עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yair67,

שלום רב =] יש לי תקציב של עד 3000 או קצת יותר שקל ללוח אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך (מארז , הארדיסק וכול.. יש ) Gigabyte GA965PDS3 Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Kingston DDR2 1024mb 667mhz cl5 Leadtek Nvidia GeForce PX7600GT 256MB המפרט הזה יחסית למחיר(3100 שקל) ובכלל בסדר ? שיפורים \ שינויים \ הצעות יתקבלו בברכה תודה רבה וסופש רגוע !

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  2. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו ותלת מימדית - תוכנות Adobe). * גודל המסך? 15.6 אבל גמיש בעניין. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? 1600X900 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מלאה. * משקל רצוי? לא מעל 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה. רצוי מאוד שילוב עם SSD קטן. * כונן אופטי? לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי, מה שמגיע עם המחשב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אבל לא מ…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by aquarius,

מה דעתכם על המפרט הבא? Update ASPIRE X-Dreamer ATXB3KLW-BK Black Steel ATX Mid Tower Computer Case 350W Power Supply Model #: ATXB3KLW-BK/350W Remove Move To Cart Move To Wish List $48.00 $48.00 Digital Cameras Qty. Product Description Unit Price Savings Total Price Update OLYMPUS Verve Silver Silver 4.0MP Digital Camera 2X Optical Zoom Model #: 225540 **This item may only be returned for a replacement of the same make/model. Remove Move To Cart Move To Wish List $289.95 $289.95 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) Qty. Product Description Unit Price Savings Total Price Update ZALMAN CNPS7700-ALCU 120mm 2 Ball Cooling Fan Model #: CNPS7700-ALCU Remove …

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by MIKIBHS,

לקחתי שני מפרטים שהופיעו אצלכם, שמבחינת המחיר מתאימים לי.(מחשב לבן שלי שכרגע המשחק הכי כבד שלו זה Assassin's Creed: Brotherhood הורדתי מהמפרטים רכיבים שיש לי כבר. אשמח לשמוע חוות דעת (כיוון שאני לא גיימר אבקש להסביר טיפה בפרוט ובסבלנות) כיוון שאני לא מזהה אפשרות לצרף קובץ אז אני מקליד את המפרטים תודה - מיקי [table] [tr] [td] [/td] [td]מפרט טוב לגיימינג ללא ציוד הקפי - HWZONE[/td] [td] [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td]AMD Athlon-II X3 450 3.2Ghz [/td] [td] [/td][/tr][/table] ₪ 390[/t][/t] [table][tr] [td] פתרונות קירור למארז [/td] [td]Scythe Slip-Stream 12cm (1200RPM)[/td] [td] [/td][/tr][/table] ₪ 50[/t] [table][tr] [td] גוף קרור למעבד [/td] [td]ARC…

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by ooxoo,

שלום לכם! אני מחפש מחשב בסביבות 1000שח לגן ילדים! שיריץ משחקים פשוטים! הילדים הם בגילאי :jump:4-5 כולל מקלדת ועכבר! ולמסך עד 500 שח!מה שחש וב במסך,זה שילדים יוכלו לגעת בו. כי ילד בן 4 לא מקשיב יותר מידי אני צריך באמת את הכי זול! עכשיו נראה אותכם! תודה לעוזרים. :s05:

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  6. האם הכרטיס הזה NVDIA 610M 2 GB הוא יותר טוב מה 525M 1GB ? והאם כאדי להשקיע יותר כסף על הכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  7. שלום, חג שמח. קיבלתי אתמול מחשב נייד חדש עם מעבד I5-450M 4 ג'יגה זיכרון DDR3 ועוד. משום מה, המחשב מרגיש איטי מדי, חשבתי שהמחשב פשוט "יעוף", אני צריך להסביר את העניין של האיטיות - המחשב לא איטי בפעולות כמו כיווץ, פתיחה של כיווץ, מבחני ביצועים (שיצאו טובים יותר ממחשבים בעלי מפרטים זהים) אלא במערכת הפעלה - העלאה של הווינדוס שלוקחת הרבה זמן (הרבה יותר מAMD64-3000 שהיה לי), בנוסף יש השהייה מדי פעם בכניסה לתוכנות ודברים כאלה. מה יכולה להיות הסיבה? הווינדוס שאייסר מביאים איטי יותר ? ושאלה שניה, כשאני נכנס למנהל המשימות - ביצועים, אני רואה בזיכרון פיזי סה"כ3766 מ"ב ולא 4000. כמו כן גם במקש ימני על המחשב שלי, אני רואה זיכרון מותקן - 4GB ניתנים לשימוש - 3.68 לאן נעלמו השאר? תודה רב…

8. Started by אלאדין4,

הנה המפרט הטכני: תיאור המוצר: נייד מסדרת Martini בפלטפורמת Monta Vina כרטיס מסך (NVIDIA GeForce 9300(256M זכרון 4GB- RAM Intel turbo memory 2 GB יציאת HDMI כניסת E-SATA מערכת הפעלה Vista Home Premuim מצלמה אינטרנט מובנית Bluetooth מפרט טכני מעבד Intel® Core2 Duo Processor P8600, 6MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB מעבד זיכרון 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) זיכרון Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory תצוגה 15.4" WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology סוג NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) כרטיס גרפי דיסק קשיח 250GB (SATA) 5400rpm דיסק קשיח כונן SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, …

9. יש לי צורך במחשב לגרפיקה דו-מימד בלבד. בעיקר אינדיזיין+אילוסטרייטור, ומעט פוטושופ. ל-print+web ללא OC. עם תקציב של עד 3000 ש"ח, אפשרות חרגיה לעוד 300 ש"ח. החלקים שאני די סגור לגביהם הם: זכרונות DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 ‏ ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 725 ש"ח צורבי DVD‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 120 ש"ח מארזים‏ CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) 240 ש"ח ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) 305 ש"ח מעבד ‏Core i5 2500k 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tr…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by matant1211,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב , מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות , Visual Studio 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כ…

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by big_guy,

שלום. בהמלצת הפורום רכשתי את הנייד מתוך כוונה להוסיף 120gb ssd להרד דיסק הקיים. לאחר רכישה בשניידר ופירוק הנייד לצורך הרכבת ה ssd אני מגלה שאין מקום ל ssd. מה עושים

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by eladbu,

בעיקרון אני מוסיף דברים כמו שני הארד דיסקים וכרטיס מסך רדאון 8500 128מ זהו המפרט: GA-8IK110 S, X8, I-LAN, SATA, 1394 INTEL875P, DDR400DC, 800 P4 2.8G FSB800 BOX INTEL HT DDR 256MB PC400 KINGSTON*2 SPL 6083 שחור \ כסוף + ידית ATX, 300W, USB איך המעבד והלוח אם????? בתודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  13. התקציב המקסימלי 4K לנצל בלי חריגה. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משרדית, MATAB, ולפעמים קצת משחקים כגון BC2. רזולוציית מסך לא מקסימלית (1440x900). מעבר לזה האייקונים והטקסט קטנים לי מדי. השקט הוא הדגש העיקרי שלי. המחשב במקום מרכזי ויפעל רצוף במשך שנים. לא מתוכנן אוברקלוק. אני הרכבתי את המפרט הבא והייתי רוצה חוות דעת: מעבד Intel Core i5-2500 Box ₪1044 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500 לוח אם Gigabyte GA-H67A-UD3H ₪704 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951004 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3EG HD105SI 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD105SI זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL …

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by TzachiTzach,

הי כולם! אני מתלבט כרגע בין שלשוה מחשבים Lenovo ThinkPad Edge E520 http://www.fiber.co.il/product.aspx?p_id=7963 Dell Vostro 3550 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3003&catId= HP ProBook 4530s http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3089&catId= מה אתם אומרים העדיף מבין כולם? התקציב שלי זה 3000-3500 ש"ח. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וגם הרצת MATLAB ותוכנות כבדות אחרות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכל מהכול. FO4 כשיצא, ARMA 3, DCS, DIRT RALLY, והרשימה ממשיכה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920X1200, אבל ייתכן וארצה לחבר שלוש מסכים במקביל בשלב מסויים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  16. המפרט מיועד למשחקים, סרטים ומוזיקה... amd athlon 64x2 4800+ brisbane 2.5 GHz 2x512kb L2 cache לוח אם אני עוד מתלבט (סתכלו פה ותעזרו :> http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307721.new#new ) western digital caviar SE 160GB 7200 rpm 8mb cache sata 3gb/s g.skill 2x1gb ddr2 800 creative sound blaster x-fi xtremegamer xfx geforce 8600gt xxx 256mb 128-bit gddr3 lite-on dvd+-rw LH-20A1P x20 HEC 500w 500TD-TF 24 pin thermaltake soprano vx VD6000BNS samsung 206bw הכל ב4000 שקל. מה אתם אומרים על המפרט? הכל יעבוד עם הכל? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by Liorinio,

שלום לכולם, המחשב שלי כבר מתחיל להראות את אותותיו ( האמת שכבר הרבה זמן הוא ככה פשוט ההורים לא רוצים להוציא כסף על מחשב חדש) ואני צריך מחשב חדש. המחשב הוא לגיימינג במיוחד , התקציב עד 4.5( לא לחרוג יותר מידי בבקשה . אני באמת לא מבין כלום בכל הנוגע למפרטים, לכן באתי לפה .. אשמח אם תעזרו לי. כבר קיבלתי כמה סוגים של מפרטים, אם תוכלו להשוות ביניהם או להרכיב אחד בעצמכם, זה יהיה באמת נהדר. כמה דברים חשובים: א'. לא צריך ציוד הקפי ומסך.. ב. חשוב שיהיה קירור ואוורור טוב, ושהמחשב יהיה שקט, כי הוא נמצא בחדר שלי. הנה כמה מפרטים שהציעו לי : Gygabyte GA-P55A-UD3 Sata3 USB3 Intel 760 Quad Core i5 Turbo 2.8G Corsair 4Gb DDR3 1333MHZ KIT CMV4GX3M2A1333C9 WD 750GB Sata2 Sparkle…

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by sabarula,

אני רוצה לקנות מחשב נייד, בעיקר למטרה של העברת מידע (USB 3) וצפייה ב-HD, עם חיבור לטלויזיה. אני רוצה מעבד i5, וחשבתי לשדרג אותו. הבעיה שאני מתקשה להבין באיזה רכיבים שווה להשקיע, ובמה אני לא ממש אשתמש. רציתי לשאול לגבי: כונן קשיח, זכרון, המעבד וכרטיס מסך. כונן קשיח לאיזה שימוש כדאי לקנות כונן 7200? האם זה משפר משמעותית את הביצועים? אולי עדיף לקנות SSD 5400 באותה מידה? זיכרון ה- 4GB הסטנדרטי מספיק? או שיש טעם להוסיף בתקווה שזה יגרום למערכת הפעלה להיתקע לעיתים יותר רחוקות? מעבד מה שבאמת בלבל אותי יותר מהכל זה שקראתי פה בפורום שמישהי כתבה בתגובה ל-3 המלצות שכללו מעבד i5: "הייתי מעדיפה דווקא מחשב עם מעבד מהדור החדש..." שאלה ראשונה איך אני יכול בכלל לבדוק אם המעבד הוא …

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  19. שלום אני רוצה מחשב נייד לעבודה באינטרנט ועבודות באופיס.. התקציב שלי הוא 4500 שקל ורציתי לדעת אם תוכלו להרכיב לי מפרט כזה.. תודה.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). SMBX2450 (1920x1080@60Hz) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  21. שלום, סליחה על הבורות, אבל אין לי שמץ של מושג מה ההבדל בין t5600 ל t2450, שניהם כביכול הם dual core של אינטל, וה 2450 נראה יותר חזק. יש מקום עם מדריך למעבדים של לפטופים? שמסביר מה יש ומה אין בכל דגם של מעבד? תודה!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by aofer,

אני מחפש לקנות לאח שלי מחשב נייד, הוא מתחיל ללמוד הנדסת חשמל בקרוב. התוכנות העיקריות שהוא יריץ מלבד גלישה באינטרנט ותוכנות אופיס זה מטלאב וויז'ואל סטודיו. הוא לא גיימר אבל אני בכל זאת מעדיף לקנות לו מחשב עם כרטיס מסך סביר (כל דבר מעבר Intel integrated graphics הסטנדרטי) חשוב לי גם שהמעבד יהיה מסדרת I5 ושיהיה לו במינימום 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק פחות קריטי אבל מעדיף 500 ג'יגה ומעלה. גודל מסך 15.6 אינץ' לי אישית יש ניסיון עם מחשב של HP מהעבודה שאני מאד מרוצה ממנו ולפני זה היה לי מחשב של Dell. אני מאד אוהב את המחשבים של דל אבל שמעתי דברים רעים מאד על השירות שלהם בארץ. המליצו לי ללכת על מחשב של Assus/Toshiba אבל אני פתוח להצעות ואשמח לקבל המלצות. תודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by napoleon45,

כדברי האמרה " מה שהיה, היה " , מסתבר שלא כל נייד מאותו דגם בהכרח זהה למשנהו. זה מתבטא באיכות מסך ואפילו המקלדת, שזה ( המקלדת ) היא לא פחות מסמל מסחרי ואחת הסיבות של היותו THINKPAD למה שהוא , או היה בעבר, לפחות. כך נפלו גיבורים ? https://www.tomshardware.com/news/lenovo-laptop-quality-control-issues,37510.html

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב כך שיריץ משחקים כמו: battlefield 3-4 התקציב שלי הוא באזור ה1500-2000 שקל גג 2200 אני משחק על רזולוציה של 1920X1080 מקסימום לא חייב שכל המשחקים ירוצו לי על ULTRA העיקר שירוצו חלק, כמובן על איכות מעל MEDIUM היום יש לי מחשב עם הנתונים האלו: לוח אם : GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד: Intel core i5 2 cores לא זוכר בדיוק את הדגם זיכרונות 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: משהו עלוב ב150 שקל תודה!

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by itamsh,

שלום, לאחר שוטטות ענפה בחנויות ובאינטרנט הבנתי שהלנובו e330 יתאים לי בול. רק שאני מתלבט בין שני דגמים: 1)הדגם עם i5-3210 2)הדגם עם i3-3120 האם ההבדל במחיר(כ300 ש"ח) זניח בהשוואה לכמות האיכות שאקבל בi5? ושאלה נוספת: האם זה מקובל להחליף בחנות את הכונן לssd? ודבר אחרון,שאלה כללית- ההבדל בין המעבדים היכן הוא נראה?(האם הוא משפר את המהירות כמו ssd?) אם השימושים העיקריים הם אופיס האם ארגיש הבדל בין המעבדים? ואם תגידו שבהפעלת משחקים זה מורגש והלא הכרטיס מסך בכל אופן לא מיועד למשחקים?! אשמח לתשובות איתמר

• 6 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.