ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה הניידים הכי נמכרים בארץ? יכולים לנחש? תודה!
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גראפיקה בסיסית פוטשופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
תקציב 1000 שקלים לא איכפת לי איזה מעבד ואיזה חברה וכלום רק צריך שיהיה יציאת SVIDEO מהלוח אם וציאת אודיו דיגיטלית מהלוח אם. ועדיף שיהיה miniATX
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס אייאמדי, שיהיה לסרטים ובעיקר בעיקר למשחקים!!! עם אפשרות לשחק במשחקים הכי מתקדמים היום בשוק ושיחזיק הרבה זמן, קשה עם התקציב שננתי אבל תעזרו... ושיהיה בין השאר יציאה לרמקולים סראונד 5.1 DOLBY DIGITAL. לא צריך לכלול את הדברים הבאים: מקלדת, עכבר, מסך...
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לדעת עם אני יכול להפעיל את הלוח אם והארד דיסק 2.5 עם הספק כוח הזה: http://www.ebay.com/itm/B93-8-28-VDC-input-120W-DC-DC-Mini-ITX-Power-Supply-PSU-car-pc-micro-/270947964185?pt=PCA_UPS&hash=item3f15c1d519 זה הלוח אם: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-GA-H67N-USB3-B3-LGA-1155-MiniITX-MB-Refurbished-/150802870878?pt=Motherboards&hash=item231c8d325e זה הדיסק הקשיח: http://www.ebay.com/itm/Samsung-HM320HJ-2-5-320GB-7200rpm-16MB-Cache-/370584274529?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56488b4661 אני אשמח גם לשמוע חוות דעת על הרכיבים.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5.5K 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? נופ 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ממש לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? תמיד נחמד אבל חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא, אני נורמלי לגמרי
-
- 16 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה על תוכנת Solid Works (כסטודנט) ומשחקים (מכל הסוגים). אין צורך בציוד היקפי. הרכבתי משהו בנתיים, לא סגור לגביי המארז - מחפש משהו שקט יחסית... מעבד: AMD Athlon X4 640 2.9Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪521 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ALL in 1 כמות: 1 - מחיר: ₪80 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪343 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪316 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪310 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoin…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, ובעיקר מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קאונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מעונין בקניית מחשב. אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל: AMD 64 Venice 3000 Gigabyte K8NF-9 512MB A-DATA(בעתיד אני אשדרג לעוד סטיק כנראה) Power Color X800XL ENERMAX 420W/HEC 470W RAIDMAX 868/Chenbro WD 80GB S-SATA כונן DVD FLOPPY הכל ב-5300 ש"ח כולל הרכבה.... מפרט טוב? יש מה לשפר??? בנוסף, אם אני קונה היום סטיק 512MB של יצרן מסוים וכעבור שנה אני אקנה של יצרן אחר הם יעבדו ביחד בסדר? לא יהיו בעיות אי-תאימות?
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שימוש המחשב הוא תכנות, עריכת תמונות והדברים המשרדיים הרגילים. אני מתלבט בין מפרט שיהיה מבוסס אינטל לבין AMD. מלבד לוח אם ומעבד, כל הרכיבים יהיו זהים (אני עדיין מתלבט לגבי מארז ולכן לא ביקשתי מפרט מלא). AMD: AMD Athlon II X4 635 BOX 534 ש"ח Gigabyte GA-880GM-UD2H 469 ש"ח סה"כ 1003 ש"ח Intel: Intel Pentium Dual-Core G6950 504 ש"ח Gigabyte GA-H55M-UD2H 509 ש"ח סה"כ 1013 ש"ח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הי לכולם, אני רוצה לקנות לפטופ חדש בימים הקרובים, כנראה של DELL. השימושים - גלישה, עבודה על מסמכים בבית, חיבור לטלויזיה וצפייה בסרטים - לרוב divx. האם יש טעם לקנות מעבד i5, או שמספיק לי i3? כמו כן, האם יש טעם להשקיע במחשב שמגיע עם מעבד גרפי טוב או להסתפק במשהו גנרי? תודה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב למשחקים ,סרטים , אינטרנט לא גיימר אבל אוהב שמשחקים עובדים חלק.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד טושיבה. קרתה לי היום תקלת עיווט במסך. זאת הפעם השנייה אחרי תקופה שהתקלה מתרחשת. המחשב הוא יחסית חדש. אני מצרף תמונה שתמחיש טוב את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000דולר כולל מס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט מרובה טאבים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש הרדיסק SD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
מצטער מראש אם זה לא המקום,פשוט לא מצאתי פורום מתאים. מגיע לי מז"ט קיבלתי את המחשב החדש,ע"פ המפרט שציינתי פה בתחילת השבוע.והתקנתי אותו עם ווינדוס והכל. 1.בשביל מה יש לי 4 כניסות של sata בפאנל האחורי ? ענו לי חלקית על השאלה הזו.הלוח אם הוא gigabyte ga-965p-dq6 . 2.באתר של ג'יגה בייט כתוב שיש לו 8 כניסות usb ולי יש רק 6. 4 בצד האחורי ועוד 2 מקדימה בצד. (המארז הוא צ'יפטק Mesh-Series CH-01SL-SL-B ) 3.בתוך המחשב אין קרור לדיסק הקשיח,זה משנה ? 4.איך אני יודע אם כל יש לי לכל החומרה את העדכונים האחרונים ? נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט אבל יש שם הרבה עדכונים לכרטיס מסך וללוח אם שלי ואין לי מושג מה לעשות.כמו כן,אני לא מוצא עדכון קושחה לצורב .Optiarc AD-7170A 5.הוספתי את המאוורר ac Freeze…
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום. צריך מפרט עד 3,500 ש"ח, מTMS. מה שיש בנתיים : http://www.tms.co.il/preview/spec/rnsl6j8m איך זה? האם הספק יחזיק את המערכת (כי ראיתי שהכ. מסך צורך המון חשמל)? האם כדאי ללכת על כ.מסך אחר בכלל בטווח המחירים הזה? צריך להזמין בשעות הקרובות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לשאול אם שווה לי לשדרג טיפה את המחשב שיש לי כרגע או לעבור למשהו חדש יותר. המעבד הוא AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4200+ 2.20 GHZ לוח אם של gigabyte דגם : GA-M61PME-S2 כמות זיכרון 2 גיגה של ddr2 800mhz הכרטיס מסך הוא גיפורס 8400 אחרי שהאקסבוקס הלך לעולמו החלטתי נחזור קצת למשחקי מחשב בזמן הפנוי, מה אתם אומרים? לשדרג טיפה או לעבור למערכת מחשב חדשה לגמרי? שוב המטרה היא משחקים.
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,830 ש"ח Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Box 1,595 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 260 ש"ח Gigabyte GA-8I955X Pro Intel 955X chipset 1,149 ש"ח סה"כ 4,834 ש"ח + pqi giga 667mhz יהיה מספיק טוב לאוברקלוק רציני. והאם יש משהו לשפר תקציב עד 5000 כאילו עוד 200 שקל לא כולל הזכרון אני צריך עוד המלצה ל הארדדיסק ו מארז עם ספק חזק ויציב
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מהם ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים? אני מתעניין במחשב למטרות של אינטרנט\ VPN+NX\ תכנות\ אופיס\מוזיקה (לא קריטי). האם ההבדלים בין השניים עד כדי כך בולטים שכדאי לי להשקיע ב 6400?
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ובניית אפליקציות, גוגל כרום ברקע עם 15 טאבים, תמיכה בצפייה בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse , visual studio , google chrome, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אפשר לחסוך ולהביא כרטיס מסך פשוט או מובנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?3900 מה הם מטרות/שימושי המחשב?גיימינג , וקצת גראפיקה (פוטושופ ואאוטוקאד) גיימינג : GTA IV . CRYSIS ועוד משחקים דומים ושיריץ על הכי גבוה צריך מפרט מלא , 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?מתוכנן אוברקלוק בינוני עד כבד בעתיד לא לשים קירור כרגע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא (: 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? לאמשנה ,מזמין מהאינטרנט 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? לא שיהיה 1TB הארדיסק ו4GB ראם ושהמחשב יהיה מבוסס AMD אע כן ות…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש משרדי ופוטושופ (מתעסק בצילום) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - השקט חשוב מאד, הייתי אומר 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין סיכוי ל - OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גם הרכבה, גם חלונות 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב, השימוש עיקרי שלי הוא משרדי: אופיס והרבה אינטרנט, מעט עבודות גרפיות בפוטושופ (די זניח), ומוסיקה. גודל מסך רצוי: 15 כיום אני עובדת על מחשב נייח פנטיום 4 2.8GHz זכרון 512MB דיסק 80GB, והוא די מספק אותי למעט שהוא קצת איטי. רצוי לי: שהמסך יעייף את העיניים כמה שפחות, ושהמחשב יהיה שמיש ואמין לאורך זמן התקציב שלי מוגבל, גג עד 2500 ש"ח ראיתי בזאפ ניידים של Fujitsu Siemens שלא ברור לי ההבדלים ביניהם וגם בוואלה סימנתי 3 להשוואה: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1NJV55350,1IWINFINITY_M660SE4,TZn20018&pt=1&mc=7&c=40&sc=0 מה דעתכם? אשמח לקבל המלצות גם לדגמים מומלצים אחרים. תודות.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
- למטרות סטנדרטיות - אינטרנט, אופיס וסרטים. - בסביבות 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה. - משקל עד 2 קילו. - מסך 13.3 מט. (הבנתי שמסך מט יכול לתרום באופן משמעותי לצפייה בסיטואציות מסוימות). - מעבד נורמלי (לא ATOM ) שיוכל לסחוב בצורה סבירה את העבודה. - רצוי אחריות 3 שנים. אם זה כרוך בתשלום נוסף אז גם אפשר. יש נייד כזה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-