ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
תקציב עד 3600 ש"ח מפרט לגיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג מ3600 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?קיים חיבור בין מחשב לLCD 32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לרגל נסיעה לחו"ל, מחפש המלצה למחשב נייד לגיימינג (כרטיס נייד, קול ומעבד חזקים) בתקציב של עד 2000$. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים, אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר ירושלים כך שעדיף חנות באיזור. התקציב הוא כ4500 שקל לא צריך שום ציוד היקפי.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש! (הקנייה תעשה כנראה עוד שבוע) להלן המפרט שבניתי אחרי שעות של חיפושים וגיגולים (מלשון גוגל ) : לוח אם GIGABYTE GAEP45DS3R 650 מעבד Intel core 2 quad Q9550 Box 1475 קירור למעבד OCZ Vendetta2 230 משחה טרמית OCZ Freeze Extreme Thermal Conductivity Compound 30 זכרונות G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI 2X2GB 1066MHz CL5 380 מארז COOLERMASTER HAF 932 692 כרטיס מסך 1472 SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB (קירור שחור) ספק OCZ600SXS 600W 495 סה"כ 5424. השאלה שלי היא כזאת: 1) האם זאת מערכת טובה לתקופה הנוכחית או נחשבת כבר ישנה מידי? אני יודע שלא מייצרים יותר את ה Q9XXX או את הלוחות אם שלהם. הבנתי מכתבה שקראתי פה ב…
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-500 ש"ח, אם יש הצדקה משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? (בתקווה) גבוהות 3. האם…
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, 3dmax, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו השבוע והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4500 עד אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. זה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mush…
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כותרת^ שימוש בעיקר משרדי מפרט מ IQPC בבקשה
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני מפרטים: אחד מוכן והשני הרכבתי בעצמי אני חושב שבשביל עוד 800 שקל, אני אקבל עוד הרבה מהמפרט השני, האם אני צודק? מטרת המחשב היא משחקים ב4K, ואני צריך הרבה זכרון כי אולי הוא יהיה dual boot/VMs. לא מתכוון לעשות overclock וחשוב שהמחשב יהיה יחסית שקט. תודה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
האים אני יכול לשדרג בכרטיס hd7770 במחשב הזה במקום הקיים צירפתי תמונה מקוה שזה יעזור . הספק הנוכחי הוא 350 wat אשמח לעזרה מהמבנים שבינכם הנה המפרט Part Number:0884116030072 [h=2]General[/h] Desktop type Budget desktop system, Small-form-factor PC Packaged Quantity 1.0 Platform Technology Intel vPro Technology Type Personal computer Recommended Use Corporate business, Small business Product Form Factor Small form factor Built-in Devices Speaker Embedded Security Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip Localization English / United States [h=2]Processor / Chipset[/h] Type Intel Core 2 Duo E8400 / …
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית לגבי מפרט המחשב המצ"ב. המחשב מיועד פחות או יותר לעבודות גרפיקה (פוטושופ וקצת תלת מימד - 3dsmax) וגם קצת לעבודות וידאו (after effects). התקציב הוא לא מאד גדול יחסית לשימושים (5000 ש"ח) אבל זה מה שיש. מעבד: core 2 duo E6750 2.66MHZ 4MB מחיר: 1,010 ש"ח לוח: Asus P5KC או Gigabyte GA-N650SLI-DS4 (nForce 650i SLI) - ATX מחיר: 770 ש"ח זיכרון: Twinmos 1024Mb DDR-II 800Mhz x2 מחיר: 220 דיסק: WD 3200AAKS SATA2 320Mb 16Mb buffer מחיר: 395 מארז: Thermaltake SopranoDX VE7000BWS או Antec SONATA II with 450Watt PSU מחיר: 595ש"ח או 729ש"ח ספק (במידה ולוקחים את ה-thermaltake): כ Thermaltake Power W0101 550W silent, 24pin מחיר: 39…
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם זה לא בדיוק הפורום לנושא הזה, אבל כאן היה נראה המקום הכי מתאים למודעה. בעוד כחודש אני עובר לחיפה כדי ללמוד (4 שנים), לכן חשבתי שזה יהיה רעיון טוב למכור את המחשב השולחני שלי מכיוון שלא יהיה בו שימוש בזמן הקרוב-רחוק. ניסיתי לבנות באתרים מחשב כמו שלי אבל לא בכולם היה בדיוק את החלקים שלי או שאם היה הסכום היה מצחיק (יקר יותר ממה שקניתי לפני שנה וחצי). רציתי לקבל חוות דעת ממכם בכמה אתם חושבים שאני אמור למכור אותו, כל החלקים עדיין עם קבלה ואחריות לעוד כ-שנה וחצי חוץ מהכרטיס מסך שלו יש אחריות לעוד שנתיים וחצי. אתם מוזמנים לראות את המפרט ב"מפרט מחשב" שלי בצד, יש לציין שהוא גם מגיע עם המסך ו-Windows 7 Home Premium 64bit מקורי, תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפים לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? שימוש פשוט באופיס, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במארז, HDD …
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ,תכנות בעיקר visual studio ,eclipse * גודל המסך? מאט, 13 אינטש * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לחבר אותו למסך גדול יותר בלי שזה יפגע ברזולוציה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות נשמע סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD ועדיפות לאחד עם SSD( כCHACHE לפחות) * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צרי…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אחי הקטן בן 15-16 ככה החליט שהוא רוצה וצריך מחשב חדש. אני לא מבין שום דבר בדברים האלה, סביר להניח שמה שיכתבו לי פה זה מה שאני אזמין בשבילו... הוא לא אחד שיותר מדי משחק במשחקי מחשב מטורפים אבל אני כן רוצה שאם הוא יחליט לשחק באחד שכזה שהכל ירוץ חלק, שהמחשב לא יתחיל לקרטע עוד שנה שהדרישות בטח ימשיכו להעלות. בקיצור אני צריך הכל חדש מלבד מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. מארז, הארד דיסק, כרטיסים ושאר הדברים - הכל עד 3000, אם אפשר להרכיב דבר כזה בפחות - בכלל מצויין אם אין ברירה וצריך להוציא קצת יותר, נוציא. המון המון תודה! זה בנתיים מפרט שככה פחות או יותר "הרכבתי" לעצמי אם יש מה לשפר\לשנות\להוסיף או אם יש לכם המלצה על מפרט אחר לגמרי - הכל מתקבל בברכה פה קצת חרגתי מהתקציב כמו שרואים : מ…
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי אני רוצה ליקנות מחשב חדש.. האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות עוד כמה זמן? התקציב שלי הוא 2500-3000 רק מחשב.. בלי ציוד הקפי ושיתאים למישחקים הכי כבדים ..... גם בעוד שנתיים שלוש חייב!: 1}מעבד :DOUL 2 CORE E6400 לא פחות!!! כרטיס מסך טוב לפחות 256 מגה 320 הארד דיסק ויותר מג'יגה ראם ומארז יפה אם אורות מגניבים כאלה.... בבקשה מהר!
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך מחשב פשוט לילדים קטנים (אינטרנט, סרטים, אופיס). לא משחקים. תקציב 1000. לא צריך הארד דיסק. (אני אעביר אחד ישן מאד, של 160GB, אבל הוא בסה"כ עובד..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתאמת מפרט של Lenovo T400 נתקלתי בכמה שאלות.. אודה לכם אם תוכלו לענות לי על כולם.. 1. בקשר לדיסק הקשיח.. 7200 סל"ד לעומת 5400 סל"ד.. מה יהיו ההבדלים מבחינת (ביצועים \ צריכת חשמל \ פליטת חום \ חסינות נגד פגיעות פיזיות) ?? בנוסף יש את ה- SSD שמוצע בנפח קטן.. מה יהיו ההבדלים באותם היבטים ?? 2. רשמו שם: Selection of Intel Turbo Memory hard drive cache does not allow a configuration with Integrated UWB WPAN. אני מבין שזיכרון הטורבו הוא להאצת ההעלאה של וויסטה ולתוכנות כבדות.. זה מדוייק ?? שווה ?? אבל אם אני אבחר בו לא הבנתי על מה אני מוותר ?? 3. צריך לבחור אחד מתוך: Express Card Slot & PC Card Slot Express Card Slot & Smart Card Reader Express Card Slot &a…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6000 אפשר לחרוג טיפה אם משתלם. (גם למטה) כן, גג 500 מתי מתוכננת רכישת המחשב? בשבועיים הקרובים מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): תכנות , עיצוב כתחביב (פוטושופ) , עבודה משרדית וגיימינג האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? 512 SSD 1T קשיח האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? (מקלדת/עכבר/אוזניות/רמקולים/פד/מסך וכו'. פרט מהם הדרישות שלך מהציוד, לדוגמא מסך גדול/מקלדת מכנית...) שני מסכ…
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני הבאתי את המפרט הזה בדיוק למוכר מחשבים חבר של אבא שלי.... המחשב יעלה בין 7300-7900 הוא מוכן לויסטה והספק יתאים לדירקסט 10.. Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Samsung SH-W162L DVD±R x16, DL x8, LightScribe Liberty ELT500AWT 500W G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 דגם: F2-6400CL5D-2GBNQ Sunbeam Transformer BLACK מסך: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415614 איך??
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מטרת המחשב: עבוד משרדית, גלישה ומשחקים קלים-בינוניים שירוצו בלי תקיעות (אפילו על low) גודל מסך: 10+ רזולוציה:-- יציאות מיוחדות: usb :0 גודל דיסק קשיח 250+ שיהיה עם ווינדוס מותקן * כל מה שלא כתבתי מהטופס של ההמלצות לא רלוונטי .. ** מספיק לי אפילו מחשב שיריץ משחקים על חרא איכות בלי תקיעות *** אין לי יותר תקציב
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי אני בונה מחשב לצורכי אינטרנט קצת משחקים ואני צריך שהוא יאפשר לי עריכת וידאו בצורה נוחה ושיהיה די מותאם לכך עכשיו בניתי מפרט ואני צריך יעול מחיר לפחות ב1000 שקלים אם אפשר אם לא לא נורא אבל אני בכל זאת ומעדיף ובכלל חוות דעת כללית תודה הבעיה העיקרית שלי היתנה בכרטיס מסך שאיני יודע במדויק עד כמה הוא משפיעי לעריכת וידאו וכדומה, מפני שבעיקר חיפשתי אחד עם VIVO. מעבדי אינטל Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 610 1 610 זכרונות DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingston 340 2 680 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RE…
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בס"ד איך המפרט הזה למטרת משחקים כבדים ורשת אינטרנט : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX, יחידות 1 ¤1217 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=232 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=193 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 Cooler Master Centurion 590 Black, יחידות 1 ¤296 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=403 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 SeaSonic SS-550HT 550Watt, יחידות 1 ¤413 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1033 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 640…
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב משרדי- עיקר שימושו יהיה אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים (גם HD), מדי פעם אני עושה שימוש בתוכנות עיצוב כמו פוטושופ. מספר שאלות בנוסף לטופס שמילאתי למטה: האם כדאי לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI או שיציאה זו תהיה מובנית בלוח אם? (אין לי בעייה להשקיע בכרטיס מסך נוסף). אותה שאלה עבור כרטיס קול - לרכוש כרטיס קול נפרד או שבלוח אם תהיה יציאה אופטית? לגבי ספק כוח ומארז אני מודה שאני לא מבין הרבה אז אודה על עצתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך גם עד 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD, מוזי…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים אונליין באיכות DVD ו-HD, עריכת תמונות בתוכנות פשוטות כמו פיקסה, סקייפ. * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יחובר לשקע החשמלי בעת שימוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) חיבור לטלויזיה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?לא יהיה בשימוש * כונן Bluray? לא נחוץ כלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, במידה וימליצו לרכוש את הנייד בחו"ל, שיהיה ניתן לשמש בארץ אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? חובה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה ואופיס, עדיפות לוינדו…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 א' ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, וורד, אופיס, עיבוד תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע מסך 22" עם אפשרות שידרוג בעתיד למסך HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך / בינוני 3. האם יש צורך בצ…
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-