עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cfirc,

שלום , מה אתם אומרים על המפרט הבא : דגם מחשב: i0000 מעבדי אינטל: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9499 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9517 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 כרטיסי מס…

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by mr.Man,

שלום לכולם.. דודים שלי באים לביקור מחו"ל עוד חודש וקצת... השאלה שלי היא האם כדאי לי להגיד להם שיביאו לי חלקים (או מחשב שלם) משם... מה ההבדלי מחירים? הסכום שאני מוכן להשקיע על מחשב (בלי מסך) זה (761 $)3500 לא שקל (או דולר במקרה הזה) יותר המחשב צריך להיות לעבודות שגרתיות (אופיס, אינטרנט וטיפה משחקים), בואו נגיד את זה ככה שה FX5200 שיש לי עכשיו (על פנטיום 2.8HT) מריץ GTA:SA טוב מאוד בשבילי) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by spoty1977,

שלום לכולם... אחרי שהרגתי את המחשב שלי ברגע של חוסר תשומת לב-אני צריך לרכוש מחשב חדש,יש לי כרטיס מסך 8800GT 512 MB הארדיסק,מארז,וDVD ,המחשב ישמש בעיקר למשחקים,הנה המפרט שהרכבתי: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מעבד H55M-S2H s1156GIGABYTE לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרון chieftec 550W Active PFC ספק כח Arctic Cooling Arctic Fan AF12025L 120mm מאוורר למארז Alpine 11 Rev.2 CPU Fan קירור למעבד סה"כ: 1927 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by mandel,

tשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * |WiFi , Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אופציות שראיתי : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11912 2. http://www.pc-online.co.il/i…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  5. המחשב מיועד לתלמיד בכיתה ד'. לא אמור לעשות שום דבר מסובך, שימושי אופיס, אינטרנט וכדומה התקציב כ-1000 ש"ח ללא המעבד ומסך אותם כבר יש לי. המלצה יכולה להיות למפרט או לחנות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by stingeR-,

הדרישה היחידה היא - תמיכה בDDR1.. כרגע אני דיי סגור על AMD Athlon 64 3500+ - 480nis DFI INFINITY NF4 - 460 palit 7600GT - http://isracomp.com/define.asp?idd=3718 - 821 יש כאן חריגה קטנה אבל במזומן זה מצטמצם.. עריכה : ראיתי עכשיו 7600GT של גיגהבייט עם 3 שנות אחריות באותה חנות.. רק שהוא 128MB.. האם ההבדל כלכך גדול?

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by 55511,

שלום אתמול קניתי מחשב נייד של טושיבה אבל המקלדת לא עובדת מה צריך לעשות תודה חג שמח

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  8. 1. המחשב נועד בעיקר לצפיה בסרטים/קולנוע ביתי, עריכה ביתית לוידיאו ואודיו, שיתוף קבצים, מוסיקה ומדי פעם הרצות של MATLAB. ללא OC. 2. התקציב הוא 2000-2500 ש"ח ללא ציוד היקפי +מסך ב- 1100~. כאשר לגבי המסך, אני פחות או יותר סגור כבר על ה- CHIMEI-222h שזכה אצלכם בביקורות טובות וגם גנרי (מתאים גם לחיבור טלויזיה). 3. מעוניין להשאיר מהמחשב הקודם שני רכיבים עם חיבור IDE: א. כונן קשיח 320ג"ב (WD 3200AAJB ) ב. צורב DVD של LG אשמח אם תתיחסו לזה בהקשר לאפשרות לחיבור ללוח אם חדש או ההשפע על השקט (או החוסר שקט של במארז). 4. השקט חשוב 5.התאמה לניגון HD (אם לא עכשיו - אז שניתן יהיה לשדרג לכך במינימום מאמץ או מחיר) וחיבור כונן BLU-RAY (לכשיגיע). 6. מחוץ לתקציב - המלצה על מערכת הפעלה שתתא…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by helpd,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבנית מפרט AMD. אני זקוק למחשב טוב, יציב ושקט, שישמש לעבודה ב-Office, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים מדי פעם ומשחקים של ילדים קטנים מאד. אני לא זקוק למסך, מקלדת, עכבר וכונן CD; אבל זקוק לצורב (LITEON?). בעניין הפונקציות של לוח האם, אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני מעוניין בארבע, או שש יציאות USB, תמיכה ב-FireWire וכמובן אשמח אם נכנס בתקציב SATA. דבר נוסף, אני רוצה 512 MB זיכרון. עד כמה משמעותי ההבדל בין מודול אחד לשניים? ואם כבר 512, אז ניתן להסתפק בכרטיס מסך OB? בעניין קירור, שוב, כיוון שלא אעשה OC, אני לא זקוק למשהו מפלצתי, אבל מוכן להשקיע בשביל שקט מופתי! התקציב שלי עומד על 3,000 - 3,500 ש"ח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש לבן שלי (יום הולדת 9). התלבטתי בין קונסולה למחשב ולבסוף אני הולך על מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES , FIFA , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כיום 1280X1024 , בעתיד שיתמוך בFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  11. https://www.tms.co.il/product/13483 כבר בניתי מפרט עם הכרטיס הזה, וכמובן שאמא שלי דיברה עם זה איזה בחור מחשבים שהיא מכירה והוא אמר לה שזה חרטא. אני צריך טענות נגד והצדקות

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  12. שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים. 1. התקציב הינו 4000 ש"ח. ניתן לחרוג ב- 500 וניתן גם לצמצם עלויות אך לא על חשבון האיכות או הביצועים. 2. ייעוד המחשב הוא לפרנסה, התוכנות העיקריות כרגע הינן אדובי CS5 מתוכנן מעבר ל- CS6 (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטר ועבודה דו מימדית אבל כן יש תוכנית להתרחב גם לתלת מימד). כמו כן מולטיטסקינג והרבה (מדובר על כעשרה תוכנות במקביל, יחד עם שישה דפדפנים שונים). כמו כן לשמור את האופציה להשתמש בחשב זה גם לגיימינג. 3. התקציב הינו למחשב בלבד - ללא ציוד הקפי. 4. אין צורך בכונן אופטי. 5. חשיבות לשקט: 8-9. 6. אוברקלוקינג קל (משהו שתמיד רציתי ללמוד להתעסק איתו). 7. אין צורך בשום תוכנות - חומרה בלבד. הרכבה לא קריטית, אפשר גם לבד. 8. אין חנות ספציפית. חש…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  13. שלום המפרט שלי הולך כך CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) 3D Accelerator Intel GMA 3100 ספק כוח golden tiger 450w מה אני צריך לשדרג כדי לראות סרטים ברזולוציה גבוהה ? תודה

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by chendwend,

1. מה התקציב המקסימאלי 3.3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by kernix,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב. הדגש מהמחשב הוא שינגן סרטי HD בצורה חלקה מהמחשב לטלויזיה. אין בכוונתי לשחק משחקי מחשב במחשב זה. בנוסף אנגן מוסיקה ואגלוש באינטרנט. מחיר 3500 שקל. לא מעוניין לשדרג מחשב זה בזמן הקרוב. דרישה מהכרטיס מסך שיתמודד בקלות עם ניגון סרטי HD ועם כניסת HDMI ולא רק DVI.(חובה) בנוסף דרוש הארד דיסק בנפח 1T. אשמח עם תכינו לי מפרט באיזור חיפה(אשמח לנסות את חנות TMS) אנא בחרו את המארז, הספק והמאוורירים וכרטיס מסך הטובים ביותר לדרישות שלי ועל מנת שיהיה שקט מקסימלי. אין צורך ב: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by Xardas,

שלום לכולם, אשמח אם תרכיבו לי מפרט מתאים לבקשות, אם זה אפשרי כמובן, ואם אפשר שיהיה לינק לכל חלק, תודה רבה! =] 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - מקסימום גרפיקה, מעט פוטושופ, סרטים בFHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא מעודכן כ"כ, בעיקרון ננסה הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by alpel,

אודה על המלצה היכן לרכוש סוללה לנ"ל. המחשב הוא בן 18 חודש. הסוללה מחזיקה 1.5 שעה תחת WORD. האם עדיף HP מקורית? תחליפית? האם משתלם לחפש בEBAY? יש מכס גבוה על סוללות בארץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  18. Started by bendale,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים,תוכנות צפיה בסרטים וחיבור לטלויזיה lcd ,עבודה,אינטרנט ותוכנות האם המחשב הזה טוב? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=2020

19. Started by דאגלס,

שימושים- בעיקר עבודה משרדית/אינטרנט/SPSS/ סרטים אשמח לקבל הערות. המארז והספק נראים לי יקרים. האם זה נחוץ או שאפשר להוזיל? (אין לי צורך במלא יציאות וכו', וגם הרעש הוא לא קריטי) תודה למגיבים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪381 לוח אם: Gigabite MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪263 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪214 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Corsair 400CX 30A @ 12V A.PFC Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪211 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪112 קשיח למחשב שולחני: Se…

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  20. היי חברים, אני כבר לא חי את תחום המחשבים ואני אשמח לעזרתכם במפרט בסיסי ופשוט למחשב ללא מסך וללא וינדוס. אין דרישות מיוחדות. מעדיפים שהמפרט יכלול דיסק קשיח 500 ג'יגה ו2 ג'יגה זיכרון. אנחנו גרים בראשון לציון. התקציב שלנו הוא 1000-1800 ש"ח אבל מעדיפים כמה שיותר זול. ההצעה שקיבלנו מ IVORY היא: מעבד E5300 לוח MSI G41M4F זיכרון 2 ג'יגה דיסק קשיח 500 ג'יגה מארז ידית נשיאה ספק כוח 450 וואט צורב LG X52 מחיר: 1600 ש"ח אנו מעוניינים בהשוואות מפרט ומחיר בין חברות אחרות באיזור שלנו, לדוגמא KSP ו SKYPC אבל לא בטוחים לגבי הבדלים ברמות הרכיבים. אנחנו כן היינו מעדיפים משהו יותר זול מ1600 אבל מצד שני שלא יהיה הבדל משמעותי ברמה של המחשב. למשפחה יש ילדים קטנים שאולי ירצו לשחק במשחקים כשהם י…

21. Started by Achiron,

אז המחשב אצלי פועל כמו שצריך ולפני שקניתי הייתי בטוח שהתחממות זאת בעיה של נוחות. אבל כשהמעבד ב100% והכל בקושי זז הבנתי שזה יותר מקצת חום ביריכיים. קיצר, מה עושים? יש למישהו המלצה? האם משטח קירור זול (50 ש"ח +/-) יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by shapin,

1. מה התקציב? , תקציב 4.5K 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ATI 4870 1GB TOXIC SAPPHIRE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 25% מולטיטסקינג, 75% משחקים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כל כך, אבל שלא יעשה הרבה בכל זאת חדר שינה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. מסך 32" TOSHIBA רזולוציה 1366*768, …

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגמרי אחרי שלא שדרגתי את שלי משנת 2002, בערך. התקציב של המחשב הוא כ-5000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של כמה מאות שקלים בכדי לשפר פיצ'ר קריטי כזה או אחר. במידה ואתם מתרשמים שאין צורך לנצל את כל התקציב בשביל מה שאני דורש מהמחשב- אז כמובן שעדיף לחסוך . המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטי HD וגם להרצת תוכנות חישוביות "כבדות" יחסית כמו P-Spice או מאטלב, לצרכי לימודים. הייעוד העיקרי של המחשב יהיה משחקים, וספציפית : Starcraft II, Dragon Age ו- Diablo III (בעתיד). מה שחשוב לי בעיקר הוא היכולת של המחשב להריץ את Starcraft II ו- Dragon Age בהגדרות גראפיות מקסימליות, וכן היכולת שלו להתמודד בכבוד עם משחקי אסטרטגיה ו- RPG עתידיים (עד כמה שניתן לחזות א…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  24. כל מי שרוצה למכור מחשב נייד או להחליף במשו מוזמן לפנות עלי בפרטי מוכן לשלם מכיר הוגן על מחשב הוגן. עדיף מאזור תל המרכז. כמובן במצס טוב שעובד עדיף שלא יהיה שום דבר שבור. אני לא מתחייב לאף אחד כלום! אם למישו יש אני לא מתחייב לקנות אותו הכל תלוי לשיקול דעתי!

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by Hatori_Hanzo,

כמה המחשב שלי שווה אם ברצוני לפרסם ולמכור? תודה לעוזרים מעבד AMD FX 8350 לוח אם Gigabyte ga-990xa-ud3 rev.3 קירור למעבד Antec kuhler h2o 620 זכרונות G.Skill 8gb 1866mhz cl9 ספק כח Thermaltake toughpower 750w כרטיס מסך Zotac GTX680 4gb מארז cooler master 832 stacker מקלדת + עכבר לוגיטק mx 3200 כוננים קשיחים: 1 טרה WD 2 של WD 250gb כל אחד 1 כונן SSD crucial m4 נפח 128gb הכל עובד מצויין..אחריות לרוב הרכיבים. שכחתי לציין גם 5 מאוורים + בקר של NZXT ומסך 24 אינץ של DELL דגם 2407

דיונים חדשים בפורומים