ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
ממש חשוב לי ה XP .. לא יודע אם אחזיק מעמד עם ויסטה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מפרט שבניתי מעבד-AMD 64 3800 לוח- GIGABYTE M16PME-S2 זיכרון-1GB KINGSTONE DDR2800 ההרדיסק-סיגייט 160GB צורב DVD של ליטאון מארז HEC6C60 ספק כוח 480W שקר כלשהו. מקלדת לוגיטק ועכבר מיקרוסופט. סך הכול 1237. האם המפרט יעמוד בדרישות? האם ישנו מפרט מומלץ יותר? אני מודע לעובדה שהמחיר נמוך, ולכן אין הרבה במה לשחק.
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש לקבל המלצות ל- 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרונות- 512*2 4. כרטיס מסך תקציב כ-2500 ש"ח לא מעוניין ב-oc, גיימר בינוני (חשוב אך לא עד מאוד) תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
משרדי פשוט לאופיס אימייל וכאלה . אם עולה טיפה יותר וההבדל שווה אז אין בעיה .תודה
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה ההיתם משנים/מוסיפים למערכת שלי? המערכת מיועדת ל OC ולמשחקים כבדים
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, סרטים וקצת משחקים בעתיד הרחוק ( שנה פלוס ) אוטוקד בתדירות נמוכה מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך ) אין עדיין מסך, רצוי 22-23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? diablo 3 נכון לעכשיו , ובעתיד משחקים דומים. 3.…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן,אני רוצה לקנות מחשב נייד. צריך מחשב חזק, הכי חדש, אמין ואפילו שיראה סקסי... למטרת עבודה ועסקים.עשיתי סקר שוק. עברתי על עשרות מחשבים וחברות.החלטתי לקנות Asus N76.אשמח אם תגידו לי שהקנייה הזו תשתלם ל-5 שנים הקרובות.המחשב יחזיק את כל התוכנות החדשות ומערכות הפעלה שיצאו גם בעוד שלוש שנים?המחשב יתמוך גם בטכנולוגיות חדשות שיפותחו בחמש שנים הקרובות? (חיבורים יציאות חדשים וכאלה)תודה אחים! 8)
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, התקציב הינו 7K+. המחשב ישמש לסטודנט למדעי המחשב, מולטימדיה (מכאן חשיבות למסך איכותי), אקסלים גדולים ואם מתאפשר בלי פגיעה משמעותית בחיי הסוללה והמשקל אז גיימינג קל. יש צורך במסך מגע (אשתמש גם ב stylus), גודל המסך שאני מעוניין בו "14 (שמתי עין על Lenovo Yoga C940) חשיבות גבוהה למשקל שלא יהיה כבד, הייתי אומר עד 1.5kg. חיי סוללה חשובים גם כן. מבחינת SSD, 256GB אינם מספיקים לצרכיי, לכן במידה ומשתלם לרכוש דגם עם 256GB ולהתקין כונן שיירכש בנפרד אעשה זאת. חיבורים: USB Type-C חובה. thunderbolt יהיה נחמד כ futureproof הקנייה מתוכנת לשבוע הקרוב ולא שולל רכישה מחו"ל במידה ואחריות מכובדת בארץ. תודה, הדר
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב עבור חבר ואשמח להמלצה למחשב שיוכל להתמודד עם רנדור 24X7 עבור התוכנה OCTANE בעיקר. בינתיים זה המפרט שיצא לי: https://www.tms.co.il/144652 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידידה שלי, סטודנטית למשפטים, החליטה שהיא צריכה מחשב נייד בתקציב נמוך: 3000 +- שימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, תוכנות צ'טים למינהם וסרטים. מסך מט עדיף, S-video , עדיף גם HDMI, שלא ישקול יותר מ2.5 ק"ג, אחריות ארוכה ככל הניתן. אלו הדברים בתמצות. הצעתי לה לגשת לחנות ולהרגיש מחשבים בגדלי 14.1" 13.3" 15.4" ולהתייחס למשקל, מקלדת, רזולוציית מסך ומבריק\מט. בעוד מספר שעות יהיו בידיי התשובות בנוגע למה אי אפשר להתפשר... בינתיים מצאתי את : A840 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm E310 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10729 W576M http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10561 אשמח להצעות ותגובות, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת ממכם משהו: האם עדיף לקנות חלקי מחשב מכמה חנויות שונות כאשר המיקוד הוא בכך שכל אחת מוכרת את החלק במחיר הכי זול. או לקנות במרוכז בחנות אחת ואז פחות להסתבך מבחינת אחריות על המחשב
-
- 15 תגובות
- 912 צפיות
-
-
רצויי שיהיה עם ליבת I7 ועם דיסק קשיח ע-נ-ק וכרטיס מסך רציני וחזק! המפרט מיועד לקרוב משפחה אשר רוצה להתחדש! מה אתם אומרים על המפרט הבא?: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=651197 הבנתי שהכרטיס מסך לא משהו..... רצויי שהמחיר יהיה כולל ציוד היקפי ומסך ..... תנו הצעות למפרטים תודה מראש ;D
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי כמה שאלות אולי נישמעות מטופשות אבל עדיין מעניין אותי 1. האם זה בסדר להתקין DRIVER מהאתר של יצרן ולא מהדרביברים באתר של הנייד לדוגמא כרטיס מסך מהאתר של חברת הכרטיס ולא מהאתר של הנייד 2. האם זה בסדר להשאיר את הנייד תמיד בחשמל , כאילו נגיד כיביתי אותו אבל עדיין הוא בחשמל 3. כשה הנייד במצב SLEEP הוא כאילו עדיין דלוק חלקית כזה האם זה בסדר לקחת אותו בתוך התיק (שהוא כל הזמן בתזוזה)
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מעבד+קירור:INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1480 *לוח אם:ASUS P5Q ¤650 זיכרון:G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel CL5 ¤575 כ.מסך:GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 כונן קשיח:Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 **מארז:NZXT LEXA NO PSU ¤648 ספק:OCZ GameXStream 600W PSU SLI Certified Silent 120 mm fan ¤623 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5751 המפרט הורכב באתר:foxpc.co.il *הלוח אם מומלץ בפורום כבר 3 חודשים, אולי יש אלטרנטיבה אחרת. **האם Antec P182 Black עדיף ממנו מבחינת קירור שקט? -המסך שברשותי-19 אינטש. -אני רוצה להריץ DOOM 4 כשיצא על ההגדרות הכי גבוהות
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מטרות המחשב? שרטוט, תלת ממד, ציור עם עט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 או 14' אם עדיין יישאר בממדים סבירים, רצוי מאט * רזולוציית המסך? לא רוצה מעל FHD כי האייקונים והכל פשוט קטן ומעצבן... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אפשרות לציור ע"ג המסך. טכנולוגייה חייבת להיות של WACOM ולא כל מיני דברים אחרים:) * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה נפח לא קריטי, יש לי מחשב נייח לעבודה בכל מקרה. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם נקנה בחו"ל- חובה חובה …
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה מפרט טוב הצעות תודה
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב : לוח אם: דגם: PC-CHIPS מהירות FSB: 266 MHz כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ דיסק קשיח: טכנולוגיה: IDE נפח איחסון: 60 GB מהירות: 7200 RPM מעבד: סוג מעבד: AMD דגם מעבד: 3400+ מהירות FSB: 266 MHz מארז: סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרון: נפח: 128 MB (אפשרות לשדרוג ל 256MB ב 79 ש"ח ) מהירות: 400 MHz אחריות: 3 שנים
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, מאחר שהמחשב הנוכחי שלי (שנקנה בעזרתו האדיבה של tmpusr לפני 7 שנים בתחילת התואר בהנדסת חשמל) בדרך לסיום תפקידו לאחר שירות מסור אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עיקר השימושים בו הם: התוכנות העיקריות שאני עובד איתן הן: matlab (בעיקר אלגוריתמים שקשורים לעיבוד תמונה, ייתכן גם צורך בעיבוד וידאו בסיסי) תוכנות cad למיניהן (autocad, freecad, solidworks וכו'), ייתכן שבהמשך גם ארצה לתכנת למערכות embedd (למיטב הבנתי זה לא צריך לשנות במיוחד למחשבים של היום). תקציב: רצוי סביב 4.5K, ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל. מסך וציוד היקפי: ללא. שקט: עדיף שהמחשב יהיה ברמת שקט בין 6-7. Over Clocking: לא מתוכנן לעבור OC. דברים נוספים: אצטרך יציאה כפולה ל- firewire - כנראה שאצטרך א…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, הרצת תוכנות לעיתים (MATLAB), אופיס וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 15.6, אבל אם התקציב\המשקל לא מאפשר אז פחות. מאט * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? פחות מ-2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סביב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? מניח שלא (לא יודע מה זה) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
קודם כל תודה שהקדשתם מזמנך להכנס לאשכול שלי. כמו שציינתי בכותרת חברה שלי מתחילה ללמוד השנה , היא הולכת ללמוד אדריכלות. ואני מחפש מחשב נייד שיעזור לה בלימודים(מתנה). כמו שאני יודע היא הולכת להשתמש בהרבה תוכנות גראפיקה ועיצוב למיניהם אז חשוב לי נורא שהמחשב יהיה מספיק חזק בשביל להריץ את התוכנות בסגנון, וכמו כן הייתי רוצה שהרזולוציה של המסך תהייה כמה שיותר גבוהה (1920x1080). אני מחפש מחשב שהוא עם מסך גדול יחסית(15.6 ולא המיני למיניהם) וגם למרות שזה סותר אני מחפש מחשב כמה שיותר קל מכיוון שעדיין הוא מיועד לבחורה. גם הסוללה חשובה שתהייה כמה שיותר חזקה ומצד שני שתהייה כמה שפחות מזיקה ( שתפלוט כמה שפחות קרינה!!) וכמובן שאני מחפש המצלה למחשב של יצרן טוב ( לפי מה שידוע לי זה DELL ) …
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אייסר מרחיבה את קו המחשבים הניידים שלה שמתבסס על מערכת ההפעלה המקוונת מבית גוגל עם דגם עטוף מתכת במחיר קורץ, ובשילוב עם הבטחה לחיי סוללה מרשימים כבר היום קל מאוד להתפתות להעדיף מחשב נייד לשימושי גלישה ועריכת מידע בסיסיים שמבבוסס על מערכת ה-Chrome OS הקלה והמקוונת של גוגל על פני מערכת החלונות 10 של מיקרוסופט, בין אם בשל העלות החינמית שלה ובין אם בשל יכולתה להפיק הרבה יותר תועלת מהחומרה הבסיסית והצנועה ביותר שיש לשוק להציע. עכשיו, ה-Chromebook 14 החדש של אייסר מתיימר להפוך את הבחירה במערכת הכרום לטבעית ומתבקשת עוד יותר. הדגם החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע מסך IPS בגודל 14 אינץ' עם רזולוציית FullHD במעטפת אלומיניום קלה יחסית (1.55 קילוגרם) ודקה, שבב Celeron N3160 …
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את רוב התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד הייתי אומר ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( אין צורך ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10 ) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? לינק: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3144 או כל המלצה אחרת ע"פ הצרכים הנ"ל. תקציב 4500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, לאחרונה החלטתי שהגיע זמנו של המחשב הנוכחי שלי ואני מחפש להתקדם למערכת הבאה. מעבר לשדרוגים קלים (הרחבת זכרון או החלפת דיסק קשיח..), אני מחליף מחשב פעם ב4-5 שנים. המערכת הנוכחית שלי היא P5Q Deluxe, Core2Quad Q9550, 2x2GB DDR2 1066, Radeon 4870x2. המערכת עובדת תקין, אבל כבר לא מריצה הכל ונחנקת הרבה.. אני גיימר - אבל לא מההכי כבדים, ומשתמש במחשב לדברים נוספים כגון גרפיקה, מעט וירטואליזציה ויש לי נטייה לפתוח בממוצע 50 טאבים במקביל. זו המערכת שחשבתי עליה - תנו דעתכם בבקשה: לוח אם: Asus Sabertooth X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E 1670 ש"ח זכרונות: Corsair 4x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 1000 ש"ח מעבד: Intel Core i7 482…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום רב לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד i5-760 לוח Gigabyte P55A-UD3R כרטיס מסך Nvidia Geforce GT240 4GB זכרון שני דיסקים אחד מערכת הפעלה 500GB, והשני 300GB, Windows 7 64BIT המחשב משמש לעבודה משרדית בלבד, לא משחקים ולא שום דבר אחר. הוא מתלונן שהוא מאוד איטי (לדעתי בגלל שחלונות מתעייפת אחרי שנתיים שלוש) אבל אין לו כוח לפרמט. הצעתי לו לקנות SSD לעשות IMAGE למערכת ההפעלה ל-SSD החדש ולהרוויח מהירות תגובה משופרת משמעותית. האם יש אפשרויות אחרות לשדרוג כאן או שמשתלם בכלל לקנות מחשב חדש?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-