ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי יש ברשותי מחשב מיני נייד של Compaq, מסוג Mini PC יש לו דיסק קשיח 1.8" והוא דיי בעייתי, ההוינדוס נותן שגיאות שצריך להחליף אותו, השאלה שאלי אם אפשר להשיג דיסק קשיח כזה, פתחתי את המחשב ושמעתי את הדיסק עושה קצת רעשים מה שכן גם שמדליקים את המחשב הBIOS נותן שגיאה, מה עושים ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד כדי לחבר אותו למסך הטלוויזיה בסלון בחיבור HDMI וכדי לצפות בסרטי HD 1080P ולגלוש באינטרנט. האם המחשב הזה HP 650 B0Y95EA עונה לדרישות שלי? אם לא, אשמח אם תציעו לי מחשבים ניידים אחרים עד מחיר של 1800 ₪. תודה רבה! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835550
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המחשב באילת השבוע, אני אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו, האם יש מקום לשיפור קטן, האם יש צוואר בקבוק וכד' ואני לא מתכוון לעשות OC ודברים כאלו או אחרים למחשב. להלן המפרט מהאתר KSP(המחירים הם ללא מע"מ) : דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - IR16 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Antec Bloody Tiger A40 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 270X OC 2…
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טוב אז המצב הוא ככה, לא התעסקתי עם כל נושא החומרה בערך שלוש שנים וכמו שאתם בוודאי מבינים אני לוט בערפל כרגע... אני צריך מחשב כולל כל הציוד ההיקפי כולל מסך 22 אינץ ויש לי עד 7000 שקל להשקעה בנושא, המחשב צריך להיות חזק ולהתאים למשחקים בעיקר, אני באמת אעדיף מפרטים מלאים בלי אפשרויות בחירה מכיוון שאני מחפש קניה מהירה היות ואני עובר דירה בקרוב והתזמון של המחשב דיי קריטי בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המפרט מעבד - processor 2.26GHz Intel® Core™ i3-350M מסך - "15.6 High-Definition LED HP BrightView Display כרטיס גרפי - ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics זיכרון ייעודי - MB512 זיכרון משותף MB 2202 זיכרון – 4GB DDR3 כונן קשיח – 500 GB 5400RPM מידות: משקל - 2.2 ק"ג צורב – Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית – Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית- HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 Windows® 7 Home Premium 64-bit רמקולים - Altec Lansing יציאת HDMI רציתי חוות דעת על המחשב ועל HP כי הבנתי שהשירות שלהם לא משהו דרך אגב למחשב יש אחריות של 3 שנים
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במערכת שתשב בסלון ועל כן אני מעוניין במארז מעוצב כמה שאפשר בתקציב הזה. כמ ושאמרתי השימושים העיקריים הם סרטים אינטרנט ומוזיקה,המחשב יתחבר למסך 42' בסלון, תודה מראש. 8)
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כעיקרון לעבודה משרדית, לאינטרנט ולמצגות.. צריך שהוא יהיה חזק ויחזיק =] עד 6K.. תודה =]
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכם! ראיתי באתר של netaction את המחשב הזה, הנה קישור - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1585540 והוא נראה לי די זול ודי בסדר, אני בתכל'ס לא צריך יותר מזה, אבל אני לא בטוח. מה אתם אומרים? אני קצת חושש מהלוח אם וגם מתבאס מזה שזה רק 256MB זיכרון (וזה לא נורא, אפשר להוסיף), אבל הזיכרון הוא 333Mhz. עכשיו אם הלוח אם בכ"ז בסדר ואני אוכל לשפר קצת את המחשב, לקנות לו כרטיס מסך נורמלי ולהוסיף זיכרון, אז אולי אני באמת אקנה כי זה באמת יחסית זול. אפילו ב-KSP שניסיתי לבנות מחשב עם המפרט הזה הגעתי לסכום גבוה יותר (בלי הרכבה אפילו) והמחיר פה כולל משלוח. אז מה אתם אומרים,חבר'ה? שיהיה חג פסח שמח!
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרחיב את הזכרון הנוכחי (2GB) ל4 או 6GB. לגבי המחיר אין לי מושג כמה הם עולים, מישהו יכול להציע משהו מעניין ונורמלי לפעולה רגילה של המחשב, במחיר סביר? תקציב עד כ 400 ש"ח +-, יכול להתגמש יותר בנוגע ל 6GB. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ממצב אנשים עם תיראו במפרט שלי אני דיי מלא בדברים בכול מקרה יכול להיות שאני מוצא קונה לכרטיס מסך לוח ומעבד שלי אז עם כבר יש קונה אז חשבתי לעבור לamd(לפי מה שהבנתי הם הטובים ביותר) בקיצור אני צריך 2 מפרטים של לוח מעבד וכרטיס מסך ודגש לקרור גזזז כי הבנתי שפעם היו בעיות עם המעבדים בטמפרטורות של מינוסים למינהם זה עדיין כך?? הסכום הוא בסביבות ה 6000 שקל המפרט הראשון ללוח מעבד וכרטיס מסך טובים כמו שצריך בסכום של 6000 \ ובקשר למפרט השני חשבתי להשקיע על מעבד ולוח טובים ואילו כרטיס מסך חמוד. וכך לחסוך לי איזה 2000 שקל עד שיצאו כרטיסים החדשים בכול מקרה גם זאת אופצייה שאני ישמח לקבל (שוב לוח ומעבד חזקים וכרטיס מסך חמוד וטוב שיריץ את הכול נכון לעכשיו זה היקר...) תודה עריכה: יש לי…
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בתור מחשב לסלון? http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2613921&cfm=
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום המחשב מיועד לVJ דרוש: שני כרטיסי מסך 3GB 80GB WINXP DVDRW LCD 19 שחור מקלדת+עכבר פשוטים ושחורים מארז שחור מקצועי ויצוגי מחשב שכל היעוד שלו הוא להריץ ממנו קטעי וידאו יחסית קצרים בלופים דרך תוכנה שנקראתwww. resolume.com
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
החלטתי שאני הולך על מחשב נייד של חברת asus/lenovo. מחשב על זיכרון 4G עם מעבד מסדרת I5. תקציב הקנייה שלי עומד עד 3700 ש"ח מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,מוזיקה,הורדות ישירות מהאינטרנט(קצת עומס מהאינטרנט). * גודל המסך -12 ומעלה * זמן סוללה ארוך - כ5 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 500G ומעלה בעל כניסות ל: * HDMI VGA IEEE 1394 USB 3.0 * עדיפות לקורא כרטיסי זיכרון/בלוטות'/כונן אופטי * שיהיה פיזור חום מיטבי ובעל נוחות בכתיבה!! חשבו לי מאוד שהמחשב לא יתקע ויריץ תוכניות ואפליקציות באופן רציף, כי אני נתקל בהרבה מחשבים שנתקעים בזמן גלישה באינטרנט למשל. בתודה מראש על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מפרט המחשב המצורף יעבוד היטב עם תוכנות כמו: photoshop, premier וכד'. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועריכת סרטים ותמונות (תלת מימד) בלבד. אין צורך בציוד היקפי, אוברקלוקינג, צורב, dvd, מערכת הפעלה, מסך. המפרט: מארז InfoService MidiTower ATX, USB front Power supply 400W, Special ventilation for CPU, Silver or Black מעבד Intel Pentium Dual-Core Processor E2180, LGA775 Package 2.0GHz Dual-core, Bus 800MHz (4*200), 65nm, 1024Kb Cache L2, 65W Intel Extended Memory 64 Technology לוח אם ASRock Wolfdale 1333-D667 Intel 945GC Express Chipset + ICH7, 533/800/1066-MHz system bus, LGA775 Socket, Celeron 4XX, Pentium-4, D & Core2 Duo processor ready 2*DIMM Dual Ch…
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, בת דודה שלי צריכה מחשב לגלישה באינטרט, word, outlook... יש לה כבר מסך, מקלדת, עכבר וצורב DVD. אני צריך שתציעו לי מפרט עד 1000 שקל (אם זה לא אפשרי אז אפשר טיפה לחרוג, אבל עדיף שלא..) יש לי radeon 9600 פנוי שאני יכול לדחוף לה, אז לא נראה לי צריך כרטיס מסך. צריך שללוח אם יהיה כרטיס קול ורשת מובנה. עדיף שהמפרט יהיה מפנדה תודה..
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות לפ-טופ עם וינדוס 7 לצרכי גלישה (ולא משחקים) יש לי DELL inspiron כמעט 4 שנים...אני לא תותח מחשבים והרושם שלי שזאת חברה בינונית בתחום הלפ-טופים. 1. האם הרושם שלי לגבי DELL הוא נכון ? 2 . בין כל החברות הקיימות - מי מומלצות ואמינות בתקציב עד 3500 ש"ח ? תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח למפרט למחשב גיימינג. מצ"ב השאלון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח אפשרות חריגה עד 600 ש"ח אבל רק אם ממש משדרג חלקים הכרחיים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית. (בעיקר משחקי FPS פורטנייט COD ועוד.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך לגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מע…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני בצבא אבל מידי פעם יש לי קצת זמן ולא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב נייד או לא... אני רוצה שיוכל להריץ לי את המשחק WORLD OF WARCRAFT כמה שיותר חלק... אז האם יש כזה מחשב שיריץ לי את זה סבבה ב5 אלף שקל בערך? וראיתי שבשביל אינטרנט צריך לקנות איזה מודם.. האם הPING במשחקים יהיה יחסית נמוך? עריכה: אם אפשר בבקשה שתציעו לי מחשב נייד סבבה עד 5 אלף אוליייי אפשר לחרוג קצת אם יש צורב DVD זה בונוס אני משחק בעיקר WOW אבל אם יש אפשרות למחשב חזק יחסית שיוכל להריץ את DIABLO 3 שיצא... אם זה אפשרי גודל ומשקל לא חשובים לי
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למישהו שמבין במחשבים, אלא לידידה שלי שרוצה מחשב חזק לעבודה ומשחקים. הנה מה שיצא: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VKML VIA KM266 Motherboard (MicroATX, AC97 Sound, VGA, ATA133) Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader CPU Cooling : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz Hard Discs : Maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD Video Cards : Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Artech x 56 CD-RW / DVD-RW : LG 52/24/52 Bulk CD-RW Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard …
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב, התבקשתי לבנות מפרט מחשב ב 6000 ש"ח (+/-), הכולל ציוד הקפי - עכבר ומקלדת אופטי אלחוטי, רמקולים ו LCD. מכיוון שהמערכת מיועדת בעיקר למשחקים, ולדעתי המשחק העיקרי שישוחק הוא FIFA. לא הצלחתי לצמצם והגעתי ל 6545, לא כולל מערכת הפעלה (לדעתי זה מקרה שצריך לקנות...) אנא חוו דעתכם, היכן אוכל לקצץ,להוסיף או לשנות. בעיקר חשובה לי הדעה על מסך ה LCD. ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 240 1 240 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units T…
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
* תקציב: 1100 דולר בערך. * מטרות המחשב? לימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3' עד 14'. מאט. * רזולוציית המסך? מינימום Full HD. רצוי כמובן פאנל IPS. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. תאורה אחורית יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? כמה שפחות, בלי קפיצות לא פרופורציונאליות במחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. מינימום יום עבודה, פלוס מינוס 7-9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: יש…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/product/13483 כבר בניתי מפרט עם הכרטיס הזה, וכמובן שאמא שלי דיברה עם זה איזה בחור מחשבים שהיא מכירה והוא אמר לה שזה חרטא. אני צריך טענות נגד והצדקות
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב אני בניתי אני מיתעמן... ריצתי לדעת מה אתם אומרים על המערכת הזות: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1087 לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤666 מארז: Foxconn 3GTH230 120mm +Tube +350W כמות: 1 - מחיר: ¤330 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤356 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1517 קירור לכ.מסך: Arctic Cooling Accelero Twin Turbo כמות: 1 - מחיר: ¤132 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 IDE SuperMulti Black כמות: 1 - מחי…
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-