עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yehuda7,

יש לי lenovo g550 כשאני צופה בוידיאו באינטרנט במסך מלא מתקבל חלק הוידיאו וחלק שטח מת. כמו שאתם רואים בתמונה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  2. אהלן הגיע הזמן שאקנה לעצמי מחשב נייד חדש היות והנייד הישן (מאוד ישן יש לציין) אינו מספק אפילו את המינימום של גלישה באינטרנט. אז כמה דברים שחשובים לי 1 - 4GB של זכרון לעבודה שוטפת ואפליקציות כבדות 2 - מעבד ברמה של T6600 ומעלה יהיה מעולה 3 - כרטיס גרפי שהוא חלק מאוד חשוב אצלי, 9600M יהיה טוב, אבל אם אפשר להשיג מחשב עם כרטיס גרפי פשוט ואז לשדרג במסגרת התקציב גם יהיה טוב 4 - כונן קשיח עם דגש על מהירות, נפח מינימאלי מבחינתי 160GB (אבל באמת שהדגש שלי יהיה על מהירות) המשחקים שאשחק הם משחקים חדשים מכל בחינה וכן, אני מודע לעובדה של התפשרות בהגדות ואין לי שום בעיה עם זה כמו כן אכתוב הרבה באופיס תוך כדיי גלישה מרובה באינטרנט (מה שמצריך זכרון רב) המסך שאני רוצה למחשב הוא מ…

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  3. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש! (הקנייה תעשה כנראה עוד שבוע) להלן המפרט שבניתי אחרי שעות של חיפושים וגיגולים (מלשון גוגל ) : לוח אם GIGABYTE GAEP45DS3R 650 מעבד Intel core 2 quad Q9550 Box 1475 קירור למעבד OCZ Vendetta2 230 משחה טרמית OCZ Freeze Extreme Thermal Conductivity Compound 30 זכרונות G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI 2X2GB 1066MHz CL5 380 מארז COOLERMASTER HAF 932 692 כרטיס מסך 1472 SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB (קירור שחור) ספק OCZ600SXS 600W 495 סה"כ 5424. השאלה שלי היא כזאת: 1) האם זאת מערכת טובה לתקופה הנוכחית או נחשבת כבר ישנה מידי? אני יודע שלא מייצרים יותר את ה Q9XXX או את הלוחות אם שלהם. הבנתי מכתבה שקראתי פה ב…

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by NadavAfuta,

היי, אמא שלי צריכה מחשב לצורכי אדריכלות. היא עובדת בעיקר עם AutoCAD וSketchUp. הבנתי שלצרכים האלה עדיף להשקיע בזכרון ומעבד מאשר כרטיס גרפי. בינתיים הרכיבים שלהבנתי יספיקו הם: i5 2500k 8GB DDR3 אשמח למפרט מלא ללא ציוד היקפי.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by rani1986,

מטרותמחשב? גלישה באינטרנט עבודות משרדיות , הורדות וצפיות בסרטים * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * Bluetooth? רצוי לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-750 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כו עדיפות לחברה: ASUS , HP , Dell , Acer דרישות מיוחדות: חשוב שהמחשב יהיה בעיצוב יפה תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by shuy,

לוח: DFI LANPARTY PRO 875B מעבד: Pentium4 3.2E GHz זיכרונות: 2X DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling (סה"כ 1GB) דיסק: Western Digital 250 GB / 7200 RPM / 8 MB CD: ASUS X52 צורב DVD: Sony DRU710A ספק: Antec True550 (550 Watt) כ.מסך: Gigabyte GeForce FX5900XT 128 MB כ.קול CREATIVE LIVE! 5.1 ועוד כמה דברים שאני מעביר מהמחשב הישן כמו עכבר אופטי-אלחוטי של לוג'יטק, DVD של LG

7. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם ההבדל יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 88% גלישה, אופיס ותכנות, 10% סרטים, 2% משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. oblivion, titan quest , skyrim, dragon age ואולי גם fifa. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כעת 1400*900 . מסך "מאג" 19. (שוקל להחליף). -לאי…

8. Started by spoty1977,

שלום לכולם... אחרי שהרגתי את המחשב שלי ברגע של חוסר תשומת לב-אני צריך לרכוש מחשב חדש,יש לי כרטיס מסך 8800GT 512 MB הארדיסק,מארז,וDVD ,המחשב ישמש בעיקר למשחקים,הנה המפרט שהרכבתי: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מעבד H55M-S2H s1156GIGABYTE לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרון chieftec 550W Active PFC ספק כח Arctic Cooling Arctic Fan AF12025L 120mm מאוורר למארז Alpine 11 Rev.2 CPU Fan קירור למעבד סה"כ: 1927 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  9. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייח חדש שאוכל לעבוד איתו בצורה נוחה על תוכנת תלת מימד בשם clo3d. קיבלתי הצעה למפרט מחשב מאתר פלונטר (האם האתר מומלץ ואמין?) לפי דרישות מומלצות: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=246367&fbclid=IwAR3Mdp59kVn86b8S7A6va_JBwdmNskHea2sjQ6jHbB8LzorePS1HPojF7MI לפי דרישות מינימום: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=245867&fbclid=IwAR1_wL-DIVxCXd-erDNvUHvoWQQmHX59ZrJzcwwamwGZ5RCzPIjUL50qOqU מכיוון שאני לא מבינה בכלל במחשבים אני לא יודעת על מה באמת חשוב להוציא הרבה כסף ועל מה אפשר לוותר. האם התוכנה תעבוד חלק עם דרישות …

10. Started by blabla2002,

שלום אני נוסע לניו יורק עוד 3 חודשיים ואני רוצה לשדרג דברים במחשב (מחשב חדש אני יקנה בתחילת 2005) עכשיו יש לי עד 500$ להוציא על שידרוגים (250 ההורים 250 אני) ויש לי כמה דברים שאני רוצה 1 ספק של hec או Enemarx ל כ350 w (עכשיו שי לי גינריק של 300W) דבר שני זה עכבר ומקלדת של logitech ואני רוצה שילוב שיצא בקרוב של המקלדת עלית והעכבר 700mx אני מניח שזה יעלה כ120$ ואני רוצה גם כרטיס מסך nvidia fx5900 כעשיו אני יכול לקנות רק את ה value אז יש לי שעלה האם כדי לקנות אותו או לקנות את ה ultra לא לקנות יותר מזה כלום (אני הולך לשחק half life2 ו doom 3 ואנריל 2003 ) אבל כמה זמן הכרטיס יחזיק מעמד מעל 2 שנים? או אולי לכדי לי לקנות כרטיס חדש ב2005 שאני יקנה מחשב חדש אז אנה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  11. אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד עד תקציב של 2K. שימושים משרדיים - אינטרנט, סקייפ וכו'.. (לא תוכנות כבדות, לא משחקים כבדים וכו') רצוי מסך 15.6, לא יותר קטן מזה.. זמן סוללה לא קריטי כי המחשב יהיה ליד חשמל רוב הזמן.. חשבנו על המחשב הזה (החלפתי עכשיו לינק, בטעות שמתי לינק לא נכון) | http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SW7CD8585 דעתכם? האם יש משהו שעדיף בסכום הזה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by Arie Zakon,

מחפש לקנות מחשב נייד עד 2000 שקל , צמה ממולץ ?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: HP ProBook 4540s. אני לא קניתי את המחשב (קיבלתי אותו מתנה במסגרת תוכנית). על המחשב יש מדבקה של RADEON GRAPHICS אבל כל פעם שאני בודק איזה כרטיס מסך יש לי (everest, can you run it) זה מציג לי שיש לי רק intel 4000HD. למישהו יש דרך לבדוק אם הכרטיס המסך הנוסף קיים? כאשר חיפשתי את השם של המחשב שלי באינטרנט זה מצא לי את השם של הכרטיס הבא: AMD Radeon HD 7650M (1 GB and 2 GB dedicated DDR3) אבל יכול להיות שזה אותו שם של מחשב אם מפרט אחר ד"א מצאתי את זה באתר הנ''ל: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-3929941-3955552-5229455.html?dnr=1 אשמח לדרך לבדוק אם הכרטיס הנוסף קיים.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  15. שלום, אני צריך מפרט ב3500 (אפשר לחרוג קצת) לגיימינג ואינטרנט ללא מסך וציוד היקפי אני גר בירושלים אז עדיף חנות באזור, אבל לא הכרחי. תודה

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  16. שלום לכולם, בהתאמת מפרט של Lenovo T400 נתקלתי בכמה שאלות.. אודה לכם אם תוכלו לענות לי על כולם.. 1. בקשר לדיסק הקשיח.. 7200 סל"ד לעומת 5400 סל"ד.. מה יהיו ההבדלים מבחינת (ביצועים \ צריכת חשמל \ פליטת חום \ חסינות נגד פגיעות פיזיות) ?? בנוסף יש את ה- SSD שמוצע בנפח קטן.. מה יהיו ההבדלים באותם היבטים ?? 2. רשמו שם: Selection of Intel Turbo Memory hard drive cache does not allow a configuration with Integrated UWB WPAN. אני מבין שזיכרון הטורבו הוא להאצת ההעלאה של וויסטה ולתוכנות כבדות.. זה מדוייק ?? שווה ?? אבל אם אני אבחר בו לא הבנתי על מה אני מוותר ?? 3. צריך לבחור אחד מתוך: Express Card Slot & PC Card Slot Express Card Slot & Smart Card Reader Express Card Slot &a…

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  17. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שיריץ ברמה כמה שיותר טובה.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?כרגע המסך הוא 17 אינץ' אבל אני מתכוון לשדרג כנראה או ל22 או ל20(אשמח להמלצה על הדרך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אפשר המלצה למסך טוב בלי קשר לתקציב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב …

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by eyal491,

למחוק תודה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  19. בס"ד איך המפרט הזה למטרת משחקים כבדים ורשת אינטרנט : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX, יחידות 1 ¤1217 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=232 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=193 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 Cooler Master Centurion 590 Black, יחידות 1 ¤296 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=403 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 SeaSonic SS-550HT 550Watt, יחידות 1 ¤413 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1033 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 640…

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  20. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים אונליין באיכות DVD ו-HD, עריכת תמונות בתוכנות פשוטות כמו פיקסה, סקייפ. * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יחובר לשקע החשמלי בעת שימוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) חיבור לטלויזיה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?לא יהיה בשימוש * כונן Bluray? לא נחוץ כלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, במידה וימליצו לרכוש את הנייד בחו"ל, שיהיה ניתן לשמש בארץ אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? חובה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה ואופיס, עדיפות לוינדו…

21. את המפרט הציעה חברה ידועה לידידה שלי. הצורך שלה הוא במחשב בלבד (יש לה מסך וציוד היקפי) לשימושים משרדיים, אינטרנט, ועריכת וידאו חובבנית. רצוי להישאר בתקציב זה או לחסוך אם אפשר. לא צפוי OC. הרכישה תתבצע באזור תל אביב. אשמח להערות על טיב המפרט והצעות לשיפורים/החלפות אם יש. תודה ליאור מעבד Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz6MB L3 Cache s1150 –Tray מאוורר למעבד .Arctic Freezer 7 Pro Rev2 לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA 1150, Intel B85, DDR 3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח Western Digital Caviar …

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  22. Started by kvodi,

יש מצב של GTA V לא צריך SLI לכרטיס מסך.? ואפשר להסתפק ב GTX 980 בודד.? או שהסיכוי לא גבוה

23. שלום לכולם =] בניתי 2 מפרטים ב5000 שקל סה"כ,בלי ציוד היקפי בכלל. מחשב אחד למשחקים ושני לעבודות משרדיות ואינטרנט. איך המפרטים האלה; יש משו לשפר?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by omer.b,

אני מעונין בקניית מחשב. אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל: AMD 64 Venice 3000 Gigabyte K8NF-9 512MB A-DATA(בעתיד אני אשדרג לעוד סטיק כנראה) Power Color X800XL ENERMAX 420W/HEC 470W RAIDMAX 868/Chenbro WD 80GB S-SATA כונן DVD FLOPPY הכל ב-5300 ש"ח כולל הרכבה.... מפרט טוב? יש מה לשפר??? בנוסף, אם אני קונה היום סטיק 512MB של יצרן מסוים וכעבור שנה אני אקנה של יצרן אחר הם יעבדו ביחד בסדר? לא יהיו בעיות אי-תאימות?

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  25. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לסרטים ומשחקים, משחקים דוגמאת World of warcraft... אני רוצה שיהיה לו כרטיס לא משולב בכדיי להחליפו בעוד כמה שנים כשאני אצטרך.... תקציב כאמור: 4000¤ ללא מערכת הפעלה.. אני מתקין לבד...

• 6 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים