עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amir456,

שלום אני צריך המלצה טובה למחשב נייד טוב ... עד סכום של 4 וחצי אלף ש"ח מעבד אינטל כפול ... (עדיף) דיסק קשיח מעל 80 GB ... זיכרון 1 GB ומעלה * המטרה היא קצת משחקים , פוטושופ וגלישה באינטרנט ... תודה מראש לכל העוזרים .

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. אהלן , עברתי דירה והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. 1.אז התקציב הוא 3500 אפשר לחרוג ככה עד 3800 אבל אם אפשר לא אז עדיף. 2.המחשב ישמש בעיקר ללימודים וקצת למשחקים , פעם הייתי משחק די הרבה אבל עכשיו כבר פחות חשובה הרזולוציה ושאר הדברים ואני פשוט אסתפק שהמשחק ירוץ חלק יחסית. 3.אני צריך גם מסך , לא צריך משהו מיוחד אלא סתם מסך דק נחמד כזה. 4. רמת הרעש לא מפריעה לי במיוחד , העיקר שלא יהיה רועש מדי. 5 . המחשב צריך להחזיק לי כמה שנים טובות , אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בין מעבד 4 ליבות ל2 אבל הבנתי ש4 ליבות עדיף לעתיד ככה שאולי עדיף מעבד כזה. 6. לא אכפת לי AMD או אינטל , הבנתי שAMD יהיו יותר זולים אז בכיף. 7. כרטיס מסך , צריך משהו Mid -End ולא יותר מזה. 8. לא זקוק לעוד ציוד הקפי ח…

3. מחשב עבור גרפיקה, בניית אתרים ועריכת וידאו (לא עבור משחקים) = 6700 ש"ח בחנות http://www.noacomp.co.il/ חשוב לי לשמוע דעתכם על התאמת החלקים לביצועים אופטימליים ! 1 מעבד PENTIUM 4 3ghz 800mhz :D2 לוח אם ASUS P4C800 DELUXE http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4C800%20Deluxe&langs=01 :D3 זיכרון OCZ PC-3200 400 mhz EL DDR 1024MB DUAL CHANNEL OPTIMIZED ENHANCED LATENCY - CL 2-3-3-6 1T (2 x 512) http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-3200+Dual+Channel :D4 קונן כשיח Western Digital Enterprise Serial ATA Hard Drive WD Raptor 36.7 GB 10,000 RPM http://store.westerndigital.com/product.asp?sku=1496302 :…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  4. אהלן, קיבלתי הצעה למפרט הבא, אשמח לשמוע את דעתכם והאם ניתן להשיג יותר טוב במחיר של עד 4K. אני מתכנן לקנות אותו כבר ביום יומיים הקרובים, כל עזרה/הערה/שינוי יתקבלו בשמחה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג ברמה טובה, תכני HD, קצת MATLAB ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).קצת matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא משהו ספיצי, משחקים שיצאו לאחרונה ובשנים האחרונות. -מהי …

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  5. תקציב 2000 חריגה עד 1000 לחסוך כמה שניתן שימושים גלישה וקצת CIV V (כיום אני מריץ CIV על Geforce 6100) BOINC 24/7 שקט 7 OC אם ניתן לבצעה ללא מאמץ או תוספת מחיר בקשות מיוחדות: חיבור (LPT(parallel ,לפחות 5 חיבורים ל Storage Interface שידרוג עתידי לא מיקום עפולה מידע נוסף המחשב נימצא בחדר לא אופטימלי מבחינת החום בקיץ למחשב יוספו HD- תצורה סופית DVD HD קטן 40-80GB ל חלונות 500GB 2* 1TB בRAID 1 מחשב AMD AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪462 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Arctic Cooling Freezer 13 775/15…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by spoty1977,

שלום לכולם... אחרי שהרגתי את המחשב שלי ברגע של חוסר תשומת לב-אני צריך לרכוש מחשב חדש,יש לי כרטיס מסך 8800GT 512 MB הארדיסק,מארז,וDVD ,המחשב ישמש בעיקר למשחקים,הנה המפרט שהרכבתי: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מעבד H55M-S2H s1156GIGABYTE לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרון chieftec 550W Active PFC ספק כח Arctic Cooling Arctic Fan AF12025L 120mm מאוורר למארז Alpine 11 Rev.2 CPU Fan קירור למעבד סה"כ: 1927 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  7. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ובניתי מפרט, השימושים שלי הם גיימינג וקידודים פה ושם, אני הולך לשחק על מסך 23" ועל רזולוציה 1920X1080, האם המחשב הזה יריץ את כל המשחקים הכבדים שיש היום? שמתי ספק כזה כי ככל הנראה אני ילך לשדרג את המחשב בעוד כחצי שנה-שנה, עכשיו אני רוצה שתגידו לי איך הוא. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ₪339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.s…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by CrashZone,

מעבד: AMD Athlon 64 3800+ Dual Core, 2.0GHz , 1MB Cache, Socket AM2 , Stepping F2 לוח אם: FOXCON FM056 - VIA K8M890+8237R+ AM2 FSB2000 DUAL-4xDDR2-667 VGA PCI-Ex16 2PCI 6CH-Audio LAN ATA133 SATA-II RAID ATX זיכרון: 1024 MB DDR2 667Mhz דיסק קשיח: 80 GB 7200 RPM SATA II כונן DVDRW LG X 18 DUAL LAYER כרטיס מסך: GIGABYTE nVIDIA GeForce 7300GT 256mb 128bit DDR, PCi-Ex16, TV, DVI-I HDTV מארז DELUXE 500 watts POWER SUPPLY Keyboard+mouse+speakers מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME EDITION מסך ACER LCD 17 INCHES 8 MS 4890 ₪ זה מיועד לגלישה באינטרנט וקצת משחקים, לא הכי חדשים, אבל כזה שמדי פעם אוכל להעביר אליו משחק. התקציב נמוך - 4,500 שקל - והוא צריך גם מסך, גם מערכת הפעלה חוקית, ב…

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by Licht,

אהלן, עד היום השתמשתי רק במחשבי מותג, קניתי אותם מהסיבה הפשוטה של אחריות, זה דבר שמאוד חשוב לי, השקט הנפשי שאם יש תקלה אני לא צריך להתעסק בזה יותר מידי אלא החברה מטפלת, לדאבוני לא מצאתי מחשב מותג שעונה על דרישותי במחיר סביר בארץ ולכן אני פונה אל האופציה של הרכבת מחשב ופה אתם נכנסים כל עזרה תתקבל בתודה ובשמחה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין עניין לחסוך אבל אין צורך להוסיף משהו מיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בתכני HD, שימוש כבד בדפדפן (מס' גדול של כרטיסיות כשחלק מהם גם עם סטרימינג באיכות HD…

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  10. שלום, אני צריך מפרט ב3500 (אפשר לחרוג קצת) לגיימינג ואינטרנט ללא מסך וציוד היקפי אני גר בירושלים אז עדיף חנות באזור, אבל לא הכרחי. תודה

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

אני לא צריך: מסך, צורב, הרדיסק. כרגע אני על 17 CRT אבל אני ישדרג ל24 אינצ'. עד הגבול 4 אלף צריך להיכנס המשחק CSS ועכבר MX518 logitech אני כעיקרון משחק במשחקים דיי ישנים אבל אני ישמח לשחק בCOD החדש, GTA4 וכו' - יהיה טוב אם הם גם יעבדו על ה24 אינצ'. בנוסף, אין לי ממש ניסיון עם OC אבל אם אפשר לבנות מפרט משתלם ולעשות לו OC אני יעשה.

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by belldom,

פעם ראשונה שאני מבקש פה יעוץ אז קודם כל שלום לכולם בתקציב של 2500 אני רוצה מחשב קומפלט : מחשב+מסך+תוכנת הפעלה (מקורית)+ציוד הקפי השימוש העיקרי שלו יהיה גלישה באיטנרט, ומסמכים (כנראה אוריד את האופן אופיס) המחשב מיועד לזוג אנשים מבוגרים (לא מתוכנן OC) יש כמה סוגיות שאני לא בטוח לגביהם : 1. איזה מערכת הפעלה מומלץ : XP או VISTA (וגם אז, ללכת על הגירסה הפשוטה ביותר או קצת יותר מתקדמת?) 2. אני רוצה לדעת אם זה חשוב לחבר את המסך דרך ה-DVI או החיבור האנלוגי (אין יציאת DVI ללוח אם פשוט) 3. השקט חשוב בסולם של 6/10 4. הייתי שמח גם אולי למארז נורמאלי שהיצאות USB לא ממוקמות למטה (המחשב יהיה על הריצפה, ולא נראה לי שזה רעיון טוב שצריך יהיה להתכופף) כמובן אם זה לא מייקר…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  13. טוב חברה אז אחי הקטן קיבל את הלונבו G546 שלו רק שלא מבטים את זה לונבו אלה לינובו -לא שזה משנה המחשב תוצרת סין -מגיע בדגם שקניתי 0679 עם מעבד I5 של אינטל 2 גיגה זיכרון -שהורחבו ל4 גיגה וכרטיס מסך די חלש של הנווידה 310M -אבל זה עדיף על הכרטיסים שיש היום של אינטל ואותם כרטיסים כמו שיש בהרבה מחשבי מקינטוש - למרות שאני לא מתכנן להתקין אליו OSX-כי זה המחשבה של אחי -אז יכולת השיחוק מוגבלת בגדול המחשב ניראה יפה ובנוי טוב יחסית למחשב תקציבי אחריות מגיע עם שנה אחת -הרחבתי לשלוש שנים וזה מגיע עם WIN אום פרימיום כבר מותקן וכל מיני תוכנות של לינבו מותקנות בכל מיקרה היה לי להעביר הרבה קבצים של אחי מהמחשב הישן שלו לחדש -וכרגע שלב ההתקנת תוכנות "חובה" וחוץ מזה אני בשבוע …

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב לבית שלי (מיועד בעיקר להורים שלי), ייעודו של המחשב הוא לפי הגדרת האתר - עבודה משרדית. חשוב לי לציין כי המחשב צריך לעבוד בצורה מהירה מאוד בעבודה עם מספר תוכנות בו-זמנית (תוכנות כגון: picasa,emule,messneger,media player,acdsee,utorrnet ועוד תוכנות בסגנון). הדגש שלי הוא על עבודה מהירה מכיוון שאני מוכן להשקיע כמה שצריך , במסגרת התקציב שלי, בשביל למנוע עבודה איטית או טעינה ממושכת של המחשב. המחשב החדש לא צריך לכלול: עכבר,מקדלת,רמקולים,מסך,כונןCD. התקציב שלי הוא עד: 3500-4000 ש"ח (אשמח כמובן אם יהיה ניתן שיצא פחות) שני המפרטים שהתבלטתי ביניהם:1.מחשב ב- 2500 http://hwzone.co.il/specslist/view/1/ 2.מחשב ב -3000 http://hwzone.co…

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  15. שלום לכולם היה לי מחשב נייד של LG R380 DUALCORE 2.1 320GB 2GB DDR2 לאחר שנתיים הלך לעולמו רכשתי במחיר מבצע השבוע LG S525 INTEL PENTIUM 2.2 320GB 3GB DDR3 המחשב החדש עובד פי 3 יותר מהר מאשר המחשב הישן למרות שהוא לא ליבה כפולה האם זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  16. היי מערכת ההפעלה היא ויסטה בייסיק ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר זה כותב לי שהתוכנה לא תואמת את מע' ההפעלה מרות שהדרייבר הוא לויסטה

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by most,

שלום, הנ"ל מיועד עבור חבר בעל עסק קטן, העבודה עליו תהיה בעסק ובבית - לא בדרכים כך שגודל מסך ומשקל פחות משמעותי כמובן ללא משחקים וכו' כך שכ.מסך מובנה יספיק רצוי עם מ"ה - לא שאלתי אותו איזה. אין צורך בתחנת עגינה זמן פעולת סוללה לא עקרוני אבל........ אחריות עסקית כמו שבדל (שרות עד הבית) - תהיה יתרון. אם יש פרטים נוספים חשובים אשמח להוסיף

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  18. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by pashpash,

היי, מצטער מראש אם הנושא לא מתאים בפורום הזה, אך לדעתי זה נושא שמאוד רלוונטי דווקא פה. כידוע יש דעות חלוקת לגבי אייבורי וKSP. מהמפרטים שראיתי פה לעולם לא מציעים אייבורי אבל כן מידי פעם KSP. רציתי לשאול את מביני העיניין פה מה דעתם על KSP האם הם נתקלו בבעיות והאם השמועות על מוצרים פגומים/מחודשים אכן נכונה. בנוסף מכוון שמהות הפורום הזה היא לתת המלצות למפרטי מחשב בחנויות ספציפיות, אני חושב שיהיה נכון "לסמן" אנשים שעובדים בתחום ככאלו. ז"א אם אחד מחברי הפורום עובד למשל בפלונטר אז שזה יהיה רשום לו בצורה רישמית מתחת לשמו (זה נהוג מאוד באתרים אחרים באותו סגנון), זה נכון גם לגבי יבואנים וספקים. כמובן שמנהלי הפורום צריכים להיות עירניים לזה. אין שום דבר פסול בלשווק את החנות שלך, אך …

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  20. שלום, קיבלתי הצעת מחיר לעמדה חדשה בעבודה, עמדת מקינטוש שתפקידה לערוך גרפיקה באיכות מקסימלית (ערוץ טלויזיה מסחרי), ראיתי אותה ונהיה לי חום. לדעתי אפשר להרכיב עמדה פי כמה על זו בPC בתקציב דומה ואפילו יותר נמוך. הנה המפרט של המק': מעבד: PowerMac G5 Dual Core 2.3GHz 1MB X2 Cache זכרון: 512MB PC2-4200 (533MHz) DDR2 דיסק: 250GB SATA 7200RPM צורב Super Drive DVD+-R/DL כרטיס מסך: Nvidia GeForce 6600LE 256MB GDDR ממשקים: 1X FW800, 2X FW400, 4X USB 2.0 2XUSB 1.1 רשת: 10/100/1000 שונות: MightyMouse(?!) מקלדת (של מקינטוש). מערכת הפעלה: Mac OS X 10.4 - Tiger והמחיר: (החזיקו חזק כדי לא ליפול): 13,232 WTF?!. המחיר בשקלים, לפני מע"מ, אחרי: 15,400

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  21. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי כמרכז מולטימדיה - משחקים, גלישה והורדות, צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה. בתקציב צריכים להכנס גם מסך 22 רחב , רמקולים(2.1 איכותיים יספיקו כי החדר לא גדול) ועכבר+מקלדת אלחוטיים טובים. חשוב לי מארז איכותי וקל לטיפול(ניקוי אבק וכו'). שקט גם יתקבל בברכה כי אני ישן לא רחוק מהמחשב. בקצרה, איכות ואמינות יותר משמעותיים בעיני מאשר עוד כמה FPS תודה מראש לכל העונים :

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

שלום. מבקש הצעה למפרט מחשב. שימוש: PHOTOSHOP 3DMAX (אין צורך בכרטיס מסך לגרפיקה, ני לא מרנדר בכמויות, רק שיהיה כרטיס מסך נורמאלי) מידי פעם משחקים. ציוד היקפי כולל: מסך טוב (חשוב לי מאוד) 23 אינץ לא יותר אולי פחות. מקלדת עכבר -אין צורך WIN חשוב שיהיה DDR3 שאני יכל לשדרג. רק חשוב לי צליין שהכרטיס מסך אני באמת צריך משהו מינמלי הרבה יותר חשוב לי 4G RAM ומעבד טוב מאשר כרטיס מסך) תודה

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  23. אז ככה, בלי צורב, כרטיס מסך OB (מי הסתם), HD לא חייב להיות 500, כן צריך מארז עם ספק. בלי ציוד הקפי. חיפשתי אני לבד קצת ולא מצאתי הרבה, אשמח לעזרה מכם. תודה!

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by מירי קאהן,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שמתאים לעריכת תמונות (לייטרום ופוטושופ) צלמת אני ממש לא מבינה בזה. ואשמח לקבל המלצות למה עלי לשים דגש? מה חשוב? מה ניתן לוותר? אשמח לקבל גם שמות של חברות , דשמים וכו' גובה תקציב 4500-5000 אשמח לקבל מידע והמלצות

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  25. חבר'ה אני רוצה להזמין את המפרט כבר מחר... אני מזמין מTMS דרך משלוח של שליח שבא אליי הביתה.. המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 211 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 Retail ¤ 1143 1 צורבים LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤ 186 1 אשמח לדעות בהקדם האפשרי.. תודה למי שיעזור

• 9 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.