עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GoldFish,

שלום חבר'ה. התקלקל לי המחשב לפני למעלה מחודשיים. אני צריך לקנות מחשב חדש, ולעשות זאת, לפני שאשתי מורידה לי נבוט בראש, על כך שאני מושך את הקניה יותר מדי זמן. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC7200_lg&cfm=A37875BB או לקבל הצעה למפרט (אשמח לאחד מבוסס אינטל ואחד מבוסס AMD). תשובות לשאלות: מה התקציב? 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( משחקי אסטרטגיה ישנים, אני חושב שכרטיס מסך טוב, שמובנה על לוח האם יכול להתאים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. (למרות שהמחשב בקישור למעלה כולל מסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלש…

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by alzi,

שלום אני חייב עזרה לגבי מחשב נייד . בהשקעה של 6000 ש"ח אני לא מכור למשחקים . ללימודים,עבודה ,קצת גרפיקה. מה מומלץ מבין החברות : טושיבה,יבמ(לונבו),DELL או HP(מסקרן אותי הניידים שלהם אם מעבדי AMD) האם הם טובים כמו בנייחים ? אשמח לקבל גם דגמים. ממש תודה alzi

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  3. חבר שלי היום ביקש שאני אביא לו מפרט למחשב. המחשב לא בשביל משחקים, לא מתוכנן ל-OC... בעיקר לעבודות אינטרנט, צריבות, הורדות ובעיקר ביקש שהמחשב לא יתקע כל שנייה... הוא גם ביקש שיכלול מסך LCD וציוד היקפי כולל מקלדת ועכבר רמקולים וכו'... והכל ב-5,000 ש"ח, זה אפשרי? תודה!

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  4. אשמח לקבל המלצות.

5. Started by l_roi,

שלום לכולם אשמח לקבל תגובות על הנייד lg e310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2840&CatCode=315 הנייד לצרכי גלישה,מסמכים ו visual studio בעיקר אשמח לקבל חוות דעת מכל מי שמכיר את הדגם הייתי רוצה לדעת על ביצועים (בהתאם למה שציינתי) , זמן סוללה , והכי חשוב עד כמה הוא שקט זה הפרט הכי קריטי עבורי אם למישהו יש המלצות לנייד טוב יותר באותו מחיר ( שעונה על דרישת השקט) שיציע בכיף תודה רועי

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  6. ב"ה שלום אני מתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב מדעי המחשב במכון לב. לצורך הלימודים אני צריך מחשב נייד הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לבחור איזה. דרישות מיוחדות: תקציב: 600-750$ או 3000 ש"ח [יש לי אפשרות לקנות באמאזון ולשלוח לארץ] מחשב קל שיהיה נח לנשיאה. מסך גדול [לא יודע להגדיר באינצ'ים - זה מחשב ראשון שאני קונה] אורך חיי בטרייה גדול מחשב אמין שיחזיק לכמה שיותר זמ. תודה מראש.ן

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by penny1,

שלום לכולם, אני מסיים שנתיים התחייבות ב 012 ובוחן אופציות לעבור לספק אחר כרגע אני שוקל לעבור לאורנג' בעקבות המבצע על המחשב נייד. אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה הרבה זמן, כיום יש לי דינוזאור בשם IBM THINKPAD T43 שהאמת אם רק הייתי מוסיף לו עוד קצת זיכרון יש מצב שהוא ימשיך לספק אותי (רק 512MB כרגע!) אני בעיקר משתמש במחשב לצורכי עבודה סטטיסטית ואופיס למרות שהייתי רוצה שהמחשב יוכל להפעיל ברמה מסויימת קצת משחקים (יותר מתחוכמים מסוליטר..) וגם כמובן לראות סרטים עוד נושא חשוב שהמחשב יהיה במשקל סביר ולכן אני מוכן לרדת קצת בגודל המסך מתוך המבצע של אורנג המחשב ששמתי עליו עין הוא ה HP DV3 2090EJ(מסך 13.3, מעבד T6400 3GB זיכרון, 250GB הארדיסק, כרטיס מסך NIVIDA ועוד) לפי המבצע שלהם הנייד…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  9. Started by WarNet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by cyberX,

מחשב בן 4 CPU : E8400 + ARTIC COOLING 7 FREEZER PRO GPU : GIGABYTE 8800GT 700/920/1840 + ZALMAN COOLING M/B : GA-EP35-DS3 MEMORY : Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 PSU : CORSAIR VX550W 41A H/D : Western Digital 320Gb 16MB AAKS Western Digital 500Gb 16MB AAKS

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב המיועד לחישובים מתמטיים מאסיביים בתקציב של כ-4,000 ש"ח בלי מסך. המחשב ישמש לעבודה בסביבות הפיתוח של Visual Studio .NET ויריץ אפליקציות שפותחו האמורות לבצע כמויות גדולות של חישובים מסביב לשעון. אם אפשר להתייחס גם לזיכרון (2 יחידות או אחת בלבד) ולמהירויות ה-FSB של הרכיבים. כמו כן - האם יש חשיבות למערכת הפעלה 64Bit מול 32Bit? לא מיועד למשחקים ולמולטימדיה וגם לא לשמש כשרת כלשהוא - עיבוד מידע נטו. ירכשו 5 מחשבים כאלו לעיבוד מקבילי. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  12. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, כבר בתחילת השבוע. התקציב, כמו שמופיע בנדון הינו כ- 5000 ש"ח, ניתן לשחק אבל לא יותר מידי. עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. רזולוציה עיקרית: 1024X768 לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... אודה לכל העזרה!! הכנתי כמה נתונים שלדעתי חשובים במפרט, ניתן לראות כאן: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  13. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2540588 מה זה רכיבים מחודשים? מזוייפים? איך הגיעו למחיר הזה אבקשכם להביע דעה. תנקס

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by guyk,

שלום, יש לי מחשב נייד- Dell XPS M1330, ובזמן האחרון החלו לצוץ אצלו הרבה בעיות עם הטענת הסוללה. קודם כל, המחשב אינו קולט כמעט תמיד את המטען, ולוקח זמן עד שאני מצליח למצוא את המגע הנכון בו הוא מתחבר למטען. בנוסף, המחשב אינו מזהה יותר את המטען, ואינו מסכים עקב זאת להטעין את הסוללה, אלא עובד על המתח הישיר של המטען בלבד. בעקבות זאת המחשב גם עובד לאט יותר. טכנאי שבמקרה ראה את המחשב הציע להחליף את המחבר של המטען בחדש, רק אין לי מושג היכן אפשר למצוא אחד כזה. (שחכתי להזכיר כי המחשב כבר אינו מצוי בתחום האחריות, לכן אין ממש טעם ללכת למעבדת היבואן). מה אתם מציעים לעשות? והאם אתם מכירים איזו חנות שמוכרת חלפים כאלה למטען באזור תל-אביב/ השרון?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב נטבוק, אך יש לי די הרבה שאלות בנושא ואשמח לעזרה. קודם כל, כרגע אני בעליו של ארכוס 605 והוא מבחינתי סוג של מחשב נייד, אמנם אין ממשק ווינדוס או עכבר, אך יש מסך מגע, אינטרנט, מוזיקה סרטים ועוד. 1. האם מחשב נטבוק יכול להיות תחליף בטיול לנגן כמו הארכוס מבחינת ניגון סרטים ומוזיקה? 2. האם קיים מחשב נטבוק עם צורב מובנה? 3. מה גודל ההארד דיסק המירבי שניתן למצוא במחשב נטבוק? 4. האם למחשב נטבוק יש יציאה לטלוייזיה? 5. האם מחשב נטבוק יכול להריץ תוכנות של ADOBE כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אידיז'יין? 6. האם מערכת הפעלה של לינוקס תרוץ יותר טוב על מחשב כזה? ואם כן, האם תיהיה לי אפשרות להריץ על לינוקס תוכנות של ADOBE לדגומא? 7. האם מחשב נטבוק מריץ סרטי HD חלק? …

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by askme,

נכון, זה לא לכל אחד, אבל.... בחמש אלף דולר תקבלו מחשב עם קסאון 8 ליבות, 128 גיגה ראם וכרטיס רדיאון vega לקינוח. בטח יהיו פרטים גם כאן באתר.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by stav_ser,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 2000 ש"ח (קיים כבר כרטיס מסך -GTX560 Ti) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך אז כדי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג מזדמן, תכנות תדיר (python,c,matlab) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, starcraf3, far cry, MGS 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  18. זה מה שהצלחתי לבנות איני בטוח לגבי החלקים אם הם 100% תואמים אז אנא תקנו אותי אם טעיתי בבקשה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO 1520 1 1520 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470 1 470 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 280 1 280 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X700 512MB TV, DVI, DDR II, PCI-E 930 1 930 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465 1 465 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52x32x52 kit 135 1 135 מארזים? Price Units Total Gsmart ET-3-3 Green, Transparent Door 280 1 280 מסכים? MAG Price…

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by Shlompy,

שלום אנשים. הצלחתי להחיות בחזרה את ה DV6000 של HP (אחרי חימום של הצ'יפסט של NVIDIA עם מצית), אבל מאחר ולא חשבתי שאני אחיה אותו אי פעם, לקחתי את הדיסק הקשיח שלו לעשיתי אותו חיצוני, ואיןכשהו העריסה והמתאם הלכו לפח. מצאתי רק באתר אחד באינטרנט בארץ ב LAPTOPEXPERTS, גנבים רוצים בערך 140 שקל רק על העריסה, אין להם אפילו את המתאם. באיביי יש ב 4$ אבל אני מעדיף שלא להזמין מחו"ל. מישהו מכיר מקום בירושלים שמוכר חלקי חילוף למחשבים ניידים של HP?? אפילו יד 2 אם למישהו יש במקרה.. (במחירים שפויים כמובן) מצורפת תמונה של שני החלקים שחסרים לי. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  20. האחד- Sony Vaio VGN-CS11S Intel® Core2 Duo Processor P8400 ● Supports Enhanced Intel SpeedStep® Technology ● 2.26GHz 4GB - DDR2 SDRAM (2x2048MB) ● 800MHz ● Max. Memory (MB) 4096 X-black LCD ● 14.1'' ● 1280 x 800 NVIDIA® GeForce® 9300M GS GPU Serial ATA 320GB ● 5400 מפרט מלא תמונות וכו'- http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=139&salenum= המחיר: 6299. השני- LG R410 Intel® Core2 Duo Processor P8600, 6MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) 14.1" WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology NVIDIA® GeForce® 9300M GS 250GB (SATA) 5400rpm SATA DVD Super Multi Dual Layer מפרט מלא תמונות וכו'- http://www.netshops.co.il/prod…

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by g_a12,

אני קניתי אני ממליץ לכם מי שרוצה שיקנה גם זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  22. הייתי מעוניין גם לדעת מה אתם אומרים לדבי המחשבים האלה (בשביל ההשוואה לקחתי פשוט מחשבים במחירים הכי נמוך, גבוה ובינוני) Lenovo G585 M839JIV 1500 NIS Toshiba Satellite C850D-119 2000 NIS Fujitsu LifeBook AH532-M55A5IL 2500 NIS חוץ מזה הייתי רוצה לקבל הצעות לקניית מחשב בלי שום קשר למפרטים הקודמים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? סרטים באיכות 720P לפחות. אין צורך במשחקים. גלישה ברשת (פייסבוק וכו') ודברים בסיסיים, כמו צפייה בתמונות, עבודה בתוכנות בסיסיות כמו וורד, פאוורפואינט וכו'... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך יחסית גדול, לפחות 15…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by AndreyH,

שלום, בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני רוצה לקבל את דעתכם בנוגע למפרט. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג למשחקים כמו GTA IV, GTA V, BF 3. מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata/USB 3.0 זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL ספק כוח - Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black סה''כ עלות המחשב - 3449 ש''ח . מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?…

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל , חשבתי על משהו בסגנון של p4 1700mhz 256ddr gf4 mx הוא לא משחק במשחקים כבדים בכלל... הוא צריך משחקים ברמה פשוטה , אבל עדין , מעבד "חזק" כדי שיפעל לו כמו שצריך בשנה הקרובה.. אפשר לגלוש מהתקציב ב200-250 שקל גג. תודה.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  25. תודה אתה יודע בלי ציוד הקפי חוץ מכוננים בסיסים וזהו תודה בכל מקרה

• 4 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.