ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
לוח אם לפנטיום 4 INTEL CHIPSET INTEL 915P Socket 775 Dual 400. *תוספת ללוח MSI או ASUS- 90 ש"ח מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 1MB cache דיסק קשיח 80GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE 512MB 400MHZ DUAL DDR PCI EXPRESS ATI X300SE 128MB 17" MAG צורב כרטיס קול 8 ערוצים בלוח MSI 6 ערוצים בלוח אינטל רמקולים רגילים.. כרטיס רשת 10/100 3200 תקציב עד 4000
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שזורם לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח אפליקציות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל ההכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 X ס192 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן ( …
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
היי אנשים! אני מתכוון לקנות חלקים ולבנות ולהתקין מחשב לבד (זה הנסיון הראשון שלי) המחשב בעיקר לעבודת אודיו. אני די סגור לגבי המפרט (רק אם תשימו לב למשהו חשוד אשמח אם תגידו) והשאלה העיקרית שלי כרגע זה איפה אני קונה. אני מוגבל בתקציב לכן אני חייב שזה יהיה יחסית זול אבל גם קניה בטוחה. אומרים שאפשר לקנות ישירות מיבואן אבל איך עושים את זה? למשל מחיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא את היבואן של אינטל. ואם אני כן אצטרך לקנות מחנות, אני קצת חושד לגבי חנויות זולות כמו אייבורי. יש נסיון חיובי איתם (מדובר על חלקים בלבד)? השאלה זה למה כל כך זול אצלהם? בגלל שהם קונים כמויות או בגלל שאולי לא הכל כל כך "נקי" שם? קיצור אני אשמח אם תמליצו איפה כדאי לקנות את הדברים הבאים ( אני מפרט רק את ה…
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, ושאר הדברים הרגילים. הדרישה לנייד עם מסך לא גדול במיוחד. אפשרות ל-ASUS בא בחשבון. המחשב מיועד לאחותי.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב =] יש לי תקציב של עד 3000 או קצת יותר שקל ללוח אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך (מארז , הארדיסק וכול.. יש ) Gigabyte GA965PDS3 Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Kingston DDR2 1024mb 667mhz cl5 Leadtek Nvidia GeForce PX7600GT 256MB המפרט הזה יחסית למחיר(3100 שקל) ובכלל בסדר ? שיפורים \ שינויים \ הצעות יתקבלו בברכה תודה רבה וסופש רגוע !
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב לצרכי גרפיקה בעיקר תוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ,פלאש, ,אופציה בעתיד לעריכת וידאו ואפטר אפקט וכמובן אופיס. כמו כן אשמח לדעות לגבי נייד או נייח תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
עובד עפ"ר על תכונות גרפיות רבות במקביל, ובנוסף צריך להריץ מק על העמדה. אופציה אחת שהועלתה: DELL PRESICION T1700 MT/INTEL E3-1240/500GB SATA/16GB/2GB NVIDIA QUADRO K2000/RW/F-D/3YOS כשכמובן היתרון הוא ביציבות ובאחריות (3 שנים) שמעניק לך מחשב מותג. אשמח כמובן לשמוע על אלטרנטיבות בסביבות ה-5K.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/uckjs9gv תנו לי חוות דעת בבקשה תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך מפרט חדש אני רק מבקש חוות דעת על זה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ועריכת וידאו חובבנית+ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות ג…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הי חברה אז ככה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, התקציב - עד סביבות 1200 ש"ח (אני מניח שאפשר לחרוג ב100-200 ש"ח) ואת האמת שאין לי מושג מאיפה להתחיל, והיות שיש פה אנשים מבינים, קיוויתי שאוכל לקבל פה עזרה השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט+מסנג'ר+תוכנת טלויזיה (דרך כרטיס טלויזיה) שפתוחה 24\7 (כלומר המחשב משמש גם כטלויזיה כל הזמן שהוא פתוח), משחקים אני לא משחק במחשב, בשביל זה יש PS3 אין צורך בשום ציוד היקפי, מדובר על מפרט נטו. אפשר לומר שהשקט של המפרט חשוב, אבל אם זה בא על חשבון ביצועים, אפשר לוותר על זה. אם אני מסתדר עם הטרקטור הנוכחי, אני אסתדר עם כל דבר... OC לא מתוכנן, ולגבי מערכת הפעלה - אין צורך. חנות ספציפית - לא ממש משנה לי, מה שיהיה הזול ביותר יילך תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר על ההבדל בין מסך ultrasharp המגיע עם e1505 לבין truelife . תודה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בחיפושים כבר תקופה אחר מחשב נייד ואני מכיר בעיקר את הדגמים של ASUS, המטרה שלי להשתמש במחשב לצורכי עבודה בעיקר אך גם לראות סרטים. אפשר לחרוג מעט מהתקציב כלפי מעלה... הדרישות : 1. קליטה מעולה של אינטרנט מחוץ לבית (אני יודע שלמחשבים של ASUS הקליטה הכי טובה, אבל אולי משהו יכול לחדש לי משהו) 2. יציאת HDMI 3. פלאש 1080P 4.רצוי WIN 7 6. קל (עד 1.5K) 7. זמן סוללה בשימוש אינטנסיבי, 4-5 שעות ומעלה 8. 13.6" ומטה
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מחשב חדש, אך מכיוון שההורים שלי גרושים אני צריך שני מחשבים. תקציב לשני מחשבים שולחניים לצרכי הוא בערך 10K-11K. חשבתי אולי להקל עליהם ע"י כך שהם ישלבו עלויות ויקנו לי ביחד לפטופ למשחקים שיעלה יותר מכל מחשב בנפרד אבל פחות משניהם. ברור שלמעשה אני קונה חצי בכפול, אבל מבחינתם הם משלמים פחות. יש הצעות למחשבים שאפשר לקנות בארץ? אני מקווה להשאיר את התקציב באזור ה 9K כי אז זה באמת עולה לכל אחד פחות. איפה יותר זול? פה או בחול? בבקשה תגידו לי אם מה שאני מציע לא הגיוני. האם אפשר להחליף ביצועים של מחשב שולחני שעולה 5000 ש"ח בביצועים של לפטופ שעולה 9000 ש"ח? -ליאב
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מפרט לבן דוד שלי. זה מה שהצלחתי ללקט מהסקירה השבוע בפורום. יש צורך בלוח עם FIREWIRE. יש אלטרנטיבה? כ.מסך מובנה, USB 3.0 ? זו ההתלבטות היחידה שלי, איך שאני רואה את המפרט... דרישות משחק - מעט מאד ואם יהיה צורך בגרפיקה כרטיס מסך ייעודי יירכש בהמשך, כך שכרגע המובנה צריך להספיק. (הוא משחק MapleStory : ובלי תלת מימד כרגע). שימוש בסיסי בפוטושופ שגם המחשב הנוכחי מספיק אך יש צורך באחד נוסף בבית. המחשבה הייתה אופק מחשב מירבי לכן בחרתי במעבד יקר יותר, לא יהיה OC. ספק+מארז שקטים ועם אוורור מספק לאורך זמן (המחשב הנוכחי הוא עם מארז 6A19, ויועבר לאחותו). אין צורך בציוד היקפי, בהמשך ירכש מסך חדש 20" בסיסי. זה מה שהצלחתי לבנות: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad …
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחותי בתקציב של 2500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודת משרדיות * גודל המסך? 13.3/14 אינץ' * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? בגלל שהיא תסתובב איתו, עדיף כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 320 ג'יגה. אם יש אופציה לSSD(מה שאני פחות מאמין בשל התקציב) אז עדיף. * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חשוב שתהיה אמינה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - כעקרון, מחשב נייד נטו לאופיס ועבודה "רגילה". חשוב שיהיה אמין ו…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, הרצת תוכנות לעיתים (MATLAB), אופיס וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 15.6, אבל אם התקציב\המשקל לא מאפשר אז פחות. מאט * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? פחות מ-2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סביב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? מניח שלא (לא יודע מה זה) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אהלן חברים, ראשית יש לכם פורום מעולה בעבר היה לי יוזר פעיל הרבה שנים פה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.0k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ 500 ש"ח מקסימום חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מאומצת + HTPC סביר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בדפדפן וריבוי משימות (לא תוכנה ספציפית) - לא גיימר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע מחובר 23 אינץ' ב 1080p אבל צריך להישא…
-
רציתי לקבל הערכה פחות או יותר מדויקת בנוגע למפרט שמצוי בחתימה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
זקוקים למחשב משרדי לשימוש של תוכנות קלות (בעיקר אופיס וגלישה) עם תוכנת גיבוי נתונים . שני מפרטי המחשב המומלצים מתאימים לנו מבחינת הדרישות אך מעודכנים ל-9.2013 . האם המפרטים עדיין רלוונטיים או יש לשנות חלק מהמפרט ? האם המחירים עדיין רלוונטים או היתה ירידה במחירים? תודה על כל התייחסות. רחלי .
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, לאחרונה החלטתי שהגיע זמנו של המחשב הנוכחי שלי ואני מחפש להתקדם למערכת הבאה. מעבר לשדרוגים קלים (הרחבת זכרון או החלפת דיסק קשיח..), אני מחליף מחשב פעם ב4-5 שנים. המערכת הנוכחית שלי היא P5Q Deluxe, Core2Quad Q9550, 2x2GB DDR2 1066, Radeon 4870x2. המערכת עובדת תקין, אבל כבר לא מריצה הכל ונחנקת הרבה.. אני גיימר - אבל לא מההכי כבדים, ומשתמש במחשב לדברים נוספים כגון גרפיקה, מעט וירטואליזציה ויש לי נטייה לפתוח בממוצע 50 טאבים במקביל. זו המערכת שחשבתי עליה - תנו דעתכם בבקשה: לוח אם: Asus Sabertooth X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E 1670 ש"ח זכרונות: Corsair 4x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 1000 ש"ח מעבד: Intel Core i7 482…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB PCI Express מעבד- ??AMD Athlon 64 3500 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם- DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard זיכרון- Samsung 1024MB DDR 400MHz PC3200 X2 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD מארז - HEC COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W+ספק HEC 400WATT ATX 2 יש לי כמה התלבטויות: האם כדאי לקחת לקחת את הלוח של ASUS הA8N-SLI או את ASUS A8NE? לגבי המארז+ספק,הבנתי שהוא לא הכי טוב שיש אבל הוא כן יספיק לי לסחוב את כל המערכת ,זה נכון ? ולכמה זמן תספיק לי כל המערכת הזאת למשחקים? ושוב תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 call of duty modern warfre 3 dead island Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (עכשיו 1400*1050, בעתיד 1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה להחליף את המחשב שלה ומטעמי מקום בלבד רוצה מחשב נייד(משקל, סוללה וכל שאר הפרמטרים של הניידות לא מעניינים כלל). השימושים הם גלישה ועבודה משרדית בלבד. דרישות שונות אחרות הן כדלקמן : חברה בעלת נותני שירות איכותיים במקרה הצורך, אחריות ארוכה ככל הניתן, מעבד ix ולא celeron אם ניתן ומסך איכותי ככל הניתן במגבלות התקציב. ישנה אפשרות לחריגה של כ500 ש"ח אם יש מחשב בעל מסך משמעותית יותר טוב או אם קיימת קפיצה טכנולוגית משמעותית(דור חדש של מעבדים וכדומה).
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתבנו לי מפרט של מחשב ב3,000 , לדוד שלי, שיכלול כמובן מינימום מעבד כפול ליבה, מהסדרה החדשה של אינטל, Core 2 Duo , סדרה E6300 ומעלה , (לא כמו שניסו לדחוף לו P D 2.8GHZ), ואם יהיה אפשר אז לדחוף 2 ג'יגה ראם. אם לא, אז 1GB גם יהיה טוב. אבל אני מעדיף 2 אם אפשר. כרטיס מסך סביר.. (GT7600 בערך +-) שיכול להריץ כל משחק היום על הגדרות בנינויות כאלה .. (אם לא יהיה אפשר להכניס בתקציב, אז משהו פחות חזק.. אבל שיכלול VGA וDVI ואס ווידיאו). מקלדת סטנדרטית .. מארז סטנדרטי שנראה טוב ספק כוח לא ג'ינרי וזהו אני חושב. *המחשב לא מיועד לאוברקלוק בכלל, אז לא צריך להשים איזה לוח שטוב לאוברקלוק * המחשב מיועד לשימושים כללים, כמו עריכת ווידאו בסיסית בפריימר, מדי פעם משחקים, אינטרנט, גל…
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי לכולם אשמח אם תוכלו לייעץ לי בבחירת מחשב נייד חדש הצרכים העיקריים שלי במחשב : עבודה במספר תוכנות אופיס במקביל גלישה באינטרנט (סרטים,סדרות, מס' אתרים במקביל באופן חלק ככל שניתן ) משחקים בסגנון סימס 4 וכו' תקציב : עד 4000 ש''ח , עדיפות לקניה מרשתות עם פריסה ארצית . לא בוער לי לקנות את המחשב במיידיות , ישנה אפשרות לנסוע לאילת בעוד כחודש כך שאם תעלה אופציה לקניה משם זה יהיה נחמד חשוב לי שזה יהיה מחשב לטווח די ארוך , שידרוגים וחידושים לא ממש קורצים ליכולות הכלכליות שלי תודה לכולם מראש !
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות : 1. הבנתי שיש מחשבים ניידים שמגיעים עם מערכות הפעלה שלא ניתן פשוט לפרמט את המחשב ולהתקין איזה מערת הפעלה שאני מעוניין . השאלה היא אייך אני יודע איזה ניידים כן אפשר לפרמט ואיזה חייבים ללכת למעבדה שיסדרו את זה ??? 2. הבנתי שכאשר עובדים עם מחשב נייד שמחובר לחשמל צריך לנתק את הסוללה, למה ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-