance for: programming (.Net, Java and Friends) Office, Internet and movies. Memory Minimum 2GB. Storage Minimum 250GB. On board Camera and Mic VGA Port WiFi (type n), Ethernet cable port Keeps cool (to be used on lap) Good Warranty (international is best) I could handle a laptop with Medium battery life. Advantages: Mouse stick (like in the Lenovo ThinkPad)
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה למחשב נייד פשוט עד 3000 ש"ח שיוכל לנגן סרטים + גלישה באינטרנט. אם אפשר שהמסך יהיה בגודל 15 אינץ' והמחשב יהיה אמין ולא יתקלקל במהירות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בס"ד * מטרות המחשב- גלישה מרובת טאבים ווירטואליזציה * גודל המסך? 15+ (אוהב מסכים גדולים..) * משקל רצוי- לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- (ESATA,HDMI,וכו) - עדיף עם יציאת USB 3 (לפחות אחת) * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 * כונן CD/DVD- חובה צורב DVD * כונן Bluray - לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אחריות בארץ ל-3 שנים+ שירות עד הבית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי המלצות על DELL תקציב - עד 3200 (כמובן - עדיף לחסוך עד כמה שאפשר..), כולל מחירים באילת / עד 800$ בארה"ב (במידה וכולל אחריות מלאה ל3 שנים שתופסת בארץ) בעיקרון אני סטודנט MCITP ויש לנו הרבה תרג…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להמלצה על מחשב נייד עד 3200 ש"ח. המחשב מיועדים לשימושים של אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה וקצת משחקים. עדיפות שיכלול 4GB זכרון פנימי. שיהיה יציאת HDMI. יש עוד משהו קריטי שאולי אני לא מודע אליו בכלל? האם במחיר הזה קיימים מחשבים ניידים מבוססים על ארבע ליבות? או רק ליבה כפולה? ואחרי קריאה ככה באינטרנט, הרבה ממליצים לקנות רק DELL בגלל איכות המוצר. אשמח אם יש לכם המלצה למקום שאפשר לרכוש את הדגם שתציעו בחנות פנדה או כל חנות אמינה בדרום? אפשרי גם להזמין מחו"ל EBAY וכו'. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תקציב - 4000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? מעוניינת ללמוד אדריכלות לכן אני חושב שיש צורך במעבד טוב וכובן ש SIMS 4 יעבוד טוב * גודל המסך? 15.6 / 14 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין עדיפות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 7200RPM ואם אפשר אז אפילו SSD משולב * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז השימוש העיקרי במחשב יהיה כמדיה סנטר לסלון ולחדר משחקים. חשוב כמובן שיהיה נפח הארד דיסק גדול (עדיפות ל250 GB) יצאות דיגיטליות (HDMI,DVI) לחיבור ה-LCD, תמיכה ב Blue tooth אין חשיבות לגודל המסך ולחברה. תקציב: עד 4000 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד חזק לפיתוח בעזרת לינוקס (אובונטו) * מטרות המחשב? פיתוח אתרים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ ומעלה ואשמח לשמוע אם מומלץ מסך מגע * רזולוציית המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI ו DisplayPort כדי לחבר שני מסכים * Bluetooth? אין חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן אופטי? עדיף שיהיה אבל לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות גבוהה בלי חלונות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-