עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MS-D,

שלום ! בימים אלו אני הולך לקנות מחשב חדש ;D , ואני נורא מתרגש . יש רק בעיה אחת עד לא החלטתי על מה ללכת .. :-\ ורציתי לתעזרו לי , אני מאוד ביקורתי (סליחה) ויש לי הרבה בקשות אז כחה .. התקציב שעומד ברשותי הוא 6000 ש"ח ואני צריך מחשב עם כל הציוד ההקפי (עכבר , רמקולים ,מקלדת ומסך). הייתי רוצה שהמחשב יהיה מבוסס AMD (בשביל לחסוך כסף לשאר המוצרים) , אפשר לקחת את ה-2500 עם לוח האם NF-7 , ואני דיי רוצה גם את ה - 9600XT (מחכה ל-HL2) .. המחשב הוא לצורך משחקים כבדים וסרטים (אני מזכיר אני צריך אם ציוד הקפי) . בתודה מראש ! *עריכה - הייתי רוצה גם צורב אם ניתן כמובן .

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  2. מחפש מפרט למשחקים (כבדים, קלים, מה שבא ^.^ כל שבועיים אני משחק במשהו אחר), פוטושופ מדי פעם, אופיס, סרטים אין צורך בציוד היקפי\צורב וכו'.. ויהיה OC, אבל לא משהו רציני :] זהו בערך :}

• 17 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by aya zaken,

שלום אני הדיוטת מחשב ומאד אשמח לעזרה. כרגע משתמשת בלפטופ עם מערכת סלרון בן שמןנה שמתחנן לפנסיה כבר... מחפשת מחשב עד 2000 שח עבור: גלישה, אופיס, מצגות, סרטים, בניית אתר בוויקס רמקולים טובים, קל, מסך טוב כל מה שאפשרי לבקש בסכום הצנוע שיש לי. קראתי סקירות טובות על ה lenovo ideapad yoga 300, אבל אחי אמר שקנה ואחרי שבועיים התקלקל לו ואחכ שמע שהתקלקל לעוד שני חבריו שקנו, אז לא יודעת. מאד אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה סבבה כל עוד זה לא פגיעה משמעותית באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש חייבים אז 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החל בוורקראפט 3 דרך Total War ועד דברים כבדים ממש כמו Crysis וAC3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  5. שלום לכולם - נתחיל בעובדה בטוחה - המחשב יהיה בעל מסך 24" (או הEIZO S2431W או הDELL 24) - השקט חשוב והקירור אפילו יותר מכיוון שהמחשב יהיה בחדר ללא מזגן כרגע (עד שיהיה לי כסף לקנות שטויות שוב) ועם אוברקלוק קליל יחסית. - כרטיס מסך שיחזיק את כל המשחקים החדשים כך שאני אוכל להנות מהמסך האיכותי. - מולטי-סטקינג,קידוד+אופצייה לשימוש ב3D בעתיד ללא חשש ועיכובים (כך שהשאלה היא CI7 או Quad מבחינתי מכיוון שאין תיכנון לשידרוג בשנתיים הקרובות). - ברשותי כבר הZ-5500 בקופסא ככה שהשאלה האם הלוח אם יהיה מספיק בשבילם או לקנות בנוסף כרטיס קול (אסוס?) - מקלדת+עכבר+פאד איכותיים והכי חשוב נוחים לשעות עבודה רבות ושימוש במשחקים גם. - אני ככל הנראה יהיה מעוניין בVelociRaptor 150GB אחד למערכת…

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by foniko,

* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata מעל 500GB * כונן אופטי לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * תכונות מיוחדות: מערכת הפעלה ווינדוס 8 איך הדגם הבא? Dell inspiron 5537 http://ksp.co.il/?select=.268..271..432.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20711&txt_search…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  7. לרגל נסיעה לחו"ל, מחפש המלצה למחשב נייד לגיימינג (כרטיס נייד, קול ומעבד חזקים) בתקציב של עד 2000$. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח מאפס, אין צורך בעכבר\מקלדת\מסכים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-500 ש"ח, אם יש הצדקה משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? (בתקווה) גבוהות 3. האם…

10. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, 3dmax, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו השבוע והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4500 עד אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. זה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mush…

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by NadavAfuta,

היי, אמא שלי צריכה מחשב לצורכי אדריכלות. היא עובדת בעיקר עם AutoCAD וSketchUp. הבנתי שלצרכים האלה עדיף להשקיע בזכרון ומעבד מאשר כרטיס גרפי. בינתיים הרכיבים שלהבנתי יספיקו הם: i5 2500k 8GB DDR3 אשמח למפרט מלא ללא ציוד היקפי.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by shuy,

לוח: DFI LANPARTY PRO 875B מעבד: Pentium4 3.2E GHz זיכרונות: 2X DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling (סה"כ 1GB) דיסק: Western Digital 250 GB / 7200 RPM / 8 MB CD: ASUS X52 צורב DVD: Sony DRU710A ספק: Antec True550 (550 Watt) כ.מסך: Gigabyte GeForce FX5900XT 128 MB כ.קול CREATIVE LIVE! 5.1 ועוד כמה דברים שאני מעביר מהמחשב הישן כמו עכבר אופטי-אלחוטי של לוג'יטק, DVD של LG

13. Started by m-o-r,

זה המחשב שלי אני רוצה מחשב חדש יש לכם המלצות

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by רז יחזקאל,

איך המפרט הבא: מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ¤ 1 ASUS Commando 965P LGA775 1400 ¤ 1 CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII 1165 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 470 ¤ 1 ASUS GEFORCE 8800GTS 640MB PCI-E 2900 ¤ 1 LG GSA-H12N DVDRW X18 DUAL LAYER BLACK/WHITE 185 ¤ 1 THERMALTAKE MAMBO BLACK 370 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 660 ¤ 1 Logitech Deluxe Keyboard Black OEM 60 ¤ 1 LOGITECH OPTICAL MOUSE PS2 55 ¤ 1 Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler 285 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8160

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by solantel,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מדיה סנטר לסלון. במפרטים המומלצים ראיתי שמומלץ מעבד i5 בעוד שקיבלתי הצעה מזיג זג ל i3. מה ההבדל בין במעבדים ומה לדעתכם מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by bluenote,

שלום לכולם, הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית לגבי מפרט המחשב המצ"ב. המחשב מיועד פחות או יותר לעבודות גרפיקה (פוטושופ וקצת תלת מימד - 3dsmax) וגם קצת לעבודות וידאו (after effects). התקציב הוא לא מאד גדול יחסית לשימושים (5000 ש"ח) אבל זה מה שיש. מעבד: core 2 duo E6750 2.66MHZ 4MB מחיר: 1,010 ש"ח לוח: Asus P5KC או Gigabyte GA-N650SLI-DS4 (nForce 650i SLI) - ATX מחיר: 770 ש"ח זיכרון: Twinmos 1024Mb DDR-II 800Mhz x2 מחיר: 220 דיסק: WD 3200AAKS SATA2 320Mb 16Mb buffer מחיר: 395 מארז: Thermaltake SopranoDX VE7000BWS או Antec SONATA II with 450Watt PSU מחיר: 595ש"ח או 729ש"ח ספק (במידה ולוקחים את ה-thermaltake): כ Thermaltake Power W0101 550W silent, 24pin מחיר: 39…

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית מעט תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by CrashZone,

מעבד: AMD Athlon 64 3800+ Dual Core, 2.0GHz , 1MB Cache, Socket AM2 , Stepping F2 לוח אם: FOXCON FM056 - VIA K8M890+8237R+ AM2 FSB2000 DUAL-4xDDR2-667 VGA PCI-Ex16 2PCI 6CH-Audio LAN ATA133 SATA-II RAID ATX זיכרון: 1024 MB DDR2 667Mhz דיסק קשיח: 80 GB 7200 RPM SATA II כונן DVDRW LG X 18 DUAL LAYER כרטיס מסך: GIGABYTE nVIDIA GeForce 7300GT 256mb 128bit DDR, PCi-Ex16, TV, DVI-I HDTV מארז DELUXE 500 watts POWER SUPPLY Keyboard+mouse+speakers מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME EDITION מסך ACER LCD 17 INCHES 8 MS 4890 ₪ זה מיועד לגלישה באינטרנט וקצת משחקים, לא הכי חדשים, אבל כזה שמדי פעם אוכל להעביר אליו משחק. התקציב נמוך - 4,500 שקל - והוא צריך גם מסך, גם מערכת הפעלה חוקית, ב…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  19. המחשב ישמש בעיקר למדיה -תמונות\סרטים\מוזיקה וכו המלצתי להם סטרימר אבל הם מבקשים ליראות אפשרות של מחשב כל מקרה חובה לתמוך בסירטי FHD -אבל לא צריך בלו רי כרגע צורב DVD יספיק בינתים וגם 1 טרה זיכרון ארד דיסק רצוי יצאת HDMI בכרטיס מסך שקט ככל הניתן יחסית למפרט ובמידה ואפשר שלט שתומך בWIN7 בתודה קרירין

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  20. חבר ביקש ממני עזרה ואני ממש לא מבין בנושא הוא צריך מחשב לעבודה ב AUTOCAD ו SolidWorks. אני לא יודע להגיד לכם מה בדיוק הוא עושה עם זה אבל הוא מהנדס מכונות אם זה עוזר. ניסתי קצת לחפש בפורום אבל רק יצאתי יותר מבולבל. ראיתי כל מיני המלצות על מעבדים,כמות זכרון,כמות של כוננים קשיחים,כרטיסי קוואדרו לעומת כרטסי מסךרגילים בקיצור זה לא התחום שלי ומחשבים זה לא התחום שלו ככה שכל אחד מנסה למכור לו איזה בוליש אחר. אין ממש תקציב מוגדר , השאיפה היא להוציא כמה שפחות אבל למיטב הבנתי אי אפשר להגיע למחשב נורמאלי אם מפרט בסיסי. בו נגיד שהקציב הוא סביב ה 3000 ואפשר לחרוג עד 4000 שקל כדי לקבל ביצועים נורמאלים/טובים תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by idanblu,

אני צריך מחשב פשוט לילדים קטנים (אינטרנט, סרטים, אופיס). לא משחקים. תקציב 1000. לא צריך הארד דיסק. (אני אעביר אחד ישן מאד, של 160GB, אבל הוא בסה"כ עובד..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

22. היי, אני רוצה נייד לעבודה גרפית ולפעמים להריץ איזה משחק. בהתחלה חשבתי משהו ב 4000 עם CORE I3 ו כרטיס של ATI 5470... ראיתי אבל באתרים שהכרטי 5650 ממש מריץ משחקים טוב לעומת ה 5470 שמריץ אבל על LOW... הקטע שהכי זול שמצאתי שיש בו 5650 עולה 5500 שקל. לדעתכם זה מצדיק את המחיר או שכמו עם מחשבים שולחנים עדיף לקנות משהו ב 4000 ואת הכסף שחוסכים משאירים בצד ומחכים שהמחירים ירדו.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: HP ProBook 4540s. אני לא קניתי את המחשב (קיבלתי אותו מתנה במסגרת תוכנית). על המחשב יש מדבקה של RADEON GRAPHICS אבל כל פעם שאני בודק איזה כרטיס מסך יש לי (everest, can you run it) זה מציג לי שיש לי רק intel 4000HD. למישהו יש דרך לבדוק אם הכרטיס המסך הנוסף קיים? כאשר חיפשתי את השם של המחשב שלי באינטרנט זה מצא לי את השם של הכרטיס הבא: AMD Radeon HD 7650M (1 GB and 2 GB dedicated DDR3) אבל יכול להיות שזה אותו שם של מחשב אם מפרט אחר ד"א מצאתי את זה באתר הנ''ל: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-3929941-3955552-5229455.html?dnr=1 אשמח לדרך לבדוק אם הכרטיס הנוסף קיים.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  24. ממקום לקנות את המערכות המורכבות כבר בחנויות ( עם איזה ספק ג'נרי ). אולי אפשר להוציא משהו עדיף ואכותי יותר כאן. אין כל כך הרבה פרטים. מחשב לילד קטן -איטרנט וסרטים. ללא ציוד הקפי ומסך. המחשב יהיה על מסך 22 ורזולציה 1680 1050 . חנות מעודפת TMS . מארז הכי קריר שניתן להכניס לתקציב. לא חשוב השקט.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  25. היי אני בונה מחשב לצורכי אינטרנט קצת משחקים ואני צריך שהוא יאפשר לי עריכת וידאו בצורה נוחה ושיהיה די מותאם לכך עכשיו בניתי מפרט ואני צריך יעול מחיר לפחות ב1000 שקלים אם אפשר אם לא לא נורא אבל אני בכל זאת ומעדיף ובכלל חוות דעת כללית תודה הבעיה העיקרית שלי היתנה בכרטיס מסך שאיני יודע במדויק עד כמה הוא משפיעי לעריכת וידאו וכדומה, מפני שבעיקר חיפשתי אחד עם VIVO. מעבדי אינטל‏ Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 610 1 610 זכרונות‏ DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingston 340 2 680 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RE…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים