ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברים, אבקש לקבל מפרט או הצעה למחשב לתכנות, אני מתכוון ללמוד מדעי המחשב ולבצע גיימינג קל. מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה הצורך לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ותכנות (גם בבית וגם כסטודנט) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים עד בינוניים, לא הכי חדשים וכבדים בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לרוב שימוש במסך המחשב הנייד, לעיתים מסך חיצוני FHD 1080 …
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? knock yourself out. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח, מכונות וירטואליות עד 4 מכונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24-27 אינץ'. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אמא שי נוסעת לארהב החודש והיא קונה לי מחשב אז ככה אני תריך מחשב משם בתקציב של 1300 $ כולל ציוד היקפי אפשר לחרוג מהתקציב במקסימום 100 דולר אבל בבקשה תנסו להשאר במסגרת התקציב תודה רבה לכל העוזרים... המפרט מיעוד למשחקים ו oc אם אפשר במסגרת התקציב
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.באטלפילד 4.דיאבלו 3.COD ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב:1920X1080 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
למרות שאולי זה לא הזמן הטוב ביותר לקניית מחשב חדש, אין ברירה אלא לרכוש ועכשיו אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שיצרתי פה, לא נראה לי שניתן לקצץ במחיר, גם ככה התחלתי במקסימום 3000 וחרגתי קצת צרכים: קריאה של PDF אינטרנט, אופן אופיס, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), מוסיקה (כרטיס PCI בחיבור לרסיבר) - כאן יש חשיבות לשקט וקירור פסיבי. כמו כן אני מבצע רסמפלינג שזה קצת מאמץ למעבד וחשוב שהוא יחזיק מעמד בשקט ובלי להתחמם, יש עדיפות ברורה למעבד של אינטל בתוכנות האלו. עריכה של מוסיקה עם AUDACITY גרפיקה - פוטושופ, גימפ, avidemux, virtualdub משחקים לא כבדים במיוחד, רזולוציה עד 1680 * 1050 תכנות - סביבת ECLIPSE בעיקר וגם MATLAB הרצת לינוקס על XP עם VMWARE - כאן יש חשיבות למעבד חזק …
-
- 15 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש נייד\נטבוק קטן ושיריץ skype שיחת וידאו ובו זמנית גלישה עם מספר טאבים פתוחים על גבי WIN XP\WIN 7. 1. האם מעבדי ATOM מסוגלים להתמודד עם הדרישה, ואחל מאיזה סדרה\דגם (חד ליבתי\דו ליבתי) 2. הסתכלי גם על המעבד E-350 של AMD , הוא יוכל להתמודד עם הדרישה. 3. אם להריץ את אותו דבר על לינוקס (אובונטו) זה יקל על המעבד? נ.ב חשוב לי שהמעבדים יהיו קרירים, הנייד יעבוד 7\24.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה מראש עד העזרה בבחירת מפרט למחשב, מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-HD והדמיות 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVIS MEDIA COMPOSER - כבד, AFRER EFFECTS - תדיר, 3D MAX - תדיר. הכל לצורך פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? AMD ATHLON 3000+ 64 bit S-939 מחשב GigaByte NF4 s939 PCI-E לוח אם Athlon64 3000+ (S-939) מעבד 512MB DDR400 KINGSTON/GEIL/DIGMA זכרונות GigaByte 6600 GV-N66128D כרטיסי מסך SATA 80MB WD/Sumsung/Hitachi(II) דיסקים קשיחים Foxconn 3GTK278 CASE /1x80 fan/ 300W FSP מארזים Genius KB-12E PS2 ENG/HEB מקלדת Genius Net scroll+ PS2 Retail עכבר Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design רמקולים סכ"ה 3450
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי.. אני עורך וידאו בעיקר בתוכנות אביד פרמייר אפטר אפקטס ולא מזמן התחלתי ללמוד את מאיה.. אני לפניי קניית מחשב ובפורום מפרטים נתנו לי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1750 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤602 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ¤407 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤478 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX560 128MB PCIe ¤1103 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV552 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-…
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים ברמה (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך אני צריך עם המחשב מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 של א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים , מטלב ותוכנות תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : דיאבלו 3, סטארקרפט 2 , cod.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP DV5 1179 עכשיו אני בונה לו גוף קירור שאני בונה בעצמי ולכן אני צריך מסמך PDF שמתואר בו את פנים המחשב מכל מיני זוייות וכתוב לי בדיוק איפה מונח כל רכיב מהכרטיס מסך החמים למעבד המצונן חיפשתי בכל HP ולא מצאתי חשוב לציין התרשים הזה כמסמך PDF נצפה ע"י בעבר אך לא שמרתי אותו זאת אומרת המסמך קיים האם תוכלו לעזור לי בחיפוש מבנה פנימי DV5 1179..?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מה עדיף. בפועל מדובר באותו גודל מסך , אותו גודל דיסק קשיח ,אותה מערכת הפעלה ! לטובת ה 1201 ,כרטיס מסך חזק יותר מחיר זול יותר. לטובת ה UL מעבד חזק יותר ,זכרון גדול יותר וסוללה מחזיקה מעמד יותר. אנא עזרו ,דרור.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד,לוח אם וכ.מסך שלי,מה אתם אומרים על זה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Asus Geforce FX 5600 V9560 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card איך הכרטיס מסך הזה והאם אני אוכל לחבר אותו לטלויזיה(הוא ישמש אותי קצת למשחקים ויותר סרטים )?,איך המעבד הזה לעריכה? סה"כ 2730 ש"ח. או שכדאי לי לקחת את הכרטיס מסך הזה:Hercules 3D Prophet 9000 PRO All-In-Wonder 128MB Retail Video Card מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אחרי שהתקציב ירד ל4500 אלף שקלים הרכבתי משהו חדש למשחקים בלבד. מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM AM250DCT ¤ 888 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 468 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤ 387 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 425 1 זיכרונות Digma 1GB DDR2-667Mhz D21G667DI ¤ 316 2 קשיחים WD 80GB SATA WD800JD ¤ 240 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1611 1 מחיר : ¤ 4651 אופציה שנייה מKSP מה אתם אומרים יש הצעות לשיפור? אני חייב חנות מאזור חיפה והקריות. לא צריך יותר מ ג'יגה80 יש לי עוד 160 בבית.
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי ממש ישן presario 700 COMPAQ יש לו 2 יציאות USB כמו שאני רואה אין לי כרטיס רשת אלחוטי אז צריך לקנות ולחבר ל USB השאלה מה אני קונה ראיתי מיליון דגמים תאכלס מה שאני יעשה זה ישדר וויפי דרך הנייד שלי למחשב ככה שלא צריך קליטה של קילומטר ראיתי ביד 2 http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=84429add5b7cf91ac618f2f90fa0490332d זה מתחבר ל USB ? זה מספיק לי? ויקלוט וויפי ? מה זה אומר 802.11b WIFI תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הרבה דברים השתנו מהפרטים שרשמתי בדיון הזה, ולא מצאתי אופציה לשנות את שם הדיון, לכן פתחתי דיון חדש... סורי, אפשר לנעול את זה..
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1920X1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיס…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500 שקל, התחלתי לעשות מחקר קטן והשוואת מחירים והגעתי ל2 אפשרויות מועדפות שנראלי יתאימו לי... 1. זה המחשב המורכב הנ"ל מהחנות ישר ולעניין לקנות: http://www.trg.co.il/pl_product~MAAS7400320~40~0.htm 2. לקנות חלקים ולהרכיב אותם על המחשב שלי... הספק שלי: http://up51.siz.co.il/up1/oydzyn4auo0g.jpg המארז שלי (הלבן): http://images116.fotki.com/v705/photos/1/1302334/6482317/1-vi.jpg CompuCase 6A19 נראלי מעבד: 531 intel pentium 4 soket 775 LGA לוח אם של אינטל i945G\GZ כרטיס מסך: אני לא יודע אם הוא מובנה או לא והוא מספיק לי כרגע לא עשה בעיות: זכרונות פשוטים ביותר צורב LG DVD הארד דיסק 160 ג'יגה אני לא יודע איזה חברה, אין לי ממש אפשרות לבדוק... חשבת…
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מעבד אינטל d.core e260 זכרון ceon 2gb ddr-2 667 לוח אם msi v2 945gcm5-f 1333 דיסק קשיח 250gb 16 mb s2 seagate צורב sata samsung dvd20 dl כרטיס מסך gf8500gt 512 mb pcie המחשב עלה 1800 שקל באייבורי! אני יודע שזה לא המחשב הכי טוב בעולם..אבל האם הוא מספיק ושווה את המחיר?? מה אתם חושבים
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לקנות Ultrabook. עשיתי קצת מחקר והגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות asus ux305ca. אני מתלבט בין כמה דגמים וכאן אודה לעזרתכם: האם כדאי מסך fhd או qhd? האם יש דגם qhd בצבע לבן? והאם לדעתכם כדאי לפטופ אחר? בגדול אני צריך את הלפטופ כדי לקחת לעבודה, ללמוד עליו באוניברסיטה הפתוחה ולתכנת עליו (python). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש חנות בארץ שמוכרת את מחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II ראיתי סרטון הדגמה שמשווה בינו לבין הדגם הקודם והוא אכל אותו בלי מלח מבחינת הרצה של סרטים 1080p משחקים וסרטים עכשיו אני מחפש לקנות את המחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II מחנות אמינה וזולה וטובה כאן בארץ כיוון שאני נוסע שבוע הבא לארצות הברית ואני חייב לקחת איתי מחשב מיני pc דגם חדש לעבודה. יש בכלל חנות כאן בארץ שמוכרת את הדגם החדש MK802 II ?!?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום יש לי קצת בעיות עם המשטח מגע של הנייד החדש, HP dm3, לאחר סגירה פיזית של המחשב (ללא כיבוי או מצב שינה), כאשר אני פותח אותו שוב לאחר זמן מה אני נתקל בבעיות עם המשטח, לפעמים לא מגיב כלל, לפעמים נתקע הסמן על מין זכוכית מגדלת וכל מני תופעות האם זה עניין של הגדרות או משהו ? זה מחשב חדש ואני לא מתמצא במיוחד בניידים תודה.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-