עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט , סרטיים ושיריץ משחקים (לא צריך להיות על הגרפיקה הכי טובה, רק שיריץ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 x 1500 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר FPS לדוגמא : COD:mw2 , bishock 2 ,spinter cell * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. Started by ofirk12,

הי, אשמח עם מישהו יוכל להמליץ לי משתי האתרים שאני יביא על מחשב נייד שמיועד לגלישה באינטרנט ראיית סרטים במחשב הפעלת תוכנות בסיסיות במחשב ומוזיקה. אשמח לקבל את הקישור של אותו מחשב או את הדגם שלו על מנת שאוכל למצוא אותו אני גר בב"ש זה שני החברות שמהם ארצה לקנות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva http://www.ivory.co.il/ הסכום של המחשב עד 3000 שקל . שימוש כמו שנאמר :אינטרנט גלישה סרטים במחשב מוזיקה והפעלת תוכנות בסיסות במחשב. המון תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  3. כרטיסי מסך : Sparkle nVIDIA GeForce GTX 460 1024MB DDR5 PCIe X2 SLI מארז thermaltake spedo advance מעבד Intel I7 930 לוח אם: פה אני צריך עזרה אני רוצה רק ASUS , עם ציפסט X58 , אבל הבעיה שהם יצאו לפני חצי שנה שנה , והלוחות לא תומכים Usb 3 ולא Sata 6gb אני לא מוצא דגם P6 כלשהו שתומך בשניהם יש רק את P6X58D Premium אבל הוא יקר ספק כוח : OCZ700GXSSLI 700W הארדיסקים : יש לי כבר 320GB בנוסף אני יקנה WD 2TB 7200 64mb ssd 80gb OCZ Vertex 2 לווינדוס בלבד. זיכרונות פיזיים : מתלבט בין : G.SKILL Trident+ Turbulence II 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz(PC3 12800)- Cas Latency: 7 Timing: 7-8-7-24 לבין Kingston HyperX 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by robin7,

האם למישהוא יש נסיון עבודה עם מחשב זה? יש אפשרות להאריך את האחריות? אחריות שנה אחת נראית לי מעט מידי. נאם הוא נראה לכם עדיף על Dell Insprition 1545? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=3723 Fujitsu http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.htm DELL תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ofirk12,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= אשמח לקבל דעה על המחשב שלמעלה או שמישהו יביא לי מחשב מוכן מIVORY בב"ש אשמח לקבל גם מפרט של מחשב נייח וגם נייד תקציב 2000-3000 שימושים אינטרנט,שמיעת מוזיקה,תמונות,סרטים ועבודות בתוכנות במחשב כמו WORD באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? וינדוס XP או 7 האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא אפשרויות רכישה IVORY את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? מחשב מוכן ללא הרכבה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ורציתי להתייעץ בנוגע למפרט: מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1600 X-Series CL7-7-7-20 כרטיס מסך: NVIDIA Geforce 9800 GTX מה דעתכם? את הכרטיס מסך אני לוקח מהמחשב הישן ואני לא רואה סיבה להחליף אותו כרגע. אגב, אם יש לכם המלצות למפרט שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. התקציב בנושא הוא רק למעבד + לוח אם + זיכרון. תודה, שחר[br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 22:24:49 הסתכלתי על המפרטים המומלצים של הפורום ונראה שהייתי בכיוון הנכון. המפרט שאני כנראה אלך עליו הוא:מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray מחיר: ₪941 קירור למעבד: Thermaltake Contact 29 1156+1366 מחיר: ₪160 לוח אם:…

7. בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה שבועות, אני רוצה עכשיו להיות סגור על המפרט וללכת איתו לחנות ולהזמין בימים הקרובים. השימושים הם: גראפיקה Photoshop בניית אתרים, משחקים כבדים, וכן מולטיטסקינג כבד. המחשב יהווה בסיס גם לעסק שלי שיפתח בקרוב. התקציב הוא 5K, מנסה לחסוך קצת. דברים שדרושים: 6 GB זכרון, מעבד 4 ליבות לפחות, GTX470 שכן הוא יעזור לי עם הפוטושופ ובכללי עם ההאצה החומרתית שלו. המחשב יחובר למסך FHD 37 אינץ' (טלוויזיה) ולכן אין צורך לכלול מסך במפרט, וכן לא צריך גם מערכת הפעלה, ציוד היקפי, רמקולים, או כרטיס קול. אני רוצה לשדרג את המחשב בעתיד ולכן אצטרך תושבת שתתן לי מרווח נשימה לדורות הבאים. לגבי המעבד: האם המעבד שציינתי במפרט הבא יהיה הכי מומלץ בשבילי? הבנתי שיש לו מקביל מAMD ש…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shimon-med,

שלום, מבוקש מפרט עבור חבר. הסכום הוא כ 2,000 שקלים, חריגה של עד 10% אך להשתדל לא להגיע אליה. המטרה היא לשחק ב SC2 (הנוסטלגיה מהראשון עדיין מהדהדת), כמובן שאין יכולת וצורך בתקציב הזה לשחק על Ultra, אך לשחק ברמה סבירה. יש ציוד היקפי ואין צורך בחדש, כולל מסך 19'. אין שום רצון לעשות OC, ואם אפשר, אזי לוח אם DDR3 שהוא יוכל לשדרג בעתיד את הרכיבים (אני מניח שלסכום ולבקשה הזאת מתאים יותר AMD). אין צורך ביציאות מיוחדות בלוח האם. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי 4200 ש"ח היי חברה, אשמח אם תסייעו לי בהרכבת מפרט למחשב חדש אותו אני מתכנן לרכוש, המחשב יחובר למסך 24 אינץ' + לטלויזיה 42 LCS אותה יש לי בחדר. תודה מראש! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא, לשימוש פרטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by אני1,

שלום לכולם מאוקטובר אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל והחלטתי ללכת על מחשב נייח. האם תוכלו לתת לי מפרט מומלץ? על המחשב להיות טוב לפחות לעוד 4 שנים ולכלול גם מסך. המון תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by AsafKatz,

שלום, אני צריך עזרה בלמצוא מפרט למחשב פשוט לצורכי סרטים ואנטרנט שאני אוכל לחבר לטלווזיה FULLHD . תקציב של כ-1000 ש"ח ללא צורך במסך.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  12. שלום חבר צריך מפרט למחשב. שימושים: אינטרנט, אופיס וסרטים (גם HD). הוא לא משחק בכלל. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. Started by armadolph,

אפשר לנצל את כל התקציב מחשב למשחקים ירוצו על המחשב משחקים כגון diablo3 starcraft2 וכו'. על מסך 23' ברזולוציה גבוהה אין צורך בציוד היקפי חשיבות השקט 7 לא מתוכנן oc אין צורך במערכת הפעלה אין עדיפות לחנות לא מתוכנן שדרוג תודה מראש

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד... אני משתחרר מהצבא בקרוב, ומתחיל ללמוד באוקטובר עיצוב משחקי מחשב... ע"כ אני צריך מחשב שיעמוד בדרישות גרפיות..לא משהו מטורף..כי את רב העבודות אני מניח שאני אעשה במחשב הנייח...אבל יהיה נחמד אם אוכל לפחות להשתמש בפוטושופ ואילוסטרייטור על המחשב הנייד, ואולי אפילו פלאש. (אין צורך בתוכנות תלת מימד...הן כבר ממש כבדות P: ) בנוסף כמובן שאני אצטרך יכולות משרדיות פשוטות... כמובן שאני מעדיף שהמשקל יהיה נמוך יחסית, למרות שאני לא מתכנן ללכת איתו על הגב ימים ככה שאני יכול להתגמש.. מבחינת סוללה, שוב, אני מניח שעיקר העבודה שלי תהיה בין המכללה, לבית, לעבודה.. וע"כ שקעים יהיו בשפע... אבל תמיד נחמד לדעת שאפשר לעבוד לא מעט גם בלעדיהם... אני רוצה שיהיה לו ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Blizzarder,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000-8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כולו (רק שימו לב, שאני מתכנן לקנות גם וינדוס, מסך ורמקולים ככה שנטו מפרט מחשב יוצא 6000) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) משחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? סטארקרפט 2 batmadn DA, dragon orginis, bioshock 2 ודיאבלו 3 כאשר הוא יצא בעתיד * באילו הגדרות תשחקו ? גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, צריך רמקולים ומסך.בינתים אני חושב על המסך הכי טוב של דל ב22 אינץ' (אשמח להמ…

• 56 תגובות
    • 12.1k צפיות
  16. Started by gofmarat,

שלום לכולם, יש לי מסך מבריק בלפטופ, עד עכשיו זה לא הפריע לי, אבל לאחרונה יצא לי לעבוד איתו בחוץ, ופשוט לא רואים כלום... האם יש משהו שאפשר לעשות, מצאתי באיביי מדבקה למסך למניעת השתקפות, האם זה עוזר?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? האם יש אפשרות שהוא יתמוך ויזהה אותם?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. הקדמה, אני סטודנט להנדסה באוניברסיטת בן גוריון בב"ש. מחפש מחשב חזק שישמש לפחות ל-3 שנים הקרובות עם ביצועים טובים. כעיקרון, מעבד i3 i5 יספיקו. מסך LED חובה. זיכרון 4GB, שיהיה 320GB לפחות 7200RPM עדיף. טווח מחירים 3,000-4,500 עדיפות להכי נמוך. * מטרות המחשב? סרטים (720, 1080 - HD), משחקים (אין צורך בכרטיס חזק), עבודות משרדיות (אקסל, תוכנות מתמטיקה והנדסיות, אינטרנט..) * גודל המסך? 15.6 בלבד. LED - Glossy. לא מט! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לפחות 3-USB, שיהיה HDMI. * בלוטות': עדיפות לבלוטות'. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB - עדיפות גדולה ל7200RPM. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, גם בארץ.. שנה לפחות (מה שמגיע עם כל מחשב) * האם…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  19. TOSHIBA Satellite L650-10H http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL65010H Dell Inspiron N5010 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 אהלן חברים. נמצא בהלבטות קשה מאוד כבר זמן רב..אשמח מאוד לעזרה לכם. טווח המחירים כמעט זהה.. לדל יותר אחריות אך המפרט הטכני אצל הטושיבה לדעתי חזק יותר... * מטרות המחשב? גלישה צפייה בסרטיHD משחקים קלים וכבדים והפעלת תוכנות להנדסה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 מספיק לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?טושיבה או דל תודה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by teapot,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד, תקציב גג - 3000 שקל מסך 15 או 16 אינצ - משקל בהתאם. צרכים: וורד, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (עדיף HDMI) סוללה - שתחזיק זמן סביר, 3 שעות זה אחלה. מעדיף מחשב של דל אם אפשר, הקניה תעשה בארץ.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. אני רוצה שתמליצו לי על מחשב שישמש אותי למשחקים כבדים ולסרטים (בין היתר) התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 שח בתודה, עמרי הבר

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  22. Started by m.n,

שלום, אז ככה: אחרי שחיכיתי זמן רב, בדקתי והשוואתי החלטתי שאני הולכת על DELL N3010 13.3 אינץ. אפשרויות המעבדים הם core i3 או core i5. אתמול באחת החנויות שראיתי שם ניידים, נאמר לי שמעבדי ה core i זוללים מאוד בטריה ומספיקים ל שעתיים וחצי - שלוש שעות גג ושכדאי לי לחכות למעבדי ה core i ulv שצריכים לצאת. האם זה נכון לגבי "הזלילה" של הבטריה? ומה דעתכם על מעבדי ה core i ulv שצריכים להגיע? דבר נוסף שברצוני לשאול זה לגבי המהירות של הדיסק קשיח, האם זה משמעותי בין 5400 ל7200? במה מתבטאים ההבדלים? אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי במעט...

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by טלוש,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיסקי. השימוש הוא לצורכי הצגה בתנאי תאורה קשים (בחוץ) של מסמכים ותמונות. על זמן הסוללה להיות ארוך ככל הניתן, ויכולת חיבור למסך חיצוני לצורך הצגת סרטים (בבית - HDMI רצוי..). חשבתי על המחשבים המוצגים בנושא עקב הצ'יפסט הטוב שיש לשניהם PM55. אשמח להמלצות לגבי יתרונות וחסרונות של כל דגם, או המלצות לדגמים נוספים. תודה, טל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הי אבקש המלצות למפרט למחשב המיועד להורדת סרטים ולשמושי OFFICE. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט חזק בעל ביצועים מהירים וכונן עם נפח גדול. בתודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. אהלן, מחפש מחשב דיי פשוט שלפחות מסוגל להריץ Team fortrres2, מסך 19 אינץ׳ יש לי כ.מסך 8600gt (אולי נשדרג בהמשך) צריך צעות בקשר ל מארז (מידת רעש לא אכפת לי) ספק, זכרונות, מעבד, לוח אם, דיסק קשיח כל השאר יש... תודה!! אם אפשר הצעות מחיר מ TMS או חנויות אחרות באיזור קריות-חיפה

• 9 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.