עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yamichael,

אהלן, אשמח לקבל ייעוץ למפרט למחשב נייח. התקציב שלי - עד 5K אבל אם אפשר בפחות אשמח. המצב היום הוא שיש לי לפטופ בן 3 שנים בערך, סוג של אולטראבוק. אני מגיע הביתה ומחבר אותו לשני מסכים, רמקולים ושאר האביזרים. אלא מה? לאחרונה התחדשתי במסך מחשב 4K בגודל 27 אינץ', והוא קצת מקרטע ולא מציג דברים בצורה חלקה. אז אני צריך מפרט חזק יחסית כדי שגם יחזיק מעמד כמה שנים, וגם הכי חשוב - יכול להתחבר לשני מסכים ולהציג דברים בצורה חלקה (היום מסך אחד הוא 4K והמסך השני הוא 24" FHD, אבל נניח שבעתיד יוחלף במסך 4K). בגדול השימוש שלי הוא בעיקר תכנות, וידאו, קצת פוטושופ, ולא גיימינג בכלל. דברים שחשובים לי - כונן SSD, מספיק ראם (32/16GB?) ואני אשמח מאוד אם הוא יכ…

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  2. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן, אפילו ישן מאוד, שכרגע אין לי את התקציב לשדרג אותו. לכן חשבתי שלפחות בנקודת הזמן הנוכחית, אנסה לפחות למקסם את ביצועיו באמצעות כרטיס מסך טוב ככל הניתן, במגבלות ההסטוריה... לוח האם שלי הוא EP31-DSL3L של Gigabyte המעבד הוא E5200 וכרטיס המסך הנוכחי הוא Geforce 9800GT כל המערכת עם 4GB RAM DDR2. אשמח לכל רעיון והמלצה איזה כרטיס להתקין במקומו. תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by elay007,

מה אתם אומרים על המחשב הזה? שווה קניה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm#4 אני משדרג ל4GB זיכרון + סוללה 8 תאים

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  4. ההודעה המקורית שלי הייתה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5-6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך ל…

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  5. עכשיו בקשר למסך: כמתוכנן צריך מסך LCD 17" אבל בגלל התקציב הנמוך יחסית (לדרישות המחשב) אפשר אולי להתפשר על מסך רגיל.. כרגע עדיפות היא ל LCD אז אם אפשר להתחשב ולנסות לדחוף את ה LCD הזה. העדפה לחנות: KSP, בגלל שהם מאוד מאוד קרובים לבית שלי, וגם בגלל שקיבלתי שם אחלה שירות בפעמים הקודמות.. עכשיו למחשב: צריך להחזיק משחקים חדשים, להפעיל אותם חלק ויפה (העדפה ל GeForce 6600GT אבל אפשר להתפשר..) אם אפשר לדחוף איפשהו ג'יגה RAM אז סבבה... מקסימום שיהיה 512.. מעבד 64BIT כמובן ואיתו לוח מתאים.. וזהו אני חושב אלה העדפות העיקריות שלי, תודה רבה לעוזרים...! דרך אגב אני לא חושב שאפשר לחרוג מהתקציב כי הוא היה 4000 ובוא נגיד שבקושי הצלחתי להעלות אותו ל 4500... חחח ושוב תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by motie,

שלום יש לי תקציב של כ 1500-1800 ש"ח למחשב לשימוש ביתי - מעט משחקים. מה דעתכם עליו? ראיתי אותו באחד מהאתרים: [table][tr][td] מארז + ספק כח מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות שדרוג למארז CoolerMaster 310 Window -ו85 ש"ח מגוון מארזים בתצוגה בסניפים ספק כח מותג Thermaltake 450W כולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שדרוג לספקSeaSonic 520W 80+i כולל מאוורר 12 ס"מi-ו115 ש"ח ניתן לרכישה עם מיטב המארזים וספקי הכח מהיצרנים המובילים בעולם מעבד AMD A-Series Triple Core A6-3500 2.1GHz 3 שנות אחריות למעבד לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-A75M-D2H צ'יפסט A75 כוללSATA3 (6Gbps)i ו-USB3.0 יציאת HDMI ויציאה אופטית לסאונד כ. קול 5.1 כ.רשת 10/100/10…

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  7. Started by solidus,

שלום, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואם כן איך ניתן לתקן אותה? http://i.imgur.com/CyPg3.jpg http://i.imgur.com/ZvIrw.jpg בנוסף, אני קניתי את המחשב בארה"ב ישירות מ-lenovo, מישהו יכול להגיד לי האם יש לי אחריות בארץ? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  8. Started by lilo123,

שלום לכולם רציתי להתיעעץ אם אנשים שמבינים אשמח לקבל כמה שיותר דיעות ומידע אני מעונייין לרכוש מחשב נייד וחשבתי על הדגם הזה של HP ישלי מספר שאלות 1.באתר וואלה שופס ובכל האתרים הגדולים למכירות כמו נענעשופס ואולסייל הדגם הזה מפורסם אם מעבד 2 גיגה" המעבד החדש Intel Pentium Dual Core T3400 2.0GHz" ובעוד שבזאפ בחנויות הקטנות אותו דגם אם אותו מספר מעבד לדוגמא באייבורי מופיע Intel Dual Core T3400 2.16GHz האם יש כאן טעות או הטעיה והאם ההבדל הזה מהותי ? 2.האם המחשב הזה יעלה משחקים כמו REDALERT FIFA NBA? 3.כאשר רשום יציאת HDM במפרט האם זה אומר שזו יציאה לטלויזיות HIGH DEFINISHION והאם יש לו יציאת דיגיטלית שהיה אפשר לחבר את המחשב למגבר קולנוע בייתי ולשמוע סרטים בחמישה ערוצים כמו DTS א…

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  9. שלום. תראו לפני כמה ימים וכמה שבועות חשבתי על המפרט הזה: E6600 איזה לוח אם נחמד לא יודע איזה בתקציב של 700 שקל. זיכרון 2GB דואל צ'נאל 667 כרטיס מסך X1900GT 256MB 160GB ספק כוח: לבירטי 400W עם מארז נחמד כול זה יעלה לי סך הכול: 6200 שקל עם הרכבה והכול. עכשיו אבל מאז שיצא הכרטיס מסך החייה הזה והמפלצתי הזה 8800GTS DX10 שיריץ לי בלי בעיה את קרייסס וכול משחק אחר על הגדרות גבוהות, אז חשבתי על המפרט החלש הזה יחסית חלש קבלו: E6300 ?945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E? כרטיס מסך 8800GTS 160GB ספק כוח ליבריטי 400W ו 1GB זיכרון ועוד מארז קיצר עכשיו אני רואה שזה לא 6200 זה 6 וחצי על שקל עם לא 6800 כמעט 7 אלף שקל זה קצת בעיה לא נראה לי שאבא שלי יסכים לי קיצר למישהו יש עצה מה…

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  10. Started by Audi:Oboy,

היי אנשים! אני מתכוון לקנות חלקים ולבנות ולהתקין מחשב לבד (זה הנסיון הראשון שלי) המחשב בעיקר לעבודת אודיו. אני די סגור לגבי המפרט (רק אם תשימו לב למשהו חשוד אשמח אם תגידו) והשאלה העיקרית שלי כרגע זה איפה אני קונה. אני מוגבל בתקציב לכן אני חייב שזה יהיה יחסית זול אבל גם קניה בטוחה. אומרים שאפשר לקנות ישירות מיבואן אבל איך עושים את זה? למשל מחיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא את היבואן של אינטל. ואם אני כן אצטרך לקנות מחנות, אני קצת חושד לגבי חנויות זולות כמו אייבורי. יש נסיון חיובי איתם (מדובר על חלקים בלבד)? השאלה זה למה כל כך זול אצלהם? בגלל שהם קונים כמויות או בגלל שאולי לא הכל כל כך "נקי" שם? קיצור אני אשמח אם תמליצו איפה כדאי לקנות את הדברים הבאים ( אני מפרט רק את ה…

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by maor-a-,

היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש בעיקר לאופיס ומיילים. בקיצור מחשב לעבודה משרדית, אופיס מיילים ואינטרנט בכללי.... תודה ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by naki,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, אינטרנט, אופיס, סרטים, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the whicher 2, theif ,company of heros 2, red alert 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינו…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ? GIGABYTE K8NSC-939 (s939) nForce3? 512 DDR זה המפרט (בקטן ומה שחשוב) .. שאילת המארז נותרה... הבנתי שהמארזים של HEC הם פצצה, והבנתי ש FOXCONN פצצה . בוא נגיד ככה: רוצה מארז שקט, חזק, ויציב ושלא יעלה 500 שקל . מה הכי זול ושווה לקנות ? (אפילו אם לא אחד מאלה...).... למפרט הנ"ל כמובן . תודה !

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by psyco,

שלום לכולם, ידידה שלי, סטודנטית למשפטים, החליטה שהיא צריכה מחשב נייד בתקציב נמוך: 3000 +- שימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, תוכנות צ'טים למינהם וסרטים. מסך מט עדיף, S-video , עדיף גם HDMI, שלא ישקול יותר מ2.5 ק"ג, אחריות ארוכה ככל הניתן. אלו הדברים בתמצות. הצעתי לה לגשת לחנות ולהרגיש מחשבים בגדלי 14.1" 13.3" 15.4" ולהתייחס למשקל, מקלדת, רזולוציית מסך ומבריק\מט. בעוד מספר שעות יהיו בידיי התשובות בנוגע למה אי אפשר להתפשר... בינתיים מצאתי את : A840 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm E310 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10729 W576M http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10561 אשמח להצעות ותגובות, יוסי.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  15. המחשב לבת דודה שלי, לשימוש של אינטרנט, מעבד תמלילים, סרטים, מוזיקה אולי משחק פה ושם, לא משהו רציני. המחשב צריך לכלול מסך וצורב. וגם את כל שאר הציוד ההיקפי כמובן. אין העדפה לחנות מסויימת, אין צורך בהרכבה, לא יתבצע אוברקלוק כנראה. זהו פחות או יותר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  16. לאחר ניסיון כושל ליצור קשר עם החברה, האם מישהו יודע איפה מוכרים שלט מולטימדיה כמו שיש ב HP לנייד?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  17. שלום אני חדש בפורום. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לקבל מפרט טוב לעבודה בפוטושופ ובנוסף חיבור מצלמות ביתיות על המחשב. העיסוק שלי הוא יהיה אינטרנט, פוטו שופ וחיבור מצלמות אבטחה ביתיות על המחשב. התקציב שלי הוא עד 3500 שקל. תודה רבה ויום מצויין

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by Internal,

היי אנשים יש לי כמה שאלות אולי נישמעות מטופשות אבל עדיין מעניין אותי 1. האם זה בסדר להתקין DRIVER מהאתר של יצרן ולא מהדרביברים באתר של הנייד לדוגמא כרטיס מסך מהאתר של חברת הכרטיס ולא מהאתר של הנייד 2. האם זה בסדר להשאיר את הנייד תמיד בחשמל , כאילו נגיד כיביתי אותו אבל עדיין הוא בחשמל 3. כשה הנייד במצב SLEEP הוא כאילו עדיין דלוק חלקית כזה האם זה בסדר לקחת אותו בתוך התיק (שהוא כל הזמן בתזוזה)

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  19. אשמח לקבל המלצות.

20. Started by natee,

מטרות המחשב? שרטוט, תלת ממד, ציור עם עט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 או 14' אם עדיין יישאר בממדים סבירים, רצוי מאט * רזולוציית המסך? לא רוצה מעל FHD כי האייקונים והכל פשוט קטן ומעצבן... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אפשרות לציור ע"ג המסך. טכנולוגייה חייבת להיות של WACOM ולא כל מיני דברים אחרים:) * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה נפח לא קריטי, יש לי מחשב נייח לעבודה בכל מקרה. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם נקנה בחו"ל- חובה חובה …

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  21. אני רוצה בבקשה מפרט טוב הצעות תודה

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  22. היי הגיע הזמן להשתדרג כנראה שרק עוד חודש אבל בנתיים אני מתחיל לחפש את הכיוון אני מחפש לוח מעבד זיכרונות וגם קירור למעבד שיחברו ל 8800GTS שלי ונכון לעכשיו גם לספק שגם הוא יוחלף בקרוב ,(כל המערכת הישנה שלי תעבור לאחי) דגשים. לוח עדיף ASUS או DFI או ABIT יש לי פחות זיקה לגי'גה בייט למרות שאני יכול לשקול אותם כאופציה אם יהיה לוח מעניין . 2 כרטיסי רשת =יתרון . ואני צריך FIREWIRE . עכשיו הבנתי שPCIE 2.0 תומך אחורה לPCIEX16 אז אם זה אכן כך אני אעדיף את זה ככה לצורך שידורג עתידי אלה אם כן מבחינת כסף זה הרבה יותר יקר לגביי הקירור שלא יהיה גדול כמו הביג טייפון שיש לי כרגע הוא פשוט עצום מדיי אז רצוי קטן ויעיל והולך להתבצע OC התקציב גמיש במקצת . תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by big_guy,

שלום. בהמלצת הפורום רכשתי את הנייד מתוך כוונה להוסיף 120gb ssd להרד דיסק הקיים. לאחר רכישה בשניידר ופירוק הנייד לצורך הרכבת ה ssd אני מגלה שאין מקום ל ssd. מה עושים

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  24. קודם כל תודה שהקדשתם מזמנך להכנס לאשכול שלי. כמו שציינתי בכותרת חברה שלי מתחילה ללמוד השנה , היא הולכת ללמוד אדריכלות. ואני מחפש מחשב נייד שיעזור לה בלימודים(מתנה). כמו שאני יודע היא הולכת להשתמש בהרבה תוכנות גראפיקה ועיצוב למיניהם אז חשוב לי נורא שהמחשב יהיה מספיק חזק בשביל להריץ את התוכנות בסגנון, וכמו כן הייתי רוצה שהרזולוציה של המסך תהייה כמה שיותר גבוהה (1920x1080). אני מחפש מחשב שהוא עם מסך גדול יחסית(15.6 ולא המיני למיניהם) וגם למרות שזה סותר אני מחפש מחשב כמה שיותר קל מכיוון שעדיין הוא מיועד לבחורה. גם הסוללה חשובה שתהייה כמה שיותר חזקה ומצד שני שתהייה כמה שפחות מזיקה ( שתפלוט כמה שפחות קרינה!!) וכמובן שאני מחפש המצלה למחשב של יצרן טוב ( לפי מה שידוע לי זה DELL ) …

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by G1tzZ,

אני רוצה ליקנות לאבא שלי מחשב לא משהו טוב במיוחד אבל אני לא ממש מבין במחשבים ולכן אני יצטרך שתעזרו לי סכום מקסימלי לכל המחשב 3000 שקל תודה לכל מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.