עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אשמח לעזרה בבניית מפרט עד 5500 ש"ח למשחקים כבדים לטווח ארוך. ללא OC מתוכנן, דגשים וסדר עדיפויות: 01 עדיפות לקומבו של אינטל + נווידיה 02 קור 03 שקט 04 הארדיסק עם נפח כמה שיותר גדול. המסך שלי הוא 22 אינץ' התומך עד 1680x1050 אך לעיתים אני מחבר את המחשב לטלויזיה ולכן יש צורך בתמיכה מעולה עד לרזולוציית 1080. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by piggy_thrower,

שלום יש לי תקציב של 2000 ש"ח (פלוס מינוס...) אני מחפש מעבד AMD ששווה פחות או יותר לפנטיום 4 במהירות 2.8-3 ,וכמו כן לוח אם מתאים בנוסף אני מחפש ג'יגה זכרון. הייתי רוצה המלצה על דגמים+מחירים+חנויות אם ניתן את כל שאר פרטי החומרה יש לי יש לציין שיש לי כרטיס המסך שלי 9600XT והוא AGP , כך שעל לוח האם להיות תואם. המחשב בהחלט ישמש גם למשחקים (world of warcraft וכו') בנוסף לעבודה רגילה אשמח להמלצות יום טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by alpel,

אודה על המלצה היכן לרכוש סוללה לנ"ל. המחשב הוא בן 18 חודש. הסוללה מחזיקה 1.5 שעה תחת WORD. האם עדיף HP מקורית? תחליפית? האם משתלם לחפש בEBAY? יש מכס גבוה על סוללות בארץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  4. שלום, מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית בלבד תקציב: עד 3500 שימושים: אופיס, אקרובט רידר, אינטרנט, (אולי מעט סרטים). חשוב לי משקל קל, מהירות עבודה, אחריות ומראה. לגבי סוללה לא כל כך קריטי אך כמובן שעדיף חיי סוללה ממושכים. המחשב נקנה כמתנה לאבא שלי. האם ניתן לבצע חריטה על המחשב הנייד? אם כן היכן? תודה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  5. שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרג אותו, אני מעוניין להישאר עם ה: מסך, כ. מסך, כ. קול, דיסק קשיח הקיימים (שידרגתי אותם לא מזמן... ולקנות רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, מארז, ספק כוח סידירום וצורב.... הרי ההצעה שחשבתי לקנות: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 583.89 Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) Front USB 2.0, Audio 358.25 Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] 495.89 DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory 279.85 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 283 2001 שקל... אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי לקצץ במחיר... נ.ב. המחשב נבנה להריץ משחקים פשוטים... לא משהו רציני... נ…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  6. Started by m.l,

שלום חברים. לא הייתי בפורום כבר כמה שנים טובות לדעתי, אבל הגיע העת לחזור. אני מבקש את ייעוצכם, עקב מספר מגבלות בגלל תוכנה מאוד ישנה שאני צריך להפעיל, אני מוגבל למחשב עם מעבד i3, וwin7 32 bit, ההסבר למה יהיה מאוד ארוך, אז בואו ניקח את זה כעובדה מוגמרת. כיום זה עובד עם מחשב AIO של Dell, בן כ4 שנים לפחות. אני מעוניין להחליף למחשב חדש, עם ssd כמובן. האם ישנה בעיה לקנות מחשב חדש, נניח i3, 4gb ram ודיסק קשיח ssd. ולהתקין עליו ווינדוס 7 32 ביט? קיים דיסק מקורי ורישיון. למיטב הבנתי לא צריכה להיות בעיה, כמובן שלא אנצל את כל יכולות המחשב. תקנו אותי אם אני טועה, בתודה רבה מראש

7. שלום חברים אחרי חיפוש בפורום גיבשתי דעה לגבי רכישה ואני רוצה שתתנו דעתכם לפני הרכישה. הנה הפרמטרים החשובים מבחינתי: תקציב: 6500 שקלים מעבד: כפול ליבה Core 2 Duo זיכרון: 1GB מסך: לפחות "15 המחשב מיועד לאינטרנט ועבודה משרדית (outlook, excel) ומדי פעם לעבודה ב- Photoshop. המחשב שאני מעוניין לרכוש: LG F1-232DE

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by yamichael,

אהלן, אשמח לקבל ייעוץ למפרט למחשב נייח. התקציב שלי - עד 5K אבל אם אפשר בפחות אשמח. המצב היום הוא שיש לי לפטופ בן 3 שנים בערך, סוג של אולטראבוק. אני מגיע הביתה ומחבר אותו לשני מסכים, רמקולים ושאר האביזרים. אלא מה? לאחרונה התחדשתי במסך מחשב 4K בגודל 27 אינץ', והוא קצת מקרטע ולא מציג דברים בצורה חלקה. אז אני צריך מפרט חזק יחסית כדי שגם יחזיק מעמד כמה שנים, וגם הכי חשוב - יכול להתחבר לשני מסכים ולהציג דברים בצורה חלקה (היום מסך אחד הוא 4K והמסך השני הוא 24" FHD, אבל נניח שבעתיד יוחלף במסך 4K). בגדול השימוש שלי הוא בעיקר תכנות, וידאו, קצת פוטושופ, ולא גיימינג בכלל. דברים שחשובים לי - כונן SSD, מספיק ראם (32/16GB?) ואני אשמח מאוד אם הוא יכ…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by שחריטו,

שלום, אני מעצב גרפי, עובד עם אדובי, בעיקר עם אילוס' ופוטושופ, גם עם אפטר.. אני מחפש מחשב נייח, התקציב הוא בין 3K ל-4K. צריך כרטיס מסך טוב, מעבד חזק, זכרון ראם גבוה לפחות 16.. מה האפשרויות שלי? על מה כדאי להסתכל? איזה חנויות? תודה

10. Started by Galit Baram,

שלום לכולם אשמח לעזרתכם . מחפשת מחשב גיימינג . תקציב עד 4000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי או בתוכנה .

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  11. שלום אני זקוק לעזרה בבניית מחשב בתקציב של 6000-7000 ש"ח הנה כמה קריטריונים: מסך LCD 17" כולל מקלדת,עכבר וכו' המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט וטיפ טיפה עריכה גראפית. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by Naor_S,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא פוסל את האפשרות לחסוך, אבל אפשרי לנצל גם את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למוזיקה בעיקרון - בגלל זה חשוב לי פה ש"ניגע" בכל הקטע של הכרטיסי קול וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא כל כך הבנתי את השאלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בעיקר ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

13. האם מישהו/י יודע מתי אמורים להגיע לארץ ניידים עם VISTA והאם מישהו יודע כמה עולה VISTA

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by Ronll,

משרדי פשוט לאופיס אימייל וכאלה . אם עולה טיפה יותר וההבדל שווה אז אין בעיה .תודה

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  15. שלום לכולם, דבר ראשון אני מחפש מחשב ב3000 שח, בעיקר לתכנות אבל אני רוצה גם כרטיס מסך לגיטימי כדי להיות מסוגל להריץ עליו משחקים. מצאתי את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24000 האם הוא טוב או שניתן להשיג יותר במחיר הזה? שאלה שנייה, מה ההבדל בין מעבדים i5 ו-i7? הבנתי שבניידים שניהם בעלי שתי ליבות. בנוסף מה ההבדל בין דור רביעי לשלישי? עדיף i5 דור רביעי או i7 דור שלישי? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  16. צריך שההמחשב יעבוד מהר+מסך צריך שהמחשב יאריץ call of duty 8 והיה טוב וחזק תודה לעוזרים(:

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by maor-a-,

היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש בעיקר לאופיס ומיילים. בקיצור מחשב לעבודה משרדית, אופיס מיילים ואינטרנט בכללי.... תודה ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  18. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, ושאר הדברים הרגילים. הדרישה לנייד עם מסך לא גדול במיוחד. אפשרות ל-ASUS בא בחשבון. המחשב מיועד לאחותי.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by Gal763,

MOTHERBOARD GIGABYTE INTEL CHIPSET SATA 3 Graphics GIGABYTE RADEON 7777 1GB DDR5 Processor Intel Quad core I5 IVYBRIDGE Memory 8GB DDR3 SDRAM 3111MHz Hard Disk 327GB SSD Kingstone V300 Sata3 500GB SATA3 (+150 nis for 1TB) Optical device DVDRW SONY Audio Intel High Definition Audio Case Gammer Case Ippon S1 Seasonic 750 WATT True Power

20. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ? GIGABYTE K8NSC-939 (s939) nForce3? 512 DDR זה המפרט (בקטן ומה שחשוב) .. שאילת המארז נותרה... הבנתי שהמארזים של HEC הם פצצה, והבנתי ש FOXCONN פצצה . בוא נגיד ככה: רוצה מארז שקט, חזק, ויציב ושלא יעלה 500 שקל . מה הכי זול ושווה לקנות ? (אפילו אם לא אחד מאלה...).... למפרט הנ"ל כמובן . תודה !

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by deathil93,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לפי תכיפות שימוש: א) CAD וסימולציות בסיסיות (בתוכנות Solidworks, Siemens NX ו-ANSYS) ב) Word, Excel ואינטרנט ג) תיכנות (Pycharm על המחשב המקומי, VisualBasic על מכונה וירטואלית מרחוק) ד) משחקי מחשב (RDR2 למשל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים: כרטיס מסך, ספק ומארז ולכן אין צורך בהם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  22. שלום אני שמתי לב שבקטגוריה של מחשבים מומלצים את מציעים לשים דיסק קשיח מכני של 2TB ו 500GB SSD מאיזו סיבה אתם לא מציעים לשים דיסק SSD של 1TB ואני מיתכוון ל m.2 כמובן כי לבית אין צורך וזה באמת ביזבוז כסף לקנות NVME לא נרגיש באמת בהבדל אני שואל זאת כי אני מיתכוון לקנות מחשב נייד חדש עם 1TB SSD בין היתר ולישכוח מהטרנטה המכנית או שיש בעיה עם זה בין היתר מאמין שהיציאה SATA 3 תעלם מהסיבה שאין היתחדשות לטכנולוגיה בניגוד ל PCIE4.0

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  23. Started by orior123,

אשמח לקבל הסבר על ההבדל בין מסך ultrasharp המגיע עם e1505 לבין truelife . תודה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  24. אני לא מצפה ל high או משהו, אבל יש דבר כזה ב 4500 שקל? אגב מודרניים אצלי זה לא 2002, יותר בכיוון 2007-

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  25. PROCESSOR Intel® Core Duo T2250 (1.73GHz, 2MB L2 Cache, 533 MHz FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista Home Basic edit LCD PANEL 17 inch Wide Screen XGA+ Display edit MEMORY 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz edit HARD DRIVE 120GB 5400RPM SATA Hard Drive edit OPTICAL DRIVE 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability edit VIDEO CARD 256MB ATI MOBILITY RADEON® X1400 HyperMemory edit WI-FI WIRELESS CARD Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card (54Mbps) edit SOUND OPTION Integrated Audio edit MEDIA DIRECT Media Direct 3.0 edit BATTERIES 53 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery edit האם המפרט הבא יספיק למשחקים ושווה את ה4300 שקל? יש …

• 5 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים