ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחפש מחשב לעבודה אדריכלית (archicad או revit) תקציב עד 4000 ש״ח בלי חריגות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? archicad או revit) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה NVDIA 610M 2 GB הוא יותר טוב מה 525M 1GB ? והאם כאדי להשקיע יותר כסף על הכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד קל (מקס' 2 קילו) לעבודה משרדית (רק מעבד תמלילים וIE) עד 4000 ש"ח, עם מערכת הפעלה, עם תקשורת אלחוטית, ומינ' 512 מגה ראם. תשלומים חובה חשבתי על ה HP Pavillion Dv5203 מבאג, המפרט : מעבד - intel celeron M 410 1.46GHZ מסך - 15.4" WXGA דיסק קשיח - 60G זיכרון - 512MB 667MHZ צורב DVD כרטיס גרפי - intel 950 WIFI, 802.11B\G windows XP home edition סה"כ : 3996 (333X12) איך? תודה, Zzzz
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך המלצה למפרט מחשב בסיביבות ה 1900 שקל (20 שקל או 100 פה לשם לא מזיז) אז ככה אני צריך שזה יהיה מחשב יחסית חזק וטוב שיריץ בעתיד בעב"זה VISTA ומשחקים טובים ללא בעיות ראשית: לא צריך שיהיה הרד דיסק כי לא מזמן קניתי הרד דיסק חדש 80 גי'גה ומסך LCD לענין הזכרון שיהיה במחשב אני כנראה יקנה מ EBAY אני רוצה לקנות זכרון DDR2 667 לכן צריך לוח תומך לזכרון הזה(מי שממליץ ללכת על 800 שיפרט בבקשה למה ....=]) עכשיו אני מאמין שרבים יסכימו איתי ויהיה כדאי ללכת על AMD אבל אשמח ללכת אולי גם על INTEL עכשיו בעקרון הרכיבים העקריים שצריך המחשב זה: BOARD-לוח PCU-מעבד זכרון(אני קונה בנפרד) הרד דיסק(יש בנמצא) כרטיס מסך חזק!! ומארז כמובן..ואולי ציוד הקיפי..כמו עכבר ומקלדת(אפשר אלחוטי …
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עקב ההבדלים העצומים במחירים של ניידים בחול לעומת הארץ - אני מעוניין לבדוק אילו חברות מספקות אחריות 1-3 בארץ. מישהו יודע פרטים מסודרים ויודע בוודאות האם יש כיסוי פה בארץ? Asus Dell Lenovo על אלה אני שמעתי שיש, אשמח לקבל תשובה ודאית לגבי sony ו Samsung ו Apple אני לא בטוח ואשמח לקבל פרטים גם כן. לדוגמא : ASUS VivoBook S400CA 540$ (עם הנחת סטודנט) שזה בערך 2000 שקל. שנתיים אחריות הכוללת נפילות ונוזל שנשפך ב200$ נוספים. בעוד שבארץ הוא נמכר ב3700 כולל אחריות.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לא מעוניין למכור, אבל הייתי שמח לדעת כמה המחשב שלי שווה בשוק של היום, להלן המפרט: CPU: i5 2500K Motherboard: MSI Z77A-GD65 Memory: 2x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600 GPU: EVGA GTX 680 Superclocked Signature 2 SSD: Crucial M4 128GB HDD: Western Digital 1TB Caviar Blue Cooling: Zalman CNPS10X Extreme PSU: Seasonic X-650 80+ Gold Case: Corsair Obsidian 650D תודה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב P4 1.5 לוח אם, לא זוכר איזה 256MB 400DDR * 2 kingston gf4 mmx440 128mb 2 הרדיסקים, אחד של 60 GB 7200 ואחד 120GB/7200/8 עכשיו, אני רוצה לקנות חדש, להעביר אליו חלקים טובים מכאן ולכאן חלקים פחות טובים מהמחשב החדש, כדי שהמחשב הפחות טוב ילך לאחותי הסטודנטית והמחשב החדש אלי, גיימר כביכול. בגלל שזה מחשב לסטודנטית אין לי יותר מידי כסף להוציא עליו, גג 2500 ש"ח, מסך כבר יש. תוכלו לתת לי את המפרט הטוב ביותר לדעתכם? חבר שלי אמר לי שכדאי להשקיע בספק טוב, ולא לקנות כרטיס מסך חדש, אלה משו פשוט, שילך למחשב שלה ואת מה שיש במחשב הזה, לקחת אליי. חשבתי על מעבד P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) מישו יודע איך זה עובד? הסוקט החדש הזה? (s775 אומר סוקט חדש, פרסקוט, נכ…
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עריכה: הפוסט קוצר ותוקן לבקשת Roy.T אני רוצה חוות דעת על המפרט שבניתי. הינה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא צריך פחות מ5000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני מתכוון להשתמש בו להמון דברים: משחקים (משחקים שיהיו על איכות גבוהה, ושמשחקים חדשים יעבדו גם בשנים הבאות), עריכה גראפית, עריכת סרטונים, שימוש כללי יום-יומי שיהיה חזק ומהיר. בקיצור, אני רוצה שכל החלקים שלו יהיו חזקים, אני נמצא עליו הרבה שעות ביום ומתעסק בהמון דברים, אין לי איזה משהו אחד שאני רוצה שהמחשב יהיה חזק בו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הקטן קונה מחשב ואני צריך המלצה למחשב שהשימוש שלו יהיה משחקים בעיקר + וכולל מסך. חשוב גם שיהיה די שקט. תקציב- 4,500ש"ח תודה.
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בבית עומד להחזיר נשמתו לבורא (הוא עשה שירות טוב במשך 4.5 שנים) אני מחפש מחשב שיהיה דבר ראשון אמין ויציב, בעדיפות שניה שקט (גם זה חשוב לי), חשוב לי גם לקנותו ממקום אמין רב השימש במחשב יהיה שימוש משרדי סטודנטיאלי עם פזילה למשחקים מדי פעם (אני אוהב בעיקר RTS ) ולכן יכולות תלת מימד מופלגות לא נדרשות (אבל גם שלא יגביל אותי יותר מדי) אוברקלוקינג לא בבית ספרי... הרכבתי את המפרט הבא - מ- IQPC - במסגרת התקציב מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: DFI INFINITY NF ULTRA2-M2 מחיר: ¤486 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX165P256D-RH - RE…
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריכה לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים בחודש הקרוב ואני מתלבטת בין שני המחשבים הבאים(קיבלתי הצעה מאייבורי ומעולם הניידים): http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210192&Order=DESC#Aop http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10991 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חריגה של 200 שקל בשניהם! אני מעוניין במחשב לגיימינג. מפרט 1: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪48 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪362 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמו…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
המחשב יקנה בארצות הברית. AMD Athlon 64 3500+ Venice 230 ASUS A8N-E 120 OCZ EL Platinum Revision 2 1GB (2 x 512MB) 170 HITACHI Deskstar 160GB 80 MSI RX800XL-VT2D256E Radeon X800XL 292 FLOPPY 5 NEC ND-3540A 44 Thermaltake Soprano VB1000SWS Silver 80 ENERMAX EG425P-VE SFMA 2.0 ATX12V 420W Power 70 SAMSUNG 710T 250 Logitech MX310 20 HP PSC 1507 (Q5883AABA) 79 סה"כ:1440$
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, נגזר עליי לבנות מחשב לאדם קצת . המחשב אמור להיות אמנם לעבודה משרדית בעיקר, אבל צריך להיות חזק, מהיר ובעיקר אמין. אני לא כותב כרגע מה התקציב כי אני רוצה לשמוע קצת דעות ולראות לאן נושבת הרוח... הדרישות: מבוסס מעבד אינטל בלבד, לא יודע למה. כל מה שניסיתי להגיד בנושא לא עבד, לא מוכן אפילו לשמוע על AMD . לוח אם של חברה טובה (הוא מדבר על ASUS כל הזמן) שתומך ב-RAID למטרות גיבוי. אם יש אופציה שגם יתמוך עתידית במעבד כפול-ליבה זה טוב. עם "המון חיבורי USB" (ציטוט). DDR2, SATA ו-PCI-EXPRESS המארז צריך להיות איכותי ומרווח כך ש-FULL TOWER בהחלט בא בחשבון, עם כמה שיותר חיבורי USB בחזית, איוורור טוב וכמובן שתמיד טוב אם יהיה שקט. ספק כח חזק ואיכותי (אם יבוא כבר עם המארז גם ט…
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הי, כרגע אני משתמש במחשב נייד של לנובו Legion Y530 ואני חושב להחליף אותו ל2 נייחים (ההורים גרושים, הסיבה של מחשב נייד מההתחלה). כרגע יש מפרט שהגעתי ואשמח לדעת אם יש למישהו מה לשפר בו או תחליף למפרט טוב באותו מחיר. תקציב: עד 7500 לשניהם ביחד. (3750 בערך ל1). רצוי כמה שיותר זול בביצועים הטובים ביותר. שימוש: גיימינג בעיקר, גם ב-vr. חשוב שתהיה לפחות כניסה אחת של USB 3 בשביל המשקפי מציאות מדומה. המפרט: https://www.tms.co.il/87678 תודה לעוזרים 😁
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום למומחים, מצ"ב קובץ עם מפרט שבניתי למחשב על סמך כל מה שקראתי כאן בפורומים השונים. אבקש חוו"ד ממכם האם מדובר במחשב מאוזן מבחינת כל המרכיבים. מיועד בעיקר לאינטרנט, תוכנות שיתוף, אופיס, תוכנות תמונות וסרטים (ברמה ביתית). לא OC. אל תתייחסו למחירים כי אין לי ברירה אלא לקנות בחנות למיר ולכן אשלם כמה שידרשו. הם גם ירכיבו את המחשב. אני רק רוצה לוודא שהמחשב מאוזן ושלא חסרים בו חלקים ששכחתי. (לא שמתי כונן 1.44 כי לדעתי לא חשוב - מה דעתכם). תודה רבה. עמית [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי חברים, אבקש לקבל מפרט או הצעה למחשב לתכנות, אני מתכוון ללמוד מדעי המחשב ולבצע גיימינג קל. מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה הצורך לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ותכנות (גם בבית וגם כסטודנט) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים עד בינוניים, לא הכי חדשים וכבדים בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לרוב שימוש במסך המחשב הנייד, לעיתים מסך חיצוני FHD 1080 …
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ומשחקי רשת 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ללא SSD, שהדיסק קשיח יהיה 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, יהיה בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? mid-tower אפשר עם אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת אם יש דברים כאלה ? כלומר כרטיס מסך נייד שמתחבר נגיד בUSB או משהו אחר...והאם כוננים קשיחים ניידים יעבדו טוב עם ניידים באותה מידה ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשהאני צריך מחשב נייד למטרות עבודה בתוכנות כגון אוטוקד וגוגל סקטצאפ עדיפות לדגמים בעלי המעבדים האחרונים של אינטל תודה לעוזריםשלומי ברוך
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי יש לי כבר ABIT IN9 32X-MAX LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M shared L2 Cache LGA 775 Processor G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory EVGA 640-P2-N827-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 KO HDCP Video Card אני צריך עכשיו לקנות מסך, מארז, ספק, צורב DVD, מקלדת ועכבר, הרד דיסק, וכרטיס טלויזיה הייתי בKSP אשדוד וקיבלתי הצעת מחיר שנשמע סבבה ביותר פחות ממה שחשבתי וזה סבבה אני רוצה לדעת אם הכל בסדר בהצעה וללכת על זה או שיש מקומות שדרוש שיפור.. הם הציעו: הרד דיסק WD 250GB 7200RPM 16MB, Sata II http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=133 ב 345 ש"ח מחיר סבבה א…
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי הצעה למיפרט ורציתי לדעת אם הוא יענה לי על הדרישות שלי. הדרישות הם לשחק משחקים באיכות הכי גבוהה בלי לאגים משחק חלק באיכות גבוהה. לראות סרטים באיכות hd בלי שזה יתקע. ובכלל שהמחשב ירצוץ חלק אז הינה המיפרט מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪705 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ₪339 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Ripjaws ₪515 כמות:1 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪2124 כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ₪424 כמות:1 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 550W ₪426 כמות:1 קרור למעבד CoolerMaster Hyp…
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם מערכות VR (כמו htc vive, rift וכו') שמן הסתם צריך להיות חזק. אני כרגע בקנדה ככה שיש לי אפשרות לקנות משהו יחסית בזול, אבל אני צריך להיות מסוגל להעלות אותו למטוס. שזה מגביל אותי ללפטופ או מיני מחשב (שיותר הגיוני עבורי, כי אין לי צורך במסך של הלפטופ). אשמח להמלצות. מעדיף שלא יעלה יותר מ 4000 ש"ח, עדיף כמה שיותר זול. הבהרה: להעלות למטוס. מבחינתי גם לשים במזוודה תודה, מתי
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, לאחרונה הפעלתי בקשת סיסמה על הכונן הקשיח של הדגם לעיל. חיפשתי המון על איך זה עובד, ומה זה אומר שיש סיסמה, מה ההגנה שזה מספיק לי? האם הכונן יבקש סיסמה גם כשיחברו אותו כ SLAVE למחשב אחר? לא מצאתי שום מידע על כך לא באינטרנט ולא באתר של דל. מישהו יכול להפנות אותי למקור אמין?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-