ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מה אתם אומרים על המפרט הבא ? יש מה לשנות או לשפר? ה -300 שקל הנוספים הולכים על מארז [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב נייד ב 3500 שקל עכשיו ראיתי אותו זה המפרט שלו IBMאינטל סינטרנו 1.5GHZ 512DDR 40GB כרטיס רשת\אלחוטי\ DVD+CDRW כרטיס מסך לא יודע איזה ראיתי בבאג מחשבים אותו המחשב רק עם 256 ב 6100 שווה לקנות אותו ולמכור אותו ב 5?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3, gta iv,battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1920X1080 וגודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הי, מחפש עבור אחיין שלי מחשב גיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. יש חיה כזו? מישהו יכול להמליץ על מחשב, או מפרט שכדאי לחפש באתרי מכירות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הי, אני צריך בבקשה המלצות על מפרט מחשב מתאים לעריכת וידיאו בפרמייר ועיבוד תמונה בפוטושופ בתקציב (לא כולל מסך) של עד 6000 ש"ח, אפשר גם פחות. המסך שחשבתי לקנות הוא 2408WFP של Dell. תודה, מורן
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה המחשב הישן שלי הלך לעולמו, אז יש לי צורך במחשב חדש... התקציב הוא עד 2500 שקל עם חריגה קטנה של 200 שקלים אם שווה. הדרישות הן ככה... א. מחשב ספציפית לגיימינג וקצת אופיס בין השאר. ב. כונן קשיח בגודל טרה בייט. מעבר חזק שגם ישמש אותי לעתיד (כדאי להשקיע ב5 ליבות? אני לא מתכנן לשדרג בעתיד הקרוב אלא להשקיע פה... בנוסף שמעתי שהI5 חזק). ג. לוח אם גם די חזק, כולל אופציות שאולי יהיו בעתיד. ד. כרטיס גרפי- יש לי את ה4770HD של ATI, לפי דעתי כרגע מספיק (מהמחשב הישן). מה דעתכם? אני לא הולך לשדרג בשנה הקרובה. ה. מערכת אוורור חלופית! סבלתי ממש מהרעש של המחשב במאמץ ואני רוצה שיהיה לי מחשב שקט גם במאמץ... לא מדבר על קירור נוזלי או מערכת מים ושטויות כאלה אלא על מאו…
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אחי נמצא כרגע בניו יורק והוא מתלבט בין שני מחשבים הראשון: http://www.circuitcity.com/ssm/Lenovo-IdeaPad-Y430-3222U-14-1-Widescreen-Laptop-Y430-3222U/sem/rpsm/oid/229410/catOid/-18746/rpem/ccd/productDetail.do והשני: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=HYKUIXO3XYGUTKC4D3GFAGI?skuId=8989008&type=product&id=1218006772494 הוא לא בקטע של משחקים המחשב ישמש רק לאופיס,אינטרנט, סרטים.
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז מה בעצם ההבדלים ביניהם? מלבד המסך. מה יותר משתלם לסטודנט? (הכוונה היא לגרסא המשודרגת). האם יש אפשרות להוסיף לאחד מהם\שניהם שלט?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום וברכה! אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום הנכבד מחשב עבודה: יעד תקציב 4,500-5,000 ₪, ללא מסך שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט / יישומי אופיס תוכנות: / Office Adobe Design CS5 / CorelDRAW מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate x86 / x64 כהיום אני בסביבת x86, אשמח לשמוע דעה מה הם המגבלות ויתרונות בהרצת64 Bit , אבל המפרט חייבת להיות מוכנה ל-64 Bit , מהירות התגובה מאוד חשובה לי, אני נוהג לפתוח במקביל כמה וכמה תוכנות ועמודי אינטרנט, Internet Explorer נראה אצלי כמו שח-מט מלא טאבים ואתרים פתוחים, במקביל ה-Gmail רץ על Chrome, גם ה- Word ותוכנות Adobe ברקע כל הזמן, OC במינון נמוך, ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי תעזרו לי בקבלת החלטה: הבהיר מראש: מחשב מבוסס Intel, ויש לי עדיפות למו…
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
http://tms.co.il/ preview/spec/gymhnz9b בבקשה תגובות אם אפשר עוד היום 3/10/2011 (אני יודע שזה מארז וספק בינוניים!)
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב חדש, שימושים משרדיים. עד 2500 ש"ח, מוכן להתגמש עד 3000 אבל רצוי שלא. רצוי שיהיה שקט.לא מתכנן לבצע אובר קלוק בנוסף, האם מומלץ להשתמש במחשב כזה בהארד דיסק SSD או שזה לא מצדיק את התמורה בשימושים האלו? ואם יש לי win xp home ו office 2007 שמותקנים היום על המחשב. האם אני יכול להתקין אותם על המחשב החדש (ולהפסיק כמובן את השימוש במחשב הישן) או שאני חייב לקנות תוכנות חדשות (מבחינת הרישון). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה-4000 DualCore של AMD, להושיב אותו על לוח אם של ASUS מדגם M2A-VM ולהרכיב לו זכרון Transcend 2GB. יש לי HDD של 80 ג'יגה שאני לא מעוניין להחליף כרגע וכרטיס מסך AGP שמאוד הייתי שמח אם היה ניתן להשיג עבורו מתאם PCIe ל-AGP כי אני לא מתכוון להוציא כסף על כרטיס מסך בשלב זה. כמובן שאני אוסיף מארז (Raidmax APEX 2x120mm) וספק (FSP Basic SI 400W). האם אני יכול לוותר על המארז וספק הכוח האלו לטובת מה שכבר יש לי כרגע? מארז נוכחי - Foxconn TLA436SB ספק נוכחי - HEC-400TR-TF * אני בהחלט שוקל להוסיף ככל הנראה כרטיס מסך מסוג Radeon 1950GT או HD2600XT עם נטייה לשני או שמא הראשון עדיף בהרבה? ** העדפה ל-TMS בגלל המחירים, לא כיף לקנות מחשב עם משכורת רעב
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום התבקשתי לחפש מחשב נייד בסביבות ה 1500 ש"ח. המחשב מיועד למורה. בהתאם לחוקי הפורום, להלן הפרמטרים הדרושים: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סביר להניח שלא יהיו משחקים. * גודל המסך - אני מניח ש 15.6 אינץ' זה סביר ביותר, אבל אפשר להקטין קצת כדי להתאים לתקציב. * האם חשוב מסך מבריק או מאט - לפי מה שכתוב בפורום, עדיף מט, אבל שוב, התקציב... * רזולוציית המסך - לא חשוב במיוחד, העיקר שיראו כמו שצריך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - לא, אבל שלא ישקול כמו מחשב נייח... * האם נדרש זמן סוללה ארוך - תמיד רצוי, אבל לא חובה - תלוי בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth - יהיה נחמד אם יהיה, אבל לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של …
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי הצעה למפרט הבא, אשמח לשמוע את דעתכם והאם ניתן להשיג יותר טוב במחיר של עד 4K. אני מתכנן לקנות אותו כבר ביום יומיים הקרובים, כל עזרה/הערה/שינוי יתקבלו בשמחה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג ברמה טובה, תכני HD, קצת MATLAB ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).קצת matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא משהו ספיצי, משחקים שיצאו לאחרונה ובשנים האחרונות. -מהי …
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray 1075 מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD 1080 זיכרון 2x2GB Kingston HyperX Triple Channel III 1600Mhz 595 לוח אם P5Q3 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, GBL 780 דיסק קשיח Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 485 כרטיס מסך GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 760 צורב DVD DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail 150 מארז CoolerMaster HAF922 ATX Black Case (No PSU) 580 ספק כח Chieftec 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (24pin) 550 נתב אלחוטי תקן N WIRELESS A/P + ROUTER nMAX EDIMAX BR6424 802.11N 230 1 כרטיסי רשת אלחוטי תקן N 2 * WIRELE…
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם 8), אני צריך המלצה למחשב נייד עד 2600 ש"ח לסרטים , עבודה משרדית, מוזיקה * חייב שיהיה ללפטופ כונן DVD/CD מובנה. מתלבט כרגע בין 2 מחשבים: LG ED500-L.AD03E http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6422 לבין Fujitsu Siemens Esprimo V6515 2.16GHz http://www.freakm.co.il/Product.asp?productid=387 אשמח לקבל חוות דעת בין 2 מחשבים אלו והמלצות למחשבים אחרים שאולי יותר טובים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard [ ¤ 615.04 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 517.76 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.78 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! [ ¤ 240.58 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 251.87 ] 1 Cases : Antec Sonata Piano 380W Case [ ¤ 795.57 ] 1 Service : C…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, עד היום השתמשתי רק במחשבי מותג, קניתי אותם מהסיבה הפשוטה של אחריות, זה דבר שמאוד חשוב לי, השקט הנפשי שאם יש תקלה אני לא צריך להתעסק בזה יותר מידי אלא החברה מטפלת, לדאבוני לא מצאתי מחשב מותג שעונה על דרישותי במחיר סביר בארץ ולכן אני פונה אל האופציה של הרכבת מחשב ופה אתם נכנסים כל עזרה תתקבל בתודה ובשמחה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין עניין לחסוך אבל אין צורך להוסיף משהו מיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בתכני HD, שימוש כבד בדפדפן (מס' גדול של כרטיסיות כשחלק מהם גם עם סטרימינג באיכות HD…
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום היום שוטטתי בין חנויות המחשבים השונות בחיפוש אחר מחשב המיועד למשחקים בלבד. החוויה היתה קשה לכן אני פונה אליכם בתחינה לעזרה. הדרישות שלי הם פשוטות: הכי טוב שיש היום בעולם. לא מעניין אותי מחיר. (אני זקוק למארז בלבד- לא כולל מסך ותוספות חיצוניות) ממה שהבנתי אני זקוק למעבד עם PCI EXTREME? לא יודע מה זה אבל זה חזר מספר פעמים. כמו כן לא ברור לי מה כרטיס המסך הכי טוב של ATI או NVIDIA והאם הם עובדים עם PCI EXTREME. כמו כן מה לגבי DDR2? הכרחי? חשוב? עוזר? כמה זיכרון? באחת החנויות הציעו לי גם כונן של WD במהירות של 10000RPM? האם זה משנה משהו בביצועים בכל חנות קיבלתי תשובה אחרת (כנראה בהתאם למלאי שלהם) אבקש תשובות אוביקטיביות והמלצות על מקום קניה בבקשה תעזרו לצרכן המבולב…
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, [גם תכני HD] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד, פשוט ש'ירוץ' ולא ייתקע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש call of duty, bf4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" HDMI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני הבאתי את המפרט הזה בדיוק למוכר מחשבים חבר של אבא שלי.... המחשב יעלה בין 7300-7900 הוא מוכן לויסטה והספק יתאים לדירקסט 10.. Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Samsung SH-W162L DVD±R x16, DL x8, LightScribe Liberty ELT500AWT 500W G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 דגם: F2-6400CL5D-2GBNQ Sunbeam Transformer BLACK מסך: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415614 איך??
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חברות חוץ מIBM נותנות אחריות בינלאומית לניידים?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
השימוש העיקרי של המחשב הוא תיכנות בjava/android עם מלא טאבים של גוגל כרום ברקע. אני מחפש מחשב שידע להתמודד עם העומס בקלות בלי להיתקע. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות די כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד ל גיימנינג אבל שיוכל להתמודד עם opengl בסיסי בתלת מימד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-