ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן, המפרט ישולב ביחד עם מערכת קירור מים ומיועד לאוברקלוק ומשחקים בהגדרות גבוהות על מסך 22 אנץ' . השאיפה להגיע ל 4GHZ . המפרט כולל : מעבד - AMD PHENOM 940 לוח אם - DFI DK 790FX-M2RS זיכרון - G.SKILL PI Black 4GB DDR2 900(PC2 7200) כרטיס מסך - POWERCOLOR AX4870 1GBD5-PPH Radeon HD 4870 1GB עכשיו המחיר יוצא 2400 שח ללא משלוח . כמה שאלות לגבי המפרט - 1. האם יש לוח אם מומלץ יותר ? מאחר ואני מזמין מחו"ל יש מבחר גדול יותר (חנות NEWEGG) ואני לא כל כך בקיא בלוחות של PHENOM 2 . 2. לא בדיוק הבנתי אם ללוח אם הזה יש RAID ? רצוי שיהיה RAID כי למחשב יחוברו 2 הרדיסקים של 1TB . 3. האם השילוב הנ"ל ללא אוברקלוק יריץ את GTA IV בצורה טובה ? (משחק שאני מאוד אוהב) ומה אתם חושבים בגדול על …
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט לשימושים הנ''ל, ללא ציוד הקפי, יש בידיי מסך בגודל 20' הארד בנפח כמה שיותר גדול ללא OC אבל אני מעדיף שיהיה קירור איכותי על המעבד. ספק איכותי חובה. אני לא נעול על כלום בעקרון אז אני פתוח להצעות או טענות למיניהן :] תודה!
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בתקציב של כ-3500 ש"ח. המחשב אמור לשמש כעיקרון ליישומים אינטרנטיים בסייסים (קצת גלישה בפיירפוקס ו-IE,תוכנות מסרים כגון אייסיקיו ומסנג'ר ועיון במיילים) תוכנות הורדה פתוחות נון סטופ ברקע (בעיקר סבבהDC התובענית אך המעולה אך כנראה שגם הפרד ישמש אותי פה ושם) צפייה מרובה (חצי שעה-שעה ביום) בסרטים/תוכניות באמצעות BsPlayer והדבר החשוב מכולם - משחקים! מספר הערות : *המחיר הוא למחשב בלי מסך (שמעתי המון המלצות על ה-L721 של Nu Tech ואני מאמין שאני אקנה אותו אלא אם כן אקבל כאן המלצה למסך עם מחיר דומה שיפיק יותר) *אני לא צריך רמקולים (המחשב יחובר למערכת סטריאו) *המראה החיצוני של המחשב ממש אבל ממש לא משנה לי ולפיכך אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי במארז *גם עכבר ומקלדת ייקנו בנפרד *אני מאיז…
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לכנות כרטיס מסך נוסף בשביל לעשות SLI עם זה שקיים אצלי כבר ואולי גם מעבד חדש, בשביל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות(כמו Battlefield 3',Tera online). המחשב שלי הוא: Intel core i7 CPU 960 @3.20 Motherboard: Asus Sabertooth X58 670 Graphics Card: Gigabyte Nvidia Geforce Gtx PSU: Seasonic 1000w Platinum אם יש צורך בנתומים נוספים תגידו לי. רציתי לדעת מאיזה מותג(לדוגמא:ASUS, MSI, וכו') כדי לקנות את כרטיס המסך והאם כדי לי לקנות גם מעבד חדש. התקציב שלי הוא עד 4000 שקלים תודה. אה כן כמעט שכחתי להגיד, אני מעוניין לרכוש ב KSP.
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4 שנים וברצוני אולי לשדרג אותו (עוד חושב על זה) ולכן אני לא סגור על התקציב, מכיוון וחלקים כמו מארז, מאווררים ודיסקים קשיחים יש לי (חדשים) זה אמור להוזיל את העלויות. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על איזור ה2500 נניח, נשמע הגיוני? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אף פעם לא יזיק אבל אין בעיה להגיע לתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500, עדיפות לרק 2000 ואפילו פחות עם אפשר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וגם תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, COD BO2 והמטרה שגם בעוד שנתיים שלוש יוכל להריץ משחקים חדשים גם אם באכות נמוכה, אבל ברזולוציה של FHD, כי אני משחק על הLCD הענק שלי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, 46" -ל…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
twintech 9800gt XT 512 OC או Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי מה קורה חברה?, אני צריך את עזרתכם בבניה של המחשב הבא: מחשב חזק בעיקר עבור פיתוח והרצת ישומים כבדים - אחד המעבדים החדשים של אינטל E6600/E6700 לא מיועד להיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך עד 400 ש"ח יספיק.... 1GB RAM, עדיף זכרונות מהירים כמובן. מערך RAID 0, שני HD של 120 גיגה, אני לא צריך יותר מזה. חשוב לי שבגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי שיהיה שקט, זה באמת חשוב לי, אבל לא צריך להתפרע עם קירור מים.... מארז, משהו בגוון שחור, לא צריך חלונות במארז, שיהיה פשוט אבל יפה - חשוב שלא יהיה מחומר שמתחמם יותר מידי, כי גם ככה הוא נמצא במקום די סגור... צורב DVD לא צריך מסך, מקלדת,רמקולים וכרגע לא נראה שאעשה OC זהו נראה לי...תודה רבה לעוזרים! עריכה: תודה רבה על התגובות!! ואפשר לחרוג…
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
נכנסתי לחנות מחשבים בעיר שלי ובניתי לעצמי את המפרט: asus nforce 4 pcie sata amd athlon 64 3000 mhz venice s 939 1024 ddr 400 mhz kingston dual channel gigabyte gf 6600gt 128 mb ddr3 w.d 160 gb 7200 rpm sata floppy 1.44 dvd rom sony dvd-+rw 16x dual layer proview 17" lcd 12 ms optical mouse multimedia keyboard יש כמובן גם מארז וספק 400 וואט, שאני די בטוח שהוא לא ג'נרי אה, וגם קירור של זלמן 7700 cu, שכחתי....... הוא רוצה על כל זה 6350 ש"ח, אני יודע שיש כמה חורים במידע הזה (כמו זה שאני לא יודע מה הדגם המדויק של הלוח, או שאני לא יודע אם הזיכרון בא בסטיק אחד או שניים של 512) אבל אני די סגור על המפרט הזה, אני רוצה לשמוע מה דעתכם עליו, ובעיקר אם הוא שווה את המחיר, תתחשבו בזה …
-
- 14 תגובות
- 971 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (וורד, MESSENGER, ICQ, גלישה באינטרנט), שיהיה ניתן לראות סרטים ללא בעיות מיוחדות (תקיעות למינהן - לא מדבר על תכני HD), שהמחשב יוכל להריץ WINDOWS7 יריץ לפעמים משחקים קטנטנים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים אבל יש צורך במסך דק, לשימוש תדיר, 17" אפילו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. …
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/117651 מה ההגיון ?
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רצוי 2 הצעות... אחת מבוססת AMD ואחת מבוססת אינטל רצוי גם שההצעה תהיה מKSP- אבל לא עקרוני. תודה מראש- שגיא.
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות לשכנים שלי מחשב המחשב יהיה לצורכי אינטרנט (גלישה וצפייה סרטים) ואופיס בנוסף הם רוצים שהמחשב ישמש גם את הנכדים שמגיעים אליהם גם היום וגם לטווח הרחוק יותר (שלא יצתרכו להחליף כל-כך מהר) אני הצעתי להם לא להשתגע ושאין טעם להוציא יותר מ 3000 ש"ח על מחשב אבל מה שחשוב לי ולהם שבמידה ובעתיד הנכדים ירצו להתקין משחקים יותר כבדים המחשב יתעדכן בקלות. לכן נכון להיום לדעתי לא צריך כרטיס מסך אבל חשוב שיוכלו להוסיף בעתיד, הבנתי שיש כרטיסי מסך טובים (מספיקים) מובנים זה אולי חשוב. כמו כן לדעתי עם הזכרונות אותו הדבר אני יתקין להם win 7 32 שמעל 3 הוא גם ככה לא תומך אז אולי יספיק 1 של 2גיגה ואם בעתיד ירצו להוסיף יוכלו להוסיף בחריצים הנוספים . אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה …
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי המחשב הנוכחי שלי כבר בן 3 שנים והגיע זמנו... אני צריך מפרט למחשב עבודה, כרטיס גרפי לא חשוב שיהיה משהו מפוצץ עם אפשרות לחבר שני מסכים DUAL MONITOR ושלא יגזול זיכרון ראם מהמחשב מעבד QUAD CORE או משהו מהיר (אם התקציב לא מאפשר את הקוואד) 2-3 ג'יגה זיכרון הארדיסק לא חייב להיות ענק, רוב החומר על השרת לוח אם טוב ומהיר אין צורך במסך מקלדת ועכבר ושאר הציוד ההקפי. שאלה נוספת היא האם כדאי לבדוק מחשבי מותג? אשמח לקבל המלצות תקציב בסביבות 5000
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי חבר ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט עד 4000 שקל (אפשר טיפה לסטות) הוא מתעקש על זה שהוא יהיה מבוסס אינטל לא צריך מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר רק מחשב
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ראשית הדבר ידוע שבניידים לצערנו אין אפשרות לבנות מפרט אישי כבנייחים, מה שמכריח את הקונים להכניס את עצמם לשבלונות קבועות של היצרנים, והגם שהשוק רחב ויש מבחר גדול עדין ההגבלה קיימת. והשאלה מעט מורכבת ומסתעפת לכמה נושאים: שלושת הפקטורים היותר חשובים למיטב הבנתי הם 1.מעבד 2.כרטיס מסך 3.ראם. בדגמי הגיימיניג של היצרניות השונות יש משחק מפרטי בין שלושת הפרמטרים הנ"ל, לפעמים לא בצורה כזאת קיצונית ואף על פי כן הדבר מתבטא בהבדל כספי בלתי מבוטל. לדומגא בסדרת ה- Asus Rog, ישנם מחשבים עם מחירים שווים יחסית כאשר אחד מהם בעל 32ראם, וכרטיס מסך 1050 4גיגה, וקיים אחר בעל 16 ראם, וכרטיס מסך 1060/70/80 בעלי יותר גיגה. וכן הבדל בסוגי וסדרות המעבדים. אם נבחר בכל אחד מהפרמטרים הנ"…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עם הדרישות הבאות: 1. התקציב המקסימאלי - 1200 ואפשר לנצל הכל אך להשתדל לא לחרוג. 2. יישומי משרד, אינטרנט,משחקים קלים, שרת אחסון. ללא צפייה בסרטים אבל אולי לסטרימינג ממנו לסטרימר חיצוני. הכוונה במשחקים קלים הם RTS ו-RPG בעיקר. מסך dell 2209wa. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רמת נחיצות שקט: 7. 5. לא מתוכנן OC אלא אם כן אפשר לקבל אותו מהחנות המרכיבה את המחשב. 6. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות. 7. איזור מגורים - רמת השרון. 8. אם יש אפשרות לתמיכה ב-RAID זה יהיה נחמד ותמיכה בכמה שיותר HDDs. 9. לא מתוכנן שדרוג עתידי. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בסכום של 4-5 אלף שקל המחשב הוא בעיקר למשחקים ודברים כאלה. אני צריך שיחזיק לי להרבה זמן. תגיד אתם יכולים להמליץ לי על חלקים? לא כולל מסך. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי עד 2500 ש"ח. מה חשוב שיהיה : - מסך גדול יחסית (15+ אינצ') - מקלדת נוחה אין דרישה לביצועים מרשימים. השימוש העיקרי הוא אינטרנט נוחות כדי שאמא תוכל להכיר קצת על עולם המחשבים אין בעיה עם משקלים גבוהים, המחשב לא נועד להתנייד מחוץ לבית בצורה קבועה בתודה מראש ! נתי.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על AMD 64 3000 .... 512 זיכרון DDR .... הרדיסק 80 G SATA.. עכשיו מכיוון שאני לא בקיא מדי בנושא אז איזה לוח אם הייתם ממליצים והאם החברות של ההרדיסק והזיכרון זה משמעותי..?? (המליצו לי על לוח אם משהו PCI EXPRESS מה אתם אומרים)?.????
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן, קונה מחשב בשבילי בחודש הבא. לבינתיים אני אוסף מידע לגבי המפרט והמחירים. המחשב יהווה גם רכיב פרנסה בשבילי. אשתמש בו בשביל עבודות גראפיקה. וכן לשימושים שוטפים. בשל השימוש הכבד במספר תוכנות במקביל, אני צריך מעבד מרובע ליבות או שמספיק 2? לפי הסטיקי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גראפיקה בעיקר, מולטיטסקינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר + פרנסה. פוטושופ בעיקר…
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחפש מחשב חזק ויציב שמתאים לסטודנט אבל חשוב שיהיה בעל כרטיס קול וכרטיס גרפי איכותיים ככל האפשר. * גודל המסך? 15"+ * משקל רצוי? פחות חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? עדיף אך לא הכרחי * כונן קשיח אני לא מבין בזה, אבל עדיף כונן קשיח מהיר וקטן על גדול ואיטי * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי. * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, נקנה בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם …
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב מיני נייד של Compaq, מסוג Mini PC יש לו דיסק קשיח 1.8" והוא דיי בעייתי, ההוינדוס נותן שגיאות שצריך להחליף אותו, השאלה שאלי אם אפשר להשיג דיסק קשיח כזה, פתחתי את המחשב ושמעתי את הדיסק עושה קצת רעשים מה שכן גם שמדליקים את המחשב הBIOS נותן שגיאה, מה עושים ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מחפשת לרכוש לקראת שנה"ל שתבוא עלינו לטובה בע"ה נייד עם: 1. מסך מאט, מסך מבריק מוציא אותי מדעתי! 2.רזולוציה מינימלית 1376*768 3. זמן סוללה ארוך ככל שניתן 4. קל ככל שניתן 5. סוחב אופיס ו-VISUAL STUDIO ואם אפשרי אז גם flash בצורה מכובדת+ 6. תקציב- עד 3000 ש"ח... יש חיה כזו המומלצת במיוחד על ידכם? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-