עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! התרשמתי מאוד מהפורום שלכם ולכן רציתי להעזר בכם לבניית מפרט למחשב! המחשב לא צריך לכלול מסך, אבל כן צריך לכלול את שאר הציוד ההקפי(לא כולל מדפסת כן כולל צורב). אני לא גיימר כבד, ולמרות ששמתי לב שכולם ממליצים על ה AMD חשבתי שאולי כדאי ללכת בכל זאת על מעבד של INTEL 64 ביט... גם הכתבה הבאה גרמה לי להגיע למסקנה הזאת: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14693 בנוסף התרשמתי שכדאי מאוד לקחת כרטיס מסך x800 gt שיכסה על החסרון של אינטל בגרפיקה...? ולגבי הזכרונות האם שווה להשקיע ב זכרונות 533MHz ? אודה לכם מאוד על תגובתכם המהירה!!! שגיא

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by alons126,

מחשב נייד - HP Pavilion dv5-1130ej 1)מה יקרה לאחריות אם אני יתקין WIN7 מקורי שאני יקנה? 2)מה יקרה לדרייברים של הלפטופ אחרי השידרוג? איך אפשר לעדכן או לסדר את זה כך שלא היה בעיות? אפשר את מספר הטלפון לטמיכה של HP? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  3. שלום לכולם, בקצרה - אני מחפש בתקציב של כ4.2-4.4K נייד 13" מטעמי ניידות ומשקל, לדעתי זהו הגודל האולטימטיבי שכן המסך איננו קטן מדי עדיין לעבודה מחוץ לבית אך עדיין מאפשר תנאי ניידות טובים. זמן סוללה משופר ביחס למסכים גדולים יותר. מעבר לכך אני נוטה בעיקר לסדרות "עסקיות" אלו עם ניידים מאיכות גימור גבוהה ואמידות גבוהה יחסית - לא סדרה ביתית פלסטיקית ופשוטה יחסית. אני סטודנט להנד' תוכנה ומרבה לתכנת - ג'אווה, C.. ולכן מחפש נייד עם יכולות עיבוד מתקדמות - כמובן בהתאם לתקציב.. בתחילה הייתי מעוניין במעבד I5 430M עם מהירות שעון 2.26-2.53 עם TB, והדבר היחידי שנכנס לי לתקציב שהתלהבתי ממנו היה הווסטרו 3300 - מעבד 430M, מידות נאות, איכות חומר טובה והכל..החסרון בעיניי בו הוא שהוא בכל זאת מג…

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  4. הי אני מוכן סוף סוף למחשב לשימוש כללי ועריכת וידאו ותמונות [כמעט לא משחק] הכנתי הרשימה הבאה ואשמח לקבל כל שינוי .אנא התיחסו לכל פרט התקציב פחות מ10000 1.מארז מידי או מלא כנראה עם ספק של כ- 500+ מה"צ ומספר מאווררים שקטים וחיבורי מלפנים ואחור + USB FIREWIRE , 2. מעבד אינטל .2.66 920 I7 3. לוח אם ASUS P6T . 4. זכרון - 6 גיגה ? 3X2G קינגסטון , CORSAIR או Crucial Ballistix 5. תצטרך לחבר לרשת עוד מחשב נייד ושולחני נוסף [הומלץ מודם חיצוני, ] 6. שיתוף למדפסת ואינטרנט מהיר לכולם 7. 6. סט רמקולים 2,1 Logitech X-230 32 Watts 2.1 Black Speakers [או JBL] 8. כרטיס מסך גרפי VGA 512-P3-N871-AR GeForce 9800 GTX+ 512MB / 1G GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Suppor…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  5. אורח Syrex

אהלן חברים, ראשית יש לכם פורום מעולה בעבר היה לי יוזר פעיל הרבה שנים פה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.0k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ 500 ש"ח מקסימום חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מאומצת + HTPC סביר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בדפדפן וריבוי משימות (לא תוכנה ספציפית) - לא גיימר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע מחובר 23 אינץ' ב 1080p אבל צריך להישא…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  6. שלום לכולם אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט ב4000 שקל שיכלול מסך(19"-24" ) , מקלדת , עכבר , ורמקולים השימושים הם בסיסיים לאינטרנט ועבודה משרדתית , ומעט למשחקים ( משהו בסגנון המנוע של HL2 ) אין צורך להשתגע על שקט או מארז יוקרתי תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by yuval26,

שלום רב, יש לי מחשב נייד בבית שגילו לדעתי מעל 8 שנים כל מטרתו הינה בהורדת סרטים וסדרות וצפייתם לאחר מכן דרך הטלוויזיה (אני מעביר את הקבצים למחשב נייד שאותו אני מחבר לטלוויזיה) המחשב הנייח עושה לאחרונה הרבה בעיות ולכן החלטי שהגיע הזמן להחליפו אני בעצם רוצה מחשב נייח חדש שישמש לאותה מטרה. בנוסף נדרש שיהיה מותקן עליו אופיס מכיוון שכמו שניתן לשים לב אין לי דרישות גבוהות אני מעוניין במחשה בעשות זולה (לא חייב להיות הכי זולה, אבל בהחלט בסיסי) אגב אני לא צריף מסך או עזרים אחרים (נטו מחשב) תודה מראש ושנה טובס

8. Started by Ohask,

אוקיי התקציב שלי עד 3850 ולא יותר, וזה המפרט שהציעו לי, אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים עליו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS, יחידות 1 ¤339 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1405 צורב פנימי DVD+\-…

• 17 תגובות
    • 910 צפיות
  9. שלום לכולם... אני חושב שהכל כבר בכותרת אם חסר משהו תודיעי לי...

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? knock yourself out. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח, מכונות וירטואליות עד 4 מכונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24-27 אינץ'. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by arie2006,

ברשותי מחשב נייד חדש MSI 12" PR200 : מעבד t5450 , כ. רשת אלחוטי intel wireless wi-fi 4965AGN , מ"ה winxp pro sp2 . המחשב מתחבר לאינטרנט דרך ראוטר של edimax br6215 srg . במצב חיבור למקור חשמל החיבור האלחוטי עובד תקין. כאשר אני עובר לעבוד עם הסוללה המחשב מתחבר ומתנתק לסרוגין מהאינטרנט (מקבל הודעה של : aquiring network address) . למה זה קורה וכיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש על התשובות arie2006

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by omricw1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל אם שווה את התוספת אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? maya,games,avid א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4, טייטנפול -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  13. דרוש מפרט מחשב לשימושים של עריכה גראפית ואינטרנט ב 2500 שקל עם אפשרות חריגה של 50 שקל לכל היותר. חובה שיכלול מקלדת ועכבר, עם עדיפות לעכבר מדוייק, כמו כן חשוב שהמחשב יהיה שקט. אין עדיפות לשום חברה. תודה!

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by bater,

יש לי מספר דילמות ,אנא קראו בעיון: המפרט שאני מרכיב מיועד לחלוטין למשחקים, אני רוצה מכונה אשר תוכל לעמוד היטב בכל הדרישות של השנה-שנתיים הקרובות ללא צורך בשדרוגים ועם מעט OC (או בכלל לא). התקציב שלי הוא בסביבות ה 10,000 ¤ כולל מסך. דרישה מיוחדת היא שהמסך חייב כנראה להיות LCD, אין לי מקום למסך 19' CRT, הנוכחי שלי שהוא MAG17' XJ ישן מאד מתאים בדוחק למקום, כל מסך גדול יותר פשוט לא יתאים לחלוטין (אלא אם תוכלו למצוא CRT 19' בגודל זהה ל 17' הנוכחי שלי, ומכיוון שאני מבין משהו בפיזיקה שעומדת מאחרי CRT זה לא נראה לי אפשרי). ולהלן הדילמות: 1.בהתחשב במגבלת הLCD האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך איכותי במיוחד? כרגע אני מתלבט בין Leadtek FX6800GT PX6800GTTDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 23…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by danielblum,

* מטרות המחשב? לימודים ומשחקי ספורט כדוגמת פיפא NBA2K ומנג'ר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפי התקציב אני מניח שזה יהיה 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI לא* Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כ…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  16. שלום לכולם, אני טס בסופ"ש לארה"ב ומעוניין לקנות לפטופ. הצרכים הם בסיסיים למדי: אינטרנט (שיהיה גם WIFI וגם 3G), משרדי, סרטים (לא דברים מורכבים מידי)... על מה הייתם ממליצים בגבול של נניח עד 3500ש"ח? והאם משתלם לי לקנות את הנייד בארה"ב? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  17. Started by roi777,

שלום! קרוב משפחה שלי בחו"ל וביקש שאני יברר לו על המחשב שבתמונות המצורפות, כמה עולה והאם זה מחשב טוב. אני יודע שתירצו לדעת מה הוא השימוש שיעשה במחשב, אבל אין לי מושג. אשמח אם תוכלו לעזור לי (...לעזור לו...). תודה רבה!

18. Started by OR2OOO,

אחרי הרבה זמן אני מתכנן לקנות מחשב HTPC לסלון, שתחובר למסך 42', רציתי לקבל את ההמלצות שלכם. אני מעוניין שהמחשב יבוסס על המעבד G2020, יחד עם 4GB זיכרון, בנוסף למארז קטן שלא תופס הרבה מקום, אני מעוניין לעבוד עם הליבה הגרפית המובנית במעבד, אז אין צורך לכלול כרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל ניתן 100-150 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…

19. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לחדר ואין לי מושג איזה אני צריך אז אני מקווה שאני אוכל להיעזר בכם אני רוצה בחדר גם טלויזיה וגם מחשב, בהתחלה חשבתי לקחת מחשב רגיל ולחבר אותו לטלויזיה בכלל לא חושבתי על מדיה סנטר כי חשבתי שהמחירים בשמיים אבל נראה לי שעכשיו עם המחירים של הHTPC אולי זה כן יהיה אופציה טובה.. מבחינת שימוש זה לא המחשב הראשי אלא רק לגלישה, שמיעת מוזיקה ולראות טלוויזה וסרטים (למרות שאני בקושי רואה) חשוב שיהיה לו תקשורת WIFI כדי להתחבר לרשת בבית ותקשורת BT חשובה לי כדי שישמש לי כדיבורית שאני בחדר עם הPDA מבחינת הרד דיסק, תכלס אני לא אשתמש יותר מ100 ג'יגה (וזה גם ממש בהגזמה) זיכרון אני לא אתפשר על מתחת לג'יגה כדי שהמערכת תעלה נורמלי, אם זה הכרחי אני אשים גם יותר לפי ה…

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  20. אמא שלי צריכה מחשב נייד, ומה שחשוב לה שהוא יהיה קל, ושהמסך יהיה גדול (~15 אינץ' זה בסדר). לא חייב להיות חזק (צריך להריץ Windows 7 ו-Office ו-Chrome בעיקר), עדיף שהסוללה כן תחזיק לפחות 4 שעות. התקציב הוא בסביבות 3000-4000, אבל גמיש אם יש משהו ממש טוב. יש למישהו הצעות טובות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  21. Started by KomAsaf,

היי, שוקל לקנות את הזנבוק החדש של אסוס. קראתי באחת הביקורות שלאחר שימוש והקלדה ממושכים (מחשב לשימוש סטודנט), מתחילים להרגיש חתכים או אי נעימות במפרק בגלל העיצוב הדק והקצוות החדים שלו. מישהו יכול לאשש או להפריך את זה, מנסיון?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  22. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטפליקס, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות. עדיף שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 8. האם ישנה העדפה …

23. Started by lost_dm,

שלום לכולם, הזמנתי אתמול (לאחר קריאה נרחבת פה בפורומים והתייעצות עם חברים) מחשב מ- SkyPC להלן המפרט: היום יצר איתי קשר נציג מכירות מהחברה והציע לי את הדיל הבא: הוא אמר שיש להם מבצע ושאני יכול להחליף את המארז והספק המוזכרים במפרט הנ"ל במארז וספק טובים יותר: מארז CoolMaster CMP-350 http://www.skypc.co.il/sg_product~RC-350~6~0.htm וספק CoolMaster eXtreme Power Plus 500W http://www.skypc.co.il/sg_product~RS-500-PCAP-J3~24~0.htm ב- 200 ש"ח פחות מהמחיר של הספק ומארז במפרט שלי (משהוא כמו 350 במקום 550 על שני המוצרים ). השאלה שלי האם זה משתלם והאם הרכיבים שמוצעים הם לפחות באותה איכות ורמה כמו הרכיבים שמופיעים במפרט המקורי. אני לא רוצה להקריב מאיכות המחשב בתמורה ל- 200 ש"ח. כמו …

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  24. היי מדובר במחשב לlite gaming שיחובר למסך 20" אין צורך בציוד היקפי. המחשב יירכש רק דרך החנות פנדה. Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2 Plus 430 ש"ח OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2207K 250 ש"ח OCZ Vendetta CPU Cooler 100 ש"ח Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 7200Rpm SATA II 16MB ST3500418AS 250 ש"ח LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 159 ש"ח Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem 245 ש"ח Scythe Slip Stream 120 mm 1,200 rpm 24,00 dBA 68,54 CFM Model SY1225SL12M 45 ש"ח PowerColor ATI Radeon 4770 512Mb GDDR5 PCI-E 490 ש"ח AMD Athlon II X2 215 Processor 2.7Ghz 2Mb Tray AM3 299 ש"ח CoolerMaster …

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  25. WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS¤ 398 מעבד :AMD ATHLON 64 5050e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADH5050DOBOX - BOX¤ 329 לוח אם :GIGABYTE GA-MA69G-S3H¤ 342 ספק כוח :SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM¤ 340 מארז :COMPUCASE 6A19-NPS w/o PSU¤ 232 זיכרון :G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ¤ 362 כרטיס מסך :SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL¤ 1459 איך זה בתור מפרט? המעבד לא יגביל ? ואם כן, אפשר לעשות לו OC שיפתור את צוואר הבקבוק ?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.