ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
הי, מחפש עבור אחיין שלי מחשב גיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. יש חיה כזו? מישהו יכול להמליץ על מחשב, או מפרט שכדאי לחפש באתרי מכירות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה שדרוג לרוב המחשב שלי ומעוניין בדעתכם בהתאמת המוצרים יחדיו (בעיקר מבחינת אספקת החשמל של הספק): 1. מעבד - Intel I7 6700K 2. קירור מעבד - Scythe Katana 3 3. לוח אם - Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 LGA 1151, Intel Z170, DDR4 4. זכרונות - Corsair Vengence LPX 4x4GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 5. דיסק קשיח - Samsung 950 Pro M.2 2280 SSD MZ-V5P512BW 512 GB SSD 6. מארז - Antec P100 Mid Tower Black אלה החלקים שאני מעוניין לרכוש לפי הדרישות שלי האישיות למשחקי גיימינג, מעט עריכה וצפייה בוידאו, סימולטורי טיסה וכו'. הדברים שאני מוסיף לחלקים אלה מהמחשב שלי: 1. ספק כח -Corsair TX650W 2. כרטיס מסך - G…
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
---קיבלתי עכשיו דרישות מדוייקות לתוכנות שהמחשבים יצטרכו להריץ(תגובה למטה)--- שלום, שבוע שעבר הלך השרת אצל אבא שלי בעבודה ובכל מקרה צריך להחליף את כל המחשבים בעסק, כולל השרת. מה שאני צריך זה 5 מחשבים +1 שרת שיוכלו להריץ חשבשבת חלונות, followup, ודברים בסיסיים כמו אופיס. השרת אמור לשמש כמקום אחסון לתוכנות, כמקור אינטרנט והוא כמובן מחובר לכל המחשבים ברשת. אני צריך גם מערכת גיבוי לשרת. כל המחשבים שם פרימיטיבים באופן מחריד, הכל על WIN98, והשרת עובד בDOS. תקציב עדיין לא סגור אז אפשר להשקיע יותר מהנדרש אם זה יבטיח יציבות ותפקוד טוב לטווח הרחוק. אבא שלי קיבל הצעת מחיר על שרת, ונראה לי שעובדים עליו. --------------------------------------------------------------------------------…
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לראות תמפרט: http://siz.co.il/up/xnmm0muuz2mm.jpg - חשוב להדגיש,ללא ציוד היקפי וללא מסך! אני אשמח לדעה, לא למפרט חדש (אך יש משו קריטי, תכתבו) יום טוב ותודה. והאם זה נכון שמ4 ג'יגה זיכרון, צריך גרסא של 64 בית? (ווינדוס)
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מבקש הסבר על ההבדלים בין מוצרים האחסון הפנימיים שאפשר לחבר למחשב /ssd/hdd/m.2 /sata/pice3 אם פיספיתי עוד סוגים תוסיפו להסבר ומתי נכנס pcie4 ? ואיך צריך להראות מחשב נייח חדש מבחינת סוגי הכוננים? איפה יושבת המערכת ההפעלה? איפה שאר התוכנות? איפה הקבצים והתמונות והסרטים?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני עורך בפרימייר חומרים DV רגילים ובזמן האחרון התחלתי להתעסק גם עם HD. קבלתי הצעה מחנות שלא אנקוב בשמה ואשמח להתייעץ איתכם מה דעתכם בנושא. המחיר של המחשב כפי שהוא כאן הוא 4140 ש"ח, ואני מוכן לעלות עד 5000 ש"ח במידת הצורך: מעבד i5 מאוורר arctic cooling freezer זיכרון 4GB דיסק קשיח 1TB כרטיס מסך GIGABYTE GTX460 1GB ספק 650W מארז Thermaltake תודה רבה לכולם ושנה טובה! שלומי.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לאחר שהמסך שלי נדפק והחלפתי אותו והמסך שקניתי היה דפוק וגם אותו החלפתי ועכשיו הוא עובד כמו שצריך רק בעיה אחת קטנה לאחר כיבוי המחשב המסך נשאר מואר זאת אומרת מסך לבן רק כשאני מוציא את הסוללה המסך מתכבה = נהייה שחור איפה בידיוק הבעיה?מה הפתרון? מגעים?מסך עצמו?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה דגמי מחשבים, ספציפית הכי נראה לי הLenovo Edge 15. התקציב שלי הוא כ4000 ש"ח. שקלתי גם את הDell N5010, אבל ניסיתי אותו והמקלדת שלו קצת צפופה ולטעמי לא הכי נוחה, והוא גם קצת כבד לטעמי. אז רציתי לשאול מה דעתכם על הEdge 15: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5598 האם יש אלטרנטיבה עדיפה או שזה המחשב הכי טוב לצרכים שלי? (סטודנט, אשתמש בו ללימודים ובעיקר תיכנות). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
התקציב שלי היה 5K ויש חריגה מינורית, מה אתם אומרים? הספק יחזיק?? ה-8800GT בא עם מתאם לDVI רגיל נכון? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤ 313 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤ 239 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1590 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב ח…
-
- 17 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר עבור פיתוח ויצירת מוזיקה (שימוש בתוכנות כבדות כגון, cuebase וכו') יש לי כבר כרטיס קול מתאים וHD חיצוני כך שאפשר להשמיטם המחשב לא מיועד למשחקים (אבל רצוי שיהיה לו כרטיס מסך דואלי) בנוסף, אני זקוק למסך - אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים וצורב מבחינת השקט, רצוי שיהיה שקט יחסית אבל לא הכרחי, אני מניח ש7/10 אין צורך בOC ובמערכת הפעלה תודה מראש:-)
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
מתוכנן OC למעבד, ולכרטיס מסך. אין צורך בקירור חיצוני. אני לא יכול לחרוג מהתקציב הנוכחי. איני מעוניין במפרטים אחרים, אלא אני מעוניין בחוות דעת. מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤483 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤395 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GC5 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤811 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28620 מארז ללא ספק HEC 6919B Black ¤240 כמות:1 h…
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני דגמים דומים מבחינת המפרט והמחיר של לנובו ודל. http://ksp.co.il/?list_compare=.26374..27139. ההבדלים היחידים הם בגודל הזכרון (לנובו - 8, דל - 4) ובמשך האחריות (לנובו - שנה, דל - שלוש שנים). אבל אם אני ארצה לקבל מפרט זהה לחלוטין, אני יכול להוסיף שנתיים נוספות ללנובו ו - 4 ג'יגה לדל ואז המפרטים זהים לחלוטין וגם המחיר שלהם נהייה מאוד דומה. לכן אני ממתלבט בין שניהם - אם הכל זהה, אז לפי מה ניתן לבחור? איזה נייד עדיף? בנוסף, לאיזה נייד משניהם יש מסך איכותי/בהיר יותר ולמי חיי הסוללה ארוכים יותר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום,אשמח אם אוכל לקבל עזרה בבנית מפרט מחשב לצורך הרצת משחקים.. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח,ניתן לחרוג ללא יותר מ2500 ש"ח *ללא ציוד היקפי *יש לי כונן קשיח שנקנה לא מזמן,אז אני לא צריך אחד. *יש לי גם צורב, אז לא צריך גם כונן דיסקים. *אין דרישה לרמת שקט מסויימת ואני לא מתכוון לעשות OC, ככה שדרוש רק קירור מינימלי כדי שהמחשב יתפקד בצורה טובה. *לגבי ההגדרות במשחקים.. מן הסתם אני מעדיף שהמחשב יריץ משחקים חדשים על הנתונים הכי גבוהים שאפשר, עד כמה שמתאפשר בתקציב הזה. *יש לי מסך 17" והרזולוציה היא 1024*1240 ועוד משהו, הספק של המחשב הישן שלי מת אז רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בכונן הקשיח מהמחשב הישן כדי להציל את כל החומר שיש עליו. תודה
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
המחשב עלה לי 5070 הכל כולל הכל הרכבה והכל המפרט : מעבד - Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray קירור למעבד - ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL לוח אם - MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI מארז - Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח - Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail זיכרון - 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE ( שתיים כאלה זאותמרת 8GB סך הכל ) קשיח למחשב שולחני - WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC כונן אופטי - LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black סכום : 5070 יצא לי שווה לדתעכם ?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הי לכולם. אני חדש פה. אשמח לקבל מפרט למחשב שיתאים לVR עם אוקולוס קווסט (לא החדש שיצא, לא שזה משנה). הדרישות הן: 1. עדיף שיהיה על המארז יציאת USB-C 2. שיתמוך בWIFI 5GHz 3. עד 5000 שקל (אפשר גם באילת, אני נוסע לשם לפעמים) אשמח אם לא תחסירו שום חלק, גם אם הוא מובן מאליו לרוב. כי אני חסר ניסיון בהרכבת מחשבים, ואני צריך לדעת בדיוק מה לקנות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נישא, שהשימוש העיקרי המתוכנן בו יהיה לצרכי תכנות. סביבת התכנות בה אני מתכנן לעבוד היא LINUX, וגם שם בכלים הדורשים משאבים מצומצמים מאד - דוגמת העורך VIM. סביבת המחירים בה אני מתעניין היא עד 5000 ש"ח. ועכשיו לשאלה - בדקתי מספר אפשרויות למחשבים נישאים, ואני עומד כרגע בצומת דרכים, כאשר ההחלטה הנדרשת היא האם להעדיף מחשב חלש יותר (סלרון 1.2) אבל של יצרן ידוע (IBM), או מחשב מהיר יותר (P4, 1.7) של יצרן עלום שם. תוכלו להסתכל על המפרטים כאן: IBM nameless האם ייתכן שמחשב "מתקדם יותר" של יצרן חסר שם, שקרוב לוודאי חסך ככל הניתן בהוצאות על רכיבי המחשב ושליב את הרכיבים הפשוטים והזולים יותר, ייתן ביצועים היורדים מרמת הביצועים של מחשב מיושן יותר, אבל עם "אבא"…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
טוב אני צריך מפרט חלקי למשחקים קלים (cs 1.6) וגלישה באינטרנט icq מוזיקה וכו' התקציב הוא 1000 (בלי חריגות מקסימום של חריגה זה 100 ש"ח) אני צריך מעבד זכרון mb ספק ואם נכנס לתקציב גם מארז. בקשר למארז ולספק הם יכולים להיות ג'נריים כי זה מחשב ממש פשוט אין צורך ביותר. עכשיו יש לי כמה התלבטויות : מה דעתכם על מעבדים סמפרון בשביל זה ? הם יכולים להיות תחליף טוב לaxp ? בוא נגיד ככה מה דעתכם על המפרט הזה ? מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2400 378 1 378 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2 (nForce2)sata, usb2 337 1 337 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 255 1 255 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 300W (True Watts) PFC…
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מתקין את כל הדרייברים מהאתר הרשמי, ותמיד נשאר דרייבר אחד בסימן שאלה שהוא לא מותקן.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
tשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * |WiFi , Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אופציות שראיתי : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11912 2. http://www.pc-online.co.il/i…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
המחשב מיועד לתלמיד בכיתה ד'. לא אמור לעשות שום דבר מסובך, שימושי אופיס, אינטרנט וכדומה התקציב כ-1000 ש"ח ללא המעבד ומסך אותם כבר יש לי. המלצה יכולה להיות למפרט או לחנות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין במחשב נייד 15' עם ווינדוס ויסטה שישמש אותו בעיקר לאינטרנט וסרטים (וחיבור לפלזמה שלו ב-VGA) ושיהיה מהיר מספיק בשביל לפתוח את האפליקציות האלה תחת ויסטה. הוא מתכוון להתחבר לאינטרנט באמצעות הרשת הביתית ככה שאם יש מחשב מסויים עם WIFI שיכול לקלוט לטווח גדול יותר מאחרים אז זה יהיה טוב. בקיצור אלה הדרישות: 1. אינטרנט ו-WIFI. 2. סרטים ויציאת VGA או יציאת וידאו אחרת. 3. יצרן טוב ומוכר, אחריות טובה. 4. חיי סוללה סבירים, עד 4 שעות גלישה רצוף באינטרנט זה אחלה. 5. מחשב שניתן יהיה להתקין עליו ויסטה ושיהיה עדיין מהיר ואם אפשר שיהיה מוכן אפילו ל-Windows 7 . וכרגיל אם יש משהו ממש ממש טוב ומומלץ אני מוכן בכיף לחרוג קצת .
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הנייד מחר, אז אני צריך תשובות מהר ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ועבודה כללית עם המחשב, יצטרך לעבוד כמה שעות בכל יום. אולי גם סרטים וקצת משחקים - אבל אין צורך להתחשב יותר מדי במשחקים. בינתיים חשבתי על ה-dv6160ea. יש הצעות אחרות בתקציב הזה? (ד"א, מה ההבדל בין ה-ea לסתם 6160? כי ראיתי את שתי האפשרויות בהבדל של 200 ש"ח בערך)
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים לא מוצא דרייברים. הצילו !!!! Satellite L355D צריך דרייברים של כרטיסי רשת, מסך, וקול. http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/modelContent.jsp?ct=DL&os=&category=&moid=2059352&rpn=PSLE8U&modelFilter=L355D-S7815&selCategory=3&selFamily=1073768663 תודה רבה. אהה.... XP עדכון: מצאתי. נשאר לי כרטיס רשת. (לא אלחוטי)[br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 00:58:55 מצאתי הכל.ימח שמם! למה אני צריך לגרד את זה מרחבי הרשת? למה באתר יש להם רק דרייבר של מודם, וכרטיס רשת אלחוטי? למה הם לא מפרטים איזה כרטיס קול, רשת, וכו? ולמה אני צריך לפרק את המחשב כדי לגלות את זה? לא משנה... העיקר שיש הכל.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי חריץ במחשב נייד שמוגדר כך : קורא מדיה דיגיטלית משולב 5-ב-1 עבור כרטיסי Secure Digital, כרטיסי MultiMedia, כרטיסי Memory Stick, כרטיסי Memory Stick Pro או כרטיסי Picture אבל הוא גדול מכדי לכניס אליו SD או DUO המחשב ריך לבוא עם מתאם או איפה קונים?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום רב. קודם כל רציתי להגיד תודה לחבר'ה פה שעזרו לי עם תקלה במעבד עם ההתחממות - נפתרה הבעיה. הלכתי לעזור לחבר היום בבחירת מפרט. המפרט נועד למטרות משחקים טובים כמו BlackOps, Americas Army וכו', וגם למטרות גלישה והתנהלות רגילה במחשב. אלה החלקים שהוצעו לנו: מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: ASUS P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, VGA, DVI, HDMI, PCI-E זכרונות: kingston 2gb ddr3 1333mhz pc-3-10666 kvr1333d3n9\2g x2 כרטיס מסך: GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II צורב: LG gh22ns dvd מארז: Warrior-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) מאוורר: fan for intel…
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-