ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מניח שזה לפורום הזה למרות שאני לא צריך ככ שיבנו לי מפרט אלא רוצה לעשות התייעצות של הרגע האחרון לגבי קניית מחשב נייד. אני שבוע הבא באילת ומנצל את ההזדמנות לקנות מחשב שם. ההתלבטות היא בין שני מחשבים Lenovo Yoga 500 וasus x556ua. עיקר המטרה שלי מהמחשב הוא שירוץ חלק ליחסית זמן ארוך, אופיס, עיצוב גראפי בקטנה, גלישה ותכנות בקטנה (סי שארפ בעיקר). מעבר לזה שיריץ משחקים פשוטים. אלה שני המחשבים שאני יכול להרשות לעצמי, אין אפשרות לחריגה מהתקציב. אסוס- http://ksp.co.il/?uin=31255 לנובו- http://ksp.co.il/?uin=31616&select= אשמח לתשובה מהירה, שיהיה סופש נעים ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (מדובר בנייד, ולא נייח) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן. חשבתי על נייד עם מסך 14 אינצ'. קל ככל הניתן (1.2 קג' זה בסדר), וזמן עבודה גבוהה ככל הניתן. דרישה מהותית נוספת זה תאורת מקשים לעב…
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ושבת שלום! רציתי להתייעץ בקניית נייד השימוש שלי הוא רגיל + משחקי מחשב כבדים התקציב שלי הוא בין 5000-4500 ש"ח אני רוצה מסך בגודל של 13 אינץ האם יש לכם המלצות? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500 שקל, התחלתי לעשות מחקר קטן והשוואת מחירים והגעתי ל2 אפשרויות מועדפות שנראלי יתאימו לי... 1. זה המחשב המורכב הנ"ל מהחנות ישר ולעניין לקנות: http://www.trg.co.il/pl_product~MAAS7400320~40~0.htm 2. לקנות חלקים ולהרכיב אותם על המחשב שלי... הספק שלי: http://up51.siz.co.il/up1/oydzyn4auo0g.jpg המארז שלי (הלבן): http://images116.fotki.com/v705/photos/1/1302334/6482317/1-vi.jpg CompuCase 6A19 נראלי מעבד: 531 intel pentium 4 soket 775 LGA לוח אם של אינטל i945G\GZ כרטיס מסך: אני לא יודע אם הוא מובנה או לא והוא מספיק לי כרגע לא עשה בעיות: זכרונות פשוטים ביותר צורב LG DVD הארד דיסק 160 ג'יגה אני לא יודע איזה חברה, אין לי ממש אפשרות לבדוק... חשבת…
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2200/2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לא לעבור את הסכום שכתוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לבית. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינץ' * באיזה סוג משחקים תשחקו?הכי חדשים שיש.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שהיה אפשר לסחוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מחפש המלצה לשילוש משתלם להרכת שרת שיפעל 24/7 ויהיה אחרי על ניהול התכנים והפצתם למכשירים השונים ברשת הביתית. הדרישות העיקריות הן: 1. תאימות של החומרה ל unraid. 2. מערכת שקטה ככל שניתן. 3. חסכון בחשמל. 4. לפחות 6 חיבורי SATA ואפשרות הרחבה לחיבורים נוספים ע"י כרטיס pcie. 5. אין צורך ב OC. 6. תקציב מינימלי ככל שניתן. אם יש משהו סביר שיחזיק שנתיים שלוש בפחות מ 1000 ש"ח אז אני אלך על זה אם אין ברירה אז אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח. תודה,
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום! כרגע בתור סטודנט אני מעוניין במחשב שיוכל להעביר איתי את השנים הקרובות וישרוד שעות רבות של עבודה בתוכנות תלת מימד (lightwave , maya). מצאתי מפרט מעניין שעומד בתקציב שלי (3000). http://shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci7-870-INTEL-GF9500GT~35~158.htm בנוסף לזה אני מתכוון להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון. אין צורך במסך ורמקולים. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט או המלצות למפרטים אחרים.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
להלן המפרטים במחיר של 1200 דולר: דל: PROCESSOR Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English edit WARRANTY AND SERVICE 1 Year Basic Service Plan edit Dell Recommends MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz edit HD DISPLAY Full HD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP edit HARD DRIVE 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive edit BLUETOOTH Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR) edit INTERNAL OPTICAL DRIVE 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) edit My Accessories OFFICE SOFTWARE No Microsoft Office edit SECURITY SOFTWARE McAfee S…
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב בשביל לראות סרטים ולגלוש ומוזיקה מפרט טכני: מארז מפואר הכולל 2יציאותUSB קידמיות ו4 אחוריות לוח אם אינטל מקוריINTEL GRANT-COUNTY מעבד INTEL PENTIUM D 805 64BIT LGA 775 זיכרון512MB DDR PC3200 כ.מסך PCX ATI X-300 128MBלמשחקי תלת מימד כ.קול 7.1ערוצים כ.רשת 10/100 לאינטרנט מהיר דיסק קשיח 80GB 7200 8M צורב מהיר SAMSUNG/LG 52X32X52 מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי+רמקולים 430W מצלמת אינטרט+מיקרופון מובנה לשיחות וידאו באינטרנט מסך LG מדגם LG 1750SQ LCD(דק)שחור כסוףB/S מחיר 3200 אודה לדעות ממכם על המחשב
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הדרישה היחידה היא - תמיכה בDDR1.. כרגע אני דיי סגור על AMD Athlon 64 3500+ - 480nis DFI INFINITY NF4 - 460 palit 7600GT - http://isracomp.com/define.asp?idd=3718 - 821 יש כאן חריגה קטנה אבל במזומן זה מצטמצם.. עריכה : ראיתי עכשיו 7600GT של גיגהבייט עם 3 שנות אחריות באותה חנות.. רק שהוא 128MB.. האם ההבדל כלכך גדול?
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
מה שאני צריך זה הדברים הבאים לוח אם שמתאים למעבד פנטיום 4 (socket 478) אני לא צריך לוח עם firewire ו-RAID זכרונות DDR סה"כ 512 MB מארז נורמלי לא משהו מפואר מדי כונן קשיח 80 GB
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש לבן שלי (יום הולדת 9). התלבטתי בין קונסולה למחשב ולבסוף אני הולך על מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES , FIFA , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כיום 1280X1024 , בעתיד שיתמוך בFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-1502. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. napolan total war או crysis 2 או BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X990 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לאחרונה ואני רוצה שתיתנו לי את חוות דעתכם מעבדי ?AMD Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X800GTO 256MB DDR III, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול PCI Sound Card 5.1 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none מארזים Thermaltake Sviking VA4000BWS ספק Power Supply HEC 480W ACE (SILENT מסכים DAEWOO 19'' 907DF Flat מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 6335 ¤ קניתי את המחשב ליפני חודש בערך אבל היה בעיות …
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוב,אבא מחפש מחשב נייד... חשב על ה IBM 1834-J8G THINKPAD.... התיכנון הוא לקנות אותו במסגרת מבצע של בנק לאומי מהעיתון... אם יש לכם הצעות אחרות הן תתקבלנה בברכה...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם הציעו לי לקנות את המפרט הבא לגיימינג ואני לא ממש יודע כמה הוא משתלם: CORE I 5 2310 1155 אינטל מעבד GIGABYTE GA-H61M אם לוח 1GB OB רשת.כ + ערוצים 6 קול.כ 8GB DDR3 1333MHZ SAMSUNG זכרון 500GB S-ATA III 7200RPM קשיח דיסק שחור DVD-RW LG S-ATA X 22 צורב Arctic Cooling Alpine 11 - 775/1555 REV 2 למעבד מאוורר GEFORCE 560GTX 1GB PCI-E HDMI GIGABYTE מסך.כ BLUEORB 12CM SILENT מארז ZUMAX 12M SILENT 550W BLACK כח ספק סה"כ 3740 ש"ח אני אענה על השאלון בנוגע להרכבת מפרט מחשב כדי שתוכלו לומר לי גם אם מפרט אחר מתאים לי יותר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, גם המחיר של המפרט שהביאו לי לחוץ ב) במידת הצור…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5400 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שיצא כשהעיקר זה פיפא cod bf -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p על שני מסכים אחד 24 ואחד 50 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3187366&refid=242 איך המחשב הבא ניראה לכם(מבחינת מפרט) והאם הוא שווה את המחיר באתר? לא מפריע לי שיש עליו לינוקס. שימושים רגילים למחשב נייד ללא דרישות מיוחדות
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, ובעיקר מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קאונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. 3000K 2. משחקים בינוניים עד כבדים,סרטי BLU-RAY, הורדות. א) Prototype,Street Fighter IV ב) " " ג) אין לי ממש מושג, אני לא קניתי מסך עדיין, אבל אני מתכוון לקנות מסך 22' שיתמוך בסרטים באיכות טובה. ( אני כמובן אתייעץ פה ) 3. אין צורך. 4. מארז ( יש לי CM690 עם חלון ) וקירור למעבד CM V8 5. לא רלוונטי. 6. 6-7 7. מתוכנן OC דיי כבד, כי אני מעוניין במפרט שיחזיק כמה שיותר זמן מבחינת יציבות כי אני לא ממש מתכוון לשדרג אותו בכלל כל החידושים האחרונים, לא יודע לבצע OC לבד. 8. הרכבה וOC בחנות יהיה נחמד. 9. אני מאיזור רמת גן, קרובה החנות לבית שלי בשם www.logicpc.co.il 10. לא כי אני לא יודע כלום עליהם וכנראה שגם אין לי צורך בהם
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, דרושה לי חוות דעת על מפרט מחשב. התקציב הוא עד 4400 גג לא יותר מזה, לא במזומן. המחשב מיועד ל: 1. תכנות - עבודה עם הVisual Studio 2. עבודה עם פוטושופ,פלאש וMaya 3. עבודה עם Cubase ופלאיגני VST גדולים(20 gb אחד) - כלומר צורך בHD גדולים ומהירים. 4. 4GB זיכרון חובה 5.אינטרנט, עבודות משרדיות וכדומה ומארז נורמלי. כלומר עבודות גרפיות מאומצות דו ותלת מימד - שהmaya לא תחרוק בכל לחיצה - מבחינת זמן רינדור אין בעיה. כמו עיבוד מוזיקלי - שהcubase שיעבוד בצורה חלקה,ושלא יהיה לטנסי בקבלת מידע ממקלדת שליטה. אין צורך כונן דיסקטים. אין צורך במסך מקלדת עכבר או רמקולים. אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה. יש צורך בצורב (שיתאים לצבע המארז כמובן). יש צורך להתקנה של המחשב במעבדה. מבחנת מעבד - inte…
-
- 14 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP ProBook 4520s. Intel® Core i3 CPU M 350 @ 2.27GHz 3.00GB RAM Intel® HD Graphics כמו שאתם רואים הכרטיס מסך שלי לא משהו, ובזמן האחרון זה ממש התחיל להפריע לי. רציתי לדעת אם יש דרך להחליף את הכרטיס/לשים אחד בנוסף שיהיה טוב יחסית ואני יוכל להריץ עליו משחקים כמו שצריך. חיפשתי קצת ברשת וקראתי על זה שיש אפשרות לחבר מין תחנת עגינה למחשב שמספקת חריץ PCI/PCI-Express ואז אפשר לחבר עליו כרטיס מסך של מחשב נייח. מישהו שמע על זה? התנסה? תודה מראש </blockquote>
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום. מעוניין במפרט למחשב בייתי: סרטים/אינטרנט/וורד/הורדות/מוזיקה... דגש על נפח אכסון, שקט ברמה 8, ללא שדרוגים בעתיד. בנוסף מסך+מקלדת+עכבר. אין חנות ספציפית, ניסיון טוב עם TMS תקציב 2.5K חריגה 200 ש"ח. חשבתי על זה, המלצתכם: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]516₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
מי יכול לבנות לי מפרט בין 3000 ל3500 לא כולל מסך שיתאים לרוב לגלישה וקצת למשחקים בסיסים כמו פיפא GTA וכ"ד מבוסס על מעבד INTEL וכרטיס מסך של nVidia תודה מראש ואם ניתן גם לציין מקום טוב וממולץ לקנות ממנו נ.ב. ראיתי את המפרט הנ"ל מה דעתכם מעבד סוג מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box מהירות מעבד: 3.0GHz לוח אם חברה ודגם: DFI BloodIron P35-T2L CHIPSET: P35 זיכרון יצרן ודגם: G.Skill נפח+מהירות: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 800MHz CL 5-5-5-15 דיסק קשיח יצרן ודגם: Seagate נפח ומהירות: 320GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך יצרן ודגם: Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe כמות זיכרון: 512MB כונן אופטי יצרן ודגם: צורב Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD מהירות ומ…
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-