עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב מיועד לשימוש ביתי +משחקים קלים (Empire total war, GTAIV) ברזולוציות לא גבוהות (לא קריטי לי, העיקר המשחק). מתוכננת קניית סמסונג 2030 מסך 20'. AMD Athlon™ II Dual Core 245 2.9GHz Gigabyte GA-M61PME-S2P Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer Radeon HD 5670 512MB GDDR5 Hec 500W Thermaltake V3 Kingston 2048MB (2GB) DDR2 800MHz LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 סה"כ 1890 ש"ח. הבדל גדול לעומת אחרים. מי שמבין יודע מאיפה המערכת הזו... האם להשאר עם ה In Win Power Man 450W שהם מציעים? יש ביקורות לא רעות על החברה. תודה

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  2. שלום ! יש לי שתי שאלות : 1. האם כדי לקנות מחשב בחלקים (כל חלק בחנות אחרת) וכך יהיה זול יותר אבל הרבה כאב ראש, או לקנות את כל המחשב בחנות אחת, כך שזה יותר נוח אבל יצא אולי טיפה יותר יקר ? 2. במידה ואני קונה בחנות אחת את כל המחשב, איזה חנויות מומלצות ? (מבחינת שירות, מקצויות, מחיר) חנויות מאיזור בת ים, חולון, ראשון לציון, תל אביב (אפילו רמת גן אולי)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לאחר שאני מדליק את המחשב הנייד ואני רואה שהסוללה הוטענה, האם זה בסדר להוציא מהשקע את המטען? כעשיתי את זה המחשב עשה איזשהו קול ולכן אני מפחד שזה יכול להזיק. כלומר, השאלה שלי - להוציא את ההמטען מהשקע כשהמחשב דלוק או כבוי?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  4. בהמשך לבניית המחשב שניסתי להרכיב (הדרישות בפוסט הבא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462000.0 בחרתי את המחשב הבא, המלצות לשינוי ודברים אחרונים? תנו יד קטנה לעזרה לא יכול לחרוג מהסכום שם זה באמת המקסימלי לא שקל יותר, הצעות של החלפת רכיב ברכיב או רידוד רכיב תמורת רכיב אחר או הפחתה באיכות רכיב אחת למטרת רכיב אחר יתקבלו בברכה!!! אני מזמין עוד כמה שעות צרפתי תמונה של המפרט[br]פורסם בתאריך: 30.05.2010 בשעה 15:03:00 דרך אגב בכל מקום אחר יצא לי יותר יקר , KSP הכי זולים למפרט הזה[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  5. המחשב מיועד לאחי אז אני שואל בשבילו מטרות המחשב: המשחק הכי "כבד" שהוא משחק והעיקרי זה flight simulator x * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: פחות חשוב רק מהבית לעבודה וחזרה... * זמן סוללה: לא משנה, תמיד ליד חיבור לחשמל * יציאות מיוחדות: hdmi וקורא כרטיסי זיכרון * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג"ב לא צריך יותר מ-500 * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. יש לי מחשב נייד של HP dv6510ej cpu= 2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7300 Memory 2 gb Video Graphics Intel® Graphics Media Accelerator X3100 כאשר אני מחבר את המחשב למסך LCD חיצוני אני רואה גלי עדווה על המסך החיצוני כאשר אני מנתק את הספק של המחשב הנייד הגלים נעלמים לגמרי אני חושב לקנות מייצב מתח שאני הבנתי מאנשים ששאלתי שיכול לפתור את הבעיה הזאת המייצב שמצאתי הוא Advice AVR PRO 1200 - Surge Protector מה שאני רציתי לשאול אם משהו נתקל בבעיה כזאת לפני כן ואיזה פתרון הוא מצא תודה רבה חברים

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by kurt80,

הנייד שלי הוא Compaq Presario CQ61-430EJ רוצה לדעת אם הקורא כרטיסים המובנה תומך ב SDHC למישהו יש תשובה? תודה

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  8. ₪ 3,695.00 ₪ 3,695.00 1ׁ Elite 7100 MT VN902EA מחשב Intel® P55 PCH לוח אם ( 8 MB של L2 ג'יגה הרץ מטמון Intel® CoreT M i5-750 (2 .66 מעבד PC-3-10600 (1333 MHz) DDR3 SDRAM Memory 1 זיכרון x 2 GB זיכרון DIMM חריצי זיכרון 4 רכיבי Microtower מארז 7 , 5 סל"ד 200 00 GB SATA 3.0Gb/s דיסק S ATA DVD+/-RW SuperMulti LightScribe Drive כונן ( PCI 3 אינץ ' עם .5) 22 ב- 1 HP קורא כרטיס מדיה של N VIDIA GeForce G210 HDMI PCIe x16 כרטיס מסך Realtek ALC662 כרטיס קול מובנה משול ב Realtek RTL8111DL 10/100/1000 Ethernet כרטיס רשת יציאות קלט/פלט חיצוניות 1394 , יציאה אופטית, כניסת/יציאת , RJ-45 יציאת , USB 2.0 אחוריות: 6 יציאות כניסת/יציאת , USB 2.0 שמע, כניסת מיקרופון, היקפי ומרכזי קדמיות: 3 י…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, אני צריך מפרט ממש בסיסי לאימא שלי, שמעולם לא נגעה במחשב. ישמש לאינטרנט, קצת אופיס אולי וכדומה. חשוב שיהיה הכל, מקלדת-עכבר-רמקולים-מסך וכו'.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. שלום מנורת CCFL בנייד שלי השלימה את מעגל חייה בהצלחה .. היא בעולם טוב יותר. הזמנתי לה מחליפה בסין אבל עד שזה יגיע... אני חייב די דחוף לתקן את הנייד אולי אפשר להשיג מנורה כזאת בארץ ? בכל מחיר הגעיוני - הרי היא עולה 30 סנט במפעל. ל T40 האהוב בעצם כל מנורה סטנדרטית ל 14.1 אינץ' תעזור רק שתהיה לבנה - זה לא למודינג ת ו ד ה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by dor2911,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בגודל 14 ומעלה, ראיתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=9809 יש לו מפרט די טוב ומחיר נמוך מאוד יחסית, האם שווה לקנות או שיש איתו בעיות ידועות? יש לכם אולי המלצה למחשב אחר עד 3000 שקל? תודה, דור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אנא הערותכם: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1053 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪656 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GP55UD3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Eco ₪676 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9D-4GBECO כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9500GT Silent 1024MB DDR2 PCIe ₪285 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4718462009795 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח (כמובן עדיף פחות אם אפשר), במשקל קל (2 קילו ומטה), ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה קצת פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם. המון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by amitey,

יש לי מחשב נייד ישן של דל אני רוצה להחליף את ה HD למשהו יותר גדול . האם יש משהו מיוחד או שכל דיסק יכול להתאים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by elad-k1,

שלום אני צריך המלצה על מחשב נייד לצרכים בסיסים אינטרנט משחקים וזהו בגדול, עד 4000k! תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ועבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך 22-24 אינץ'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by roeesnir,

אני מחפש מטען לGigabyte W536M. למור לוי אין מטענים כאלה, ולא מצאתי גם באיביי. על המחשב כתוב 19V 3.42A. זה משנה כמה וואט? כי לא כתוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, אני מתלבטת בין 2 דגמים של טושיבה: מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1GH מסך 16 , מעבד i5-430M , זיכרון 6GB , דיסק 500 , כ.מסך Geforce 330m, משקל 2.8 , מ.הפעלה Windows 7 Premium http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2995 מחשב נייד Toshiba Satellite L505-141 מסך 15.6 , מעבד I5-430M , זיכרון 6GB , דיסק 500 , כ.מסך Radeon 5165 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2973 מה אתם אומרים? הכרטיסים המוצעים פה מספיק חזקים? איזה יותר מומלץ? תודה J.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by grasec,

so im about to buy my second rig from KSP and this is the rig CPU: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray CPU FAN: Thermaltake Silent 1156 CLP0552 M.Board: GIGABYTE P55M-UD2 Memory: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel VGA: GIGABYTE HD 5770 1GB HDD: Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB Optical Writer: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA Power Supply: SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail) Case: CoolerMaster CM 690 II Plus Black well this is it im pretty locked on everything but plz do leave comment and ideas for improvements thanks in advance yours Grasec BTWmy top budget is around 4.4-5k so yeah dont…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 בערך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? פיתוח/תכנות, שימוש כללי, צפייה בסרטים (תכני HD) וקצת משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך. ברזולציה: 1920x1080 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מ"ה, צריך הרכבה 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה בת"א או בשרון. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי שיהיה USB3 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? ראו 12 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכ…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש לקנות ממש בימים הקרובים בארהב (אמזון, בסט ביי וכו), במחיר של בסביבות ה500$. מסך 15" שיהיה חזק כמה שניתן ועם זכרון גבוהה כמה שניתן (במסגרת המחיר), וחשוב מאוד שיהיה אמין. המחשב לשימוש של צילום וידאו בHD וסטרימינג לאינטרננט (ערוץ LIVE). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים בהגדרות בנוניות -, צפיה בסרטים, הרצת פרוייקטים כגון SETI, REOSSETA וכו, * גודל המסך? 14-16 * משקל רצוי? פחות מבין בזה אבל אני רוצה מחשב שאני יוכל ללכת איתו ממקום למקום נסיעות וכו (אבל זה לא קורה יותר מידי אם בכלל...) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הייתי רוצה מחשב שיתן לי לראות לפחות שעתיים וחצי של ססרט על מסך מלא (אם זה אפשרי דבר כזה למחשב כמו שאני מבקש) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רק פלוס * בלוטות? פלוס * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 מינימום 7200RPM עדיף נראה לי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? פלוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב שאם אני אראה סרט א…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. שלום ברותי מחשב lenovo sl510 2847 qbg אני מנסה לסנכרן את טלפון בעזרת ה BLOETOOTH אך מקבל הודעה שאי אפשר להשתמש ב BLUETOOTH בבדיקה ב DEVICE MANAGER לא ניראה שיש התקן BLUETOOTH למרות שבדף הנתונים מוגדר שיש מישהו ניתל בבעיה הנ"ל - מה יש לעשות תודה מראש :-[

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  24. אהלן, אני מחפש מחשב בתקציב נמוך יחסית שיעבוד טוב מבחינת OFFICE INTERNET, אולי קצת סרטים וסדרות ב HD ולא הרבה מעבר. אני מחפש מחשב יציב, שיחזיק למטרות הללו יחסית הרבה זמן, ואם אפשר שיהיה בנוי מרכיבים חדשים יחסית על מנת שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד בקלות יחסית. חשבתי על שני כיוונים, או AMD, או I3, האם התקציב נמוך מדי ל I3 , ומה ההיתרונות והחסרונות של מערכת I3 לעומת AMD ? אשמח לכמה אופציות של מפרטים באזור ה1500 כמו שציינתי, אפשר מעט יותר, אבל לא להשתגע. המפרט צריך לכלול HDD וצורב DVD, אבל ללא ציוד היקפי בכלל. (ונראה לי שבתקציב כזה ולצרכים הנוכחיים, אין סיבה לשים כ.מסך, במיוחד שתמיד אפשר להוסיף בעתיד) שקט לא חשוב במיוחד, ובכל מקרה למיטב ידיעתי מערכות מהסוג הזה לא רועשות ב…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  25. שלום לכולם, אני רוצה בזמן הקרוב לקנות מחשב נייד, אני סטודנט ומטרות המחשב הן: גלישה, סרטים, תכנות וכדומה.... אני צריך מחשב בעל מסך כמה שיותר גדול, המשקל לא חשוב, ושהסוללה שלו תחזיק מעמד כמה שיותר (כמובן יחסית לגודל המסך). המחשב גם צריך להיות מסוגל לעלות משחקים בסגנון SC2 לא צריך משחקים יותר כבדים. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים