ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
ה-14 אינץ' הוא כדי שהנייד לא יהיה כבד מדי. כרטיס מסך - לא OB. זהו בערך. מצאתי 3 דגמים בינתיים שיתאימו לדרישות: http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3950 http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=4040 http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=4080 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מסוג Dell vostro 3500 ללא מערכת הפעלה, אני מנסה להתקין XP. אחרי פירמוט ועליית ה"מסך" היפה של ההתקנה אני צריך לשים SERIAL והגדרות נוספות ופשוט העכבר והמקלדת לא מגיבים. ראוי לציין שאני לא חיברתי שום עכבר ומקלדת חיצוניים אבל לאחר שנתקעתי עם הבעיה הזאת ניסיתי לחבר עכבר חיצוני דרך USB ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הנ"ל, מעוניין בעיקר בכרטיס מסך חזק, כדומה ל 9600GT ומעלה אם ניתן, 200GB לפחות ומעבד שיחזיק הכל יחד.. כמו כן מתוכנן להתחבר למחשב הנ"ל כרטיס קול מקצועי לטובת עבודות וגם כרטיס כמו INDIGO. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך המלצה למחשב נייד: השימושים שלו הם:שמשחקים יעבדו בצורה טובה,לימודים(OFFICE), ואינטרנט מהיר... אני נוב חבל על הזמן בניידים אז אם מישהו יכול גם לסביר לי על הדרך מה זה כל דבר אני אשמח. תודה מראש לכולם...
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרוב אינטרנט, מעט משחקים כגון cod א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ודומיו. הגדרות ממוצעות מספקות אותי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רגילות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מה לדעתכם כדאי יותר?: Lenovo X61 או Asus R1F בהנחה שהלנובו עולה 300 ש"ח יותר והאם יש לכם המלצות לטאבלטים אחרים בניתן למצוא ביד שניה במחיר הזה?(4500 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום :-) אבא שלי מתכנן לקנות לאחותי מחשב ללימודים, והוא חשב על הדגם הנ"ל. סביר להניח שהשימוש שהיא תעשה בו הוא עיבוד תמילילים, תמונות, אינטרנט וכו' (זאת אומרת שום דבר "כבד" כמו משחקים או עריכת וידיו). הנתונים היבשים שלו נראים בסדר גמור לשימושה, אולם רציתי לדעת איך סדרת ה OEM הזאת: האם מישהו התנסה עם עבודה איתו? האם יש בעיות עם חומרה שאני צריך לדעת עליהם? וכו'. תודה מראש על ההעזרה :-) עריכה: לבקשת ה Admin, הוחלף הטקסט מאנגלית לעברית (לא ראיתי\ידעתי שאי אפשר להתנסח באנגלית ולא היה לי עברית בעבודה). אתכם הסליחה. מפרט טכני - מעבד 1.73GHz Intel® Core 2 Duo Processor T5300 זיכרון 667mhz 1GB DDR2 maximum expandability: 4 GB מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display, resoluti…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שישרת אותי לצרכי היום יום (אינטרנט, אופיס והסרט פה ושם) אך בעיקר שידע להתמודד עם משימות שדורשות כוח עיבוד רב (מטלאב, מתמטיקה, תוכנות עריכת סאונד...). העדיפות היא למשקל נמוך, חיי סוללה ופעולה שקטה יותר מאשר ליכולות גרפיות. עשיתי חיפוש קטן בעצמי ורציתי לדעת אולי לאחד/ת הגורואים פה יש רעיון יותר טוב. המחשבים שעלו אצלי הם,Lenovo T410, HP Elitebook 8540w, Dell E6410. כולם עם מעבדי i7 שאני מאמין כי יספקו את הסחורה. הלנובו נראה שהוא סובל מזמן חיים קצר (סוללת 6 תאים שמסתבר לא מחזיקה יפה) וגם בעל משקל קצת כבד בשביל הגודל שלו. ה-HP נראה אחלה אבל בגודל 15.6 אינץ' כך ששוקל הרבה, פחות נייד ואני מניח שחיי סוללה נפגעים גם כן. ה-Dell נראה כאופציה הטובה מבין אלה מאחר ו…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעת מחיר לעמדה חדשה בעבודה, עמדת מקינטוש שתפקידה לערוך גרפיקה באיכות מקסימלית (ערוץ טלויזיה מסחרי), ראיתי אותה ונהיה לי חום. לדעתי אפשר להרכיב עמדה פי כמה על זו בPC בתקציב דומה ואפילו יותר נמוך. הנה המפרט של המק': מעבד: PowerMac G5 Dual Core 2.3GHz 1MB X2 Cache זכרון: 512MB PC2-4200 (533MHz) DDR2 דיסק: 250GB SATA 7200RPM צורב Super Drive DVD+-R/DL כרטיס מסך: Nvidia GeForce 6600LE 256MB GDDR ממשקים: 1X FW800, 2X FW400, 4X USB 2.0 2XUSB 1.1 רשת: 10/100/1000 שונות: MightyMouse(?!) מקלדת (של מקינטוש). מערכת הפעלה: Mac OS X 10.4 - Tiger והמחיר: (החזיקו חזק כדי לא ליפול): 13,232 WTF?!. המחיר בשקלים, לפני מע"מ, אחרי: 15,400
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
שלום, לפני ~שנה קניתי מחשב שמשמש כHTPC רק בלי כרטיס טלויזיה... עכשיו אני מעוניין להוסיף לו כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט גם שידורי HD וגם SD. אנחנו מחוברים ל-הוט אבל היינו רוצים משהו שמתאים גם ל-יס. מה המלצתכם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי , אני צריך עזרה בבניית מחשב חדש עד 5000 ש"ח המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, אני לוקח מהמחשב הישן את העכבר מקלדת רמקולים ומסך. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
עכשיו בקשר למסך: כמתוכנן צריך מסך LCD 17" אבל בגלל התקציב הנמוך יחסית (לדרישות המחשב) אפשר אולי להתפשר על מסך רגיל.. כרגע עדיפות היא ל LCD אז אם אפשר להתחשב ולנסות לדחוף את ה LCD הזה. העדפה לחנות: KSP, בגלל שהם מאוד מאוד קרובים לבית שלי, וגם בגלל שקיבלתי שם אחלה שירות בפעמים הקודמות.. עכשיו למחשב: צריך להחזיק משחקים חדשים, להפעיל אותם חלק ויפה (העדפה ל GeForce 6600GT אבל אפשר להתפשר..) אם אפשר לדחוף איפשהו ג'יגה RAM אז סבבה... מקסימום שיהיה 512.. מעבד 64BIT כמובן ואיתו לוח מתאים.. וזהו אני חושב אלה העדפות העיקריות שלי, תודה רבה לעוזרים...! דרך אגב אני לא חושב שאפשר לחרוג מהתקציב כי הוא היה 4000 ובוא נגיד שבקושי הצלחתי להעלות אותו ל 4500... חחח ושוב תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מטרות המחשב: לימודים, כנראה אלמד ניהול מערכות מידע, אשמח שיריץ גם מעט משחקים אולי 940gt או r7 שיריצו cod וכו גודל המסך: 14 אינץ ללא מגע מט רזולוציית המסך: fhd לפחות דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: באזור ה2 קילו ומטה האם נדרש זמן סוללה ארוך: סביר ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ssd 256 כונן אופטי: מוכן לוותר האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL שמת…
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט בתקציב של 4.7K לבן דוד שלי, למחשב מתוכנן OC בינוני, גיימינג כמו METRO 2033 (למה כולם אוהבים את המשחק הזה?), BFBC2 על הגדרות הכי גבוהות, נא לא לחרוג יותר מ-100 שקל רזולוציית FHD (צריך לקנות גם מסך בתקציב) ,רמת שקט ~ 5 , עדיף לקנות מ-TMS מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-USB3 AMD880G+SB850 כמות: 1 - מחיר: ₪469 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1…
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (1.5 ק"ג), וזמן סוללה סביר. (מעל לחמש שעות בפועל). הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, קצת יוטיוב, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P, או Asus 1215N. מה אתם ממליצים? בתודה מראש, עמית
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום רב, זקוק לעזרה והמלצות למפרט מחשב, שמיועד להקלטה ועריכת מוזיקה בלבד. למחשב יחוברו כלי נגינה ואולי מקלדת מידי בעתיד. וכמובן תוכנות לעריכת מוזיקה. מה שיש לי כרגע הוא כרטיס קול של JULI@ ומסך. מערכת הפעלה XP PRO הדגש במפרט צריך להיות על: הקלטה איכותית, מינימום רעשים, מינימום השהייה ממש לא חשוב לי: יכולות גרפיות למשחקים מחשב או 3D וכו. התקציב שקבעתי גמיש לכאן ולכאן. רב תודות מראש, אילן
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אבא של חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט/אופיס, קצת משחקים) + Windows XP (לא ויסטה!). גודל לא קריטי (המחשב כנראה לא ייצא כמעט מהבית). תקציב - עד כ-4500 ש"ח (כולל ה-windows). הם גרים בכפר סבא, והוא מעדיף חנות באזור (כפר סבא, רעננה, הוד השרון). תודה.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מחשב נייד למשחקים והרצת סרטי HD, התקציב הוא עד 3200 ש״ח ללא חריגות. מכיוון שאני דיי חדש בכל תחום הניידים אם אפשר לקבל פירוט על סדרות המעבדים (בעיקר i5), סדרות כרטיסי המסך של ati / nvidia ואיזה כרטיסים משתווים בין השתיים. יש עוד משהו קריטי שצריך לדעת בקניית מחשב נייד? לאחר סריקה באתר זאפ, ראיתי מספר מחשבים: Msi fx620 Hp pavilion 1050sj Lenovo G570 מה דעתכם? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מריץ את המחשב ב 50% בהירות, ללא אינטרנט אלחוטי, ושום תוכנות כבדות ואני מצליח לקבל רק שעתיים/שעתיים וחצי עם סוללת 6 תאים. הסוללה בת חצי שנה בלבד. האם נראה לכם הגיוני? ברוב הביקורות שראיתי באינטרנט רשום שהצליחו להגיע לאזור ה-3:30 שעות עם קינפוג דומה. כשאני בודק ב Power Manager אז הוא טוען שמצב הסוללה טוב, וכשאני מטעין אותה הוא גם טוען שהטענתי אותה עד הסוף.. הסוללה עדיין באחריות, יש מקום לנסות להחליף אותה? או מה אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אלו המפרטים שפחות או יותר המלצתם עליהם, אך אני מעוניין לרדת לתקציב של 1,000 - 1,500 ש"ח מקסימום, מה ניתן לעשות ? מעבד: Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore BOX כמות: 1 - מחיר: ¤308 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤436 מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤384 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤110 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤255 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤100 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמות: 1 - מח…
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי טלויזיה 40' סמסונג שתומכת בFULL HD אני רוצה לקנות מחשב הכי פשוט שיש שמפעיל סרטי FULL HD בצורה טובה ולא מקרטע כמה זה יעלה לי?..המחשב יהיה קבוע ליד הטלויזיה. האם המפרט הזה יריץ סרטי FULL HD בצורה טובה?..(ושיהיה לו יציאת HDMI לחיבור לLCD) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= תודה, אשמח למפרט טוב שיכול להרציץ FULL HD ולא יקרטע, במינימום מחיר.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי ibm thinkpad x23 ולאחרונה נהרס לי העכבר האדום הקטן באמצע המקלדת, עכשיו לדעתי קוראים לו touchpoint או משהו כזה ואני מחפש כאלה חלופיים מצאתי רק באיביי אבל אין לי זמן לחכות שזה יגיע. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הגומי האדום הזה של העכבר הקטן?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על נייד טוב לעבודה עם מוסיקה? תודה מראש, תמיר.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-