עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by imac,

מחשב מיועד לנשיאה, שלא יהיה כבד כל כך המחשב ישמש לעבודות בעיקר עם וורד, להוריד שירים לגלוש באינטרנט ובאיסיקיו המחשב הוא לאחותי ללימודים במכללה, חשוב שיהיה חזק יציב ושיחזיק לאורך זמן, משקל סביר שלא ישקול מעל 2.7 ועדיף כמה שפחות... אחותי מעוניינת לדעת אם יש גם מחשבים בצבע ורוד תודה מראש

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by BedB0y,

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=product_detail&product_code=WA683UA%23ABA&jumpid=oc_R1002_USENC-001_HP%20Pavilion%20dv4-2160us%20Entertainment%20Notebook%20PC〈=en&cc=us מישהו מכיר? וגם אשמח להמלצות על מחשבים של Dell או HP בגודל 13.3-14.1 שימושים : אינטרנט מוסיקה סרטים אופיס. לא יותר מדי כבד אבל שירוץ חלק. תודה

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  3. מחפש מפרט לבן דוד שלי, מחשב שיתאים להכל, אין לו דרישות מיוחדות, הוא לא הולך להפעיל משחקים כבדים, לא לערוך מוסיקה, ולא דברים שדורשים משהו מיוחד. כרגע יש לו פנטיום3 350 מגה הרץ, המחשב לא זז. מה אתם ממליצים? הוא גר בנתניה אז אם יש לך המלצות לחניות בנוסף הם יתקבלו בברכה. המפרט צריך לכלול הכל חוץ מצורב.

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  4. היי. מצרף מפרט מחשב שהרכבתי. אשמח לשמוע מה אפשר לשנות\להוזיל\לשפר. השימוש העיקרי במחשב הוא לגיימינג כבד. מעבד: 1220 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Intel Six-Core i5-9600K 3.7Ghz-4.6Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור אוויר למעבד: 170 ₪ - CoolerMaster Hyper 212 LED TURBO DUAL (2x120mm) - Black-Red לוח אם: 693 ₪ - * חדש * - Gigabyte Z390 M GAMING זכרון: 755 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz CL15 RGB כרטיס מסך: 2918 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Gigabyte GeForce RTX2070 8G Up To 1740Mhz Gaming OC דיסק קשיח: 379 ₪ - Samsung SSD 250G 970 EVO M.2 NVMe PCI-E X4 - 5 Years Warranty דיסק קשיח: 294 ₪ - * מבצע * - Seagate 2T 3.5' Sata3 Barracuda …

5. שלום לכל המשתמשים היקרים, אתם מוזמנים להיכנס לעמוד הזה: http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=1317 ותסתכלו באיזה מחיר המחשב נמכר - זה ממש לא יקר! תחשבו, רק המעבד עולה בערך 5000 ש"ח (אם לא יותר) + הלוח אם שעולה בערך 1300 ש"ח + המארז שעולה 1200 ש"ח + הזיכרונות שעולים בערך 2000 ש"ח וכבר הגענו לאיזה 9500 ש"ח וזה עוד בלי כרטיס מסך שעולה בערך 1200 ש"ח וספק שעולה פחות או יותר 600 ש"ח וצורבים / כוננים 300 ש"ח ובלי הכוננים הקשיחים של ה-320 ג'יגה שעולים בערך 650 ש"ח. אני לא אומר שהמחשב זול ממש, אבל יחסית ממש לא יקר - אני לא מוצא רווח גדול בעיסקה. אולי לא שמתי לב למספר דברים - אשמח אם תתקנו אותי.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  6. שלום, חג שמח. קיבלתי אתמול מחשב נייד חדש עם מעבד I5-450M 4 ג'יגה זיכרון DDR3 ועוד. משום מה, המחשב מרגיש איטי מדי, חשבתי שהמחשב פשוט "יעוף", אני צריך להסביר את העניין של האיטיות - המחשב לא איטי בפעולות כמו כיווץ, פתיחה של כיווץ, מבחני ביצועים (שיצאו טובים יותר ממחשבים בעלי מפרטים זהים) אלא במערכת הפעלה - העלאה של הווינדוס שלוקחת הרבה זמן (הרבה יותר מAMD64-3000 שהיה לי), בנוסף יש השהייה מדי פעם בכניסה לתוכנות ודברים כאלה. מה יכולה להיות הסיבה? הווינדוס שאייסר מביאים איטי יותר ? ושאלה שניה, כשאני נכנס למנהל המשימות - ביצועים, אני רואה בזיכרון פיזי סה"כ3766 מ"ב ולא 4000. כמו כן גם במקש ימני על המחשב שלי, אני רואה זיכרון מותקן - 4GB ניתנים לשימוש - 3.68 לאן נעלמו השאר? תודה רב…

7. היי , מעוניין לרכוש מחשב, יכול להיות אפילו נייד, שמטרתו העיקרית זה ניגון סרטים ברזולוציה גבוהה (כרגע 4K) ורוב הזמן יהיה מחובר למסך טלויזיה LG OLED 55-65 אינץ. מה חשוב להשים לב לפני קנייה? תודה:)

8. ההצעה המקורית מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1275 לוח אם: Intel 965 Chipset for LGA 775 CPU - 788 - Plonter כרטיס מסך: Leadtek PX8800GTS-TDH - 2729 - (Plonter) דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤442 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤213 זיכרון: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK - T667UB1G_I ¤1093 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤378 ספק כוח: 436 ¤ ENERMAX LIBERTY 400W SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ¤270 ההצעה שלו: INTEL CORE 2 DUO S775 (E6300) 1066MHz/FSB 4MB - BOX - 1080NIS - IQPC Intel 965 Chipset for LGA 775 CPU - 788 - Plon…

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  9. מחפש מחשב נייד בעל ביצועים מהירים עם מעבד חזק והרבה זיכרון ... שיפעיל מהר ישומים שונים ...

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  10. אהלן, מחפש מחשב נייד לעריכת וידיאו בתוכנת Avid Media Composer 6\7 http://www.avid.com/US/products/media-composer/specifications - זה הדרישות של המחשב לפי התוכנה. לרכישה בארץ, או בארה"ב אם יש אחריות בינ"ל. 1. גודל המסך - 15" ומעלה(עדיף 17")., לא משנה מאט/מבריק 2. רזולוציית המסך - עדיפות לFHD, אפשר גם HD. 3. משקל - לא משנה. 4. חיי סוללה - לא משנה. 5. כונן קשיח - לפחות 500GB, חייב להיות 7200RPM. 6. יציאות - לפחות 2 USB 3.0, וגם HDMI. 7. כונן אופטי - עדיף, אבל לא קריטי. 8. לא קריטי bluetooth 9. אם קונים בארה"ב, אז צריך אחריות בינלאומית 10. מערכת הפעלה - עדיף עם, צריך להיות windows 7\8 pro 64bit . 11. זיכרון - לפחות 8GB, עם אפשרות להרחיב ל-16GB. 11. אין העדפה לחברה מסוימת. רק…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by b-nary,

תקציב: 1500 ש"ח. חריגה: 200 ש"ח מקס'. לא צריך מעבד, יש כבר E6700. לא צריך כונן קשיח. גם כרטיס מסך כמעט ולא צריך: יש לי מחשב נוכחי, עם x1950GT ועם Gigabyte GA-K8N Ultra-9 (שזה nForce 4 Ultra ו-PCI-E) את ה-x1950GT מהמחשב הנוכחי אני אעביר למחשב החדש. המחשב הנוכחי יעבור לאמא שלי, והוא צריך כרטיס מסך (אין לו onboard). בגלל זה צריך להוסיף כרטיס מסך, כמה שיותר זול, PCI-E. שימושים: משחקים, אם אפשר מפרט שיהיה גם טוב ל-OC. (אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי בתקציבים כאלה) צריך: לוח אם כרטיס מסך (כמה שיותר זול, פרטים למעלה, PCI-E) זיכרון צורב DVD (עדיפות לפיוניר 212) מארז וספק (6A19 עם 400w יהיה טוב לדעתי) מקלדת קירור למעבד תודה רבה. עריכה: שכחתי שצריך קירור למעבד.

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  12. תקציב: 4000 - ניתן לעשות חריגות של 300 ש"ח +- מטרות המחשב:עריכת וידאו מאסיבית הכוללת את התוכנות: Adobe After Effects,Adobe Premiere,Avid וגם Cinema 4D ישמש אותי בחלק מן המקרים,בנוסף לכך המחשב גם ישמש למולטימדיה ולעבודה משרדית. (החלק החשוב ביותר בשבילי הוא העריכת וידאו,שימו עליו דגש) ציוד היקפי: לא זקוק,זה כבר יהיה בנפרד. צורב DVD חובה. יש העדפה לחברה מאזור המרכז. לדעתי המחשב דורש קירור טוב,ובנוסף לכך אני דורש שהמחשב יהיה שקט. אני צריך הרכבה(אבל ההרכבה היא מחוץ לתקציב) ככה שהסכום של המחשב יוכל להיות 4400,אני לא זקוק למערכת הפעלה חוקית. כתבתי הכל בנקודות,כדי לקצר לכם את הזמן ולהפוך את הנושא לנוח יותר. אופיר.

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Intel DH67CL - 113$ Intel Core™ i5-2300 Processor (6M Cache, 2.80 GHz) - 203$ WD Green 64MB 1 Tera - 71$ Kingsron 4GB DDR3 (1333) - 37$ Nvidia GTX 560 TI 1GB HDMI - 324$ Compucase 6A19 - 72$ זו הצעת המחיר שקיבלתי, המחירים לפני מע"מ. זה יוצא אחרי הכל 3400~ ש"ח. אשמח לקבל הצעות \ המלצות ! תודה

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  14. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות,עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD (המחשב יחובר לטלוויזיה 42") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). נטבינס,אקליפס,ויזואל סטודיו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  15. [TABLE=width: 973] [TR=class: pcheader] [TD=class: pcitem3]יצרן[/TD] [TD=class: pcitem3, width: 35px, align: center]אתר[/TD] [TD=class: pcitem3, width: 35px, align: center]זמינות[/TD] [TD=class: pcitem3, width: 35px, align: center]איפוס[/TD] [TD=class: pcqnt, colspan: 3, align: center]כמות[/TD] [/TR] [TR=class: pcrow] [TD=class: pctyper, width: 20, bgcolor: #F0F3F1][/TD] [TD=class: pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1]מעבד אינטל :[/TD] [TD=class: pcimgr] [/TD] [TD=class: pcitemr]מק"ט: #30868Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: …

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב באזור המחיר הנ"ל אני גמיש אם צריך. הצורך שלי מהמחשב הוא שיהיה קומפקטי כדי שאוכל לטוס איתו לחול או לקחת לכל מקום בקלות. ולהשתמש בו לצורך גלישה באינטרנט ואולי סרטים מידי פעם. אני מוכן לשקול קנייה בארץ בשביל האחראיות או בחול ללא אחראיות בארץ במידה והפרש המחיר משמעותי. כמו כן אני מתכנן לטוס בעוד 5 חודשים, השאלה אם שווה לחכות שאמור לצאת משהו כזה בקרוב. עבדתי בחול עם מחשב ASUS EEE כלשהו והפריע לי שהמסך קטן בשביל הרזולוציה וזה מציק לעבודה, ככה שאם יש מחשב כזה קטן עם מסך יותר גדול שמתאים לרזולוציה של גלישה באינטרנט זה מה שאני מחפש. - קטן אך עם מסך בעל רזולוציה שמתאימה לגלישה באינטרנט בלי הגלישת מסך הזאת. - חיי סוללה ארוכים - 40 גיגה זכרון לפחות - צורב די וי…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by AnTiSh0ck,

ברשותי לפטופ חדש של טושיבה, הלפטופ הגיע ללא Recovery Disk . Recovery Disk מגבה את כל התוכן של המחשב ברגע שאני עושה אותו? או שרק את הקבצים של הווינדוס? איזה תוכנה מומלצת לRecovery Disk?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by avim1990,

יכול ליהיות שזה לא מתאים לכאן, אם כך אז אני מתנצל מראש. שלום לכולם, דודה שלי מתכננת ללמוד גרפיקה (נראה לי שהיא תעבוד בעיקר עם פוטושופ) והיא ביקשה ממני לעזור לה למצוא מחשב. שמעתי מהרבה מקומות שעדיף מחשב נייח לגרפיקאים על פני נייד. השאלה שלי היא מה הסיבה לכך?? כלומר מצאתי למשל את הנייד הבא: ׳�׳—׳©׳‘ ׳*׳™׳™׳“ "15.6 ׳�׳¢׳‘׳“ Core i7-2630M ׳–׳™׳›׳¨׳•׳� 8GB ׳“׳’׳�: Dell Inspiron N5110BKi263 - Inspiron N5110BKi263 ולפי מה שהבנתי מה שחשוב לתוכנות העריכה הוא מעבד חזק וזיכרון ופחות הכרטיס מסך (פרט לכאשר עושים זום בתמונה). ובמחשב הזה המעבד ממש חזק ויש בו 8 ג'יגה ראם. אני די בטוח שזהו מחשב ממש טוב, אבל אני לא כל כך יודע מה הדרישות שצריכות ליהיות ממחשב של גרפיקאים, והייתי שמח אם מישהו…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  19. אז ככה: מעבד אינטל D.C 1.8GHZ E2160 775 800 NHZ מאוורר למעבד אינטל 775 לוח אם ASUS 775 P5B-V-VGA-L-S זיכרון פנימי איכותי MEMORY 1GB DDR2 667 דיסק קשיח מהיר 250GB SATA WD 16MB 7200 כונן צורב די וי די DVDRW X52 X32 X16 X48 כרטיס מסך VGA ATI X1550 SUPER 512MB מסך דק שטוח דגם SCREEN L.G. 17TFT 1719 סכ"ה כולל מע"מ : 4500 ש"ח העתקתי את זה בדיוק כמו שזה מופיע חוץ מהמארז מחשב אז האם זה שווה? מה שאני בעצם מחפש זה מחשב למשחקים די כבדים בזמן שאני מדבר בסקייפ או משתמש בעוד תוכנות ברקע ואני רוצה מעבר בין התוכנות לדוגמא בין האינטרנט למשחק כבד בצורה מהירה וגם עריכת וידאו בתוכנות הכבדות כלומר שיעבדו בצורה חלקה אבל זה רק פלוס לא צריך איזה פריט מיוחד בשביל זה . התקציב הוא בערך 4500 לא מעבר…

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  20. היי אנשים חבר טוב שלי מחפש לעצמו מחשב נייד לקניה בקרוב המטרה היא להחליף את המחשב השולחני שלו (יהיה מחובר בבית למסך חיצוני, ובנסיעות יהיה כמובן שימוש במסך של הלפטופ עצמו) (אגב, יש לפטופים היום עם יציאת DVI ? כי זה יהיה פנטסטי) הלפטופ ישמש הרבה מאוד לעריכת והקלטת סאונד בתוכנות שונות (מוזיקאי) הוא לא גיימר, אבל כ.מסך שיוכל להריץ משהו מדי פעם, יהיה נחמד. (חובה יכולת ניגון סרטי DVD בלי גליצ'ים) דגשים : עד היום הוא עבד עם שולחני - פנטיום 4 2.53 GHZ, ועם 768 מגה זכרון... ועד לפני שנה - שנה וחצי, זה הספיק לו, אבל תוכנות הסאונד של היום דורשות סטנדרטים הרבה יותר גבוהים. התקציב הוא עד 10K, אבל אם יש הבדל *קטן* בחומרה, והבדל גדול במחיר - הוא מעדיף את הזול יותר כמובן. מה שחשוב לו כאן …

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by onetwo,

שלום, אני מסתכל בHP ProBook 470 G4 כאן: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=21424 אני רוצה 17", אני צריך רק לאופיס, אינטרנט וסרטים. לא אכפת לי מגימיקים ומאורך בטריה, ואכפת לי מאד שיהיה שקט. האם זה יטיס לי את הדברים בלי לאגים ויהיה אמין למשך כמה שנים טובות או שיש משהו יותר טוב? כמו כן, האם זה אתר טוב להזמין ממנו? תודה!

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  22. שלום לכולם, אני פונה אליכם בבקשת עזרה כי אין לי שום מושג בתחום המחשבים הניידים וגם בגלל שבזכות המלצתכם בעבר יש לי מחשב נייח מעולה שאני מרוצה ממנו מאוד! אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי, למרות שבעיקרון השימושים שלה נייחים רוב הזמן, היא רוצה לפטופ. הסיבה שהתקציב לא מוגבל, היא בגלל שהיא חייבת את המחשב הזה, וכמה שיעלה - יעלה. אבל כמובן שזה לא אומר שאנחנו הולכים לקנות את המחשב היקר ביותר בשוק - אלא פשוט את המחשב הטוב ביותר שניתן להשיג לשימושים שלה, בלי שדרוגים ותוספות מיותרים. השימושים שלה הם: עבודה בכל תוכנות מייקרוסופט אופיס, אינטרנט, אימייל וכו' - עבודה משרדית. חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין, גם אם זה "מותג" שיעלה יותר רק בשביל השם שלו - שיהיה משהו שידוע שמחזיק הרבה זמן, שהוא…

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  23. שלום. בנייד שלי - 1215B Asus Eee PC - קיימת פונקציה לכבות את ה ה WiFi (זה טוב בשביל הבטריה כמובן). אפשר להפעיל את הפונקציה על ידי כפתור יעודי שנמצא ליד המסך עצמו, או, לחילופין, על ידי לחיצה על ה Fn+F2. לאחר פירמוט ווינדוס והתקנה מחדש, הפונקציה חדלה לעבוד. צריך את הדרייבר. הבעיה: לא ברור איזה דרייבר אחראי על הפעולה הזאת. אשמח לעזרתכם הנה האתר הרשמי (כאשר אני מריץ Win7 64bit) http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/#download

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  24. מחפש מחשב נייד טוב עם כרטיס מסך לא מובנה, אבל לא צריך שיהיה איזה 9600... מסך 15+ בעיקר ישב בבית ומיועד לעבודות משרדיות, סרטים וכל מני (לא משחקים). מצאתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3024&CatCode=315 האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב באותו התקציב? תודה

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  25. אהלן, אני מחפשת מחשב לצרכים בסיסיים יחסית שאוכל לקחת איתי בלי לשבור את הגב... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - רצוי עד 3000 ש"ח, אני יכולה להתגמש עד 3500. 2. מה שימושי המחשב - עבודה על תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט (הרבה טאבים פתוחים במקביל), מדי פעם צפיה בסרט (אבל זה משני). אני צריכה לקחת אותו איתי לפעמים אז חשוב שלא יהיה כבד במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם האפשרי, הנוכחי גוסס... 10. האם יש ב…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.