עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, הרצת תוכנות לעיתים (MATLAB), אופיס וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 15.6, אבל אם התקציב\המשקל לא מאפשר אז פחות. מאט * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? פחות מ-2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סביב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? מניח שלא (לא יודע מה זה) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  2. Started by Bakshi1,

טוב אז ככה אני צריך מחשב למשחקים במחיר 3,700 בלי חריגה טוב לגבי המשחקים, אני לא משוגע על רזולציה ולא חשוב לי שכל פיקסל יהיה באיכות הכי הכי גבוה, חשבו לי שהמחשב יהיה טוב למשך 4-5 שנים (גם שהכרטיס מסך יחזיק כמה שנים טובות) אני רוצה שבשנים שהקצבתי משחקים יעבדו ואני חוזר יעבדו. אני לא גיימר שמשחק במשחקים על הרמות הכי הכי גבוהות של גרפיקה (טוב יהיו משחקים שאני אוהב שארצה להריץ באיכות אבל לא הרבה). וגם שיהיה טוב לקצת עבודה משרדית וגלישה. מעניין אותי גם dx10 זה חשוב לטווח הרחוק, כי שוב המחשב הוא ל5 שנים אולי יותר. תודה .

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  3. שלום אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לסטודנט הנדסת אלק'. 1. תקציב 4K 2. שמושים: MATLAB וכדומה, אופיס, גלישה, סרטים ומשחקים קלים. 3. אין צורך במסך, אולי סט מקלדת/עכבר שאתם ממליצים עליו. 6. השקט חשוב מאוד (10), המחשב שיש לי כיום מרעיש מאוד ומוציא חום. 7. לא מתעסק ב OC או מודינג. 8. אין צורך במערכת הפעלה, אני עובד עם XP. 9. חנות באזור אשדוד, העדפה לivory 11. אני עובד עם שני מסכים (בגלל נוחות לא גראפיקה) אז כרטיס מסך קצת יותר חזק. בעיקרון מחשב שקט מאוד, שיחזיק מספר שנים. תודה

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by רחליג,

זקוקים למחשב משרדי לשימוש של תוכנות קלות (בעיקר אופיס וגלישה) עם תוכנת גיבוי נתונים . שני מפרטי המחשב המומלצים מתאימים לנו מבחינת הדרישות אך מעודכנים ל-9.2013 . האם המפרטים עדיין רלוונטיים או יש לשנות חלק מהמפרט ? האם המחירים עדיין רלוונטים או היתה ירידה במחירים? תודה על כל התייחסות. רחלי .

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  5. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, כבר בתחילת השבוע. התקציב, כמו שמופיע בנדון הינו כ- 5000 ש"ח, ניתן לשחק אבל לא יותר מידי. עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. רזולוציה עיקרית: 1024X768 לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... אודה לכל העזרה!! הכנתי כמה נתונים שלדעתי חשובים במפרט, ניתן לראות כאן: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by BlackLight,

the zenbook UX31A caught my eye and seems as a good choice for gaming and working laptop. except it only consists 128g/256 SSD HD without regular HDD with more space? or maybe the S7 offers better things? what would u recommend guys? which one gives more and justifies it's price? or maybe there is something else i should consider? any recommendations?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by idan oren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 call of duty modern warfre 3 dead island Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (עכשיו 1400*1050, בעתיד 1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by WizardOfOz,

דרישות מינימליות: מחשב של INTEL. מעבד 4 ליבות כרטיס מסך nVidia דגם 9500+ 1024mb חלקים חדשים לא דגמים ישנים. תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by napoleon45,

כדברי האמרה " מה שהיה, היה " , מסתבר שלא כל נייד מאותו דגם בהכרח זהה למשנהו. זה מתבטא באיכות מסך ואפילו המקלדת, שזה ( המקלדת ) היא לא פחות מסמל מסחרי ואחת הסיבות של היותו THINKPAD למה שהוא , או היה בעבר, לפחות. כך נפלו גיבורים ? https://www.tomshardware.com/news/lenovo-laptop-quality-control-issues,37510.html

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות לוח אם + מעבד + זכרונות בתקציב של עד 2,000 ש"ח ייעוד המחשב: 1. נגינת סרטים ברזולוציה 720p ו- 1080p 2. עריכת סרטונים משפחתיים שצולמו ב- 720p באמצעות התוכנה sony vegas pro 3. שימושים כלליים: אינטרנט, מוזיקה, תוכנות אופיס מאוד אשמח לקבל המלצות תודה !

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by yairt2,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD, מטרות תיכנות (Eclipse, VS, SQL, Apache) - אני רוצה שהמחשב שלי יטוס. כשאני עובד עם המחשב אני מפעיל מאה דברים ביחד, לא ממתין לרגע, עובר מדבר לדבר. * גודל המסך? מעל 13.3" (כנראה שרוב הזמן אחבר אותו למסך גדול יותר) * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות ברצף - חשוב סוללה טובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי של 500GB. רצוי לשלב SSD, אבל לא חובה. אם לא משלבים SSD, אז מהירות של 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה, אבל חשוב שתהיה אחריות ל-3 שנ…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  12. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי- 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני HD,עבודה משרדית,Photoshop אין צורך בגיימינג/תוכנות ספציפיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה/אופיס/הרכבה. 8. האם ישנה ה…

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by slash1z,

היי.. יש שני דגמים של ACER שאני לא מבין מה השוני בינהם. האשון הוא AS5730Z. והשני 5730Z יש למישהו מושג למה הראשון עולה יותר.. ומה השוני שמוסיפות האותיות הראשונות לדגם?(חיפשתי באתר היצרן והדגמים האלה בכלל לא מצויינים שם). ועוד שאלה.. מישהו יודע מאיפה אני משג דרייבים לXP כי באתר של ACER לפי מה שראיתי יש רק לויסטה. תודה....

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  14. היי לכולם אשמח אם תוכלו לייעץ לי בבחירת מחשב נייד חדש הצרכים העיקריים שלי במחשב : עבודה במספר תוכנות אופיס במקביל גלישה באינטרנט (סרטים,סדרות, מס' אתרים במקביל באופן חלק ככל שניתן ) משחקים בסגנון סימס 4 וכו' תקציב : עד 4000 ש''ח , עדיפות לקניה מרשתות עם פריסה ארצית . לא בוער לי לקנות את המחשב במיידיות , ישנה אפשרות לנסוע לאילת בעוד כחודש כך שאם תעלה אופציה לקניה משם זה יהיה נחמד חשוב לי שזה יהיה מחשב לטווח די ארוך , שידרוגים וחידושים לא ממש קורצים ליכולות הכלכליות שלי תודה לכולם מראש !

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  15. מה דעתכם על המפרט הבא: למיפרט הסופי ולחלק מהמוצרים תיתכן הנחה נוספת. לקבלת מחיר סופי יש לפנות לסניפים. תקופת האחריות למוצרים הינה בהתאם לאחריות של כל מוצר שנבחר. האחריות למחשב בכל מעבדות אייבורי בפריסה ארצית. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Antec One מארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [TD=align: c…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by Ncoder,

מחשב ישן מלפני כ-4 שנים: מסך MAG 17 דגם 770PF לוח אם ASUS P3V4X עם ספק רגיל מעבד סלרון 850 מגהרץ זיכרון SDRAM 512 קינגסטון הרד דיסק 40 גיגה מקסטור כרטיס מסך גיפורס 2 כרטיס קול רגיל כרטיס רשת 10/100 כרטיס USB2 (עם 3 חרירים) מארז ATX (שודרג לפני כשנה וחצי (עלה 200)) יש לו דלת שקופה + מאוורר מואר ב-3 צבעים + נורת ניאון. כמה לדעתכם שווה כל הדבר הזה ?

17. Started by HWZUser,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח מחשב 2000 שני מסכים של 24 או אחד גדול יותר(של דל חובה וכדאי גם טובים לגיימינג) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמאתיים שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פרמייר במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 1, קול אוף דיוטי וורלד ואר 2, סטאר וורס באטלפרונט 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

18. Started by sirexrv,

Dell Inspiron 6400 Intel® Core Duo T2400 15.4 inch Wide Screen XGA Display with TrueLife 1GB Shared Dual Channel DDR2 80GB 7200rpm SATA 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) 256MB ATI MOBILITY RADEON® X1400 HyperMemory Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition הוא עולה לי 4886.1 ש"ח הוא בעיקר ללימודים אבל אני רוצה לשחק לפעמים משחקי אסטרטגיה וAmerica's Army הוא יתאים? או שכדאי לי לקנות נייח בכלל (בגלל המשחקים) ?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by DAVIDKI19,

INTEL Q8200/P5P43TD PRO/ ASUS GTS250 1Gb/1Tb SEAGATE/4Gb DDR3/DVDRW/420W GIGABYTE -02128 ATHLON II X4 620 2.6GHz/M2N68 PLUS/250GTS 512Mb/1Tb/4Gb CORSAIR/DVDRW/460W -02208 680$ MAHSHEV LE MISHHEKUM VE INTERNET

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by tttalz,

שלום אנחנו טסים לארהב לפני הלימודים ומעוניינים לקנות מחשב שם תקציב של עד 700$, ניתן לחרוג במעט. * מטרות המחשב? לימודים, מעט עריכת וידאו, סרטים על מסכים חיצוניים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD,FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? כמה שפחות, מיועד לבחורה להתניידות יום יומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi or micro Hdmi. USB 3.0 * Bluetooth? יכול להיות נחמד לא חובה. * גודל מינימלי וסו…

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by asa_s1,

הבן שלי שפך אתמול מים על המחשב שלי, המחשב בן שנתיים(כלומר עדיין באחריות) רציתי לשאול: א. האם אחריות מכסה מקרים כאלו. ב. אם האחריות אינה מכסה, איפו אפשר לרכוש/להשיג מקלדת חדשה עם תאורה אחורית בעברית במחיר שפוי, באזור פ"ת והמרכז. תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  22. Started by tamarn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יחיד - צפייה בוידאו 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  23. שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייח. 1.מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בייתים (אינטרנט, אופיס) ותוכנות גרפיקה (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרטור). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע השימושים בתוכנות הגרפיקה הם בסיסיים כי אני רק מתחילה ללמוד/לעבוד עם התוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by nik55,

היי קיבלתי הצעה מאייבורי אשמח לחוות דעת ואם יש הצית יעול המחשב עבור עבודה בתובנות מסחר במניות לא כבד מדי גרפים בסיסים עד כה היה לי פנטיום 4 2.4 +1024 עבד יפה 6 שנים אני משתמש בכרטיס מסך שמאפשר חיבור של 4 מסכים אבל משתמש רק בשתיים חשובה לי יציבות ומהירות והמחשב משמש 90% לצורכי עבודה ו 10% גלישה לא מוריד סרטים וכאלה אולי טיפה מוסיקה למיפרט intel 6550 gigabyte p35-ds3 ocz gold 667 1024x2 c4 wd 1600avjs דיסק קשיח ( אין לי צורך בנפח גדול מזה ) מארז וספק כוח משולבים- HEC 6A21 400W 2900 שח כולל צורב די וידי סוני וזהו אין לי צורך בכרטיס מסך או כרטיס קול - זה בדיוק מה שאני צריך -עוצמה זיכרון ומהירות איך נראה לכם?? ואם אפשר שאלונת - האם הקירור מספיק או שאני צריך לקנות מאוורר נוס…

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  25. http://ksp.co.il/?uin=17181 http://ksp.co.il/?uin=16113 אם יש משהו יותר משתלם באזור ה2000 ש"ח אשמח להמלצה, אין צורך במערכת הפעלה, המחשב מיועד לגלישה בלבד לאדם מבוגר וצריך לסחוב כמה שנים טובות תודה

דיונים חדשים בפורומים