עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לסרטים ומשחקים, משחקים דוגמאת World of warcraft... אני רוצה שיהיה לו כרטיס לא משולב בכדיי להחליפו בעוד כמה שנים כשאני אצטרך.... תקציב כאמור: 4000¤ ללא מערכת הפעלה.. אני מתקין לבד...

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  2. אני מעוניין להחליף את ווינדוס 8 ב 7 ultimate בנייד חדש ideapad z500 , האם צפוייה בעיית דרייברים ?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  3. הוא לא משחק משחקים זה לעבודה יותר : AMD Sempron 3000 MSI K8MM-V (רציתי את ה NForce3 K8NSC אבל הם זיינו את השכל שאין להם) 512MB DDR 400MHZ CEON (לא מכיר את החברה הזו, רציתי Twinmos אבל לא היה לו..) MSI Geforce 5200 (הם תקעו את זה שם לדעתי זה חרא ממש אבל הוא לא משחק אז כדי לחסוך כסף) Maxtor 160GB SATA LG DVDx16 4165 מסך AOC HT750 משהו TCO03 תקן קרינה נראה לי.. 3300 שקל כולל מקלדת כונן 1.44 וכל השטויות מסביב.. בקיצור אני לא מרוצה מהמחיר בחנות כל כך, וחשוב לי שיהיה Nforce3 כי בדקתי את הלוח המסופק והוא חרא..

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by Spring,

תקציב -3500 ... אני לא ממש מבין בזה לכן אני צריך את עזרתכם. תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by nadaviz,

1. תקציב 2000 ש"ח למערכת מבוססת i3 ניתן לחרוג בכ- 10% המערכת לא תשב בסלון (יהיה סטרימר שאינו כלול בתקציב) אז אין צורך במארזי HTPC, לוחות MicroATX וכו' 2. צפייה בתכני HD, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? - רק מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? - אין צורך בצורב 6. שקט אינו קריטי 7. האם מתוכנן אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? - לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - לא תודה

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  6. לוח האם הישן התחיל לעשות בעיות וחשבתי שאם כבר צריך להחליף אז עדיף להשתדרג על הדרך. אני כרגע עם ATI 5970, ספק 750 של קורסייר ומסך 22 (כנראה שאשדרג בעתיד ל-FHD). על המחשב אני משחק יותר מהכל אז אשמח ללוח ולמעבד בהתאם. אני לא מתכנן OC. קירור שקט יבוא בברכה. הרבה זמן לא התעדכנתי אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, אבל לא ברמה של לוח אם ומעבד כי זה יקר, וגם ביצעתי את זה לפני כחצי שנה בערך (קצת יותר אולי) חשבתי בכיוון, כרטיס מסך, הרד דיסק, צורב, לא יודע, אני מרגיש שמשהו חסר וקשה לי לשים תאצבע הנה המפרט שלי: Motherboard CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Motherboard Name Epox EP-8KDA3+ (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer System Memory 1024 MB (DDR SDRAM) Display Video Adapter MSI MS-StarForce GeForce FX 5600 with AGP8X (NVIDIA GeForce FX 5600 with AGP8X) (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5600 Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2-S - Audio Codec Interface Stor…

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  8. אבא שלי מתאמן בצורה מאוד רצינית (עד שעתיים ריצה ביום על מכשיר ריצה). ע"מ לשפר את היציבה בזמן האימון, הוא מעוניין לצלם את עצמו מהצד עם מצלמת usb, ולהציג את התוצאה על מסך שנמצא מולו. עשינו נסיון עם טבלט סיני גרוע שהוא קנה בחו"ל, אבל הניסוי נכשל כי הטבלט היה ממש גרוע. לא נדרשות שום יכולות נוספות. חשבתי על מסך מחשב מינימאלי + מחשב אנדרואיד + מצלמת HD כלשהי, או טאבלט סביר + מצלמת HD דרישות: מחשב: מספיק חזק כדי להציג וידאו של 720p בקצב של 30 פריימים. חשבתי על ה mk802IIIs - בערך 60$ מסך: משהו מינימאלי וזול, 17,19", עדיף IPS אבל ממש לא חובה. המסך הכי זול בזאפ עולה 400 שקל. צריך חיבור hdmi כדי להתחבר למכשיר אנדרואיד. מצלמה: 720p לפחות, בקצב פריימים של 30 fps. הדבר הכי קרוב בזאפ ה…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  9. אני אחסוך מכם את הבלגן שיש לי בראש מרוב עצות שקיבלתי ...אבל הסיכום הוא שאני מעוניין לקנות מחשב חדש. 1. תקציב - 3000-3500 2. המשימות שהמחשב יצטרך לטפל יהיו , עיבוד תמונות (צילום דיגיטלי ועיבוד סריקות), גלישה באינטרנט, תכנות בשפות שונות (כולל שימוש בוירטואליזציה) קצת משחקים (לא gamer ) ועבודה עם תוכנות גרפיקה 3D (מעט). 3. אין צורך בציוד הקפי - יש לי מסך מקלדת עכבר וכו'. 4. ציוד שיש לי כבר : מארז Compucase 6A19 - http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_entry_level_server_6a.htm DVD - LG-GSAH62 למארז יש כמובן מאורר ל-HD וספק 400W טוב. 5. המפרטים החלקיים שלגביהם אני מתלבט הם : אופציה א' - מעבד - Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 זכרונות - 2x Kingston ValueRA…

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by Rhx,

אוקיי אז ככה אני צריך מעבד לוח אם וספק חדשים שיהיו טובים הספק שיהיה עד 350-400 שקל והשאר על מעבד ולוח אם,יש לי זכרונות A-DATA 512MB DDR400 וכרטיס מסך Leadtek 6600GT AGP. אני צריך שהלוח אם יתמוך במעבד ובכרטיס מסך כולל הזכרונות אני רוצה שבלוח אם יהיו לפחות 4 סלוטים של זכרונות אני כנראה יעשה OC בעתיד אבל לרוב אני על משחקים כבדים לרוב לכן רק בעתיד אני יעשה OC... תודה! או כן תקציב 2000 ש"ח

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  11. תקציב= 5K, ניתן לנצל את כולו, וניתן לחרוג במקסימום 500 מהתקציב. המחשב נועד לצפייה ב-HD (אפילו בלו-ריי), הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות), וגיימינג. תוכנות עיקריות: VMware לדוגמא (מחשבים וירטואליים). משחקים עיקריים: אפילו Star Craft 2. יש לי 2 מסכים ושניהם 22 אינץ' רחבים 16:10. הכרטיס מסך שלי יחסית חדש: ATI Radeon HD5770, אבל אני לא יודע כמה טוב הוא חח... המחשב מיועד להגדרות גרפיות גבוהות (כמו שאמרתי, הרצת HD ואפילו Blu-Ray. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הזכרתי את הכרטיס מסך... לא יודע אם צריך/כדאי לקנות חדש יותר. בנוסף יש לי גם צורב, וגם 2 כוננים קשיחים, אז אין צורך בהם. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט לא כל-כך חשוב (אפילו 1). האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by taotao,

אני בונה לחבר מפרט שנע בין 2500-3000 שקל +- חשוב מאוד לא לעבור את התקציב.. המחשב מיועד למשחקים..וכול שאר הדברים..(אינטרנט/אופיס..).. עכשיו אני יודע בתקציב כזה קצת בעייתי להביא מחשב "חזק" למשחקים ולכן מחפש תשילוב הכי טוב בין הכרטיס מסך למעבד זכרונות ולוח... זיכרון 512MB..(כי 1G לא ממש יכנס לתקציב...) חייב סוקט 939..וNF4 מין הסתם.. PCI-E...וצורב DVD מחייב..(זה כבר לא רציני או תNEC או תLG..) אני מדגיש רק את המערכת..(כמובן גם מארז נורמלי..) בלי ציוד הקפי..(עכבר/מקלדת/מסך..).. הגעתי לכמה מפרטים נחמדים באתר..(השני לא משהו..) http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=46 אשמח לקבל שינ…

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  13. שלום , אני זקוק לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב מבוסס אינטל . אני יודע על קיומה של AMD ואני יודע שכולם פה ימליצו לי על AMD אבל בכל זאת אני נעול על אינטל. התקציב הוא 5000-6000 ש"ח. בגדול המחשב מיועד למשחקים,סרטים ואינטרנט. אני לא זקוק לשום כונן מיוחד יש לי כבר צורב דיוידי שאותו אני הולך להתקין במחשב הזה. אני זקוק ל ג'יגה אחד של זיכרון לפחות. ולא יותר מ80 ג'יגה של הארד דיסק. ולמסך דק 17" חוץ מזה אין לי צורך ברמקולים\עכבר\מקלדת. thx!

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by tvholic,

בניתי מפרט למחשב טוב ואמין לשימוש אינטרנט, אופיס, סרטים ודי זהו. בלי משחקים והורדות, די עבודה משרדית ואינטרנט והרבה חלונות פתוחים במקביל. בהתחלה הלכתי על הלוח 73PVM S2H שעולה בערך 350 אבל אז ראיתי את הלוח הזה של DFI ב375. הוא נראה לי הרבה יותר טוב והתוספת ממש לא מפריעה לי. נראה לי גם שהמחיר סביר. התקציב הוא עד 2000 לפני המסך והיקפי. הוספתי כאן אפילו צורב SATA כי הישן שלי הוא IDE (אתם חושבים שזה משנה בכלל??) בקיצור, מה אתם חושבים? Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1380 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775, יחידות 1 ¤104 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=262 DFI LANPARTY UT UT P35-T2R…

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  15. שיהיה ממוצע כזה כי זה מה אפשר להוציא מ 5k אמממ מסך lcd כמובן שיהיה מחנות אחת .. בלי חריגה ...... עם עכבר, מקלדת.

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  16. שלום , אני מחפש מחשב נייד חזק , בעקרון אני מחפש מחשב כזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8117&perur=2&t=1&c=441 שזה אומר 4 GB זכרון , מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט , מסך תומך FULL HD + LED המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים וגם בקושי ישחקו עליו , הוא צריך להיות עם אחריות לפחות 3 שנים , ושגם יעבוד נורמלי בעוד 3 שנים - שזה אומר לגלוש - לראות סרטים - OFFICE , וכאלו יש גם את זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8129&perur=2&t=1&c=441 עם מעבד הרבה יותר חזק I7- האם זה שווה את ההפרש ? ( לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה ) האם המעבד במחשב הראשון שהבאתי - Intel Core 2 Duo P8700 - איך מעבד זה בכללי? ומה המקביל לו במעבד במחשב נייח ? אני אשמח יותר ל…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  17. אז ככה , עוד חודש ככה אני קונה מחשב ללא מסך וציוד נלווה (חוץ מסטיק למטוסים , נדבר עוד חודש ... ) ויש לי פה התלבטות מעניינת, כמובן שהפתרון הזמני הכי טוב יהייה פשוט לשמוע אותכם , מה עדיף , לקנות לוח אם שתומך בSLI , שבמחירים שלהם אני מקבל גם המון פיצ'רים שאני צריך (יותר יכולת אוברקלוק למשל) , ולקחת גם שניי כרטיסיי מסך MID שביחד יהיו חזקים טיפה יותר מכרטיס HIGH-END (ככה שבתכלס אני גם יכול להשוויץ שיש לי SLI וגם מקבל לוח טוב , עם שידרוגיות , שפשוט מתוכנן לעוצמה גבוהה ) או לקחת כרטיס HIGH END ולוח "עממי" יותר ? (ככה שיש לי כרטיס מסך חזק אבל שלא שווה כל שקל שאני משלם עליו , כמו לקנות 7900GTX במקום שניי 7600GT שמשתווים אליו וקצת יותר במחיר יותר זול , שאת ההפרש אני משקיע בלוח אם מ…

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by mainframe,

היי, אשמח לקבל המלצה למחשב בסיבובות 3000 ש"ח למטרות לימודים (בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטונים ומצגות): * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14, לא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך?סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בין 1.5 ל2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן כמה שיותר יותר טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן - אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by Booobb,

שלום, אני צריך באופן די דחוף מחשב לעבודה משרדית בלבד, אני מדבר רק על עבודה במעבד תמלילים, הדפסת תמונות ומידי פעם גלישה באינטרנט, שום דבר מעבר לזה. בניתי את המפרט הבא: CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 352.4 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8KMM3I v2.1 VIA KM400 Motherboard (m.ATX, DDR400, AGP8X, VGA, 5.1 Sound, LAN, USB 2) [ ¤ 349.8 ] 1 Memory : DDR-RAM 128MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 212 ] 1 Cases : Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W Case [ ¤ 249.31 ] 1 Total Price ¤ 1163.51 אני לא צריך כונן דיסקטים, סידי, מקלדת, עכבר, רמקולים. הייתי רוצה להוסיף גם הארד דיסק אבל לא ממש הצלחתי כפי שאתם רואים. אשמח לקבל הצעות והערות, תודה.

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by Alik Possek,

מחפש מחשב נייח (2 מחשבים לילדים בני 13) 1. תקציב - עד 4500 ש"ח לכל מחשב (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) - במקרה ותוספת לא גדולה תשפר משהו באופן משמעותי אשקול בחיוב 2. משחקים (כבדים) - רוצה שקט ל 4 -5 שנים 3. אין צורך DVD 4. צריך SSD 250-500 + 2TB HDD 5. רצוי מחשב שקט, חשוב שיהיה אמין 6. לא מבצע OQ 7. ללא מערכת הפעלה, אין צורך באופיס. 8. חשוב לרכוש מחנות אמינה עם אחריות 9. רכישת המחשב - בשבועות הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות

21. בעל עסק שמעוניין לתת מס' טאבלטים להגרלה למשתתפי הוועידה תמורת חסות מכובדת ביותר באירוע מדובר באירוע רב משתתפים שווה שווה שווה חסות בעלות של כמעט 20 אלף ש"ח

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  22. שלום! אני כרגע בארה"ב ואני ממש רוצה לקנות נייד... אני כנראה קונה מסרקט סיטי ובטווח הזה אני יכול לקנות מחשב עם מעבד AMD מסדרות X-60 עם מעבד 2.0 או 2.2GHZ או אינטל בינוני עם מעבד 1.6... אני ממש מעוניין במסך 14 אינץ אבל לא יתנגד אם המחשב ממש טוב מסך 15.4.. בטווח הזה אני יכול רק HP ורציתי לדעת האם הם טובים? http://www.circuitcity.com/ssm/Laptop-computers/sem/rpsm/catOid/-12963/N/20012961+20012963+40001085/link/ref/rpem/ccd/categorylist.do אלו המחשבים שיש ל CIRCUTCITY של HP ואני צריך שתעזרו לי בבקשה לבחור את המחשב הטוב ביותר בפחות מ 1000$ או שפשוט תגידו לי מה עדיף AMD חזק או אינטל בינוני... בנוסף יש את המחשבים הבאים בBESTBUY של DELL עם מעבד AMD או אינטל מה אתם אומרים עליהם: h…

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  23. מחשב שיהיה מספיק חזק לעבודות עם AUTOCAD ושות'... אני מחפש מחשב חזק ואמין, בכמה שפחות שאפשר (אם אפשר להוזיל עלויות או מחשבים שפחות או יותר זהים אז אפשר לחסוך כאן) * גודל המסך? 15.6 * מעבד - i5, i7 * זיכרון - לא פחות מ-4,6 ג'יגה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ג'יגה מינימום - לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * ה…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  24. שלום, חבר שלי קנה מחשב באייבורי, לפי המפרט הבא: לוח אם: MSI P6NGM-FD 775 מעבד: 3MB E7200 CORE 2 DUO CONROE זכרון: value 2G DDR2 800 OCZ כרטיס מסך: 9600GT 512MB DDR3 OC PCIE דיסק קשיח: 500GB 32MB S2 Seagate ספק כח: EZCOOL 12CMF 450W Real צורב: LG H55N DVDX20 DL מאוורר למעבד פנטיום 4 AR PRO 775 2 מאוורר למארז 8 ס"מ רמקולים: 3095 2.1 cyber acoustics סה"כ: 2750 ש"ח המחשב אמור להריץ משחקים ברמה טובה+, לעבודות, אינטרנט וכו'. כמה דברים לא נראים לי: הלוח אם: לא מצאתי עליו מידע בגוגל ואני חושב שעדיף את הלוחות החדשים P35(תקנו אותי אם אני טועה). זיכרון Value: חבר שלי טוען שבגלל שללוח יש רק שני חריצים אז הביאו לו סטיק אחד של 2 ג'יגה, והיה רק מסוג VALUE. לגבי הכרטיס מסך: האם הוא טוב …

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by TzachiTzach,

הי כולם! אני מתלבט כרגע בין שלשוה מחשבים Lenovo ThinkPad Edge E520 http://www.fiber.co.il/product.aspx?p_id=7963 Dell Vostro 3550 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3003&catId= HP ProBook 4530s http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3089&catId= מה אתם אומרים העדיף מבין כולם? התקציב שלי זה 3000-3500 ש"ח. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.