ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד conoaq 311c ויש לו בעיה שכשאני מדליק אותו הוא קורס באמצע הטעינה של הווינדוס (מסך כחול לפחות משנייה ואז רסטרט) איפה אני צריך להשים אותו בשביל תיקון? בחנות שממנה קניתי אותו או בנקודה של HP? ואולי בכלל יש פתרון שאתם מכירים לבעיה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי dell latitude e4300 ועליו מותקן win7. כמו שרשום בכותרת המע' מזהה את הדיוידי הפנימי ככונן חיצוני, כיצד ניתן לתקן זאת? אם זה משנה אז ההארד דיסק מחולק ל-2.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים חזקים אבל התקציב שלי לעכשיו הוא מקסימום 1800 אז אני מחפש מחשב שיהיה לו לוח אם טוב שיתמוך בכל המעבדים החדשים כדי שאני יוכל לשדרג אותו... אני לא צריך במפרט כרטיס מסך כי יש לי כבר GF 7300 לא צריך צורב ולא מעכת הפעלה המסך שלי הוא LG L1750SQ בגודל 17 אינטש רזולוציה 1280X1024 אין לי חנות מועדפת רק חנות באיזור הרצליה
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם התקבלו לידיי שני מפרטי מחשב למשחקים ברצוני לרכוש מחשב חזק בתקציב של עד 5000 שח כולל ציוד היקפי מסך מקלדת ועכבר אין צורך במערכת הפעלה או ברמקולים המפרט הראשון מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם P55-GD55 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 זכרון H/S VALUE GEIL 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 כ.מסך ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR מסך סמסונג 21.5 סט אלחוטי בסביבות ה 5 אלף שח והמפרט השני מפורסם באיבורי וזה עיקרו מעבד AMD Phenom™ II Quad Core 955 3.2GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA890XA-UD3 צ'יפסט AMD 890X כולל USB3.0 ו-SATA3 כ.קול 7.1 כ.ר…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש מפרט לחבר שרוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. אני קצת חלוד אז אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור לו מפרט טוב. התקציב, כאמור, הוא עד 5K. נסו לנצל את התקציב כמה שיותר, הוא מצפה שהמחשב יחזיק לפחות לכמה שנים (וכן, ניסיתי להסביר לו שאי אפשר להבטיח את זה). אל תחרגו בהרבה מהתקציב - כמה מאות מעבר לרף החמש אלף זה די והותר. יש לו מסך 24" והוא מעוניין לנצל אותו עד הסוף, ככה שצריך כרטיס מסך חזק שיחזיק את הרזולוציות הגבוהות. סוג המשחקים שהוא ישחק הם המשחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר (הוא פריק של גראפיקה וכאלה), ובכל הסרטים הוא צופה ב-HD. המפרט צריך להיות מורכב ממארז וחומרה בלבד - ללא ציוד הקפי. צריך הכל הכל הכל (כולל כונן ו-HDD). לא כ"כ חשוב הרעש, אבל בבקשה …
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי אנא עצתכם למפרט למחשב רינדור שיעבוד עם 3DSMAX, MENTALRAY, VRAY, PHOTOSHOP תודה רבה מיכל
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
תקציב עד עד 2500 שקל, שהמשחקים יעבדו עליו חלק תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מטרה תחליף למחשב שולחני חשבתי לכיוון של הalienware אבל השאלה האם הוא שווה את המחיר g240m 320gb i3 3g. סוללה 9 תאים בסביבות ה׳ 1400 $ אבל נראה לי אפשר להביא מחשב עם רכיבים יותר טובים ב׳ 1400$ יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
במדור מפרטים מומלצים כתוב שהם כבר מעודכנים, אבל בתאריך על כל מפרט כתוב שהם עדיים מעודכנים למרץ/אפריל ולא ליולי. מה נכון? מתי יושלם העדכון ליולי/אוגוסט?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחשב מגיע עם המעבד הזה: Intel® Core i5-450M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache)with Turbo Boost up to 2.66 GHz ויש אפשרות לשדרג ב 100 דולר למעבד הזה: Intel® Core i5-520M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.93GHz מה שאני רוצה לדעת מה ההבדל המהותי בינהם? והאם כדאי לשדרג או שזה לא כך קריטי ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, HD, אינטרנט במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? כרגע 1024*768 אבל קונה חדש בקרוב * באיזה סוג משחקים תשחקו? Call of duty, Splinter Cell, PES, FIFA ועוד כבדים בגדול.. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול. אני צריך מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 9 …
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש עוד מעט יום הולדת והוא רוצה לקנות מחשב נייד כמתנה. הצרכים שלו הם רגילים הוא צופה בסרטים,משתמש באינטרנט וכו. הוא לא צריך מחשב נייד קטן רצוי מסך בגודל 15.6/15.4 משקל בנוני עד 2.7 רצוי זמן סוללה לא קצר מידי(לא 3 שעות) רצוי יציאות עדקניות כמו DVI,HDMI שיהיה בלוטות ואלחוטי וכמובן צורב DVD ולא דרוש כונן גדול מידי 250+ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי חבר שלי אמר לי שהוא כיבה את המחשב מהלחצן ופתאום הוא מבקש סיסמא. האם הוצאת הבטרייה רלוונטית?-ועם היא עושה יותר נזק?. ושאלה עם בדרך כלל סוללות Cmos נמצאות בתא שקל לגשת אליו (כמו תא לRAM) ועם יש כל מיני סיסמאות יצרן כאלה כמו Admin וכל הצירופים האלה... או צירוף מקשים. ==אני מדגיש מדובר על מחשב שכובה דרך הכפתור הפעלה ופתאום ביקש סיסמא! הוא לא גנוב או משהוא כזה== הבנתי שיש כל מיני פטנטים למחשבים ישנים ויש מחשבים כמו לדוגמא סידרת הThinkpad של IBM שהסיסמא שמורה בכלל על ציפ הלוח. תודה לעונים מדובר על מחשב נייד משנת 2007 אני חושב.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או ישראל או ארה"ב(אני יהיה שם בערך חודשיים, אבל אני לא יודע אם יהיה ביטוח וזה הרבה בעיות). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ממש מהיר, קליטת אינטרנט טובה), משחקים (קלים )warcraft3~, צפיה בסרטים. *סטית מחיר יכולה לנועה עד כ 250ש"ח~ * גודל המסך?10-13'(מקסיומום 14.1') * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש משהו שיתאים למחיר אז זה היה נהדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אם אפשר HDMI * בלוטות?-? * גודל מינימלי של כונן קשיח?250G"B 5,400 סל"ד ויותר אם זה אפשרי. * צורב DVD?לא ממש צריך אבל יהיה נחמד(כי אני יודע שבמחשבים קטנים בדר"כ אין כוננים). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר בישראל. *…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום ההתלבטות שלי כומ שראיתם בכותרת היא בין samsung ו hp את שניהם אני יכול לקנות באותו המחיר, 4300 (אולי אני יוכל קצת להתמקח) ההתלבטות שלי נובעת בעיקר מהעובדה שהסמסונג מגיעה עם הארד דיסק של 500GB אבל 5400RPM ואליו ה hp מגיעה עם הארד דיסק של 320GB אבל 7200RPM, בנוסף הכרטיס מסך של הסמסונג טוב יותר. לשתי המחשבים יש אחריות לשנתיים. אשמח לקבל כל דעה. קישור למפרטים: samsung http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/mobile-computing/notebook/NP-R580-JS01IL/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification hp http://c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=1&cat=3&subcat=∏=1909&page=1&psize=30
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפס לפטופ עם הפרמטרים הבאים: מסך 12-13 אינצ' יציאת HDMI ויכולת להקרין HD בצורה חלקה (רוצה לחבר לטלויזיה) ללא DVD פנימי תקציב 3000 (טיפה גמיש) הקושי העיקרי שנתקלתי בו הוא היכולת להקרין סרטים...אין לי מושג מה אני צריך בשביל זה [br]פורסם בתאריך: 26.07.2010 בשעה 21:42:56 למשל המחשב הבא מספיק חזק ל-HD ?http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1631
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום מכובדיי, ברצוני להתחדש במחשב מדיה סנטר חדש לסלון. חשוב שיריץ סרטים באיכות HD חלק ובלי בעיות ויהיה עמיד לאורך זמן. בחנות מסויימת הציעו לי את המחשב עם המפרט הבא: מארז- HEC Mini ITX - 268x318x70mm לוח אם- Intel - DG45FC HDMI and DVI outputs מעבד- Intel Pentium Dual Core E5300 Memory 2 gig 800 Hard Disk-1 Tera D1 מחיר: בסביבות 1500 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד (PCG-6P2L (sony פירמטתי את המחשב ואין לי את הדיסק של הדרייבר אני לא מוצא דריבר אפשר בבקשה לינק להורדת דריבר תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי החודש מחשב גיימינג חדש. אשמח לקבל חוות דעת על הרכיבים שבחרתי וגם על המחיר ביחס לתמורה CPU Intel Core i7 860 Motherboard Gigabyte GA-H55M-USB3 (LGA 1156) Hard Drive Seagate 1TB SATA-II 32MB Memory GeIL 4GB (2x2GB) DDR3 1333MHz Graphic Card PowerColor Radeon HD 5850 1GB GDDR5 DVD-RW LG GH22NS50 x22 Case Antec Three Hundred (120mm Fan, 140mm Fan) Power Supply SeaSonic S12II Bronze 620W (120mm Fan) Monitor LG W2486L - 24" LED (1920x1080) Speakers Creative Inspire T3130 2.1 מחיר סופי: 6,830 ש"ח אז מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
TL;DR - מערכת גיימינג עד סכום 4500 שח, ללא מסך כונן קשיח וציוד היקפי. לרכישה באיזור המרכז. 1. מה התקציב המקסימלי? כמו שכתוב בכותרת עד 4500 (התקציב אינו חקוק באבן וניתן לחריגה אם התמורה אכן שווה את זה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ראה לעיל, אך הכלל המנחה אותי הוא מערכת הוא מערכת בעלת ערך FPD גבוה (כן, FPD = frames per dollar) אני מוכן להשקיע 10% יותר על מנת לקבל 15% ביצועים וכו', לא מתכוון להוציא כסף על מנת להוציא כסף או על מנת לקבל תמורה זניחה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הקו המנחה הוא 4500 ש"ח, מוכן לחרוג אם פריט מסוים שלא ניתן לוותר עליו דורש זאת, אך המטרה היא לפגוע איפשהו קרוב לסימן ה4.5 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבוד…
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז ככה.. בזמן האחרון המחשב שלי כל הזמן נופל.. אין לי אחריות.. ואני רוצה להכין מצב שנדפק לי אחד מהרכיבים.. אז אני כבר אצטרך להחליף את כל המחשב.. אני לא צריך מפרט מלא.. אלא מפרט של עד 4000~5000 ככה בלי ספק צורב וכונן DVD ומארז. אם ישאר לי בסוף עוד כסף אני אחליף מארז.. יש לי CM690.. ולעשות לי בבקשה שתי מפרטים, אחד עם כרטיס מסך, ואחד בלי. כלומר ככה: מפרט 1: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים מפרט 2: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים כרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אנשים. אז ככה. כשמדליקים את המחשב, המסך לא נדלק, נדלקות רק הנורות שלו, לא נראה כאילו ההארד דיסק חושב, אחרי 15 שניות בערך הוא עושה RESTART וחוזר חלילה. הלוח של המחשב נמצא ברשימת ה"בעייתים" של HP, אבל הוא לא נרכש בארץ, ואין לו מזמן אחריות, כך שלא ניתן להחליף את הלוח בחינם. המאווררים (או מאוורר בודד) כן מסתובבים, אז אני לא חושב שזו בעיית התחממות. קראתי בפורומים לנסות לנתק את הסוללה, ללחוץ על הלחצן של ה POWER לאיזה דקה, ולנסות להדליק שוב. אגב, איך אני מאפס את ה BIOS? איפה נמצאת הסוללה? או שהפתרון ששמעתי עליו זה בעצם בשביל לאפס את ה BIOS? *עוד לא יצא לי לנסות איתו משהו, הנייד כרגע אצל אחי, יגיע לפה כנראה בסוף שבוע. אמרתי לאחי שינסה לבדוק רק עם סטיק אחד של זכרון כל פעם, הו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נייד Vaio בעל מפרט חזק מאוד שניקנה בארה"ב. שהמסך שלו נפגע בהמך טיסה (על ידי כנראה). האחריות לא מכסה נזק כזה. עלות התיקון המשעורת בארה"ב היא 700 $ לערך. המחשב הוא בן 5 חודשים. הדגם לא נמכר בארץ. יש לי שתי שאלות. 1. המלצה למעבדה אמינה בארץ לתיקון ניידים. 2. זאת שאלה קצת סובייקטיבית אז סליחה מראש. אני שוקל למכור אותו (כמובן בקיזוז עלות התיקון) במחיר שיכסה לי לפחות חלק. מחשב עם מפרט כזה שאני אפרט בסוף עולה כאן לדעתי קרוב ל9000 ש"ח. אני רוצה לשמוע את דעתכם אם זה ריאלי או כדאי. להלן המיפרט: דגם המחשב הוא: VPCF11, Core i7 Q720 1.6Ghz, 64 bit 4 GB RAM 1333 Mhz 500 GB HD 7200 rpm 16.4" LCD nVidia GeForce 330M with 1 GB dedicated memory. HD 6 cell battery, bluray אם למכור א…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לאחר התקנת ווינדוס 7 32bit , שמתי לב שבאתר של דל יש רק דרייברים ל64bit ... אז מה עושה מי שמתקין מערכת ב32bit ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-