ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
הצורך שלי בשרת הוא בעיקר לאינטגרציה ווירטואליזציה כך שאני צריך שהוא יהיה ממש חזק ועוד צורך חשוב מאד זה שהוא יפעיל לי משחקים עם גרפיקה מאד טובה ללא לאגים ועצירות,קיצר שכל משחק ירוץ חלק לא צריך ציוק הקפי ולא מסך לא מתכנן OC רעש כמובן עדיף שלא אבל לא כזה משנה תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש לסרטים, אינרטנרט וקצת משחקים, חשוב רק שBC2 יפעל טוב אפילו בהגדרות נמוכות, זה לא הכי חשוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון אמור להיות מותקן על המחשב רק UBUNTU שיעבוד 24-7 ככה שיהיה חסכוני וחומרה שרצה באופן אופטמלי ונתמכת BUILDIN יריץ המון ישומים במקביל חשבתי להתקין 64BIT ושהיה 6GB RAM לפחות תודה!
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מחשב לשימושים גרפיים כמו .AUTOCAD, REVIT, SKETCHUP האם הכרטיס מסך מתאים? האם יש איפה לחסוך? (התקציב ההתחלתי היה 3000) Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪527 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1203 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Palit GeForce GTS250 1GB Dual DVI HDMI DDR3 PCIe, יחידות 1 ₪532 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1854 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1348 SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus, יחידו…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מיועד למשחקים קלים אבל הכוונה הייתה לבזבז את התקציב עד הסוף ולהגיע לביצועים הכי טובים שאפשר. המפרט: אני הולך לקנות אותו עוד שעה,פשוט אם יהיו בעיות כאלו ואחרות אני יתקשר אליהם וישנה קצת את ההזמנה. תודה רבה, עומרי.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לגברת עם ילד בן 12, עיקר השימושים: אופיס בסיסי, אינטרנט, קצת משחקי רשת לא חזקים, קצת משחק מקומי ברמה בסיסית, צפיה בסרטים. כמובן שאין OC או תעלולים דומים וזו לא אמורה להיות מכונת ביצועים. שמירה על המחיר הנמוך חשוב ביותר . שיקול חשוב: מקום רכישה אחד מרוכז בלא להתרוצץ בחנויות שונות, חובת חנות פיזית גם אם יש מכירה מקוונת, בטחון סביר באחריות לאחר מכירה. למיטב ידיעתי החנות RSM www.rsm.co.il בכפר סבא גם בעלת שם של אמינות וגם אין תלונות על בעיות שירות . הקירבה למקום המגורים חשובה למקרה של צורך בשירות בעתיד. מערכת הפעלה צפויה: XP (העברה של הקיים במחשב מיושן מאד). אבקש דעתכם על המפרט עצמו, הכל מהאתר של RSM, ובמיוחד התאמת ספק הכוח לאפשרות הוספת כרטיס מסך בינוני בעתיד. לוח Asus…
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן לכולם, שנה הבאה, או יותר נכון עוד חודשיים, אני יוצא לשנת שירות בתנועת הצופים. במסגרת השנת שירות אני עומד להסתובב המון המון- באוטובוסים, ברגל...ואני תמיד אצטרך איתי מחשב... לכן התחלתי לחפש, לא חשבתי שזו תהיה משימה כזו קשה...ונגלה בפניי עולם גדול, גדול מידי, של מחשבים ניידים אז בעצם, מה שאני מנסה לבקש, זו עזרה בבחירת מחשב. אני באמת שלא מבין כלום במחשבים, אבל אני יודע שהקנייה הזו תהיה משמעותית וחשובה, כי המחשב עומד ללוות אותי בכמה שנים הקרובות..לכן מאוד חשוב לי לעשות קנייה שקולה, מחברה מוכרת, ועם אחריות ליותר מחודש וחצי הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות מידי, אני מחפש מחשב עם מסך בגודל 13 אינץ', מחשב מהיר, כמובן שליבה כפולה. הפעילות שלי במחשב תסתכם באינטרנט, מסמכים, סרטי…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום : אני מעוניין לקבל עזרה בקשר למפרט אשר קיבלתי - למחשב המשמש בעיקר תחנת עבודה - מול שרת - העובד 24 שעות ביממה ללא הפסקה באזור חם יחסית - בנגב . כמו כן במהלך היום המחשב משמש לצפיה בסרטים . משחקים קלים . גלישה באינטרנט תוך כדי עבודה רציפה עם תוכנות עבודה של (SAP) בשליטה מרחוק . המפרט : לוח אם של : INTEL G 41 . מעבד של: G 11 FANּ+ INTEL CORE 2 DUO E6500.ו מארז של :THERMALTAKE WINK--THERMALTAKE 470 - זיכרון : 3G M DDR2 .-- KINGSTON . דיסק קשיח 2 יחידות של : W D 320 G כל אחד. כרטיס מסך : G FORCE 8400 ּ כרטיס רשת 10-100 NET CARD. ( השאר מסביב קיים ) חשוב מאוד נושא של קירור ומאווררים. אשמח לשמוע הצעות לשיפורים - המחיר עד 2400 ש"ח +- ( עובד עם מערכת הפעלה XP- PRO)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נטבוק בשביל אמא שלי. חברה שלנו נוסעת לארה"ב בחודש הבא והיא תוכל לקנות אותו שם, השאלה כמה זה ישתלם? אין דרישות מיוחדות-חוץ מהרזולוציה המינימלית שצריכה להיות 1024*768, עדיף שהוא יגיע עם BT, מצלמה ומיקרופון מובנים אבל ממה שראיתי זה כבר סטנדרט בכולם. הנטבוק ישמש לאנטרנט, אופיס, סקייפ-לא יותר מזה. אם להזמין בארה"ב זה אכן יותר משתלם, אשמח לקבל המלצה לחנות. תודה מראש ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים עם DX11 וחובה עם מעבד של אינטל! עד 5500 שקל תודה לעזורים [=
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אופציות של שדרוג אינן רלוונטיות מלבד אופציה להרחבת הזכרון עד 6 ג"ב תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול איך ניתן במערכת הפעלה 7 להיכנס להגדרות הכרטיס מסך, כמו שהיה ניתן להיכנס הגרסאות קודמות של חלונות לאפשרות של הגדרות כרטיס המסך, שמראה לך אפשרויות לעדכון גרסת הדרייבר של הכרטיס, ביטול הדרייבר, וכו..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אפשר למתוח טיפה את התקציב אם זה שווה. המחשב לא מיועד להיות נייד מידי. רוב הזמן יהיה בבית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איזה כ. מסך הייתם ממליצים לי עד 700 ש"ח בלי חריגות עם המערכת הזאת: Intel Core 2 Dou E7500 ASUS P5QPL-AM 3GB RAM 667Mhz CoolerMaster 460W אני מעוניין לשחק על הרז' 1360X768, תביאו לי את הכרטיס הכי חזק שאפשר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש נטבוק לעבודה קלה באופן יחסי (וורד, מיילים, שמיעת מוסיקה). אודה להמלצות. יש עדיפות לחברת HP. אשמח לשמוע מה חשוב לבדוק במחשב שכזה טרם קנייה. תודה ! ת
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני אהיה באוגוסט בבוסטון ככה שגם אופציות בארהב זה טוב ... [ מעדיף מבסט ביי ] גג 1500 שקל - 400 דולר \ מעדיף בפחות המחשב ישמש לגלישה באינטרנט שמיעת שירים ומסנג'ר יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום חברים לכבוד יום הולדתי וגם לכבוד זה שהמחשב לנובו שלי בן 4 וכבר דורש תיקונים פה ושם אז הגעתי למסקנה שהוא עשה את שלו ואפשר ללתת אותו לילדים שלי שבעיקר יראו בו סרטים אני מחפש נייד לעבודה שלי (טכנאי מחשבים) שהדרישות הם שיהיה קל ושיהיה אפשר להעזר בו בבדיקות אצל לקוחות כמו בדיקת רשת ומסכים וכו' הנייד של LG לדעתי עונה לקירטריון אך אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר וגם ממי שמכיר את ח.י שנותנים את האחריות אני יודע שהשירות של טושיבה שניתן על ידי מפעיל הוא מזעזע וגם השירות של דל שמיוצג על ידי ניופאן אם אני זוכר נכון הוא לא משהו בכלל אך על ח.י לא שמעתי עדיין התקציב לנייד הוא 4000 ש"ח זה הלינק למחשב: http://www.lg.com/ca_en/computer-products/notebooks/LG-T380-L.ARA4BA9.jsp וזה אחת הח…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא?? (מאתר DELL ארה"ב) מחירו: 614$ Genuine Windows® 7 Home Premium, 32-bit, English New 2010 Intel® CoreTM i3-350M Processor (2.26GHz, Dual Core/4 Threads, 3MB L3 cache) Aberdeen Silver 3GB DDR3 Shared Dual Channel at 1066MHZ, 2 DIMM 320GB 7200RPM SATA Hard Drive 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service 6-cell Lithium Ion Primary Battery Aberdeen Silver Display Back 15.6 inch High Definition LED Display (1366 x 768) with Anti-Glare 8X DVD+/-RW with double-layer DVD+/-R write capability, Roxio and Cyberlink PowerDVD™ DX 8.3 Keyboard with Gesture Touchpad Intel® Integrated Graphics Media Accelerator HD Wireless Network Card 802.11 b/g/…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לפני כמה שבועות נשענתי על כבל ההטענה של ה-X60 שלי (בנקודת החיבור עצמה למחשב), ונשמע "קנאק", מאז הוא המשיך לעבוד, רק שהחיבור היה מתנתק לפעמים (ומתחבר מיידית לאחר שנייה), היום הכבל התחיל להוציא עשן והוצאתי אותו באופן מיידי. השאלה שלי איפה ניתן לרכוש כבל כזה כזה חדש, מי שמכיר הרי לכבל יש למעשה שני חלקים, אחד שהוא הספק כוח, והשני שמתחבר מהספק כוח למחשב, הבעיה היא עם החלק שמתחבר למחשב, השאלה אם שווה להחליף גם את הספק כוח? מה סדר הגודל של המחיר בכל מקרה, ואיפה ניתן לרכוש כבל שכזה, כי אני צריך את המחשב ללימודים. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מודע לכך שאי אפשר ליצור גיימינג כבד מאוד בכל כך קצת כסף, אבל תנסו ככל האפשר.. לא יבוצע OC, רזולוצית המסך היא 1024:1280, השקט לא חשוב עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ככל האפשר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024:1280 * באיזה סוג משחקים ת…
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצרף מפרט שהוצע לי, השימוש הוא בעיקר עבודות גרפיקה כבדות לדפוס, ותוכנות אנימציה ותלת מימד. 1. אני רוצה יותר מ4 ג'יגה זיכרון (כבר קרה שניצלתי את כל ה4 בעבודה על מחשב של חבר). האם יש מקום על הלוח? אני צריך 4 סטיקים של 2 ג'יגה או שיש דבר כזה 2 סטיקים של 4 ג'יגה? 2. איזו מערכת הפעלה תומכת ב8 ג'יגה? 3. קראתי פה ושם על בעיות עם לוחות מסויימים (P55), האם יש בעיות מוכרות עם הלוח/מעבד הנ"ל? 4. האם הכרטיס מסך מספיק טוב? אני אשמח לתשובות, ואם יש צורך אז פירוט לגבי החומרה החלופית שעליה אתם ממליצים. תודה. מעבד Intel Core i5-750 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/p…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי. החלטתי להרים קצת את התקציב שלי (מקודם חיפשתי נייד זול יותר). אני מחפש מחשב נייד חזק ל4-5 שנים הקרובות, עדיפות למעבד חזק ואם אפשרי גם כרטיס מסך טוב. אין לי הרבה חשיבות לזמן סוללה כי יש לי איפה לחבר את הנייד לחשמל בעבודה לימודים וכמובן בבית. חשוב לי שתהיה אחריות ומספר גדול לתשלומים. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אוקי את המפרט הבא בניתי לבד הסכום הכולל שלו הוא 5600 שקל אז אני גם רוצה שתגידו לי אם זה שווה וגם אם יש אפשרות לשפר אותו בעיקון זה התקציב שלי 5600 והוא בעיקר למשחקים כבדים! וגם קצת תוכנות Intel Core i7 920 ASUS P7P55D LE Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL7 4GBRM Coolermaster CM690 Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 Western Digital Caviar Black 640GB WD6401AALS SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR וצורב DVD אתם תמליצו לי על משהו טוב ושקט תודה [=
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ההודעה המקורית שלי הייתה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5-6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך ל…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט של המחשב שלי כרגע: לוח אם ASUS P5L-VM 1394 ספק כח HEC 400TRT 400W מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box כרטיס מסך Nvidia 9800 GT זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 אני משתמש במסך של 22" כלומר רזולוציה של 1680 * 1050 במשחקים חדשים עם גרפיקה תובענית המפרט מתמודד בסדר אם אני מוריד את רוב ההגדרות לבינוני פלוס מינוס. אבל במשחקים מסוימים כמו באד קומפני 2 המשחק די מקרטע על פריימים של 23 לשניה. חשבתי אולי לקנות כרטיס מסך חזק יותר אבל השאלה היא האם במפרט הנוכחי אני גם אצטרך מעבד חזק יותר שלא יהיה צוואר בקבוק למערכת וגם ספק כוח חזק יותר. הלוח אם די ישן אז אני לא יודע אם הוא באמת יתמוך במעבדים חדשים יחסית. התקציב שלי די גמיש אבל בסביבות 1500שח. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-