עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שימוש בעיקר למשחקים מאוד קלים ואינטרנט, חייב 4GB RAM (ה2GB RAM שיש אצלי עובר למחשב הזה, המחשב מיועד לאחותי הקטנה) אם אפשר ללכת על KSP או חנות באיזור ירושלים אני אשמח כמו שציינתי בכותרת לא דרוש אובר קלוק, משחקים קלים מאוד, שימוש עיקרי זהו אינטרנט חריגה עד 100 שקל

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  2. שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 14.1 או 15.4. מעדיף שלא יהיה רחב אבל זה לא קריטי... המטרה העיקרית של המחשב זה ללימודים, אופיס, אינטרנט ותוכנות...(בבליון, אנטי וירוס פיירווול). המחשב לא מיועד למשחקים ולא לתוכנות הורדה ושיתוף קבצים. הארד דיסק 120 גיגה ומעלה... המחשב מיועד להיות נייד (לא מחשב נייד לסלון) ובכוונתי לקחת אותו איתי ללימודים ולכן אני צריך מחשב עם סוללה טובה שתחזיק כמה שיותר. חריגות לפה ולשם יתקבלו... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  3. שלום! רציתי בבקשה שמישהו ימליץ לי על מערכת מחשב, לצרכי צפיה בסרטים בעיקר (DVD וMPEG4), ולעתים גם משחקים פה ושם... (מטריקס למשל...). הנה על מה חשבתי קצת: התצוגה חשובה לי, הסאונד דיי חשוב לי - חשבתי על האודיג'י הפשוט (400 ש"ח) - בעיקר כדי להפחית מעומס על המעבד שגורר כרטיס משולב וגם כדי להעלות טיפה בביצועים, ומצד שני - האם הONBPARDS כיום מספקים סאונד טוב ואיכותי ל6 רמקולים בתקני DTS ו5.1? עדיף לי מארז ללא ברגים. כונן DVD כמובן, צורב לא חשוב כרגע (יש), מערכת רמקולים שלמה תיקנה בעתיד, אני לא חושב שיש צורך ביותר מ2.6 GHZ לא? והאם עדיף בכלל פנטיום או אתלון? עדיף לי כונן קשיח עם 120 GB ולא 80... כמובן 8MB באפר וSATA (הרבה יותר עדיף לא?) כרטיס מסך ATI 128MB עם יציאת תצוג…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  4. Started by eli33,

אז חיכיתי וחיכיתי ועכשיו הזמן סוף סוף לקנות את ה HTPC הזה. שמעתי שיש ירידת מחירים צפויה ב 22 לחודש או שכבר הייתה אז זה הזמן כנראה לקנות. אני לא ממש יודע כמה צריך להשקיע אבל נתחיל עם 6.5K כי אני לא רוצה להגזים מההתחלה עם המחיר אולי אח"כ נשקול להעלות קצת את התקציב אם אני אראה שזה ישתלם לי. אז ככה: שיהיה מארז יפה שמתאים לסלון וגם איכותי (הסיבה העיקרית שאני שואל זה כדי לקבל מארז איכותי). שיציג תכני H.264 בלי בעיות. שיהיה כרטיס טלויזיה - על מנת שאוכל להקליט תוכניות מהטלויזיה כמובן. חובה שיהיה המחשב יהיה שקט -הכי הכי שקט שאפשר. וכל שאר הדברים שצריך שיהיה ב HTPC . נ.ב עדיף שהחנות תהיה באיזור המרכז(אני גר בפ"ת) - שמעתי שזיגזג מאוד טובים אז אם אפשר משם זה יהיה טוב. תודה

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  5. http://ksp.co.il/?uin=17181 http://ksp.co.il/?uin=16113 אם יש משהו יותר משתלם באזור ה2000 ש"ח אשמח להמלצה, אין צורך במערכת הפעלה, המחשב מיועד לגלישה בלבד לאדם מבוגר וצריך לסחוב כמה שנים טובות תודה

6. צריך מפרט ב 3000 שקל לא כולל מסך וציוד הקפי ..... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט .... הורדות .... סרטים .... וכמובן קצת משחקים תודה!!! alextazi

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 שקלים, אפשר לחרוג ב2000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולציות תלת מימד ורינדורים SideFX Houdini, Blackmagic Fusion, Adobe After Effects, SideFX Karma, RedShift 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב, שיהיה אפשר לעמוד לידו ולדבר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ול…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  8. ידידה שלי רוצה לקנות מחשב ויש לה תקציב דל מאוד 3000 ש"ח כולל מסך אז הנה מפרט שהצעתי לה מה דעתכם? (ההצעה נלקחה מגמא מחשבים www.gamapc.co.il) אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ולהזכירכם החנות צריכה להיות באיזור המרכז מעבד AMD sempron 2500 לוח אם גיגה בייט GA-7vm400m זכרונות kingston 512mb ddr 400 cl3 דיסק קשיח WD 40GB 7200 8MB buffer כונן תקליטורים Lite on X52 כונן 1.44 מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי PS2 רמקולים סטנדרטים מארז compucase 6a19 סה"כ 2805 כולל מע"מ המחשב למטרה של אופיס ואינטרנט (יענו למטרות משרדיות) אני חושב שזה כולל הרכבה אבל לא בטוח אשמח לשמוע דעות והצעות לשיפור (לקחתי את הלוח הזה כי הוא היה הכי זול שם ויש עליו כרטיס מסך) בתודה מראש ארז

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by ac1240,

מטרת המחשב היא משחקים/סרטים ודגש על כרטיס מסך שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  10. שלום לכם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחשב חדש התקציב: מקסימום 2700 עדיף 2500 מטרות/שימושי המחשב: בעיקר אני קונה מחשב חדש למשחקים, אבל אני גולש גם הרבה באינטרנט ולפעמים פוטושוף, רואה סרטים וסדרות דיי הרבה (אבל לא HD בעיקרון) אלא dvdrip וכזה ומוזיקה... קיצור בעיקרון משחקים אינטרנט. המסך שלי זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS19TWPSUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail מתאים למסך זה 1680x1050 אבל בוינדוס עצמו אני משתמש ב1280x800 (למשחקים אני יגדיל אם כידי..) שקט אני לא רוצה להשקיע בזה אבל שגם לא יהיה כמו טרקטור... OC בלי חנות אני גר בחיפה, פעם קניתי באיבורי אבל נראה לי הם סתם מנסים לעבוד על מי שלא יודע מחירים אמיתים, אז…

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by snad,

הי, אני מחפש נייד לקחת איתי לטיול ארוך. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. קליל - עד 1.5 ק"ג, רצוי אפילו פחות - לכיוון הקילו הבודד 2. מסך בגודל 10"-12" ואיכותי מספיק לעריכת תמונות, כלומר גם רזולוציה כמה שיותר גבוהה 3. מעבד גרפי ייעודי או CPU מספיק חזק - שוב לעריכת תמונות 4. בטריה שתחזיק לפחות 4-5 שעות 5. רצוי Hard disk של 250GB בקטגורית ה Netbooks לא מצאתי אף מחשב שעונה לי על הדרישות, כולם מקסימום עם ה ATOM ובדרך כלל מסכים עם רזולוציה נמוכה. היחיד שראיתי שדי עונה על הדרישות הוא ה Lenovo X200 אבל הוא חורג במחיר. אני אשמח לשמוע עוד רעיונות...או שתאשרו לי שבמחיר שלי אין כזו חיה ותמליצו לי על הכי קרוב לדעתכם. תודה, ישי

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  12. קניתי לפני חודש וחצי מחשב של Dell מדגם Inspiron 7720 ואני מעוניין לשדרג את הארדיסק ל Ssd אז קודם אני מחפש המלצות לארדיסק טוב של 128GBודבר נוסף אם אני חייב להוציא את הארדיסק שיש לי עכשיו ולהחליף בינהם או שיש אפשרות לשים אותו בנוסף. גם הבנתי שאם אני פותח את המחשב לבד הם יכולים לדעת את זה ואז אני מאבד את האחריות שלהם. אז אם לקנות ולהחליף לבד או ללכת למעבדה של Dell שהם יעשו לי את זה וככה לא לפגוע באחריות. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by NEUROMA,

ASUS N10J 2 GB זכרון 667 VISTA PRIMUM 2 כרטיסי מסך 1. INTELL 3500 2. ATI 9300 10.1" גודל מסך 250 GB HD לא משנה הכובד ... המון תודות שי

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין להרחיב את הזכרון הנוכחי (2GB) ל4 או 6GB. לגבי המחיר אין לי מושג כמה הם עולים, מישהו יכול להציע משהו מעניין ונורמלי לפעולה רגילה של המחשב, במחיר סביר? תקציב עד כ 400 ש"ח +-, יכול להתגמש יותר בנוגע ל 6GB. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  15. שלום, תמליצו לי בבקשה על מחשב נייד לגיימינג עד התקציב 5000 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  16. שלום, פתחתי פה ת'רד לא מזמן, אבל חלו מאז מס' שינויים(תקציביים) לכן אני אשמח שוב לעזרה נוספת. אני מעוניין לקנות מפרט למשחקים, בתקציב מוגבל מאוד - 2500 ש"ח. יש צורך רק ברכיבים הבאים: לוח, כרטיס מסך, זיכרון, מעבד ומארז+ספק. אם ממש משתלם, אפשר לחרוג קצת(200 ש"ח~), אבל תשתדלו שלא תהיה חריגה התשלום יהיה במזומן. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים סרטים ואינטרנט.... התקציב שלי הוא בערך עד 6000, 6500 שקל.... הרכבתי מפרט כזה.... לוח אם D915PCYL Intel לוח אם Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box מעבד Western Digital wd 1200jd sata כונן קשיח Kingston ddr2 512MB 533mhz זיכרון Gigabyte Geforce FX6600GT 128mb GV-NX66T128VP כרטיס מסך Nec ND3540 צורב dvd LG GDR-8163B כונן dvd Luxeon logicfox T5.1 רמקולים מסך מחשב RX777 Proview מסך Logitech MX1000 עכבר FoxConn Diabolic Series Gaming Case 3GTH-202 400W / Sun Shine 8005 Red 400Watt מארז בקשר ללוח אם אנלא בטוח...אם מישו יכול לתת לי עצות.... וגם איזה מארז לקחת מהשניים.... איך הכרטיס מסך?? לפי מה שהבנתי הוא כרט…

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  18. חבר ביקש ממני עזרה ואני ממש לא מבין בנושא הוא צריך מחשב לעבודה ב AUTOCAD ו SolidWorks. אני לא יודע להגיד לכם מה בדיוק הוא עושה עם זה אבל הוא מהנדס מכונות אם זה עוזר. ניסתי קצת לחפש בפורום אבל רק יצאתי יותר מבולבל. ראיתי כל מיני המלצות על מעבדים,כמות זכרון,כמות של כוננים קשיחים,כרטיסי קוואדרו לעומת כרטסי מסךרגילים בקיצור זה לא התחום שלי ומחשבים זה לא התחום שלו ככה שכל אחד מנסה למכור לו איזה בוליש אחר. אין ממש תקציב מוגדר , השאיפה היא להוציא כמה שפחות אבל למיטב הבנתי אי אפשר להגיע למחשב נורמאלי אם מפרט בסיסי. בו נגיד שהקציב הוא סביב ה 3000 ואפשר לחרוג עד 4000 שקל כדי לקבל ביצועים נורמאלים/טובים תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא. אבל כמה מאיות רק אם זה שווה/כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ומשחקים (קלים עד בינוניים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה (גרפיקה, פוטושופט, עריכת וידאו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר, אן.בי.איי 2012, פיפ"א 2012 ודברים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סמסונג 22 אינץ' (1920*120…

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  20. המפרט מיועד לשימוש כללי ולמשחקים, ללא OC. התקציב סופי 2400. מבוסס אינטל: מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 לוחות אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ¤285 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות A-DATA 2GB (Single Stick) DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤258 כוננים קשיחים Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤255 כרטיסי מסך ATI Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤550 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤136 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2478 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2403.66 המפרט הורכב באתר: TMS&…

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by Dor Shitrit,

מעבד: 2299 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: 1020 ₪ - 32G (2x16G) G.Skill RIPJAWS 4 DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1579 ₪ - * חדש במבצע * - Gigabyte GeForce GTX1060 6G D5 1594Mhz-1847Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 429 ₪ - * חדש במבצע * - SSD Kingston 240G HyperX SAVAGE Sata3 דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 639 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Glossy Black + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור מים למעבד: 385 ₪ - Corsair Hydro H60 High Performance מחיר סופי: למזומן 6577 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 6708 ₪ תודה רבה! המחשב ישמש כמובן לגיימי…

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by coperl,

אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אבל זה הכי קרוב. יש איזה מחשב שאני זוכר בגודל כך יד שעולה משהו כמו חמישים דולר, זה מחשב שעובד על בטריות או חשמל ומריץ לינוקס מSD. מישהו יכול לעזור לי איך קוראים לזה ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רב תכליתי, עם דגש של משחקים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- NBA 2K, FIFA, GTA, CALL OF DUTY מסךיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- כרגע מסך 22 אינץ', אפשרות לשדרוג ל 24 בעתיד. רזולוציה 1920X1080 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. באופן כללי אני מ…

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by KiDi,

אוקיי קראתי את החוקים של הפורום אז אני אמלא את השאלון * מטרות המחשב? תכנות בסביבת ויזואל סטודיו .נט, צפייה בסרטים בהבחנה גבוהה, הרצת המון תוכנות במקביל, מחשב ללימודי הנדסת מחשבים\תוכנה בחמש שנים הקרובות. * גודל המסך? סביבות ה15 * משקל רצוי? לא רלוונטי, עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, WIFI, * בלוטות? כן, אבל יש דונגלים, אפשר גם בלי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא רלוונטי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL הבנתי שהושקה פלטפורמת סנטרינו 2 לא מזמן, יש כבר לפטופים בארץ שמבוססים עליה? תודה

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by lahav578,

שלום רב, ותודה מראש למייעצים אני נרכיב מחשב לעבודה גראפית המחולקת לשלושה צרכים עיקריים: [list type=decimal] [*]עבודה עם תוכנת תכנון פלסטי solidworks, הדורשת בעיקר ביצועי cpu ו ram [*]עבודה עם תוכנות הדמיה (כגון מקסוול, מודו וכד') המצריכות כרטיס מסך חזק [*]עבודה בחבילת אדובי- פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין אני חייב להודות שאני מבין באופן שטחי את ההגדרות והפרמטרים של המרכיבים, ולכן אני מתייעץ אתכם. הייתי שמח למצוא במפרט המצורף את הרכיבים שאפשר להוזיל (רכיבים שהתועלת שלהם פחותה בתוך המערכת המסויימת) ומהצד השני, רכיבים שמהווים צוואר בקבוק ולא מאפשרים למערכת למקסם את היכולות שלה ושוה להשקיע בהם יותר עוד אוסיף שאין בכוונתי לבצע הרחבות לאחר הקנייה ואין בכוונתי לבצע oc למער…

• 10 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים