ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני מתקין את כל הדרייברים מהאתר הרשמי, ותמיד נשאר דרייבר אחד בסימן שאלה שהוא לא מותקן.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם LG LS50. לאחרונה התקלקלה לי הסוללה הנוכחית (ככל הנראה 4 תאים). למרות ניסיונות לתקנה ככל הנראה אצרך סוללה חדשה, רציתי לדעת איפה ניתן לרכוש סוללה כזאת שמתאימה, השאלה העיקרית שלי האם ניתן להתאים סוללה של יצרן אחר (לדוגמא IBM) למחשב שלי? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 חריגה עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי תיכנות python אולי java ועוד בהמשך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, נדרש מחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שקט, אם זה רלוונטי למחשבים ניידים בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קל בתקציב הזה זה טוב 7. האם…
-
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מולטימדיה - מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו RTS בעיקר, BF4, Titanfall. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה גם מסך 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות, לא מאד קריטי. 3. האם יש צורך …
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
* תקציב: 1100 דולר בערך. * מטרות המחשב? לימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3' עד 14'. מאט. * רזולוציית המסך? מינימום Full HD. רצוי כמובן פאנל IPS. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. תאורה אחורית יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? כמה שפחות, בלי קפיצות לא פרופורציונאליות במחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. מינימום יום עבודה, פלוס מינוס 7-9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: יש…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/product/13483 כבר בניתי מפרט עם הכרטיס הזה, וכמובן שאמא שלי דיברה עם זה איזה בחור מחשבים שהיא מכירה והוא אמר לה שזה חרטא. אני צריך טענות נגד והצדקות
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב אני בניתי אני מיתעמן... ריצתי לדעת מה אתם אומרים על המערכת הזות: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1087 לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤666 מארז: Foxconn 3GTH230 120mm +Tube +350W כמות: 1 - מחיר: ¤330 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤356 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1517 קירור לכ.מסך: Arctic Cooling Accelero Twin Turbo כמות: 1 - מחיר: ¤132 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 IDE SuperMulti Black כמות: 1 - מחי…
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית לא ברמה גבוהה. * גודל המסך 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * כונן אופטי? רצוי * חברה מועדפת dell/asus אבל רק מרשמים טובים * עדיפות לאחריות 3 שנים אם זה ריאלי במסגרת התקציב תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - *ללא מגע
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אוקי אז ככה...אני דיי חדשה פה אז הייי אני מחפשת מחשב נייד לא יקר משהו בסביבות 2300-2700 אני צריכה אותו בעיקרון רק לצורך גלישה באיטרנט,והורדת שירים ותמונות לא מעבר אני ישמח אם תתנו לי המלצות ודגם ומשהו שהוא פחות חשוב יש עיקרון לצבע מסוים....או שחור או ורוד מחכה לתגובה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכם!! יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6700 זה הסידרה שרשום מאחורייי המחשב היה על המחשב הזה מערכת הפעלה vista, מחקתי את הויסטה והתקנתי xp pro. הסדרה של המחשב הזה זה :dv6720ej אני מחפש את הדרייברים של המחשב הזה כבר יומיים ואני לא מוצא , נכנסתי ל- hp לאתר הזה ---------- http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=he&cc=il&product=3667465〈=he אין שם דרייברים לכרטיס מסך+קול איפה אני מוריד את הדרייבריים האלו...--- ל- xp. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי חברים, אני כבר לא חי את תחום המחשבים ואני אשמח לעזרתכם במפרט בסיסי ופשוט למחשב ללא מסך וללא וינדוס. אין דרישות מיוחדות. מעדיפים שהמפרט יכלול דיסק קשיח 500 ג'יגה ו2 ג'יגה זיכרון. אנחנו גרים בראשון לציון. התקציב שלנו הוא 1000-1800 ש"ח אבל מעדיפים כמה שיותר זול. ההצעה שקיבלנו מ IVORY היא: מעבד E5300 לוח MSI G41M4F זיכרון 2 ג'יגה דיסק קשיח 500 ג'יגה מארז ידית נשיאה ספק כוח 450 וואט צורב LG X52 מחיר: 1600 ש"ח אנו מעוניינים בהשוואות מפרט ומחיר בין חברות אחרות באיזור שלנו, לדוגמא KSP ו SKYPC אבל לא בטוחים לגבי הבדלים ברמות הרכיבים. אנחנו כן היינו מעדיפים משהו יותר זול מ1600 אבל מצד שני שלא יהיה הבדל משמעותי ברמה של המחשב. למשפחה יש ילדים קטנים שאולי ירצו לשחק במשחקים כשהם י…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן! תוכלו לתת לי הערכת מחיר לגבי המפרט הבא:? מעבד -Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB,GPU Core, Tray. מאוורר למעבד-Zalman SZ CC92HS לוח אם-ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7,Intel H67 ,DDR3 1333, 2xPCI-E,HDMI,DVI. זכרון- DDR3 1333 Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel. דיסק קשיח- Samsung HD103sj 1TB. כרטיס מסך- Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב-Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata מארז-sharkoon vaya black ATX Case. ספק כוח-chieftec 550w active pfc ,80+,14cm fan. יש שנתיים אחריות מעכשיו למעבד,לוח אם והארד דיסק. יש שנה אחריות מעכשיו לכרטיס מסך וכל החיים אחריות לזיכרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה בבניית מחשב בתקציב של 6000-7000 ש"ח הנה כמה קריטריונים: מסך LCD 17" כולל מקלדת,עכבר וכו' המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט וטיפ טיפה עריכה גראפית. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 2,500 ש"ח כאשר עדיף לא לחרוג מהתקציב.. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שמיעת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים לא ברמה גבוה מדי, אינטרנט. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד כנראה או במסך הזה: LG W2262TQ LCD או בזה: LCD דגם P2250 - מסך FULL HD SAMSUNG, אשמח אם תמצאו לי מסכים טובים יותר למחשב זה עד 1,000 ש"ח.. חובה שיהיה FULL HD וגודל המסך צריך להיות 22 אינץ (אפשר גם קצת יותר גדול). דיסק קשיח 500 יספיק זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לסייע. מתכוון לרכוש בחלקים ולהרכיב בעצמי בעוד מספר שבועות אבקר בארצות הברית כך שאת החלקים היקרים אוכל לקנות שם.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++, משחקים (מכוון לכרטיס מסך 2060 RTX לפחות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צו…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי , קרוב משפחה שלי שגר בארה"ב מגיע לארץ ואיתו יבוא נייד בהזמנה שלי. המחשב לצרכים בייתים בעיקר. התאמתי באתר של לנובו מחשב T500 עם הפרטים הבאים: Intel Core 2 Duo Processor P8400 (2.26GHz 1066MHz 3MBL2) 25W Intel Graphics Media Accelerator x4500HD with vPro 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM) 160 GB Hard Disk Drive, 7200rpm Intel WiFi Link 5100 (AGN) with My WiFi Technology 9 cell Li-Ion Battery CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim (Serial ATA) Express Card Slot & PC Card Slot 15.4 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight האם אפשר לקבל חוות דעת\הערות המלצות ושאר ירקות על המפרט הנ"ל? תודה, טל
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אז ככה המפרט ישמש למשחקים בינוניים ואולי כבדים קצת להורדת סרטים ולצפיית סרטים התקציב הוא בערך 4K לא כולל תוכנת הפעלה של Win שאותה הוספתי ויש לי מסך 22' של AOC אשמח לשמוע חוות דעת מהמומחים פה תודה. מפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤825 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן Gigabyte GA-EP43-DS3L ¤508 1 י צרן Coolermaster Centurion 590 Black ¤365 1 י צרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 י צרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 ¤397 1 י צרן Seagate 500GB Sata II 32MB - 5 Years Warranty ¤344 1 י צרן Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ¤894 1 י צרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤127 1 י צרן Logit…
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ממש חשוב לי ה XP .. לא יודע אם אחזיק מעמד עם ויסטה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המחשב מיועד להפקה באולפן הביתי להוסיף משהו? להוריד משהו? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן חברים , רציתי עזרה במפרט מחשב כי אני לא ממש מעודכן בחמורה החדשה. הסכום שאני רוצה להגיע אלייו הוא 5500 ש"ח אני מבקש לנסות לא לחרוג, אבל אם החריגה תהיה הכרחית אז שיתעגל לסכום של 6000 ש"ח אני מחפש מפרט למחשב שיהיה חזק מספיק כי הסכום פה לא כל כך קטן השימוש שיעשה במחשב יהיה תוכנות עריכה כמו cubase , photoshop ועוד תוכנות עריכת סאונד למינהם אני יודע שהתוכנות האלה עובודת בעיקר על זיכרון המחשב אז נכוון בעיקר לזיכרון בלי ליצור צווארי בקבוק בקשר לכרטיס מסך אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני לא הולך לשחק יותר מידי במחשב אולי רק במשחק ב world of warcraft למי שמכיר אז הוא לא דורש תומך גרפי חזק משהו אני רק מבקש שיתמוך HD בקשר ללוח אם(עדיפות לASUS) אני רוצה לוח שיתמוך ב…
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי אנשים ושבועה טוב לכם! שאלתי : איזה חברת מחשבים ניידים היתם מציעים איזה חברה יותר אמינה ,איכותית איזה חברה אפשר לסמוך אליה ? שתחזיק כמה שיותר זמן! אני מודה לכם מראש על זמנכם היקר !
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את המסך האגדי DELL U2410 שברשותי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, תתחדשו על הממשק החדש והתכלכל, בטח כבר לא כל כך חדש, אבל יפה קיבלתי הצעה למחשב (עם מעבד i7 920 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1G-3) הכולל אחד משני לוחות האם הבאים: GIGABYTE GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3265 או MSI X-58 PRO-E http://www.msi.com/index.php?func=prodmbspec&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=&prod_no=1804 נאמר לי שהלוח של MSI תומך בהרחבת זיכרון עתידית, אבל מעבר לכך אין לי מידע נוסף. אשמח לעזרתכם וחוות דעתכם באיזה מהם כדאי לי לבחור. תודה מראש, רועי
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי תקציב של 3000 עד 3400 שקל משהו כזה זה מאיבורי : Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 Intel Graphics Media 3790 ש"ח Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 320GB 5400RPM זכרון 2048MB DDR3 מאיץ גרפי Intel Graphics Media 3 שנות אחריות ע"י היבואן הרשמי 3089 ש"ח מזה כזה הבדל בשביל עוד 2 גיגה זכרון וקצת לארד דיסק או שזה משהו שאיבורי עשו שינוי במחשב ? לא ראיתי שיש בהרבה מקומות את ה2 גיגה זכרון הזה זה יעבוד טוב?[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 14:56:25 אהההה אם יש לכם רעיונות למחשבים אחרים בתקציב הזה אז בכיף פתוח לרעיונות תודה!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-