עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CRT,

חברים שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מערכת לידידה שמתעסקת עם גראפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא פוגע בביצועים לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג, אפשר עוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD (מפורט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (ספק כוח (TR2 430W) צורב, דיסק קשיח, כ.מסך). 5. עד כמה חשוב ה…

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  2. שלום לכם, אני מחפש מסך 4K, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"…

3. שלום, אני צריך להרכיב מחשב פנטיום 4 שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדת מוסיקה ועיבוד תמלילים. המחשב לא צריך להריץ משחקים ולא מתכונן OC בעתיד. כמו שתוכלו לראות הלוח אם שלקחתי מכיל כרטיס מסך מובנה אך כולל גם חריץ הרחבה מסוג AGP להתקנת כ. מסך יותר חזק בעתיד. מה דעתכם? (להלן מפרט) Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case 247.84 Gigabyte GA-8SIML-H SIS650GX DDR Motherboard 443 Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX 1,157.41 DDR-RAM 256MB 2700 OEM Memory 246.49 MSI 48/24/48 Retail CDRW 338.93 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 55.84 491.50 Seagate 40GB 7200 rpm ATA100 HDD הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. בתודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  4. אהלן זה פוסט ראשון שלי ,אחרי שאני עוקב לאחרונה לא מעט אחרי סיקורים והמלצות ממשתמשים שרשומים כאן בשבוע הקרוב אני משתדרג למחשב חדש לגמרי לטובת - הפקה מוסיקלית (עם דגש הרבה יותר חזק) למטרת פרנסה ולאורך טווח ,בנוסף לעריכת סרטים ,ועריכה גרפית. המפרט שכרגע נמצא אצלי בן כמעט 7 שנים פרטים: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - MSI ms-7360 p35 neo זכרונות ראם - kingston ddr2 X2gb 667mhz כרטיס מסך - Asus NVIDIA GeForce GT 520 - GF119 דיסק קשיח - Seagate ST3500320AS 500MB 7200RPM (ישאר ויצטרף אליו עוד דיסק קשיח של 1 טרה ,פרטים בהמשך) צורב/דיוידי - LG HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10 (ישאר אין לי צורך בהחלפה) ספק כוח - 300W (לא הכי משנה פרטי חברה וכו') כי הוא משתדרג,פרטים בהמשך .…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by or98765,

שלום. חבר שלי רוצה לקנות ממני את המחשב שלי ואני רוצה לדעת כמה הוא שווה מעבד: אינטל q9550 core 2 quad 12mb 2.8ghz לוח אם: גיגה בייט ga-ep43-ud3l (כרטיס קול 7.1, כרטיס רשת 1g) זכרונות: geil 2gb ddr2 800mhz X2 כרטיס מסך: SAPPHIRE ati radeon HD5770 1G gddr5 דיסק קשיח: Westran Digital 500GB Sata 2 32MB גרסה ירוקה ספק כח: SEASONIC M S12II-620 620W צורב:LG DVDX22 DL GH22NS מארז:Antec 300 האחריות נגמרה ב-26.1.2013 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  6. שלום וערב טוב! אני מעוניין לקנות לפטופ חדש,הייתי רוצה מסך קטן זכרון של 2 ג'יגה כונן קשיח של סביבות 100-120 ג'יגה עדיפות שיהיה מעבד ליבה כפולה אבל חייב להיות לפטופ קטן למשל מסך 10.1'(בסגנון הזה) התקציב שלי הוא 2500 ש"ח השימוש שלי: אני לומד תכנות C#,אז חייב לסחוב סבבה את ה- visual studio 2008 כמוכן שימוש רגיל של תוכנות,אינטרנט וקצת סרטים אני מדגיש-זה לא יהיה מחשב למשחקים או גרפיקה כבדה תודה רבה והמשך שבוע נעים ליאור

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות כבד, עיבוד נתונים, עריכה גרפית לא כבדה, תכני HD ועבודה משרדית, משחק פה ושם. שיהיה עם מעבד אינטל! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח שונות כמו Visual Studio, Eclipse, IIS , IntelliJ, PYCharm MS SQL, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Age Of Empires 2 HD , Ancestors -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  8. האם כדאי לקנות מסך עם רזולוציית 1440×3440 כשכרטיס המסך שלי במחשב הוא RTX2060?

9. Started by tombraider,

שלום חברים, תנו לי חוות דעת על כל הרכיבים האלה בלי קשר למחיר שלהם מעבד אינטל Q9550 ספק כח Thermaltake Toughpower 600W זיכרונות G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 לוח אם Gigabyte GA-X48DS5 X48 Chipset DDR2 כ.מסך CLUB3D RADEON HD4870 512MB +שידרוג של עוד אחד כזה בעתיד ל CF Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 1.5TB דגם: WD150GB 1.5TB SATA 10000 rpm קירור למעבד Arctic - Cooling Freezer XTREME צורב DVD pioneer dvr-215 silver בתודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by RDS,

שלום, תראו אני צריך לפטופ לשימושי סטונדט בגדול... שימושים עיקריים יהיו OFFICE אינטרנט וכדו'.. כדאי שיוכל להריץ סרטים בלי בעיה (גם HD)... כמובן לא מדובר במחשב למשחקים, אם כי אם הוא יריץ איזה משחקים קלילים, מה רע... בעיקרון הרעיון הוא לקנות את המחשב בארהב, כך שהתקציב הוא 600 דולר עם חריגה קלה ל700$ במקרה הצורך, למרות שלא נראה לי יש צורך בסכום כזה לצרכים אלה... כמו כן, אם יש אפשרות ללפטופ עם אחריות בינלאומית היה נחמד, למרות שלא חייב.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  11. אני קונה מחשב היום/מחר בסביבות ה4000 ש"ח רצוי שיהיה כרטיס מסך הכי חזק שאני אוכל להשיג הסכום הזה תודה לעוזרים * מטרות המחשב? משחקים קלים עד קשים, צפיה בסרטים, ועבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ולא משנה מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא חשוב * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם…

• 15 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by zeo,

טוב,אבא מחפש מחשב נייד... חשב על ה IBM 1834-J8G THINKPAD.... התיכנון הוא לקנות אותו במסגרת מבצע של בנק לאומי מהעיתון... אם יש לכם הצעות אחרות הן תתקבלנה בברכה...

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  13. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3187366&refid=242 איך המחשב הבא ניראה לכם(מבחינת מפרט) והאם הוא שווה את המחיר באתר? לא מפריע לי שיש עליו לינוקס. שימושים רגילים למחשב נייד ללא דרישות מיוחדות

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  14. שלום אשמח להמלצה למפרט מחשב השימושים העיקריים במחשב הם word, outlook וגלישה באינטרנט, לפעמים סקייפ. בנוסף צפייה בתמונות. לא משהו כבד תקציב: עד 1000, עדיף לחסוך שימושים: בעיקר "עבודה משרדית" כפי שכתבתי אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול כונן אופטי מכיוון שישנו כבר. אין צורך בדיסק קשיח אין-סופי השקט אינו קריטי כמובן כל עוד לא מדובר בטרקטור בלי OC, אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס אין העדפה לחנות אבל כן כדאי שיהיה קרוב לבית. מה שיש בקרבת מגוריי זה אייבורי וksp, אולי עוד חנויות שלא ידועות לי אין הרבה בקשות מיוחדות. אין צורך בכרטיס אינטרנט אלחוטי אלא בחיבור RJ45 ושיהיה במארז usb קידמי תודה

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  15. המינימום שאני הצלחתי זה ב 5K עם התפשרות על מסך (NU 19) E6300+160GB+7600GS+945+1GBX1+6A19 400W+NU 19 כולל מסך - רצוי 19 LCD מקלדת+עכבר רמקולים פשוטים תודה לכולם...

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  16. אני לא סגור עדיין אם זה המקום לשאול את זה. אני מחפש פתרון שיתן לי מענה בקשר לקירור זכרונות RAM לכרטיס מסך שלי (הקירור מכסה את המעבד בלבד). הזכרונות בו נוטים להתחמם בצורה דיי קיצונית לטעמי, חשבתי על משהו בסגנון הזה שיוכל להיצמד אליהם עם דבק טרמי (זה דיי קריטי שיהיה דבק כזה מובנה על הזכרונות מן הסתם) אבל הבעיה שלי היא שזה צריך להיות נמוך יחסית (לא יותר מ1.2 ס"מ, אבל עדיף שלא יגיע ל1 ס"מ אפילו) בגלל שיש לי כרטיס הרחבה נוסף שיושב מעליו. הייתי מעוניין לדעת איפה אני יכול להשיג רכיבים דומים לזה באיזון הצפון. בנוסף, אני מעוניין ברכיב דומה אך מעט יותר גדול (אם אפשר בגובה גם דיי דומה) בקוטר של 2 על 2 ס"מ (זה בסדר אם זה יהיה בסנטימטר אחד יותר גדול מזה) בשביל רכיב שנמצא בתוך קופסת אנ…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by RonBiton,

שלום, יש לי מחשב נייד HP ProBook 4520s. Intel® Core i3 CPU M 350 @ 2.27GHz ‎3.00GB RAM Intel® HD Graphics כמו שאתם רואים הכרטיס מסך שלי לא משהו, ובזמן האחרון זה ממש התחיל להפריע לי. רציתי לדעת אם יש דרך להחליף את הכרטיס/לשים אחד בנוסף שיהיה טוב יחסית ואני יוכל להריץ עליו משחקים כמו שצריך. חיפשתי קצת ברשת וקראתי על זה שיש אפשרות לחבר מין תחנת עגינה למחשב שמספקת חריץ PCI/PCI-Express ואז אפשר לחבר עליו כרטיס מסך של מחשב נייח. מישהו שמע על זה? התנסה? תודה מראש </blockquote>

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by talvi8942,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות מחשב נייח אחרי יותר מ 8 שנים עם המחשב הישן , המחשב החדש ישמש אותי בעיקר למשחקים כמו : ACO , ESO , ועוד כמה משחקים שיצאו בהמשך שכנראה ידרשו לא מעט כוח גרפי . בניתי מפרט והייתי שמח אם תוכלו לתת עליו חוות דעת , שיפורים או החלפת רכיבים . תודה מראש לכל העונים !! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000071BOX-PC - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - With New PC Only - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪1470/1441[/td] [/t…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by madix,

אני מחפש המלצות למפרט HTPC בסביבות ה-2000 ש"ח (עד 500 ש"ח חריגה אם זה שווה את הכסף) יחובר ל-LCD FHD ובעתיד לרסיבר (כרגע הסאונד והוידאו הולכים ישירות לטלוויזיה). מעדיף כרטיס מסך נפרד מהלוח אם , למרות שאם יש כרטיסי און בורד שאוכלים כל מה שזורקים עליהם אז גם טוב. אין צורך בציוד הקפי או בכרטיס טלוויזיה, המחשב ישמש בעיקר לסרטים וגלישה מזדמנת. מעדיף מארז דומה לזה: http://tms.co.il/product/6252 והעיקר שלא יהיה גבוה יותר (אורך ורוחב פחות משנים). תודה!

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by aviz,

ואיך אפשר להזיל אותו בטיפה ? (300-400 שקל בערך) המחשב מיועד לא לי אלא לקרובת משפחה שלי די מבוגרת האמת שלא ממש צריכה משחקים וכל זה אבל היא רוצה מחשב שיהיה אמין ולא יעשה לה בעיות כמו המחשב שיש לה עכשיו וגם משהו שיחזיק לה די הרבה זמן בגל לזה חשבתי לקחת את הכרטיס מסך הזה

• 17 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by gluz,

שלום, אני שוקל לקנות HP mini 311 ואני רוצה לקנות אותו עם מקסימום זיכרון אפשרי. איך אני יודע כמה זיכרון אוכל לבקש? תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  22. ההודעה המקורית שלי הייתה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5-6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך ל…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by Gwiz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Mw3 - BF3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא! 4…

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  24. יש לי מחשב בן 4 כמעט האמת עד היום הוא סיפק את צרכיי בצורה טובה המפרט שלו: פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ ו256 זיכרון RAM יש לי 80 גיגה של דיסק קשיח כרטיס כרטיס מסך של NIVIDIA GEFORCE 440MX לוח האם שייך לחברת VIA אין לי מושג מה הדגם האמת ולגבי הספק גם אין לי שמץ . מקלדת מסך LCD עכבר ורמקולים יש לי והם טובים האמת לרוב צרכיי לכתיבת עבודות וגלישה באינטרנט הוא מספק אותי הבעיה היחידה שהמשחק היחיד שאני משחק ובגרסאות החדשות שלו הכרטיס מסך שלי לא תומך הוא SPLINTER CELL . אז שאלתי היא מה ניתן לעשות שאני כן יוכל לשחק לקנות חדש או לשדרג את המחשב התקציב שיש לי כעת הוא בסביבות 6000 ש"ח ואני מתלבט האם לשדרג את זה ולקנות לפטופ שאני צריך או לקנות מחשב חדש וחזק. בתודה מראש שי

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by Sevixen,

אוקי אני לא כזה סגור על התקציב שלי יש קיבלתי המון מפרטים שהם בין 2000-3000 עכשיו אני לא סגור על התקציב אני צריך שתמליצו לי על המפרט הכי טוב בעד 2500 ש"ח , ובמפרט הכי טוב ב3000 ש"ח כאילו אני יביא פה מספר מפרטים ותעזרו לי לבחור את השתיים הטובים ביותר למטרת גיימינג מפרט אחד שהוא עד 2500 ומפרט שני שהוא מעל 2500 תודה לעזורים ואלה הם המפרטים : 2500- ________________________________________________ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪617 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪128 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪339 מארז: Si…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.