עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אייסר מרחיבה את קו המחשבים הניידים שלה שמתבסס על מערכת ההפעלה המקוונת מבית גוגל עם דגם עטוף מתכת במחיר קורץ, ובשילוב עם הבטחה לחיי סוללה מרשימים כבר היום קל מאוד להתפתות להעדיף מחשב נייד לשימושי גלישה ועריכת מידע בסיסיים שמבבוסס על מערכת ה-Chrome OS הקלה והמקוונת של גוגל על פני מערכת החלונות 10 של מיקרוסופט, בין אם בשל העלות החינמית שלה ובין אם בשל יכולתה להפיק הרבה יותר תועלת מהחומרה הבסיסית והצנועה ביותר שיש לשוק להציע. עכשיו, ה-Chromebook 14 החדש של אייסר מתיימר להפוך את הבחירה במערכת הכרום לטבעית ומתבקשת עוד יותר. הדגם החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע מסך IPS בגודל 14 אינץ' עם רזולוציית FullHD במעטפת אלומיניום קלה יחסית (1.55 קילוגרם) ודקה, שבב Celeron N3160 …

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by barak_gonen,

שלום, יש לי מחשב נייד של FUJITSU SIMENS ויש עליו WINDOWS 7 של החברה. בגרסא יש המון שטויות של FUJITSU ורציתי לדעת האם אני יכול לשים בו דיסק של ווינדוס 7 גרסת OEM. כלומר האם כל האפשרויות של המחשב ימשיכו לעבוד גם עם גרסאת ווינדוס לא של FUJITSU? תודה, ברק

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  3. שלום, המחשב יהיה למשחקים ויסטה אופיס סרטים ואינטרנט.. לא מתוכנן OC ואין צורך להשאיר אופציה בשבילו כי אין סיכוי שאעשה, אני הולך לראות במחשב הרבה סרטים ולשחק הרבה. התקציב הוא 7100 בערך וזה כבר עם חריגה של 3000 שקל ממה שתכננתי בהתחלה :-) אז אני לא יכול בדיוק לחרוג עוד.. התקציב הוא למחשב עצמו, למסך LCD בגודל 19' ומעלה.., לרמקולים פשוטים (אין צורך בכאלה שעולים יותר ממאה), למקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים (כאלה מולטימדיה של מייקרוסופט בסביבות ה200 שקל, אין צורך שיהיו במיוחד למשחקים כי אני משחק עם גיים פד בעיקר..). (אין העדפה לאינטל או לAMD) לפי השיטוטים שלי בפורום אני מבין שהרבה אוהבים לבנות מפרט בIQPC, בשבילי זה מצויין כי אני מאשדוד.. אם יש עוד מה לפרט רק תגידו. חג שמח וכשר.

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by napoleon45,

כדברי האמרה " מה שהיה, היה " , מסתבר שלא כל נייד מאותו דגם בהכרח זהה למשנהו. זה מתבטא באיכות מסך ואפילו המקלדת, שזה ( המקלדת ) היא לא פחות מסמל מסחרי ואחת הסיבות של היותו THINKPAD למה שהוא , או היה בעבר, לפחות. כך נפלו גיבורים ? https://www.tomshardware.com/news/lenovo-laptop-quality-control-issues,37510.html

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  5. אני מנסה "להרכיב" לעצמי מחשב. הגרשיים זה בגלל שאיני מתכוון להרכיב אותו בעצמי (למרות שאפשרות כזאת קיימת) אלא פשוט להתאים את הרכיבים לצרכיי המיוחדים. מה שאני צריך זה כתובת של חנות מחשבים באינטרנט שמחזיקה מלאי ענק של רכיבים עדכניים כשהמחירים משקפים בצורה יפה את מחירי השוק (והם "טובים"). בהסתמך על המחירים הללו אני רוצה להתאים לי את התצורה כשאיני חורג מהתקציב. כשאני "מוכן" אני כבר אפנה למי שצריך עם המפרט או שאחליט להזמין את כל החלקים מאיזשהו מקום (לא סביר אבל עדיין, אפשר גם לקבל המלצה לחנות אינטרנט אמינה עם מלאי מגוון ומחירים סבבה?) בתודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by Adar363,

1.אני מחפשת מחשב נייד ללימודים שנהפך להיות גם טאבלט (לנסיעות) עם מערכת הפעלה של windows ולא אנדרואיד (כדי שיהיה נוח לעבודות וכו'), ושיהיה מספיק חזק. 2.האם מישהו שמע על ה-Lenovo LePad?? תודה!

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  7. Started by embedded,

היי אני מחפש לקנות סטיק נוסף של 2 GB למחשב הנייד שלי. Dell E6400. מחפש המלצה על זכרון מתאים ומקום לקנות אותו. תודה

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by Gs212,

מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.באטלפילד 4.דיאבלו 3.COD ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב:1920X1080 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by timk@,

תקציב: 3K-3.4K שימוש: משחקים בלי ציוד נלווה ובלי OC אין העדפה לחנות אין משמעות לרעש הרכבה בחנות בלי מערכת הפעלה כרגע יש מסך של 17" ברזלוציה של 1024X768 מתכנן להחליף את המסך ל 22" אם אפשר אשמח להצעה של שתי חברות המעבדים intel ,amd אין לי העדפה לחברה , ממה שהבנתי ה AMD 72/710 נחשבים למצוינים מבחינת כרטיס מסך חשבתי על ה4850 אבל אני לא מקובע עליו תודה לכול מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  10. שלום לכולם, זה המפרט שבניתי ורציתי לדעת האם אפשר לשפר אותו במשהו משמעותית או שהוא נבנה כראוי. שם הפריט מק"ט אחריות כמות מחיר Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX 1280 Thermaltake BigTyp 120 VX Cpu Fan 250 GIGABYTE GA-P35C-DS3 620 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 810 WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 345 ASUS DVD DVD-E818AT WHITE+BLACK 18X SATA 125 Sony Floppy Drive 3.5" 1.44 Black 45 Pioneer DVDRW DVR-215D BLACK 20X DUAL LAYER SATA 155 INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E 1570 AEROCOOL ExtremEngine 3T BLACK 395 Enermax Liberty-DXX 500W Modular cables 58…

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by HWZUser,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח מחשב 2000 שני מסכים של 24 או אחד גדול יותר(של דל חובה וכדאי גם טובים לגיימינג) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמאתיים שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פרמייר במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 1, קול אוף דיוטי וורלד ואר 2, סטאר וורס באטלפרונט 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

12. אני יודע שבעקרון לא אמורים להגיד שמשהו דחוף. אבל אני פשוט טס מחר ובת דודה שלי רוצה לדעת אם כדאי לה לקנות את המחשב הזה. היא סטודנטית ולא צריכה יותר מאופיס ואינטרנט. חשוב לה שהמחשב הנייד יהיה קל. http://www.buydig.com/shop/product.aspx?omid=122&utm_id=17&ref=pricegrabber&utm_source=PriceGrabber&utm_medium=cpc&utm_campaign=ARAO751H1346&sku=ARAO751H1346 השאלה אם במחיר הזה 305$ כולל משלוח, אולי אפשר להשיג משהו טוב יותר.. תודה על העזרה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  13. לחברי הפורום שלום רב, לצערי איני מבין כלל בחומרה ולכן אני מבקש את עזרתכם בהרכבה של מחשב לשימוש בתוכנות גרפיקה כגון AutoCAD, Indesign ופטושופ בעיקר. התקציב עומד על 4K ש"ח אך חשוב לי שהמחשב, שנועד לחברה שלי ללימודים, יהיה כמה שיותר מהיר וחזק ולכן אם יש צורך בחריגה הדבר אפשרי עד 1000 ש"ח. עם זאת, אם ניתן לחסוך במשהו אשמח אם תוכלו לתת אפשרויות כאלו גם. שימושי המחשב כמו שכבר אמרתי הם בעיקר לעריכה גרפית, אך בנוסף, גם לצפייה בסרטי HD והאזנה למוזיקה - יש ברשותי כרטיס קול מדגם Xonar Essence STX שארצה להשמיש, לתשומת ליבכם. אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה/אופיס, יש צורך בהרכבה, עדיפות לחנות באזור תל אביב. אני מחליף מחשב לעתים …

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by eshtul,

שמתי בתיקון מחשב THINKPAD דגם T7659 וכאשר קיבלתי אותו חזרה הדגם של הלוח אם T7500 האם יש הבדלים מהותיים. אשמח לדעת שלא נוצלתי

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב נוסף שיהיה מיועד רק ל-ICQ,MSN וזהו זה. שום משחקים, שום דבר אחר. לא רוצה לבזבז על מחשב שמיועד למטרה כזאת 4000 ש"ח. יכול רק 2000, ושזה יכלול מסך. יש סיכוי למפרט בתקציב הזה? זיכרון 256MB, ON VGA CARD, מעבד מהדור הישן וכו'.

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח, אשמח אם אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) פוטושופ, פלאש ב) עבודה משרדית אינטנסיבית (חישובים מורכבים באקסל, אקסס ועוד) ג) ריבוי משימות - אינטרנט, שיתוף קבצים, Itunes ועוד ד)צפיה בווידאו HD ה) מעט עבודה ב-Soildworks לא לפרנסה השימושים הם אמנם די סטנדרטים אבל אני משתמש כבד, עבודה על המון דברים זוללי זיכרון במקביל. 2. לא צפוי גיימינג באופן קבוע, אולי לעיתים, אם אפשר להכניס כרטיס מסך מתאים אז אשמח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. דרוש מפרט מלא 5. רמת שקט מתבקשת מ-1 עד 10 - 6 6. ללא OC 7. לא צריך מערכת הפעלה אין בקשות נוספות, אם יש אופציה ל-…

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  17. שלום לכולם, אני טס בסופ"ש לארה"ב ומעוניין לקנות לפטופ. הצרכים הם בסיסיים למדי: אינטרנט (שיהיה גם WIFI וגם 3G), משרדי, סרטים (לא דברים מורכבים מידי)... על מה הייתם ממליצים בגבול של נניח עד 3500ש"ח? והאם משתלם לי לקנות את הנייד בארה"ב? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  18. Started by itamarz_,

מבקש המלצה למחשב נייד: זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB לא נדרש CD , DVD או צורב (או קורא טביעות אצבע וכדומה) כרטיס מסך עם יכולת להפעיל משחקים כגון fifa צפייה בסרטים וכדומה משקל עד 2 קילו מסך לא פחות מ 14 אינצ' (עדיף יותר) תודה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (במחירי אילת) אפשר לחרוג טיפה אבל גג 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בייתי רגיל (אופיס, אינטרנט, צפייה בסדרות) ומדי פעם עבודה בתוכנת solidworks 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל הלפטופ יהיה מחובר לתחנת עגינה שאליה הכל מחובר (רצוי ב type C) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  20. יש לי מחשב נייד HP DV5 1179 עכשיו אני בונה לו גוף קירור שאני בונה בעצמי ולכן אני צריך מסמך PDF שמתואר בו את פנים המחשב מכל מיני זוייות וכתוב לי בדיוק איפה מונח כל רכיב מהכרטיס מסך החמים למעבד המצונן חיפשתי בכל HP ולא מצאתי חשוב לציין התרשים הזה כמסמך PDF נצפה ע"י בעבר אך לא שמרתי אותו זאת אומרת המסמך קיים האם תוכלו לעזור לי בחיפוש מבנה פנימי DV5 1179..?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by solzi7x,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים וצפייה בסרטי HD, כמובן שזה לא אמור להוות בעיה או שיקול לפי דעתי 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך בציוד היקפי כלל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צאיך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?קשה לבטא במספרים, השקט חשוב, לא על מחיר הביצועים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתוכנן אולי קטן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הר…

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  22. מה ההבדל בין מעבד T9400 לבין ה P8400 ? שניהם מסדרת המעבדים החדשה ? האם ייתכן מעבד T9400 עם 800MHz FSB‎ ? מפרטים לביקורת, מה עדיף ? ‏HP Pavilion DV5-1190‎ ‎Intel® Core 2Duo Processor T9400 6MB L2 Cache,2.53GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 9600M GT, Up to 1791 MB (512 MB dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium 32-bit with Service Pack 1‎ ‎ Weight‎ ‎2.65kg ‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warr…

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by ofcourse,

היי אני מתעניין ברכישת נייד יד 2 ויש לי כמה שאלות. 1. מה ההבדל בין X61S ל X61 ? 2. איזה דגמים של ניידים בגדלי מסך האלה שיצאו לפני שנה שנה וחצי הוכיחו את עצמם כאמינים ? 3. על איזה מהדגמים היה ניתן לקבל אחריות של 3 שנים ? (הבנתי שעל DELL וX61 נתנו ?) 4.איך ה 2510p ביחס לDELL 1310 וה X61 ? תודה רבה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by tamarn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יחיד - צפייה בוידאו 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7 אלף , ניתנת חריגה קלה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עבודה משרדית . ( Call Of Duty , SolidWorks , Arduino ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורך בקניית עכבר בנוסף . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למחשב קל יותר , מסך 15.6 בלבד . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 2 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.