עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני פונה אליכם בבקשת עזרה כי אין לי שום מושג בתחום המחשבים הניידים וגם בגלל שבזכות המלצתכם בעבר יש לי מחשב נייח מעולה שאני מרוצה ממנו מאוד! אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי, למרות שבעיקרון השימושים שלה נייחים רוב הזמן, היא רוצה לפטופ. הסיבה שהתקציב לא מוגבל, היא בגלל שהיא חייבת את המחשב הזה, וכמה שיעלה - יעלה. אבל כמובן שזה לא אומר שאנחנו הולכים לקנות את המחשב היקר ביותר בשוק - אלא פשוט את המחשב הטוב ביותר שניתן להשיג לשימושים שלה, בלי שדרוגים ותוספות מיותרים. השימושים שלה הם: עבודה בכל תוכנות מייקרוסופט אופיס, אינטרנט, אימייל וכו' - עבודה משרדית. חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין, גם אם זה "מותג" שיעלה יותר רק בשביל השם שלו - שיהיה משהו שידוע שמחזיק הרבה זמן, שהוא…

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by Wopidasa,

היי לכולם ותודה מראש. אני סטודנט למדעי המחשב ועובד כמה ימים בשבוע כמתכנת. אני מחפש לפטופ שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו PYCHARM ואקליפס, וקצת משחקים, באזור ה4-5 אלף. גודל: 15 אינצ' משקל: כמו שיותר קל, אבל זה לא כל כך קריטי עיצוב: מאוד חשוב לי שהוא יהיה נוח להקלדה ועם NUM PAD SSD חובה כרטיס מסך חיצוני שיוכל להריץ משחקים, לפחות ברמה סבירה במערכת הפעלה אין צורך, אני אעבוד בלינוקס (חושב לעשות DUAL BOOT רק בשביל המשחקים) הסתכלתי בינתיים על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=909836 אבל הבנתי שSSD היברידי לא ממומלץ במיוחד. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. שלום וברכה, אני מחפש המלצה ללפטופ, בגודל של 13-14 אינץ', שישקול עד 2-2.2 קילו (ניידות חשובה מאוד), עם סוללה שתספיק לפחות ל-3-4 שעות של עבודה סטנדרטית (WIFI + תוכנות משרדיות \ הקרנת סרט). עוד משהו חשוב - הלפטופ יחליף סרטימר, כלומר אני אשמח שתהיה לו יציאת HDMI שמוציאה סאונד כמו שצריך. לא עומדים לשחק עליו יותר מידי. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RoyLevi,

היי, אני מחפש המלצה למחשב, בעדיפות של DELL/ASUS להלן הדרישות: גודל מסך: 13,3 או 14 מעבד I7 מסדרה 4, עדיפות על QM אבל גם U מתקבל RAM: 8GB כ. מסך, עדיפות NVIDIA 2GB , גם AMD מתקבל זכרון: 500GB + SSD לפחות 8GB אם לא 24GB והדבר הכי חשוב, משקל! אני מניח ש1.5 קילו אני לא יוכל למצוא אבל בעדיפות פחות מ2 קילו. זהו לבינתיים, המון תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. Started by Singularity,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000- מחיר בארץ המחשב ירכש בחול ממה שראיתי זה שווה ערך למחשב של 1000$ בחול א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעובדה משרדית, עריכה גרפית בצורה חובבנית, גם תמונות וגם סרטים, משחקים פחות קורץ אבל נחמד שתיהיה אופציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרימייר, ליטום, תוכנות לעריכת 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. שלום, אני מחפש מפרט ע"פ הנתונים הבאים - 1. תקציב מקסימלי - 3000 ש"ח 2. שימושים צפויים - גלישה באינטרנט, אופיס, עבודה משרדית בעיקר, חשוב שיהיה הרבה זכרון (כונן של 1TB יספיק!). אין צורך בכרטיס מסך מטורף. 3. ציוד היקפי - מסך, מדפסת משולבת עם סורק. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - אין חשיבות, 1. 5. מערכת הפעלה - אין צורך. 6. אני מעדיף לקנות מKSP מכיוון והם קרובים אלי. אשמח אם תוכלו לבנות מפרט דרך האתר שלהם. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eli_t,

המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם אופיס מוזיקה ומעט מאוד עבור משחקים, לא משהו כבד.. מסך בגודל 22 אינץ'.. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by talisman,

הבנתי שההבדלים הטכניים ביניהם הם לא גדולים, ובכל זאת אני אשמח לשמוע על המלצות לדגמים ספציפיים.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. אני צריך מחשב בסיסי וזול, עבור חברה שלי מטרות? אופיס ואינטרנט בלבד. משום מה מחירו של הS12 של לנובו קפץ בכ700 ש"ח, לכן אני מחפש אלטרנטיבות נוספות תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  10. חשוב מאוד שיעבוד כמה שיותר חלק, אני מתכוון להריץ עליו visual studio, אבל לא לבניית כל התוכנה, רק לתיקוני קוד, והדגמות, אז לא צריך משהו יותר מדי טוב. סרטים - 720p יספיק ליף אבל באופן חלק! בלי תקיעות ומרעין בישין. רמקולים - אם אפשר משהו עם איכות שמע טובה, אבל לא קריטי, סביר להניח שאני רוב הזמן עם אוזניות. בטריה - אחד הסעיפים החשובים, לפחות 6 שעות עבודה (visual studio). יש המלצות? נ.ב. מה אתם אומרים על הbutterfly של puckard bell? http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/serie/neweasynotebutterflys

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. מחשב שלא יבער מחום ויהיה עדכני מבחינת חומרה לא מחפש 3D. :s05:

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by spon83,

שימושים עיקריים: סרטוט ב-CAD. (לעבודה) אינטרנט. ועבודה/שימושים יום יומיים/רגילים. אם אפשר שיהיה בעל צג של 17" 1GB זיכרון (2GB יהיו מבורכים אם יכנסו בתקציב) כרטיס מסך לא מובנה גם הוא יהיה מבורך אם יכנס בתקציב. הרד דיסק גדול ככל האפשר. תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'), מעבד עם 2 ליבות לפחות עם מהירות שעון בסביבות 2 ג'יגה הרץ, ולפחות 4 ג'יגה זכרון פנימי (דיסק קשיח יכול להיות 64 ג'יגה, לא צריך הרבה אחסון), ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיפות שיבוא כבר מותקן עם ווינדוס 10 אבל לא חובה). ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (זה לדוגמא: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף להזמין מישראל, לא הצלחתי למצוא מוצר דומה בישראל. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  14. החלטתי שאני הולך על מחשב נייד של חברת asus/lenovo. מחשב על זיכרון 4G עם מעבד מסדרת I5. תקציב הקנייה שלי עומד עד 3700 ש"ח מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,מוזיקה,הורדות ישירות מהאינטרנט(קצת עומס מהאינטרנט). * גודל המסך -12 ומעלה * זמן סוללה ארוך - כ5 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 500G ומעלה בעל כניסות ל: * HDMI VGA IEEE 1394 USB 3.0 * עדיפות לקורא כרטיסי זיכרון/בלוטות'/כונן אופטי * שיהיה פיזור חום מיטבי ובעל נוחות בכתיבה!! חשבו לי מאוד שהמחשב לא יתקע ויריץ תוכניות ואפליקציות באופן רציף, כי אני נתקל בהרבה מחשבים שנתקעים בזמן גלישה באינטרנט למשל. בתודה מראש על העזרה!

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לשדרג את הסלון במערכת HTPC. ברשותי מערכת קולנוע ביתית 5.1 וטלוויזיית HD. דרוש בנוסף למחשב גם מקלדת ועכבר אלחוטיים לצורך זה. המחשב גם יתחבר לרשת אלחוטית בבית, אז גם כרטיס רשת נחוץ. בתודה מראש,

16. אורח SpriteSODA
    Started by אורח SpriteSODA,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב MINI למטרות משרדיות וצריכת מידע אונליין (צפיה בוידאו HD), אותו אני אחבר למסך מחשב גדול. התקציב: עד 500$ , מאתרים בינלאומיים ששולחים (בעדיפות לחינם) לקנדה. תודה!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by BandiT,

שלום, אני מחשב mini pc שיהיה קטן וקומפקטי ככל הניתן. שיהיה בעל 2 כרטיסי רשת. המטרה של המחשב היא להריץ firewall מבוסס לינוקס. המחשב אמור לעבוד 24/7. אם יש למישהו רעיון, אז אשמח לעזרה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bora-aa,

המחשב ישמש בשביל סרטים,עבודות עם האופיס. נכון לעכשיו לא חשוב לי כרטיס מסך. לא כולל מסך מחשב. הדברים שצריכים להיות זה 4 GB ראם ו 1TB מעבד. תקציב- 2000-2300 במידה וזה לא יספיק וצריך לחרוג,תפרסמו ואני אראה. אשמח לחנות במרכז. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  19. אני מחפש להביא מחשב כמה שיותר חזק, לשימושים ביתיים, אינטרנט, קצת משחקים בינוניים (לא צריך כ.מ טוב), לוח אם טוב, ומעבד כמה שיותר חזק, לפחות 2 ג'יגה ראם ו160 ג'יגה הארד דיסק. עדיף מ ivory, אני יודע ומכיר את הביקורות עליהם אבל יש אחריות לשלוש שנים ומחשב כזה לא אמור להחזיק יותר משנתיים בתאכלס. אין צורך בציוד היקפי, הכוונה היא להביא את המפרט החזק והאיכותי ביותר שניתן להכיל בתקציב של עד 1200 שקל. עריכה - איך המפרט הבא? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= הלוח אם ממש גרוע לפי מה שאני יודע תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד , אך ורק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. * מטרות המחשב? לימודי הנדסה תעשיה וניהול, צפיה בסרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא אשמח לראות אופציות ולפי זה אני אבחר את התקציב.. תודה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן. מתחיל להמאס לי מהמחשב הדי ישן שלי , מפרטו המצומצם : Intel Pentium 4 2.6 512 RAM Abit AS7-V MotherBoard Saphire 9600XT 128MB המחשב בזמנו היה נחשב טוב מאוד , אבל כיום הוא כבר דיי מיושן. אני עוסק בצילום ובעריכת תמונות , והמחשב כמעט ולא סוחב את הפוטושופ. אני רוצה לקנות חודש הבא מחשב חדש , ואבקש להיעזר בכם בבחירת המפרט הכי טוב עבורי. כשאני מתכוון למחשב , אני מתכוון רק לקופסא כמובן , ללא מסך , מקלדת , עכבר וכו'... ללא כרטיס מסך גם , הכרטיס שיש לי (Saphire 9600XT 128MB) מספק אותי לחלוטין , ועלה בזמנו הרבה כסף. התקציב הוא 2500 ש"ח עם אפשרות חריגה ל3000 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  23. שלום לכם =] אני מחפש מחשב בתקציב של בערך 3000 שקל (עדיף לחרוג כמה שפחות) חשוב לי שיהיה מחשב ממוצע, לא מחפש חזק מדי ולא חלש מדי. יש לי מחשב נייח בשביל הביצועים, אני רוצה שיהיה נח לאינטרנט, צפיה בסרטים, והבונוס מבחינתי הוא שאולי תהיה לו יציאת HDMI\DVI. כמובן ש wifi. (בלוטוט' בכלל לא חשוב לי) לגבי גודל מסך - סביבות ה-14-15 אינצ' עדיף מסך רחב - בגלל הצפיה בסרטים. המליצו לי בחום רב על המחשב הנ"ל: Lenovo G530 4446-24G הנה בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731284 והנה ביקורת בחו"ל: http://hothardware.com/Articles/Lenovo-G530-Notebook-Review/ מה דעתכם? יש תחליף? משהו שאולי עדיף להוסיף עוד מעט כסף ולהשקיע במחשב אחר? או שיש משהו יותר זול? דעתכם? ושוב, אני מחר בבוקר כבר …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(משחקים בהגדרות גרפיות גבוהות, אינטרנט, סרטי FHD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים החדשים כמו BF4, WATCH DOGS, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.( מסך 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות?( גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

25. Started by Cypherlz,

שלום חברים, כרגע יש לי מחשב מאוד ישן עם Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz 16GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 970 ואני מחפש לקנות מחשב חדש בקרוב חשבתי ללכת על חומרה ישנה שתהיה גם ככה שדרוג די משמעותי עבורי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אשמח לקבל 2 הצעות למחשב אחד ב7,000 אם אפשרות חריגה עד 7,600 אחד ב10,000 ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג \ תכנות בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צ…

דיונים חדשים בפורומים