ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שלי: מה אני יכול לשפר ב- 510 שקל שנותרו לי, בלי שקל אחד נוסף? תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לוח אם : Asus P5N32-SLI Deluxe Nvidia Nforce4 מעבד : Intel Pentium D 930 3.0Ghz Dual Core 2x2Mb Chache דיסק קשיח : Western Digital 160GB sata2 JS 8Mb Chache 7200RPM ספק כוח : ocZ PowerStream (SLI-READY) 520W כרטיס מסך : XFX GeForce 7800GT זכרונות : ocZ EL Dual Channel 2048Mb pc5400 DDR2 667Mhz Gold Memory צורב די וי די : LG GSA-4167B DVDRW Bulk איך הוא מחשב טוב ?? באם אני יצטרך מסך שתומך DVI בשביל הכרטיס מסך הזה ?? האם בכלל כל החלקים מתאימים ?? וכל דעה אחרת שיש לכם תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד עד תקציב של 2K. שימושים משרדיים - אינטרנט, סקייפ וכו'.. (לא תוכנות כבדות, לא משחקים כבדים וכו') רצוי מסך 15.6, לא יותר קטן מזה.. זמן סוללה לא קריטי כי המחשב יהיה ליד חשמל רוב הזמן.. חשבנו על המחשב הזה (החלפתי עכשיו לינק, בטעות שמתי לינק לא נכון) | http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SW7CD8585 דעתכם? האם יש משהו שעדיף בסכום הזה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושימוש אינטרנטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חוץ מוורד ואינטרנט אולי אולי LeagueOfLegends/CombatArms אבל זה לא כזה קריטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא בהכרח -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אולי אולי LeagueOfLegends/CombatArms אבל זה גם אם הוא יעבוד על כרטיס מסך של הלוח אם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש (גיימינג) יש לי 1900 דולר בארנק באמאזון מכרטיסי מתנה, אני רוצה בנוסף לכסף שיש לי באמאזון להשקיע פה בארץ 5000 ש"ח לשאר חלקי החומרה נגיד לקנות כרטיס מסך מאמאזון בעלות 1900 דולר ושאר הדברים פה בארץ ב 5000 ש"ח חשוב לי מאוד לקבל את מלוא הבצועים מסכום הכסף שאני משקיע (אין צורך בציוד היקפי) מסך אשדרג בעתיד לתאימות של המפרט שתציעו אשמח מאוד לעצות ועזרה
-
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
1. המחשב נועד בעיקר לצפיה בסרטים/קולנוע ביתי, עריכה ביתית לוידיאו ואודיו, שיתוף קבצים, מוסיקה ומדי פעם הרצות של MATLAB. ללא OC. 2. התקציב הוא 2000-2500 ש"ח ללא ציוד היקפי +מסך ב- 1100~. כאשר לגבי המסך, אני פחות או יותר סגור כבר על ה- CHIMEI-222h שזכה אצלכם בביקורות טובות וגם גנרי (מתאים גם לחיבור טלויזיה). 3. מעוניין להשאיר מהמחשב הקודם שני רכיבים עם חיבור IDE: א. כונן קשיח 320ג"ב (WD 3200AAJB ) ב. צורב DVD של LG אשמח אם תתיחסו לזה בהקשר לאפשרות לחיבור ללוח אם חדש או ההשפע על השקט (או החוסר שקט של במארז). 4. השקט חשוב 5.התאמה לניגון HD (אם לא עכשיו - אז שניתן יהיה לשדרג לכך במינימום מאמץ או מחיר) וחיבור כונן BLU-RAY (לכשיגיע). 6. מחוץ לתקציב - המלצה על מערכת הפעלה שתתא…
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח שאני לוכח מהמחשב הישן 300GB בערך ... מה אתם אומרים על המפרט- לגימיינג קל / בינוני - (משחקים כמו CS:S / CS / TF2 / MW3) [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪378[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-78LMT-S2P[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪282[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone…
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, צריך להרכיב מחשב חזק שיהיה עמדה מרכזית במשרד 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב להיות ישראלי ולחסוך אבל לא להתפשר על איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עמדה מרכזית לעבודה במשרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשחשבת, אופיס, גלישה באינטנט וקצת שליטה מרחוק. בכל זאת רוצה שהמחשב ממש מהיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתאמת מפרט של Lenovo T400 נתקלתי בכמה שאלות.. אודה לכם אם תוכלו לענות לי על כולם.. 1. בקשר לדיסק הקשיח.. 7200 סל"ד לעומת 5400 סל"ד.. מה יהיו ההבדלים מבחינת (ביצועים \ צריכת חשמל \ פליטת חום \ חסינות נגד פגיעות פיזיות) ?? בנוסף יש את ה- SSD שמוצע בנפח קטן.. מה יהיו ההבדלים באותם היבטים ?? 2. רשמו שם: Selection of Intel Turbo Memory hard drive cache does not allow a configuration with Integrated UWB WPAN. אני מבין שזיכרון הטורבו הוא להאצת ההעלאה של וויסטה ולתוכנות כבדות.. זה מדוייק ?? שווה ?? אבל אם אני אבחר בו לא הבנתי על מה אני מוותר ?? 3. צריך לבחור אחד מתוך: Express Card Slot & PC Card Slot Express Card Slot & Smart Card Reader Express Card Slot &a…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
את המפרט הציעה חברה ידועה לידידה שלי. הצורך שלה הוא במחשב בלבד (יש לה מסך וציוד היקפי) לשימושים משרדיים, אינטרנט, ועריכת וידאו חובבנית. רצוי להישאר בתקציב זה או לחסוך אם אפשר. לא צפוי OC. הרכישה תתבצע באזור תל אביב. אשמח להערות על טיב המפרט והצעות לשיפורים/החלפות אם יש. תודה ליאור מעבד Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz6MB L3 Cache s1150 –Tray מאוורר למעבד .Arctic Freezer 7 Pro Rev2 לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA 1150, Intel B85, DDR 3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח Western Digital Caviar …
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני מעונין בקניית מחשב. אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל: AMD 64 Venice 3000 Gigabyte K8NF-9 512MB A-DATA(בעתיד אני אשדרג לעוד סטיק כנראה) Power Color X800XL ENERMAX 420W/HEC 470W RAIDMAX 868/Chenbro WD 80GB S-SATA כונן DVD FLOPPY הכל ב-5300 ש"ח כולל הרכבה.... מפרט טוב? יש מה לשפר??? בנוסף, אם אני קונה היום סטיק 512MB של יצרן מסוים וכעבור שנה אני אקנה של יצרן אחר הם יעבדו ביחד בסדר? לא יהיו בעיות אי-תאימות?
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
זה כבר הת'רד השלישי שאני פותח על מפרט המחשב שלי. יש לי מעבד סלרון עם 2.8 GHZ ו 256 MB זכרון. כרטיס מסך ג'יפורס 4 עם 128 MB זיכרון. אני יודע שסלרון זה מעבד רע,ואני מחליף אותו,אז נא לא להעיר על זה בבקשה. רק שאני מצפה לביצועים גבוהים יותר מהמשחקים. אם אשדרג לשתי סטיקים עם אחד 256 MB ועוד 512 MB זיכרון,בקיצור: 768 MB זיכרון. המשחקים יעבדו טוב יותר,אפילו במהירות יותר? ומה עם כרטיס המסך? תמליצו לי. תודה
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
גיסתי שמתחילה ללמוד באוניברסיטה רוצה לקנות מחשב נייד. היא שאלה אותי לגבי שני המוזכרים בכותרת ואני מעביר את שאלתה אל מלומדי הפורום. מבין השניים מי עדיף: Dell Inspiron 1545 T4200 X4500 Dell Studio 1537 T3200 4500MHD כל המלצה אחרת עבור נייד לשימוש משרדי (עדיפות לקל) גם תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני יודע לדוגמא שכרטיס זיכרון RAM נמדד לפי כמה ג'יגה יש לו, וכמה פעולות הוא מבצע בגל פעולה אחת (DDR3 לדוגמא 8). אני גם יודע שהארד דיסק קשיח (לא SSD) נמדד גם לפי גודל הנפח שלו, וגם מהירות ה RPM שלו. מעבד אני חושב נמדד לפי כמות הליבות שיש לו, אבל זה כל מה שאני יודע...... אך מודדים איכות של כרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיס רשת, לוח אם וכו'? ואולי יש עוד פרטים ששכחתי על מה שכבר אמרתי? אם מישהו יוכל לפרט ולהסביר את זה בצורה פשוטה יחסית זה יהיה נחמד... תודה מראש! ואל תחסכו בחפירות ;-)
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין לרכוש מחשב נייד, מפרט טכני בסיסי שאני רוצה: גודל מסך 15.6' מעבד i7 (דור 8?) זיכרון RAM לפחות 16GB רצוי 32GB HD SSD לפחות 512GB אני יותר מתחבר באופן אישי ל DELL\ASUS\HP לא קריטי פיצ'רים מגניבים כמו מסך מגע, מסך מתקפל וכדו' לא קריטי רמת הדקות של המחשב הנייד , חשוב שלא יתחמם ולא ירעיש. השימוש המרכזי של המחשב הנייד הינו פתיחת מכונות וירטואליות, תכנות, מתכוון להריץ גם כלים לשבירת סיסמאות וכדו' לכן אולי חשוב שיהיה כרטיס מסך? תקציב - עד 10K, אם אפשר פחות אז מגניב. כמובן רצוי מחשב חדש-חדשני ולא משהו עתיק תודה רבה מראש! שלמה.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
דרוש מפרט בכ-5K ש"ח למחשב נייד לעריכת מוסיקה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - עריכת מוסיקה ווידאו בתוכנות כמו pro tools, premiere וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - עכבר אלחוטי, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי כמרכז מולטימדיה - משחקים, גלישה והורדות, צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה. בתקציב צריכים להכנס גם מסך 22 רחב , רמקולים(2.1 איכותיים יספיקו כי החדר לא גדול) ועכבר+מקלדת אלחוטיים טובים. חשוב לי מארז איכותי וקל לטיפול(ניקוי אבק וכו'). שקט גם יתקבל בברכה כי אני ישן לא רחוק מהמחשב. בקצרה, איכות ואמינות יותר משמעותיים בעיני מאשר עוד כמה FPS תודה מראש לכל העונים :
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב שאני מתלבט אם לשדרג או לקנות חדש, שימוש קצת תיכנות (כמחשב שני ולא מרכזי), עבודה משרדית (אינטרנט , הורדות וסרטים), מפרט: i3 2100 , 4gb ram , tb 1 drive 7200 כרגע הממחשב ממש מקרטע חח האם כדאי להוסיף לו ssd של איזה 250 + 8 gb ram נוספים?יתן שיפור מספיק? או שכבר לא שווה להשקיע בו ולמרות השימוש המועט לקנות מחשב חדש? יש לי מסך 23 אינץ' של דל , חשבתי אולי לשדרג גם אותו ל27 בתקציב של 1000 ? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, אני שואל בשביל מישהי שיש לה חנות. היה לה מחשב all in one שנשבר לה. השימוש שלה זה אקסל וגלישה. הצרכים שלה זה מסך גדול (הכוונה לא לפטופ) ויראה טוב. זה לא חייב להיות all in one אבל נראה לי שזה הכי יתאים. מצאתי את זה: Lenovo IdeaCentre A340-24IWL https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1026775 לא מצאתי ביקרות עליו. אשמח להמלצות ברכות לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר עדיף באזור 3K ומטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
1. תקציב 2000 ש"ח למערכת מבוססת i3 ניתן לחרוג בכ- 10% המערכת לא תשב בסלון (יהיה סטרימר שאינו כלול בתקציב) אז אין צורך במארזי HTPC, לוחות MicroATX וכו' 2. צפייה בתכני HD, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? - רק מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? - אין צורך בצורב 6. שקט אינו קריטי 7. האם מתוכנן אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? - לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - לא תודה
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ Gigabyte GA-8IPE775 Pro Intel 865PE LGA 775 736 ש"ח Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150 645 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Green 420 Watt 390 ש"ח GeIL 1024MB (2x512MB) GE1G3200BDC PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 1,167 ש"ח Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 BOX 1,179 ש"ח ELSA GLADIAC 940GT 6800GT 256MB 2,370 ש"ח סה"כ 6,487 ש"ח ללא ציוד הקפי אם למישבהו יש מפרט יותר טוב שיבנה לי באותו סכום אפשר לחרוג קצת המפרט נבנה בפנדה
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שצריך אני גיימינג בינוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) אינטרנט ומשחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפחות 24 אינץ עדיף יותר , 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנירוצה לעשות פורמט לנייד שלי אחרי 5 שנים וזאת הפעם הראשונה שלי שאני עושה את זה לנייד. יש הבדלים? תריך WINDOWS מיוחד לנייד? או XP רגיל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-