עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by neogod,

אני זקוק למפרט לחבר עד 2000 שקל רצוי איפלו זול יותר ,שאיפה ל1500 ! המחשב ישמש לרוב לעבודה עם אופיס ואינטרנט ומשחקים מדי פעם אבל לא משהו רציני אין צורך בציוד הקפי ומסך ורצוי מפנדה אבל אפשר מחנויות אחרות אם יש הבדל משמעותי במחיר תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  2. היי, אני לא ממש מעודכן במצב השוק כמו פעם אז אני מבקש מהאנשים הנחמדים פה הצעה למפרט התקציב הוא כ 3000 ש"ח והצרכים הם מאוד בסיסיים דברים כמו הורדות, סרטים, שירים ואולי ממש טיפה גיימינג המערכת צריכה לכלול גם מסך (לא משהו מטורף, 17" LCD יספיק) ועכבר ומקלדת אלחוטיים תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  3. שלום אני צריך מחשב נייד שישמש למשחקים בזמן העבודה בלילות אני רוצה שיריץ טוב משחקים חדשים ובעיקר FIFA תקציב עד 6K ואפשר לחרוג קצת אם זה שווה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  4. שלום חברים, אני מרכיב מפרט מחשב בשביל אשתי שעובדת עם הכלים של אדובי (פוטושופ, אין דיזיין, אילוסטרייטור). חשבתי בתור מעבד לקחת את Intel Core 2 Quad Q9550 זאת נראת לי בחירה טובה מבחינת מהירות/מחיר. כל השאר אני לא יודע ;D למשל איזה זיכרון כדאי לקנות, האם יש הבדל משמעותי בין מהירות זיכרון 800 ל 1066 או ל 1150 והאם יש טעם לקנות זיכרונות מדגמים יותר יקרים לדוגמה אם מסתכלים על OCZ יש להם את Value, Gold, Titanium, Special Ops, Reaper, Platinum, FlexEX, Fata1ty. מה נותן את היחס הכי טוב מבחינת ביצועים/מחיר? או מה מומלץ? איזה חברות כדאי/לא כדאי לקנות? אני חושב לשים 8גיגה, זה יוצא 2*4. חוצמזה חשוב מאוד שהמחשב יצא מאוד שקט. לכן אני אשמח לשמוע מה אפשרויות הקירור הטובות/השקטות ביותר. הב…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by gilboag,

צריך להחליף את המחשב הישן של ההורים שלי (E7500) במשהו מעודכן יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כללי , ללא גיימינג שמצריך כ.מ אבל כן יש מעט עריכת תמונה ווידאו ברמה ביתית בסיסית .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080*23אינטש ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש SSD של 120GB שאפשר להשתמש בו אם זה רלוונטי לדעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Yev,

שלום, רכשתי לפטופ מדגם Vostro V131 של DELL לפני כ-7 שנים, והיום הדיסק הקשיח כבר מראה סימנים שבקרוב הוא לא יהיה איתנו (הרבה failed write to disk ואיטיות במחשב וכן bad sectors וכו) לכן אני מחפש לתקן\לשדרג. האם יש דרך לשדרג איכשהו את הלפטופ שלי בצורה של החלפה עם תוספת סכום למשל? (trade-in שכזה) חשבתי גם פשוט להחליף לו את הדיסק הקשיח לSSD אבל נראה שמחיר של דיסק קשיח עצמו מתקרב לשליש ממחיר של לפטופ חדש וגם אשמח להגדיל מסך מ13" ל15". סה"כ הלפטופ שירת אותי נאמנות לצרכיי (שימוש ביתי + לימודים). אשמח לדעת אם יש אפשרות לשדרוג שכזה או שעדיף לרכוש חדש. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תקציב: אין הגבלה קנייה במדינות אחרות: אפשרות לקנות בארץ, בתאילנד, אנגליה, ובאתר אמזון. מטרות המחשב: כל סוגי המשחקים, צפייה בסרטים, עריכת סרטים, שימוש יומיומי גודל מסך: 13.3" או 14.0" סוג מסך: אני מעדיף מבריק (לא מט), ואני גם מעדיף שהמסך יהיה IPS רזולוציית מסך: 1920x1080 FHD ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין חוץ ממסך טאצ' אבל לא חובה זמן סוללה: 6 שעות ומעלה יציאות מיוחדות: אין צורך סוג כונן קשיח: עדיף SSD אבל אפשר שילוב או רק HDD כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אין צורך נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך רשיון למערכת הפעלה: לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא דרישה מיוחדת: כמו שאמרתי קודם, מסך טאצ' יכול להיות נחמד ואני רוצה שהמחשב…

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  8. היי, אשמח לכל טיפ למחשב מדיה סנטר לסלון שכולל: לוח אם+מעבד = ? זיכרון = ? קשיחים = 2 של 1 טרה WD Raid edition כרטיס מסך= ? כרטיס סאונד= ? מארז= ? ספק כוח= ? כרטיס טלויזיה= ? תודה!

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by feint,

אני מחפש נייד כמתנה לחברה. כיום היא עובדת עם VISUAL STUDIO 2008, אבל עוד חודשיים בערך היא תשתמש בו לרוב לאינטרנט ואופיס וכו'... ראיתי את הניידים של ה 10" והם פשוט קטנים מדי ונראה לי שגם חלשים מדי (ATMO N270). אבל ה 15.4" אולי גדולים ומגושמים מדי - לא מצאתי איזה משהו בין לבין (משהו כמו 13" עם DUAL CORE) חשבתי לקנות את ה LENOVO G550 - אבל חבר המליץ לי לא לקחת LENOVO. יש רעיונות? אני צריך לרכוש את זה עד יום רביעי! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  10. היי לכולם להלן תמצית הענתיקה הבאה שנמצאת אצלי. מעבד: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח: ASUS P5QL-ASUS-SE זכרונות: 2*2 PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM (הלוח מאפשר עד 8 גיגה זכרון אבל יש בו רק שני סוקטים DIMM וזו בעיה :( ) כרטיס: AMD Radeon HD 5670/5690/5730 קירור - לא קירור סטוק, אוכל לבדוק איזה אם רלוונטי. מונע ע"י ספק איכותי כלשהו (איני זוכרת איזה כרגע לא בעיה לבדוק אם ידרש) מחוברים כמה HDD. אין SSD וכרגע לא בתכנון. המארז איכותי מאוד אבל צפוף והמקום פחות מאוורר משהייתי רוצה. כל עוד השילוש שם אני בספק אם רלוונטי לחשוב על OC. (אבל אם מעניין, אשמח לשמוע בכל אום - אולי תועבר מארז) מטרות המכונה: משרדי (עם נטיה לריבוי משימות וריבוי עמודי אינטרנט) ק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה פתחתי 2 נושאים בפורום תמיכה טכנית שבהן וידאתי את מותו של כרטיס המסך ואת גסיסת לוח האם. (למעוניינים, כאן). לוח האם הגוסס הינו DFI Lanparty UT Ultra-D והמעבד הינו amd a64 3000+. כרטיס המסך הוחלף ב-hd4670 וכעת, אחרי וידוא התפגרות לוח האם בבדיקת מעבדה בימים הקרובים, אני הולך לקנות לוח אם חדש + מעבד. התקציב הינו 1000 ש"ח. המעבד ולוח האם אמורים לעבוד עם המפרט הבא: 2x2gb memory (עדיין לא הוחלט, אך הזכרונות אמורים להיות אכותיים ומהירים מספיק ל-oc מכובד -לא נכלל בבקשתי אליכם - אך אשמח להצעות מחוץ לתקציב. ) radeon hd4670 sg 250gb sata2 wd 120gb sata ocz modstream 520w creative soundblaster live! 24bit המעבד: אני מעוניין רק במעבד אינטל, זול, שיוכל לעבור המהרה. אנ…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. מחפש מפרט מומלץ להורים, שימוש באינטרנט ואופיס. כולל מערכת הפעלה XP PRO או WIN 7 PRO לא חייב רשיון. לא כולל אופיס כולל מסך 22' מקלדת + עכבר מארז טוב + קירור. + המלצה איפה לרכוש את המוצר.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  13. היי מחפש לפטופ שהוא גם טאבלט. תקציב 3500 במחירי אילת. דיי ננעלתי על 2 אפשרויות, אשמח לעזרתכם. כמובן שאם יש דגם אחר מומלץ בתקציב הזה, אשמח. צרכים עיקריים גלישה ברשת, צפייה בסרטים ופה ושם פיפא/מנג'ר. לא יותר. תודה HP Pavilion x360 14-DW0002NJ / 2S375EA מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz זיכרון 16GB DDR4-3200 SDRAM (1 x 16 GB) כונן קשיח 512GB SSD M.2 PCIe NVMe תצוגה 14 Inch diagonal FHD IPS WLED-backlit micro-edge touch screen (1920 x 1080), 45% NTSC, 250nits מסך מגע מאיץ גרפי Intel® Iris® Plus Graphics …

14. Started by Savage2,

אז מסתבר שהמחשב שלי כבר בן 7 (רציתי לשדרג את הזיכרון שלו ורק אז גיליתי שהוא אפילו לא תומך ב-DDR3). הגיע הזמן למחשב חדש אני משחק מדי פעם במחשב, אבל אני לא גיימר. חשוב לי יותר שאני אוכל לעבוד על המחשב גם בעתיד. 1. התקציב הוא 3600 ש"ח. אם יש משהו שממש מצדיק חריגה, אפשר לחרוג עד 4,000 ש"ח (אבל רק אם באמת יש סיבה טובה) 2. בטווח הקצר (עד שנתיים) אני אשתמש במחשב בשביל עבודה משרדית ומשחקים. בטווח הארוך יותר אני עדיין ארצה להשתמש במחשב לעבודה משרדית (אופיס, גלישה, פיתוח). המחשב לא ישמש לעריכה גרפית. אני לא גיימר מושבע. אין צורך שהמשחקים הכי חדישים ירוצו בהגדרות גבוהות על המחשב - ואני אסתדר עם Watchdog בהגדרות נמוכות. רזולוציית המסך היא 1920x1200. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K (פלוס מינוס) על מנת לשחק משחקים כבדים (שיריץ מהר משחקים עם גרפיקה מעולה). אני לא מבין באוברקלוקינג ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לגבי ציוד הקפי, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים (מתלבט אם שווה לקנות אלחוטיים), רמקולים חדשים (מתלבט אם ללכת על סראונד) אבל אני לא יודע אם שווה לקנות מסך חדש כי יש לי מסך 19 אינץ' full_details=1'>samsung syncmaster 913N אין לי העדפה לחברות מסוימות (בכלל). נושא הקירור חשוב לי ונושא השקט חשוב לי עוד יותר. מערכת הפעלה אני כבר אתקין בעצמי, כנראה XP. הערה: החשיבות הכי גבוהה מבחינתי זה לכך שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (בלי לקרטע), למשך כמה שיותר זמן. אם דרוש תקציב נוסף על מנת לעמוד בדרי…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by bendale,

שלום אני מתלבט בין שני מחשבים אחד hp והשני דל המחשב מיועד להרבה עבודה,צפייה בסרטים וחיבור לטלוויזיה,מוזיקה,אינטרנט,תוכנות,אופיס ומשחקים pes10 ו-nba2k10 מחשב דל inspirion 1564 i5-520 המחיר הוא 5496 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8285&perur=2&t=1&c=441 מחשב שני זה HP Pavilion dv6-2130ej http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733393 המחיר הוא 5180 ש"ח מבקשה חוות דעת דחופה אני מעוניין לרכוש מחשב בהקדם תודה רבה מנחם[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 00:35:59 בבקשה המלצות כמה שיותר מהר את ה-hp במחיר הזה אפשר לרכוש עד 3 בלילה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  17. האלן חברה אני רוצה מחשב נייד בתקציב של 4000 +- הצרכים וצפיות שלי מהמחשב: -עבודות תיכנות וDESIGN ב PHOTOSHOP -גלישה באינטרנט ואופיס -סרטים -המחשב חייב להכיל WI-FI network ייתרון למחשב הכולל בתוכו BT ו IRDA. -רצוי שיהיה קומקטי ולא כבד ,מוכן ללכת על מסך 14 אך המסך צריך להיות איכותי יחסית. -עדיפות למעבד אינטל ולא סלרון (אם אפשרי במסגרת תקציב זה) זהו בעצם.. הצרכים והדרישות שלי לא בשמיים אז אני מחכה להצעותכם (: תודה מראש, סשה.

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

כרטיס טלוויזה + שני מסכים + עכבר + מקלדת + רמקולים (הכל איכותי) שימו לב ותגידו מה דעתכם מתוכנן OC מה דעתכם על המפרט הזה : מעבד Intel Core 2 Duo E8600 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe כרטיס TV ועריכה Gigabyte GT-P6000 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Enermax MODU82+ 525W Retail קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME מאורר למארז Antec TriCool 120mm X2 קרור לכרטיס מסך Arctic-Cooling Accelero S1 Rev. 2 מסך מחשב רחב LG 22" W2242T 5ms LCD Wide שני …

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  19. לקרא למטה מפרט סופי!!!!!!!!!! תודה מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 1755 לוח אם GA-965P-DS3 720 זכרונות ?1GB TwinMOS? 810 כרטיס מסך XFX PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80F-SHF9 - RETAIL 3000 מארז THERMALTAKE AGUILA MIDDLE TOWER CASE- VD1000BWS - w/o PSU - BLACK+WINDOW 750 ספק כח ToughPower W0103 600W PFC (24pin) 560 דיסק קשיח ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? 350 7945 מה כדי לשנות? מחשב למשחקים לא מתוכנן OC

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by lital1,

אני מחפשת מחשב טוב ואין לי כל כך הרבה זמן ליותר מידי חיפושים. המחשב שאני זקוקה לו הוא בעיקר לצורכי הורדות-סרטים ,מוסיקה והרבה גלישה. התקציב לא כולל מסך. בגדול המסך שאני רוצה והא samsung 19 אינצ. אשמח לכמה שיותר הצעות בתקציב הזה. אם יש לכם חנויות אמינות שאתם ממליצים עליהן באזור המרכז אשמח לשמוע... תודה.....

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  21. ??? שלום לכולם!!! אני די חדש בפורום הזה, אני לא מבין כל כך טוב במחשבים ויש לי הרגשה שבחנויות רוצים למכור לי חתול בשק לכן הייתי רוצה דעה אובייקטיבית מכם עבור מפרט מחשב שנועד למשחקים וגם מוזיקה וטוב ללימודים שלי כסטודנט. מסך טוב יש לי כמו כן את כל תוכנות ההפעלה הרלוונטיות אנא מכם תאזרו בסובלנות כלפיי,כי אני בטוח שיש עוד הרבה כמוני. התקציב שלי הוא בין 3000-3500 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות את ה8800GTS שעולה 1900 כי אני צריך את המחשב להרבה זמן אז אני חושב שהכרטיס הזה הוא הכי טוב שאשפר לקנות נכון לעכשיו, אז לשאר המפרט נשאר 2500 ש"ח אני צריך מחשב למשחקים כבדים לא משנה לי אם AMD או INTEL המפרט חוץ מהכרטיס מסך כולל: לוח אם זכרונות הרד דיסק מארז תודה רבה לכל עוזר. *ואם תוכלו אז תמליצו לי על חברה לכ.מ

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by shaibend,

כשזב מגיע למחשב לעבודה משרדית אין לי מושג מה לקחת.. השוק ככ גדול .. כולל מסך וציוד היקפי. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  24. מישו הביא לי מחשב נייד שאני אתקין לו 98SE עברית IBM X240X שזה פנטיום 2 אין לו כונן דיסטים ולא סידירום הבעיה היא העתקתי דרך דיסקאוקי למחשב את ההתקנה של הוינדוס בעברית SE98 היה מותקן 98 רוסית..הוא רצה עברית אז התקנתי זה סיים להתקין הכל טוב ויפה עשה הפעלה מחשב ואז המחשב נתקע ולא מגיב לאחר המסך הראשוני של IBM ניסתי להפעיל בוט דרך כונן USB של דיסקטים אך לשווא מה לעשות!? לא יודע איך להתגבר על זה פאדיחות לי שהרסתי לו תמחשב לפחות היה לו רוסית חח

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  25. היי, לאחר שידרוג המערכת שלי (סוף סוף) נשאלת השאלה מה כדאי? האם למכור את המחשב הישן כיחידה אחת או בחלקים? כולם (פרט למארז) בקופסתם המקורית ובמצב מעולה ונקיים מאבק. כמה הם שווים בכלל? מדובר במערכת הבאה: מארז - CM690 לוח אם - Gigabyte GA-p35-DS3L מעבד - Q6600 + גוף קירור של AC FREEZER PRO זיכרונות - 4x1GB OCZ Reaper 800MHZ כרטיס מסך - BFG 8800GT OC2 ספק כוח - TT 550W TR2 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.