ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מעבד מסוג core2extreme QX9650 ואני רוצה לבנות סביבו מחשב. תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3500 שימושים: office, אינטרנט, צפיה בסרטים (לא HD).בעתיד כנראה גם משחקים. זה יהיה המחשב העיקרי בבית לשימוש האישה(וורד, אופיס) והילדים (בעיקר אינטרנט ומשחקי פלאש) יש צורך בכל הציוד ההיקפי (כיום משתמשים במחשב נייד גוסס) יש צורך במערכת הפעלה בעברית אין צורך באופיס צריך הרכבה בחנות. ע"פ הצורך אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח אשמח (אם אפשר) גם לקבל שם של חנות מומלצת באיזור חיפה לביצוע הנ"ל תודה טל
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בשל הירידה התלולה במחירי הנוטבוקים חשבתי להחליף את הנייד הכבד שברשותי, אך ממה שהבנתי בקרוב יוצאים לשוק מעבדי atom חדשים ( אטום הוא המעבד השולט כרגע בשוק לא?), שיציגו שיפורים בביצועים ובזמן הסוללה. לכן לפני שאני רץ לקנות אחד, האם שווה לחכות עוד כמה חודשים?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב , מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות , Visual Studio 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כ…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח ניתן לחרוג ב-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, בנוסף עריכה בפוטושופ ומשחקים לילד בגיל יסודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בעלות תועלת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? , אשמח אם הוא יהיה קטן יחסית - …
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בעיקרון אני מוסיף דברים כמו שני הארד דיסקים וכרטיס מסך רדאון 8500 128מ זהו המפרט: GA-8IK110 S, X8, I-LAN, SATA, 1394 INTEL875P, DDR400DC, 800 P4 2.8G FSB800 BOX INTEL HT DDR 256MB PC400 KINGSTON*2 SPL 6083 שחור \ כסוף + ידית ATX, 300W, USB איך המעבד והלוח אם????? בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי 4K לנצל בלי חריגה. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משרדית, MATAB, ולפעמים קצת משחקים כגון BC2. רזולוציית מסך לא מקסימלית (1440x900). מעבר לזה האייקונים והטקסט קטנים לי מדי. השקט הוא הדגש העיקרי שלי. המחשב במקום מרכזי ויפעל רצוף במשך שנים. לא מתוכנן אוברקלוק. אני הרכבתי את המפרט הבא והייתי רוצה חוות דעת: מעבד Intel Core i5-2500 Box ₪1044 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500 לוח אם Gigabyte GA-H67A-UD3H ₪704 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951004 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3EG HD105SI 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD105SI זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL …
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן חברים, פרסמתי לפני משהו כמו חודש הודעה אבל זה לא היה רלוונטי כי נשארתי עם המחשב הקיים בגלל שפתרתי איתו את הבעיה - כרגע הוא ממשיך לעשות בעיות, יש לי אותו כבר 5 שנים, זה הזמן להחליף למחשב חדש! דרישות: תקציב- 3.5K כולל מסך, צורב, מקלדת ועכבר. לגבי רמקולים - יש לי Altec Lansing ATP3 - ממליצים להחליף? מזכיר שהם קרוב ל5 שנים אצלי מבחינת צרכים ומה שחשוב - אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD - ושיהיה שקט! חשוב זה המפרט שבניתי: מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤442 לוחות אם Gigabyte GA-EP31-DS3L P31 Chipset For Intel LGA 775 CPU ¤324 מארזים Antec NSK4480B (V2) 380W Mini ATX Tower Case Black ¤456 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 …
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). SMBX2450 (1920x1080@60Hz) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יגרע מהביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך Dell U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
המפרט בשביל חבר. אין סכום קבוע לתקציב, אבל עדיף המינימום האפשרי. השימוש במחשב יהיה ללימודים (מספרים על דיסק) וישומי אופיס. (בעתיד אולי אינטרנט) בבקשה הוסיפו לינקים לחנות שממנה המפרט או את השם שלה.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
amd64 3000-939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset 512MB PC 3200 DDR 400 Dual 256x2 WD 120GB 7200RPM 8MB Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB FOXCONN 300Watt NEC 3520 DVDRW סה"כ 4500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אפשרי להביא מחשב נחמד בסביבות ה-2000 ש"ח וקצת יותר? היום חובה SSD במחשב חדש? והאם 4GB יספיקו לדעתכם לגלישה וללימודים? ומה לגבי מעבד? אטום יספיק?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל אם יש אפשרות למפרט טוב עם חיסכון, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני רוצה את האפשרות לשחק כמעט כל משחק שיצא עד עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא מבין כל כך ברזולוציות -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם אני עובר על החוקים או לא אם כן אז אני מצטער שלום רציתי לדעת אם מחשב נייד של טושיבה P855-10Q שווה 4 וחצי אלף ? או שאני ייתן לו toshiba qosmio g45-av680 ואוסיף אלף שקל ?? השאלה אם הוא טוב ואם הוא שווה את זה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי המפרט שלי מעבד Q9550 זיכרון OCZ reaper 1066mhz 2x2gb לוח asus p5q כ. מסך EVGA GTX 285 הצרכים שלי הם בעיקר משחקים המחשב מריץ הכל בלי בעיה רק שבמשחקים האחרונים יש לי לפעמים נפילות בFPS צריך את עצתכם מה כדאי לשפר והכל בגבול ב 1500 +\- יש לציין כי המערכת לא עברה OC
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נעוניין לקבל מפרט למחשב שיעודו יהיה מחשב ביתי + עבודה גרפית על תוכנות כמו MODO 401, מאיה וכו' תקציב עד 6000 ש"ח חריגה גג עד 500 ש"ח ללא מסך אבל כן עם עכבר ומקדלת לא משהו מיוחד.. חשוב לציין שאני לא משחק משחקי מחשב ולכן אין צורך בכרטיס גיממינג מתקדם. אינני מתעסק בתחום באופן מקצועי לפחות לזמן זה. חשוב מאוד שהעבודה על התוכנות תהיה חלקה משמע שאני יתעסק עם המודל שלא יהיו תקיעות והאטות מעצבנות שיקשו על העבודה... מבחינת אוברקלוק אני לא חושב שאני יעשה מכיוון שאני לא מבין בזה כלל וכלל.. האם יש לזה יתרון בכלל בעיצוב גרפי? אם כן נא לפרט.. אם שכחתי משהו סליחה.. תודה מראש!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
למחשב נייד יש כניסה של כרטיס טלויזיה או שאפשר להוסיף לו?(אם אפשי בכלל)
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית 2 מחשבים- 1. במחשב הראשון אני צריך רק מארז, מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך (אני מעוניין בכרטיס מסך למשחקים). יש לי הארד דיסק SATA1 120GB התקציב - 2500 שקל. 2. במחשב השני אני צריך מארז, מעבד, לוח אם וזיכרון. יש לי פה הארד דיסק 80 IDE, וכרטיס מסך 9600XT (שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם מקום גם ל AGP וגם PCI-E - הלוחות הללו טובים?). התקציב - 1500 שקל (ראיתי שיש מחשבים טובים באייבורי באתר שלהם בתקציבים שאני מציב פה, אבל אני מעדיף שאתם תבנו את המפרטים...). תודה רבה ושבת שלום לעוזרים ולכולם...! ינון
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי שישאר בערך 4300 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17", אולי אשדרג בעתיד ל-22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SC Conviction, AC2, POP Forgotten Sands וכל שאר המשחקים החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד רק ללימודים בסביבות 6k עם ממשק נוח בבקשה אם אפשר רק המלצה אחת הכי טוב שיש בסכום הזה תודה בכל אופן
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי התלבטויות לא מעטות אני הולך לכיוון של דל ואפילו עשיתי מתיחות של התקציב שלי לסכום הנדרש.. נשארה רק התלבטות אחרונה עם ללכת עם E6400 או על 1320 VOSTRO השימושים שחשובים לי זה : 1.נוחות 2.קלות 3.חוזק המחשב הולך להיות מנויד ואני לא אדם זהיר מידי 4.יציבות 5.איכות 6.שלא יתחמם מידי 7.רמקולים איכותיים E6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm#4 VOSTRO 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm מבחינת מפרט הם כמעט זהים מעבד זהה וזכרון אין לי צורך בכרטיס גרפי אבל עם יש אז אחלה אחריות 5 מול 3 זה נחמד אבל לא משמעותי מבחינתי 3 שנים זה מספק בהחלט. מעניין אותי המסך שלהם-האם יש הבדל משמעותי בראיה עם מסך LED כמו…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב מSKYPC... המפרט הוא כזה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1074 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L ¤571 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39206 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL4 ¤271 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26671024VP כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1682 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 מארז ללא ספק Raidmax SMILODON ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=612WB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחש…
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם =] הייתי רוצה שתמליצו לי על מפרט מחשב חדש, כמה נקודות חשובות לציון: * המחשב יהיה מיועד לגלישת אינטרנט ברובו, ז"א זה לא אמור להיות מחשב חזק. *תקציב: 1500-2000 ש"ח. אפשר חריגה אבל קטנה. *לא כולל מסך, מקלדת עכבר וכו'. נטו מחשב. *השקט של המפרט לא חשוב לי...ז"א לא משנה לי אם יהיה רועש או שקט מאוד. בוא נגיד 4. *לא אעשה למחשב זה אוברקלוק. *בלי מערכת הפעלה. זהו...אני מקווה שלא החסרתי שום פרט חשוב. תודה רבה על ההמלצות!
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני הדיוטת מחשב ומאד אשמח לעזרה. כרגע משתמשת בלפטופ עם מערכת סלרון בן שמןנה שמתחנן לפנסיה כבר... מחפשת מחשב עד 2000 שח עבור: גלישה, אופיס, מצגות, סרטים, בניית אתר בוויקס רמקולים טובים, קל, מסך טוב כל מה שאפשרי לבקש בסכום הצנוע שיש לי. קראתי סקירות טובות על ה lenovo ideapad yoga 300, אבל אחי אמר שקנה ואחרי שבועיים התקלקל לו ואחכ שמע שהתקלקל לעוד שני חבריו שקנו, אז לא יודעת. מאד אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
המחיר הוא 4800 שח זה מחשב שכולו נמצא בעצם בתוך מסך ה LCD (זה נראה כמו מסך LCD אבל קצת עבה יותר והוא מכיל את לוח והאם וכל השאר...) היצרן סיני ואין ממש פירמה. (זה נראה לי הזוי קצת במחיר הזה אבל אני שואל כדי לוודא ב100% ) אני גם מצרף קובץ שנוצר בעזרת everest בגדול זה המפרט שלו המסך עצמו גנרי ואין לו פירמה או משהו כזה... מעבד: CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz לוח אם: Motherboard ID 05/03/2005-i845GL/V-ITE8-6A69VDS9C-00 Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G כרטיס מסך.. onboard Display: Video Adapter Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller (64 MB) 3D Accelerator Intel Extreme Graphics זיכרון: Memory Module P…
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-