עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן. מחרתיים אני מזמין את המחשב. המחשב הוא למשחקים, סרטים, הורדות ומוזיקה. אם המפרט הוא טוב, ואין מה לשפר, אשמח לשמוע תגובות. אם יש מה לשפר, אשמח לשמוע הצעות. ----------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד-AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz 512KB Cache 939 PIN BOX WINCHESTER לוח אם- Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound דיסק קשיח- Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=133&osCsid=5d717a4c6169868bb326d69e146aea00 זיכרון- Geil Dual DDR Kit 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz Value Series http://digma.co.il/shop/product_info.php?produc…

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by yaron86,

יש את הלפטופ של Asus TUF Dash F15 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=39051 אני רוצה להתקין עליו תוכנה מסויימת של תופים שיש שם ספריית סאונדים של 500GB, לשם כך אני רוצה לחבר לו עוד HD פנימי מישהוא יכול להגיד איזה סוג HD פנימי נוסף צריך לחבר לו? בין אם זה m.2 או 2.5inch וכו'.. תודה

3. טוב ויתרתי על רעיון הHTPC. אז הנה המפרט המעודכן. CPU: Intel QX9650 3GHZ 12MB ¤1300 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler, יחידות 1 ¤250 DFI Lan Party DK P45-T2RS PLUS + ABS, יחידות 1 ¤720 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5, יחידות 1 ¤590 SEAGATE ST3750640AS 750GB SATA2 7200RPM 16MB , יחידות 1 ¤430 SAPPHIRE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E, יחידות 1 ¤1390 CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu, יחידות 1 ¤470 PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail , יחידות 1 ¤520 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5650 המפרט הורכב באתר:נעה מחשבים מתלבט לגבי הקירור, ניראה לי שהוא יהיה טוב (מתוכנן OC) אבל אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע... ולא את הULTRA 120 EX הוא יקר ובא בלי מא…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by Shalti,

הרכבתי מפרט לתקציב של 2500 ש"ח (אפשר לחרוג עד 300 ש"ח), ללא מסך. מטרת המחשב: עריכה גרפית, פיתוח ב-Visual Studio, סרטים (720p), ומשחקים (רק שירוץ נורמלי, לא בהגדרות הכי גבוהות). את המפרט הרכבתי בחנות http://www.tms.co.il/ והוא כדלהלן: מעבד: AMD Athlon II X3 435 לוח אם: Gigabyte GA-785GMT-USB3 כרטיס מסך: Sapphire HD 5570 1GB זיכרון: A-Data 3GB (3x1GB) DDR3-1333 CL9-9-9-24 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ספק: Seasonic 400Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA מארז: THERMALTAKE WING RS 301 קירור: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes AM2/AM3 סה"כ: 2526 ש"ח אני יודע שעל הלוח יש כרטיס מסך (on board), אז אני מתלבט בין להחליף לוח, או במידה והכרטיס on bo…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  5. מחפש מחשב Ultra Book שעונה על הצרכים הבאים: גודל מסך: 14 אינץ'. רזולוציית מסך: FHD 1920x1080 סוללה: סוללה חזקה. מעבד: i5 \ i7 מטרות המחשב: תכנות וסרטים. הערות: שאר הקריטריונים אני יותר גמיש. תקציב: אני רוכש את המחשב באילת, נגיד כרגע עד 4500 ש"ח (רצוי פחות). שקלתי לרכוש את המחשב הבא: Lenovo Flex 2 http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..432.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23692&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אל הבנתי מחבר שהסוללה קצת מזייפת. אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by naorai,

אז קודם כל שלום לכולם מזמן לא הייתי בפורום, its good to be back אוקיי אז ככה הגיע הזמן להחליף את הטרנטה, אני צריך לקנות שילוש, כ. מסך, hd, מארז וספק- ב4.5k, אני מתכוון להרכיב את המחשב- כלומר אין לי בעיה לקנות כל חלק מחנות נפרדת. אני חשבתי משהו בסגנון של amd 64 3000 954 nf4? אולי של gygabyte geil value dual (2*256) sapphire 9800p or 5600gt wd 80gb 8mb sata case- dont care too much dp 101 and perhaps 350w enmarx or truepower קיצר תודה מראש לכולם!!!

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by tvholic,

בניתי מפרט למחשב טוב ואמין לשימוש אינטרנט, אופיס, סרטים ודי זהו. בלי משחקים והורדות, די עבודה משרדית ואינטרנט והרבה חלונות פתוחים במקביל. בהתחלה הלכתי על הלוח 73PVM S2H שעולה בערך 350 אבל אז ראיתי את הלוח הזה של DFI ב375. הוא נראה לי הרבה יותר טוב והתוספת ממש לא מפריעה לי. נראה לי גם שהמחיר סביר. התקציב הוא עד 2000 לפני המסך והיקפי. הוספתי כאן אפילו צורב SATA כי הישן שלי הוא IDE (אתם חושבים שזה משנה בכלל??) בקיצור, מה אתם חושבים? Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1380 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775, יחידות 1 ¤104 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=262 DFI LANPARTY UT UT P35-T2R…

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  8. כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.[br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 13:49:46 סליחה שאני מקפיץ,אבל לאף אחד אין מושג לגבי בעיה זו ממה היא יכולה להיות?חשוב לציין שהבעיה לא תמיד

9. Started by Itaylasman,

אהלן, אני אשמח לקבל חוות דעת על לפטופ‎Acer Aspire AS5738G-644G32MN ‎ או לחילופין הצעות ללפטופ לשימוש יום יומי של סטודנט וגם קצת מולטימדיה(סרטים וכו') התקציב שלי מוגבל ל4K... תודה על כל עצה ;D

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  10. Started by BoofiZ,

היי יש לי מחשב נייד LENOVO T410 ופלזמה של LG אני מעוניינת לחבר את הנייד לטלויזיה. איזה כבל אני צריכה ואיפה קונים אותו?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  11. Started by ijdm01,

איזה כרטיס מסך ממולץ בסכום הנ"ל RX 470 או GTX 1050TI או GTX 1060 ? האם יש יתרון שהמסך יהיה תואם מבחינת פרוטוקול freesync לרדאון או G-Sync ל GTX ? תודה, משה

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by mainframe,

היי, אשמח לקבל המלצה למחשב בסיבובות 3000 ש"ח למטרות לימודים (בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטונים ומצגות): * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14, לא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך?סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בין 1.5 ל2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן כמה שיותר יותר טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן - אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  13. קיבלתי מעבד מסוג core2extreme QX9650 ואני רוצה לבנות סביבו מחשב. תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3500 שימושים: office, אינטרנט, צפיה בסרטים (לא HD).בעתיד כנראה גם משחקים. זה יהיה המחשב העיקרי בבית לשימוש האישה(וורד, אופיס) והילדים (בעיקר אינטרנט ומשחקי פלאש) יש צורך בכל הציוד ההיקפי (כיום משתמשים במחשב נייד גוסס) יש צורך במערכת הפעלה בעברית אין צורך באופיס צריך הרכבה בחנות. ע"פ הצורך אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח אשמח (אם אפשר) גם לקבל שם של חנות מומלצת באיזור חיפה לביצוע הנ"ל תודה טל

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  14. בהתתחלה רציתי לקנו תלפטופ asus zenbook duo pro עם מעבד i9 32giga אבל קיבלתי חוות דעת שהוא לא יריץ לי משחקים כמו שצריך וזה סתם גימיק האם לדעתם זה נכון והאם יש לפטום שיותר טוב למשחקים ממנו מוכן להוציא עד 13K

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by Gliding,

היי, אני שונא לכתוב דחוף, ולכן התנצלותי מראש. עם זאת, המצב דורש דחיפות מכיוון שמחר טסה ידידה שלי לארה"ב ואני צריך להחליט מה לעשות.. אז כך: המחשב: XPS 13" http://www.dell.com/us/en/home/performance-deals/fs.aspx?refid=performance-deals&s=dhs&cs=19 זה שמופיע בצד שמאל..999$ וכולל את כל העולם ואחותו (חוץ משדרוג של 25$ לכרטיס XFI ועוד 75$ ל-8600). אני יכול לשלוח אותו לכתובת של משפחה של ידידה בארה"ב והיא תחזיר אותו לארץ באמצע אוקטובר איתה . או לשלוח אותו דרך GLOBALSHOP מה שמייקר את הסיפור ב-300 דולר (כי באמת צריך להעביר אותו דרך המכס ) יש שני דברים שמדאיגים אותי במשלח למשפחת הידידה: 1. מה עושים באתר של דל עם מספר הטלפון שאני נותן במעמד ה CHECKOUT? האם אני יכול ל…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  16. מפרט לגיימר חזק ביותר אממ... תפציצו וד"א המפרט רק מ-TMS

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VISUAL STUDIO תדירות גבוהה, פוטושופ מזדמן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  18. קודם כל תודה על המפרט הקודם שהכנתם עבורי. ועכשיו למחשב המבוקש הבא: בעיקר חשוב שיהיה ציוד אמין 1.. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס , אינטרנט ומשחקים פשוטים (לא תלת מיימד) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא דרוש צורב וכונן תקליטונים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צו…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  19. שלום, אני מחפשת מחשב נייד ואשמח לייעוץ בבחירה. אני אשתמש במחשב לעבודות משרדיות- סטודנטית שרוצה לקחת את המחשב לאוניברסיטה ולשימוש ביתי בדירה של אינטרנט, אופיס וצפייה בסדרות וסרטים (לא HD). מחפשת מחשב קל יחסית (עד 2.5-3 קילו), גודל מסך לא כזה עקרוני אבל עדיף בסביבות ה13-14 אינץ'. מבחינת זמן סוללה אני אצטרך משהו כמו שלוש וחצי שעות. צריך שיהיה במחשב אפשרות חיבור לWIFI, USB2 ולא איזה משהו מיוחד. אין צורך בכונן אופטי. אחריות ארוכה ככל האפשר מיצרן טוב. טווח המחירים עד 3200 ש"ח. תודה אלה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  20. שלום לכולם, אודה מראש עד העזרה בבחירת מפרט למחשב, מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-HD והדמיות 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVIS MEDIA COMPOSER - כבד, AFRER EFFECTS - תדיר, 3D MAX - תדיר. הכל לצורך פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by nitsanroz,

מעוניין למכור כמה לבקש עליו? מארז גנרי ספק כוח real 400w לוח אם MSI 649 NEO-V מעבד פנטיום 4 775 3.0ghz דיסק קשיחsata2 WD 160JS צורב DVD NEC 3520A זיכרון TWINMOS 2X0.5GB 400mhz cl2.5 pc3200 ddr כרטיס מסך radeon 9250 64bit 128mb floppy 1.44 מקלדת ועכבר ללא מסך

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by shime800,

היי מפרט מחשב מעבד i7 8700k coffelake קירור מעבד noctua nh d14 לוח אם gigbayte b360 aorus gaming 3 wifi זכרון corsair 16gb 2×8 2666 mhz cl16 vengeance lpx מארז antec p8 tempered glass case ספק כוח antec 650 pro ssd crucial 275gb mx300 m.2 דיסק קשיח wd black1.5 tb 7200 rpm 64mb כרטיס מסך gigabyte geforce gtx 1060 g1 gaming vr הספק כוח שלקחתי הוא מספיק? אין למושג איך כמה ווט אני צריך כאשר המערכת בעומס כבד

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by g1zey,

טוב אז אני צריך מחשב חדש סוף סוף . הדרישות הבסיסיות הם : מסך LCD 19 inch .. וזהו בגדול , לא צריך רמקולים מקלדת עכבר ושטויות כאלה , תודה מראש . חשוב מאוד לא לעבור את גבול 8500 .

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by psybrain,

אשמח לקבל חוות דעת על מפרט מחשב לצורך גיימינג, עריכת וידאו, תמונות ומולטימדיה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24468

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  25. שלום לכולם, צריכה את עזרתכם. יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g מזה מספר חודשים יש כמה תקלות מוזרות במחשב שלי. הבעיה היא שלמרות שהמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיעה למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% - כך שיוצא מצב שתמיד צריך להיות מחובר וזמין למטען. המחשב ברשותי מזה כשנתיים, פחות או יותר. בנוסף, המקלדת קשה מאוד! צריך ממש להתאבק לפעמים, ודבר זה פשוט מתסכל באמצע הקלדה מהירה באמצע שיעור (סטודנטית) יתרה מכך, קרה לי בחודשים האחרונים שפשוט חלונות נסגרים מעצמם, כאילו נלחץ משהו במקלדת ונסגר החלון (קרה בכרום - דפדפן, ולא פעם ב word 2010 - נמחקו לי כתוצאה מכך שיעורים שלמים....) אין סיכוי שמדובר במישהו שפרץ וכו' היות והמחשב עבר פירמוט וניקוי כולל, כמו כן קיים ESET Sma…

• 1 תגובה
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים