ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
(מקווה שאני בפורום הנכון - הודעה ראשונה שלי פה) חבר נוסע לארצות הברית עוד שבועיים ואני שוקל להגיד לו איזה מחשב לקנות לי נתחיל עם הגודל חייב להיות 13.3' ולא כבד מידי. בנוסף SSD - מאוד חשוב לי , 128 או 256 , תלוי אם יכנס בתקציב. נמשיך עם מעבד, חייב שיהיה HASWELL כי זמן סוללה מאוד קריטי עבורי, לגבי I5 או I7, מעדיף כמובן I7, אך בתכלס האם ההבדלים גדולים? זיכרון פנימי - 8GB . שימושים - הכל מהכל כולל שימוש בתוכנות גרפיות הכי כבדות (משחקים מעט מאוד... מספיק את הצ'יפים ON BOARD שיש על המעבדי HASWELL )מחיפוש קצר ראיתי שMACBOOK AIR עונה על הדרישות שלי ואפשר להרכיב אותו באפל ב1300 דולר , שזה המקסימום של המקסימום תקציב שלי (עם I7 ו8GB זיכרון, ו128 GIGABYE SSD). הפחד שלי , שאני עובד …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
(מקווה שאני בפורום הנכון) חבר נוסע לארצות הברית עוד שבועיים ואני שוקל להגיד לו איזה מחשב לקנות לי נתחיל עם הגודל חייב להיות 13.3' ולא כבד מידי. בנוסף SSD - מאוד חשוב לי , 128 או 256 , תלוי אם יכנס בתקציב. נמשיך עם מעבד, חייב שיהיה HASWELL כי זמן סוללה מאוד קריטי עבורי, לגבי I5 או I7, מעדיף כמובן I7, אך בתכלס האם ההבדלים גדולים? זיכרון פנימי - 8GB . שימושים - הכל מהכל כולל שימוש בתוכנות גרפיות הכי כבדות (משחקים מעט מאוד... מספיק את הצ'יפים ON BOARD שיש על המעבדי HASWELL )מחיפוש קצר ראיתי שMACBOOK AIR עונה על הדרישות שלי ואפשר להרכיב אותו באפל ב1300 דולר , שזה המקסימום של המקסימום תקציב שלי (עם I7 ו8GB זיכרון, ו128 GIGABYE SSD). הפחד שלי , שאני עובד עם הרבה תוכנות שעובדות…
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מחפש אולטרה בוק עד 3 אלף, במקרה הכי גרוע אני יכול להתפשר על עוד 500 שקל. חשוב שיהיה מהיר וחזק למשחקים, וכמובן שיחזיק הרבה זמן סוללה. חשוב שיהיה מחברה שיש לה אחריות טובה וארוכה. המחשב הוא לעבודה משרדית, אבל גם יריץ משחקים... תודה משחקים לדוגמא: CS:GO , COD
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז לפני שאני קונה את ה-yoga 2 pro מאילת, יש המלצה אחרת (אפשר להזמין מחו"ל)? דרישות: -ניידות גבוהה מאוד -זמן סוללה ארוך -רזולוציה גבוהה -8GB זיכרון -כונן SSD -מקלדת מוארת
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, קוראים לי עמית. אני רוצה לקנות מחשב חדש איפשהו בסביבות אמצע ספטמבר(החודש הבא), ואמרו לי שכאן זה המקום לשאול ולהציג את כל ההתלבטויות ולקבל תשובה מקצועית. הצצתי בעמוד המפרטים, אבל לפי התאריך, הפעם האחרונה שהם עודכנו הייתה די מזמן. אז לכיוון כללי של המפרט שאני רוצה: התקציב: בין ה6,000 שקל ל7,000 שקל. יעוד: משחקים. והכבדים שבהם - דום 3, האלף לייף 2 שיצא בקרוב, ובכללי, משהו שיריץ את כל המשחקים שיצאו באזור השלוש השנים הקרובות(אמנם בעתיד לא באותה רמה). אני לא מתכוון לעשות מודינג, אוברקלוקינג או כל מיני טובין שכאלה - כי פשוט אני יודע שאני אשרוף את המחשב וגם בקרוב לא יהיה לי זמן להתעסק בזה(נראה מישהו מכם חוזר מת אחרי שבוע בצבא, סוף סוף הוא רואה את הבית ל48 שעות, ובזמן שהו…
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייד lenovo 3000 c200, כרטיס מסך 945GM של INTEL מובנה בלוח אם. הבעיה היא שהקצב רענון של המסך עומד רק על 60HERTZ וזה לא בריא לעיניים ולראש ובזמן האחרון התחילו לי כאבי ראש בעקבות שימוש ממושך במחשב. מה שאני מחפש זה איך אפשר לא דרך התפריטים הרגילים(כי דרך שם אין אפשרות), אלא דרך דוס או תוכנה אחרת שפשוט תכריח את המחשב לעבוד בקצב רענון יותר גבוה (השאיפה בין 85-100HERTZ), ולא אכפת לי אם זה לא הכי בריא לחיי המסך וכדומה.... בתודה מראש לעוזרים. (אם יהיו כאלה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרו לי לקצץ את הסכום של מפרט החלומות שלי (נבנה בעזרת המומלצים שלכם!) תודה! אני צריך להוריד בערך 600 ש"ח, מעדיף להוריד את איכות המסך, רמקולים, עכבר וכ"ד ולא חלקים פנימיים חשובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד במיוחד. -אילו משחקי…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
זקוק למחשב למשחקים כמו: World of warcraft, splinter cell-conviction, assian creed 2 ועוד ברמה זו. התקציב הוא 4000 שח בלי מסך או כל תוספת אחרת ואין אפשרות לעבור את התקציב, אנימחפש מחשב מוכן ומחפש את המוצר המתאים.
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
** עדכון ** הזמנתי את הנייד Samsung NP370R5E, נאמר לי שחסר אותו במלאי ולא ידוע מתי יחודש המלאי. במקומו הציעו לי את ה-HP 250 (כולל הרחבת אחריות באותו מחיר של הסמסונג). מה דעתכם? לפי בדיקה שלי חוץ מסוללת 6 תאים אין לו שום יתרון על הסמסונג. אני מחפש אלטרנטיבה לסמסונג באתר שלהם במטרה לקבל אותו במחיר של הסמסונג כולל הרחבת אחריות, מה דעתכם על הניידים שמצאתי? 1. Lenovo U310 * יתרונות: גודל, משקל, צריכת חשמל משופרת, 24GB SSD חסרונות: 4GB (מספיק לשימושים שלי) 2. Samsung NP 300V3A יתרונות: Win 7, גודל, משקל, סוללה 6 תאים חסרונות: 6GB זיכרון (מספיק+ לשימושים שלי) 3. Pavilion 14 B150EJ יתרונות: גודל, משקל, צריכת חשמל משופרת, סוללה 4 תאים. חסרונות: מסך לא מט (באסה), 6GB זיכרון (מספיק…
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי יש לי dell latitude d820 עם 1 גיגה זיכרון ואני מריץ XP התקנתי אנטיוירוס AVD והמחשב שלי ממש איטי. אני צריך המלצה לאנטיוירוס חינמי קל מאוד. כזה שלא יצרוך הרבה מעבד וזיכרון בזמן עבודה שוטפת. אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ויום טוב. ברצוני לבנות מחשב שישמש אותי כשרת איחסון ברשת הביתית שיש לי. הכוונה שלי לבנות מחשב שיהיו בו כל ההרדיסקים הרבים שיש לי + חדשים. אין צורך במערכת לגיבוי המידע כדוגמת RAID בשל חוסר תקציב. כמו כן ברצוני שתהיה למחשב לפחות 2 מגירות של הרדדיסקים אחד של SATA ושל ATA התקציב כאמור 2500 ש"ח. מחכה לדעתכם המקצועית.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המחשב ישמש לגלישה באינטרנט בלבד ( ברשת, לא חובה שיהיה כרטיס רשת ) [אולי גם לצפיה בסרטים, לא משהו מיוחד] כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש את המפרט הכי זול אני לא חושב שתקציב מעל 1200 ש"ח יעבור
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט (ראיית הרצאות, פייסבוק, פורומים וכו.. ) לימודים (לרבות תיכנות בעיקר בJAVA - bluej) חשבתי על המק בוק אייר, מה דעתכם עליו? או לחילופין sony vaio תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
גודל מסך- הכל בין 13 עד 15.6 מבנה- אולטרה\סליק בוק בדגש על דק וקל רזולוציה-FULL HD מעבד- I7 SSD- חובה כרטיס מסך אפשר גם מובנה. זיכרון- 16gb תקציב- 3 עד 6 אשמח להצעות!!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, איזה שילוב ניתן להשיג בסביבות 2k? ואולי קצת יותר חשוב לי שיהיה לוח אם מתקדם עם המון יציאות sata ופיצ'רים עדכניים ושימושיים. זיכרונות 16GB ומעבד אינטל עם אופציה ל oc. המחשב מיועד למשחקים ב 1440p עם 1070 שכבר יש לי. תודה רבה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שכתוב בכותרת.. מה חוות דעתכם על המחשב מדגם Acer Aspire 5740G-624G הנה קישור למפרט: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10035 לפי מה שאני רואה המחיר שלו זול יחסית למפרט הטוב שלו, וזה נראה לי קצת מוזר. אז יש למישהו דעה על המחשב הזה, או יותר טוב ניסיון אישי.. תודה רבה חברים
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
-
-
שלום, אני אצטרך 2 סקינים (מדבקות לגב המסך) ללפטופ 13.3" ובגיגול מהיר לא התרשמתי מהאתרים שמציעים סקינים. אני צריך שתהיה אפשרות להעלות תמונה אישית לייצור הסקין. אשמח לכמה הצעות לאתרים כאלה.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
לעבודה בתוכנות אופיס, אינטרנט, תוכנות שעושות חישובים כבדים. לא לעריכת וידאו, לא לגיימינג, חשוב מאד - המשקל. כמה שפחות יותר טוב בלי להתפשר על הביצועים ועל כן התקציב הגבוה. בכלל לא חובה מסך מגע. דוגמה לכיוון: ראיתי את HP SPECTRE 360 ואהבתי, אבל נפסל על המשקל 1.45. כיום אני עם סמסונג ATIV-9 מ-2013, מאד אוהב אבל רוצה להשתדרג.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ שאוכל לשחק בו ושיתחבר לתחנת עגינה. התקציב הוא 1400$ (גמיש ב100$ אם יש משהו ממש שווה). התקציב כולל את המחשב ואת התחנה. מעבד I7 סדרה 7, לפחות 16 ג'יגה ראם DDR4, לפחות 256 ג'יגה SSD. מעבר לזה כל פיצ'ר יהיה בונוס (תאורה אחורית למקלדת, מסך מט, 4K, סוללה חזקה, עוד זיכרון וכו'). יש משהו שעונה לצרכים האלו? תודה, Zinger777.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שמוצו כל האפשרויות שלי להשיג את המחשב בארה"ב חיפשתי בארץ את הלנובו x220 עם מסך IPS למרבה ההפתעה לא מצאתי את המחשב עם הקונפיגורציה הזו בארץ, למעט חנות אחת במחיר לא שפוי. די הזוי בהתחשב בכך שקיימות לא מעט גרסאות של המחשב בחנויות בארץ. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם עם הפאנל הנ"ל אשמח לדעת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב מחשב בתקציב המוזכר לעיל, מסך 19 + מדפסת משולבת + מקלדת ועכבר אלחוטיים + WINTV PVR150 לעבודה במדיה סנטר. כולל גימיקים כמו ג'ויסטיק הגה + קורא כרטיסים SM/SD/MMS. השאר להמלצות שלכם, המחשב לגלישה באינטרנט, VISTA, ומדיה סנטר. תודה רבה רבה על הטירחה.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-