עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by neogod,

מה דעתכם על המפרט ? איזה רכיבים אפשר לשנות בתווך המחירים של החלקים שבחרתי? מה ההבדל בין לוח האם L ל-P (הפרש במחירים 15 שקל) ?? האם כדאי לקחת זכרונות 667 או 533 הרץ(לקחתי 512 מגה בתקווה לשדרג בעתיד ל1024)? ואיזה ספק ומארז כדאי לקחת למפרט כזה, שיהיה כמה שיותר זול? CPU INTEL Units Price Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 1 740 740 M.BOARDS for INTEL GIGABYTE Units Price Total 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 1 550 550 MEMORY DDR II 533 Units Price Total 512MB Elixir 1 240 240 VGA CARDS Galaxy Units Price Total 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E 1 790 790 HARD DISKS WESTERN DIGITAL Units Price Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 410 …

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  2. ??? שלום לכולם, קניתי מחשב חדש (המפרט מצורף מטה) ואני מתלבט בין שתי כרטיסי מסך שהציעו לי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וקצת לעבודות גרפיקה וכד' כרטיסי המסך הם: ATI Sapphire Pci-Express X600 PRO 256MB DVI + TV OEM מול POINT OF VIEW 6600 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX אשמח לקבל תגובות, הערות וכד' בנוגע לכרטיסים הנ"ל, האם ניתן להשוותם?, מי עדיף? וכו' תודה רבה! להלן המפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 988.97 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 645.49 ש"ח 2 NCP 256MB DDR PC3200/400 279.54 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 374.82 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 156.69 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (whit…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  3. שלום קניתי מחשב חדש לאחרונה ואני רוצה שתיתנו לי את חוות דעתכם מעבדי ?AMD Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X800GTO 256MB DDR III, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול PCI Sound Card 5.1 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none מארזים Thermaltake Sviking VA4000BWS ספק Power Supply HEC 480W ACE (SILENT מסכים DAEWOO 19'' 907DF Flat מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 6335 ¤ קניתי את המחשב ליפני חודש בערך אבל היה בעיות …

4. שלום חברים, פעם, לפני הרבה שנים, הייתי ממש מעודכן בעולם המחשבים. אבל איפשהו בין הצבא ללימודים לילדים איבדתי את הפוקוס. עד להיום יש לי נייד של דל (vostro) אבל לאחרונה הוא מתחיל לקרטע, מאוד איטי, יש לו גם ככה 120 ג'יגה ולא מצליח לספק את התמורה. מה שאני עושה עם המחשב (מעבר ללשרוף את הזמן באינטרנט) זה להזרים את הסרטים לsidewinder בסלון באופן חוטי. 1080 זה לא סוחב, בעיקר כשיש תוכנות שרצות במקביל על המחשב וגם ל720 הוא עושה טובה והרבה פעמים אני נאלץ לסגור כמעט כל תוכנה שרצה ברקע. בהתחלה חשבתי לקנות מחשב סלוני, אך לא מתאים לי כל פעם שאני רוצה ynet להדליק את הטלוויזיה, במיוחד שיש אייפד, לכן התצורה שבא אני מזרים תכנים לטלוויזיה דרך סטרימר ניראת לי סבירה. כיוון שממש אין לי זמן למשח…

5. Started by IDOnoach,

היי, יש לי מערכת מבוססת I5 2500 ו GTX970 עם מסך FHD של סמסונג PLS בגודל 24' כמובן שכל הכותרים רצים על FHD חלק על הגדרות גבוהות\מקסימליות תהיתי האם כדאי לשדרג מסך ל27 1440? האם מדובר בשדרוג נראה לעין ברזולוציה? האם יש המלצה למוצר טוב במחיר סביר? אחלה יום עדו

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  6. Started by DXM,

שלום אז ככה אני מלחיט לקנות מחשב נייד ללימודים, עכשיו עקב סיבות מסוימות החלטתי ללכת על מחשב UMPC כמו הACER ONE הASUS EEE והMSI WIND. אז ככה סדר העדפות שלי למחשב: יכולת להריץ VISUEL STUDIO EXPRESS C++AND CSHARP. עמידות: המחשב הולך לעבור הרבה טלטלות ולכן חשוב לי שיהיה עמיד (לכן לדעתי רצוי לקחת מחשב בעל כונן SSD). זמן סוללה גבוהה. מעבד אינטל ATOM. מסך 8.9/10 אינץ.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 א' ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, וורד, אופיס, עיבוד תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע מסך 22" עם אפשרות שידרוג בעתיד למסך HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך / בינוני 3. האם יש צורך בצ…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  8. מבקש המלצה למחשב בין 1000-1500 שקל (בעיקרון כמה שיותר זול) למטרות משרדיות בלבד..רק אינטרנט, אופיס וסרטים קלים. אין העדפה מבחינת אינטל או AMD לפי מה שהבנתי יותר משתלם AMD בטווח מחירים זה. אין צורך בדיסק קשיח גדול. אין העדפה לחנות כלשהי. הערה: ראיתי באייבורי שיש מפרטי AMD בטווח תקציב זה .האם יש משהו ספציפי שהייתם יכולים להמליץ לי משם? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=3&OrderBy=saleprice תודה

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by smoking,

שלום, חבר שלי הציע לי לקנות ממנו את חלקי המחשב שלו שיש לו כבר שנה וחצי בערך בשווי 1000 שקל, ורציתי לדעת אם כדאי לקנות ממנו את חלקי המחשב, הנה החלקים: מעבד - Intel Pentium 4 1.5 Ghz לוח אם - Asus P4T533 כרטיס מסך ATI Radeon 9500pro זכרונות - rdram 512mb מסוג סמסונג כרטיס קול - Creative Audigy 4.1 בנוסף הוא מוסיף לי את החלקים הבאים אך איני יודע את פרטיהם: את המארז, ספק כח, ומאוורר למעבד. את הארד דיסק וסידי רום אני כבר ייקנה לבד. תכלס, אני לא מחפש מחשב הכי יקר ומשחקים אני משחק מידי פעם והמחשב לאנטרנט יותר ואני לא מתכנן לשדרג את המחשב הזה, אז רציתי לדעת אם כדאי לקנות את החלקים הללו. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by most,

שלום, הנ"ל מיועד עבור חבר בעל עסק קטן, העבודה עליו תהיה בעסק ובבית - לא בדרכים כך שגודל מסך ומשקל פחות משמעותי כמובן ללא משחקים וכו' כך שכ.מסך מובנה יספיק רצוי עם מ"ה - לא שאלתי אותו איזה. אין צורך בתחנת עגינה זמן פעולת סוללה לא עקרוני אבל........ אחריות עסקית כמו שבדל (שרות עד הבית) - תהיה יתרון. אם יש פרטים נוספים חשובים אשמח להוסיף

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by Rzw,

אני יודע לדוגמא שכרטיס זיכרון RAM נמדד לפי כמה ג'יגה יש לו, וכמה פעולות הוא מבצע בגל פעולה אחת (DDR3 לדוגמא 8). אני גם יודע שהארד דיסק קשיח (לא SSD) נמדד גם לפי גודל הנפח שלו, וגם מהירות ה RPM שלו. מעבד אני חושב נמדד לפי כמות הליבות שיש לו, אבל זה כל מה שאני יודע...... אך מודדים איכות של כרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיס רשת, לוח אם וכו'? ואולי יש עוד פרטים ששכחתי על מה שכבר אמרתי? אם מישהו יוכל לפרט ולהסביר את זה בצורה פשוטה יחסית זה יהיה נחמד... תודה מראש! ואל תחסכו בחפירות ;-)

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Asus G750JW-DB71 i7 2GB NVIDIA GTX 765M 17.3" 4th Generation Intel Core i7-4700HQ Processor, 2.4 GHz (Max Turbo Frequency 3.4GHz), 6MB Smart Cache כשרשום אינטל דור 4 זה אומר שהמעבד הוא האסוול? יש נייד אחר בטווח המחיר הזה שהייתם ממליצים? 1400 דולר אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל כמובן המחירים בארץ בזיון. אני מתכוון להוסיף לו SSD זה שווה את הכסף? איזה חברה מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב נייד לעבודה משרדית בתקציב של עד 1800 ש"ח. להלן התשובות לשאלון של הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע עד 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו שממש שווה לחרוג בשבילו תגידו אבל התקציב בעיקרון נע בין 1400 ל-1800 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב עדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו שווה אז אתם מוזמנים להציע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומולטימדיה בעיקר לא משהו מיוחד די בסיסי. המחשב מחליף מחשב ישן מאד ששימש לעבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין שימושים מיוחדים ב) במידה וה…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  14. הפרסום בשביל חבר: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן HDD וכונן דסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  15. אורח אלברט
    Started by אורח אלברט,

ברצוני לקנות מחשב נייד 17 אינץ עד לסכום של 6500 ש"ח כמובן שאשמח לזול יותר, האם יש עדיפות למחשב שנותן 3 שנות אחריות? הדרישות הם: אינטרנט,אופיס,סרטים,משחקים. כמו כן ברצוני מחשב חזק ואמין לאורך זמן רב, יש לציין שהמחשב לא יצא מהבית אני פשוט רוצה להחליף את המחשב הנייח הישן שלי(נמצא אצלי כבר 10 שנים)למחשב נייד לפינת העבודה ובכך לחסוך בחוטים וליצור פינת עבודה נקייה ומסודרת יותר. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש אלברט

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לדעת האם קיימים הבדלים נוספים בין הדגמים הבאים, מלבד SSD: http://ksp.co.il/?list_compare=.27121..27753. במידה ולא קיימים הבדלים נוספים, אני פשוט אוסיף SSD בעצמי. משתלם יותר, לא כן? במידה וכן - אשמח לקבל המלצות מהיכן לרכוש SSD בנפח של 512 GB. תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by Spring,

תקציב -3500 ... אני לא ממש מבין בזה לכן אני צריך את עזרתכם. תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by mayalou,

שלום! אשמח לעזרה ולעצות לקניית מחשב נייד. אני צלמת ואני צריכה מחשב נייד שיריץ קבצי RAW ולייטרום. אני צריכה שהוא יהיה קל והתקציב שלי הוא 2000 שח יש חיה כזאת ? יש למישהו המלצות ? אני מצלמת טיולים ולכן אני אשמח שהוא יהיה קל, זול ויריץ לייטרום תודה רבה! מאיה.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  19. Started by lilo123,

שלום לכולם רציתי להתיעעץ אם אנשים שמבינים אשמח לקבל כמה שיותר דיעות ומידע אני מעונייין לרכוש מחשב נייד וחשבתי על הדגם הזה של HP ישלי מספר שאלות 1.באתר וואלה שופס ובכל האתרים הגדולים למכירות כמו נענעשופס ואולסייל הדגם הזה מפורסם אם מעבד 2 גיגה" המעבד החדש Intel Pentium Dual Core T3400 2.0GHz" ובעוד שבזאפ בחנויות הקטנות אותו דגם אם אותו מספר מעבד לדוגמא באייבורי מופיע Intel Dual Core T3400 2.16GHz האם יש כאן טעות או הטעיה והאם ההבדל הזה מהותי ? 2.האם המחשב הזה יעלה משחקים כמו REDALERT FIFA NBA? 3.כאשר רשום יציאת HDM במפרט האם זה אומר שזו יציאה לטלויזיות HIGH DEFINISHION והאם יש לו יציאת דיגיטלית שהיה אפשר לחבר את המחשב למגבר קולנוע בייתי ולשמוע סרטים בחמישה ערוצים כמו DTS א…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  20. היי, לאחרונה קניתי את המחשב הזה, אני ממש ממליץ. יש לי רק בעיה אחת, עם הסוללה. יש לי בשורת משימות את האייקון של הסוללה, כשאני מצביע עליו רשום לי כמה אחוזים ממנה נשארו וכמה זמן נשאר. כזכור, היא אמורה להחזיק כ-9 שעות. אחרי הטענה מלאה, מסומן 100% וזמן נותר 7:30 שעות. בנוסף, אני יכול להצביע עכשיו על הסוללה וזה יראה לי 7:00, אחרי 5 דקות יראה לי 6:20, אחרי עוד 5 דקות יראה לי 6:51. בעיה מוכרת? יש לזה פתרון?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by dindon,

אני מתלבט בין שני מפרטי מחשב.. זה הראשון: Intel Core i7-860 2.80 ~ 3.46 GHz x4 Quad Core 8MB Cache 4xHeat-Pipes Advanced Low Noise CPU Cooler Intel P55 Express Based Main Board Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent 4GB (2048x2) DDR3 1333MHz (Fail Safe - Tested For Dual Channel) ATI Radeon HD4350 512MB Dual Monitor + HDMI - Silent (Passive) 500GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) 1TB (1000GB) 7200-RPM SATA-II +32-MB Buffer - (Dual Platter) Low Noise (Modded) Midi Tower ATX 17DBa 120-mm Silent Rear Fan Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program מחיר-4,460 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1399 זה המפרט השנ…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  22. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762533 זה נראה כמו מוצר מעולה... מישהו יודע מה איכות הסאונד שלו וכמה הוא נייד (האם הוא נכנס לתיק של מחשב נייד 16 אינץ' בגודל) אם יש לכם ביקורת שלילית על המוצר... האם יש לכם תחליף טוב יותר (לא חייב עם רמקול, אני יכול לקנות בנפרד, חשוב לי המקרר)

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by etant2,

שלום לכולם, אני בחיפושים כבר תקופה אחר מחשב נייד ואני מכיר בעיקר את הדגמים של ASUS, המטרה שלי להשתמש במחשב לצורכי עבודה בעיקר אך גם לראות סרטים. אפשר לחרוג מעט מהתקציב כלפי מעלה... הדרישות : 1. קליטה מעולה של אינטרנט מחוץ לבית (אני יודע שלמחשבים של ASUS הקליטה הכי טובה, אבל אולי משהו יכול לחדש לי משהו) 2. יציאת HDMI 3. פלאש 1080P 4.רצוי WIN 7 6. קל (עד 1.5K) 7. זמן סוללה בשימוש אינטנסיבי, 4-5 שעות ומעלה 8. 13.6" ומטה

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by רוסי,

היי אני מחפש מחשב לגיימינג בסביבות ה3500, אם אפשרות לחריגה של 200 שקל . מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג ומוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: FRUITY LOOPS וQBASE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד בעיקר למשחקים, מוזיקה אני עושה פעם בחודש בערך * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 ייתכן שידרוג בהמשך. 3. ציוד היקפי - לא צריך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 ? לא כלכך קריטי אבל רצוי שלא…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  25. קונה מחשב חדש בלי ציוד היקפי בלי מערכת הפעלה. בעיקר לשימוש עם oculus quest 2. מעדיף מעבד אינטל, ובלי אובר קלוק. בדקתי מחשבים ב KSP עד עכשיו אבל פתוח לכל הצעה שהיא באילת.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים