עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קיבלתי מארה"ב את הלפטופ החדש שלי Dell Studio 14z עם סוללה 8 תאים ובכללי אני מרוצה ממנו הדבר היחידי שמפריע לי איתו זה שלפי הנתוני יצרן המחשב אמור להחזיק עם הסוללה שלי בסביבות ה5 וחצי שעות אני יודע שאני צריך לקחת את ה"הבטחות" האלה בערבון מוגבל, והייתי מצפה שהסוללה תחזיק לי כמו שקראתי בביקורת של אתר מחו"ל שהצליחו לסחוט מהמחשב מעט מתחת ל5 שעות לאחרונה בדקתי את העניין, הטענתי את המחשב באופן מלא, כיביתי את כל ההתקנים האלחוטיים (Wireless, Bluetooth) הורדתי את הבהירות של המסך למינימום האפשרי והעברתי את המחשב למצב Power Saver. בדקתי כמה זמן המחשב יחזיק מעמד בעבודה רגילה (צפייה בסרט) והתוצאה שקיבלתי היית שעתיים וחצי מה שלא נראה לי הגיוני השאלה שלי היא, ה…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by kvodi,

יש מצב של GTA V לא צריך SLI לכרטיס מסך.? ואפשר להסתפק ב GTX 980 בודד.? או שהסיכוי לא גבוה

3. Started by talbo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי בעיקר משחקים ועירכת וידיאו וכמובן תוכן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידיאו אבל עם תוכנות שמיועדות לחובבנים למשל: Pinacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by Xardas,

שלום לכולם, אשמח אם תרכיבו לי מפרט מתאים לבקשות, אם זה אפשרי כמובן, ואם אפשר שיהיה לינק לכל חלק, תודה רבה! =] 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - מקסימום גרפיקה, מעט פוטושופ, סרטים בFHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא מעודכן כ"כ, בעיקרון ננסה הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  5. אני ממש לפני הזמנה בTMS והייתי שמח להצעות איך לקצץ\לשפר את המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]893₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 15%, bg…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by Eden 6600,

שלום, אני קונה מחשב חדש המיועד בעיקר למשחקים כמו GTA, DOOM, ומשחקי אקשן ופעולה (משחקים עם הרבה תזוזות...). החלטתי שאני קונה מעבד של AMD מסוג Athlon 64 אבל אני מתלבט בין 3000 ל-3200. יש הבדל גדול בין השניים? עוד שאלה אחת בנוגע לכרטיס מסך, איזה כרטיס אתם ממליצים לי? אני לא חיית משחקים, אבל אני בהחלט רוצה להנות מהם. התקציב הוא עד 900 ש"ח. תודה לכל העוזרים ;D

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  7. ניידות חשובה , הרבה בתנועה , מחשב לגרפיקה בינונית וצרכים יומיומיים - אינטרנט ,סרטים ושות , תקציב עד 5K מה אתם אומרים ? יש עוד אופציות שאתם ממליצים ?

8. היי, אני שואל בשביל מישהי שיש לה חנות. היה לה מחשב all in one שנשבר לה. השימוש שלה זה אקסל וגלישה. הצרכים שלה זה מסך גדול (הכוונה לא לפטופ) ויראה טוב. זה לא חייב להיות all in one אבל נראה לי שזה הכי יתאים. מצאתי את זה: Lenovo IdeaCentre A340-24IWL https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1026775 לא מצאתי ביקרות עליו. אשמח להמלצות ברכות לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר עדיף באזור 3K ומטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שצריך אני גיימינג בינוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) אינטרנט ומשחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפחות 24 אינץ עדיף יותר , 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by nottheguy,

הגיע הזמן לשידרוג רציני. לא למטרת OC, בכוונה להחליף מעבד עוד שנה-שנתיים. CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 352.07 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 Motherboard (D-DDR,GF4MX,5.1 Sound,RAID,S-ATA,1394,2xLAN,USB 2.0) [ ¤ 997.9 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 67.5 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower 6082-CAW Front USB/Audio 400W Black Case w/X-Window [ ¤ 319.83 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 סה"כ 2406. שלוש שאלות: 1. המתחרה העיקרי של ה-MB ששמתי הוא ה-LANPARTY2 של DFI. ההבדל במחיר 30 ש"ח. מה דעתכם? שימו לב שלג'יגהבייט י…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by zvielmen,

יש לי a530-12 ואני לא יודע איזה זכרון יש לי בפנים... ואם קיבלתי מה שקניתי... זה הצילום מאחורה זה המפרט שקניתי: אז איזה יש לי??? מעניין אותי תכל'ס איזה מהירות הכרטיס? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by גלעד 30,

תשמעו תכלס אני לא מבין יותר מדי במחשבים. ואין לי חשק זמן וחשק לחקור יותר מדי. השאלה היא איזה חנות או רשת אמינה יחסית{אני גר באזור השרון גם תל אביב זה בסדר}. והאם אפשר לקנות איזה מותג, ואפילו להפסיד מעט כסף כדי שלא יעבדו עלי יותר מדי עם החלקים. ועוד משהו, כדי לראות סרטים לאילו חלקים כדי לתת חשיבות. מסך? כרטיס מסך? זיכרון? זיכרון קשיח?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  13. למה המחשבים של VAIO כל כך יקרים אני לא מבין את זה ולמה רשום גם SONY? של מי המחשבים האלה בכלל?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by Shalti,

הרכבתי מפרט לתקציב של 2500 ש"ח (אפשר לחרוג עד 300 ש"ח), ללא מסך. מטרת המחשב: עריכה גרפית, פיתוח ב-Visual Studio, סרטים (720p), ומשחקים (רק שירוץ נורמלי, לא בהגדרות הכי גבוהות). את המפרט הרכבתי בחנות http://www.tms.co.il/ והוא כדלהלן: מעבד: AMD Athlon II X3 435 לוח אם: Gigabyte GA-785GMT-USB3 כרטיס מסך: Sapphire HD 5570 1GB זיכרון: A-Data 3GB (3x1GB) DDR3-1333 CL9-9-9-24 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ספק: Seasonic 400Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA מארז: THERMALTAKE WING RS 301 קירור: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes AM2/AM3 סה"כ: 2526 ש"ח אני יודע שעל הלוח יש כרטיס מסך (on board), אז אני מתלבט בין להחליף לוח, או במידה והכרטיס on bo…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  15. אז ככה, כיוון שלוח האם שלי נשרף, החלטתי לשדרג ולקנות מעבד+לוח אם חדשים. תקציב: עד 1500 ש"ח. מה שכרגע יש לי זה: 1 ג'יגה זיכרונות sumsung 512MB 400 DDR x2 2 הארד דיסקים 40 ג'יגה כל אחד של WD (הארד דיסק גדול יותר אני אקנה בקרוב) כרטיס לכידת וידאו פשוט: avermedia avertv 007 fm plus כרטיס מסך ישן geforce 4 mx440 64MB (כרגע אני לא מתכוונת לקנות חדש כי כפי שראיתי בפורומים אם זה לא מינימום ה 6600GT אז אין טעם לקנות כרטיס מסך. והוא קצת יקר לדעתי) המארז וספק הכח לדעתי הם ג'נריים. לצערי לפני כשנה סמכתי על מישהו שיקנה לי מארז וספק כח, והוא קנה לי כנראה משהו פשוט וזול... אז בעצם לבינתיים מה שאני צריכה זה לדעת איזה מעבד ולוח אם יתאימו לי לצרכים + לשאר חלקי המחשב שיש לי, במחשבה…

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  16. שבת שלום. טוב אז בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב נייד נטבוק והוא ASPIRE One D150 ככל הנראה המחיר שאני יכול לקנות אותו הוא: 2050 ש"ח , (וזה גם התקציב שלי פחות או יותר נוטה יותר ל + זואת אומרת אני יכול לחרוג קצת אם יש הצעות קצת יותר טובות בשוק הישראלי שלנו אבל לא על יתר מידה) הדרישות שלי מהמחשב הנ''ל , הוא קצת אופיס , גלישה מוזיקה וסרטים כמובן (למרות המסך הקטן למרבה הצער) אבל אני לא צריך יותר מהגדלים האלה פחות או יותר אז בקיצר כמו שהבנתם רציתי חוות דעת לגבי המחשב באופו כללי , ואם יש הצעה יותר טובה אז נשמח לשמוע. (: תודה.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  17. Started by ooxoo,

שלום לכם! אני מחפש מחשב בסביבות 1000שח לגן ילדים! שיריץ משחקים פשוטים! הילדים הם בגילאי :jump:4-5 כולל מקלדת ועכבר! ולמסך עד 500 שח!מה שחש וב במסך,זה שילדים יוכלו לגעת בו. כי ילד בן 4 לא מקשיב יותר מידי אני צריך באמת את הכי זול! עכשיו נראה אותכם! תודה לעוזרים. :s05:

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by hananmori12,

שלום, יש לי חבר שמחפש מחשב, יש לו מסך של סמסונג בגודל 23" ככה שהוא צריך רק מחשב נטו, מה המפרט הממולץ למחשב שיוכל להריץ משחקים וכל מה שכרוך מסביב ב3000 שקל? תודה ושבת שלום, חנן

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by BassMan,

שלום כולם. אני עוזר לחבר לרכוש מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. בניתי את ההצעה הבאה: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard - 558.66 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU - 512.01 Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP - 59.62 Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD - 597.46 GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory - 554.37 Asus Geforce 4 TI4800SE V9280S2 TVD 128MB DDR VIVO DVI Retail - 988.45 DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! - 216.73 Lite-On 52/32/52 Black CD-RW - 251.87 Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive - 80.49 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case - 332.36 Genius KB-19e Multimedia NEW Eng…

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  20. שלום.... רשמתי פה הודעה לפני כשבוע-שבועיים אבל דברים השתנו ואני צריך מפרט חדש ;D... אז ככה... מפרט ב-6000 ש"ח לגיימינג (כמו שרשום בכותרת)... דברים ספציפיים שאני רוצה שהמפרט יכלול: - מסך LCD '19 בניגודיות של 1:3000 - רמקולים מקלדת ועכבר סטנדרטיים (לא משהו מפוצץ) - מעבד של אינטל 6600... - לוח אם של ASUS או INTEL (שיכיל כרטיס קול וכרטיס רשת) - קירור למעבד ולמארז זהו... חשבתי במקום האינטל 6600 ללכת על 6750.... אז אם אתם חושבים שראוי לשנות אז תשנו...

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by orihezi9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dota2 hon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

22. שוב קונה מחשב למישהו. הפעם אח שלי. אם מישהו עוקב אחרי הפוסטים שלי, נראה כאלו לכל מי שיקר לי יש נייד חדש (ו את כולם tgolin בחרה ) אז זה המקרה - אחי אמנם סטודנט, אבל לפיסיקה ומדעי המחשב, ככה שהוא גם מתכנת ועובד עם matlab וכאלה, ככה שיהיה נחמד קצת כח חישוב. הוא רוצה 14'' מסך מט צורב חובה דיסק מהיר של 250G (דיסק של 5200 תמיד נראה לי כמו צואר בקבוק) אין צורך ביציאות מיוחדות בלוטות יהיה נחמד והמחשב יהיה על נתיב הבית שלו לאוניברסיטה אז משקל סביר נדרש. בקשר לתקציב - לו לא היה מושג מה מחיר סביר לעניין, ככה שאני הגדרתי את התקציב לפי מה שנראה לי הגיוני. אנכנו די פנאטים של איכות ככה שאפשר לברוח קצת עם התקציב בשביל משהו מתגמל. המחשב אמור לשרת אותו כמה שנים טובות. תודה!

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  23. אחרי המון שיטוטים והתייעצויות פה באתר די גיבשתי עמדה לגבי איזה מחשב אני צריך. אני מחפש מחשב שיהיה אמין ויציב בלי קריסות ובעיות. אם אתם חושבים שצריך לשנות את התקציב קצת לאיזה כיוון אז אין בעיה. העיקר לא לחסוך יותר מדי ואז לקבל "מחשב סוג ב" שיעבוד לאט ולהרגי ששמתי כספי על קרן הצבי... (אגב, השימושים הם אופיס, אינטרנט וסרטים) אז לפי כל ההמלצות שקיבליתי זה המפרט הכללי שגיבשתי ואשמח לעזרתכם מכאן מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H (תודה רבה לנייק על ההמלצה) - אם אתם חושבים על לוח אחר אז תגידו לי כי אני ממש לא מבין בלוחות. רצוי שתהיה יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית), חובה יציאת HDMIאו DVI, רצוי יותר משני חריצים לזיכרון. זכרון פנימי 4GB הרד דיסק 3200AAKS של WD. (שו…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  24. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.לא בטוח לגבי כרטיס מסך אבל אני יעדיף מחשב שיוציא hd. 4. מסך לפחות 22 אינץ של חברה עם אמא ואבא... 5.יציאה של usb3, שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 6. זיכרון עם עדיפות לסטיק אחד. ( 4g ומהירות מקסימלאית בהתאם ל mb) 6.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). 6. מקלדת ועכבר איכותיים , עדיפות לאלחוטי תודה רבה…

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  25. לחברי הפורום שנה טובה, ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש אשר ישמש לי בעיקרו להכנת שקופיות להרצאות , הכנת הרצאות , גלישה באינטרנט אל חוטי. ברשותי מספר מפרטים אשר עלי לבחור את הרצוי מהם: 1. מחשב נישא IBM [מחיר 6,916.15] R50e(UR09J9lM) Dothan 1.7GHZ 15"60gb 512MB/333DVD VGA RW intel wireless b/g modem+lan XP 2. מחשב נישא IBM [מחיר 4,403.47] R503(UR0BYlM) Celeron M 1.4GHZ 15"30gb 256MB/333 Intel cdrw/dvd VGA wireless b/g modem+lan 3. מחשב נישא IBM [מחיר 4,950.14] R50e(UR0PTlM) Dothan 1.5GHZ 15"40gb 256MB/333 Intel cdrw/dvd VGA wireless b/g modem+lan 4. http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5746630 5. http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5414426 6. http://p1000.co.i…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.