ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 השנה מסתיימת – וכך גם הסיכום המשולש שלנו, עם המוצרים המובילים והחדשניים ביותר לפי דעתו של כתב החדשות והעורך הראשי באתר, אלכס שפירו. כרטיסי ליבות ה-Fiji של AMD: לא משתלם, אבל מהפכני אי שם באמצע שנת 2015, כשהיא בעיצומו של רצף הפסדים ועם נחיתות טכנולוגית משמעותית אל מול NVIDIA, כנראה שלא יותר מדי אנשים האמינו של-AMD יש סיכוי כלשהו לעשות קאמבק בעולם הליבות הגראפיות. ולמרות זאת, במפתחת הוותיקה מסאניוייל החליטו לאסוף את כל המשאבים והיכולות שנותרו אצלם, וללכת על כל הקופה עם כרטיסים בארכיטקטורה מודרנית ומשופרת, ועם זכרון חדשני ומהפכני שפותח חלון …
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
For 250 nis you have the Logitech Internet Navigator Special Edition which is a very good keyboard, I had a chance to use it myself and it's great. but for 125 nis you have the Normal Logitech Internet Navigator which is also very nice and has a more sensible price. I suggest either of these two. I never liked ergonomic keyboards, I don't think you can find any of them in your budget either
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד סטייל ultrabook (מאוד דק, ומאוד קל). מבחינת גודל מסך אז 13-14 אינץ'. אני רוצה כונן SSD בנפח של 128GB לפחות. 4GB של זכרון RAM. ללא כונן אופטי. מעבר בסדר גודל של i5. יציאת HDMI, קורא כרטיסי SD. אין צורך שהסוסלה תחזיק נצח (4 שעות עד שהיא תמות זה יתאים לי). שימוש המחשב יהיה לעבודה משרדית ופיתוח. התקציב המקסילי שלי הוא 6000, אבל מן הסתם מעדיף לשלם פחות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב למשחקים, סרטי HD ולעבודות תכנות שכוללות קומפיילינג של פרוייקטים גדולים (בעיקר ב cpp). תקציב: איזור ה 9000-10000 שח בכיוון של מעבדי INTEL בלבד אין צורך בציוד היקפי, מסך או מערכת הפעלה.. ירוץ עם WIN7 על מסך של 17/19 אינץ' תודה, גמר חתימה טובה.
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי לכולם! אם למישהו יש קופונים לניידים של דל אלטיטוד או ווסטרו אני אשמח לקבל אותם ;D תודה וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, שוקל לקנות את הזנבוק החדש של אסוס. קראתי באחת הביקורות שלאחר שימוש והקלדה ממושכים (מחשב לשימוש סטודנט), מתחילים להרגיש חתכים או אי נעימות במפרק בגלל העיצוב הדק והקצוות החדים שלו. מישהו יכול לאשש או להפריך את זה, מנסיון?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מתוכנן OC למעבד, ולכרטיס מסך. אין צורך בקירור חיצוני. אני לא יכול לחרוג מהתקציב הנוכחי. איני מעוניין במפרטים אחרים, אלא אני מעוניין בחוות דעת. מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤483 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤395 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GC5 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤811 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28620 מארז ללא ספק HEC 6919B Black ¤240 כמות:1 h…
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני דגמים דומים מבחינת המפרט והמחיר של לנובו ודל. http://ksp.co.il/?list_compare=.26374..27139. ההבדלים היחידים הם בגודל הזכרון (לנובו - 8, דל - 4) ובמשך האחריות (לנובו - שנה, דל - שלוש שנים). אבל אם אני ארצה לקבל מפרט זהה לחלוטין, אני יכול להוסיף שנתיים נוספות ללנובו ו - 4 ג'יגה לדל ואז המפרטים זהים לחלוטין וגם המחיר שלהם נהייה מאוד דומה. לכן אני ממתלבט בין שניהם - אם הכל זהה, אז לפי מה ניתן לבחור? איזה נייד עדיף? בנוסף, לאיזה נייד משניהם יש מסך איכותי/בהיר יותר ולמי חיי הסוללה ארוכים יותר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - לימודים, סרטים ומעט משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שלא יהיה מעל 14 ורצוי מאט אך לא חובה. * משקל רצוי? לא חשוב כלכך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אך ניתן להתפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ואם יש אפשרות לקצת SSD זה טוב. * כונן אופטי? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס אבל פתוח לאחרים. קשה לי למצוא מחשבים בגדלים שציינתי שעונים לדרישות שלי (יש הרבה 15.6). גם כרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב ממובנה. שני מחשבים שנראים לי מתאימים מבחינת מפרט (ומחיר) חוץ מגודל המסך: asus x550vc-xx…
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום חברים. דוד שלי מעוניין לקנות לבן שלו הקטן מחשב למשחקים עד 2000ש''ח אפשר גם 2500 המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו assassin's creed כל הגירסאות CALL OF DUTY BLACK OPS 2 אולי קרסיס 3 כל המשחקים יהיו רק סינגלפלייר המטרה שיריץ אותם כמה שיותר טוב לא מעוניין הכל על הכי גבוהה וכל הפילטרים העיקר שיהיה אפשר לשחק. דברים שלא צריך לשים במפרט זה מארז. יש לו מארז מוכן ANTEC NINE HUNDERD TWO
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נישא, שהשימוש העיקרי המתוכנן בו יהיה לצרכי תכנות. סביבת התכנות בה אני מתכנן לעבוד היא LINUX, וגם שם בכלים הדורשים משאבים מצומצמים מאד - דוגמת העורך VIM. סביבת המחירים בה אני מתעניין היא עד 5000 ש"ח. ועכשיו לשאלה - בדקתי מספר אפשרויות למחשבים נישאים, ואני עומד כרגע בצומת דרכים, כאשר ההחלטה הנדרשת היא האם להעדיף מחשב חלש יותר (סלרון 1.2) אבל של יצרן ידוע (IBM), או מחשב מהיר יותר (P4, 1.7) של יצרן עלום שם. תוכלו להסתכל על המפרטים כאן: IBM nameless האם ייתכן שמחשב "מתקדם יותר" של יצרן חסר שם, שקרוב לוודאי חסך ככל הניתן בהוצאות על רכיבי המחשב ושליב את הרכיבים הפשוטים והזולים יותר, ייתן ביצועים היורדים מרמת הביצועים של מחשב מיושן יותר, אבל עם "אבא"…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
חברים שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מערכת לידידה שמתעסקת עם גראפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא פוגע בביצועים לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג, אפשר עוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD (מפורט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (ספק כוח (TR2 430W) צורב, דיסק קשיח, כ.מסך). 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, מבקשת המלצה למחשב נייד לסטודנטית, שישמש בעיקר לאופיס בסיסי, צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. בלי משחקים או תוכנות כבדות. גודל אידיאלי מבחינתי: 13 אינץ'. חשובה אמינות ומשקל לא גבוה. מתכוונת לנייד אותו ממקום למקום. אשמח לעזרתכם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפקט הבא : AMD Price Units Total Sempron 2600+ (S754) 435 K8NS (s754) Nforce3 250 425 512Mb 400MHz Twinmos 295 RADEON 9250 128MB,TV+DVI 265 1 265 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 Teac/SONY 1.44 50 1 50 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 260 HEC Compucase CI6A21 400W 360 TFT 17'' 710T 1620 2 Lang30 MOUSE PS2 + roll 20 המחיר יוצא 4100 הייתי רוצה לרדת ב - 300 שקל מה לקצץ ??
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייח חדש שאוכל לעבוד איתו בצורה נוחה על תוכנת תלת מימד בשם clo3d. קיבלתי הצעה למפרט מחשב מאתר פלונטר (האם האתר מומלץ ואמין?) לפי דרישות מומלצות: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=246367&fbclid=IwAR3Mdp59kVn86b8S7A6va_JBwdmNskHea2sjQ6jHbB8LzorePS1HPojF7MI לפי דרישות מינימום: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=245867&fbclid=IwAR1_wL-DIVxCXd-erDNvUHvoWQQmHX59ZrJzcwwamwGZ5RCzPIjUL50qOqU מכיוון שאני לא מבינה בכלל במחשבים אני לא יודעת על מה באמת חשוב להוציא הרבה כסף ועל מה אפשר לוותר. האם התוכנה תעבוד חלק עם דרישות …
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים/עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).autodesk maya תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.מיינקראפט,ואו,bf3/4,tp2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1:100,000,000 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הי לא מזמן נפל לי המחשב Packard Bell Butterfly S הבאתי אותו למעבדות של החברה בפתח תקוה, ושם בישרו לי שהלך ההארד דיסק, כשביקשתי להחליף הם טענו שהפסיקו לייצר את הכוננים האלה, ואין להם או למעבדות אייסר העולמית את ההארד דיסק הזה. למישהו יש פתרון איך אני מציל את המחשב הזה? האם התקנה של הארד דיסק נייד מדגם אחר היא אפשרית? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני בצבא אבל מידי פעם יש לי קצת זמן ולא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב נייד או לא... אני רוצה שיוכל להריץ לי את המשחק WORLD OF WARCRAFT כמה שיותר חלק... אז האם יש כזה מחשב שיריץ לי את זה סבבה ב5 אלף שקל בערך? וראיתי שבשביל אינטרנט צריך לקנות איזה מודם.. האם הPING במשחקים יהיה יחסית נמוך? עריכה: אם אפשר בבקשה שתציעו לי מחשב נייד סבבה עד 5 אלף אוליייי אפשר לחרוג קצת אם יש צורב DVD זה בונוס אני משחק בעיקר WOW אבל אם יש אפשרות למחשב חזק יחסית שיוכל להריץ את DIABLO 3 שיצא... אם זה אפשרי גודל ומשקל לא חשובים לי
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות כבר ביום שבת/ראשון את המחשב הנ"ל. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אותו או מחשב אחרים מאותה הסדרה (inspiron 1545 t6400/6500) קצת ביקורות עליו, חשוב כמה שיותר מהר על מנת שאוכל להחליט עד שהסופ"ש מסתיים. תודה מראש מפרט: מעבד ליבה כפולה Intel® Core™ 2 Duo Processor T6600 2.2GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® Gma 4500MHD זכרון 4096MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN Bluetooth יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון יציאת רשת ועכבר Touch
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב 4500 שקל בלי מסך לחבר תודה :-*
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
* תקציב: 1100 דולר בערך. * מטרות המחשב? לימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3' עד 14'. מאט. * רזולוציית המסך? מינימום Full HD. רצוי כמובן פאנל IPS. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. תאורה אחורית יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? כמה שפחות, בלי קפיצות לא פרופורציונאליות במחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. מינימום יום עבודה, פלוס מינוס 7-9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: יש…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב משרדי לשימושי אופיס ואינטרנט במחיר של עד 1300 ש"ח. אני יודע שמדובר בבקשה חריגה, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את המפרט היציב והטוב ביותר. חשבתי על המפרט הזה - מה דעתכם? דגם מחשב: i00 מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, VGA, DVI, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11741 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 דיסקים קשיחים: Western Digita…
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אשמח אם תעזרו לי בהמלצתכם על מחשב נייד - שמיועד למשחקים. הצורך במחשב נייד דוקא ולא ברגיל נובע מהצורך של שימוש המחשב עבור ילד נכה שהמחשב עבורו היא גם ה"מחברת" שלו לבית הספר (הוא יכול להקליד אך לא לאחוז עט). בנוסף הוא משחק משחקים כמו ספיידר מן, שר הטבעות, הארי פוטר וכד',. מדובר על סכום של 5000 - 6000 שקל. המון תודה על כל עזרה גלי
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3.3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא מ-2006 ואני מתחיל ללמוד עיצוב וזקוק לשדרוג שיחזיק לי ל-3 שנים לפחות. יש לי מארז GIGABYTE AURORA 3D ספק כח ENERMAX LIBERTY 500W דיסק קשיח 320GB 7200RPM. זקוק המלצה לשדרוג הכולל מעבד (i5/i7) ,לוח אם,כרטיס מסך של NVIDIA ,וזכרון של מינימום 8GB -12GB בתדר 1333MHZ. מעדיף גם מארז חדש והכי קטן שניתן עם איזשהו גוף קירור שקט. תקציב בין 2500-3000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח אם זה ממש הכרחי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-