עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KusHniR,

הרכבתי לחבר שלי מפרט ... ונתקלנו בהתווכחות קלה ... הוא רוצה לקחת 6600GT ואני אמרתי לו שX800GT עדיף עליו ההרכבה שלי : מעבדי ?AMD? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos 2 כרטיסי מסך? Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Toshiba 16x48 מארזים? HEC Compucase CI-6919 400W סה"כ 4046 איך המפרט ? מה אפשר לשנות ? התקציב הוא 4000 עם חריגה ב200 ...

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  2. אשמח אם תוכלו לייעץ להרכיב מחשב בסיסי לידל בן 4 משחקים ממש פשוטים ושימושי אינטרנט - לא משהו בעננים. אשמח אם תוכלו לבנות משהו אמין מ KSP בלבד (ולמרות שאני יודע שהם בעייתיים הם מטר מהעבודה שלי ואני לא בונה פה משהו גרנדיוזי). תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  3. 1. המחשב נועד בעיקר לצפיה בסרטים/קולנוע ביתי, עריכה ביתית לוידיאו ואודיו, שיתוף קבצים, מוסיקה ומדי פעם הרצות של MATLAB. ללא OC. 2. התקציב הוא 2000-2500 ש"ח ללא ציוד היקפי +מסך ב- 1100~. כאשר לגבי המסך, אני פחות או יותר סגור כבר על ה- CHIMEI-222h שזכה אצלכם בביקורות טובות וגם גנרי (מתאים גם לחיבור טלויזיה). 3. מעוניין להשאיר מהמחשב הקודם שני רכיבים עם חיבור IDE: א. כונן קשיח 320ג"ב (WD 3200AAJB ) ב. צורב DVD של LG אשמח אם תתיחסו לזה בהקשר לאפשרות לחיבור ללוח אם חדש או ההשפע על השקט (או החוסר שקט של במארז). 4. השקט חשוב 5.התאמה לניגון HD (אם לא עכשיו - אז שניתן יהיה לשדרג לכך במינימום מאמץ או מחיר) וחיבור כונן BLU-RAY (לכשיגיע). 6. מחוץ לתקציב - המלצה על מערכת הפעלה שתתא…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  4. * מטרות המחשב?:לימודים בעיקר,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 21.1 עד 14.1 * משקל רצוי: כמה שיותר קל לא יותר מ:1.5-2.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI + HDMI לא עקרוני יותר מידי אבל יש חשיבות שיהיה לפחות DVI * בלוטות: לא עקרוני אבל לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 200+ * צורב DVD: לא יזיק שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, אני כנראה מתחיל עבודה בחול עוד חצי שנה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: חברה איכותית מהגדולות. תודה רבה חברה.

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  5. היי מערכת ההפעלה היא ויסטה בייסיק ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר זה כותב לי שהתוכנה לא תואמת את מע' ההפעלה מרות שהדרייבר הוא לויסטה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  6. אהלן חבר'ה, חברה שלי זקוקה למחשב נייד לתחילת הלימודים באוניברסיטה ולצערי אני לא מבין בזה ואין לי מושג מה להמליץ לה... כמה דברים שהיא רוצה שיהיה במחשב: -מסך מט -מסך גדול ורחב (15" פחות או יותר) -מצלמת אינטרנט + מיקרופון -סוללה חזקה -bluetooth לחיבור עכבר אלחוטי -דק וקל (כמובן ביחס לגודל המסך) -אחריות טובה (לא msi מאייבורי וכו'...) -עדיפות ל lenovo/dell (הבנתי שהם הכי אמינים וטובים) המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט וכו'... אם יש מחשב שיתן "קפיצת מדרגה" בעוד סכום קטן אפשרי להתגמש... תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by pashpash,

היי, מצטער מראש אם הנושא לא מתאים בפורום הזה, אך לדעתי זה נושא שמאוד רלוונטי דווקא פה. כידוע יש דעות חלוקת לגבי אייבורי וKSP. מהמפרטים שראיתי פה לעולם לא מציעים אייבורי אבל כן מידי פעם KSP. רציתי לשאול את מביני העיניין פה מה דעתם על KSP האם הם נתקלו בבעיות והאם השמועות על מוצרים פגומים/מחודשים אכן נכונה. בנוסף מכוון שמהות הפורום הזה היא לתת המלצות למפרטי מחשב בחנויות ספציפיות, אני חושב שיהיה נכון "לסמן" אנשים שעובדים בתחום ככאלו. ז"א אם אחד מחברי הפורום עובד למשל בפלונטר אז שזה יהיה רשום לו בצורה רישמית מתחת לשמו (זה נהוג מאוד באתרים אחרים באותו סגנון), זה נכון גם לגבי יבואנים וספקים. כמובן שמנהלי הפורום צריכים להיות עירניים לזה. אין שום דבר פסול בלשווק את החנות שלך, אך …

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by osher_co,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב I3 אינטל הכי פשוט שיש הכל מובנה על הלוח מתרת המחשב היא אינטרנט. 4 זיכרון עדיפות 500 גיגה ארדיסק ללא מסך. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  9. Started by dudiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד להרצת המון תוכנות כגון visual studio, מכונות וירטואליות, eclipse או כל תוכנה שמהווה סביבת פיתוח. המחשב צריך להיות מספיק חזק בשביל שלא יקרטע כאשר מכונה וירטואלית ו-visual studio פועלים יחדיו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כ"כ משנה. כמובן שהכול במידה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  10. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 3200 בערך אני מעוניין לקנות או את הווסטרו 3360 או את הווסטרו V131 (דרך האוטלט של דל) השאלה שלי היא כזאת: באותו מחיר אני יכול לקבל או את הווסטרו הישן יותר ה 131 עם מעבד I5 מהיר מאוד אבל גם את הווסטרו החדש יותר ה 3360 אבל עם מעבד יותר חלש ה I3 2367 שיש לו רק 1.4 GHZ משום מה (?) האם כדאי לי ללכת על הדגם היותר חדיש ולהקריב את כח העיבוד?? האם הדגם החדש באמת יותר שווה את זה? האם כדאי לי להתפשר בשביל לקבל מחשב שאומרים שבנוי יותר טוב? או שכדאי לי ללכת על הדגם הישן יותר? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, טלוויזיה, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות\בנוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  12. מה קורה חבר'ה, שעות ישבתי והרכבתי את המפרט והתייעצתי עם אנשים מבינים אבל אני רוצה לקבל מכם את דעתכם המקצועית אחרי ששמעתי שהפורום הזה הוא אחד המובילים. 1.תקציב מקסימלי -7000 ש"ח 2.מטרות המחשב - משחקים כבדים(מסך אל.סי.די 1024X768 60HZ) 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.אין צורך בכונן אני רוצה לקנות צורב דיוידי בלבד. 5.רשום למטה את מפרטי החלקים שעליהם הסתכלתי , אין לי בעיה לשנות בהתאם להמלצות . 6.שקט 5. 7.לא מתוכנן אוברקלוק , לא יודע לבצע בעצמי. 8.מערכת הפעלה ווינדוס 7 (לא יודע איזה ביט) 9.החנות לא רלוונטית כל עוד הכל מאותה החנות. 10.אין בקשות מיוחדות. מעבד : INTEL CORE I7 -920 DO BOX לוח אם: INTEL BLKDX 58 SO אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך: 1. ATI RADEON HD5850 1024MB DDR5 PCI-E 2. AT…

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  13. שלום אשמח לקבל הצעת מפרט מחשב למדיה סנטר (HTPC) ושיוכל גם להריץ משחקים (לא מאוד כבדים) בסביבות 5000 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט על כל מרכיביו (אין צורך ב OC) מעדיף מערכת מבוססת אינטל, ומעדיף כרטיסי מסך של ATI-AMD יכולות הצגה 1080P מלאות גם דרך רשת בקצב העברה גבוהה. יכולות טובות לעיבוד והעברת קול (ותמונה) למערכת (עם רסיסר שתומך ב 1.4 HDMI) המחשב צריך לכלול נגן BlueRay (עם יכולת צריבה) יכולת של USB3 ו- SATA3 או רכיבים שידרוג עתידי המחשב לא צריך לכלול צג (יחובר לטלויזיה LED גדולה) בנוסף אשמח לקבל המלצה למע' הפעלה למחשב הנ"ל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by פוד,

למישהו יש המלצה למחשב נייד אמין בעל מסך 13 או 14 אינץ למטרות של אניטרנט עבודה וצפיית סרטים עם כרטיס מסך טוב (חשבתי ללכת על lenovo T400 יש עליו עכשו מבצעים) תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by A.j.23,

אני מתכוון לקנות כמה חלקים בעוד חודש בערך, כך שתעדכנו אותי אם כדי לחכות שהמחירים ירדו.... -אני צריך מעבד (אני מעדיף AMD) והאם כדאי לקנות 64 ביט -לוח אמ? -איזה זיכרון כדאי וכמה? (האם כדי לקנות DDR2?) -והכי חשוב, איזה כרטיס מסך ישתלם לי ויתן ביצועים גבוהים לאורך זמן. תקציב: בסביבות ב2700 שח. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין בקניית מחשב נייד למשחקים והרצת סרטי HD, התקציב הוא עד 3200 ש״ח ללא חריגות. מכיוון שאני דיי חדש בכל תחום הניידים אם אפשר לקבל פירוט על סדרות המעבדים (בעיקר i5), סדרות כרטיסי המסך של ati / nvidia ואיזה כרטיסים משתווים בין השתיים. יש עוד משהו קריטי שצריך לדעת בקניית מחשב נייד? לאחר סריקה באתר זאפ, ראיתי מספר מחשבים: Msi fx620 Hp pavilion 1050sj Lenovo G570 מה דעתכם? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by RS4,

יש לי בבית רשת אלחוטית ואני רוצה להדפיס דרך מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA המדפסת מחוברת למחשב נייח איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  18. שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על נייד טוב לעבודה עם מוסיקה? תודה מראש, תמיר.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by Hagar Cohen,

שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב לצרכי גרפיקה בעיקר תוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ,פלאש, ,אופציה בעתיד לעריכת וידאו ואפטר אפקט וכמובן אופיס. כמו כן אשמח לדעות לגבי נייד או נייח תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  20. היי המחשב הישן שלי מ-2012 גוסס ואני צריך מחשב גיימינג בינוני. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, ללא חריגה (למעט מערכת הפעלה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עד 1080p באיכות גבוהה (לא "אולטרא"), עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD מלפני שלוש שנים, לא בטוח אם כדאי להכניס אותו למחשב חדש... 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …

21. קונה מחשב חדש בלי ציוד היקפי בלי מערכת הפעלה. בעיקר לשימוש עם oculus quest 2. מעדיף מעבד אינטל, ובלי אובר קלוק. בדקתי מחשבים ב KSP עד עכשיו אבל פתוח לכל הצעה שהיא באילת.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  22. תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  23. היי , מעוניין לרכוש מחשב, יכול להיות אפילו נייד, שמטרתו העיקרית זה ניגון סרטים ברזולוציה גבוהה (כרגע 4K) ורוב הזמן יהיה מחובר למסך טלויזיה LG OLED 55-65 אינץ. מה חשוב להשים לב לפני קנייה? תודה:)

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  24. Started by yair123456,

עשיתי חישוב של שתי זכרונות של סמסונג זה יוצא 268 שקל מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ₪545 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 ₪384 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38488 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ₪225 http://skypc.co.il/product.asp?pid=800AAJS זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 X2 ₪268 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T2953CZ3-CE600 כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 7950GT 512MB PCIe ₪1031 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV192 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ₪170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19 400W ₪386 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-400 הרכבת מחשב + וב…

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by b-nary,

תקציב: 1500 ש"ח. חריגה: 200 ש"ח מקס'. לא צריך מעבד, יש כבר E6700. לא צריך כונן קשיח. גם כרטיס מסך כמעט ולא צריך: יש לי מחשב נוכחי, עם x1950GT ועם Gigabyte GA-K8N Ultra-9 (שזה nForce 4 Ultra ו-PCI-E) את ה-x1950GT מהמחשב הנוכחי אני אעביר למחשב החדש. המחשב הנוכחי יעבור לאמא שלי, והוא צריך כרטיס מסך (אין לו onboard). בגלל זה צריך להוסיף כרטיס מסך, כמה שיותר זול, PCI-E. שימושים: משחקים, אם אפשר מפרט שיהיה גם טוב ל-OC. (אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי בתקציבים כאלה) צריך: לוח אם כרטיס מסך (כמה שיותר זול, פרטים למעלה, PCI-E) זיכרון צורב DVD (עדיפות לפיוניר 212) מארז וספק (6A19 עם 400w יהיה טוב לדעתי) מקלדת קירור למעבד תודה רבה. עריכה: שכחתי שצריך קירור למעבד.

• 11 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים