עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אנשים , אני מעוניין לקנות מחשב כמה שיותר חזק לשימוש ביתי . זה בעיקרון לעבודה באינטרנט , משחקים חדשים , צפייה בסרטים . בעיקרון רציתי מעבד של אינטל אבל אנשים אמרו לי שעדיף AMD . הייתי רוצה שהמחשב יוכל לעבוד עם ויסטה בצורה טובה ושיהיה לי אפשרות שידרוג בעתיד .. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  2. באמצעות השירות שלכם באתר מצאתי את המפרט הבא תחת הקטגוריה של מקסימום גימינג מינימום מחיר: מעבד 500 שקל Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת BOX פתרונות קירור למארז 50 שקל Scythe Slip-Stream 12cm (1200RPM) לוח-אם 350 שקל ASROCK H61M זכרונות 200 שקל 1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת כונן קשיח 190 שקל SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ כונן אופטי 100 שקל DVD-RW, SATA כרטיס מסך 1150 שקל Nvidia GeForce GTX560-TI 1GB GDDR5 מארז 190 שקל HEC 66RC ספק כוח 280 שקל HEC Win Power 500Wסה"כ 3090 ש"ח כולל מע"מ. קיבלתי מ KSP הצעת מחיר בערך באותו סדר גודל, הבעיה שהם נוקטים בשיטת עבודה חדשה שהם לא מדפיסים הצעות מחיר. בגדול אפשר להוזיל את העלות של ההצעה הנ"ל כיוון שאין לי צ…

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by mojomj,

AMD Ryzen 5 2600X Processor Box Gigabyte B450M DS3H Fractal Design Meshify C Blackout Be Quiet! PURE WINGS 2 2X140mm Fan Palit GeForce GTX1660Ti STORMX 6G GDDR6 192bit Intel® SSD 660p 512GB M.2 Crucial MX500 1TB 3D NAND SATA 2.5 Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular Corsair DDR 4 16G (8X2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black

4. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני לא יודע אם אני עובר על החוקים או לא אם כן אז אני מצטער שלום רציתי לדעת אם מחשב נייד של טושיבה P855-10Q שווה 4 וחצי אלף ? או שאני ייתן לו toshiba qosmio g45-av680 ואוסיף אלף שקל ?? השאלה אם הוא טוב ואם הוא שווה את זה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  5. Started by Zoe,

הי, אני בחיפוש אחר נטבוק 10 אינץ' איכותי, רזולוציית מסך גבוהה (רוצה יותר שטח מסך) וחריץ Express Card (למודם סלולרי). סוללה שתתן לי לפחות 5 שעות עבודה - חובה! תיאורטית, כבר מצאתי באתר HP את המועמד המושלם: דגם FM904UT http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3841267-3955550-3872994-3872996-3972855.html?jumpid=reg_R1002_USEN זה דגם שלא קיים בארץ, ולא בטוח שאכן יביאו אותו. מפרט מאתר HP בארה"ב: System features Operating system: Genuine Windows Vista® Business with downgrade to Windows® XP Professional custom installed Specialized Design: HP 3D DriveGuard Processors available: Intel® Atom Processor N270 (1.60 GHz, 512 KB L2 cache, 533 MH…

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by oblihex,

שלום לכולם, אני נעוניין לקבל מפרט למחשב שיעודו יהיה מחשב ביתי + עבודה גרפית על תוכנות כמו MODO 401, מאיה וכו' תקציב עד 6000 ש"ח חריגה גג עד 500 ש"ח ללא מסך אבל כן עם עכבר ומקדלת לא משהו מיוחד.. חשוב לציין שאני לא משחק משחקי מחשב ולכן אין צורך בכרטיס גיממינג מתקדם. אינני מתעסק בתחום באופן מקצועי לפחות לזמן זה. חשוב מאוד שהעבודה על התוכנות תהיה חלקה משמע שאני יתעסק עם המודל שלא יהיו תקיעות והאטות מעצבנות שיקשו על העבודה... מבחינת אוברקלוק אני לא חושב שאני יעשה מכיוון שאני לא מבין בזה כלל וכלל.. האם יש לזה יתרון בכלל בעיצוב גרפי? אם כן נא לפרט.. אם שכחתי משהו סליחה.. תודה מראש!!!!!!

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  7. למרות שאולי זה לא הזמן הטוב ביותר לקניית מחשב חדש, אין ברירה אלא לרכוש ועכשיו אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שיצרתי פה, לא נראה לי שניתן לקצץ במחיר, גם ככה התחלתי במקסימום 3000 וחרגתי קצת צרכים: קריאה של PDF אינטרנט, אופן אופיס, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), מוסיקה (כרטיס PCI בחיבור לרסיבר) - כאן יש חשיבות לשקט וקירור פסיבי. כמו כן אני מבצע רסמפלינג שזה קצת מאמץ למעבד וחשוב שהוא יחזיק מעמד בשקט ובלי להתחמם, יש עדיפות ברורה למעבד של אינטל בתוכנות האלו. עריכה של מוסיקה עם AUDACITY גרפיקה - פוטושופ, גימפ, avidemux, virtualdub משחקים לא כבדים במיוחד, רזולוציה עד 1680 * 1050 תכנות - סביבת ECLIPSE בעיקר וגם MATLAB הרצת לינוקס על XP עם VMWARE - כאן יש חשיבות למעבד חזק …

• 15 תגובות
    • 922 צפיות
  8. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לגיימינג בעיקר, כאשר 99% מהזמן הוא נייח. האם יש מחשב נייד, בתקציב סביר (נניח עד 4K), שאני יכול לשפר את הביצועים שלו בעזרת תחנת עגינה? לא אכפת לי שהוא יכיל כרטיס מסך חיצוני וכאלה, בזמן שהוא נייד אני צריך אותו רק ללימודים ולא למשחקים. יש חיה כזו? באותה נשימה, האם הדיל הבא משתלם?: http://www.store.asat.org.il/deals/636

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  9. שלום, אני יישמח לקבל בבקשה הצעות למפרט בתקציב 6500 ש"ח ושאלה קטנה: העם הבדל בין ג'יגה זיכרון לשני ג'יגה כל-כך מהותי?

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by AndreyH,

שלום, בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני רוצה לקבל את דעתכם בנוגע למפרט. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג למשחקים כמו GTA IV, GTA V, BF 3. מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata/USB 3.0 זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL ספק כוח - Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black סה''כ עלות המחשב - 3449 ש''ח . מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?…

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by barzanger,

אהלן כולם!! תשמעו אני רוצה לקנות מחשב לבית וקיבלתי כל מיני מפרטים וזה אבל את האמת אני צריך עזרה קצת להחליט מה להוסיף מה להוריד מה לשנות.. אז בואו בבקשה תראו וזה תייעצו לי בבקשה מה עדיף - אני רוצה את המחשב שיהיה כמה שיותר חזק באמת!! ובמסגרת של ה8000 שקל פחות או יותר.. בבקשה רק מי שמבין ויודע להגיב ולא סתם כי כמו שאמרתי אתם עוזרים לי וזה ישפיע עליי .. תודה =) מעבד: ?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB? לוח אם (צ'יפסט של אינטל) : ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? דיסק קשיח: 16MB SataII 250GB זכרונות: ?2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4? כרטיס מסך:?Geforce 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E? ? זהו זה הדברים העיקריים השאר שמסביב זה בקטנה.. אז תגידו לי מה דעתכם מה…

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  12. אז קודם כל הריכיבים שיש ברשותי: raedon x800 hd sata2 samsung 200gb אני צריך את עזרתכם בבחירת ספק, לוח אם וזכרונות אני חשבתי על המעבד e6300 לוח asrock conroexfire זכרונות שני סטיקים של 667 512mb ספק raidmax 400w המחשב מיועד למשחקים, אוברקלוק קל אשמח לקבל מפרטים שונים וחוות דעת על המפרט הקיים תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by Aviad6,

עדיף בפחות הנייד אמור להיות לשם עריכה של סרטים מצגות וכולי וכנראה יהיה מחובר גם למקרן כאלה 5500 שקל 6000 גג תודה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  14. Started by haimamazavs,

שלום אני ממש אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב לגיימינג בגלל שהמחשב הקודם שלי מת משיבה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא שיחקתי המון זמן אז אין לי מושג מה יצא חדש אבל כל המשחקים החדשים שימאו ויצאו, המחשב יחובר למ…

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  15. המחשב זה בשביל ידידה שלי... התקציב: 2500 ¤. תשלום במזומן. חריגה מהתקציב: ניתן לחרוג ב-100 ¤ אבל רק אם זה ממש ממש שווה את החריגה! אבל עדיף שלא לחרוג. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת משחקים לא ממש כבדים...(בערך ברמה של פיפא 09 מבחינת דרישות מערכת), אינטרנט, מוזיקה וסרטים/סדרות. ציוד היקפי: לא צריך! האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, לא ממש... האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ברור שרצוי שהמחשב יהיה קריר עד כמה שאפשר...ולגבי העיצוב שלא יהיה מחשב מכוער חח... האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה. לא צריך מערכת הפעלה והתקנה. האם יש צרכים מיוחדי…

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  16. שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב הזה (אפשר לחרוג ב200-300 ש"ח). המחשב חייב להריץ סרטי HD בצורה חלקה, כמו כן ישמש גם לכלי פיתוח, גרפיקה וכל מיני חישובים (eclipse, visual studio, photoshop, matlab). המחשב כמעט ולא ישמש למשחקי מחשב. אין צורך בהרדיסק ובכונן דיוידי. אין עדיפות לאינטל או AMD, תבחרו מה שאתם רואים לנכון, מה שחשוב הוא שהמחשב יתאים לצרכים וייתן ביצועים אופטימליים למחיר שלו. ועוד שאלה: האם יש היום לוחות אם שיש עליהם יותר מחיבור IDE אחד? תודה רבה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  17. שקט וקר חובה עיבוד הוידאו בחומרה, כולל MKV אם כרטיס מסך אז עם קירור פסיבי מקלדת אלחוטית תאימות ל WIN7 שתי אפשרויות שאני רואה 1. לוח ומעבד חדשים, ציפסט של HD על הלוח 2. לוח ומעבד ותיקים ומוכחים, כרטיס מסך נפרד באופציה הראשונה יש אפשרות עם קצת חריגה למפרט הבא Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪583 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1506 Intel Pentium G6950 Socket 1156 2.8Ghz BOX, יחידות 1 ₪488 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1476 OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold, יחידות 1 ₪290 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=905 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ₪408 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב LiteOn DH22A8S …

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by Bingo,

המחירים של קייאספי. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE ש"ח 835 2x512Mb 400MHz Samsung ש"ח 560 ?DFI Infinity NF4 Ultra s939? לא כתבו שם מחיר אבל זה עולה 550-600 בערך 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E eVGA ש"ח 1290 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II SEAGATE ש"ח 445 HEC Compucase CI-6A21 400W ש"ח 450 מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by moni147,

תקציב עד 3600 ש"ח מפרט לגיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג מ3600 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?קיים חיבור בין מחשב לLCD 32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  20. * מטרות המחשב? בשביל סטודנטית, בעיקר אופיס ואינטרנט, מספיק חזק בשביל להפעיל כמה דברים במקביל. לא צריך להחזיק תוכנות גרפיות כבדות או משהו כזה * גודל המסך? בערך 13'' * משקל רצוי? לא בטוח לגבי משקל ספציפי, אבל חשוב שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין צורך * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מספיק HHD. הנפח לא ממש משנה, כנראה בכל מקרה לא ינוצל יותר מדי * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתהיה אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? …

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  21. היי, אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש נייד על מעבד C2D, מסך בגודל של מקסימום 13 אינץ' ולפחות ג'יגה אחד זיכרון. בנתיים ממה שראיתי הכי זול שעונה על כל הדרישות הוא: MacBook 13" 2GHz White [Z0DT] ¤7,498 13.3-inch widescreen display 1280 x 800 resolution 2.0GHz Intel Core 2 Duo -----> עם 4 מגה קאש לא 2 מגה. 1GB memory (2x512MB SODIMMs) 80GB 5400-rpm Serial ATA hard drive2 6x Slot-load SuperDrive (DVD+R DL/DVD±RW/CD-RW) העובדה שהוא מק פחות רלוונטית כי במקרה הכי גרוע אני אתקין עליו אקס פי ואפסיד איזה 10 ג'יגה, אבל אני לא חושב שתהייה בעייה עם זה שהוא מק תודה מראש לכל העוזרים, אור.

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by bykeking,

אז ככה, חבר שלי צריך מחשב חדש ואין לא יותר מדי כסף אז לא לחרוג מהתקציב. המפרט לא צריך לכלול מקלדת, עכבר ואמצעי שמע. הקטע של המסך עוד לא בטוח, יש לו מסך אבל הוא מוכן לשכול אחד חדש (אח שלו ירה על המסך כדור BB ). הוא משחק בעיקר משחקי FPS אז הכרטיס מסך חשוב לו וגם המעבד (בשביל FPS ). תודה רבה מאוד מאוד!!! ;D

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  23. לפני שבוע קניתי את משטח הקירור הזה בגלל נטיית ההתחממות הקשה של הלפטופ שלי. dell inspiron1564 דבר ראשון, המשטח הגיע בלי כבל שזה מאוד מוזר. המשטח פעל פעם אחת ומאז אי אפשר לדעת מתי יפעל, לפעמים כן ולפעמים לא. לחיצות על הכפתורים לא משנות כלום. מה אפשר לעשות? זרקתי כבר את האריזה. תודה רבה אושרי

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. Started by SoulMaster,

שלום (: אני צריך עזרה קטנה בקניית מחשב נייד. - תקציב: 6,000 ש"ח - מטרות: משחקים [כבדים], אינטרנט, מוזיקה וסרטים - מערכת הפעלה: Windows 7 - הארד-דיסק: 500GB - זיכרון: 4GB - גודל מסך: עדיפות ל- 15.6" - כונן: צורב DVD - סוללה: זמן סוללה ארוך - כרטיס מסך: לא מובנה * עדיפות לקנייה מחנויות באג או KSP

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח מאפס, אין צורך בעכבר\מקלדת\מסכים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

דיונים חדשים בפורומים