ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
לקראת שנת הלימודים החלטתי לשדרג ולהיפרד מה-HP Pavilion ששירת אותי נאמנה ב 6 השנים האחרונות מכיוון שמאז (שנת 2007) לא התעדכנתי כלל בכל הקשור לעולם הניידים - אפשר לומר שאני די חסר אונים בקשר לבחירת נייד חדש... הבנתי שחברת Intel טבעה את המושג "UltraBook" על מנת לעודד את היצרניות לייצר מחשבים העונים על הקריטריונים: מבוססי מעבדי אינטל בעלי צריכה נמוכה של חשמל, וכתוצאה מכאן חיי סוללה ארוכים משקל נמוך עיצוב דק ועוד... טוב... אז החלטתי שאני רוצה לקנות "UltraBook"! מסך בגודל 13.3, מתוך מבחר האולטרא-בוקים הקיימים העיניים שלי נתפסו על ה- Asus Zenbook UX32VD ראיתי שתמורת כ-5,500 ש"ח אקבל מחשב עם סקס-אפיל מטורף, במשקל של 1.4 ק"ג, עם מעבד i7, מסך full-hd ועוד... אפשר לומר שכבר הייתי ב…
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם ההבדל בין החלק היקר לזול לא כל כך משמעותי אז אפשר לוותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בזמן משחקים ותכני HD על 40'' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ' של פיליפס * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בשלב הזה לא למשחקים מתקדמים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כרגע נמוכות 3. ה…
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - PHOTOSHOP, Visual studio, sql server פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יתחבר גם לטלויזיה 1920X1080 51 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לוח אם לפנטיום 4 INTEL CHIPSET INTEL 915P Socket 775 Dual 400. *תוספת ללוח MSI או ASUS- 90 ש"ח מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 1MB cache דיסק קשיח 80GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE 512MB 400MHZ DUAL DDR PCI EXPRESS ATI X300SE 128MB 17" MAG צורב כרטיס קול 8 ערוצים בלוח MSI 6 ערוצים בלוח אינטל רמקולים רגילים.. כרטיס רשת 10/100 3200 תקציב עד 4000
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
קישור לנייד למי שלא מכיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2664&CatCode=315 אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך מגע,לפי החיפושים רק M912 קיים בארץ ,האם ידוע לכם על דגמים טובים יותר(לא משנה איזו חברה) באותו טווח מחיר? בתכלס אני קונה נייד לגלישה,אופיס ותוכנות מוזיקה,האם הוא לא יתקע ויהיה איטי ? אני משתמש בפרוטילופס ואופיס 07. שאלה נוספת,אני רוצה להתקין עליו WIN 7,הוא יוכל לעמוד בזה?(הדגם של 2 ג'יגה בייט זכרון פנימי) ואיך אפשר להתקין עליו WIN 7 בלי כונן דיסקים? איך המסך מגע שלו?מגיב מהר? יש בו מיקרופון מובנה? תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולנו.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המחשב מיועד להפקה באולפן הביתי להוסיף משהו? להוריד משהו? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן חברים , רציתי עזרה במפרט מחשב כי אני לא ממש מעודכן בחמורה החדשה. הסכום שאני רוצה להגיע אלייו הוא 5500 ש"ח אני מבקש לנסות לא לחרוג, אבל אם החריגה תהיה הכרחית אז שיתעגל לסכום של 6000 ש"ח אני מחפש מפרט למחשב שיהיה חזק מספיק כי הסכום פה לא כל כך קטן השימוש שיעשה במחשב יהיה תוכנות עריכה כמו cubase , photoshop ועוד תוכנות עריכת סאונד למינהם אני יודע שהתוכנות האלה עובודת בעיקר על זיכרון המחשב אז נכוון בעיקר לזיכרון בלי ליצור צווארי בקבוק בקשר לכרטיס מסך אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני לא הולך לשחק יותר מידי במחשב אולי רק במשחק ב world of warcraft למי שמכיר אז הוא לא דורש תומך גרפי חזק משהו אני רק מבקש שיתמוך HD בקשר ללוח אם(עדיפות לASUS) אני רוצה לוח שיתמוך ב…
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מחפש מחשב ב3000 שח, בעיקר לתכנות אבל אני רוצה גם כרטיס מסך לגיטימי כדי להיות מסוגל להריץ עליו משחקים. מצאתי את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24000 האם הוא טוב או שניתן להשיג יותר במחיר הזה? שאלה שנייה, מה ההבדל בין מעבדים i5 ו-i7? הבנתי שבניידים שניהם בעלי שתי ליבות. בנוסף מה ההבדל בין דור רביעי לשלישי? עדיף i5 דור רביעי או i7 דור שלישי? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חברה נא לחוות דעת על המפרט הבא: תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רגיל להשתמש במסך 15.6 אינץ , חשבתי לרכוש מחשב נייד עם מסך קטן יותר בגודל 14 אינץ, חשוב לי לדעת האם מסך 14 אינץ מיעד לקריאת טקסטים ועובדה מרובה בWORD,האם הוא יהיה נוח באותה ידה שסך ה-15.6 נוח, ואם לא האם נין לשנות רזולוציה והתאים אותו לעבודה מסוג ז ה תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום חברים.. הרכבתי בעזרתכם מפרט מחשב ואני רוצה להיות בטוח שזה הכי טוב שאני יכול לקנות מבחינת חברה/עלות/יעילות .. וזה כולל את כל הרכיבים - כרטיס מסך זכרונות ספק צורב לוח אם והקירור למעבד.. אני בקרוב קונה LCD 32" אז צריך שהכרטיס מסך יתמוך .. ורציתי לשאול שאלה לגבי HTPC .. אם אפשר הסבר קצר על מה היתרונות שלו ואם אני יכול לשלב אותו במחשב הנ"ל .. הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1425 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ₪239 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L כמות: 1 - מחיר: ₪450 מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU כמות: 1 - מחיר: ₪517 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXE…
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים אני רוצה לשדרג פנטיום 3 כדי שיהיה מסוגל להריץ משחקים ברמה סבירה. חשבתי על המפרט הבא מעבד AMD 64 3200 לוח DFI INFINTY ULTRA זכרון 1G סמסונג 400 וכרטיס מסך גיגה בייט X1300X כמובן שהכוונה להיות כמה שיותר תקציבי. יצא לי בערך 2700 ש"ח . יש משהו שכדאי להחליף במסגרת אותו תקציב? והאם ספק ישן של P3 יתאים למפרט הזה?
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש נייד 12,13 אינטש' מסך מאט משקל עד 1.6 קילו זמן סוללה ארוך מיועד ליישומים צנועים של אינטרנט, אופיס , סרטים כמו כן יתרון ליכולת הרצת סרטים HD + יציאת HDMI תקציב עד 4K נראה לי מכובד מאוד חשבתי על ASUS Eee PC 1201N אבל יש לו מסך מבריק חשבתי גם על Acer Time Line 8371 עם מעבד SU3500 אבל הבנתי שהוא מעבד חד ליבתי חלש למדי (ובלי יציאת HDMI) אשמח לקבל רעיונות נוספים גלעד
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
תקציב= 5K, ניתן לנצל את כולו, וניתן לחרוג במקסימום 500 מהתקציב. המחשב נועד לצפייה ב-HD (אפילו בלו-ריי), הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות), וגיימינג. תוכנות עיקריות: VMware לדוגמא (מחשבים וירטואליים). משחקים עיקריים: אפילו Star Craft 2. יש לי 2 מסכים ושניהם 22 אינץ' רחבים 16:10. הכרטיס מסך שלי יחסית חדש: ATI Radeon HD5770, אבל אני לא יודע כמה טוב הוא חח... המחשב מיועד להגדרות גרפיות גבוהות (כמו שאמרתי, הרצת HD ואפילו Blu-Ray. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הזכרתי את הכרטיס מסך... לא יודע אם צריך/כדאי לקנות חדש יותר. בנוסף יש לי גם צורב, וגם 2 כוננים קשיחים, אז אין צורך בהם. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט לא כל-כך חשוב (אפילו 1). האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ענקית התוכנה ממשיכה לפתח עם עסקי החומרה שלה עם קו של מוצרים עדכניים ומרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/הערב-של-מיקרוסופט-צמיד-סמארטפונים-טאב/
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא הייתי פה.ובכלל,הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק בתחום מפרטי המחשב(בפעם האחרונה שהייתי מעודכן הכרטיס מסך הכי טוב היה 6800 אולטרה והAMD הכי טוב היה A64 3800). אז ככה,אני רוצה לקנות מחשב אחרי שהמחשב הנוכחי שלי התיישן קצת.התקציב הוא עד 5000 ש"ח עם חריגות.המחשב בעיקרון מיועד למשחקים,אבל לא רק(בלי כוונות ל-OC עתידי).וחשוב מאוד-שהמפרט יהיה מKSP. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אני שמתי לב שבקטגוריה של מחשבים מומלצים את מציעים לשים דיסק קשיח מכני של 2TB ו 500GB SSD מאיזו סיבה אתם לא מציעים לשים דיסק SSD של 1TB ואני מיתכוון ל m.2 כמובן כי לבית אין צורך וזה באמת ביזבוז כסף לקנות NVME לא נרגיש באמת בהבדל אני שואל זאת כי אני מיתכוון לקנות מחשב נייד חדש עם 1TB SSD בין היתר ולישכוח מהטרנטה המכנית או שיש בעיה עם זה בין היתר מאמין שהיציאה SATA 3 תעלם מהסיבה שאין היתחדשות לטכנולוגיה בניגוד ל PCIE4.0
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי תקציב של 3500 שח +- חריגה קטנה בניתי מחשב בהמלצת סרטון ביוטוב האם המחשב יריץ cod mw ומשחקים נוספים בהגדרות גבוהות? כמובן שאם קיים מפרט חלקים שיכולים לתת תמורה טובה יותר במחיר המתבקש מה טוב !
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - עבודות כלליות,סרטים,ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-14 מאט. * רזולוציית המסך? - לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - 3-4 שעות אם אפשרי בזמן עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI ,לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 או יותר. * כונן אופטי? - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - הכל חוץ מHP. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיהיה דק אם אפשר, ומקלדת מוארת אם ניכנס בתקציב.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
דרך אגב, פלונטר נחשבת חברה טובה? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 829/812 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-PRO-VD - MSI - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - 4x USB 3.1 Gen1 - 6x USB 2.0 - DVI - VGA - mATX (23.5x18.0 cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 210/206 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2-8-PC - HyperX - 8GB DDR4 2133Mhz With new PC On…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500 אז אני מבקש לא לחרוג תנו לי הצעות בבקשה אני רוצה שgta iv יעלה לי טוב ואני מתכנן oc קטן לעוזרים תודה. המפרט שלי: דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 ג'נרי כרטיס מסך : geforce7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV PCI 370 1 370 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser V VM-8000A 870 1 870 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 עכברים? Price Units Total MS Optical + Wireless 150 1 150 (נ.ב. יש פה 2X512 זכרון ADATA) מה אתם אומרים? מה הכרטיס הכי טוב שיש בKSP? אין להם את ה6800GT כרגע.. שווה לי בכלל לקחת 6800GT של XFX? או לחכות חודש עד שיגיע לפנדה מלאי חדש..? ושאלה 2 בקשר לאיורור ל…
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן, סבא שלי מחפש מחשב נייד (נייד ראשון ). הוא צריך את הדברים הבאים: מסך: 11.6-12" משקל עד קילו וחצי. 4 ג'יגה זכרון. מצלמה לשיחות וידאו. תקציב: ~2000 ש"ח השימושים הם: אינטרנט, סקייפ ואופיס בעיקר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-