ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
תקציב של 8 א' (ואם אפשר לחסוך על חשבון שידרוגים עתידיים עדיף) המחשב מיועד לשימוש בתוכנת פרימייר , אפטר ובעתיד תתכן אופציה למאיה- כל אלו לצורך פרנסה. אין צורך בציוד היקפי מלבד מסך טוב (אם בניית מפרט בעל אופציה להוספת מסך נוסף בעתיד). אני זקוקה לכל המידע במפרט (עד לסוג צורב, איזה חיבורים שיהיו בכונן וכו'). אני ממש לא מבינה בנושא, אז אשמח לקצת עזרה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בחוברת מחשבים של באג ממליצים על "מחשבים שולחניים חזקים במחירים מפתיעים": 1. מחשב נייח Packard Bell iMedia i4501IL מקור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8354&perur= מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-530, 2.93GHZ * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 7200RPM * כרטיס מסך: GeForce GT315 512MB * כונן: DVD Writer * מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: * 2 x USB2.0 מקדימה * 4 x USB2.0 מאחורה * קורא כרטיסים * יציאה לאוזניות * כניסה למיקרופון * DVI * HDMI אחריות: * אחריות לשנה ע"י טלדור איסוף והחזרה מבית הלקוח מחיר: 3,096₪ 2. מחשב נייח Packard Bell iMedia i5510IL מקור: http://www.bug.c…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray + Evercool Buffalo 10CM 2Heatpipes Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪840 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪508 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪38 זיכרון: Micron Rendition 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI Retail - למכירה במערכת מח…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי כרגע מסך אני מתכוון לקנות בנפרד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Oblivion,Crysis,Tom Clancy Etc... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם י…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט HTPC עד 2000 ש"ח. הנה כמה דברים חשובים לי: 1. מעדיף מעבדי אינטל. 2. אריץ HD (גם 720 וגם 1080) 3. לא בטוח BD 4. חשוב 4 ג'גה RAM 5. זקוק למחליף טוב לכרטיס TV PVR MCE 150 6. יעבוד על WIN 7 7. כונן קשיח 1T 8. כרטיס מסך 1 ג'גה - עדיף נפרד. עם תמיכה בHDMI,DVI ויציאה לS-VIDEO. כרטיס קול 7.1/5.1 אחד מבינהם. 9. לא עקרוני איך יראה הכונן כי אני מתכוון די להחביא אותו בסלון. ככה שהוא לא יראה. 10. חשוב מאוד שיהיה שקט מאוד !!!! כל מה שמדוגש חשוב שיהיה. השאר אפשר לתרמן. במידה ולא נכנסים עד2000 ש"ח אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת את ההצעה הנמוכה ביותר. שוב פעם תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה יחסית למחיר של 500 דולר? Toshiba Satellite 15.6" Notebook Computer - Graphite (L505-ES5015) •Computer Features: SuperMulti DVD Optical Drive •Processor Type: Intel Pentium Dual-Core T4400 •Processor Speed: Up to 2.2 Ghz •Battery Life: Up to 3 Hours •Hard Drive Capacity: 320GB Hard Drive Capacity •Hard Drive Speed: 5400 RPM •Hard Drive Interface: Serial ATA •System Bus Speed: Up to 800 Mhz •System RAM: 3 GB •Memory RAM Type: DDR2 •RAM Maximum Expandable To: 4 GB •Cache Memory Installed Capacity: 1MB L2 Cache •Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit •Optical Drive Type: DVD±RW/CD-RW Drive •Electronic Display Features: LCD Display •Maximum …
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד לשימוש כמו משרדי זה הולך לאמא שלי והיא לא בדיוק שולטת בשיא הטכנולוגיה השימושים שלו הם בעיקר לאינטרנט,אימיילים,העברת תמונות ממצלמה לא דברים מורכבים.. עדיף שיהיה מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר מקום כדי שיהיה אפשר לשים הרבה תמונות... תודה...
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב netbook מבוסס על מעבד ARM, מסך בסדר גודל של 7-8 אינצ', שיכול להריץ לינוקס. השימוש העיקרי שלי הולך להיות עורכי טקסט (קוד), קריאת PDF-ים וצפייה בסרטים (באיכות נמוכה). מאוד חשוב שלא ייקח לו הרבה זמן להידלק, וסוללה שתחזיק הרבה זמן (סדר גודל 10 שעות) תקציב 2000-3000 שקל. למרות שהתקציב לא באמת משקף מכיוון שככל הנראה, קרוב משפחה יביא לי את המחשב מארה"ב. מה גם שיש לי כרגע מחשב נייד "רגיל" והבעיה שלי איתו זה שהסוללה לא מספיקה (בערך שעתיים..) ושלוקח לו יותר מדי זמן להידלק. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש מחשב המיועד לשימוש ביתי. כלומר, אינטרנט, סרטים, office. אני מתכוון לקנות את המחשב ב ksp, לכן אשמח לקבל מפרטים עם רכיבים שניתן להשיג בחנות זו, (אך גם מפרטים מחנויות אחרות יתקבלו). ברשותי ספק כוח SEASONIC S12 BRONZE 430W - אותו אני מתכוון להעביר למחשב החדש. התקציב העומד לרשותי הוא בסך של 2300 ש"ח עם חריגה ל 2500 ש"ח במידת הצורך. במפרט שהרכבתי בעצמי החלטתי שלא להוסיף כרטיס מסך, אולם יש ברשותי כרטיס מסך מדגם hd4550 - אותו אתקין במידת הצורך. אין לי מושג עד כמה המארז שבחרתי במפרט טוב. אשמח אם תתנו את חוות דעתכם עליו. חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית שקט. אני ככה"נ מתכוון להריץ חלונות 7 על המחשב - אם זה משנה משהו. אני לא זקוק למסך ולציוד הקפי אחר (גם לא לצורב). חש…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000-5200שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תחני HD ומשחקים כבדים (AC2 וכו...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 19" בהמשך 24" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? AC2 MW2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך ב…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מחשב למשחקים הכי כבדים ברזולוציות הכי גבוהות CRISYS 2 וכו' הרעיון הוא לבנות מערכת לתלת מימד במשחקים סרטים וכו' למערכת הזאת אני מוסיף את הטיונר של nvidia ויוצאת לי מערכת תלת מימדית אני קונה אותה מנועה מחשבים סומך עליהם ורציתי להתייעץ עם אנשים מקצוענים כמוכם. השקט הכי חשוב! 10 אפשרות גמישות בתקציב ואופצייה למערך sli בעתיד לא מחייב אין צורך בשום ציוד היקפי אין צורך באוברקלוק ואין צורך בצורב ודיסק קשיח תקציב מקסימלי 9000 עדיף שיהיו כמה שיותר הצעות ואופציות תודה רבה לכם באמת. AMD PHENOM II X6 BLACK EDITION 1090T 3.2GHZ 125W 9MB AM3 1530 Coolit ECO A.L.C CPU Water-Cooling System 265 Innovision Ge Force GTX480 1536mg GDDR5 2450 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
TMS AMD Dream Gaming HD - Phenom II Six Core מעבד: AMD Phenom II x6 1055T 2.8Ghz 64Bit Six Core - כמות: 1 - ₪0 קירור מעבד: Evercool Buffalo 2 Heatpipes 10CM Fan - כמות: 1 - ₪0 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H - כמות: 1 - ₪0 מארז: Antec Three Hundred (300) 1x120mm 1x140mm Black - כמות: 1 - ₪0 קירור מארז: לא כלול - כמות: 1 - ₪0 ספק כוח: Seasonic S12 620W 48A @ 12V - כמות: 1 - ₪100 זיכרון: Micron Rendition 2GB Stick DDR3-1333 - כמות: 2 - ₪0 דיסק קשיח ראשי: Samsung 1TB Sata II 32MB Buffer Spinpoint F3 - כמות: 1 - ₪0 כרטיס מסך: Sapphire HD5770 1GB GDDR5 Retail - כמות: 1 - ₪0 כרטיס קול: כרטיס קול מובנה Realtek HD 7.1 - כמות: 1 - ₪0 כרטיס רשת: כרטיס רשת מובנה 1Gbit - כמות: 1 - ₪0 …
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש את המחשב הזה שהוא עם כפול ליבה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6748 ויש את זה שהוא עם כרטיס מסך חזק קצת יותר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6748 השאלות שלי ( בלי קשר למחיר שהוא לא חשוב) 1. איזה מחשב הוא החדש יותר בהיררכיה 2. איזה מחשב יחזיק סוללה לזמן ארוך יותר 3. איזה מחשב הוא חזק יותר להקרנות וידאו /ישומי אופיס ומשחקי מחשב בינוניים(לא לגיימרים) תודה....
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השימושים משרדיים. יש לא מעט מחשבים כאלה אבל לפי מה שאני רואה לכולם יש GLOSSY DISPLAY. האם יש מחשב שיתאים לדרישות הללו עם תצוגת MATTE? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר למחשב נייד שאני רוצה לקנות המחשב הוא מיני 10.1 אינץ המפרט שלו: HP Mini 210-1010ej Model 210-1010ej Color ניתן להזמין בשחור CPU Intel® Atom™ Processor N450, 1.66GHz, 667MHz FSB, 512KB L2 Cache Memory 1GB DDR2 HD 250 GB (7200 rpm) Display 10.1 Diagonal SD LED Anti-glare Widescreen Display (1024 x 600) GPU Integrated Intel® Graphics Media Accelerator 3150, Up to 256 MB Total Available Graphics Memory Optical Device None Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN Wireless 802.11b/g WLAN Bluetooth Yes Webcam Webcam with integrated microphone Speakers Generic, stere…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. דרוש מחשב למשחקים\עבודה בתקציב של עד 7000 ניתן לנצל את התקציב אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה בכמה מכונות וירטואליות(לא משהו אינטנסיבי) ומשחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. workstation / משחקים חדשים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ( לא בצורה כבדה) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מחפש מסך * באיזה סוג משחקים תשחקו? wow / fear /cryss * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוה אבל לא קריטי ! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך ומלקדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צ…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה (עבודה עם תוכנת קיובייס=הרצה של הרבה משימות במקביל) ברמת התחביב ולא ברמה מקצועית. בנוסף אני מעוניין להשתמש במחשב לצפייה באיכות פול אייץ' די 1080 על טלויזית LCD - אני רוצה להעביר חוט קבוע אליה מהמחשב. כמו כן, יש לי מסך מחשב 24 אינץ שגם אליו המחשב צריך להיות מחובר. אני קונה את החלקים דרך יבואן שיש לו את רוב החלקים שמשווקים בארץ, רוב הדברים שיש בZAP קיימים שם. אציין לגבי כל חלק מה קיים אצלם, ומבחינתי תוכלו להמליץ לי מZAP. מבחינת המחירים כדי להגיע לתקציב תבנו את המפרט לפי המחיר הנמוך ביותר בZAP של כל חלק שאתם בוחרים, מאחר והמקום שאני קונה ממנו הוא יבואן ולכן זול יותר מהחנויות. ובחלקים שציינתי את המחיר שלהם פשוט תכתבו את המחיר שציינתי במפרט. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי HD וכו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Full HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים הכי חדשים/כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין …
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איזה מהם הכי נוח ומתאים למשחקים? Toshiba Satellite L650-10H: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761042 Toshiba A660-10W: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9083 HP Pavilion DV6-3060EJ: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10429 HP Pavilion dv6-3070ej: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736760 אשמח אם תביעו את דעתכם על מי המחשב הכי טוב מביניהם לדעתכם..
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 המחשבים הנ"ל: מפרט הDELL: Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 1 Year Basic Service Plan 500GB SATA Hard Drive (7200RPM) 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz 14.0” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) ATI Mobility Radeon HD 5450 1GB 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Standard Keyboard High Definition Audio 2.0 Dell Wireless 1520 802.11n Half Mini-Card Black Chainlink לנובו: Intel Core i7-620M Processor (2.66-3.33GHz, 4MB L3, 1066MHz FSB) Genuine Windows 7 Home Premium 64 12.1" WXGA LE…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת עם מעבד q9550 ו4 גיגה זכרון וכרטיס מסך gts 250 אני מעונין לשדרג את הכרטיס מסך השאלה האם בכרטיס מסך חדש כגון gtx 470 או 465 או hd 5850 או 5830 המעבד שלי יהיה צוואר בקבוק?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
בעקבות התפגרות של הלוח אם שלי(קבלים ) אני חושב כרגע להרכיב מחשב חדש ולחסוך על מס' לא מבוטל של חלקים ממחשב הקודם: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000ש"ח אין צורך לחסוך... חריגה ב100 עד 200 ש"ח רק אם מדובר על רכיב בעל חשיבות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? -בעיקר משחקים ועבודה שוטפת * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר FPS ואסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר במסך 22 הרחב שיש לי 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? בהחלט כן, אפרט בהמשך 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - חשוב, אבל לא היסטרי 6. האם מ…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי הכותרת אני מניח שאתם יודעים את מה שאני הולך לשאול.. האם יש פתרון לבעיה? אני לא יכול לצאת עם המיני נייד המדובר החוצה ולהנות ממנו בשמש רק בגלל הקושי בצפייה במסך ניסיתי ואני מנסה למצוא פתרונות ברשת אבל בנתיים כלום... מצאתי איזה אתר ישראלי שמתיימר למכור מגן מסך "נגד השתקפויות" אבל לדעתי אין חיה כזו וזה רק יעצים את ההשתקפויות. מה דעתכם? ניתן לעשות משהו בעניין? תודה רבה לעונים מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו הודעה בשביל חבר כי הוא לא רשום. אהלן אני נמצא כרגע בקנדה, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב הוא 1000 דולר +- אני מעוניין במסך 14 אינץ משהו כזה, המחשב משמש לאינטרנט אז אנטנת WIFI טובה, מוזיקה וסרטים. יש סיכוי שבעתיד המחשב ישמש אותי לשרטוטים אז אני לא יודע אם זה אומר כרטיס גרפי או יותר זכרון פנימי. הרדדסיק לפחות 250 גיגה, צורב די וי די כמובן וכל החיבורים הרגילים. עכשיו ההתלבטות הגדולה שלי היא ביין MAC על סוגיו השונים כולל הפרו או הסוני ויו על סוגיו. האם הMAC באמת כזה יותר טוב? על מה כדאי ללכת בתקציב הזה. הנה כמה חנויות שיש פה בשפע ובדקתי מחשבים ניידים בהם כבר. http://www.bestbuy.ca/en-CA/home.aspx http://www.futureshop.ca/en-ca/home.aspx
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-