ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי המחשב מיועד לסרטים משחקים ושימוש יום יומי המסך שיש לי כרגע הוא CRT 17 אינטש אני משחק ברזולוציה של 1280X800 אני רוצה לשחק בsc2, diablo 3, gothic 4 , mafia 2 תודה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3187366&refid=242 איך המחשב הבא ניראה לכם(מבחינת מפרט) והאם הוא שווה את המחיר באתר? לא מפריע לי שיש עליו לינוקס. שימושים רגילים למחשב נייד ללא דרישות מיוחדות
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
לוח אם: gigabyte g31m-es2l מעבד: intel dual core e5300 2.6 ghz ספק כוח: 500W ספק מאפן בלחץ 50-60 שקל זיכרון: די די אר 2, 2 זכרונות של 2 גיגה כרטיס מסך: gainward gts 250 512 mb vram מארז בסביבות 160 שקל בלחץ. דיסק קשיח: 40 גיגה. חח אולי ב15 שקל בלחץ. צורב, סאטה של סוני ב60 שקל, יש אפשרות לרכוש עד 4 כוננים שכל אחד הוא 60 שקל
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
1. 3000K 2. משחקים בינוניים עד כבדים,סרטי BLU-RAY, הורדות. א) Prototype,Street Fighter IV ב) " " ג) אין לי ממש מושג, אני לא קניתי מסך עדיין, אבל אני מתכוון לקנות מסך 22' שיתמוך בסרטים באיכות טובה. ( אני כמובן אתייעץ פה ) 3. אין צורך. 4. מארז ( יש לי CM690 עם חלון ) וקירור למעבד CM V8 5. לא רלוונטי. 6. 6-7 7. מתוכנן OC דיי כבד, כי אני מעוניין במפרט שיחזיק כמה שיותר זמן מבחינת יציבות כי אני לא ממש מתכוון לשדרג אותו בכלל כל החידושים האחרונים, לא יודע לבצע OC לבד. 8. הרכבה וOC בחנות יהיה נחמד. 9. אני מאיזור רמת גן, קרובה החנות לבית שלי בשם www.logicpc.co.il 10. לא כי אני לא יודע כלום עליהם וכנראה שגם אין לי צורך בהם
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע לתקציב של עד 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop תדיר, MATLAB מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of Duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט סבבה זאת עסק 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישה של מחשב מיני בתקציב 2000 ₪. אני רואה כי בשוק ניתן לקבל אסוס עם מעבד Atom N475 1.83 Ghz או Atom N550 1.5Ghz – מי מהם יעבוד יותר מהר (בשימושים רגילים של אופיס)? בשוק ניתן גם למצוא גם מחשבים של יצרנים אחרים Samsung או Lenovo עם מעבד Atom N270 וכרטיס גרפי של Ion האם שווה לרכוש מעבד כזה חלש?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
הפרסום בשביל חבר: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן HDD וכונן דסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איזה מחשב הייתם ממליצים לסטודנט (תואר ראשון במתמטיקה)? דרישות הסף שלי הם 8 ג'יגה זיכרון פנימי, עד 2 ק"ג, עד 4000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אולי מישהו יוכל לעזור לי אני קונה מחשב חדש ואני לא ממש מבין בחומרה אז חשבתי לפנות לעזרה באתר הזה אני בעיקרון רוב הזמן פשוט גולש באינטרנט, רואה הרבה יו-טיוב וגם מתכנת הרבה. אז אני צריך מחשב שידלק במהירות ושהתוכנות יוכלו להיפתח במהירות, וגם שיוכל להריץ הרבה פעולות ביחד בלי להתקע.אני גם צריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות בלי, כלומר שלאחר כמה שנים הוא לא יתחיל להתקע מאוד וייקח לו הרבה זמן לבצע פעולות פשוטות. אבל אני גם צריך שהוא יוכל להריץ משחקים כמו BatlleField בתצוגה סבירה וללא לאגים. בקשר למחיר, אם אפשר שיהיה פחות מ3500 שקל תודה לכל העונים ואם תוכלו בבקשה עם המפרט שאתם מציעים לכתוב גם מה היתרונות של המפרט.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
מעבד:Intel i5-3330יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ קרור למעבד:Intel Original Cooling for socket 1150-1155 up to 95Wיתרת אחריות: ללא אחריות לוח אם:Gigabite Z68P-DS3יתרת אחריות: 23 חודשים זכרונות:1x Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ 1X Crucial 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 24 חודשים דיסק קשיח: Western Digital WD Black 1TB 64MB + SSD Samsung 840 EVO Series 250GB 2.5" Sata 3 יתרת אחריות: חמש שנים על הארד דיסק ושלוש שנים על הSSD כרטיס מסך:Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOSTיתרת אחריות: 30 חודשים ספק כח:Seasonic SS-600BT 600W ECיתרת אחריות: 30 חודשים מארז:CoolerMaster 690 כולל חמישה מאוורריםיתרת אחריות: ללא אחריות בקר מאווררים:Scythe Kama Meterיתר…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קודם כל שתדעו על מה אני מדבר הנה המפרט: מעבד ?AMD? Athlon 64 3200+ (S-754) לוח אם למעבד ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרון? DDR 400 512MB Twinmos כרטיס מסך? PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 כרטיס קול? PCI Sound Card 6-ch(32bit) דיסק קשיח? WESTERN DIGITAL 80GB SATA שונות Case FAN + LED x3Color מארזThermaltake Sviking VA4000BWS Power Supply KSP 400W (True Watts) PFC טוב אז אחריי שראיתם את המפרט יש לי כמה שאלות: 1.על הלוח יש כבר כרטיס קול אם כן או אם לא אז תגידו ומה עוד יש עליו(מה מובנה על הלוח) 2.למארז לא מצורף ספק? 3.והאם כדיי מעבד אחר? 4.תנו לי עצה מה יאיר טוב את המארז שלי :anim-jjd: תודה אנשים...
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן חברים , רציתי עזרה במפרט מחשב כי אני לא ממש מעודכן בחמורה החדשה. הסכום שאני רוצה להגיע אלייו הוא 5500 ש"ח אני מבקש לנסות לא לחרוג, אבל אם החריגה תהיה הכרחית אז שיתעגל לסכום של 6000 ש"ח אני מחפש מפרט למחשב שיהיה חזק מספיק כי הסכום פה לא כל כך קטן השימוש שיעשה במחשב יהיה תוכנות עריכה כמו cubase , photoshop ועוד תוכנות עריכת סאונד למינהם אני יודע שהתוכנות האלה עובודת בעיקר על זיכרון המחשב אז נכוון בעיקר לזיכרון בלי ליצור צווארי בקבוק בקשר לכרטיס מסך אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני לא הולך לשחק יותר מידי במחשב אולי רק במשחק ב world of warcraft למי שמכיר אז הוא לא דורש תומך גרפי חזק משהו אני רק מבקש שיתמוך HD בקשר ללוח אם(עדיפות לASUS) אני רוצה לוח שיתמוך ב…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות לשיפור המפרט הבא: Price list updated 13-07-2011 מעבדי אינטל Price Units Total Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1425 1 1425 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 835 1 835 זכרונות DDR3 1600Mhz Price Units Total 4x4GB Corsair Vengeance Quad Channel CL9-9-9-24 1120 1 1120 כרטיסי מסך Zotac Price Units Total GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1550 1 1550 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 1TB 7200 RPM, 32MB SATA III ST31000524AS 285 1 285 כונני SSD OCZ Price Units Total OCZ Vertex 3 2.5'' 120GB SSD SATA III MLC Retail 1390 1 1390 צור…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב? 4.5 אלף יש מצב לעליה בתקציב 2. מטרות המחשב? גיימר,משחקים כבדים וגלישה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן,מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן העיצוב חשוב, וגם שיהיה די שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?צריך מערכת הפעלה כי הוא לא יודע לבד להתקין,וצריך הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה?צריך שקט אבל לא קריטי מידי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן 11…
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט מחשב נייד לחבר שלי בתקציב נמוך ככל האפשר (סביב 6000 בערך) אשר יכיל צורב DVD וHOT SPOT. בנוסף במהלך השיטוט שלי ראיתי מעבד דותן וסלרון - לפי הבנתי הדות עדיף לא? הנה מספר מפרטים, איזה הכי כדאי או לחילופין איזה גרוע ביותר, כמו כן אשמח לדעת אם יש מפרט אפשרי אחר שמישהו פה מכיר - תודה http://www.nagan.co.il/product.asp?productid=584 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=24287&ref=12#description http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5841 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7414
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אם מפרט מומלץ למחשב נייד שיצטרך להריץ תוכנות תלת מימד בצורה טובה. קצת הסבר, אני סטודנט לאדריכלות ואנחנו משתמשים המון בתוכנות תלת מימד ורנדרינג. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני סומך על משתמשי האתר ובטוח שהם מקצועיים ביותר בנושא המפרטים, ולכן אני שם את ההודעה הזאת כאן. אני קונה מחשב חדש, מעוניין בפנטיום 4 עם 800 FSB עם 512 מגה זיכרון ומסך 17, התקציב שלי מוגבל ב3500 שקל, ועוד 300 שקל מסכנים מחסכונות. כלום 3800 ולא אגורה אחת יותר המחשב אינו מיועד למשחקים ולכן אין לי שום בעיה עם כרטיס מסך מובנה, המחשב צריך לכלול מארז פשוט אך נוח ומאוורר, מקלדת, עכבר, ומסך, מבחינתי שהכל יהיה הכי פשוט וכמה שיותר זול כל עוד המחשב יישאר פנטיום 4, 2.4C עם FSB800 , 512זיכרון DDR ,הרד דיסק 60 ג'יגה ומסך 17 אינטש. בבקשה תתאימו לי מפרט כי אני ממש לא מבין בכל זה, פשוט חבר שלי המליץ לבדוק מה דעתכם. רק בקשה אחת נוספת, כאשר את מתאימים מפרש אנא ציינו שם החנות, כ…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מחשב קומפלט ....כולל מסך.. עכבר ..מקלדת + מדפסת + הרכבה + התקנה של מערכת הפעלה AMD ו אינטל ( זה לא בשבילי אני פשוט צריך עזרה לעזור למישהו )
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע וחצי מחשב נייד ל טיושיבה עם מפרט מצויין אבל אני מרגיש שמידי פעם הוא עובד לאט יחסית ונקתע לכמה שניות. יש לי זיכרון פנימי של 4 ג'יגה ולפי מה שאני יודע לא אמור לקחת למחשב הרבה זמן לחשוב. למה זה קורה? יש איזה שהיא דרך למנוע את זה?? אולי תוכנות כלשהן? תודה מראש!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אחרי המון שיטוטים והתייעצויות פה באתר די גיבשתי עמדה לגבי איזה מחשב אני צריך. אני מחפש מחשב שיהיה אמין ויציב בלי קריסות ובעיות. אם אתם חושבים שצריך לשנות את התקציב קצת לאיזה כיוון אז אין בעיה. העיקר לא לחסוך יותר מדי ואז לקבל "מחשב סוג ב" שיעבוד לאט ולהרגי ששמתי כספי על קרן הצבי... (אגב, השימושים הם אופיס, אינטרנט וסרטים) אז לפי כל ההמלצות שקיבליתי זה המפרט הכללי שגיבשתי ואשמח לעזרתכם מכאן מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H (תודה רבה לנייק על ההמלצה) - אם אתם חושבים על לוח אחר אז תגידו לי כי אני ממש לא מבין בלוחות. רצוי שתהיה יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית), חובה יציאת HDMIאו DVI, רצוי יותר משני חריצים לזיכרון. זכרון פנימי 4GB הרד דיסק 3200AAKS של WD. (שו…
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני חייב עזרה לגבי מחשב נייד . בהשקעה של 6000 ש"ח אני לא מכור למשחקים . ללימודים,עבודה ,קצת גרפיקה. מה מומלץ מבין החברות : טושיבה,יבמ(לונבו),DELL או HP(מסקרן אותי הניידים שלהם אם מעבדי AMD) האם הם טובים כמו בנייחים ? אשמח לקבל גם דגמים. ממש תודה alzi
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהוא גם טאבלט - בדגש על הסדר הזה, ולא טאבלט שאפשר לחבר לו מקלדת... נסיונות חיפוש העלו תוצאות בודדות שנמכרות בארץ, ביניהן SAMSUNG ATIV PRO ודגם נוסף כלשהו של אסוס. האם למישהו יש המלצה לדגם ספציפי, שאולי לא ראיתי? אולי משהו שאמור לצאת בקרוב ויהיה עדיף? תקציב איננו בעיה. חשוב שיהיה עם ווינדוס 8 וכניסת USB אחת לפחות. אודה לעזרתכם המקצועית
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב : לוח אם: דגם: PC-CHIPS מהירות FSB: 266 MHz כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ דיסק קשיח: טכנולוגיה: IDE נפח איחסון: 60 GB מהירות: 7200 RPM מעבד: סוג מעבד: AMD דגם מעבד: 3400+ מהירות FSB: 266 MHz מארז: סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרון: נפח: 128 MB (אפשרות לשדרוג ל 256MB ב 79 ש"ח ) מהירות: 400 MHz אחריות: 3 שנים
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-