עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. באותו מפרט בדיוק יש הפרש של יותר מאלף שקל (הSTUDIO XPS יותר יקר מSTUDIO רגיל) מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שתי הסדרות אם המפרט הוא אותו דבר בדיוק.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by MOFRA,

דרוש מחשב ב4-5 אלף יעוד: עבודה משרדית,גלישה,סרטים,עבודה בתכן 3 מימדי(לכן חשוב שיהיה זכרון בשפע:4GB לפחות) חשוב מאוד:קל משקל, לא יותר מ14 אינץ(ולא פחות מ11) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  3. היי חברים... אני צריך מחשב נייד בסכום של עד 5.500 שקל. מסך 13.3-14. מודם סלולרי מובנה עדיף. שימושים עיקריים תוכנות שרטוט SOLIDWORKS וכאלה... משחקים שיוכל להפעיל טוב... עדיפות לכאלה עם מקלדת שהכפתורים מופרדים (כמו במקבוק). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. אני עומד לפני קניית מחשב חדש. ואני רואה במוצרי דל, בחלק מהדגמים 5 שנות אחריות עד הבית. נראה לי שעוד לא היה כזה דבר בשוק המחשבים הניידים. זה בהחלט משכנע אותי, כי גם אם אני ארצה להתקדם עוד 3 שנים יהיה לי קל למכור את הטרנטה כי יש לה עוד 2 שנות אחריות יצרן..... אבל יש משהו שאני ממש לא מבין איך יכול להיות שהדגמים היקרים של דל (לטיטיוד, הקו העסקי) הוא רק עם 3 שנים למרות שהוא בנוי מהחמרים הכי חזקים ואיכות בניה וכו', ואילו הVOSTRO שהוא בדרגה אחת מתחתיו, מגיע כל הדגמים עם 5 שנים אחריות? ב. אני נוטה מאד לקנות את VOSTRO 3500 כזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-430m.htm יש למישהו לומר לי דעה בענין? אולי נסיון איתו? שימוש במחשב, אופיס אינטרנט - אבל 17 שעות ביממה…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם, לאחרונה התעניינתי לגבי קניית לפטופ, בדגש על מחשב מן הסדרה הנ"ל שהגיעה לארץ לפני כחצי שנה. להפתעתי, ראיתי כי הסדרה הזו כבר לא נמכרת (פרט לחיסול עודפים) ובמקומה הגיעה סדרה dv6-3000. פרט לכך שהסדרה החדשה עם כרטיס מסך שנחשב טוב יותר, לא ראיתי הבדלים קיצוניים בין הסדרות ומחיר הסדרה החדשה גבוה יותר בכמה מאות שקלים עבור אותו דגם של מעבד ומפרט די דומה (עד כדי כרטיס מסך). יש למישהו מושג מדוע כל כך מהר "נפטרו" מהסדרה הישנה? יש בה איזשהו פגם או חסרון בולט? תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. המלצתי לחבר על שני מפרטים עם הפרש של 1000 ש"ח בניהם בערך. המחשב משמש לגיימינג בינוני, סרטים, אינטרנט ועבודה שגרתית רגילה. כל הציוד ההיקפי שהוספתי הוא ציוד הכרחי. המחשב יושב בחדר נפרד כך שרמת רעש לא ממש רלוונטית. לא צפוי שדרוג עתידי ואין צורך ביכולות OC. שימו לב שריכזתי את ההבדלים בין המפרטים מתחת לשורה של הרכבת המחשב. מפרט ראשון (מחיר נמוך): מסך LG Led 22" E2240T 1:5,000,000 1920x1080 5ms Led, יחידות 1 ₪944 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1933 מקלדת חוטית Microsoft Digital Media Keyboard 3000 USB, יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1502 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Samsung 5…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by edenpk,

יש לי בעיה עם הנטבוק vision a10 התקנתי לו את כל הדרייברים (על וינדוס XP PROFESSIONAL) אבל הWIFI משום מה לא עובד. יש בעיה עם הדרייבר וזה לא מזהה את הWIFI. איך אפשר לעשות שכן יהיה אפשר להתחבר עם הWIFI? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by עמית גלאור,

שלום אנשים אני די חדש פה, יש לי התלבטות לגבי מחשב נייד מסויים.. הצרכים שלי בגדול הם לא מטורפים קצת משחקים כמו פרו אבולושן, COD וכו'.. סרטים מוזיקה.. הדגם שאני מתלבט לגביו הוא :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4850&CatCode=315 משהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי אם שווה לקנות את המחשב הזה? אם הוא חזק ועמיד, ויכול לספק לי מענה לדרישות שלי. אם אפשר עוד שאלה קטנה, הכרטיסים הגרפים של אינטל HD4500 וכו', הם חזקים? לאיזה כרטיס מסך הם מקבילים וכו'.. תודה לכל מי שיעזור!

9. מעבד: Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box מחיר:1495 קירור למעבד: CNPS10X Extreme מחיר:330 (יש לי כבר את הקירור) לוח אם: Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a מחיר:1250 זיכרון: 3x2GB Mushkin XP Black Frostbyte Series Triple Channel מחיר:905 כרטיס מסך: HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר:1920 (יש לי את הכרטיס כבר) דיסק קשיח: Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX מחיר:455 מארז: HAF932 Full Tower Black Case מחיר:605 מחיר כולל:6960 המפרט נבנה ב ksp.co.il/ המפרט ללא ספק. אני ישמח לקבל חוות דעת והצעות לשיפור,והמלצה לספק. המפרט משמש לטיכנות ועיבוד למכונות CNC וגיימינג ,אני מתכוון לבצע OC

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  10. Started by gloteron,

שלום, יש ברשותי את המחשב הנ"ל מלפני 4 שנים, במחשב קיים כרטיס מסך מובנה Geforce 7600 go. היום לפתע הוחשך המסך לחלוטין ולא נדלק יותר. ניסיונות איתחול, הוצאת המטען וכו' לא עזרו ולא ניתן יותר לראות דבר על המסך. פירקתי את המסך לגמרי, בדקתי את כל הכבלים והחיבורים ללוח האם ולמסך וזה לא עזר. חיברתי מסך חיצוני ואז זה כן עבד חלקית: עלייה רגילה של ווינדוס מלווה בפסים שחורים לאורך המסך, וכאשר מגיעים לשולחן העבודה המחשב נתקע. הפעלת לינוקס גורמת לדבר דומה. העלאה במצב בטוח של ווינדוס עובדת בצורה תקינה לחלוטין, ניתן לראות בצורה טובה והמחשב עובד לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל זה לא עזר. לטעמי יש בעיה בכרטיס המסך של המחשב, נשרף או משהו כזה, אשמח אם מישהו יוכל לאשר א…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. אשמח אם תוכלו לעזור אין צורך בציוד היקפי

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  12. דרישות: מסך 10-12' אם יש אפשרות לDVD, אז רצוי שיהיה... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד, שאמור להחליף את המחשב השולחני שלי. אינני משחק משחקי מחשב לרוב, ואינני רואה עצמי כגיימר. ואולם, חשוב לי שיהיה למחשב מעבד חזק ובעל ביצועים מהירים. בנוסף למחשב חזק ואיכותי, אני מצפה ואשמח שיהיה מובנה במחשב: צורב, מצלמת וידאו, אפשרות לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ואם אפשר גם BlueThooth. התקציב שלי גמיש מאוד. אני מגדיר כרגע תקציב של 5000 - 7000 שקל אבל אם יהיו הפתעות שיצטרכו את פריצת מסגרת התקציב אעמוד בהם. תודה מראש לכל העוזרים והממליצים!

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  14. היי, אני מחפש מחשב נייד בגודל של 10" פחות או יותר, במחיר הכי זול שאפשר להשיג, התקציב יכול להמתח עד סביבות ה1100, הצרכים הכי הכי בסיסים שיש, קצת אינטרנט אלחוטי ולא יותר מזה. מצאתי ביד שתיים מחשב Acer Aspire One בגודל 10.1" שנכנס יופי לתקציב, עם מעבד Atom N280 ו1GB RAM, יעשה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. הי, נכנסתי למפרטים המומלצים (אחלה מדריך), ודי התבייתתי על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169&section=293&target=משחקים אין לי צורך בכוננן קשיח, צורב, ציוד הקפי ומסך שיגיעו מהמחשב הישן מנוחתו עדן ואני צריך שהמחשב יורכב בחנות ועכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אני לא מצליח למצוא חנות שמספקת את כל המפרט במחירים הנקובים תמיד חלק מהמפרט יהיה יותר זול אבל הרוב יקר יותר כך שאני לא מגיע למחיר המטרה שאתם ציינתם 2. גם בחנויות שמחזיקות מלאי עצום של מותגים ודגמים לא הצלחתי למצוא חנות שמחזיקה את כל המותגים שציינתם ואני לא רוצה להכנס למסע ניחושים האם המוצר המקביל שהחנות מציעה הוא לא סתם מוצר מדבקה גנרי 3. הם ועד כמה יש הבדל ביצרנים של הכרטיסים? בקיצור אין …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לכל המומחים! לא הייתי הרבה זמן מעודכן. צריך מפרט ללא ציוד הקפי . חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד למשחקים קלים ויעבוד מהר חנות עדיפה סקאיי פיסי הוא זיג זג תודה לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050x1680 אולי אפילו 1080x1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא ידוע * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום... אני רוצה בבקשה סיוע למפרט מחשב עד 3000 ש"ח [ניתן לחרוג ב 200 300 שקל]. המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי. [רק כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, דיסק קשיח, ספק]. אני חשבתי על המפרט הזה... חסר לי פה ספק ודיסק קשיח... אני גם לא יודע אם הציוד חורג מהתקציב או לא. תקנו ושפרו לפי שיקולכם: מעבד: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח אם : P7H55D-M EVO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI זיכרון פנימי : 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 כרטיס מסך : HD 5770 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roman89,

אהלן, בחרתי כאן 2 מפרטים, לדעתי די חזקים. מתלבט בינהם. יעודו של המחשב הוא שימוש ביתי + גיימינג קל. בשניהם אני משדרג את הכרטיס מסך לATI5750 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 אשמך לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by amisu,

המחשב מיועד למשחקים כבדים, סרטים וקצת פוטושופ. שמעתי שצפויה הורדת מחירים למעבדי אינטל.. כך שנראה לי שבכל זאת אחכה טיפה מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 מחיר: ₪720 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 מחיר: ₪791 כרטיס מסך: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1234 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מחיר: ₪115 מארז: LANCOOL PC-K60WB w/o PSU מחיר: ₪476 ספק כוח: ENERMAX MODU87+ 600W : EMG600AWT מחיר: ₪766 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי מחיר: ₪347 מחיר סופי: ₪5476 בקשר לכרטיס מסך.. בטח יוציאו עוד חברות את ה460.. אולי עם קירורים שווים יותר. ככל הנראה הוא יחובר לdell…

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by lidorkalfa,

HP ENVY 17 series Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz Memory: 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive: 640GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card: 1GB ATI Mobility Radeon HD 5850 Graphics [HDMI] Display: 17.3" diagonal HD+ HP BrightView Infinity LED Display (1600 x 900) Primary optical drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support (Slot Load) Personalization: HP TrueVision HD Webcam Networking: Intel Wireless-N Card with Bluetooth Included Software Bundle: Corel® PaintShop Photo Pro X3 +…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר. בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות. אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק. אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע בOC של 3.4 מסך 22 אינצ'. רזול…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום רב, אני עומדים לרכוש מחשב שישמש לעבודה עם קבצי אקסל גדולים (מליוני רשומות בכל קובץ). קבלתי את המפרט הבא ואשמח לתגובות תודה רבה MotherBoard Intel Desktop Board DP55WG (Warrensburg) ATX DDR3 1333 CPU Intel Core Quad i5-750 (2.66Ghz , 8MB Cache)+ CPU Active Cooler Memory 8GB (4x2GB) DDR3 1333 PC3-10666 Kingston CASE MIDI Tower – Hec 6c28 Power Supply 400 Watt Hec 400T Keyboard Microsoft® Keyboard USB Mouse Microsoft® Mouse Optical USB Video Card GeForce GT220 1024MB DDR3 Integrated Disk Controller 6 Sata Channels, 2x eSata, 2x External Sata Channels Via Dicrete Controller. Integrated RAID Support Intel Matrix Storage Technology. Support RAID 0,1,5,10 Integrated LAN Inte…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי שישאר בערך 4300 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17", אולי אשדרג בעתיד ל-22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SC Conviction, AC2, POP Forgotten Sands וכל שאר המשחקים החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים