ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
-------------------------------------------------------------------------------- המלצה למשב מדיה סנטר HTPC עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי המחשב מיועד לצפיה בסרטים גלישה ישומי אופיס בלבד (לא למשחקים ) יחובר למסך LCD בסלון מה דעתכם על המפרט הבא : מערכת מחשב מבוססת: Intel DUAL CORE E5400 2.7GHz 2Mb 800mhz BOX Intel GOLDTREE DG43GT הכולל יציאות DVI ו HDMI! WD 500GB 7200RPM 32MB SATA2 NEC/SAMSUNG DVDRW X22 SATA BLACK PATRIOT/GSKILL/KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ Compucase 7328 300W תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הי, אשמח עם מישהו יוכל להמליץ לי משתי האתרים שאני יביא על מחשב נייד שמיועד לגלישה באינטרנט ראיית סרטים במחשב הפעלת תוכנות בסיסיות במחשב ומוזיקה. אשמח לקבל את הקישור של אותו מחשב או את הדגם שלו על מנת שאוכל למצוא אותו אני גר בב"ש זה שני החברות שמהם ארצה לקנות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva http://www.ivory.co.il/ הסכום של המחשב עד 3000 שקל . שימוש כמו שנאמר :אינטרנט גלישה סרטים במחשב מוזיקה והפעלת תוכנות בסיסות במחשב. המון תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ורציתי להתייעץ בנוגע למפרט: מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1600 X-Series CL7-7-7-20 כרטיס מסך: NVIDIA Geforce 9800 GTX מה דעתכם? את הכרטיס מסך אני לוקח מהמחשב הישן ואני לא רואה סיבה להחליף אותו כרגע. אגב, אם יש לכם המלצות למפרט שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. התקציב בנושא הוא רק למעבד + לוח אם + זיכרון. תודה, שחר[br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 22:24:49 הסתכלתי על המפרטים המומלצים של הפורום ונראה שהייתי בכיוון הנכון. המפרט שאני כנראה אלך עליו הוא:מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray מחיר: ₪941 קירור למעבד: Thermaltake Contact 29 1156+1366 מחיר: ₪160 לוח אם:…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כרטיסי מסך : Sparkle nVIDIA GeForce GTX 460 1024MB DDR5 PCIe X2 SLI מארז thermaltake spedo advance מעבד Intel I7 930 לוח אם: פה אני צריך עזרה אני רוצה רק ASUS , עם ציפסט X58 , אבל הבעיה שהם יצאו לפני חצי שנה שנה , והלוחות לא תומכים Usb 3 ולא Sata 6gb אני לא מוצא דגם P6 כלשהו שתומך בשניהם יש רק את P6X58D Premium אבל הוא יקר ספק כוח : OCZ700GXSSLI 700W הארדיסקים : יש לי כבר 320GB בנוסף אני יקנה WD 2TB 7200 64mb ssd 80gb OCZ Vertex 2 לווינדוס בלבד. זיכרונות פיזיים : מתלבט בין : G.SKILL Trident+ Turbulence II 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz(PC3 12800)- Cas Latency: 7 Timing: 7-8-7-24 לבין Kingston HyperX 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט , סרטיים ושיריץ משחקים (לא צריך להיות על הגרפיקה הכי טובה, רק שיריץ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 x 1500 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר FPS לדוגמא : COD:mw2 , bishock 2 ,spinter cell * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
גם גרפיקה, אבל שום דבר יותר מידי מסובך. קיצר, בדיוק כמו השרשור הקודם, רק שהפעם אני רוצה את חוות דעתכם על מחשב של HP, שהייתי די אנטי, עד שראיתי DV6 ונדלקתי ומצאתי אחד במחיר שפוי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=DV61330EJ&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36 מה דעתכם? בהשוואה ל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות הצעות בפורום בניתי מפרט בחנות P SEE ירושלים ב3300 שקל. אחלה מפרט מאוד מאוזן וחזק. AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte 770UDT Cooler Master Elite 335 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI A-DATA 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333 Enermax 400W LG GH22 SATA x 22 Black אני אישית ממליץ על החנות הם מבינים עניין והאחריות מכוסה... תודה על העצות! שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לבית, כשהדרישות הן: 1. עבודה משרדית (היא עובדת עם ב-5-10 קבצי WORD ו-5-10 קבצי EXCEL פתוחים במקביל, ועוד כמות דומה של טאבים בכמה דפדפנים, חלקם PDF, לפעמים גם יותר). 2. באותו זמן, שיהיה מחובר למסך טלוויזיה וישדר סרט ב-HD, בו אצפה אני. 3. שיהיה שקט יחסית, ועם מארז שנחמד שיימצא בסלון, עדיף מארז קומפקטי. 4. שאת כל זה יבצע באופן חלק יחסית. קשה לי להאמין שאעדכן רכיבים, אז עדיף שיהיה מתאים 5 שנים קדימה (המחשב הנוכחי שלי משרת אותי נאמנה כבר 6 שנים והוא מתפרק בימים אלה). 5. התקציב - גמיש. 2.5K אפשרי, עדיף לחסוך מה שניתן. אם יש כדאיות גדולה להוציא קצת יותר, גם אפשרי. הבנתי שאפשר לבצע דבר כזה במחשב אחד (אם ארצה לעשות pause בסרט, אפריע לה לעבוד...), השאלה היא איזה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבוקש מפרט עבור חבר. הסכום הוא כ 2,000 שקלים, חריגה של עד 10% אך להשתדל לא להגיע אליה. המטרה היא לשחק ב SC2 (הנוסטלגיה מהראשון עדיין מהדהדת), כמובן שאין יכולת וצורך בתקציב הזה לשחק על Ultra, אך לשחק ברמה סבירה. יש ציוד היקפי ואין צורך בחדש, כולל מסך 19'. אין שום רצון לעשות OC, ואם אפשר, אזי לוח אם DDR3 שהוא יוכל לשדרג בעתיד את הרכיבים (אני מניח שלסכום ולבקשה הזאת מתאים יותר AMD). אין צורך ביציאות מיוחדות בלוח האם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= אשמח לקבל דעה על המחשב שלמעלה או שמישהו יביא לי מחשב מוכן מIVORY בב"ש אשמח לקבל גם מפרט של מחשב נייח וגם נייד תקציב 2000-3000 שימושים אינטרנט,שמיעת מוזיקה,תמונות,סרטים ועבודות בתוכנות במחשב כמו WORD באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? וינדוס XP או 7 האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא אפשרויות רכישה IVORY את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? מחשב מוכן ללא הרכבה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חבר צריך מפרט למחשב. שימושים: אינטרנט, אופיס וסרטים (גם HD). הוא לא משחק בכלל. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך מבריק בלפטופ, עד עכשיו זה לא הפריע לי, אבל לאחרונה יצא לי לעבוד איתו בחוץ, ופשוט לא רואים כלום... האם יש משהו שאפשר לעשות, מצאתי באיביי מדבקה למסך למניעת השתקפות, האם זה עוזר?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? האם יש אפשרות שהוא יתמוך ויזהה אותם?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אפשר לנצל את כל התקציב מחשב למשחקים ירוצו על המחשב משחקים כגון diablo3 starcraft2 וכו'. על מסך 23' ברזולוציה גבוהה אין צורך בציוד היקפי חשיבות השקט 7 לא מתוכנן oc אין צורך במערכת הפעלה אין עדיפות לחנות לא מתוכנן שדרוג תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בלמצוא מפרט למחשב פשוט לצורכי סרטים ואנטרנט שאני אוכל לחבר לטלווזיה FULLHD . תקציב של כ-1000 ש"ח ללא צורך במסך.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הקדמה, אני סטודנט להנדסה באוניברסיטת בן גוריון בב"ש. מחפש מחשב חזק שישמש לפחות ל-3 שנים הקרובות עם ביצועים טובים. כעיקרון, מעבד i3 i5 יספיקו. מסך LED חובה. זיכרון 4GB, שיהיה 320GB לפחות 7200RPM עדיף. טווח מחירים 3,000-4,500 עדיפות להכי נמוך. * מטרות המחשב? סרטים (720, 1080 - HD), משחקים (אין צורך בכרטיס חזק), עבודות משרדיות (אקסל, תוכנות מתמטיקה והנדסיות, אינטרנט..) * גודל המסך? 15.6 בלבד. LED - Glossy. לא מט! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לפחות 3-USB, שיהיה HDMI. * בלוטות': עדיפות לבלוטות'. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB - עדיפות גדולה ל7200RPM. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, גם בארץ.. שנה לפחות (מה שמגיע עם כל מחשב) * האם…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים כמו GTA IV * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מחשב בסכום של עד 1800 שקל לא כולל מסך המחשב מיועד לאינטרנט בעיקרו קצת אופיס לא יותר מזה אשמח למפרט ואם אפשר לחנות שנותנת את המחיר תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם מאוקטובר אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל והחלטתי ללכת על מחשב נייח. האם תוכלו לתת לי מפרט מומלץ? על המחשב להיות טוב לפחות לעוד 4 שנים ולכלול גם מסך. המון תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד, תקציב גג - 3000 שקל מסך 15 או 16 אינצ - משקל בהתאם. צרכים: וורד, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (עדיף HDMI) סוללה - שתחזיק זמן סביר, 3 שעות זה אחלה. מעדיף מחשב של דל אם אפשר, הקניה תעשה בארץ.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אז ככה: אחרי שחיכיתי זמן רב, בדקתי והשוואתי החלטתי שאני הולכת על DELL N3010 13.3 אינץ. אפשרויות המעבדים הם core i3 או core i5. אתמול באחת החנויות שראיתי שם ניידים, נאמר לי שמעבדי ה core i זוללים מאוד בטריה ומספיקים ל שעתיים וחצי - שלוש שעות גג ושכדאי לי לחכות למעבדי ה core i ulv שצריכים לצאת. האם זה נכון לגבי "הזלילה" של הבטריה? ומה דעתכם על מעבדי ה core i ulv שצריכים להגיע? דבר נוסף שברצוני לשאול זה לגבי המהירות של הדיסק קשיח, האם זה משמעותי בין 5400 ל7200? במה מתבטאים ההבדלים? אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי במעט...
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיסקי. השימוש הוא לצורכי הצגה בתנאי תאורה קשים (בחוץ) של מסמכים ותמונות. על זמן הסוללה להיות ארוך ככל הניתן, ויכולת חיבור למסך חיצוני לצורך הצגת סרטים (בבית - HDMI רצוי..). חשבתי על המחשבים המוצגים בנושא עקב הצ'יפסט הטוב שיש לשניהם PM55. אשמח להמלצות לגבי יתרונות וחסרונות של כל דגם, או המלצות לדגמים נוספים. תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך ציוד הקיפי כמו מקלדת, עכבר ורמקולים מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על מחשב שישמש אותי למשחקים כבדים ולסרטים (בין היתר) התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 שח בתודה, עמרי הבר
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הבאתי את ה - 3010 החדש. באתר של dell נתקלתי בכמה דרייברים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם להתקין אותם: Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn) Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard Intel Intel® WiFi Link 6200 התקנתי את הראשון מביניהם, והרשת האלחוטית עובדת. מישהו יודע למה משמשים השניים האחרים? האם להתקין גם אותם? ושאלה נוספת, למה זה משמש: Dell Wireless 365 Bluetooth Module תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-