עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bendan,

קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט למחשב חדש 1. התקציב: 2000 עד 2500. 2. השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית (לצורך פרנסה) וגם ביתית, אינטרנט, אופיס/וורד, סרטים והורדות באימיול. אלו השימושים העיקריים. ללא משחקים, אבל אני משתמש לפעמים בסימולטור להטסת מסוקים שנקרא REALFLIGHT G4 * המחשב הולך לעבוד מס' ימים ברציפות בגלל אופי העבודה וגם בגלל ההורדות. * הרזולוציה של המסך היא 1920X 1200 (מסך סמסונג 26 אינצ') שמגיע עם כניסות DVI' HDMI למחשב תתחבר מערכת סאונד של 5.1. 3. ללא צורך בציוד היקפי. 4. זקוק גם לצורב DVD. 5. אני צריך את המחשב עם מערכת הפעלה (רצוי WINDOWS 7 בעברית. אני צריך גם תוכנת אופיס, אבל לא בטוח שהתקציב יספיק...) אני לא יודע מה ההבדל בין מערכת הפעלה 64 …

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  3. שלום רב, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד לצורך עריכת וידאו בתוכנת ADOBE PREMIER ועיצוב גרפי בתוכנת ADOBE PHOTOSHOP. יש צורך שלמחשב תהיה כניסת FIREWIRE לחיבור מצלמות. בנוסף, אני צריכה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. יש לי כ4,200 ש"ח להעמיד לנושא, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by hagayben,

יש לי מחשב נייד lg r405 והתקנתי לו ווינדוס 7. שאני בא להתקין את הדרייבר שלו מהדיסק הוא אומר לי שהגירסא לא מתאימה למערכת הפעלה. אני יכול לשמוע מוזיקה והכל אבל המיקרופון לא עובד. למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דרייבר לווינדוס 7(חיפשתי בגוגל הם לא עבדו) או איך לפתור את הבעיה עם המיקרופון. בתודה מראש חגי.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין סיבה מיוחד להשאיר כסף, אלה אם השינוי לא מהותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050*1680 * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיעבוד טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק…

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by BoofiZ,

היי יש לי מחשב נייד LENOVO T410 ופלזמה של LG אני מעוניינת לחבר את הנייד לטלויזיה. איזה כבל אני צריכה ואיפה קונים אותו?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, ולאופיס. איך צורך במסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין צורך בכונן קשיח גדול, רק התצורה האופטימלית של מחשב עם דגש על מקסום הביצועים של מעבד, לוח אם זכרונות בתקציב הזה. רצוי ספק לא ג'נרי. תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. Started by נועם123,

אני קונה מחשב השבוע במחיר של 4000 ש'ח מפרט מחשב תגידו לי אם זה טוב בבקשה Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray inti5650T Gigabyte GA-EP41T-UD3L P41 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 Reaper HPC Edition Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Forsa GeForce GT240 1GB GDDR3 PCIe LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms סט רמקולים SonicGear EGo 3 מקלדת+עכבר כמובן בתודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2010 בשעה 13:06:39 רוצה מחשב שיעלו לי משחקים כמו GTA IV ומאפיה 2 שצריך לצאת משחקים טובים [br]פורסם בתאריך: 26.07.2010 בשעה 13:07:45שכחתי לציין צורב צורב dvdrw duailayer 22 sataוספק כח מארז מקצועי sama כולל ספק מקצועי truepower 550w

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  9. שלום, אני מתחיל באוקטובר ללמוד הנדסת חשמל, ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לאורך התואר. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לדרישות שלי. הדרישות שלי מהמחשב- * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים והרצת התוכנות שתלמידים בהנדסה משתמשים בהם. * גודל המסך?בין 13 ל- 15 אינצ'. אם ניתן, אשמח לקבל המלצה לדגם שהמסך שלו הוא 13 אינצ' ולדגם שהמסך שלו 15 אינצ'. * משקל רצוי? עד שלושה ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה שאני מחפש זה מינימום 4 שעות כשעדיפות שלי זה 6 שעות. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 250 gb. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. כן חשוב לי שיהיה למחשב אחריות של שלוש שנים. * האם יש לכם ה…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by darkpork,

אני מתכנן כבר הרבה זמן לקנות מחשב גיימינגחזק במיוחד שיסחוב את המשחק רשת הנוכחי בו אני משחק (AION) ואחרים דומים לו... כיוון שבקרוב אני טס לחו"ל אז צצ בראשי רעיון לקנות את החלקים ולהרכיב לבד ובכך לחזוך המון כסף. חשוב לציין שהפעילויות היחידות אותן ביצעתי סביב המחשב הן שעות רבותתתת של גיימינג ומעט בניית אתרים, משמע, הידע שלי בחומרה שואף לאפס. אז השאלה היא: האם שווה לי לנסות? ואם כן תוכלו לשלוח לי לינק של מדריך טוב?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by Baridy,

כמו שרשמתי בכותרת יש לי בעיה בבהירות של המסך הוא ככה מדיי וכמעט שלא רואים כלום. המחשב הוא lenovo .מישהו יודע מה מקשיי הבהירות ? בבקשה תעזרו לי דחוף.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by amitrotem,

יש לי אפשרות לקנות כרטיס יד שנייה במחיר אטרקטיבי עם אחריות רק היצרן של הכרטיס הוא POINT OF VIEW. שמעתי שהם קיבלו כמה ביקורות טובות על כמה סוגי כרטיסים. השאלה אך הם בכרטיס הזה ספציפי. תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. 1. התקציב המקסימלי הוא עד 4700 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המח…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. בנושא הקודם אתם עזרתם לי מאוד איך לבנות מפרט טוב ועל זה אני מודה לכם. מכל העצות שנתתם לי אני למדתי פחות או יותר איך להרכיב מפרט , והנה הרכבתי אחד , לדעתי הוא בסדר ומתאים לי , רק תבדקו בבקשה אם הכל בסדר ושום דבר במפרט הזה לא ''עקום'' מחכה לתגובות שלכם , תודה זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10687 כמות: 1 מחיר: 815 ש"ח ( למזומן:791 ש"ח ) GIGABYTE GA-790XT-USB3 (AMD 790XT) DDR3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12416 כמות: 1 מחיר: 640 ש"ח ( למזומן:621 ש"ח ) Kingston 4GB 1600MH…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לפני שנתיים קניתי מחשב נייד, 1525 DELL INSPIRON. בבואי לבחון היום את עולם הניידים - הכל השתנה, לכן אני צריך מעט עזרה. אימי קצת מוזרה, כל שמעניין אותה הוא העיצוב, היא נתנה לי רשימה של מחשבים אותם היא אהבה, וכל שהיא צריכה זה שימלאו את התפקידים הבאים: שימוש אופיס ואינטרנט בצורה מלאה ומהירה. קל משקל יחסית - בערך שני קילו גודל המסך - בערך 13 אינץ. וזהו. הנה הרשימה: Dell XPS M1330 T8300 8400M GS HP Pavilion dm3-1010ej VJ265EA LG T380-L.ARB1E 1.3GHz HP Pavilion dm3-1110ej VX987EAHP Pavilion dm3-1110ej VX987EA Lenovo ThinkPad Edge 0197-2MG NetBook Dell Vostro 3300 i5-430M GMA HD מחשב נייד Toshiba Satellite T130-11U טושיבה נייד Asus W7SG T7500 אסוס נייד Asus UX30V SU9400 אסוס…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ללטלוויזיה HD בסלון בתקציב של פלוס מינוס 3000, אפשר לחרוג קצת אם זה באמת שווה את זה. המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, אינטרנט ומשחקים, רצוי שהוא יהיה במארז יפה ושקט אבל לא אם התוספת עלות היא מטורפת. אין צורך בציוד הקפי, כונן קשיח או כרטיס טלוויזיה, אני לא בטוח אם זה סטנרדרט היום אבל תמיכה באינטרנט אלחוטי חובה... אני אשמח לקבל הצעות למפרט, כמובן שרצוי שיהיה כמה שיותר חזק בהרצת משחקים במסגרת התקציב. תודה מראש! אלמוג.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. שלום, ברשותי מעבד Intel Core i5-650 Tray אשר חברה שלי קיבלה היות והיא עובדת באינטל (כן, היא הגבר במשפחה). המחשב מיועד עבורי (סטדונט) והוא אמור להתמודד עם תוכנות מידול הנדסיות (solidworks וכו'), photoshop, matlab ואולי עוד מספר תוכנות גרפיקה כבדות יחסית. אין ספק שעבור התוכנות הנ"ל יש לקנות מחשב יקר ויוקרתי, אך לצערי קצרה ידי מלהשיג את הסכומים שעליהם מדברים במפרטים עבור מחשבי גרפיקה בשרשורי ה-"דביק". בנוסף, אין לי צורך כעת בציוד נלווה ואינני בטוח לגבי מודינג וכו' (נניח שאין צורך). לכן, ברצוני לקבל חוות דעת על המפרט הבא שאמור להתלוות אל המעבד שברשותי, כאשר המטרה היא לא לעבור את ה-2500 ש"ח (אשמח אף אם תוכלו להציע מפרטים חסכוניים יותר עבור אותם הביצועים): לוח אם Gigabyte G…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ה1. מה התקציב המקסימלי? 5,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, תכני HD, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1080 FHD * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל משחק חדש הוא אופצייה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by RKK,

קיבלתי הודעה במחשב שהסוללה פגומה ויש להחליף סוללה. עכשיו אני לא יודע מה לקנות ומה ילך אז אשמח לקבל הצעות וקישורים. המחשב המדובר הוא HP PAVILION DV5-1159SE תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. אני צריך המלצה למחשב לשימוש משרדי, שיוכל גם להפעיל משחקים ברמה טובה נגיד PES 10 וכאלה. שיכלול מסך 19-22" וציוד היקפי. יש לי העדפה לחנות סקיי פי סי. אבל אם יש לכם המלצה על מקום אחר באזור המרכז אז גם אפשר, עדיף איזור השרון.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  21. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה HD 1080p, משחקים לא קלים ולא כבדים - הכוונה היא לא קרייסיס והכבדים למיניהם אם הוא מריץ חלק GTA4 אני מרוצה. * גודל המסך? מינימום 15" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, לא מכיר יציאות נוספות שאני צריך. * בלוטות? לא חובה אבל מעדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל אני אעדיף שהוא יגיע עם מערכת הפעלה חינמית שתוזיל את העלות הכול…

22. Started by dadab,

שלום, אני קונה מחשב עם מעבד i-7 930 ואני מעוניין לעשות לו oc לסביבות ה-4000 איזה קירור אתם ממליצים שיביא לי את מירב התועלת של מחיר.ביצועים? חשבתי על coolermaster v8 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במלואו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? שיהיה רק צורב ודיסק קשיח 500 ג'יגה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) …

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  24. שלום רב, לאחר גלישה באתר של APPLE התחלתי להזיל ריר על מחשבי MAC עם שני מעבדי XEON. הרכבתי את מפרט המחשב שאני רוצה, הגעתי למחירים אסטרונומיים העוברים את 30,000 ש"ח. החלטתי שאני הולך לבנות לעצמי מחשב, לבד ובלי התפוח הנגוס. אין ספק שהם טובים מאוד אבל המחיר מוגזם ולא בר תשלום. לצערי נתקלתי בבעיה כאשר התחלתי להרכיב מפרט משלי דרך אתרים ישראלים. skyPC, KSP, ivory וכו'. כמעט ולא ניתן למצוא מעבדי XEON ולוחות אם לשני מעבדים. רק באתר אחד מצאתי את מה שאני מחפש והוא plonter. מפרט: מארז - Thermaltake ARMOR Extreme Edition full Tower זכרון - 6GB (3x2GB Kit) DDR3, CL9, PC3-10666, 1333MHz (כל זה כפול 2) = 12 GIGA זיכרון לוח אם - The Intel® Server Board S5500HCVR שני מעבדים - Xeon E5520…

• 121 תגובות
    • 20.1k צפיות
  25. Started by geniaXP,

1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: Total War, Bioshock 2 משחקים חדשים, לרוב כבדים חח... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא הבנתי.. לשם משחקים חח ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? רוצה לקנות מסך 22" * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמו…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.