ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב בן 4 כמעט האמת עד היום הוא סיפק את צרכיי בצורה טובה המפרט שלו: פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ ו256 זיכרון RAM יש לי 80 גיגה של דיסק קשיח כרטיס כרטיס מסך של NIVIDIA GEFORCE 440MX לוח האם שייך לחברת VIA אין לי מושג מה הדגם האמת ולגבי הספק גם אין לי שמץ . מקלדת מסך LCD עכבר ורמקולים יש לי והם טובים האמת לרוב צרכיי לכתיבת עבודות וגלישה באינטרנט הוא מספק אותי הבעיה היחידה שהמשחק היחיד שאני משחק ובגרסאות החדשות שלו הכרטיס מסך שלי לא תומך הוא SPLINTER CELL . אז שאלתי היא מה ניתן לעשות שאני כן יוכל לשחק לקנות חדש או לשדרג את המחשב התקציב שיש לי כעת הוא בסביבות 6000 ש"ח ואני מתלבט האם לשדרג את זה ולקנות לפטופ שאני צריך או לקנות מחשב חדש וחזק. בתודה מראש שי
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אוקי אני לא כזה סגור על התקציב שלי יש קיבלתי המון מפרטים שהם בין 2000-3000 עכשיו אני לא סגור על התקציב אני צריך שתמליצו לי על המפרט הכי טוב בעד 2500 ש"ח , ובמפרט הכי טוב ב3000 ש"ח כאילו אני יביא פה מספר מפרטים ותעזרו לי לבחור את השתיים הטובים ביותר למטרת גיימינג מפרט אחד שהוא עד 2500 ומפרט שני שהוא מעל 2500 תודה לעזורים ואלה הם המפרטים : 2500- ________________________________________________ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪617 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪128 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪339 מארז: Si…
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני צריך כ 2-3 מפרטים שונים [AMD] שיהיו למוזיקה,אינטרנט,וקצת מישחקים. שהמפרט יכלול תדברים הבאים: כרטיס מסך. לוח אם. מעבד. זיכרון [512]. מקלדת+עכבר. מארז. מערכת 2.1 [תנסו להכניס בתקציב]. ספק כוח. הרד דיסק 80 גיגה. צורב [עם אפשר שיהיה DVD]. כונן דיסקטים. ללא מסך! כול זה ב 2500 עדיף שלא לחרוג. תודה רבה לכול העוזרים עוד דבר אחד חשוב: שיהיה מהחנות אייבורי שבאשדוד
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, ומתלבט. אשמח להצעות. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח, לאחר שדרוג זכרון ל-8GB. הקניה היא בארץ. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): עבודה משרדית, כולל תוכנות סטטיסטיות מרובות נתונים בכמה גליונות (כח חישוב קצת יותר רציני מאופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, מוכן להתפשר על 14 אבל לא יותר מזה (וגם לא פחות). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). רזולוציה…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות חלקים ולהרכיב אותם לבד יש לי כבר מארז של Thermaltake Soprano וספק של 485 וואט של אנרמקס לגבי הכרטיס מסך אני יחכה שיגיעו הכרטיסים החדשים של NVIDIA עם ליבת ה-420 ואז אני יקנה אותו בנפרד, מצפה לזה בקוצר רוח. בנתיים יש לי X800GTO2 המחשב נועד למשחקים ולצפיה בסרטי HDTV, ללא אוברקלוק. המפרט לקוח מפלונטר - www.plonter.co.il Intel® Core 2 Quad Q9450 - 2.66GHz - 1333MHZ FSB - 12MB Cache - 45nm - LGA775 - 95W - Box 1685 ש"ח Gigabyte GA-P35-DS3L 474 ש"ח Corsair DDR2, 2x1024mb, XMS2-6400, CL4, 2x128Mx64non-ECC 240 DIMM, unbuffered, 4-4-4-12 390 ש"ח Western Digital - WD10EACS - WD Caviar GP 1 TB, SATA 3 Gb/s 16MB Cache 1145 ש"ח Logitech cordless desktop mx optical 643 …
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עובד עפ"ר על תכונות גרפיות רבות במקביל, ובנוסף צריך להריץ מק על העמדה. אופציה אחת שהועלתה: DELL PRESICION T1700 MT/INTEL E3-1240/500GB SATA/16GB/2GB NVIDIA QUADRO K2000/RW/F-D/3YOS כשכמובן היתרון הוא ביציבות ובאחריות (3 שנים) שמעניק לך מחשב מותג. אשמח כמובן לשמוע על אלטרנטיבות בסביבות ה-5K.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב שיהיה בעיקר לאייסיקיו מסנג'ר ודברים כאלה התקציב שלי הוא 3000 שקל ואפשר קצת לחרוג ממנו אני צריך שיהיה לו 512 זכרון תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קניתי gta 4 והמחשב שלי לא משתף פעולה. מעצבן ממש. המפרט הקיים הוא: מעבד: intel Q9550 לוח אם: asus p5qc זכרונות: kingston 800Mhz 2Gb 2 sticks, לא זוכר איזה דגם. כרטיס מסך: gtx260 896Mb. ספק כח: 650W topower עם 80 אחוז ניצולת. מארז: gigabyte aurora דיסק קשיח: 1TB sata II seagate. אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל להוציא מהחלקים את המקסימום (אין לי מושג קלוש בOC, ולא כ"כ רוצה לקחת את הסיכון). יש לי זכרונות של kingston של 1333Mhz. 2 סטיקים של 1333Mhz. הם אינם עובדים עם הלוח אם הנוכחי, למרות שהוא מפורסם עם יכולת ל1333Mhz (ddr3). בנוסף, היה לי בעייה עם הקירור של המעבד, איזה קירור משתלם לקנות לאור העובדה שהמארז מאוורר היטב, ואני לא עושה אוברקלוק? אני מניח שהבעייה היא בכרטיס מסך…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות מחשב ב3k הוא כרגע על 20 אינצ' אבל כנראה ישדרג למסך 22-24 המחשב הוא לגיימינג עם העדפה לקירור לOC תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אמממ מחשב שיהיה מבוסס על מעבד AMD ללא הראד דיסק תודה.. ב3500 שקל ...
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הנה מפרט שהכינו לי באתר SkyPC: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤620 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם ASUS P5K SE ¤439 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31104 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT SILENT 512MB PCIe ¤396 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37398 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA3052 …
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחשב קומפלט ....כולל מסך.. עכבר ..מקלדת + מדפסת + הרכבה + התקנה של מערכת הפעלה AMD ו אינטל ( זה לא בשבילי אני פשוט צריך עזרה לעזור למישהו )
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV NFS וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באמצעות Adobe Premier ו-Adobe After Effects. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe After Effects באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש ציוד הקפי. אם נשאר תקציב, להוסיף מקלדת עריכה. 4…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אני עובד על מחשב נייד טוב והדבר היחיד שחסר בו זה כרטיס מסך, אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים חדשים ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס מסך אבל בגלל שאני עובד על מחשב נייד ולא מחשב רגיל אין לי מושג איפה לחפש, ובכלל אף פעם לא קניתי כרטיס בנפרד... אשמח לקבל כל הצעה והמלצה או הפנייה לקריאה במקום אחר אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח רק אם זה באמת שווה אם לא כמה שיותר זול יותר טוב דרישות מינימליות: Video HW Transform & Lighting Vertex Shader Ver. 2.0 הנה המפרט של המחשב: acer aspire 5580 intel core 2 dou processor t5500 1.66 ghz 667 mhz 2mb l2 cache 2 gb ddr2 120 gb hdd dvd super multi double layer 14.1 wxga crystalbrite lcd intel graphics media accelerator 950 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעניין ברכישת נייד ויש כמה רכיבים שאני לא מש יודע מה ההבדל בנייהם קודם כל כרטיס מסך: איך הנווידה קוואדרו 160M? לווידאו וקצת משחקים יודע שזה לא כרטיס למשחקים כבדים בלוטות: מה ההבדל בין המודלים של דל ה- 370 וה 410 אינטרנט אלחוטי: מה ההבדל בין ה-אינטל לינק 5100 A/G/N 802.11 לבין ה 5300 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? autocad ,lumion. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאוד משמש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). TOPWAR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי אני צריכה להרכיב מערכת בסביבות 4,500 שקלים עבור גרפיקה דו ממדית שזה אומר פוטושופ וכאלה,אני מעדיפה את המארז הבא THERMALTAKE MOZRT TX (שמעתי עליו דברים טובים,אך עדיין פתוחה להצעות) ובמערכת אני רוצה 4 גיגה זיכרון אשמח מאוד להיעזר בכם,תודה
-
- 17 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי לפני בערך 8 חודשים קניתי מחשב חדש. קניתי את הזיכרונות שרשום בכותרת ופה למטה במפרט. אני מעוניין להוסיף עוד סט של זכרונות כמו שיש לי כרגע..והבעיה שאני לא מוצא אותם יותר. השאלה שלי אם אפשר להוסיף סט אחר במקום או שאפשר רק לפי מה שיש כרגע? שאלה נוספת.. מה יתן לי יותר ביצועים..להוסיף זיכרון או להחליף למעבד i7 ? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי אנשים, טוב דבר ראשון אחרי המון חילוקי דעות, החלטתי לבסוף לקנות מחשב נייד. אחרי בדיקות ארוכות ומסע מפרך של חיפושים, עכשיו מכיוון שאני עוסק לרוב בתחום המחשבים הנייחים, תחום הניידים הוא חדש יחסית. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב מדגם LG R510, הנה המפרט שלו : מחיר : 5700 ש"ח מעבד: Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB זיכרון: 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory תצוגה: 15.4" WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) דיסק קשיח: 250GB (SATA) 7200rpm (לאחר שדרוג) כונן: SATA DVD Super Multi Dual Layer (…
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המליצו לי על שני מחשבים ( אחד Dell והשני HP ), אני פתוח להצעות נוספות כמובן בסביבות ה3000 שקלים (גמיש)- חובה כמובן כונן SSD. המחשב יהיה ברובו לשימוש סטודנטיאלי וגלישה באינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להעיד מניסיונו/לשפוך אור על חיי הסוללה של כל מחשב (חשוב לי מאוד),אמינות ובאופן כללי איכות האחריות שכל חברה מספקת. אם יש לכם מחשב טוב יותר להציע,לא להסס ! המון תודה לעוזרים. המחשב הראשון שהוצע לי : HP probook 440 g6 Processor Intel Core i5-8265U Graphics adapter Intel UHD Graphics 620 Memory 8192 MB , DDR4-2400, 1 of 2 SODIMM…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
היי מה קורה חברה?, אני צריך את עזרתכם בבניה של המחשב הבא: מחשב חזק בעיקר עבור פיתוח והרצת ישומים כבדים - אחד המעבדים החדשים של אינטל E6600/E6700 לא מיועד להיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך עד 400 ש"ח יספיק.... 1GB RAM, עדיף זכרונות מהירים כמובן. מערך RAID 0, שני HD של 120 גיגה, אני לא צריך יותר מזה. חשוב לי שבגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי שיהיה שקט, זה באמת חשוב לי, אבל לא צריך להתפרע עם קירור מים.... מארז, משהו בגוון שחור, לא צריך חלונות במארז, שיהיה פשוט אבל יפה - חשוב שלא יהיה מחומר שמתחמם יותר מידי, כי גם ככה הוא נמצא במקום די סגור... צורב DVD לא צריך מסך, מקלדת,רמקולים וכרגע לא נראה שאעשה OC זהו נראה לי...תודה רבה לעוזרים! עריכה: תודה רבה על התגובות!! ואפשר לחרוג…
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשנה הקרובה אני מתחיל את השנה האחרונה בתואר ( מדעי המחשב , מן הסתם ), והחלטתי לקנות נייד חדש. אחרי מחקר די מקיף בנושא , הגעתי למסקנה שהזן היחסית חדש של ניידים עם מעבדי CULV מתאימים לי - הפרמטר הכי חשוב לי הוא זמן סוללה. ה 3810T נראה מושלם מהבחינה הזאת : משתמשים מדווחים על זמן סוללה של 8 שעות , וזה בדיוק הזמן שמספיק להעביר יום לימודים שלם בלי להסחב עם מטען. משחקים וסרטי HD אני לא מתכוון להריץ על המחשב ככה שזאת לא הבעיה. מה שכן , אני לא בטוח איך המחשב יסתדר עם הרצת סביבות תכנות שונות , ובעיקר Visual studio 2008 . למחשב יש מעבד Core 2 Duo SU9400 1.4GHz עם 4GB זכרון פנימי . אז למעשה השאלות שלי הם : 1. איך לדעתכם ( או מנסיון אישי) המחשב הנ"ל יתמודד עם הרצה…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שימושי המחשב - תחליף שולחני, יהיה שימוש בעריכת סרטים, צפייה בסרטים, עבודה שוטפת (אינטרנט ותוכנות אופיס למיניהן), ומשחקים. גודל המסך פחות קריטי פה, מה שחשוב זה החומרה של המחשב, גודל הכל יתאים הכל מ-14 ועד 17 אינץ' משקל וזמן סוללה גם לא ממש משנים כאן כי זה יהיה מחשב שולחני למעשה, אני אנייד אותו לעתים רחוקות יחסית ולנקודות עם מתח. יציאת HDMI חובה. בלוטות יתרון גדול. נפח כונן קשיח לא ממש משנה כי יש לי שניים חיצוניים, גם 120 יספיק לי, כונן SSD יתרון גדול. חובה צורב DVD, עדיפות לקורא בלוריי, לא חובה. אחריות בינלאומית לא משנה, העיקר אחריות טובה בארץ. חברה מועדפת - Dell, Asus התקציב כמו שכבר ציינתי הוא כ-9K ש"ח המחשב ייקנה בארץ. עוד בעיה שיש לי היא עם ההמלצות כאן לא ללכת בשום פני…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי לכולם אשמח אם תוכלו לייעץ לי בבחירת מחשב נייד חדש הצרכים העיקריים שלי במחשב : עבודה במספר תוכנות אופיס במקביל גלישה באינטרנט (סרטים,סדרות, מס' אתרים במקביל באופן חלק ככל שניתן ) משחקים בסגנון סימס 4 וכו' תקציב : עד 4000 ש''ח , עדיפות לקניה מרשתות עם פריסה ארצית . לא בוער לי לקנות את המחשב במיידיות , ישנה אפשרות לנסוע לאילת בעוד כחודש כך שאם תעלה אופציה לקניה משם זה יהיה נחמד חשוב לי שזה יהיה מחשב לטווח די ארוך , שידרוגים וחידושים לא ממש קורצים ליכולות הכלכליות שלי תודה לכולם מראש !
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-