עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. את המפרט בניתי באתר החנות של ksp. השאלה שלי אם זה מספיק לצרכים של תוכנת cad ? או שזה אפילו אוברקייל האם הייתם משנים משהו אשמח לכל הצעה יעול שדרוג. אם התמונות מפריעות לאשכול אני אערוך ואמחוק אותם. תודה רבה על עזרתכם. [table] [tr] [td]מק"ט[/td] [td][/td][td]מוצר[/td] [td]מחיר יח'[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ מחיר[/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td]19277 [/td][td] [/td][td]צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM [/td][td]122 [/td][td]1 [/td][td]122 [/td][td][/td][/tr] [tr] [td]19771 [/td][td] [/td][td]Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX [/td][td]670 [/td][td]1 [/td][td]670 [/td][td][/td][/tr] [tr] [td]20459 [/td][td] [/td][td]ספק כח Corsair A…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by rank,

זהו נסגרתי על מפרט סופי שאני הולך לקנות שהוא גם שקט גם קריר וגם נראה טוב מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY ₪1539 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪702 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪267 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX570 GV-N570D5-13I-B ₪1996 מארז: [..] SILVERSTONE RAVEN2 SST-RV02B-W BLACK w/o PSU ₪877 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪460 ספק כוח: [..] COOLERMASTER SILENT PRO 700W - MODULAR ₪599 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER V8 ₪281 דיסק קשיח: [..] OCZ VERTEX3 120GB SSD ₪1616 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופ…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  3. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נישא, שהשימוש העיקרי המתוכנן בו יהיה לצרכי תכנות. סביבת התכנות בה אני מתכנן לעבוד היא LINUX, וגם שם בכלים הדורשים משאבים מצומצמים מאד - דוגמת העורך VIM. סביבת המחירים בה אני מתעניין היא עד 5000 ש"ח. ועכשיו לשאלה - בדקתי מספר אפשרויות למחשבים נישאים, ואני עומד כרגע בצומת דרכים, כאשר ההחלטה הנדרשת היא האם להעדיף מחשב חלש יותר (סלרון 1.2) אבל של יצרן ידוע (IBM), או מחשב מהיר יותר (P4, 1.7) של יצרן עלום שם. תוכלו להסתכל על המפרטים כאן: IBM nameless האם ייתכן שמחשב "מתקדם יותר" של יצרן חסר שם, שקרוב לוודאי חסך ככל הניתן בהוצאות על רכיבי המחשב ושליב את הרכיבים הפשוטים והזולים יותר, ייתן ביצועים היורדים מרמת הביצועים של מחשב מיושן יותר, אבל עם "אבא"…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  4. באותו מפרט בדיוק יש הפרש של יותר מאלף שקל (הSTUDIO XPS יותר יקר מSTUDIO רגיל) מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שתי הסדרות אם המפרט הוא אותו דבר בדיוק.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  5. אני מעוניין במחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3475 אני מתכוון לשדרג אותו באופן הבא: - דיסק קשיח 1TB תוספת של 205 ש"ח. - כרטיס מסך (תוספת של 435 ש"ח) הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5104&CatCode=531 - מעבד i3 540 תוספת של 90 ש"ח אני מגיע ל 2905 ש"ח והעלות הזו כוללת גם מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה (טראק בול) שעולה כ 220 ש"ח. מה דעתכם על המפרט ? אני חושב לשדרג גם את הספק, מה כדאי ? מה דעתכם על הלוח אם ? שימושים: 80% סרטים 20% משחקים. לא יהיה OC חשוב שיהיה שקט כמה שניתן (ימוקם בסלון מין הסתם), אבל לא צריך משהוא קיצוני מדי. תודה.

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by AMD-GUY,

שלום לכולם. בת דודה שלי מחפשת מחשב נייד ללימודים. הדרישות הן סוללה חזקה ביותר, 2GB ראם לפחות ודיסק קשיח של לפחות 160 ג'יגה. עד 2500 ש"ח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר עם זה טוב אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשיםםםםםם ושיעבודו חלק ומהר בגרפיקה בינונית עד טובה מאוד (high) תוכנות בקטנה.... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיעוד לבית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך אני שמח לראות שיש במפרט מספיק כסף בשביל מסך טוב בעל רזולוציה full hd עם אין מספיק כסף אפש…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  8. Started by arkins,

מעוניין במפרט מחשב בסיסי וטוב, עיקר העבודה היא בפוטושופ, אופיס ואינטרנט. בנוסף אני חושב להעביר רכיבים טובים מהמחשב הישן לחדש כמו: צורב DVD,זכרון הארדיסק 40G, כונן 1.44, מקלדת+עכבר, מודם.על מנת לחסוך בעלויות האם זה כדאי? אני מצרף לקניה מסך SAMSUNG 932B עפ"י המלצות האתר (לא בתקציב) תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  9. אממ.. אז בניתי מחשב חדש סוף סוף, מה שנשאר זה להיות סגור שלקחתי באמת כל מה שטוב ושאין בעיה טכנית עם המפרט (הספק, צוואר בקבוק, תאימות וכו) זה מחשב להרבה דברים, משחקים מצד אחד, הרצה של 2 מערכות הפעלה או יותר במקביל, ללא OC בינתיים... לא נראה לי שיהיה גם.. כל החלקים מחברות טובות ומומלצות. - 1. המחשב הולך לעבוד עם 2 דיסקים קשיחים שאני קונה, עוד אחד מהמחשב הישן, ואולי עוד אחד שאני אקנה בעתיד- סה"כ 4 דיסקים קשיחים, הספק יעמוד בזה? 2. בקשר לזכורנות, כדאי לקחת 2GB 800Mhz CL4, או שזה לא קריטי ועדיף לקחת 4GB 667 CL5? מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מחיר לפריט - 1,760.00 ¤ לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,134.00 ¤ X4 זכרון G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 מחיר לפריט - 329.00 ¤ X2…

10. טוב, התבקשתי לבנות מפרט מחשב ב 6000 ש"ח (+/-), הכולל ציוד הקפי - עכבר ומקלדת אופטי אלחוטי, רמקולים ו LCD. מכיוון שהמערכת מיועדת בעיקר למשחקים, ולדעתי המשחק העיקרי שישוחק הוא FIFA. לא הצלחתי לצמצם והגעתי ל 6545, לא כולל מערכת הפעלה (לדעתי זה מקרה שצריך לקנות...) אנא חוו דעתכם, היכן אוכל לקצץ,להוסיף או לשנות. בעיקר חשובה לי הדעה על מסך ה LCD. ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 240 1 240 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units T…

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא. אבל כמה מאיות רק אם זה שווה/כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ומשחקים (קלים עד בינוניים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה (גרפיקה, פוטושופט, עריכת וידאו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר, אן.בי.איי 2012, פיפ"א 2012 ודברים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סמסונג 22 אינץ' (1920*120…

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  12. צריך עזרה בבחירת מחשב לדיגיי מה הדברים החשובים שחייבים להיות ואביזרים נילווים תודה

13. Started by RDS,

שלום, תראו אני צריך לפטופ לשימושי סטונדט בגדול... שימושים עיקריים יהיו OFFICE אינטרנט וכדו'.. כדאי שיוכל להריץ סרטים בלי בעיה (גם HD)... כמובן לא מדובר במחשב למשחקים, אם כי אם הוא יריץ איזה משחקים קלילים, מה רע... בעיקרון הרעיון הוא לקנות את המחשב בארהב, כך שהתקציב הוא 600 דולר עם חריגה קלה ל700$ במקרה הצורך, למרות שלא נראה לי יש צורך בסכום כזה לצרכים אלה... כמו כן, אם יש אפשרות ללפטופ עם אחריות בינלאומית היה נחמד, למרות שלא חייב.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  14. שלום המפרט שלי הולך כך CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) 3D Accelerator Intel GMA 3100 ספק כוח golden tiger 450w מה אני צריך לשדרג כדי לראות סרטים ברזולוציה גבוהה ? תודה

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש דרך מהירה להעביר קבצים מהנייח שלי לנייד. בנייד (thinkpad T410i ) יש פורט של eSata , השאלה היא איך אני יכול להתחבר איתו לנייח? ראיתי שיש כבל שהוא esata זכר ל sata זכר , השאלה היא איך אני מחבר ולאיפה אני מחבר.... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שקל, עדיף ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ועריכה גרפית קלה בתוכנות כגון פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה רעש סביר. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב נייד עם מסך גדול ככל הניתן וצבע…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לדעת האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בספק הכח הנוכחי שלי: ThermalTake ToughPower 600W PFC PSU 24pin (W0103) ובמארז: CoolerMaster CM 690 Black ATX Case שניהם בני כ-4.5 שנים (תחילת אוקטובר 2008). במארז יש צורך להחליף את רוב/כל המאווררים. האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בהנ"ל עבור המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137602&section=293&target=משחקים תודה!

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  18. אני לא סגור עדיין אם זה המקום לשאול את זה. אני מחפש פתרון שיתן לי מענה בקשר לקירור זכרונות RAM לכרטיס מסך שלי (הקירור מכסה את המעבד בלבד). הזכרונות בו נוטים להתחמם בצורה דיי קיצונית לטעמי, חשבתי על משהו בסגנון הזה שיוכל להיצמד אליהם עם דבק טרמי (זה דיי קריטי שיהיה דבק כזה מובנה על הזכרונות מן הסתם) אבל הבעיה שלי היא שזה צריך להיות נמוך יחסית (לא יותר מ1.2 ס"מ, אבל עדיף שלא יגיע ל1 ס"מ אפילו) בגלל שיש לי כרטיס הרחבה נוסף שיושב מעליו. הייתי מעוניין לדעת איפה אני יכול להשיג רכיבים דומים לזה באיזון הצפון. בנוסף, אני מעוניין ברכיב דומה אך מעט יותר גדול (אם אפשר בגובה גם דיי דומה) בקוטר של 2 על 2 ס"מ (זה בסדר אם זה יהיה בסנטימטר אחד יותר גדול מזה) בשביל רכיב שנמצא בתוך קופסת אנ…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by ornadotans,

אמנם לא הכי קשור לפורום, אבל בכל זאת אני מנסה לתקן טעות טיפשית שעשיתי. הבאתי מארה"ב מעבד מעבד חדש עבור לוח שנמצא ברשותי ללא שימוש. לא השקעתי בבדיקה מוקדמת וכמובן שיצא שהסוקט לא מתאים. לכן אני מעוניין למכור את המעבד במחיר שנקנה. מי שמעוניין במעבד I5-4570S חדש לחלוטין בקופסא סגורה יכול להיכנס. דותן

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  20. אני הולך לקנות את המחשב הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220125 שווה את המחיר? ומישהו יודע האם ייצא דרייבר לכרטיס הזה בעתיד שיתמוך בDIRECTX 10?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  21. כולל: צורב דיוידי ומינימום 80 ג'יגה הארד דיסק. לא כולל: מסך וציוד היקפי. תודה רבה לכולם, דביר

• 15 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by AloNs01,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להמנע מחריגה למרות שאני בעצמי חרגתי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה (בלי קשר לתקציב) את המסך Dell U2312HM (הוא המומלץ נכון?) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  23. כאמור, לעיבוד 2D בלבד. מעדיף כרטיס מסך של nvidia. חוצמזה הדרישה היחידה היא שני הארדיסקים של לפחות 1 טרה כול אחד ל-RAID1. מתוכנן OC קל בלבד. בתודה מראש, עריכה: בניתי משהו, הערות\הארות יתקבלו בברכה (: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - BOX 1,489 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EX58A-UD3R (X58) i7 Nehalem - ATX 1,169 ש"ח 1 OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 980 ש"ח 1 PNY GeForce GT 220 1024MB DDR2 - Retail 360 ש"ח 2 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 850 ש"ח 1 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case 295 ש"ח 1 Enermax PRO82+ Series (EPR425AWT) 425W PSU 460 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 5,603 ש"ח

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by Ori Damari,

אהלן, מחפש מחשב נייד למטרות של גלישה ועבודה, סרטים, ולא משהו מיוחד. התקציב הוא עד 5000~ אבל זה לא אומר שחייב לנצל הכל אלו הדרישות שלי : * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך- 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט אולי מסך מגע * רזולוציית המסך - עדיפות ל FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אולי מקלדת מוארת * משקל רצוי - לא קריטי, אבל לא להגזים * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא קריטי, ברור שעדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- VGA|RGB| HDMI * Bluetooth - שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם תמצאו 256GB SSD מעולה, אם לא נצטרך לקנות בנוסף מעבד עדיף I7, אפשר גם I5 8 GB ומעלה RAM : * כונן אופטי אופציונלי * האם ד…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by eey,

קיבלתי מפרט מחשב מKSP האם שווה לי לקחת? אני מחפש מחשב לעבודה משרדית שיחזיק להרבה זמן ושיהיה שקט. ההצעה שקיבלתי היא ב-2335 ש"ח. האם ההצעה שקיבלתי שווה מבחינת המחיר? ומה כדאי לי לשדרג כדי לקבל מחשב שקט יותר? תודה! אינטל מעבד Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray אינטל מעבד Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler למעבד מאוורר אם לוח Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI אינטל למעבדי אם לוחות למחשב זיכרון G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 זכרונות On Board Intel HD Graphics 4…

• 4 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.