עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מבקש לרכוש מחשב נייד של DELL מסדרת inspiron N5010 בירושלים. אודה לכם על המלצה על חנות ותיקה ואמינה ועל דגם בעל ביצועים חזקים לעבודה מאומצת עם אוטוקאד. תודה רבה על הסיוע

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by talbo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי בעיקר משחקים ועירכת וידיאו וכמובן תוכן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידיאו אבל עם תוכנות שמיועדות לחובבנים למשל: Pinacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  3. לאחר גסיסתו בטרם עת של הנייח שלי ששירת אותי נאמנה במשך כ-6 שנים,אני רוצה לבדוק את האופ' לרכוש "מכונה משומנת" שתשמש אותי לשנים הבאות. מבחינת שימושים - אפשר להגיד יותר עבור סרטים/סדרות ופחות עבור משחקים,אבל יש רצון לפנות יותר זמן עבור משחקים בעיקר אסטרטגיה ופעולה 3D ולכן ארצה לנצל כמה שיותר את התקציב הנתון ובאפשרות לחרוג ממנו. כרגע אין לי צורך בציוד היקפי,אבל בעתיד אני מתכוון להוסיף X540+MX5500 כשיהיה פחות לחוץ מבחינת התקציב. בניתי מפרט לדוגמא מסקאי פיסי(יש לי נסיון לא רע איתם וגם מבחינת מחירים הם סבבה ולכן אעדיף מפרט משם). כמו כן הוספתי הערות ושאלות שלי לסגירת המפרט בפנים ולפי ההצעות אוכל לחפור קצת יותר לעומק. תודה לכל העוזרים. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1377 כמות…

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  4. אני ממש לפני הזמנה בTMS והייתי שמח להצעות איך לקצץ\לשפר את המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]893₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 15%, bg…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  5. להלן מפרט שהציעו לי למחשב לעריכת וידאו Mother board - P5n32-sli deluxe P4 3.0ghz 1mx2 775 Memory - 512 mb 533 mhz ddr2 *4 Hard disk DiamondMax10 160GB SATA/300 *2 F disk 1.44 מארז- ATX P4 775 צורב 6sa-4167bB Gf 7600GT NVIDIA 256NB DDR3 DVI+VIVO PCI-E *2

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by Yuval Schlosser,

j

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  7. Started by ofirxp,

היי ! מישהו יודע מתי מגיע הנטבוק המדהים הזה לארץ??

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by msean,

מטרות המחשב: לימודים, כנראה אלמד ניהול מערכות מידע, אשמח שיריץ גם מעט משחקים אולי 940gt או r7 שיריצו cod וכו גודל המסך: 14 אינץ ללא מגע מט רזולוציית המסך: fhd לפחות דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: באזור ה2 קילו ומטה האם נדרש זמן סוללה ארוך: סביר ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ssd 256 כונן אופטי: מוכן לוותר האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL שמת…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם, אני מחפש מחשב עבור אמא שלי בסכום של עד 2,000 ש"ח, עדיף בכיוון 1,500. השימושים הם ביתיים סטנדרטיים (קריאת מייל, אופיס, גלישה באינטרנט וכדומה). לא מתוכנן שדרוג עתידי של המחשב, אין צורך בציוד היקפי או בחלקים מיוחדים, לא מתוכנן OC. נשמח שהמחשב לא יהיה רועש מדי מן הסתם, אבל זה לא עקרוני מאוד. תודה רבה מראש, שי

10. Started by מירי קאהן,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שמתאים לעריכת תמונות (לייטרום ופוטושופ) צלמת אני ממש לא מבינה בזה. ואשמח לקבל המלצות למה עלי לשים דגש? מה חשוב? מה ניתן לוותר? אשמח לקבל גם שמות של חברות , דשמים וכו' גובה תקציב 4500-5000 אשמח לקבל מידע והמלצות

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  11. שלום אשמח לקבל הצעת מפרט מחשב למדיה סנטר (HTPC) ושיוכל גם להריץ משחקים (לא מאוד כבדים) בסביבות 5000 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט על כל מרכיביו (אין צורך ב OC) מעדיף מערכת מבוססת אינטל, ומעדיף כרטיסי מסך של ATI-AMD יכולות הצגה 1080P מלאות גם דרך רשת בקצב העברה גבוהה. יכולות טובות לעיבוד והעברת קול (ותמונה) למערכת (עם רסיסר שתומך ב 1.4 HDMI) המחשב צריך לכלול נגן BlueRay (עם יכולת צריבה) יכולת של USB3 ו- SATA3 או רכיבים שידרוג עתידי המחשב לא צריך לכלול צג (יחובר לטלויזיה LED גדולה) בנוסף אשמח לקבל המלצה למע' הפעלה למחשב הנ"ל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לא לעבור את זה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים אבל גם סתם באנטרנט ככה! במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * רזולוציה של המסך שלי 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים, שיריץ משחקים חדשים על גבוהה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ---גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב …

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  13. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפיה בסרטים + עריכה גרפית בסיסית (Solidworks) * גודל המסך? 15 פלוס מינוס. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לעבדה רציפה וHDD חיצוני לגיבוי * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אם יש אפשרות זה מצויין! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי מניח שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לHP החדשות יש מקלדות די נעימות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by sbf80,

אחרי כמה הערות מחברי הפורומים הרכבתי מפרט חדש. שימושים: אופיס (עם דגש על שימוש כבד באקסל), תוכנות סטטיסטיות, גרפיקה (פשוטה יחסית), אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (לא דרוש לי ביצועי תלת-מימד גבוהים). http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 + 0 7914 Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 426.00 ¤ 1 426 ¤ 1 8956 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1810.00 ¤ 1 1810 ¤ 2 6966 WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD 440.00 ¤ 1 440 ¤ 3 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 136.00 ¤ 1 136 ¤ 4 9322 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P LGA775 Motherboard 740.00 ¤ 1 740 ¤ 5 7380 Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1571.00 ¤ 1 1571 ¤ …

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  15. אני מחפש לרכוש נייד 12,13 אינטש' מסך מאט משקל עד 1.6 קילו זמן סוללה ארוך מיועד ליישומים צנועים של אינטרנט, אופיס , סרטים כמו כן יתרון ליכולת הרצת סרטים HD + יציאת HDMI תקציב עד 4K נראה לי מכובד מאוד חשבתי על ASUS Eee PC 1201N אבל יש לו מסך מבריק חשבתי גם על Acer Time Line 8371 עם מעבד SU3500 אבל הבנתי שהוא מעבד חד ליבתי חלש למדי (ובלי יציאת HDMI) אשמח לקבל רעיונות נוספים גלעד

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  16. היי המחשב הישן שלי מ-2012 גוסס ואני צריך מחשב גיימינג בינוני. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, ללא חריגה (למעט מערכת הפעלה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עד 1080p באיכות גבוהה (לא "אולטרא"), עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD מלפני שלוש שנים, לא בטוח אם כדאי להכניס אותו למחשב חדש... 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …

17. שלום, אני מחפש לקנות מחשב לישיבה, המחשב אמור לשמש בעיקר לשמירת קבצי mp3 וכן להשמעתם. לכן נדרש הארד דיסק גדול יחסית ( אני מניח שבאזור ה 500gb - ואם אפשר יותר ). ללא ציוד הקפי ( מקלדת וכו' או מסך ). כל הרכיבים ההיקפיים - כ.מסך/קול וכ'ו יכולים להיות מובנים OnBoard . במידה ונדרש, ניתן לחרוג מהתקציב עד +-300 ש"ח. תודה מראש! עדכונים קטנים : נדרש זיכרון RAM של 2-3 ג'יגה ( עדיפות לעבודה ב dual במידה וניתן ). נדרשים הרבה פורטים של - USB ,באיזור ה 8-10 ( ניתן להשלים על מה שניתן עם המארז ע"י כרטיסי PCI ) עדיפות ל 2 הארד דיסקים ( אחד פעיל ואחד לגיבוי ) - שירכיבו סה"כ 500 ג'יגה. אני מעוניין לדעת על המערכת ללא תשלום על הרכבה ( בנייה עצמית ) וכן ללא מערכת הפעלה. תודה רבה רבה לכל מי שיע…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by o.j,

האם יש בעיה מסויימת עם מחשבי LG? אני עומד לקנות אחד לאישתי ורציתי לדעת מה הדעה שלכם.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by Itaylasman,

אהלן, אני אשמח לקבל חוות דעת על לפטופ‎Acer Aspire AS5738G-644G32MN ‎ או לחילופין הצעות ללפטופ לשימוש יום יומי של סטודנט וגם קצת מולטימדיה(סרטים וכו') התקציב שלי מוגבל ל4K... תודה על כל עצה ;D

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  20. אז ככה , עוד חודש ככה אני קונה מחשב ללא מסך וציוד נלווה (חוץ מסטיק למטוסים , נדבר עוד חודש ... ) ויש לי פה התלבטות מעניינת, כמובן שהפתרון הזמני הכי טוב יהייה פשוט לשמוע אותכם , מה עדיף , לקנות לוח אם שתומך בSLI , שבמחירים שלהם אני מקבל גם המון פיצ'רים שאני צריך (יותר יכולת אוברקלוק למשל) , ולקחת גם שניי כרטיסיי מסך MID שביחד יהיו חזקים טיפה יותר מכרטיס HIGH-END (ככה שבתכלס אני גם יכול להשוויץ שיש לי SLI וגם מקבל לוח טוב , עם שידרוגיות , שפשוט מתוכנן לעוצמה גבוהה ) או לקחת כרטיס HIGH END ולוח "עממי" יותר ? (ככה שיש לי כרטיס מסך חזק אבל שלא שווה כל שקל שאני משלם עליו , כמו לקנות 7900GTX במקום שניי 7600GT שמשתווים אליו וקצת יותר במחיר יותר זול , שאת ההפרש אני משקיע בלוח אם מ…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by hananmori12,

שלום, יש לי חבר שמחפש מחשב, יש לו מסך של סמסונג בגודל 23" ככה שהוא צריך רק מחשב נטו, מה המפרט הממולץ למחשב שיוכל להריץ משחקים וכל מה שכרוך מסביב ב3000 שקל? תודה ושבת שלום, חנן

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by iz,

בשורה של ה-Fים מופיעים לי לחצנים של השמע, תאורה וכו' ואם אני רוצה לעשות רענן לדוגמא אני צריך ללחוץ על כפתור FN + F5 איך אפשר לעשות שה-Fים יהיו הברירת מחדל ואני לא יצטרך ללחוץ כל פעם FN + F תודה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. כמו בכותרת. אני מחפש מחשב 13.3 אינץ' לשימושים עסקיים. אינטרנט, מייל, ישומי אופיס וחשוב גם שיוכל להציג סרטים באיכות גבוה. אחרי המון חיפושים וקריאת חומרים ננעלתי על שני הדגמים האלה ואשמח אם תעזרו לי לקבל החלטה איזה מבין שניהם עדיף. ממה שהבנתי עד עכשיו, ההבדלים בניהם הם: הלנובו קל ב100 גר' הסוללה של הדל מחזיקה שעתיים יותר (לפי מבחני הרצה בחו"ל) לדל יש מקלדת מגניבה בטירוף עם תאורת רקע לשניהם אחריות 3 שנים לשניהם אותו מעבד (i3) ואותו גודל זיכרון לדל הארדיסק גדול יותר (500 ג'יגה לעומת 320 בלנובו). שורה תחתונה - מה עדיף? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by antique,

שלום, לפני כמספר חודשים פתחתי אשכול בו רציתי לקנות מחדש חדש וקבלתי מכם המלצה. עקב מספר בעיות בסופו של דבר המחשב לא נקנה, וכעת אני שוב רוצה לקנות אותו. כפי שאני יודע בעולם המחשבים כל הזמן יוצאים חלקים חדשים, מחירים של חלקים משתנים וכו', אז אני מעתיק לפה את הדרישות שלי ואת המפרט שהצעתם לי דאז, ואשמח אם תעשו שיפורים רלוונטיים. אני אוכל לענות על שאלות היום, כאשר מחר אני חוזר לצבא ואשוב ביום רביעי לענות על שאלות נוספות, בציפייה לסגור את העסקה עד יום שבת הבא. תודה רבה מראש לעוזרים. התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפ…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  25. אני גרפיקאי במקצועי...מחפש מחשב נייד עם כרטיס גרפי החזק ביותר שהתקציב מרשה לי שיהיה הרבה מקום בקשיח וסוללה טובה תוכנות 3d 2d רינדורים וכל מה שבניהם חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב ולא בעל מימדים מפלצתיים - עיצוב "נקי" 17" עם רזולציה טובה(אם אין ברירה מתפשר על 15 עם הביצועים חזקים יותר ביחד למחיר) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים