עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by op29,

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14807 איך המחשב? איך השירות של acer בארץ?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. שלום חברים אחרי חיפוש בפורום גיבשתי דעה לגבי רכישה ואני רוצה שתתנו דעתכם לפני הרכישה. הנה הפרמטרים החשובים מבחינתי: תקציב: 6500 שקלים מעבד: כפול ליבה Core 2 Duo זיכרון: 1GB מסך: לפחות "15 המחשב מיועד לאינטרנט ועבודה משרדית (outlook, excel) ומדי פעם לעבודה ב- Photoshop. המחשב שאני מעוניין לרכוש: LG F1-232DE

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by bendale,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים,תוכנות צפיה בסרטים וחיבור לטלויזיה lcd ,עבודה,אינטרנט ותוכנות האם המחשב הזה טוב? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=2020

4. Started by omri55,

יש לי DELL 1557 מעבד I7 חום המעבד עומד בממוצע על 75 ויש רק 2 תוכניות ברקע האם זה תקין?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מחשב נייד לעסק הפרטי שלי.אין צורך במשחקי וידאו, אלא מחשב טוב עם יכולות עיבוד תמונות וסרטים טובה. 120 GB , 1גיגה זיכרון. איזה מסך מומלץ ? איזה כרטיס מסך מומלץ ? מה ההבדל בין ה lenovo הרגיל ל-ThinkPad ? האם יש לכם נסיון עם KSP ? באיזו חנות אני יכול לראות ולהרגיש את הניידים שמוכרים ב KSP ? איזו המלצה יש לך לחנות אחרת ? תודה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by שחריטו,

שלום, אני מעצב גרפי, עובד עם אדובי, בעיקר עם אילוס' ופוטושופ, גם עם אפטר.. אני מחפש מחשב נייח, התקציב הוא בין 3K ל-4K. צריך כרטיס מסך טוב, מעבד חזק, זכרון ראם גבוה לפחות 16.. מה האפשרויות שלי? על מה כדאי להסתכל? איזה חנויות? תודה

7. Started by elay007,

מה אתם אומרים על המחשב הזה? שווה קניה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm#4 אני משדרג ל4GB זיכרון + סוללה 8 תאים

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by dbraun,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה, ולפני שאני מחליט סופית שאני קונה אותו, רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם הוא שווה את המחיר. CPU : AMD 3000 64 BIT Venice MotherBoard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : 512MB DDR 400 DUAL PC3200 HDD: Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem DVD-RW: ASUS BLACK 52X32X52 Case : RAIDMAX Scorpio 868 PSU : RAIDMAX 420 WATT Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD כל זה ב 3,388 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6987 ידוע לי שאין כרטיס מסך, וזה בסדר כי יש לי את הכרטיס הנוכחי שלי. עוד שאלה, מה זה אומר DDR 300 DUAL? זה אומר שני צ'יפים= 1024? תודה

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  9. שלום, אני מבקש מפרט מחשב ל-HD וגיימינג עד 5000 ש"ח (כולל מסך) באזור קריות. קיבלתי בעבר מפרט שהבאתם לי של TMS אבללאחר ששקלתי מחיר לעומת העובדה שאין להם סניף באזור חיפה-קריות החלטתי שאני מעדיף לא להסתכן. אם אפשר להביא לי הצעה מחנות שיש לה מעבדת שרות בקריות (אפשר גם חיפה) אודה לכם מאוד. הנה הדרישות של המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום עוד 500 שקל, אם ההבדל בביצועים יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור תכני HD אך גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  10. ההודעה המקורית שלי הייתה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5-6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך ל…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  11. אני ממש שובר את הראש ולא מצליח להחליט, אהיה אסיר תודה על כל עזרה: המפרט הראשון הרכבתי ב TMS בהסתמכות על המלצות (מעולות!) שראיתי פה בפורום למי שרוצה מחשב לדו מימד ב 5K המפרט השני קיבלתי מחנות אחרת בתל אביב, הדילמה: המפרט השני לכאורה יקר יותר, אבל אולי נותן גם ביצועים טובים יותר ? כלומר הכרטיס מסך נראה לי יותר עדכני מצד שני הלוח אולי טיפה פחות טוב? ה ssd הוא של קינגסטון שהבנתי שגם טיפה פחות טוב ? וכו׳ או אולי הם לא באמת פחות טובים וזו סתם טעות שלי? כמובן שאני מוכן לשלם יותר ולקחת את היקר יותר, אבל רק בתנאי שהוא באמת יותר טוב מצרף פה את המפרט הראשון בטבלה והשני אחריו ------- המפרט ראשון [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 15%]מעבד[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i7-47…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

אוקי לפני הניתורים של חברי הפורום עליי, המחשב נועד בשביל הלימודים שלי שאוכל לקחת אותו לבצפר (אני כיתה י'[משמע תיכון]) כך שיהיה סיכון שלמחשב יקרו דברים כמו התעסקות של ילדים גניבה ושטויות. הוא עומד פה בסיכון לא קטן, לכן התקציב נמוך. המטרה שלו היא רק כדיי לשרת אותי משרדית, שזה וורד ושלל התוכנות של מיקרוסופוט+אפשרות של אינטרנט אלחוטי בבית שיש לי כבר ראוטר בבית. תודה מראש =]

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by Gal763,

MOTHERBOARD GIGABYTE INTEL CHIPSET SATA 3 Graphics GIGABYTE RADEON 7777 1GB DDR5 Processor Intel Quad core I5 IVYBRIDGE Memory 8GB DDR3 SDRAM 3111MHz Hard Disk 327GB SSD Kingstone V300 Sata3 500GB SATA3 (+150 nis for 1TB) Optical device DVDRW SONY Audio Intel High Definition Audio Case Gammer Case Ippon S1 Seasonic 750 WATT True Power

14. Started by Tzach_n,

שלום חברים, יש לי מחשב בן 3 שנים, ולמרות שהוא מספק אותי ועונה על הצרכים שלי כרגע, אני רוצה להתקדם ולשדרג למשהו יותר חזק, השימושים העיקריים של המחשב הם צפיית סרטים באיכות 1080p על מסך 42", משחקים ברזולוציות גבוהות וגלישה באינטרנט. מפרט קיים: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 Memory: 2x2GB G.Skill TT PI DDR2 PC2-8500 (1066MHz) PI Edition @5-5-5-15 2.1V GPU: Gigabyte Radeon HD6950@70 Soundcard: Native Instruments Audio 8 DJ HDD 1: Hitachi Desktar 7200RPM 500GB HDD 2: WD Greenpower 7200RPM 500GB Cooling: Zalman CNPS10X Extreme PSU: Seasonic X-650 80+ Gold Case: Antec P182 יש כרטיס מסך חזק, יש ספק כח מצוין, קירו…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  15. מעוניין בחוות דעת על שני מפרטים שהרכבתי, רוצה מחשב טוב שיעבוד לאורך זמן, שום דבר מיוחד מידי אבל שיהיה שקט ומהיר. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 עדיף שלא, אלא אם השדרוג יתרום מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי/עבודה משרדית, גרפיקה קלה-בינונית, תכני HD, ריבוי טאבים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, ZEN מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיח…

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  16. שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי להעריך את המפרט הבא : לוח אם של אסוס מעבד אינטל פנטיום 4-1.6GHz זיכרון חצי ג'יגה דיסק קשיח 40 ג'יגה כרטיס מסך nvidia GeForce 2 64 m.b עם כרטיס רשת ויש לו 8 יציאות USB תודה מראש לכולם :-)

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by xtaza,

המחשב הוא למשחקים ולאפשרות שיהיה בו OC כי אני לא יודע בינתיים איך עושים את זה. התקציב יכול גם קצת לחרוג למעלה. המפרט: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core ¤ 2,180.0 0 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ¤920.00 PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK ¤ 1,594 ש"ח Westren Digital 120GB SATA II JS 8MB 7200RPM x2(RAID_0) ¤ 1,010 THERMALTAKE BIGTYPHOON ¤240.00 Antec High Performance 1088 AMG ¤950.00 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK ¤350.00 3,174 LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT 154…

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by Chymes,

מה דעתכם על המגמה של החברות הגדולות לצפות את המסך בציפוי מבריק? האם הציפוי משפר את איכות התמונה או שמדובר בגימיק שמטרתו למשוך את העין ולמכור יותר יחידות?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  19. שלום לכולם. הנני צריך עזרה בנוגע לקנית מחשב לשימושים כלליים (משרדי?) - סרטים,גלישה באינטרנט. התקציב לא בשמיים. הרצתי חיפושים והגעתי למס' מועמדים, אשמח להכוונה,ייעוץ והמלצות : ASUS דגם x54c. 1999 ש"ח. http://www.buy2.co.il/South/DailyDeal/Index/754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+South&utm_campaign=7c1dfc5142-Buy2_ASUS_LAPTOP_03_04_2012_South_A&utm_medium=email Fujitsu A531-103 B960 2148 ש"ח. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL103 Fujitsu A531-105 i3-2350 2199 ש"ח. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL105 Samsung 300E5A JA02IL (NP-300E5A-JA02IL) 2299 ש"ח. http://www.bezeqstore.co.il/laptop…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב נייח לאחיין שלי בן ה-7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם יש…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  21. אני רוצה ב 5000 שח למשחקים הכי טוב שיכול להיות בסכום הזה עם המארז הכי פשוט שיש וכל הדברים הלא חשובים הכי פשוטים שיש. תודה.

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by alzi,

שלום אני חייב עזרה לגבי מחשב נייד . בהשקעה של 6000 ש"ח אני לא מכור למשחקים . ללימודים,עבודה ,קצת גרפיקה. מה מומלץ מבין החברות : טושיבה,יבמ(לונבו),DELL או HP(מסקרן אותי הניידים שלהם אם מעבדי AMD) האם הם טובים כמו בנייחים ? אשמח לקבל גם דגמים. ממש תודה alzi

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  23. אשמח לקבל המלצות.

24. Started by natee,

מטרות המחשב? שרטוט, תלת ממד, ציור עם עט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 או 14' אם עדיין יישאר בממדים סבירים, רצוי מאט * רזולוציית המסך? לא רוצה מעל FHD כי האייקונים והכל פשוט קטן ומעצבן... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אפשרות לציור ע"ג המסך. טכנולוגייה חייבת להיות של WACOM ולא כל מיני דברים אחרים:) * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה נפח לא קריטי, יש לי מחשב נייח לעבודה בכל מקרה. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם נקנה בחו"ל- חובה חובה …

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  25. זו המערכת החדשה שלי על הזכרונות של קרוסאיר שילמתי 590 ש''ח בגלל טעות של החנות אז יצא לי שווה אני חושב Core 2 dou E6300 מעבד DFI infinity לוח אם corossaire Value 1024MB 667 (512X2) זיכרונות Gigabyte Radeon X1800XT 512MB כ. מסך Enermax Liberty 400W ספק כוח WD250GB 16Buffer דיסק קשיח Compucase 6a19 מארז Samsung 940BW מסך ושאלה כמה זמן המערת הזאות תספיק היא למשחקים ומשחקים כבדים FEAR,prey,SC duble agent וכו'

• 14 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים