עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מטרת המחשב - גרפיקה (מאיה, פוטושופ וג') בגלל זה היה חשוב לי לשים גיגה זכרון ראם (PDP בגלל שטוענים שהם נותנים תוצאות ביחס למחיר) אם זו טעות כולי אוזן.... מעבד שמעתי שעם פרסקוט אפשר להכין חביתה (חום) וAMD 64 כרגע לא יאיץ אפילו את פקמן אנא הסדירו את הבילבול ... משחקים ( לא גיימר רציני אבל עדיין בנאדם\ישראלי ) . אני בטוח שחלקכם משתגעים מהעובדה שלקחתי את את המארז היקר הזה ( אהבה ממבט ראשון- כנראה לא בחירה מוצדקת) ומתים להעיף אותו בשביל להרים את רמת כרטיס המסך אז אם יש לכם מארז אחר (יפה ואיכותי) דברו (רק לא קומפיוקס לא יכול לסבול אותם.) וקשרו לינק לתמונה. בכלל מה איכות הכרטיס שבחרתי ביחס ל X800 או ל9800 (מזכיר אין לי מושג) ?? לוח אם אין לי חצי מושג ראיתי שיש לו פיצרים כמ…

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by Classic notion,

שלום, לאחרונה רכשתי N550JV CN191H בהמלצה של chevy. אחלה מחשב רק שיש לי בעיה אחת, אני חושב שמשהו דפוק בדיסק הקשיח ואני תוהה איך אפשר לאבחן אותו כדי לקבוע אם קיימת או לא קיימת בעיה. אם אני מוריד מ utorrent במהירות גבוהה (מגה ומשהו לשניה), אני שם לב לתקיעות קצרות שחוזרות על עצמן כל כמה שניות. כשאני אומר תקיעות אני מתכוון גם תקיעות קטנות במוזיקה, הסמן של העכבר נתקע בקטנה, בזמן שאני כותב את הדיון הזה האותיות מדי פעם לא נכתבות ברגע הלחיצה. כאילו הדיסק שם את כל המערכת בבלוק בגלל שמשום מה קשה לו. אם אני מסתכל ב task manager (של ווינדוס 8) אני רואה שהעומס על הדיסק) כל הזמן עולה ויורד, בממוצע נמצא על 60 ונע בין 30 לממש 98 99 (אחוזים) (כשאני מוריד במהירות גבוהה מיוטורנט. עכשיו כשה…

3. שלום , דוד שלי מעוניין לקנות מחשב ב-10K ללא מסך , בעיקר למשחקים . לפני שנתחיל לבנות את המפרט יש לנו מס' שאלות - 1. האם עדיף 2XGeForce6800GT SLI או כרטיס אחד של 7800GTX ? 2. מה יותר חזק Radeon X850 XT Platinum או Geforce 7800GTX ? 3. האם כדאי לקחת כפול ליבה ? 4. עדיף להתבסס על AMD או על INTEL ? 5. בקשר לסאונד - דוד שלי מעוניין ב-5.1 הוא ישקיע ברמקולים איכותיים והוא חושב לקחת Audigy 2 , האם כדאי לחכות ל-Xi-Fi , האם כדאי להישאר עם הכרטיס Onboard שעל הלוחות החדשים (הבנתי שהם כרטיסים איכותיים) ? תודה רבה! כמו כן הצעות למפרט יתקבלו בברכה ביינתים , אנחנו נציע את המפרט שלנו ונבקש שיפורים בקרוב

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by lokorn,

אני קונה מחשב, המפרט שלו הוא 750 Quad Core i5 Turbo 2.66 G GP55US3L לוח אם CASE (antec three handred) מארז S12EP-650 650W Active PFC Retail ספק ATI RADEON 4770 512 mb DDR5 PCI-E Retail HDMI כרטיס מסך 800GB, 7200rpm wd דיסק קשיח זיכרון - אני רוצה לקנות זיכרון 4Gb KIT (2G X2) CL-9-9-9-24 Retail 1156 / AM2-3 או 2X2Gb CL-9-9-9-24 MICRON RENDITION 1156 / AM3 השאלה שלי היא מה ההבדל בין AM2 ל3, האם זה משנה אם זה 2 או 3 לגבי המפרט הזה ומה ההבדל בין לקנות 4GB kit ללקנות פעמיים זיכרון של 2GB אם יש בכלל הבדל. תודה.

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  5. אוקיי אז אני צריך חוות דעת על המחשב בעקרון הוא מיעוד לגיימינג כבד + קצת עריכה בפוטושופ המחשב : [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1012 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN Mine 2 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td] 1 [/td][td] ₪236 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3[/td][td] 1 [/td][td] ₪640 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case[/td][td] 1 [/td][td] ₪350 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪370 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/t…

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ובניית אפליקציות, גוגל כרום ברקע עם 15 טאבים, תמיכה בצפייה בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse , visual studio , google chrome, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אפשר לחסוך ולהביא כרטיס מסך פשוט או מובנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך כ 2-3 מפרטים שונים [AMD] שיהיו למוזיקה,אינטרנט,וקצת מישחקים. שהמפרט יכלול תדברים הבאים: כרטיס מסך. לוח אם. מעבד. זיכרון [512]. מקלדת+עכבר. מארז. מערכת 2.1 [תנסו להכניס בתקציב]. ספק כוח. הרד דיסק 80 גיגה. צורב [עם אפשר שיהיה DVD]. כונן דיסקטים. ללא מסך! כול זה ב 2500 עדיף שלא לחרוג. תודה רבה לכול העוזרים עוד דבר אחד חשוב: שיהיה מהחנות אייבורי שבאשדוד

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  8. היי, לאחרונה קניתי את המחשב הזה, אני ממש ממליץ. יש לי רק בעיה אחת, עם הסוללה. יש לי בשורת משימות את האייקון של הסוללה, כשאני מצביע עליו רשום לי כמה אחוזים ממנה נשארו וכמה זמן נשאר. כזכור, היא אמורה להחזיק כ-9 שעות. אחרי הטענה מלאה, מסומן 100% וזמן נותר 7:30 שעות. בנוסף, אני יכול להצביע עכשיו על הסוללה וזה יראה לי 7:00, אחרי 5 דקות יראה לי 6:20, אחרי עוד 5 דקות יראה לי 6:51. בעיה מוכרת? יש לזה פתרון?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by dino,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27317[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28353[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Asus H87-PRO LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]23582[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: cent…

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  10. שלום, אני זקוק להמלצה למחשב נייד חזק לצרכי תכנות ו-וירטואליזציה, יש לי אילוץ משמעותי והוא שהרכישה תתבצע ברשת באג בלבד (לא משנה למה). הבקשות שלי: מסך 13.3 או 14.1. משקל נמוך עד כמה שאפשר. סוללה שתחזיק לי כ 5-6 שעות. כמובן המעבד צריך להיות חזק (p8600 חזק לא?) מעדיף dell או hp בגדול אבל לא חובה. לא חייב כרטיס גרפי חזק. HD ממוצע (250GB) אם תהיה יציאת hdmi או dp מה טוב. לא חייב כונן dvd. לא חייב אחריות בינלאומית אבל מומלץ 3 שנים בארץ. תקציב באיזור ה 7500-8000 (אם לא בבאג אז תקציב של 5000-5500) בתודה מראש.

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, סרטים וקצת משחקים בעתיד הרחוק ( שנה פלוס ) אוטוקד בתדירות נמוכה מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך ) אין עדיין מסך, רצוי 22-23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? diablo 3 נכון לעכשיו , ובעתיד משחקים דומים. 3.…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  12. היי, אני סטודנטית למדעי המחשב, מחפשת המלצה לגבי לפטופ וחשוב לי שיריץ בכיף ויז'ואל, אקליפס, vmware, וכשאני אומרת בכיף הכוונה היא שלא יזחל ויתקע). כן בא לי על windows 10 אבל כזה שלא מתקיל מכונות וירטואליות כמו: Ros, Networkingvm2016. שמעתי על Dell 3568 vostro i-5, 8gb, Ssd 256, 15.6 full hd תמורת 2,950 ש"ח וגם על דגם דומה וקל יותר Dell 55568 vostro תמורת 3,325 ש"ח. מה דעתכם, לגבי הדגם(יש הצעות טובות יותר בשוק?) ולגבי המחיר?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  13. אז ככה אני נמצא בהונג קונג, יום אחרון שלי(חוגג יום הולדת דרך אגב). נשארתי עם שתי הצעות מחיר ללפטופים שהגבול שלי הוא 3000. אחד חורג אחד מתחת לגבול מפרט המחשב: Acer aspire 5755 i5,650GB 5400 rpm, 8GB ram 1333 MHZ, nvidia geforce gt 540, usb3.0, bluetouth 3 ,blueray reader זה בכללי מחיר: 2870 שקל שימושים: שימוש יום יומי, משחקים(לא בשמיים) אבל הייתי רוצה שאת הג'יטיאיי שייצא בשנה הבאה אני אוכל לשחק בסבבה, לימודים וסרטים לעומת ((((הדרגשה וקו זה שינוי בין הדגמים)))) מפרט המחשב:Samsung RF511-S04 i7,500GB 5400 rpm, 6GB ram 1333 MHZ, nvidia geforce gt 540, usb3.0, bluetouth 3 זה בכללי מחיר: 3170 שקל(חורג ב170 שקל-נסבל) שימושים: אותו הדברהשאלה שלי היא בתאכלס מה יהיה טוב יותר בשבילי,…

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by needcom,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 3000 שח, המחשב צריך לעמוד בחישובים של תוכנות כמו MATHLAB ן MATHEMATICA, וכמובן שיהיה מסוגל את כל שאר הדברים שאפשר להגדיר אותם כשימושי מחשב סבירים. אין לי שום העדפה בין AMD ל- INTEL אבל חשוב לי שהמחשב יספיק לי לשנתיים שלוש הקרובות של הלימודים. תודה........

• 17 תגובות
    • 922 צפיות
  15. ראיתי כמה מפרטים שנכנסים בתקציב עם מעבדים כמו Q8300 או I3 או X4 630. איזה מעבד הכי מומלץ? כמה זה קריטי זכרון DDR3 לעומת DDR2? האם כדאי לשדרג את המארז הפושט ו/או את הספק ?

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by Terayon,

אהלן, אני רוצה לשדרג את הנייד המקרטע שלי ויש לי מספר שאלות. כרגע הנייד עם 2 ג'יגה זכרון DDR2 667mhz עם וינדוס 7 32ביט. זה המפרט- http://www.lapspecs.com/detail/acer+travelmate+5730g במידה ואשדרג למערכת 64 ביט, אוכל להתקין יותר מ4 ג'יגה זכרון? מה מהירות השעון המירבית של הזכרון שהמחשב תומך בו? (המפרט מציין רק את נתוני הזכרון הקיים) תודה

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  17. שלום לכולם הייתי שמח לקבל חוות דעת על מפרט, להצעות או הערות. האם להוסיף כרטיס מסך? אם כן אז איזה כרטיס? מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: מחשב כללי חזק(משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : מקלדת, מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל-בינוני 7. הא…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by shmulike,

יש לי את המחשב samsung ativ 4 np470r5e. לרוב אני משתמש בו בבית תקנו אותי אם אני טועה אבל עדיף להוציא את הסוללה של המחשבים הניידים ולחבר אותם ישירות לחשמל וכך לשמור על הסוללה אבל בדגם הזה הסוללה לא נשלפת באופן רגיל. מישהו יודע איפה היא נמצאת?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  19. Started by UBS,

שלום אני צריך להחליף מספר חלקים במחשב תקציב - 9000 ש"ח אני צריך לוח , מעבד , זיכרונות , כרטיס מסך, הנה מה שחשבתי עליו : לוח : MSI K8N Neo4 Platinum מעבד:AMD Athlon 64 X2 4400+ / 2.2 GHz processor L2 2 MB כרטיס מסך: MSI NX7800GTX-VT2D256E זיכרון: KingSton 512MB x 2 = 1024 400MHz DDR CL2.5 הזיכרונות לא נראים לי משהו אני לא יודע, אני פתוח להצעות ושינויים תודה מראש על העזרה !

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  20. מתנצלת אם הנושא עלה כאן כבר כמה פעמים - למרות שחיפשתי הרבה בפורום לא מצאתי משהו שייתן מענה לצרכים שלי, כך שמאוד אודה למי שיוכל לעזור: אני מחפשת כבר המון זמן נייד שיענה על הדרישות הבאות: 1. יוכל להריץ פלאש (בצורה טובה) ופוטושופ (רמה סבירה) ויתמוך גם בתכנות קל (JavaScript). 2. גודל 13" (15 גדול מדי, 10 היה ממש לא נוח בשבילי). 3. זמן עבודה - בערך 5 שעות עבודה ואם אפשר שלא יתחמם יותר מדי. 4. מחיר - וכאן החלק הבעייתי - התקציב שלי מוגבל ל-3,500 במקרים חריגים אחרוג ל-4000 אבל אני מניחה שיהיה לי קשה מעבר לכך. 5. מחשב בצבע אדום - יהיה ממש נחמד, אך כמובן שאהיה מוכנה להתפשר ובאופן כללי - אשמח לקבל המלצות ליצרן אמין. בינתיים אני נוטה לכיוון HP, TOSHIBA ו-DELL (אם כי מהתרשמותי…

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by TheShadow,

מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV PCI 370 1 370 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser V VM-8000A 870 1 870 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 עכברים? Price Units Total MS Optical + Wireless 150 1 150 (נ.ב. יש פה 2X512 זכרון ADATA) מה אתם אומרים? מה הכרטיס הכי טוב שיש בKSP? אין להם את ה6800GT כרגע.. שווה לי בכלל לקחת 6800GT של XFX? או לחכות חודש עד שיגיע לפנדה מלאי חדש..? ושאלה 2 בקשר לאיורור ל…

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  22. קניתי לפני שבוע וחצי מחשב נייד ל טיושיבה עם מפרט מצויין אבל אני מרגיש שמידי פעם הוא עובד לאט יחסית ונקתע לכמה שניות. יש לי זיכרון פנימי של 4 ג'יגה ולפי מה שאני יודע לא אמור לקחת למחשב הרבה זמן לחשוב. למה זה קורה? יש איזה שהיא דרך למנוע את זה?? אולי תוכנות כלשהן? תודה מראש!!!!!!

23. http://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=12071 תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:2500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:0 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:far cry4 watch dogs •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית…

24. אשתי צריכה נייד ללימודים (אופיס ואינטרנט) כאשר רוב העבודה נעשית ותעשה על המחשב הנייח שיש לנו בבית. הנייד אמור להוות תחליף כאשר היא מחוץ לבית. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, עדיף פחות. משקל קל הוא משמעותי מאוד, אבל מחשבי ה-10" ומטה מקשים על קריאת מאמרים כך שנראה לי שעדיף מסך קצת גדול יותר. אפשרות שכרגע נראית לי היא ה-11Z של DELL, http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm אבל הבנתי שיש שם בעיה עם העכבר המובנה, נכון או לא? התייחסות לדגם הנ"ל אל מול הדרישות או הצעה לדגמים מתאימין אחרים תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  25. שלום אנשים. אני מבקש מפרט ב4000 שקל פלוס מינוס לעבודה כוללת אבל שיריץ משחקים טוב יש עדיפות למעבד אינטל וכרטיס מסך של ati אין צורך בעכבר מקלדת ורמקולים ואם אפשר בבקשה מי שיתן מפרט שיסביר לי עליו כי באמת שאין לי מושג בדברים האלה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.