ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שימוש: שימוש בסיסי יחסית (עבודה משרדית) ולאורך זמן. ללא משחקים או הפעלת תוכנות מורכבות. ישמש גם כמחשב ביתי, ולכן נדרש לאפשר צפייה בסרטים באיכות גבוהה. דגשים חשובים: נדרש מחשב שמסוגל 'לסחוב' לאורך זמן (אורך חיי סוללה) גם בהינתן ריבוי (!) חלונות פתוחים. נדרש מסך מגע. נדרשת התנעה מהירה. ישמש בנסיעות, ולפיכך המשקל הוא פרמטר חשוב מאוד. כמו כן, אין צורך במסך גדול (אפשר להסתפק ב-13-14). מחיר - מחד, אין מגבלה. מאידך, לנוכח הדרישות, אין צורך באוברקיל. בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרבה זמן שאני מחפש לי לפטופ ואני פשוט טובע בים הסוגים והמינים שיש היום, עשרות חברות עשרות דגמים עשרות סוגים.. ובתכלס אין לי באמת מושג במה כדאי להשקיע את הכסף. חשבתי ללכת על טאבלט בסוף הבנתי שלא כדאי בגלל שהחומרה שם לא בשמיים ועוד כמה חסרונות שיש לטאבלטים. בקיצור אשמח אם תעזרו לי! * מטרות המחשב? אוקיי בגדול זה אינטרנט ודברים פשוטים, אבל אני רוצה להשאיר לי את האופציה של עריכה גראפית (פוטושופ) ברמה כזאת שהלפטופ לא יתקע או יעבוד לאט ועם עוד אופציה להריץ משחקים.. עכשיו פה אני בהתלבטות האם להשקיע במשהו טוב שיריץ משחקים טוב או לפטופ שיריץ לי משחקים לא כבדים.. אבל שתהיה אפשרות בכל מקרה. * גודל המסך? 14 ~ 15. לא גדול מדי וגם לא מהקטנים.. * רזולוציית המסך?מעדיף 1920X1080, FHD * דר…
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, פירקתי את הכיסוי האחורי של המחשב לכמה ימים. כעת, אינני מוצא את הברגים ועלי לקנות חדשים. מידת המברג הנה Torx T5, אך לא מצאתי מידע באינטרנט על מידת הברגים. אשמח למידע נוסף בעניין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש עזרה במפרט למחשב חזק לפוטושופ , אפטר , אילוסטרייטור וגם לתוכנות תלת מימד כמו מאיה , מקס ריינו ושות - כולל רינדורים כמובן כמה עדיפויות אישיות , אלא אם תגידו לי שאני טועה , מסך 24 , מעבד אינטל , דיסק קשיח מספיק 1 טרה שלב א . תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט, דל תקציב, לומד הנדסת תוכנה.. זקוק למחשב נייד כדי לעבוד קצת על תיכנות כשאני מסתובב.. וגם בכיתה. בסך הכל אני רוצה שהוא יהיה סביר, אני לא מצפה ממנו יותר מידי, כמו להריץ משחקים. אבל אני כן הייתי מצפה שיריץ WIN XP בצורה טובה,ואפליקציות כבדות פה ושם. לא חשוב לי שיהיה BT , אבל כן חשוב שיהיה כרטיס רשת אלחוטי. ואם לא אהיה אני מניח שאקנה כרטיס SD WIFI (חשוב שיהיה גם חריץ SD) התקציב שלי הוא בערך עד 1500 שקל.. אני יכול טיפה לעלות למעלה אם זה באמת ישתלם. בדקתי באתרי יד-שניה אבל אני ממש לא בקיא בדגמים, אם יש לכם דגמים שתוכלו אולי לומר לי את שמות הדגם, שאוכל לדעת מה בידיוק כדאי.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נייד שיצליח להפעיל לא יותר מ XP, דפדפן, MSN ואופיס. לא יותר. את הדגמים שתתנו לי כאן אני מתכנן לחפש ולרכוש באיביי. למישהו יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה: * מטרות המחשב? כרגע לאינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים (צפייה ישירה ורגילה), הורדה של סרטים, חיבור למסך טלויזיה/מחשב. אולי בעתיד גם להפעלת תוכנות של הנהלת חשבונות ולהתחבר מהבית למחשב בעבודה. * גודל המסך? 15.6. לא משנה אם הוא מבריק/מט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 (מתכוון לחבר אותו למסך מחשב חיצוני). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלת מלאה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA. * Bluetooth? למה לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD לפחות 750GB, רצוי שתהיה אפשרות לשידרוג עתידי ל SSD. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. * …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשתי מעוניינת לקנות לי מחשב נייד חדש (עיקר השימוש הקלדת שיעורים - יש לי עוד 2 נייחים לשימושים אחרים) אני רוצה ליצור קשר עם מישהו שכבר קנה אותו שיכול לספר לי דעה אישית ולא משוחדת (קראתי לא מעט REVIEWS אבל אין כמו דעה של החברים באתר) כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אהלן, אני מכוניין לרכוש את המחשב הנייד של Dell : Studio xps 16 i7! מה דעתכם עליו? האם ידוע על בעיות שהוא עושה? האם יש משהו יותר טוב או שמקביל אליו בסביבות המחיר שלו (1300$)! אך מה שיותר חשוב לי זה באמת הדעה על המחשב הספציפי הזה! ופחות חשוב לי העניין של מחשב אחר אך גם אשמח לשמוע! תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אוקי הדיון הקודם ננעל כי לא שמתי תקציב אז בגדר המחיר 2000 שקל אני רוצה להביא 8800GTS 320 אבל של חברה טובה שמגיע עם מהירות שעון גבוהה ויכולת OC גבוהה http://img149.imageshack.us/my.php?image=1502150815121496ei4.jpg זה המפרט מארז אני יקח כנראה של NXTZ TIRNITY וספק של Enermax Liberty 400W איך הזכרונות במפרט ? ועכשיו לשאלה האמיתית בנוגע לכרטיס מסך אני מתלבט http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=7&artpage=2456&articID=561 הכרטיס של CLIBRE מאוד מרשים מבחינת קירור ומגיע ל OC דיי גבוה אבל השאלה אם יש אותו במחיר טוב בארץ ?
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה דעתכם? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]19873[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27339[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הכרטיסים החדשים של NVIDIA ומעבדים חדשים של INTEL בפתח, ואני חשבתי לעצמי שאולי אני ימכור את המחשב הנוחכי ולרכוש אחד חדש. המפרט הוא: AMD Phenom II X4 965 Black Edition Gigabyte MA 790X UD4P Scythe Mugen 2 CPU Cooler Zotac GeForce GTX570 1280MB GDDR5 Kingston HyperX 4GB DDR2 1066Mhz 250GB Hitachi DeskStar 7200RPM 8MB Corsair TX850W Power Supply CoolerMaster CM 690 II Plus להערכתי אני אמור לקבל עליו איזה 3K (או שאני חי בסרטים : ). לכל החלקים אין ממש אחריות (כי הכל נרכש מKSP ושם למיטב ידיעתי לא ניתן להעביר אחריות).
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דריוורים לנייד שבכותרת לXP. הדריוורים באתר החברה הם לvista ו 7 ושל XP יש רק חלק מהדריוורים. לא הבנתי מהמפרט באתר איזה כרטיס קול יש, רק שהרמקולים הם של harman/kardon שגם באתרם לא התמזל מזלי. הנייד משווק עם וויסטה אבל כולי תקווה שישנם גם דריוורים לXP. אשמח לעזרה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באתר של DELL. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
HP PAVILION dv6680EJ יש לי כרטיס מסך מסוג GEFORCE 8400 gs עכשיו אני לא מוצא בשום מקום דרייבר לכרטיס מסך לווינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי שלום תראו, יש לי מחשב נייד מדגם Dell Studio 1537 עם כרטיס מסך מדגם ati mobility redeon hd 3450 הבנתי שבעיקרון זה 3450 עם OC או משהו.. אבל בכל זאת לא מצאתי דרייברים להורדה באתר של ATI. יש אומנם באתר של DELL אבל אלו דרייברים סטנדרטים של ATI לכרטיסי מסך שלהם לניידים וישנים מאד. אם אתקין דרייברים של כרטיס מסך רגיל מן הדגם החדש ביותר הכל יפעל כמו שצריך? אני לא רוצה לעשות החלטות שגויות כי רק היום פרמטתי... יש לי מערכת הפעלה Win Vista 32bit eng sp2 אשמח לעזרה בנושא... תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי של המחשב נייד Dell latitude D505 (חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה אבל הוא לא טובים). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הנייד הוא LENOVO 3000 N500 4233-3DG הדרייבר הוא למקשי fn במחשב- hotkeys. במערכת המקורית - ויסטה, יכולתי להפעיל הרבה פונקציות במחשב בעזרת מקשי FN דוגמת כיבוי והדלקה של כרטיס WIFI, שליטה על hibernate ועוד. כעת לאחר התקנת WINDOWS 7 הפונקציות האלו כבר לא נגישות. הדרייבר קיים באתר של לנובו רק לויסטה. דרך אגב, בויסטה היה גם חיווי על המסך לעוצמת שמע ותאורה (OSD). אני לא זוכר אם זה מגיע עם הדרייבר הקודם או שיש לזה דרייבר משלו. אשמח לפתרון. תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש נואש פירמטתי את המחשב עבור אחי התקנתי מערכת הפעלה win xp proffesional באנגלית ושרציתי לסדר את החיבור לאינטרנט ראיתי שהמערכת הפעלה לא מזהה בעצמה את הכרטיס רשת בנוסף אחי הגאון עבר דירה ואין לו מושג איפה הדיסקים של הדרייברים. דרך אגב ב device manager מה שמופיע תחת net adapters זה net adapter 1394 אבל הבנתי שזה רק firmware או משהו בסגנון ככה שאין לי מושג מה השם\הסוג של הכרטיס רשת עצמו ואם זה משנה משהו המחשב הנייד מיועד להתחברות רגילה ולא כחלק מקבוצת מחשבים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד מדגם msi ex600 הוא מגיע עם מצלמה מובנית של 1.3MP מעל המסך אשמח אם מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדרייבר למצלמה הזאת יש לי ויסטה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב חברים. אני מחפש דרייבר לנייד מסוג dell Inspiron N3010 ל -Webcam למערכת הפעלה מסוג windows 7 ultimate 64BIT. מיותר לציין שחיפשתי באתר היצרן ולא מצאתי ולו דרייבר אחד למצלמה. אנא עזרתכם. תודה והמשך יום נפלא.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהומושג היכן אני מביא אותם??...... כי אני ממש לא מצליח להשיג אותם.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יפנה אותי למקום המתאים באתר של לנובו לא מצאתי כלום... אולי יש כלי שיכול בדוק את תאימות החומרה לחלונות 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
דגם COMPAQ PRESARIO V2000 תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב אינפיניטי כבר חצי שנה קניתי אותו יד 2. עכשיו עשיתי לו פירמוט ואין לי דרייברים ללוח שלו. אין לי מושג מה שדגם של המחשב, בביוס כתוב : realtek RTL811B/ 8168/B חיפשתי דרייברים ,מצאתי משהו שלא עובד בכלל. אשמח לעזרה...
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-