ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב חזק, קל ועם זמן סוללה ארוך. נכון להיום (לא כולל Asus UL30JT שעוד לא יצא) מצאתי את שני המחשבים הבאים כמועמדים רציניים לקניה: Sony Vaio y series HP dm4 המחשב שיבחר יוזמן ישירות מהאתר של היצרן, לפי קסטומיזציה שלי (מעבד core i5 החזק שבחבורה, הסוללה החזקה יותר וכרטיס גראפי). למישהו יש המלצה מי מבין השניים עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה עזרה בהכנת מפרט. חשוב לי שהמחשב לא יאכזב אותי גם בעוד 3-4 שנים. התקציב שלי הוא עד 5,000 ש"ח. אין צורך בעזרים נלווים אך אני מתכוון לרכוש מסך HD (לא משתמש בכסף של התקציב) יש כמה דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשב: מעבד intel core i5, וכ-4 ג'יגה ראם. אחד הדברים החשובים במחשב הוא הכרטיס מסך, חשוב לי שהוא יהיה בעל ביצועים גבוהים ששווים לביצועים של המעבד. ההארד דיסק צריך להיות לא פחות מחמש מאות ג'יגה אך עם יש אפשרות בלי לחרוג מהתקציב אז גם יותר זה טוב. בנוסף חשוב לי שכל שאר המרכיבים יהיו ברמת ביצועים גבוהה כמו של של המרכיבים הנ"ל. תודה מראש, ירדן.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אהלן. התקציב שלי לא גדול, אני מודע לזה אבל אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיתאים כמה שיותר מלשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024*1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פעולה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפש…
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לאחר מספר התלבטויות והרצון האז של הגיימניג שהיה קיים בי בעבר החלטתי. אני לא צריך את זה יותר אולי בעוד 3 שנים יהיה לי זמן ועד אז חבל על הכסף. בקיצור אני לומד הנדסת מערכות מידע בטכניון. אני מעוניין לרכוש את המחשב עם סוללה 9 תאים. מnotebookclub. עם מעבד core i5 520. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כיקשתי מפרט אך הצלחתי למתוח את התקציב, ופה דרושה עזרתכם. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 DELL U2410 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך ברמקולים כמה שיותר איכותיים, ובסט מקלדת ועכבר איכותיים. 4. האם יש רכיב ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מפרט טוב למחשב גרפי?[br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 13:35:29 תקציב נע בין 2500 ל- 3000 ש"ח בערך אין צורך במסך
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש את הרכיבים הבאים קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪213 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ₪305 כרטיס מסך: Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪795 הלוח הוא p5kc מעבד q6600 אני מתכנן לעשות OC למעבד ואולי גם לכרטיס מסך בעתיד עכשיו אני צריך עזרה רק בעוד 2 רכיבים, 1) איזה ספק כוח לקחת (מזכיר שמתוכנן OC) 2) איזה דיסק קשיח לקחת? (אני רוצה 1TB) תודה מראש ליועצים
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים נטו, ברשותו מחשב נייד ליישומי אופיס ואינטרנט והוא צריך מחשב למשחקים חדשים כמו gta iv, fifa ואחרים בעלי דרישות גבוהות יותר. התקציב שלו בסביבות 3000-3500. יש לו מסך מחשב 19'' ולכן אין צורך במסך, כמו כן יש לו רמקולים, עכבר ומקלדת בבית ולכן התקציב מיועד נטו למחשב (מארז, לוח אם, מעבד, כ.מסך, הארד דיסק, כ.זיכרון, ספק...) אם אני לא טועה הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1024*1280 או 1440*1080. הגדרות המשחקים בינונית-גבוהות. השקט של המפרט לא קריטי. לא מתכוון לבצע המהרה במחשב הזה. לא צריך מערכת הפעלה. הוא גר בחיפה, אין חנות מועדפת (יש את אייבורי, ksp, פריבל...) בינתיים אין צורך בשדרוג בעתיד למחשב הזה. האם עדיף בטווח מחירים האלה מחשב של amd מאשר של in…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי כ 5 שנים טובות, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן והמיושן. לצורך מאורע חגיגי זה (שבא יחד עם יום ההולדת שלי), מוקצבים כ 4,000 ש"ח עם חריגה קלה. אפשר לחסוך קצת, אבל מבחינתי גם אפשר לנצל הכל. השימושים העיקריים הם לצרכים משרדיים + מוזיקה + סרטים (HD כמובן) + תכנות (C++, JAVA וכו'...) על אף שהדרישות אינן "כבדות", אני רוצה מחשב שיהיה חזק וחדש דיו כדי שיחזיק את 5 השנים הבאות. מערכות הפעלה מתוכננות - וידנווס 7 + לינוקס אובונטו (הכל בבית, לא צריך לרכוש) כמה נקודות חשובות: א - מחשב מבוסס על מעבד אינטל. ב - שקט מוחלט! (10). דממה טוטאלית עד כדי מוות ג - אלגנטיות המארז (ללא צורך בלדים זוהרים, אבל חיצונית שייראה יפה). ד - אין לי צורך ב OC. ה - אין צורך בציוד…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם ומצטער על האורך מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש שימושים: צפייה בסרטים HD הקלטות אולי גלישה לא למשחקים חשבתי על: מעבד AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX האם יש צורך ביותר מזה? האם כדי אינטל? קירור מעבד SCYTHE BIG SHURIKEN זיכרונות 2 גיגה - אין צורך ביותר מזה כונן אופטי - מן הסתם לוח אם: לא משנה לי. עדיף קטן שיכנס למארז קטן עם FIREWIRE HDMI כרטיס מסך OB עדיף עם זיכרון משלו הבנתי שיכול לנגן HD אין צורך להרחיב כרטיס טלויזיה HAUPPAUGE PVR150 - מקור אנטנה על הגג ומאוחר יותר הוט אנלוגי מארז: אפשר גם 200-300 שח לא צריך מפואר עדיפות לגודל קטן תקציב הכל ביחד 2500 שח אין צורך בדיסקים קשיחים חשוב לי שיהיה FIREWIRE על לוח האם להקלטות ממצלמת וידאו - האם תוכנת מ…
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב נייח שאמור לשמש לעריכת גרפיקה ווידאו, להתחבר לטלויזיה ולהקרין סרטים ב- full HD וכמובן אינטרנט ואופיס. בתקציב הוא עד 5K כולל מסך, מקלדת ועכבר חוטיים. כמובן לנסות ולחסוך במידת האפשר. אפליקציות עקריות Pinnacle Studo, Proshow Producer, Photoshop (השימוש העריכת הגרפיקה והווידאו הוא חובבני). ציוד היקפי (צורב DVD ורמקולים ילקחו ממחשב ישן). המפרט צריך להיות מבוסס על מעבד AMD. בעיקרון לא מתוכננים שדרוגים עתידיים למעט זכרון. לא מתוכנן OC. חשיבות השקט במפרט 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. איזור מגורים פתח-תקוה ולכן עדיפות לחנות מאזור המרכז. תודה מראש, שלומי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. נייח. וחזק. שיריץ לי את התוכניות הכי כבדות.. ואת המשחקים הכי חדשים. סוג של מחשב לגיימרים. על גיימרים שמעתי שיש להם מחשבים מטורפים שאי אפשר להעלות על הדעת. אז בכל אופן, מחשב כזה זה לא מה שאני צריך.. אבל אני מחפש מחשב חזק עם מעבד חזק וכרטיס מסך חזק וכל מה שכרוך בזה. תודה רבה לעוזרים שגיא.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול אתכם שאלה בקשר לתמחור אני רוצה למכור את הרכיבים הבאים ולא יודע בכמה שוב, אם זה לא המקום אז אני מתנצל מראש ואם יש צורך להעביר את הנושא אז בבקשה. הרכיבים הם (אני רוצה למכור את כולם כחבילה) כ.מסך xfx 8800 gts 324 ספק ez-cool 450w מארז TT armor junior כמה כל החבילה שווה בערך? שאני אדע כמה לבקש תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד מחול אני כנראה אקנה יד שנייה מאי ביי אבל זה לא משנה אני צריך עזרה במפרט תודה * מטרות המחשב-קצת מהכל אני משחק בעיקר משחקי רשת לא משהו כבד אשוב שיהיה יצאה של HD * גודל המסך?אני מעדיף חסית גדול * משקל רצוי?לא כזה משנה נדי עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני צריך סוללה יחסית חזקה כי יש לי יום למודים ארוך אז לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן חשוב HD כי אני רואה סרטים דרך ה LCD * בלוטות?אין לי מושג מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB+ * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה - אני מחפש בתקציב של כ4.2-4.4K נייד 13" מטעמי ניידות ומשקל, לדעתי זהו הגודל האולטימטיבי שכן המסך איננו קטן מדי עדיין לעבודה מחוץ לבית אך עדיין מאפשר תנאי ניידות טובים. זמן סוללה משופר ביחס למסכים גדולים יותר. מעבר לכך אני נוטה בעיקר לסדרות "עסקיות" אלו עם ניידים מאיכות גימור גבוהה ואמידות גבוהה יחסית - לא סדרה ביתית פלסטיקית ופשוטה יחסית. אני סטודנט להנד' תוכנה ומרבה לתכנת - ג'אווה, C.. ולכן מחפש נייד עם יכולות עיבוד מתקדמות - כמובן בהתאם לתקציב.. בתחילה הייתי מעוניין במעבד I5 430M עם מהירות שעון 2.26-2.53 עם TB, והדבר היחידי שנכנס לי לתקציב שהתלהבתי ממנו היה הווסטרו 3300 - מעבד 430M, מידות נאות, איכות חומר טובה והכל..החסרון בעיניי בו הוא שהוא בכל זאת מג…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לעריכת מוזיקה ועבודה כללית בבית... א.האם כדאי להשקיע במעבד core i7 או שcore i5 יספיק לי... ב.האם הארד דיסק סאטא 3 תומך במערכת הפעלה 32 ביט או רק ב64 ביט?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. * מטרות המחשב: קצת מהכל. אבל בעיקר עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? - לא משנה * משקל רצוי? - כמה שפחות עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? - לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320GB * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - זאת השאלה שאני מעוניין לשאול אתכם. מצאתי שלושה מחשבים שעונים לדרישות שלי, השאלה שלי היא מה לדעתכם עדיף? איזו חברה יותר עדיפה/אמינה? תודה! 1. acer AS5738ZG-444G32Mn * מעבד T4400 במהירות 2.2GHz * כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 512MB * מסך איכותי 15.6" HD לצפיה בסרטי High Definition * זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734758 הוא שווה 2600 ש"ח? הוא מיועד ללימודים בעיקר אבל גם למשחקים וסרטים אני מבין שהכטיס מסך הוא בילט אין ככה שזה לא להיט אבל למחיר שלו נראה לי משתלם.. אם יש משהו טוב יותר לצרכים שלי אותו מחיר או פחות זה יעזור תודה רבה.. יש גם את זה http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734709[br]פורסם בתאריך: 28.06.2010 בשעה 20:04:41 מישהו?זה ממש דחוף כי זה על מכרז..
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
DELL Latitude E6410 HP EliteBook 8440W ThinkPad T410s Lenovo לזה יש גם דגם עם multi touch Hp EliteBook 2740p Tablet PC המחשב לא יקנה בארץ לגבי העדפה אני מאוד רוצה מחשב מגע יש לי אחד כזה בעבודה של פנסוניק מוקשח וממש כיף לעבוד עימו בנוסף אני חושב יהווה יתרון בלימודים אם אני יוכל לכתוב עליו במקום במחברת. זמן סוללה אני חושב משהו כמו 6 שעות צפונה יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי הביא לי נייד של HP PAVILION 9700 כדי לבדוק אם ניתן לתקנו. המחשב לא נדלק כלל. כשלוחצים על POWER, נדלקים כל הנורות ונכבים לאחר שניה. ניסיתי הוצאה של סוללה וגם זה לא עזר. יש עצות נוספות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בסביבות 2500 שקל אם עוד 300-500 שקל ישנו בהרבה אני מוכן להשקיע. הצרכים של המחשב הם אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים בעיקר כך שכרטיס מסך לא משחק תפקיד גדול. חשוב לי שיהיה מעבד טוב זיכרון של 4GB וHD בנפח סביר משהו כמו 320GB אם יהיה פחות לא כל כך נורא. מסך גדול גם חשוב מבחינתי בסביבות 14+ זה סבבה. חשוב לי שתהיה יציאה של HDMI. אם יש עוד שאלות אז אני פה לענות ותודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התפקיד שלו יהיה בעיקר לאינטרנט סרטים וקצת משחקים קלים כמו פיפא תודה מראש1
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
Toshiba Satellite L500-1U6 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=751313 HP Presario CQ61-430EJ WK645EA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748403 אז ככה, קיבלתי הצעה לגבי 2 המחשבים האלה. ההצעה כוללת: קניה של המחשב במחיר: טושיבה: 2300 ש"ח אייץ' פי: 3100 ש"ח לאחר חודש החזרת המחשב וקבלת מלוא הכסף בחזרה. מעל לחודש(חודשיים-שלוש) ירידה של 40% מהמחיר, כך שיוצא למשך 3 חודשים תשלום של 300-400 ש"ח לחודש בהתאמה לכל מחשב. אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור, מה המחשב הטוב יותר והמשתלם יותר. זה ישמש אותי לעבודה בחו"ל במשך חודש לפחות והמקסימום אולי עד 3 חודשים. המחשב יחליף נייח ויהיה כל הזמן בבית כך שאין צורך בהתניידות ממקום למקום עם המחשב. הצרכים שלי בעיקר סרטי HD, מוזיקה ומ…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני טס לתאילנד מחר ואמרו לי שכדאי לי להביא מחשב נייד (כי שלי כבר ישן ולא מתפקד) . המליצו לי על HP כי החברה מייצרת שם את המחשבים שלה. לי היה בעבר מחשב של לנובו 3000 N200- מחשב כבד מאוד להתנייד עימו. הצרכים שלי הינם: מחשב לעבודה להתניידות רבה אך גם לעבודה מסיבית של שעות רבות בבית (משקל סביר לסחיבה בתיק). מחשב שיחזיק מעמד זמן רב ללא צורך בהטענה אינטרנט אופיס מצגות בפני לקוחות במשרדים אך גם במקומות פתוחים. אשמח לשמוע דעתכם על דגם מסויים שהינכם ממליצים עליו מתוך סידרת elitebook. מכירים מישהו שקנה מחשב נייד בתאילנד? אשמח לשמוע את דעתכם והאם אתם חושבים שכדאי לקנות שם (שהבנתי שהמחיר יכול להיות זול ב-40 אחוז מבארץ). והאם האחריות הבינלאומית שמקבלים שם תיהיה בת…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ראיתי שהשוק פשוט מוצף במיליון דגמים של מיליון חברות ואין לי מושג מה לבחור. בעיקרון אני רוצה אותו לטיולים ועסקים בחו"ל. זה יכלול צפיה בסרטי HD, מוזיקה וCOD4 אונליין. ההתניידות שלי היא מהבית בישראל לטיסה בבן גוריון ומשם לדירה בחו"ל. המחשב בעצם יחליף נייח. אני לא סובל מסך גלוסי ובאמת שאני גם לא מבין מה השימוש בו. הייתי מעוניין גם להכניס פה עבודה עם הפוטושופ והאילוסטרייטור(בכל זאת אני גרפיקאי) אבל יש לי נייח חזק עם מסך יקר ואני מקווה לא להתבאס מהנייד כי בהחלט תהיה פה ירידה ברמה. מעוניין במסך 17" מט עם רזולוציה יחסית גבוהה. בשום פנים ואופן לא גלוסי! אם קיים פאנל S-PVA אז בהחלט עם זה. אני לא מסוגל לראות מסך שמשנה לי בהירויות וצבעים. אז אמרנו תכני HD ומשחק בודד שמעניין אותי, COD…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-