ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
היי עקב מלא בעיות לאחרונה אני מחפש לקנות מחשב חדש .... הגיע הזמן באמת חחחח.... התקציב הוא 2000 שקל.... עדיף לא לחרוג... השימושים הם: אינטרנט,אופיס (יש 2 סטודנטים), סרטים פה ושם..... בקשר למשחקים יש לי XBOX360... אז אין לי כל כך מה לעשות עם משחקים אבל אם יהיה אפשר להריץ משחקים מטופשים חח כמו WORMS.CS. ומשחקים כאלה קטנים יהיה נחמד.... (כנראה שיותקן עליו VISTA), אני מחליף את המחשב כי אני רוצה סוף סוף מחשב שרץ ולא נתקע. אז תתחשבו במעבד ובזכרונות... תודה. חנות לקנייה: KSP. או כל חנות באיזור רמת גן... אפשר גם ראשל"צ ותל אביב אין צורך ב DVD ( יש לי dvd לבן) מסך: Chimei CMV 221D (22inch)
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה המלצה על מחשב נייד עם מסך 11.6, מעבד סביר לסטודנטית (אופיס, אינטרנט). בנוסף, צריך זמן סוללה של לפחות 4 שעות. אם אפשר בצבע אדום/כחול/כל מה שהוא לא שחור - יתרון. האם AMD Fusion 1.4 GHZ הוא עגלה נוראית או מעבד סביר? האם כשכתוב 2GB up to 2GB זה אומר שבאמת אי אפשר להוסיף שום זיכרון מעבר ל2 ג'יגה שמגיעים איתו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשרד לשימושים רגילים (אופיס, גלישה, וכו'), וגם לתוכנות חישוביות (כמו Matlab) וגם קצת למידול תלת מימדי (כמו SolidWorks) בכל השימושים הנ"ל מדובר בשימושים בינוניים (אני מניח שלא יריצו עליהם חישובים מורכבים עד מאוד). אם אפשר המלצה למפרט עם מסך ואחד בלי מסך (לא צריך איזה מסך פנסי יותר מדי).
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: ישמש מזכירה בחצי משרה שתעבוד מהבית. מחשב פשוט וזול שיענה על הצרכים שרשמתי למעלה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
System Weight <= 1.2 Kg (2.64 lbs) Weight with AC adapter <= 1.5 Kg (3.24 lbs) Screen Size >= 13 In (13.3 in TFT active matrix) Display resolution >= ( <= 1600 x 900 ) Display type: TFT in-plane switching (IPS) Memory >= 4GB (1,333MHz DDR3) Storage >= SATA II Battery Life > 4.5 Hours USB ports >= 3 Can run OSs: Windows, Linux Graphics Processor (NVIDIA GeForce GT 620M; NVidia GeForce GT 640M LE) desired but optional BlueTooth Wifi 802.11 (a,b,g) n desired but optional Ethernet >= 100 Power adapter 110/220 V AC Builtin camera: desired but optional SSD (>= 24GB): desired but optional CPU (Intel 3rd Gen Core i5 1.7 GHzi5-3317U ( 2.6 GHz ) ( …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 200GB עם עדיפות ל 7200rpm אם יש אפשרות לסוללה 9CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 160B עם עדיפות ל 7200rpm 7) אין צורך במערכת הפעלה, רק שיתמך ב Windows Xp pro מבחינת הדרייברים 8) הכי חשוב אחריות בין לאומית אם יש אפשרות לסוללה 9CL/8CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב ליישומי אופיס, אימיילים, הורדות וכו'. ללא מסך מקלדת ועכבר. תקציב 1200-1600 ש"ח. שיוכל להריץ ויסטה, ואופיס 2007 ומספר יישומים בו זמנית. תודה על כל תגובה!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מחשב המלצה למחשב נייד שיריץ סרטי HD, עם זיכרון גבוה שיכול להריץ כמה תוכנות (פוטושופ, ויסואל סטודיו, אמיול וכל מיני בלי להיתקע) אם אפשר שיריץ משחקים כמו FOOTBALL MANGER ברמה הזאת מה טוב... חשבתי ללכת על lenovo u350. מחכה להמלצות, כי אני מעוניין לקנות את המחשב עוד שבוע בחו"ל...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום , אני מחפש המלצה למחשב נייד חדש תקציב של עד 3000 שקל ( פחות יותר טוב אם יש אופציה טובה בקצת מעל 3000 אני אשקול ) את המחשב יהיה אפשר לקנות באילת אבל לא מחו"ל הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט פייסבוק וסרטים ועבודות ( לא מחשב גיימינג ) גודל מסך 14 אינץ רזולוציה של המסך HD או FHD עדיפות למשקל פחות מ2 קילו ( לא חובה ) בלוטות' חובה וכמובן WIFI יציאת HDMI אחריות 3 שנים לא חושב שיש סיבה להכניס רישיון למערכת הפעלה לפי מה שהבנתי פה בפורום מגיע לי מערכת ווינדוס בחינם אני בהליכי בירור עם המוסד חחח כרגע חשבתי על המחשב הזה Dell Vostro 5470 V5470-5047 לקנות מKSP באילת מה דעתם על המחשב? יש אופציות טובות יותר במחיר הזה? אני לא ממש מבין בכל העניין של הSSD הזה אבל אמרו לי …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תקציב: עד 3000 שקל * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? משהו בינוני, 15 אינץ' רק שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? לא מבין בזה, משהו סביר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה יותר מ 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תוכל להחזיק מעמד 4-5 שעות של צפייה בסרטים ואינטרנט או יום שלם עם שימוש באינטרנט/אופיס פה ושם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא כל כך חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אני מניח ש 500GB יספיקו * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? wut? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם …
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תקציב - כמה שיותר זול, אם זה בהבדלים של כמה מאות לפה כמה לשם לא נעשה סיפור מטרה - להריץ את המשחק הזה: http://www.strategyinformer.com/news/1808/red-alert-3-system-requirements ולגלוש הרבה באינטרנט מצאתי את המחשב הזה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718113 האם הכרטיס מסך שלו וסה"כ הרכיבים שלו מספיקים להרצת המשחק? הבנתי שהסוללה שלו מחזיקה רק שעה וחצי ויש אפשרות לשידרוג לסוללה טובה יותר, לאיזה סוללות אפשר? מה המחירים פחות או יותר? האם זה מגיע בהתקן חיצוני שנראה לעין? שאלה נוספת אם אני רוצה לחבר את הטלויזיה לזה, יש אפשרות? (נדמה לי חיבור AV/ או S-VIDEO) והכוונה לאפשרות על ידי ציוד חיצוני כמו כרטיס הקלטה במחשב רגיל (איזה ציוד דרוש?)
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד איכותי וחזק שיענה על הצרכים הבאים בתקציב של 3500-4000 ש"ח תודה מראש, איציק * מטרות המחשב? עריכה גרפית, עבודה עם תוכנות כבדות של אדובי (after effects, indesign, photoshop) * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ,FHD 1920x1080, מוכן לשמוע מכם מה עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לעד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בת…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לבית. שימושים: אופיס ואינטרנט. גודל מסך כ 15", עדיפות למסך מט (הבנתי שזה מומלץ. נכון?) רזולוציית מסך לא קריטית, אבל שהאייקונים לא ייראו קטנים מדי. אמצעי קלט: אין לי צורך במקלדת הכוללת numpad. עכבר ('סופר דופר' קריטי עבורי): עכבר מ-ע-ו-ל-ה!!! אין לי כוונה לחבר עכבר חיצוני. משקל רצוי: לא קריטי עבורי.. זמן סוללה: לא קריטי עבורי. הבנתי שעדיפה סוללה עם 6 תאים. יציאות מיוחדות: לא חובה (פרט ל USB,כמובן.) Bluetooth: לא חובה HDD: רצוי SSD 256GB, אבל גם אסתפק ב 128GB SSD (או כונן רגיל 500GB, אם מייקר באופן משמעותי) כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, אבל אעדיף אחריות ל 3 שנים של יבואן טוב (הבנתי שאסוס לא להיט לא…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מודיע מראש, כי הדרישות שלי עלולות להיות מעט מבלבלות, אך אנסה להיות הכי ברור שאוכל. *תקציב: 3000 ש"ח (הקנייה מתבצעת באילת!!!) *מטרת המחשב: אוקיי, יש לו מטרה כפולה: אני מתחיל תואר במדעי המחשב ולכן אני מעוניין במחשב שיסייע לי בזמן תקופת הלימודים. לכאורה, אין לי צורך ביותר מ-i5, 4GB ושיהיה נוח וקל. למרות זאת, הגיע השעה גם להחליף את המחשב הנייח שלי שמלווה אותי משנת 2008, בנאמנות יתר יש לומר (acer). מכאן, שאני מחפש מחשב שישלב את שני העולמות הנ"ל. *גודל המסך: 14'' *רזולוציה: מיטבית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. * משקל רצוי: עד 2 קילו. קלים יותר יתקבלו בברכה. * העדפה לחברה: HP, Asus, Acer, Dell …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד כאשר המטרות הם בעיקר אינטרנט, מוסיקה וסרטים... התקציב לא מוגדר הוא עד 3000 אבל חשוב לי מאוד שהמפרט לא יהיה בזבזני (מעדיף שיהיה יותר לכיוון ה2500...) תודה!
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
עד 4000 - 4500 שקל (רוצה להזמין מחו"ל, אז לא חייב להיות דגם שנמכר בארץ) עם מעבד i5 מעדיף את HP (אני טכנאי מחשבים ומהנסיון הלא הכי גדול שלי עם ניידים HP די יציבים) אם למישהו יש המלצה לדגם טוב של חברה אחרת שתיתן אחריות בינלאומית בארץ אני אשמח לשמוע גם. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. להלו התשובות שלו לשאלון: תקציב: עד 3000 שח עם אפשרות חריגה ל3500 שח. איפה ירכש המחשב - ישראל שימושים: סרטים,סדרות,אינטרנט,קצת פוטושופ ומשחקים קצת כבדים כמו GTA IV גודל מסך: 14-15 אינץ׳ אין עדיפות למבריק/מט זמן סוללה: 6 שעות מקלדת מלאה חובה. יציאות חשובות: hdmi ועדיפות למינימום שלושה חיבורי USB שיהיה WiFi עם קליטה טובה, BT פחות קריטי מבחינת האחסון עדיפות להארד דיסק 1TB יש צורך בכונן אופטי עם עדיפות לבלוריי אבל לא קריטי. חובה שיכלל בתקציב גם מערכת הפעלה ווינדוס 7/8. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גודל המסך? - 15.6 * משקל רצוי? - עד 3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שעתיים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כל החדשות. USB3, HDMI * בלוטות? - ברור? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לא משנה, הכי פשוט * כונן CD/DVD? - כדאי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעלות תרשיחא נחשב חו"ל? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האחת עם השירות ההכי טוב, מחשב שאמור לשמש הרבה בני משפחה שונים. הורים, ילדים, מורים ותלמידים. עדיף שכולל כל מה שיש בדסקטופ. בעקרון רציתי מאייבורי או KSP את המחשב: http://www.ivory.co.il/Asus_X54C_B960.html אבל אף אחת מהחנויות לא עושה לי חיים קלים. רוצה לראות את החנות הז…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר מחשבה רבה על המחשב הנייד הבא עבור אישתי החלטנו לשנות את הדרישה של המסך וכעת אני משנה הפוקוס למחשב בגדול 15 אינץ זו הדרישה המעודכנת * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD. לגבי משחקים יש רק משחק אחד שאני משחק והוא nba2k * גודל המסך?15, לא משנה אם מט או מבריק* רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? באיזור ה 2 ק"ג אם עדיפות לפחות במידה ויש משהו כזה בטווח המחירים הנ"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף (בסביבות ה-5 שעות עם אינטרנט עובד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לפני התשובות לשאלון אציין שאני חסיד של אסוס כי אני אוהב את המוצרים שלהם אבל אם יש מחשב אחר מומלץ יותר אני פתוח להצעות (אשמח להסבר למה).. *מטרות המחשב- משחקים כבדים, צפיה בסרטים, עריכת סרטים (פרימייר, אפטר אפקט ושות') * גודל המסך- משפחת ה 15", מסך מבריק (הבנתי שיותר נעים לראות בו סרטים). * רזולוציית המסך- כמה זה קריטי ומה ההמלצה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - לא משהו מיוחד * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא פחות מ 750 ג'יגה כונן קשיח..RAM עדיף…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקרוב אני טס ואני מחפש לעצמי משהו רק לגלישה תקציב עד אלף שקל, לא מחפש משהו מאסיבי, שרק ישרת אותי בתקופה הזו ומצידי שיזרק אחרכך הוא חייב להכיל יציאת HDMI\DVI ויציאת אודיאו
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 5000 ש"ח. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, תכני HD (סרטים) קצת גיימינג (בקושי משחק...). האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל מסך רצוי עד 15.7 אינץ'. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן. ווינדוס 11 אך אפשר גם בלי. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? השבועות הקרובים. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הסוללה חייבת להיות חזקה. כמו גם המעבד חייב לתמוך בוירטואליזציה.
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-