עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי . קניתי (יד 2 אוהו ! ) וקיבלתי לפני יומיים . פלטפורמת ATOM די סטנדרטית . אני די חדש בנושא . כבר חיברתי את ה22" שלי ועובד יפה ב 1920*1200 ! 1. איך הכי טוב לשמור את הSP3 XP HOME החוקית ? הדיסק ( 160) מחולק ל3 מחיצות , כשהאחרונה היא "ניסתרת" , Ext2 EIDE configuration , ומשמשת את Xpress Recovery 3 Lite שמותקנת ב MBR. עשיתי אימאג' עם אקרוניס 2009 של ה MBR ו C: ו "E" הנסתרת . את D עם כל ה DATA הלא נחוץ לא הכנסתי . יהיה בסדר ? 2. לא רואה ספריות הויסטה 32 של המחשב הראשי בחיבור AD HOC .. אמור להיות לי ב SP3 XP HOME סרביס שנקרא LLTD ? לינק לאייר טופולוג'י דיסקברי . אבל אין והעדכון שלו לא מתקין כי טוען שאין צורך וגם ה SP לא מתאים . לא רואה שום סרביס כזה ב services.msc . קיצר…

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  2. Started by Alon32,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ב-1700 ש"ח (אם ממש משתלם - אפשרות לחריגה עד 1900) שישמש בעיקר לסימס 3 וצפייה בסרטים במסך 19". חשוב שיהיה מארז יפה ושחור. חשוב גם שיהיה שקט. אם אפשר, אז רק תמליצו לי על מחשב מ-skypc כי שם אני הולך לקנות. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by Shlomi32,

מחשב חדש חוץ מסידירום,כולל הכל (כולל מסך) עדיף מארז לבן שיהיה חזק כמה שיותר... זה למשחקים...

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by Matty Gorodetsky,

אהלן, אני מתכוון לקראת הלימודים לקנות לפטופ שיריץ לי משחקים בצורה בינונית וגם יתן עבודה טובה בכללי. כרגע חשבתי על הדגם הזה: https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=38526&txt_search=7567&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= הלכתי על ה4k כי הבנתי שהמסך הבסיסי מזעזע. יש למישהו חוות דעת עליו? טענות? המחיר לא כולכך נעים לכיס אבל הבנתי שזה נובע מהעובדה שהם לא מוכרים אותו בips אלא רק ישר ל4k וגם ה512 ssd.(שאני גם ככה רוצה) תודה!

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  5. אני צריך מפרט למחשב שאני יוכל להפעיל בו משחקים ברמה גבוהה שהחלקים יהיו טובים ואמינים .. לא אכפת לי איזה מעבד או intel או AMD וחלקים מחברה אמינה תקציב המחשב בלבד לא כולל מסך או חלקים אחרים 3000 ש"ח ללא OC תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  6. שלום לכולם. רציתי רק לאמת, האם המחשב הנייד מזהה את הצורב החיצוני עוד בשלב ה-boot הראשוני, כך שיהיה ניתן לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מ"אפס"?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  7. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימושים בייתים רגילים למדי שיחליף מחשב שולחני בן 6 שנים בערך... ולפירוט העניין: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משרדי (אינטרנט, אופיס) משחקים קלים, צפייה בסרטים. לעיתים נדירות יחסית עריכת סרטי וידאו ברמה ביתית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?עדיף מסך 14 + . מבריק או מאט - לא מבין במיוחד. השימושים הם כפי שכתבתי מעלה. המחשב ישמש בעיקר בבית או במשרד ופחות בחוץ. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אי…

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 4K אבל גמיש עד 5K אם לא נכנס בתקציב מסך איכותי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - פוטושופ,קיובייס וצפייה בסרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - שימוש חובבני ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. - כן ציוד עקפי דרוש . יש צורך במסך 22-24 אינץ (מה שנכנס בתקציב ו ארגונומיה טובה חשובה כאן כדי לצפות בסרטים מהמיטה ), מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים…

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  9. שלום עקב המלצות בפורום החלטתי לשדרג את המחשב ( הצעה מצורפת) המחשב החדש כולל הכל חוץ ממסך וממארז COMPUCASE 6A19 עם 2 מאוררי 120 שאני יקח מהמחשב הישן. אני קונה בזיגזג אז אם יש הצעות אבקש משם בלבד אלא אם מדובר על רכיב בודד(כמו כ.מסך) שזול משמעותית במקום אחר. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  10. מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB L3 Cache s1156 לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3L (LGA1156 Core i5/o7,Intel P55, DDR3 2200 , 2xPCI-E) זכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 KVR1333D3N9/2G צורב: LG GH22NS DVD+RW x22 Black Sata מארז: Antec Three Hundred כרטיס מסך: ZoTac GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-R כונן קשיח: Western Digital Caviar 500GB 7200rpm 32MB SataII WD5001AALS ספק כוח: Chieftec 650W Modular PSU 14cm fan, 24pin , Active PFC APS-650C עכבר: Razer DeathAdder 3.5G Gaming Mouse מקלדת: Razer Lycosa Gaming Keyboard מסך: LCD LG W2343T 23 Inch 5ms DVI WideScreen Black הכל כולל הכל 6000 ש"ח. KSP מה דעתכם ?

11. Started by itelon,

המפרטים הוא למחשב שלא משתמש במשחקים כמעט רק משחקים כמו סימס 2 וכו ואפשר שתשערו לי כמה כל זה יעלה? לוח אם שיתאים למעבד - מה שהמוכר יבחר לי ואם לכם יש בבקשה תציעו מעבד קונרו E6600 קאש 4 כרטיס מסך 7600gs של LEADTEK כרטיס זיכרון 512 מומלץ Kingston -1024MB הכי פשוט כונן קשיח 160GB כונן 1.44 פנימי הכי פשוט כרטיס קול רגיל הכי רגיל שיש צורב DVD שיכול לצרוב גם על CD ושקורא דיסקים של DVD ו CD מאוררים הכי שקטים שיש למחשב שפועל כמעט 12 שעות ביום בלי הפסקות כרטיס לחיבור מודם זול מארז יפה כסוף או שחור יפה

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  12. אני כימעט סגור על המפרט הבא: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 717.33 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3500 EL Golden Dual Channel Kit [ ¤ 874.44 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.78 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 186.18 ] 1 Keyboards …

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  13. שלום כולם. אני מעוניין לרכוש את הדגם TOSHIBA A-300 145 כיוון שהוא נראה כמתאים לכל הדרישות שלי. האם יש כאן מישהו עם הנייד הזה שיכול לתת לי חוות דעת עליו(איכות בנייה,איכות מסך נוחות מקלדת וכו'..) או בכלל מישהו שמבין במחשבי טושיבה,אני מאוד חדש בנושא ולא מבין המון. האם המחשב יכול להתמודד כראוי עם הרצת וינדוס ויסטה פרימיום ללא תקלות? תודה רבה לעזורים.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  14. אני וחבר מעוניינים לקנות מחשב כי שלנו כבר זקנים רצח... אני מעוניין לקנות מחשב שלם (הרכבתי חלק מהמפרט - צריך חוות דעת אם החלקים שווים משהו) ב-11K וחבר רוצה לקנות רק רכיבי ליבה בשביל לשדרג את הנוכחי שלו בערך ב-4K עכשיו אלה החלקים שאני חושב שכדאי לי למחשב שלי מזכיר - משחקים כבדים ושיחזיק כמה שיותר שנים בלי שדרוג נראה לעין ויתבצע OC בינוני-גבוה. כנ"ל למחשב השני. מחשב 11K: Intel Core 2 Quad Q9450 Thermalright Ultra 120 EXTREME ASUS Rampage Extreme Readon HD4870X2 ואני מעוניין במסך 24 שינצל את כח העיבוד של המחשב הזה. מה אתם אומרים על המסך הבא Benq 241WZ את כל שאר החלקים אני צריך שתעזרו לי להשלים... זכרונות מקלדת עכבר מסך כוננים מארז וספק תזכירו לי אם שכחתי משהו…

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by koko0,

X100e CPU Amd MV-40 GPU HD3200 Edge 11" CPU AMD k125 GPU HD 4225 בעיקרון שימושים כלליים, אינטרנט סרטים וכמה שאני יוכל להוציא ממנו בפוטושופ וסוני ווגאס...אולי גם לימוד #C בסיסי. בטריה די חשובה. מה ההבדלים העיקריים בינייהם?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by davidz,

המחיר הוא 4800 שח זה מחשב שכולו נמצא בעצם בתוך מסך ה LCD (זה נראה כמו מסך LCD אבל קצת עבה יותר והוא מכיל את לוח והאם וכל השאר...) היצרן סיני ואין ממש פירמה. (זה נראה לי הזוי קצת במחיר הזה אבל אני שואל כדי לוודא ב100% ) אני גם מצרף קובץ שנוצר בעזרת everest בגדול זה המפרט שלו המסך עצמו גנרי ואין לו פירמה או משהו כזה... מעבד: CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz לוח אם: Motherboard ID 05/03/2005-i845GL/V-ITE8-6A69VDS9C-00 Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G כרטיס מסך.. onboard Display: Video Adapter Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller (64 MB) 3D Accelerator Intel Extreme Graphics זיכרון: Memory Module P…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by avitalpo681,

אני לפני קנייה של מחשב טאבלט הצורך שלי הוא לבעלי לכתיבה ולימוד (כמה תוכנות כמו שו"ת בר אילן וכו) אני רוצה לקנות ביד 2 יש 2 דגמים שראיתי ונראו לי מתאימים (כל אחד עם חסרונות ומעלות ) 1. טאבלט Microsoft Surface Pro X 13 16GB * * LTE מיקרוסופט- מעבד של מיקרוסופט וזה מה שהמוכר כתב לי היי בוקר טוב קניתי את המחשב מארה"ב ב-1500$ לפני 4 שנים. השתמשתי בו במשך חצי שנה ואז עברתי לאייפון מאנדראויד, מה שגרם לי לקנות מחשב עם מערכת הפעלה של מק, כדי שאוכל להשתמש בצורה נוחה יותר במעבר בין המכשירים. מאז לא נגעתי בו, הוא ממש חדש, ללא שריטה, עובד בצורה חלקה. אם תרצי את מוזמנת להגיע ולראות בעצמך. בנוסף יש את כל האביזרים (עט, כיסוי, מקלדת) רוצה 2000 2. דגם https://www.o…

18. Started by felixr,

* מטרות המחשב? פיתוח ותכנות. Visual Studio, XNA (פיתוח משחקים - דורש כרטיס מסך), photoshop. * גודל המסך? 15.6" / 15.4" * משקל רצוי? לא חריג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע ומעלה (מעל 3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אלא אם כן הוא ירכש דרך האינטרנט, ואז מן הסתם דרושה אחראיות בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה ד…

19. Started by DotanE,

שלום לכולם, אני קונה שדרוג לרוב המחשב שלי ומעוניין בדעתכם בהתאמת המוצרים יחדיו (בעיקר מבחינת אספקת החשמל של הספק): 1. מעבד - Intel I7 6700K 2. קירור מעבד - Scythe Katana 3 3. לוח אם - Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 LGA 1151, Intel Z170, DDR4 4. זכרונות - Corsair Vengence LPX 4x4GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 5. דיסק קשיח - Samsung 950 Pro M.2 2280 SSD MZ-V5P512BW 512 GB SSD 6. מארז - Antec P100 Mid Tower Black אלה החלקים שאני מעוניין לרכוש לפי הדרישות שלי האישיות למשחקי גיימינג, מעט עריכה וצפייה בוידאו, סימולטורי טיסה וכו'. הדברים שאני מוסיף לחלקים אלה מהמחשב שלי: 1. ספק כח -Corsair TX650W 2. כרטיס מסך - G…

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  20. לראות תמפרט: http://siz.co.il/up/xnmm0muuz2mm.jpg - חשוב להדגיש,ללא ציוד היקפי וללא מסך! אני אשמח לדעה, לא למפרט חדש (אך יש משו קריטי, תכתבו) יום טוב ותודה. והאם זה נכון שמ4 ג'יגה זיכרון, צריך גרסא של 64 בית? (ווינדוס)

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אך הנני מבולבל מעט מהשמות של המפרטים. אני מחפש מן שילוב של מחשב עבודה ומחשב גיימינג (אבל יכול להיות שאני סתם מגזים ומחשב עבודה מספיק). תקציבי מוגבל עד כ2000 ש"ח אך יכול לחרוג במעט אם נדרש זאת. אני מעוניין להשאיר אותו דולק כמה שיותר אז מעדיף אותו ממש שקט. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא שמיעת מוזיקה. מדי פעם אני גם רואה סרטים עליו ומשחק משחקי פלאש. מעוניין גם להריץ תוכנת טורנטים ברקע כמו utorrent. אני ממש לא מבין בזה אבל אני מתאר לעצמי שהמשחקי פלאש דורשים קצת יותר מהמחשב המשרדי הכי זול שיש. אז פשוט בגלל זה אני לא הכי בטוח. יכול להיות שאני סתם טמבל. הספריית מוזיקה שלי היא בגודל 300GB ואני מנגן מדי פעם קובצי מוזיקה בפורמט FLAC, אם זה משנה משהו. ל…

22. מטרות המחשב? אינטרנט סרטים , משחקים אבל לא כבדים במיוחד * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי אבל מומלץ שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נכון לעכשיו לא כי יחובר קבוע לחשמל, אבל בעתיד כן(עוד שנה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? כדאי לא קריטי * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL נשמעת חברה אמינה , במיוחד עם ה3 שנים אחריות ישנם 2 דגמים ששמתי עליהם עין: DELL N5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN5110BK241…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by tzahi04,

היי חבר שלי הרכיב את המפרט הבא השאלה אם יש משהו שכדאי לשנות? P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 ?P5LD2-VM, Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA? ?512MB Samsung? ?160GB 7200 8MB WD1600JB? ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8? ?HEC Compucase CI-6A21 400W כפי ששמתם לב המעבד הוא מעבד תקציבי והכרטיס מסך משולב עם הלוח אם. הוא אומר שהוא לא משחק במשחקים וצריך את המחשב לביצועים של תוכנות וצפייה בסרטים

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  24. שלום הקטע עם התקציב הוא שיש לי בסביבות ה 6.5K, והקטע הוא שיש רק מחשב אחד בבית שהוא בכלל חרא לגמרי וח שלי גם רוצה מחשב והכל צריך להיכנס בתקציב הזה. יש לי בעצם כמה שאלות: א. איך זה שבדקתי מה הזיכרון שלי במחשב והתוכנה Everst אומרת לי ש: Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2133 MB/s אז יש לי ddr או sdram? ב. אתם חושבים שאני יכול גם לסדר לעצמי זיכרון למחשב, גם לקנות מחשב אחד נוסף סטנדרטי אבל שיוכל נגיד להפעיל סאן אנדרס {כולל מסך} ג. אתם חושבים שבנוסף לזה אני יוכל לקנות סוני 3 או אקס בוקס 360 ויספיק לי הכסף? {דרך אגב, תמליצו לי בבקשה מה משניהם הכי טוב ושווה לקנות} הקטע הוא שאני חייב מחשב נוסף שילך…

• 18 תגובות
    • 945 צפיות
  25. שלום, אני מחפשת מחשב נייד שיהיה חזק לסרטים, קל, ומעבד שאני אוכל לעבוד איתו באופיס ומידי פעם עריכת סרטים ב- movie maker. חשוב לי שיהיה ניתן לראות את המסך מכמה כיוונים. כמו כן, חשוב לי שהסוללה תהיה חזקה ולא תתחמם אחרי חצי שעה של עבודה. אשמח להמלצה על דגם טוב בסביבות ה5000 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים