ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
הדגם הוא של COMPAQ TC4200 ניסתי לשחק בהגדרות אבל אני לא מצליח להפעיל אשמח לעזרה אגב זה עם XP באנגלית תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 780 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945PLGE-RH 555 ¤ 1 KINGSTON DDR II 512MB 533MHZ CL4 300 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E 660 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Supertalent X-Blade Gaming Case 500W Silver 450 ¤ 1 סה"כ בערך 3700 ש"ח האם אני צריך קירור, ספק כוח, כרטיס קול? או שהם כלולים כבר
-
- 15 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש...dell inspiron 1525 v9250 אני לא יודע איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו... מה אומרים ויסטה או XP ? אני בנייח עם XP ולא רואה סיבה לעבור לויסטה.. אבל מה מבחינת דריברים ותאימות לנייד ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. מבקש שני המלצות. ראשונה זה חנות ושניה זה חלקים. כרגע יש לי חלקים הבאים: מעבד I7-4770S לוח אם INTEL DH87RL RAM: GSkill Ripjaws 8 gb (4gb x 2) RAM DDR3-1600 (מ-EBAY ב200 שח, ממליץ בחום לכולם) SSD של אינטל 128GB קירור סתוק של INTEL מסך DELL U2312HM אני גם סגור לגמרי לגבי כ.מסך. GTX-660 יותר ממספיק לי לכל הצרכים שלי בבקשה תעזרו לי לבחור ספק כוח, מארז, דיסק קשיח וכונן אופטי. הדרישה מספק כוח שהוא יספיק לשדרוג של כ.מסך למשהו יותר חזק בעוד שנה שנתיים. ואם יש אפשרות למודולרי אז אדיף כי כנראה הידיים שלי לא גדלות מהכתפיים, לקח לי שעה לחבק חשמל של קירור מעבד ללוח. ממארז הדרישה שיהיה לו שני מאווררים לפחות (יניקה מקדימה שיהיה מוגן במסנן ופליטה מאחור). הסיבה לכך פשוטה: מחשב …
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
את המפרט בניתי באתר החנות של ksp. השאלה שלי אם זה מספיק לצרכים של תוכנת cad ? או שזה אפילו אוברקייל האם הייתם משנים משהו אשמח לכל הצעה יעול שדרוג. אם התמונות מפריעות לאשכול אני אערוך ואמחוק אותם. תודה רבה על עזרתכם. [table] [tr] [td]מק"ט[/td] [td][/td][td]מוצר[/td] [td]מחיר יח'[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ מחיר[/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td]19277 [/td][td] [/td][td]צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM [/td][td]122 [/td][td]1 [/td][td]122 [/td][td][/td][/tr] [tr] [td]19771 [/td][td] [/td][td]Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX [/td][td]670 [/td][td]1 [/td][td]670 [/td][td][/td][/tr] [tr] [td]20459 [/td][td] [/td][td]ספק כח Corsair A…
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחפש המלצה לשילוש משתלם להרכת שרת שיפעל 24/7 ויהיה אחרי על ניהול התכנים והפצתם למכשירים השונים ברשת הביתית. הדרישות העיקריות הן: 1. תאימות של החומרה ל unraid. 2. מערכת שקטה ככל שניתן. 3. חסכון בחשמל. 4. לפחות 6 חיבורי SATA ואפשרות הרחבה לחיבורים נוספים ע"י כרטיס pcie. 5. אין צורך ב OC. 6. תקציב מינימלי ככל שניתן. אם יש משהו סביר שיחזיק שנתיים שלוש בפחות מ 1000 ש"ח אז אני אלך על זה אם אין ברירה אז אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח. תודה,
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב ב3500 ש"ח כולל מסך 17 עם יציאת DVI כולל כרטיס מסך עם DVI עדיפות שיהיה מבוסס אינטל תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד לסטודנטית למשפטים(כנראה שהשימושים יהיו קלים במיוחד). * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 אינץ' * רזולוציית המסך? אני מניח שאם אפשר יותר אז עדיף * משקל רצוי? פחות משני קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים וגרפיקה - פוטושופ, וכל שאר התוכנות שבשוק ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?[פעולה, יריות, מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?[עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש לי מסך 23 full hd 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצו…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע ללאס ווגס עוד כמה ימים, וברצוני לקנות שם מחשב נייד. אשמח לשמוע איזה חברות מומלצות לקנייה, ואיזה חברות אינם מומלצות. תודה מראש לעזורים. דן.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הי לא מזמן נפל לי המחשב Packard Bell Butterfly S הבאתי אותו למעבדות של החברה בפתח תקוה, ושם בישרו לי שהלך ההארד דיסק, כשביקשתי להחליף הם טענו שהפסיקו לייצר את הכוננים האלה, ואין להם או למעבדות אייסר העולמית את ההארד דיסק הזה. למישהו יש פתרון איך אני מציל את המחשב הזה? האם התקנה של הארד דיסק נייד מדגם אחר היא אפשרית? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני בצבא אבל מידי פעם יש לי קצת זמן ולא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב נייד או לא... אני רוצה שיוכל להריץ לי את המשחק WORLD OF WARCRAFT כמה שיותר חלק... אז האם יש כזה מחשב שיריץ לי את זה סבבה ב5 אלף שקל בערך? וראיתי שבשביל אינטרנט צריך לקנות איזה מודם.. האם הPING במשחקים יהיה יחסית נמוך? עריכה: אם אפשר בבקשה שתציעו לי מחשב נייד סבבה עד 5 אלף אוליייי אפשר לחרוג קצת אם יש צורב DVD זה בונוס אני משחק בעיקר WOW אבל אם יש אפשרות למחשב חזק יחסית שיוכל להריץ את DIABLO 3 שיצא... אם זה אפשרי גודל ומשקל לא חשובים לי
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בעקבות התיישנות הרכיבים העיקריים במערכת שלי החלטתי להחליף את השילוש הקדוש לחלקים הבאים: מעבד חדש : Intel Core 2 Duo E6300 לוח אם : GIGABYTE GA-945P-S3 כרטיס מסך : פה הגעתי להתלבטות בין 3 כרטיסים 1: connect3d 1900xt 512mg 2: connect3d 1900xt 256mg 3: CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB לגבי השלישי אני די סקפטי ונראה לי שהוא מן יצור כלאיים שבא בעזרת שם מפוצץ לכסות על זה שהוא לא שווה הרבה השאלה מה עדיף 512 או 256 עד לפני כמה זמן הייתי בהחלטה ברורה ש512 זה הרבה יותר מדי ולא שווה את המחיר אולם לאט לאט מתחילים לצאת משחקים שתומכים בכמות כזאת כגון g.r.a.w ו rise of legends השאלה האם זה מוצדק ואם יש הבדל כל שהוא גם במשחקים שתומכים? כמו כן בעקבות ההחלפה ללוח אם של DDR2 סליחה על …
-
- 15 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לבית. רב השימוש בו תוכנות OFFICE וגלישה באנטרנט. אחסון גדול יהווה יתרון אך יכול להיות מוחלף בכונן חיצוני (זול יותר). כרגע מתלבט בן 2 אלה: https://ksp.co.il/?list_compare=.53292..53104 אבל אשמח להמלצות אחרות. מחיר עד 2100ש"ח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה שאני צריך זה הדברים הבאים לוח אם שמתאים למעבד פנטיום 4 (socket 478) אני לא צריך לוח עם firewire ו-RAID זכרונות DDR סה"כ 512 MB מארז נורמלי לא משהו מפואר מדי כונן קשיח 80 GB
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מעבד - CORE 2 QUAD Q6600 שח 890 לוח אם -EP45-DS3R GIGABYTE שח 640 זכרון - OCZ DDR2 1066MHZ 2X2 שח 500 מסך - SAPPHIRE HD4780 512MB שח 1400 דיסק קשיח - SEAGATE 500 GB 32MB שח 307 מאוורר למעבד - ZALMAN CNPS9300 AT שח 225 מארז- THERMALTAKE VC3000BWS שח 440 ספק - PRO82 625W שח 690 אם יש שינוים שאתם ממליצים לי כדאי להוזיל כגון ספק אשמח לשמוע.
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
6000 שקל, כולל מסך LCD, מיועד לנערים (גיל 17-19) משחקי מחשב(סטייל HEROES 5) ואינטרנט... האם אפשר לקבל הצעה ? תודה!
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי חברים, הנה רשימה למחשבים עם מסך קטן (13 ומטה), מה המומלץ בעינכם, או שיש לכם המלצה אחרת: המחשב ירכש בארה"ב באופן אישי, וחשוב שתהיה לו אחריות בארץ: HP VM257UA Mini 311-1000NR 11.6" Netbook http://www.jr.com/hp/pe/HP_3111000NR/#productTabDetails HP Mini 210-1010NR 10.1" Netbook http://www.jr.com/hp/pe/HP_2101010NR/#productTabDetails Lenovo 0197-26U ThinkPad Edge 13.3" Notebook PC http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_019726U/#productTabDetails HP - Pavilion Laptop with AMD Athlon™ Neo X2 Dual-Core Processor http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+AMD+Athlon%26%23153%3B+Neo+X2+Dual-Core+Processor+-+Aluminum/9714495.p?id=1218156774453&skuId=9714495 תודה לכולם,…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, יש לאחותי לפטופ של IBM Thinkpad T60. המהירות שלו היא 1.66 GHZ והוא עובד רק על 980 MHZ (לפי מה שרשום ב-MY COMPUTER וגם המחשב עובד לאט). ניסיתי לשחק עם האפשרויות ב-BIOS וגם לשנות את ה-POWER SETTINGS ל-MAXIMUM PERFORMANCE וזה לא עזר. אודה לכל עצה/רעיון איך אפשר לגרום למעבד לעבוד במהירות המקסימלית שלו.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
דרוש מפרט למשחקים כבדים, ב6K כולל ציוד הקפי מקלדת, עכבר (אפשר סט אלחוטי של מיקרוסופט) ורמקולים(2.1 - לא חייב משהו מפציץ שתיהיה איכות מספקת), מסך 22". אני אישית מעדיף מTMS.. עוד דבר, אני מעדיף שתביאו מעבד 4 ליבות (+OC) וקירור למעבד חזק, לוח אם עם אפשרות לSLI (כמו Asus P5N-D) ספק עם הספק גבוה בשביל לפתוח אפשרויות שידרוג קלות יותר בעתיד. מארז גדול ומאוורר, עדיף כמה ששקט (אמור להיות באותו החדר עם עוד מחשב..) כונן קשיח של 1TB זיכרון 4GB לא פחות. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3.3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battle field 3, far cry,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
וויתרתי על הDELL 1520 כי הוא נורא יקר אני ממש שם על הכוונת את הLG E500 SPINE מפרט: 2048 MB זיכרון DDR2 120 GB SATA 5400 NVIDIA GEFORGE 8400 GS VISTA HOME PREMIUM מסך 15.4 מעבד: T-7100 INTEL, 1.80 GHZ, 2MB L2 CACHE, 800 MHZ FSB 4 USB 2.0 מצלמה ומיקרופון מובנים bluetooth S-VIDEO 6500 שקל מה כדאי? DELL 1500 שקצת יותר יקר או את הLG הזה?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שקל, עדיף ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ועריכה גרפית קלה בתוכנות כגון פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה רעש סביר. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב נייד עם מסך גדול ככל הניתן וצבע…
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב בין 1000-1500 שקל (בעיקרון כמה שיותר זול) למטרות משרדיות בלבד..רק אינטרנט, אופיס וסרטים קלים. אין העדפה מבחינת אינטל או AMD לפי מה שהבנתי יותר משתלם AMD בטווח מחירים זה. אין צורך בדיסק קשיח גדול. אין העדפה לחנות כלשהי. הערה: ראיתי באייבורי שיש מפרטי AMD בטווח תקציב זה .האם יש משהו ספציפי שהייתם יכולים להמליץ לי משם? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=3&OrderBy=saleprice תודה
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-