עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מנסה "להרכיב" לעצמי מחשב. הגרשיים זה בגלל שאיני מתכוון להרכיב אותו בעצמי (למרות שאפשרות כזאת קיימת) אלא פשוט להתאים את הרכיבים לצרכיי המיוחדים. מה שאני צריך זה כתובת של חנות מחשבים באינטרנט שמחזיקה מלאי ענק של רכיבים עדכניים כשהמחירים משקפים בצורה יפה את מחירי השוק (והם "טובים"). בהסתמך על המחירים הללו אני רוצה להתאים לי את התצורה כשאיני חורג מהתקציב. כשאני "מוכן" אני כבר אפנה למי שצריך עם המפרט או שאחליט להזמין את כל החלקים מאיזשהו מקום (לא סביר אבל עדיין, אפשר גם לקבל המלצה לחנות אינטרנט אמינה עם מלאי מגוון ומחירים סבבה?) בתודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by Adar363,

1.אני מחפשת מחשב נייד ללימודים שנהפך להיות גם טאבלט (לנסיעות) עם מערכת הפעלה של windows ולא אנדרואיד (כדי שיהיה נוח לעבודות וכו'), ושיהיה מספיק חזק. 2.האם מישהו שמע על ה-Lenovo LePad?? תודה!

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  3. קודם כל אני לא מבין כלום ברכישת מחשבים. המחשב הנוכחי שלי הוא משנת 2000, עוד כשיצא פנטיום 4 לראשונה. אני מתכנן לעצמי עמדת עבודה אישית, כולל ציוד הקפי, מסך והכל. אז ככה. השאלה. מה הבעייה עם אייבורי? שמעתי סיפורים שהם מוכרים רכיבים יד-שניה וכו'... מה הבעייה האמיתית איתם? אני יודע שלא רציני לקנות מהם, אבל המחירים אצלהם משתלמים [במידה וזה מה שאתה מקבל] המחשב שאני מתכנן לקנות יהיה למטרות עבודה. לא אופיס. אוקיי, בנוסף לאופיס. Photoshop, ImageReady Flash Golive וכו'... אני מעוניין להריץ לפחות 3 מהתוכנות הנ"ל ושהמחשב לא יזחל לי, להפך, שלא יהיו לו בכלל בעיות ריצה. כרטיס מסך יוקרתי אני לא צריך, זה לא כמו תלת מימד שצריך בשביל זה כרטיס ב3000 שקל. אני אסתדר עם כרטיס סטאנדרטי. ב…

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  4. טוב אז אני הולך לקנות מחשב... וצימצמתי את האפשרויות שלי לשני מפרטים... כיון שאני קצר בכסף כרגע התוכנית שלי היא לקנות כרגע מחשב בסיסי.. עם לוח עם בעל SLI ובעתיד לקנות עוד כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות: הנה המיפרטים: לוח אם: gigabyte GA-K8N PRO SLI http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Pro-SLI.htm מעבד:AMD K8 64BIT 512K +3500 זיכרונות: 2XDDR 512MB 400 של MAJOR מאיץ גרפי: PCX6600GT - NX66T128VP-oem היצרן הוא gigabyte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm כרטיס קול: 24bit LIVE 7.1 CREATIVE / retail LG DVD X 16+CDRW 52X32X52 :combo drive הכל במארז נחמד של ATX2 סך הכל: 3996.5 ש"ח. המפרט השני הוא: לוח אם: (gigabyte GA-8N SLI PRO (…

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by integral,

אני צריך עוד מחשב לעבודה משרדית פשוטה. אם כבר אז חשבתי קצת להנות ממנו ולעשות OC. אני מעדיף כרטיס מסך משולב. חשבתי על AMD 2500+ וולקנו 12 (זה הקולר היחידי שיש במקום שאני קונה - שמעתי שחוץ מהרעש במהירות הגבוהה הוא לא רע). זיכרון: KINGSON 3200 1X512 או 2X256 לוח איפה שאני קונה יש את הלוחות הבאים: AMD 8RGM3I NFORCE2 S/L/V EPOX AMD 7N400-L Lan agp8 D.Chnl GIGABYTE (בלי כרטיס מסך) AMD A7V8X+V+Lan+S ata133 agp8 ASUS AMD K7S8XE+ S/L SATA ASROCK (בלי כרטיס מסך ושונא את SIS) AMD K7S41GX Vga/S/L ASROCK כל הלוחות הם פחות או יותר באותו המחיר א) על איזה מהלוחות הייתם ממליצים ל OC? ב) עד איפה ניתן להגיע עם ה OC? ג) האם זה ישנה אם ארד מהקינגטון להיונדאי\מיקרון? ד) יש עוד שני לוחות יקרי…

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by SenDeR,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט שיהיה שימושי לראות סרטים, לעבוד על כמה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שהמחשב מתקשה. מעבד - i3 מסך 15 אינצ' משקל- נמוך ככל האפשר. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  7. קניתי את המחשב בארה"ב ואני כרגע עדיין פה... המטען כמובן לא מתאים לארץ. איפה אני מוצא מטען מקורי שיתאים לי ? ניתן למצוא בארה"ב אם כן מה בעצם אני אמור לחפש ? בארץ ניתן למצוא ? כי חשוב לי להשקיע במטען מקורי ושיהיה הכל סבבה. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  8. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, אנימטורית במקצועה, בתקציב סביב ה-10,000 ש"ח. מערכת הפעלה win7 64bit לעבודה עם תוכנות: אדובי - פוטושופ, אפטר אפקטס, פלאש, פרמייר, אינדיזיין, אילוסטרייטור . בנוסף גם - avid, AnimatorHD, Cubase sx ומאיה 2 כוננים קשיחים, לפחות של טרה כל אחד. כרטיס גרפי איכותי כרטיס קול סביר פלוס צורב DVD תחנת עגינה תודה רבה גילוי נאות: כתבתי פוסט גם בפורום נייחים כי יכול להיות שיהיו 2 מחשבים.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  9. היי אני צריך המלצה למפרט...מחשב שאני קונה לאחי הקטן (ילד בן 12 ) , בגלל שהוא כל היום משחק קאונטר סטרייק ופיפא 2007 ברשת , ומפריע לי להשתמש במחשב..ולכן הפיתרון הכי טוב הוא לקנות לו מחשב.. מסך אני לא צריך.. בעקרון , אני צריך מחשב שיהיה טוב לגלישה באיסיקיו , אינטרנט , ויפעיל משחקים בסיסיים כמו פיפא 2007 קאונטר סטרייק וכאלה. המחשב הנוכחי שלי שאחי הקטן חורש עליו זה p.4.2.6 , fx5200 .. האם כדאי לחפש פנטיום 4 יד שניה ?? או שעדיף לקנות משהו חדש בסכום של 1000 - 1200 שקל ככה ? מסך אני לא צריך , דיסק קשיח 80 ג'יגה צריך..זכרון פנימי אולי 1024 ודיוידי השאלה היא - איזה מעבד ? אולי amd ? איזה לוח אם ? בקיצור..הוצאה של 1000 שקל ככה רק בגלל הממציאים של המשחק הסרוח והמקולל ה…

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by spider272,

צריך מפרט למחשב מיני (HTPC ) לקופה רושמת עם מסך מגע במסעדה שיהיה מבוסס I5 250 ג'יגה הארדיסק גם יספיק תקציב 2000 לא כולל מסך תודה רבה

11. לילד שלי (בן 6 אתמול ) יש מחשב קצת ישן . הוא מאוד אוהב משחקי פעולה כמו FarCry ולאחרונה שיחק ב XBOX במשחק COD 4 ומאוד התלהב . בקיצור האופציות העומדות כדי לרצות את הזאטוט : 1. לקנות XBOX + משחקים ( ולמכור את האוטו ....) . 2. לשדרג את המחשב הקיים למחשב משחקים בסיסי עם יכולת שידרג עתידית. 3. לשדרג למינימום ההכרחי את המחשב הקיים - שנה הבאה נקנה XBOX או מחשב חדש . כרגע המחשב הוא DELL 8300 מתקופת הדינוזאורים ... המפרט שלו : מעבד: Pentium 4 HT 2.8Ghz . זכרון : 512Kb 533Mhz . כרטיס מסך : MX440 . דיסק קשיח : 80G . מסך 15" CRT תתפלאו אבל על המחשב הזה Far Cry הראשון רץ ממש טוב . ויש עוד כמה משחקים דומים שאין איתם בעיות . לגבי המשחקים החדשים אני די בספק .. לגבי שידרוג…

12. Started by sam101,

ראיתי בוואלה שופס את הדגם HP Pavilion dv6-1330ej במחיר מצחיק של 2800 שקל. אבל אליה וקוץ בה. המחשב הוא מחודש ז"א נשלח למעבדות ב-HP תוקן והוחזר למכירה. השאלה האם כדאי לקנות? האחריות היא לשנה דרך אגב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  13. לחברי הפורום שלום רב, לצערי איני מבין כלל בחומרה ולכן אני מבקש את עזרתכם בהרכבה של מחשב לשימוש בתוכנות גרפיקה כגון AutoCAD, Indesign ופטושופ בעיקר. התקציב עומד על 4K ש"ח אך חשוב לי שהמחשב, שנועד לחברה שלי ללימודים, יהיה כמה שיותר מהיר וחזק ולכן אם יש צורך בחריגה הדבר אפשרי עד 1000 ש"ח. עם זאת, אם ניתן לחסוך במשהו אשמח אם תוכלו לתת אפשרויות כאלו גם. שימושי המחשב כמו שכבר אמרתי הם בעיקר לעריכה גרפית, אך בנוסף, גם לצפייה בסרטי HD והאזנה למוזיקה - יש ברשותי כרטיס קול מדגם Xonar Essence STX שארצה להשמיש, לתשומת ליבכם. אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה/אופיס, יש צורך בהרכבה, עדיפות לחנות באזור תל אביב. אני מחליף מחשב לעתים …

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by eshtul,

שמתי בתיקון מחשב THINKPAD דגם T7659 וכאשר קיבלתי אותו חזרה הדגם של הלוח אם T7500 האם יש הבדלים מהותיים. אשמח לדעת שלא נוצלתי

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by AmorphisM,

לא כולל ציוד היקפי - מסך, מקלדת ועכבר. זה לחבר. חשוב לו מאד שמשחקים ירוצו טוב, לא חייב בגרפיקה מקסימלית + פילטרים. וגם חובה 1 ג'יגה זכרון. X1950 PRO נראה לי המאיץ גרפי הכי המתאים (1200 ש"ח), חוץ מהרכיב הזה הכל פתוח.

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  16. אהלן. כרגע יש לבחור Thinkpad T60 שכבד לו קצת... השימושים משרדיים לגמרי. אולי יבוצע מעט תכנות ב-C, אבל לא יותר מזה. הפרמטרים שהכי חשובים לו הם אורך זמן סוללה, משקל ושנות אחריות (השם DELL קופץ לי לראש). ברור לי שנדרש נייד של 14" ואפילו פחות מזה, אך הוא מעדיף 4:3 ולא רחב אם אפשר. מחכה לתשובתכם ומודה מראש.

17. Started by Noam Zakay,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחק P3D V4 . האם המפרט הזה מספיק טוב? ואם חסר משהו תגידו. במידה ולא רואים את התמונה: * Intel Core i5 10600K 4.1Ghz 12MB Cache s1200 - Box * MSI Radeon RX 5500 XT MECH 8GB OC GDDR6 HDMI 3xDP * Gigabyte B550 AORUS PRO AM4, AMD B550, DDR4, 3xPCI-E, HDMI * Corsair 650W 80+ Gold RM650x * Western Digital Red Pro 2TB 64MB Sata III WD2002FFSX * G.Skill Ripjaws V 2x8GB 3200Mhz DDR4 CL16 Kit *Crucial P1 CT500P1SSD8 500GB SSD PCIe NVMe M.2 2280 * CoolerMaster Hyper 212 RGB Black Edition CPU Cooler * מארז ללא ספק Corsair Carbide 200R התקציב שלי היה 5000 ש"ח אבל זה קצת חרג. תודה.

18. Started by solzi7x,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים וצפייה בסרטי HD, כמובן שזה לא אמור להוות בעיה או שיקול לפי דעתי 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך בציוד היקפי כלל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צאיך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?קשה לבטא במספרים, השקט חשוב, לא על מחיר הביצועים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתוכנן אולי קטן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הר…

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  19. המחשב מיועד לדברים בסיסיים אולי לשחק פה ושם קצת. ראיתי שהamd החדשים באים עם כרטיסי מסך חזקים מובנים. השאלה אם זה שווה משהו או אולי ללכת על I5 וזהו. תודה!

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by Shaool Levy,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1494 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪209 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל - LanCool PC-K65B + Seasonic 650W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪835 קירור למארז: Asetek Vapochill 9cm PWM Fan (Panasonic OEM) כמות: 1 - מחיר: ₪48 זיכרון: Crucial 16gb 8*2 GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כמות: 1 - מחיר: ₪49…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  21. שלום לכולם זהו מפרט שיצרתי לי למחשב חדש שאני בונה, רציתי לדעת אם יש כאן שינויים שהייתם מבצעים למפרט הזה, שינוע באזור ה 5500. אני דיי נעול על ה ENERMAX CHAKRA אז זה משהו שלא הייתי משנה, בנוסף שאלה לחברה מ T.M.S האם מדובר בגירסה ה REV 2.0 של הלוח אם. המחשב הזה מיועד להיות חזק ליצירת מוזיקה + עריכת וידאו, לא הייתי בוכה אם היה מריץ לי משחקים אחרונים כמו GEARS OF WARS או BIOSHOCK. בסה"כ ציוד נלווה אין לי צורך, וגם לא במסך. אני רוצה להשאיר את המארז, ואם צריך להחליף ספק או להוסיף קירור, וכמובן להשאיר את הלוח אם והמעבד, השאר לפירוקכם החופשי. תודה רבה לכל העוזרים. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS…

• 19 תגובות
    • 929 צפיות
  22. · סביב 6K כולל מע"מ · המחשב ישמש לעריכה גרפית - photoshop, Illustrator, indesign ועבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו' · כרגע מסך LG – L200CP בעתיד אולי מסך נוסף חדש · שקט ב- 1-8 = 6-7 · לא 3D, לא OC, ללא תוכנות · אזור המרכז הגעתי למפרט הנ"ל. האם יש פה רכיבים שכדאי לשדרג? לדוגמא הספק? או רכיבים שאני יכול לחסוך בהם? תודה רבה [TABLE=align: right] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]1. [/TD] [TD]מארז[/TD] [TD]CM 690 II Advenced - RC-692A-KKN5[/TD] [/TR] [TR] [TD]2. [/TD] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-Z97-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]3. [/TD] [TD]מעבד[/TD] [TD]i7-4790[/TD] [/TR] [TR] [TD]4. [/TD] […

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  23. שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב למדיה סנטר+משחקים, חשוב לי שלמארז תהיה אפשרות של "שליפה חמה" אם קיימת אופציה כזאת במארזי HTPC. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, BF3,CRYSIS,FAR CRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).52" 1080P …

24. שלום לכולם, זקוק לעזרתכם בחוות דעת לגבי המפרט הבא לצורך עבודה משרדית (photoshop, אינטרנט אופיס וכו'...): מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - זמין במלאי ₪831 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100T 35W - TRAY ₪614 לוח אם: [..] ASROCK H61M ₪362 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי ₪255 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪270 עכבר: [..] GENIUS WEBSCROLL + EYE OPTICAL MOUSE - USB+PS2 ₪30 ספק כוח: [..] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי ₪235 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪128 דיסק קשיח: [..…

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  25. התקציב הוא 2000 ש"ח ללא חריגות לצערי. מסך 15.4" שימושי המחשב : הכי בסיסיים - גלשיה באינטרנט, סרטים, יישומי אופיס. נק' חשובות: מסך 15.4" אני מבין שעם תקציב כ"כ נמוך אי אפשר לבקש עולם ומלואו אבל מה שחשוב בעיקר זה שיהייה דיסק קשיח בסביבות 30gb, חיי סוללה סבירים וכמה שאפשר שלא יהייה כבד. חשבתי לקחת יד שנייה ב - 2000 את זה : " DELL INSPIRON 1300 מעבד INTEL CELERON M 1.5ghz זכרון פנימי 504mb , 1.13ghz של ram דיסק קשיח - 40gb צורב dvd צג 15.4 wide כרטיס רשת אלחוטי wireless 802.11 g/b + modem/fax המחשב יד שנייה במצב מעולה, עם תיק נשיאה יוקרתי. על המחשב יש widows xp ." אבל החבר'ה פה אמרו שזה לא שווה ת'מחיר בכלל ושאפשר להביא משהו יותר טוב בסכום הזה... התלהבתי שזה DELL. תודה רב…

• 7 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים