עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, מחפש מחשב נייד בסיסי מאוד (לא mac) - מיועד לאופיס, השמעת שירים ואינטרנט עם Wi-Fi. מעוניין בנייד עם כונן DVD. תקציב 1000-1500 (כן, אני סטודנט...) אם אני חי בסרט בעניין התקציב אז הוא גמיש אבל באמת אני זקוק להכי זול שיש. מעוניין בנייד עם אחריות ואמין יהיה נחמד. תודה מראש למגיבים.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את הנטבוק Compaq Mini 331C ואיך שהוא מאתחל הוא מראה לוגו בצבע אדום של Compaq ומיד אחרי זה מסך שחור כאשר בפינה יש קו תחתון מהבהב ושם זה נעצר ולא זז. זה קורה ברוב הפעמים, בעיקר שאין לו מספיק חשמל, אפילו אם יש 30% סוללה זה לא עולה, ולפעמים אפילו כשאשר יש 100% סוללה זה לא עולה. אשמח לכיוון לשם פיתרון.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  3. Started by All_eyes_on_me,

הי חברוס! עבר זמן מה מאז שהתעדכנתי פעם אחרונה בביקורות וחידושים בעולם החומרה, ולכן פונה אליכם... זקוק למפרט ללא הקפי (הקופסא ואיבריה בלבד ) ב 4.5K, אולי עם חריגה קטנה. מיועד לגיימינג על מסך 22' לא מעונין ב OC, אבל עדיפות לקירור מעל הסטוק... אין בעיה להמתין מעת אם יש משהו ששווה לחקות לו! זהו ניראה לי, תודה על כל העזרה שלכם...

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by originall,

מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מסכים LG W2286L 22'' LED 2ms 1:2000000 DVI HDMI WideScreen Black מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל מחיר…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by sh_bmw,

שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד מדגם טושיבה 1415 ללא ווינדוס אך עם חלקים תקינים. בזמן שנסיתי להתקין WIN XP PRO מופיע לי מסך כחול עם השגיאה STOP: 0X0000007F [/url הוידאו של הבעיה.בעיה דומה כאשר נסיתי להתקין 98SE, לאחר שלחצתי על BOOT FROM CD-ROM ההתקנה מפסיקה ועל המסך יש רק קו קטן משמאל לעלה שמהבהב וזהו.. הדיסק מפסיק להסתובב ולא קורה שום דבר. יכול להיות שמדובר בבעיה בהארד דיסק? ואם לא איך אפשר לטפל בבעיה?, המטרה הסופית - התקנת XP. שחר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני מתכונן לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4200 שקל בלי ציוד היקפי , המחשב מתוכנן לגימינג , למשחקים חזקים (דוגמא crysis 2 'gt 4 וכדומה..) גם עריכה מקצועית (כמו avid ' premier וכדומה..) אם רצון לבצע oc משמעותי ועם קירור חזק ושקט עד כמה שאפשר (קירור אוויר ) אני משתמש במסך של רזולוציה של 1280*1024 אבל עם שידרוג למסך 22 אינץfull hd / או 24 אין צורך במארז full tower אסתפק במארז mid tower עם אפשרות ל קרוס פירי בעתיד הקרוב תודה לעוזרים.....

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. Started by ac1240,

מטרת המחשב היא משחקים/סרטים ודגש על כרטיס מסך שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  8. השאלה שלי נוגעת לווסטרו 3300, שקיים ב2 תצורות: כ. מסך רגיל מובנה או ג'יפורס 310M (נדמה לי) האם המחשב עצמו חם יותר נוכח הכרטיס מסך? האם הדבר בולט?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by fUry,

שלום לכולם, אני צריך מפרט מחשב לגיימינג ושיהיה חזק ועמיד לאורך זמן, תקציב עד 4 אלף שקל. מחשב למשחקים, ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר וללא OC. ישלי מסך BenQ G2420HDBL גודל המסך : 24 אינץ' שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשים שיצאו בזמן הקרוב. (על הגדרות גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש לכלול הרכבה. מעוניין שמחשב יהיה מקורר …

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. Started by yardeng96,

המחשב הבא ישומש בעיקר לגיימינג וצפייה בוידיאו באיכות FHD. בנוסף המחשב חייב להיות מהיר ברמה גבוהה. אין לחרוג מהתקציב. בנוסף לתקציב הייתי מעוניין בהמלצות למסך 22 אינץ'התומך ב FHD. ברצוני לשחק במשחקים באפשרויות מקסימליות. את רוב המפרט הכנתי באמצעות המפרטים המומלצים של האתר. איני מתכוון לעשות OC. בבקשה לא להוריד על מנת לחסוך. אשמח להצעות לשיפורים. תודה מראש Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1490 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪955 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Mugen 2 …

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. Started by DorM,

מבחינתי VOSTRO 3300 ו3500 הוא אותו מחשב מבחינת ההחלטה שלי, מה שיכריע זה האם אני ארגיש הבדל בביצועים עם מעבד I3-330M לבין I5-520M יחד עם 4G זיכרון ראם. הצרכים אינטרנט ואופיס, לעבודה וללימודים. את המפרט שיש לי היום במחשב הביתי אתם יכולים לראות באופציה של לראות תמפרט שיש באתר, הכל מדויק חוץ מהציוד ההיקפי. עריכה : חשוב לי להוסיף, הייתי לפני שעה בנוטבוק קלאב, חשוב לי המשקל והזמן סוללה. נאמר לי שהזמן סוללה בשניהם פחות או יותר זהה, שעתיים - שעתיים וחצי עבודה. מבחינת משקל ה3300 שוקל פחות חצי קילו, בידיים מרגיש הבדל ולכן הייתי מעדיף ת3300. בHDMI אין לי שימוש, דיסק קשיח יותר גדול לא משנה לי אבל מעבד כן. לכן חשוב לי לדעת האם יהיה הבדל מורגש או מזערי לא מורגש. כרגע העדפתי היא ל3300.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  12. היי אנשים , אני בדיוק לפני קניית מחשב נייד ורציתי לשאול אתכם כאן , על איזה מהחלקים של המחשב אני צריכה לשים דגש , זאת אומרת עדיף כרטיס מסך טוב של ATI RADEON או שגם כרטיס מובנה של INTREL HD יהיה בסדר ? או שהדבר תלוי בכלל בזיכרון של המחשב והכל , יעני 2GB יספיקו להרצה טובה של CS4 נגיד ? מחכה לתגובות . [ :

13. שלום לכולם, עם בוא הקיץ ברצוני להתחדש במחשב עם קירור מים ופוטנציאל אוברקלוק ושדרוגים בעתיד. חשבתי על מערכת עם מעבד חזק מאוד (אני לא מתכנן לשדרג את המעבד בעתיד), וכרטיס מסך שיכול להריץ את מרבית המשחקים שבשוק היום בהגדרות הגבוהות ביותר, או קרובות להן. כרטיס המסך יוחלף לאחר שיתעורר צורך ממשי לעשות כן. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה, משחקים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הכל ב) במי…

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by itakz,

אז לקחתי כמה המלצות מאנשים וחיברתי הכל וזה המפרט הסופי שלי שאני הולך לקנות בימים הקרובים, מה אתם אומרים? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ ht…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. המחשב הינו לבית ויהווה כתחליף למחשב הביתי השימושים היחידים יהיו השימושים הבייתים הרגילים..מוזיקה אינטרנט וכדומה...ללא משחקים כבדים כלשהם תודה,...ואשמח לעזרה כמה שיותר מהר די דחוף לי להיום

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by RONWINER1,

שלום אני חדש ושאלתי היא אני מתלבט בין שני מחשבים DELL VOSTO3700 לבין מחשב DELL STUDIO 1558 האם יש משהו עדיף כמו כן האם אלו מחשבים על מעבד של I5 האם עדיף לרכוש במקומם מחשב DELL אחר? השימוש העיקרי בו הוא תוכנות תכנות של MICROSFOT כמו MICROSFOT VISUAL STUDO VB וכו'

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט הכי חזק ב - 2000 ש"ח כאשר הוא כולל רק: *מעבד ‏*לוח אם *כרטיס מסך *זכרונות ‏*מארז (בעיקרון יש לי אחד שהוא די טוב) ‏*ספק כוח (גם, בעיקרון יש לי אחד די חדש של 500) חלקים שיש לי: ‏*‏westran digital w500 ‏*מסך 1680x1050 ‏*צורב די.וי.די ‏*ציוד הקפי *ובימינו מי כבר קונה מערכת הפעלה? =]... כמו כן, אני גר בירושלים...אז אם מישהו מכיר חנות שהוא יכול להמליץ עלייה, אני אשמח לדעת...

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  18. עזרו לאמא תוהה שאינה מבינה כלל במחשבים - אף את המשתמש ביקשתי מבתי כמובן שזרקתי לה איזה תירוץ שחברה צריכה דחוף כדי להתייעץ בקניית מחשב ;D הזמנתי לפטופ לבתי - מתנה כדי לעודד אותה קצת, יגיע עוד כמה ימים .. שבוע מקסימום.... אז ככה איך לטפל בסוללה? האם כאשר המחשב נמצא בבית עדיף להשאירו מחובר לחשמל ללא סוללה? או אולי לעשות טעינה - פריקה חוזרת ונשנת בפעמים הראשונות של הטעינה? או שמא עדיף לחבר למטען רק כאשר הסוללה מגיעה לאחוזים נמוכים? למען הסר ספק, קראתי מה שיש ב-FAQ אך יצאתי עוד יותר מבולבלת! עזרו לאמא תוהה . בתקווה שהבת לא תיכנס לפה במקרה. יום טוב לכם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. נייד של Acer דגם Aspire 5050, צ'יפסט של ATI. Win 7 Ultimate מותקן. כרטיס המסך מתחמם מאוד, המחשב ממש לוהט, ובשלב מסויים , לפעמים כמה שניות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ולפעמים כמה דקות, המחשב נתקע ועל המסך מתחילים להופיע פסים. יש לציין, שכשהחדר מקורר מאוד, זה לא קורה. גוף הקירור יושב היטב, ואין שם משחה טרמית. יש שם כמו גומי טרמי כזה. יש מה לעשות? יכול להיות שזו בעיית דרייבר, ואם אתקין XP זה יסתדר?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. אהלן, אני צריך מחשב חדש. ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וגם כקולנוע ביתי (מוזיקה וסרטי HD באיכות 1080). כמו כן, אני רוצה להיות מסוגל לשחק סטארקרפט 2 בהגדרות אופטימאליות. המחשב יתחבר למסך Dell 2007, טלווזיה Samsung 37A550 ורמקולים Logitech Z5500 שכבר קיימים. אפשר לנצל את כל התקציב. השקט של המפרט קריטי. אני צריך כונן קשיח של 1.5 טרה-בייט (ועדיף מהיר). לא מתוכנן אוברקלוק. אין לכלול מערכת הפעלה. עדיף חנות המספקת שירות VIP (איסוף והחזרת המחשב מהלקוח לתיקונים) או חנות מהמרכז (ת"א והסביבה) כדי שאם יהיו בעיות יהיה לי קל להגיע. אשמח לקבל המלצות למספר חנויות כך שאוכל להשוות מחירים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  21. שלום. אני צריך מחשב נייד טוב לאינטרנט ואופיס (אולי גם לעיתים רחוקות סרטים אבל ממש רחוקות) בתקציב של עד 4000 ש"ח על מה תמליצו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. Started by zam,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח מעל 4K רק אם זה ממש הכרחי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. photoshop ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא ידוע, אבל ככל הנראה המסך יהיה 22 של LG בסביבות 800 ש"ח. * באיזה סוג משחקים תשחקו? משתנה. די הרבה אבל לא משהו מיוחד, מה שבא ליד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניו…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

אני דיי נעול על הווסטרו 3300 של דל. הוא מתאים לצרכיי והתרשמתי ממנו לטובה. השימושים העיקריים שלי הם תיכנות (JAVA, C) וכן הרבה מסמכים ודפים במקביל בעבוד ההשוטפת. כיום אני עם LG מזדקן, עם 1.73GHZ שבקושי נושם. ישנה האפשרות שאשדרג בעלות של 500שקל למעבד המשופר, ועל הדרך אזכה לכרטיס מסך לא רע - ומקלדת מוארת, שזה סוג של יתרון קל. בסה"כ אשמח לכ. מסך שיוכל להריץ משחקים בסיסיים מפה לשם, ואני מתלבט האם יהיה שיפור בהחלפת המעבד מ 2.26-2.53 ל 2.4-2.933 כי בסה"כ ה turbo boost לא פועל תמיד..רק במאמץ, אבל מה זה מאמץ מבחינתו? יומיומי או רק אם אני ממש אחנוק את המעבד זה יקרה? אשמח לדעתכם, והייתי מעוניין לדעת גם מה שווה הכ. מסך המצורף לדגם החזק יותר - Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics עד …

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by RP6,

שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד 13.3''. התקציב - בערך 4000 ש"ח. השימושים די בסיסיים - אופיס, אינטרנט, סרטים, וכו' + כמה תוכנות מתמטיות/סטאטיסטיות כמו סטטה. המחשב משמש כמחשב עיקרי בשבילי אבל אני גם נוסעת הרבה ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל. הציעו לי אתמול בבאג שני מחשבים של TOSHIBA: Satellite u-500 ifn ו-Satellite T130 - 11U. הבנתי שההבדלים העיקריים ביניהם הם בכרטיס מסך, בסוג המעבד ובזה שבT130 אין כונן דיסקים, מה שמוריד ממנו חצי קילו בערך. אשמח לשמוע עד כמה ההבדל בכרטיס מסך ובמעבד משמעותיים לשימושים הבסיסיים. בנוסף - האם שווה "לשלם" בחצי קילו נוסף בשביל הכונן דיסקים. מצרפת את המפרט של המחשבים: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=75138... http://www.zap.co.il/co…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yuvalki,

שלום לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס חדש רציתי לדעת אם הוא מתאים למפרט ואיך המפרט בכללי לוח gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Q6600 זכרון OCZ XTC PLATINUM DDR2800 ספק thermaltake 500 watt real מארז antec כרטיס מסך ASUS GTX 285 תודה

• 6 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.