עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TAMIRRR013,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך?14-15 אינצ * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא הבנתי * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?80 gb * צורב DVD? לא אם יש כונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חברה שתיהיה טובה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  2. CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 580 NIS M.BOARDS for AMD ABIT Price Units Total NF7 (nForce2)lan,usb2 510 NIS MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB Elixir 250 NIS VGA CARDS Leadtek Price Units Total GF 4 MX440 DDR 64MB,TV +VIVO 280 NIS HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 60 GB 7200 ATA-100 410 NIS Floppy/CD/DVD FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 NIS Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total LG x52 100 NIS CASES Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 180 NIS MONITORS IIYAMA Price Units Total 17''V.M. PRO1403 660 NIS KEYBOARD Price Units Total MS Internet + MS Mouse Optical 120 NIS סה"כ 3140 ש"ח האם לא עדיף הלוח של …

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by galgalgal2001,

אז ככה יש אצלי בדירה מורה שרוצה לקנות מחשב חדש כי מה שיש לה כרגע מונה ממנה לגלוש ברשת באופן חופשי. אני צריך מחשב (לא נייד) שיוכל להריץ: שיהיה מותקן עליו ווינדוס XP (לא וויסטה!) אינטרנט סרטים שירים אופיס ומשחקים כמו סוליטר.. עכשיו אני יודע שכל מחשב יכול לעשות את זה אבל אני רוצה לקנות לה משהו שיחזיק לה לכמה שנים טובות. ראיתי בKSP כמה מהמערכות המחשב שלהם כמה דגמים שנראו לי טובים. אני אשמח אם תבחרו בשבילי את הדיל הטוב ביותר... הינה דוגמא למה שאני ראיתי שמצא חן בעיניי [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  4. שלום, ברצוני לרכוש מחשב בתקציב הנ"ל (עדיפות עד 3K ) עבור המטרות הבאות : א. מה התקציב? 3-3.5K ב. מטרות המחשב : אינטרנט והורדות,קצת משחקים. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי. : צורב DVD ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא.אך מבקש תמורה מירבית לשקל . ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך? קירור בסיסי וטוב. ו. האם צריך מערכת הפעלה? לא ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה? הרכבת מחשב בלבד.ח. . הערות- מה דעתכם על המפרט הבא?(ניתן להוריד את עלות המסך ב כ400 שקל. מהעסקה הכוללת.) פנטיום 4 3.0GHz 775 צורב+דיסק קשיח 120GB זכרון 512MB+מסך MAG 17 ניתן לבצע שינויים ותוספות מחיר רגיל: ¤4,780.00 מחיר מבצע: ¤3,590.00 לוח אם INTE או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915 D…

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  5. אשמח לקבל מפרט של חלקים מרכזיים במחשב אותם אני צריך על מנת ליצור מחשב שכל יעודו הוא למשוך וידאו ממחשב אחר בבית ולשדרו לטלויזיה שיש בחדר השינה. (יש צורך ביציאת HDMI) אין לי צורך ב - HD/מארז/ספק/עכבר/מקלדת לפי הבנתי בתחום כל מה שנאשר הוא לוח אם/מעבד/זיכרון/כרטיס גרפי (חלקים מרכזיים) אין בעיה בכרטיס גרפי מובנה על לוח האם, רק אם הוא נותן מענה הולם. למרות שבדרך כלל ממה שידוע לי לא מומלץ לקחת את כל השילובים האלו. אשמח לקבל מפרט של הפריטים שיענה לדרישות שציינתי בסדר גודל של 1,500 ש"ח שיהיה לכולנו שבוע טוב, חג שמח וכשר

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  6. אוקיי אז ככה: קודם אני חדש פה ... ושלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 2 בגלל שהמחשב פנטיום 3 של פאקרד בל שלי נשרף... *-* עכשיו אני רוצה לדעת איזה מחשב חדש וטוב שווה לי לקנות .. כאילו תנו לי מפרט והכל ואתרים שאני יכול לקנות מהם... שהמחשב יתאים לסרטים לתוכנות (לא צריך בשביל משחקים!!! - אני לא ילד קטן) .... אבל שיהיה מהיר מאוד .. שיראו טוב ושיהיה תותח ... תודה וגם רציתי לשאול בקשר לסרטים - אם אני קונה מבך של 19 אינץ' או 21 האם זה שווה שהוא גם יהיה המסך של המחשב כי זה נראה לי גדול מדיי ורק מתאים לסרטים ולא למחשב ולוינדוז עצמו ... כאילו גם בשביל לעבוד איתו... תנו תגובות .. ואני מאמין שיהיו עוד שאלות בהמשך... תודה רבה !! *-* רציתי לשאול גם אם יש לי את הפנטיום 3 מה קורה אם …

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? 2500, עדיפות לרק 2000 ואפילו פחות עם אפשר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וגם תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, COD BO2 והמטרה שגם בעוד שנתיים שלוש יוכל להריץ משחקים חדשים גם אם באכות נמוכה, אבל ברזולוציה של FHD, כי אני משחק על הLCD הענק שלי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, 46" -ל…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אבל שהביצועים יהיו טובים בכל מקרה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW2,BFBC2,Counter strike לא חובה להריץ על הכי גבוה את הBFBC2 אני מאמין שבתקציב הזה אפשר להריץ את MW2 על הכי גבוה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 וגם L…

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  9. אהלן אנשים , אני מעוניין לקנות מחשב כמה שיותר חזק לשימוש ביתי . זה בעיקרון לעבודה באינטרנט , משחקים חדשים , צפייה בסרטים . בעיקרון רציתי מעבד של אינטל אבל אנשים אמרו לי שעדיף AMD . הייתי רוצה שהמחשב יוכל לעבוד עם ויסטה בצורה טובה ושיהיה לי אפשרות שידרוג בעתיד .. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  10. באמצעות השירות שלכם באתר מצאתי את המפרט הבא תחת הקטגוריה של מקסימום גימינג מינימום מחיר: מעבד 500 שקל Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת BOX פתרונות קירור למארז 50 שקל Scythe Slip-Stream 12cm (1200RPM) לוח-אם 350 שקל ASROCK H61M זכרונות 200 שקל 1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת כונן קשיח 190 שקל SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ כונן אופטי 100 שקל DVD-RW, SATA כרטיס מסך 1150 שקל Nvidia GeForce GTX560-TI 1GB GDDR5 מארז 190 שקל HEC 66RC ספק כוח 280 שקל HEC Win Power 500Wסה"כ 3090 ש"ח כולל מע"מ. קיבלתי מ KSP הצעת מחיר בערך באותו סדר גודל, הבעיה שהם נוקטים בשיטת עבודה חדשה שהם לא מדפיסים הצעות מחיר. בגדול אפשר להוזיל את העלות של ההצעה הנ"ל כיוון שאין לי צ…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by Zoe,

הי, אני בחיפוש אחר נטבוק 10 אינץ' איכותי, רזולוציית מסך גבוהה (רוצה יותר שטח מסך) וחריץ Express Card (למודם סלולרי). סוללה שתתן לי לפחות 5 שעות עבודה - חובה! תיאורטית, כבר מצאתי באתר HP את המועמד המושלם: דגם FM904UT http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3841267-3955550-3872994-3872996-3972855.html?jumpid=reg_R1002_USEN זה דגם שלא קיים בארץ, ולא בטוח שאכן יביאו אותו. מפרט מאתר HP בארה"ב: System features Operating system: Genuine Windows Vista® Business with downgrade to Windows® XP Professional custom installed Specialized Design: HP 3D DriveGuard Processors available: Intel® Atom Processor N270 (1.60 GHz, 512 KB L2 cache, 533 MH…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  12. היי המפרט שלי מעבד Q9550 זיכרון OCZ reaper 1066mhz 2x2gb לוח asus p5q כ. מסך EVGA GTX 285 הצרכים שלי הם בעיקר משחקים המחשב מריץ הכל בלי בעיה רק שבמשחקים האחרונים יש לי לפעמים נפילות בFPS צריך את עצתכם מה כדאי לשפר והכל בגבול ב 1500 +\- יש לציין כי המערכת לא עברה OC

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  13. צריך את חוות דעתכם על המפרט שבניתי מארזים Compucase HEC 6K31 300ART Silver/Black ¤239 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤117 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEM AM248DCT ¤514 1 זיכרונות Corsair 512MB Value Select DDR2-667 C512667 ¤80 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤284 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤357 1 רמקולים LOGITECH R-10 ¤125 1 מקלדות LOGITECH Classic Keyboard ¤77 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤159 1 עכברים מיקרוסופט אופטי שחור - BASIC ¤40 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 2000 עד 3000שח ¤42 Total Price : ¤2114 המחשב ישמש לאופיס ,גלישה באינטרנט, ושמיעת מוזיקה. חשבתי על לשים 2 ג'…

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  14. העיסוק המרכזי הוא משחקים אבל גם אינטרנט וסרטים מצאתי שני מפרטים מה מבינהם עדיף ואיזה עוד הצעות יש? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej&cfm=837BB865 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  15. טוב, אני יודע שהתקציב מאוד נמוך, אבל גם הדרישות מאוד נמוכות. :-\ המפרט צריך לכלול הכל, חוץ מCD, כרטיס קול (על הלוח מספיק), מסך, פלופי. תודה מראש, manbot. נ.ב מצטער אם לא אוכל להגיב בשעתיים\שלוש הקרובות, אני חוגגים לאחי הקטן יום הולדת

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב נוסף שיהיה מיועד רק ל-ICQ,MSN וזהו זה. שום משחקים, שום דבר אחר. לא רוצה לבזבז על מחשב שמיועד למטרה כזאת 4000 ש"ח. יכול רק 2000, ושזה יכלול מסך. יש סיכוי למפרט בתקציב הזה? זיכרון 256MB, ON VGA CARD, מעבד מהדור הישן וכו'.

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by riceman,

שלום, אני חדש בפורום, מקוה שאני רושם במקום הנכון. חזרתי עכשיו לתחום המחשבים (לשחק יותר נכון) אחרי הרבה שנים שהייתי מנותק (צבא, טיול ועוד שטויות), שעזבתי המלחמה הייתה עוד בחיתולייה ועכשיו אני צריך ללמוד מהתחלה. השאלה הראשונה: באתר הזה כמעט כל המפרטים למשחקים הם AMD, לעומת זאת באתרים המובילים בעולם (alienwere) המחשבים החזקים ביותר הם מבוססי אינטל, אז בארץ פשוט עושים דוקא או שזה בגלל שב-AMD יותר טוב לעשות OC ? שאלה שניה: מה מצב סצינת ה-LANPARTY בארץ ואילו מחשבים מומלצים לקחת לשם ? שאלה שלישית: אילו מסכים מומלצים למשחקים (האם כבר מומלץ LCD DVI או לא), ואיזה ציוד עיקפי, בעיקר מקלדות ועכברים. תודה מראש, עוד שאלות בדרך... חן.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  18. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני רוצה שתרכיבו לי מפרט מהחנות www.iqpc.co.il המחשב מיועד למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט, שלא יתקע כל הזמן, ויתחמם מהר, שקט מאוד, אני רוצה מארז יפה ולא יקר, פשוט שהמארז לא יהיה מכוער, אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון, ומעבד E8400 או E8500 אם התקציב יאפשר כמובן, ללא ציוד היקפי, תודה רבה. ועוד פעם אני אומר רק מהחנות www.iqpc.co.il

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  19. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לרדת עד 4500 במקרה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לגריפקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

20. Asus N73SV-TZ227V‎ ‎Model Name‎ ‎N73SV-TZ227V‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎6GB DDR3 1066MHz (1 x 4096 MB + 1 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎500GB + 500GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ Display‎ ‎17.3'' 16:9 Full HD (1920x1080) LED backlit Asus Splendid Video Intelligent Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM‎ ‎ Optical Device‎ ‎Blu-ray Writer‎ ‎ Webcam‎ ‎2.0 Mega Pixel web camera ‎ ‎ Sound‎ ‎Built-in Speakers And Microphone‎ ‎ Bang & Olufsen ICEpower®‎ ‎ SonicFocus‎ ‎ Lan‎ ‎10/100/1000 Base T‎ ‎ Wireless‎ ‎Integrated 802.11 b/g/n ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes, Built-in Bluetooth™ V2.1+ED…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  21. מה ההבדל בין מעבד T9400 לבין ה P8400 ? שניהם מסדרת המעבדים החדשה ? האם ייתכן מעבד T9400 עם 800MHz FSB‎ ? מפרטים לביקורת, מה עדיף ? ‏HP Pavilion DV5-1190‎ ‎Intel® Core 2Duo Processor T9400 6MB L2 Cache,2.53GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 9600M GT, Up to 1791 MB (512 MB dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium 32-bit with Service Pack 1‎ ‎ Weight‎ ‎2.65kg ‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warr…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  22. שלום, הייתי שמחה לכמה המלצות למחשב נייד במחיר של 3500ש"ח +-300ש"ח מטרות המחשב? עריכה גרפית - פוטושופ * גודל המסך?עדיף 15.6" אולי אפשר להסתדר גם עם 14"+ * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממש לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו), HDMI, יואסבי-3 יהיה יתרון אבל לא חובה. * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אבל כן אחריות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *עוד כמה דברים להתחשב בהם, מסך לא מבריק לפחות 4GB זיכרון עם עדיפות ל6 או 8 תודה רב…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  23. שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב הזה (אפשר לחרוג ב200-300 ש"ח). המחשב חייב להריץ סרטי HD בצורה חלקה, כמו כן ישמש גם לכלי פיתוח, גרפיקה וכל מיני חישובים (eclipse, visual studio, photoshop, matlab). המחשב כמעט ולא ישמש למשחקי מחשב. אין צורך בהרדיסק ובכונן דיוידי. אין עדיפות לאינטל או AMD, תבחרו מה שאתם רואים לנכון, מה שחשוב הוא שהמחשב יתאים לצרכים וייתן ביצועים אופטימליים למחיר שלו. ועוד שאלה: האם יש היום לוחות אם שיש עליהם יותר מחיבור IDE אחד? תודה רבה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה סבבה כל עוד זה לא פגיעה משמעותית באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש חייבים אז 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החל בוורקראפט 3 דרך Total War ועד דברים כבדים ממש כמו Crysis וAC3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  25. Started by AleXus-,

שלום אני צריך מפרט למחשב חדש, משחקים ואינטרנט שיהיה עד 4K.... בלי מסך ובלי כלום..... רק המחשב... תודה.

• 7 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.