עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעונין במחשב שיהיה למשחקים, הורדות ולעבודה באופיס הכולל עזרים נילווים (עכבר, מקלדת, רמקולים) ניתן ללא אפילו פשוטים בינתיים הרכבה, ומערכת הפעלה הייתי רוצה לוח אם שיכלול לפחות כרטיס קול טוב כרטיס רשת צורב DVD HARD DISK 80-160GB ןמארז שיקרר מספיק טוב הייתי רוצה לקנות מאחת החניות במרכז (רמת גן תל-אביב) המופיעות באתר האם אפשרי?

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by eitan770,

ב"ה שלום. אני עורך וידיאו שחזר לתחום אחרי כמה שנות הפסקה. היתי רוצה לקבל המלצות למחשב עריכת וידיאו. אני עורך בעיקר בפרמייר קצת אפטר וצריך מחשב שתומך בצילומי hd עם יכולת רינדור גבוהה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  3. בניתי מפרט זה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ¤808 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=193 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤254 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ, יחידות 1 ¤407 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=466 PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ¤897 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=545 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤121 http://www.rsm…

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  4. כולל: צורב דיוידי ומינימום 80 ג'יגה הארד דיסק. לא כולל: מסך וציוד היקפי. תודה רבה לכולם, דביר

• 15 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by dudiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד להרצת המון תוכנות כגון visual studio, מכונות וירטואליות, eclipse או כל תוכנה שמהווה סביבת פיתוח. המחשב צריך להיות מספיק חזק בשביל שלא יקרטע כאשר מכונה וירטואלית ו-visual studio פועלים יחדיו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כ"כ משנה. כמובן שהכול במידה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  6. קניתי DELL 1500 הכל סבבה אבל רואה שונה מהמחשב הביתי שיש לי וזה מציק מאוד. לא יודע איך להסביר לכם את זה אבל המחשב יותר מדי בהיר\כהה אם אני משנה בהגדרות של הכרטיס מסך זה לא יוצא לי טוב. נגיד בסרטים זה בהיר כזה ושונה מהמחשב הביתי,קשה להתרגל לזה. חברה תעזרו בבקשה,תנו כמה רעיונות מה אפשר לעשות? ד.א אם אני מזיז את המסך שלו אחורה הוא משחיר טיפה ואם קדימה הוא ניהיה יותר בהיר,ככה זה אמור להיות?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by Spring,

תקציב -3500 ... אני לא ממש מבין בזה לכן אני צריך את עזרתכם. תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  8. אבא שלי מתאמן בצורה מאוד רצינית (עד שעתיים ריצה ביום על מכשיר ריצה). ע"מ לשפר את היציבה בזמן האימון, הוא מעוניין לצלם את עצמו מהצד עם מצלמת usb, ולהציג את התוצאה על מסך שנמצא מולו. עשינו נסיון עם טבלט סיני גרוע שהוא קנה בחו"ל, אבל הניסוי נכשל כי הטבלט היה ממש גרוע. לא נדרשות שום יכולות נוספות. חשבתי על מסך מחשב מינימאלי + מחשב אנדרואיד + מצלמת HD כלשהי, או טאבלט סביר + מצלמת HD דרישות: מחשב: מספיק חזק כדי להציג וידאו של 720p בקצב של 30 פריימים. חשבתי על ה mk802IIIs - בערך 60$ מסך: משהו מינימאלי וזול, 17,19", עדיף IPS אבל ממש לא חובה. המסך הכי זול בזאפ עולה 400 שקל. צריך חיבור hdmi כדי להתחבר למכשיר אנדרואיד. מצלמה: 720p לפחות, בקצב פריימים של 30 fps. הדבר הכי קרוב בזאפ ה…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  9. שלום לכולם וערב טוב! אני צריך מפרט למחשב אולפן ביתי שבו אקליט ואערוך מוסיקה חיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5001 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בכיף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 אולי קצת יותר... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה בתוכנת PRO TOOLS עם כרטיס קול חיצוני שכבר ברשותי, ועריכת ההקלטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, מעדיף שהמחשב יהיה קל עד 2 קילו בערך.. המחשב מיועד למטרות תכנות, צפייה בסרטי HD, אינטרנט וכו'.. מעוניין במסך של 14-15 אינץ'.. אם אפשר במחיר נמוך יותר שיתאים לדרישות, אז עדיף.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  11. היי אני צריך מפרט למשחקים כבדים בתקציב דל של 3800 שקל לא כולל מסך, אפשרות לOC קל וללא ציוד הקפי

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by Orrk,

אהלן, התייעצתי איתכם לפני כמה חודשים והחלטתי לדחות את הקנייה לפתיחת שנת הלימודים (שנפתחה..). אני לא יכול לחכות עוד וחייב לקנות את המחשב בימים הקרובים. אם יש צורך ממשי אפשר לחרוג מהתקציב (עד 500 שקל אבל כמובן שעדיף לחרוג כמה שפחות) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אופיס, גלישה באינטרנט, עבודה בסוליד וורקס ומטלב, צפייה בסדרות לעיתים רחוקות. * גודל המסך? 14-15.6 (המחשב רוב הזמן יהיה בשימוש ביתי) * רזולוציית המסך? אין עדיפות מיוחדת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אני מניח שעד 2.3 ק'ג זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין. מעדיף SSD, ואם אין אופציה אז לפחות שתהיה את האפשרות לשדר…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by tomz25,

אני ביום ראשון מתכוון ללכת ולקנות מחשב לגיימינג בינוני/כבד ויש מפרט שהציעו לי שאני די סגור עליו. הנה המפרט: מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪993 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte P55-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪620 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪411 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪369 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1600 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪561 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI כמות: 1 - מחיר: ₪1575 כונן …

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by RS4,

יש לי בבית רשת אלחוטית ואני רוצה להדפיס דרך מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA המדפסת מחוברת למחשב נייח איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  15. Started by Elad Bublil,

שלום לכולם מחפש מחשב אולטרה בוק עדיף 15 אינץ מסך עם i7 16 gig ram 512 ssd ראיתי את המיקרוספוט סרפס פרו רק שהוא ממש יקר אני עוד צריך להוסיף דוקינג לחבר עוד 2 מסכים וגם המקבוק פרו חמוד אבל החדש יגיע בטח עוד חודשיים. שימושים... לא משחק. הרבה טרמינל.ssh.vmware.telnet אני עובר מלנובו w530 שהוא בעצמו מפלצת לא קטנה אך כבדה. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  16. כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.[br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 13:49:46 סליחה שאני מקפיץ,אבל לאף אחד אין מושג לגבי בעיה זו ממה היא יכולה להיות?חשוב לציין שהבעיה לא תמיד

17. אהלן, הרכבתי לאחרונה מפרט נוסף למחשב למשחקים..זה כנראה יהיה המפרט הסופי שלי, אלא אם יש לכם הצעות שיפור, [או תיקון, אולי משהו לא בסדר במפרט..לכן אני שואל אותכם] מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 ***ספק כוח*** Hec AcePower 580W silent cooling+blue fan lad - הספק מסופק ע"י בנפרד לוח אם ASUS P5N-E SLI ¤621 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31033 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤323 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤250 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBPQ כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤818 כמות:2 h…

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by hananmori12,

שלום, יש לי חבר שמחפש מחשב, יש לו מסך של סמסונג בגודל 23" ככה שהוא צריך רק מחשב נטו, מה המפרט הממולץ למחשב שיוכל להריץ משחקים וכל מה שכרוך מסביב ב3000 שקל? תודה ושבת שלום, חנן

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by toms9563,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב הוא גימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mw3 , bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שברשותי הוא מסך לד full hd (רזולוציה 1920x1080p) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לה…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by ijdm01,

איזה כרטיס מסך ממולץ בסכום הנ"ל RX 470 או GTX 1050TI או GTX 1060 ? האם יש יתרון שהמסך יהיה תואם מבחינת פרוטוקול freesync לרדאון או G-Sync ל GTX ? תודה, משה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  21. שלום.... רשמתי פה הודעה לפני כשבוע-שבועיים אבל דברים השתנו ואני צריך מפרט חדש ;D... אז ככה... מפרט ב-6000 ש"ח לגיימינג (כמו שרשום בכותרת)... דברים ספציפיים שאני רוצה שהמפרט יכלול: - מסך LCD '19 בניגודיות של 1:3000 - רמקולים מקלדת ועכבר סטנדרטיים (לא משהו מפוצץ) - מעבד של אינטל 6600... - לוח אם של ASUS או INTEL (שיכיל כרטיס קול וכרטיס רשת) - קירור למעבד ולמארז זהו... חשבתי במקום האינטל 6600 ללכת על 6750.... אז אם אתם חושבים שראוי לשנות אז תשנו...

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  22. הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  23. Started by orihezi9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dota2 hon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

24. Started by sgt_flippy,

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P9X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 4x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX650 2GB GDDR5 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retail 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) 1 מארזים: מארז Sharkoon MS120 Black Micro-ATX Case (No PSU) 1 מחיר החבילה: 5585 שקל עמוד מוצר…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?_3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך _אפשר לנסות לחסוך אם זה לא פוגע משמעותית במפרט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?_בסביבות ה 200~300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?_גימינג וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)._אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב._gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)._21 אינץ ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?_בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.