ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
לחברי הפורום שנה טובה, ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש אשר ישמש לי בעיקרו להכנת שקופיות להרצאות , הכנת הרצאות , גלישה באינטרנט אל חוטי. ברשותי מספר מפרטים אשר עלי לבחור את הרצוי מהם: 1. מחשב נישא IBM [מחיר 6,916.15] R50e(UR09J9lM) Dothan 1.7GHZ 15"60gb 512MB/333DVD VGA RW intel wireless b/g modem+lan XP 2. מחשב נישא IBM [מחיר 4,403.47] R503(UR0BYlM) Celeron M 1.4GHZ 15"30gb 256MB/333 Intel cdrw/dvd VGA wireless b/g modem+lan 3. מחשב נישא IBM [מחיר 4,950.14] R50e(UR0PTlM) Dothan 1.5GHZ 15"40gb 256MB/333 Intel cdrw/dvd VGA wireless b/g modem+lan 4. http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5746630 5. http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5414426 6. http://p1000.co.i…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קיצור מחר אני נוסע להביא את המחשב שבחתימה שלי... מקווה להגיע איתו בOC ל300 לפחות... קיצור...אני מקווה שזה בחירה טובה....מצידי זה הבחירה הכי נכונה שיש...ולא מצאתי יותר טוב... מחשב למשחקים/אובר שצריך גם שקט...
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הקטן קונה מחשב ואני צריך המלצה למחשב שהשימוש שלו יהיה משחקים בעיקר + וכולל מסך. חשוב גם שיהיה די שקט. תקציב- 4,500ש"ח תודה.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי כבר מחשב שאני רוצה לשפר... כרגע יש בו AMD Athlon x2 64 3800+, שהוא די חלש, 1GB זיכרון ו Geforce 7800g אני בעצם רוצה לדעת מה יש לשדרג/לשנות/להוסיף, כל זה בתקציב מינימלי שיאפשר לי להתקין שם XP שיריץ סרטי 720p ב Media Center (אין לי מה להפעיל 1080p כי אין לי Full HD) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אף פעם לא היה לי נייד פשוט אז רציתי לדעת מה כדאי לקחת על מה כדאי לשים דגש וכו' תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VISUAL STUDIO תדירות גבוהה, פוטושופ מזדמן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב נייד לשימוש ביתי ומשחקים קלים. המחשב ישמש אתי לאורך זמן עד 2,200 שח.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט בסיסי בתקציב מקסימלי של 2000 ש"ח (חריגות קטנות ייתקבלו) ללא שום צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר...). המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה חדשה, לכן אבקש שיושם גם דגש על כרטיס המסך. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני די נעול על ה HP 5269 כנייד שאני מתכנן לקנות, אבל מעניינים אותי ההבדלים בין שתי הגרסאות של המעבדים- מהם בעצם ההבדלים הטכניים ועד כמה ההפרש מורגש? האם הסכום הנוסף מצדיק את ההשקעה?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי מפרט מחשב מעבד i7 8700k coffelake קירור מעבד noctua nh d14 לוח אם gigbayte b360 aorus gaming 3 wifi זכרון corsair 16gb 2×8 2666 mhz cl16 vengeance lpx מארז antec p8 tempered glass case ספק כוח antec 650 pro ssd crucial 275gb mx300 m.2 דיסק קשיח wd black1.5 tb 7200 rpm 64mb כרטיס מסך gigabyte geforce gtx 1060 g1 gaming vr הספק כוח שלקחתי הוא מספיק? אין למושג איך כמה ווט אני צריך כאשר המערכת בעומס כבד
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
צרכים משרדיים בעיקר, סקייפ. חשוב שיהיה לו מסך מגע, שיהיה לו סאונד סבבה ואיכות וידאו טובה (אבל לא צריך משהו מדהים) המחשב שלא יהיה רגיש מדי לנפילות וטלטלות
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד רק ללימודים בסביבות 6k עם ממשק נוח בבקשה אם אפשר רק המלצה אחת הכי טוב שיש בסכום הזה תודה בכל אופן
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו, עבודה עם תוכנות גרפיקה (תמונות) ומשחקים. אני כרגע בכיוון של AMD64 עם NF4 (גוזר כרטיס PCIe). חשבתי על כרטיס עם VIVO. בקיצור אשמח לרעיונות. אני רוצה לקנות עוד השבוע - בתקווה עד יום רביעי. תודה לכולם. אלעד
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מנסה להרכיב מפרט מחשב שפוי ( אבל לא מקרטע! ) - לבן של אחי. ההגדרה היא " לשחק BF4 ....בצורה מצויינת מראש אני יודע שאני לא מבין כאן כמו התותחים. פעם הבנתי יותר....ולמדתי להשתדל לקנות 95% ...ולא 300% שתכלס...לא ממש ניתן להבחין בהבדל שובר שווין. בננקודה מסויימת התקציב הוא לא ביחס לנייארי לחוויה....אני מנסה למצוא את הנקודה הזו הנה השאלון = אחריו המפרט שהרכבתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (+ אינטרנט אופיס ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד מארה"ב ואביא אותו איתי לארץ. הצרכים: בעיקר אינטרנט, אופיס. הדרישות שלי: - תקציב עד 1000 דולר - קל. כמה שיותר קל. - סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית - אחריות בינלאומית - שיהיו בו יציאות/כניסות משמעותיות. האם יש לכם דגם שאת ממליצים? האם לרכוש את האולטרא בוק עם מסכי המגע? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט למחשב שבעיקרון יהיה למשחקים אני אשתמש בו גם לסרטים ושאר שימושי המחשב אבל אני לא יודע כמה זה רלוונטי עדיף מחשב שקט כי הוא יישב בחדר שלי אני בכוונה לקחתי לוח DDR3 כי אני לא מעוניין לשדרג בשלוש ארבע שנים הקרובות שוב.... המפרט צריך לכלול את הדברים הבאים לא לדחוף לי מפרט שלא כולל את החלקים האלה !!! Intel Core 2 Quad Q9550 Thermalright Ultra-120 eXtreme ASUS Rampage Formula Readon HD4870*2 אני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט לכל שאר הדברים זכרונות (DDR3 חובה) מארז (מאוורר ושקט שיכיל את הכרטיס מסך הזה) ספק (עם מחשבה לכרטיס מסך נוסף לעתיד הרחוק) עכבר מקלדת וכל זה עדיף כונן קשיח גדול או שניים בינוניים כי אני מוריד ומשתף המון... ו…
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות מחשב כבר יותר משנה והיום לדעתי התקציב שלי מספיק למשהו פרוגרסיבי השימוש העיקרי הוא משחקים כבדים כמו Far Cry 2 ,Gears of warומשחקים שהולכים לצאת בעתיד אני מעוניין לקנות גם מסך , רצוי שיהיה 22" כמו כן צורב דיוידי , 4 ג'יגה ראם ומערכת הפעלה Windows Vista התקציב שלי הוא 8000 ש"ח עם חריגה של עד 400 ש"ח. איני מעוניין בOVERCLOCK ובאף ציוד נלווה חוץ ממסך וצורב. בתודה מיכאל
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך כמה שאפשר, אני אישית לא הצלחתי.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300ש"ח (זה מה שהוספתי למפרט שבניתי..) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטי HD, עריכת וידאו (PREMIERE), עריכת אודיו (CUBASE) , עריכת תמונות (PHOTOSHOP+LIGHTROOM) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר/ובעזרת ה' גם פרנסה.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע בדיוק פרטים עליו.. יש לי samsung 2243bw.. מתכנן לעבוד ב…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בקנית מחשב חדש למטרת משחקים די כבדים. כמובן שהמחשב יהיה ללא ציוד הקפי. אינני מעוניין בביצוע OC. חשוב לי מאוד שהחנות תהיה בצפון כי אין לי אפשרות לנסוע למקומות אחרים... רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט שבניתי מ-KSP, ואולי להמליץ לי על חנויות אחרות בצפון (איך noacomp?) הנה המפרט שבניתי: תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שהולך לעזור מראש! אני רוצה שבמחשב יהיה מעבד חזק C2D או C2Q רתם תחליטומה יותר טוב... אני רוצה בלוח אם תמיכה ב-Crossfire לא מעניין אותי שזו לא טכנולוגיה משתלמת זה מה שאני צריך כרגע... ספק שיחזיק CF של X1950PRO מארז איכותי דווקא חשבתי על CHAKRA של EnermaX כולל המאוורר המיפלצתי אהה ואני חובב OC אז שיהיה לוח איכותי וקירור סביר לא צריך ציוד היקפי... הרבה דרישות קצת תקציב אבל לא נורא נסתדר סומך עליכם ! שוב תודה!
-
- 16 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 5000 ש"ח. אני צריך לקחת את המחשב לאוניברסיטה, ולכן אני צריך שהבטריה שלו תחזיק משהו כמו 3-4 שעות. מיועדלהרת ווינדוס ואופיס בלבד, אני לא מריץ משחקים אבל חשוב לי שהוא לא יהיה איטי מדי ושיהיה לו בטריה חזקה. בבקשה לא ניידים של HP!
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן , עברתי דירה והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. 1.אז התקציב הוא 3500 אפשר לחרוג ככה עד 3800 אבל אם אפשר לא אז עדיף. 2.המחשב ישמש בעיקר ללימודים וקצת למשחקים , פעם הייתי משחק די הרבה אבל עכשיו כבר פחות חשובה הרזולוציה ושאר הדברים ואני פשוט אסתפק שהמשחק ירוץ חלק יחסית. 3.אני צריך גם מסך , לא צריך משהו מיוחד אלא סתם מסך דק נחמד כזה. 4. רמת הרעש לא מפריעה לי במיוחד , העיקר שלא יהיה רועש מדי. 5 . המחשב צריך להחזיק לי כמה שנים טובות , אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בין מעבד 4 ליבות ל2 אבל הבנתי ש4 ליבות עדיף לעתיד ככה שאולי עדיף מעבד כזה. 6. לא אכפת לי AMD או אינטל , הבנתי שAMD יהיו יותר זולים אז בכיף. 7. כרטיס מסך , צריך משהו Mid -End ולא יותר מזה. 8. לא זקוק לעוד ציוד הקפי ח…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הסוללה שלי במצב שהיא מחזיקה בסביבות 10 דקות, אז הגיע הזמן להחליף אותה. אני מעוניין לקנות 9 תאים, וקצת מבולבל אחרי מחקר קצר בנושא. האתר של דל ישראל מפנה למוצר הזה באירופה, מאוד יקר ולא ברור איך קונים את זה בישראל: http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&sku=451-10411&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=8&~ck=dellSearch#Overview בזאפ לעומת זאת יש רשימה של סוללות "חליפיות" במחירים קצת יותר שפויים (http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-replaptopbattery&keyword=d830&orderby=price ). יש למישהו ניסיון עם סוללות חליפיות למחשב הזה? בכל חנות יש נתונים שונים לגמרי, מה מומלץ מבין החלופיים?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש! (הקנייה תעשה כנראה עוד שבוע) להלן המפרט שבניתי אחרי שעות של חיפושים וגיגולים (מלשון גוגל ) : לוח אם GIGABYTE GAEP45DS3R 650 מעבד Intel core 2 quad Q9550 Box 1475 קירור למעבד OCZ Vendetta2 230 משחה טרמית OCZ Freeze Extreme Thermal Conductivity Compound 30 זכרונות G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI 2X2GB 1066MHz CL5 380 מארז COOLERMASTER HAF 932 692 כרטיס מסך 1472 SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB (קירור שחור) ספק OCZ600SXS 600W 495 סה"כ 5424. השאלה שלי היא כזאת: 1) האם זאת מערכת טובה לתקופה הנוכחית או נחשבת כבר ישנה מידי? אני יודע שלא מייצרים יותר את ה Q9XXX או את הלוחות אם שלהם. הבנתי מכתבה שקראתי פה ב…
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים בתואר מדעי המחשב. אשמח להמלצות איזה מחשב נייד מתאים, מחשב נטו ללימודים לא צריך גיימינג(והאם כרטיס מסך נחוץ ללימודים?), שיהיה מסך 14 אינץ והכי חשוב חיי סוללה ארוכים ועם אחריות 3 שנים,(גם אם נותנים שנה אחריות וניתן להרחיב ל3 אני אשמח לשמוע עליהם כל עוד המחשב טוב). מתכנן לקנות בבלאק פריידי ככל הנראה ב KSP באילת.(אם יש המלצות אחרות היכן לקנות אשמח לשמוע). תקציב בערך עד 5 אלף. תודה לעוזרים :)
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-