עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amosexy,

היי לכולם אני מחפש מחשב בסכום של עד 1800 שקל לא כולל מסך המחשב מיועד לאינטרנט בעיקרו קצת אופיס לא יותר מזה אשמח למפרט ואם אפשר לחנות שנותנת את המחיר תודה רבה

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

לשימוש כללי. כ.מסך 1 GB מסך 15.6" תומך HD 2,או 3 GB של זיכרון מעבד i5 צורב DVD,בלוטות,כ.רשת(WIFI (N-מובנים וחברה שאין לה בעיות בכל מה שנוגע לאחריות,וזה אומר לא דל או HP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייד. הוא עתיד לשמש סטודנטית, התקציב עד4000 ש"ח. דגש על גודל - כ14", זמן סוללה ארוך, יציאת HDMI, עדיפות לצבע אדום. חשבתי בכיוון הsamsung r580. מה אתם מציעים? תודה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  4. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וביתי (סרטים, מוסיקה, חיבור לטלויזיה). התקציב בסביבות 4,500 ש"ח. מעדיפה לרכוש מחשב של דל או של טושיבה - בגלל האחריות. מסך - 15.6 או 14 אינץ LED 3 יציאות USB (לא כולל SATA) HDMI דיסק קשיח - 500G-320G צורב DVD סוללה שתחזיק לפחות ל-4/3 שעות עבודה רציפה אחריות- 3 שנים באתר הלקוח קיבלתי המלצה על שני דגמים- שניהם מעל התקציב שהגדרתי: Dell Inspiron n5010 Satellite L650-10H TOSHIBA אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים שעונים על הדרישות. איפה אפשר לראות תצוגה גדולה של ניידים? לא הצלחתי לראות 14 אינץ' בשום מקום... תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Achiron,

זול וטוב. בשביל חבר, עם דרישות בסיסיות ביותר. אם יש המלצה לדגם שאפשר לקנות גם בחו"ל, זה יהיה אחלה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ולימודים (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? לא משנה אבל רצוי רזולוציה נוחה לעבודה במספר חלונות, 13 או 14 או 15 נראה לי יתאים. * משקל רצוי? עד 2K בסופי אחרי הכל אבל כמובן שעדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן נדרש בסביבות ה5-6 שעות, מאמין שבתקציב כזה קיימים מחשבים כאלה, אם לא אז 4 כברירת מחדל אבל כמובן שרצוי לפחות 5. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G * צורב DVD? כמובן, לא משנה חיצוני או פנימי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל לפחות 3 שנים עם אחריות בבית הלקוח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או LG אשמח ל4G זיכרון RAM אבל יכול להסתפק גם ב2…

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by koko0,

אני מחפש דרך להשיג מחשב נייד חלש לא משנה לי זמן בטריה רק שלא יהיה גדול. הוא יריץ אובונטו בעיקר לאינטרנט וכאלה אבל שלא יהיה זוועה לגמרי. מה תהיה הדרך הכי זולה להשיג דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by ItachiSan,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K בלי חריגות. אם אפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HTPC, תכני HD, גלישה באינטרנט. הרזולוציה הטבעית של המסך: 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by netanel1234,

שלום, משהו מוזר קורה כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטווויזיה ב HDMI אני רואה סרט ופתאום באמצע הסרט נעלם המסך אך יש קול וגם הסרט נהייה בצבע ירוק ואז צריך לנתק את את הכבל ולחבר שוב וכך זה קורא כל הזמן.. למה זה קורא(כל זה קורא כאשר צופים בטלוויזיה לא על המחשב)? תודה, בעיה מוזרה מאוד וזה מעניין מאוד למה זה קורה!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  11. עדיף שיהיה מחשב כמה שיותר חזק לסימולציות תלת מימד ותוכנות שרטוט תלת מימד. על אילו דגמים הייתם ממליצים? והאם אחריותם תקפה גם בארץ? תודה!!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  12. שלום חברים, לאחר בדיקות מקיפות מצאתי לנכון כי המחשב החזק ביותר בגודל מסך 13.3 וברמת מחיר עד 5500 הוא: dell inspirion n3010 עם מעבד core i5 450 2.4ghz קיבלתי אותו ברשת באג במחיר של 4900 ש"ח והשאלות שלי הן: א) האם ישנה איזה אטלרנטיבה של חברה אחרת למחשב עם מסך 13.3 לעוצמה שמספק מחשב זה (אני לא רוצה את HP PAVILLIO) ב) האם המחיר שקיבלתי מבאג הוגן ? (ברור לי שהם קצת יקרים יותר מהחנויות הפרטיות, אני מוכן לשלם עד 150 ש"ח יותר בשביל שירות ואחריות) ג) האם ביחס למפרט כדי לשדרג חלק כלשהו במחשב במידה וניתן אשמח לשמוע כל אשר עולה בדעתכם בנוגע למחשב זה יתרונות/חסרונות וכו' ... המפרט: Intel® HM57 Express Chipset לוח אם core i5 450 2.4ghz זיכרון פנימי 4 גיגה (2x2048) 800MHz DDR2 500GB…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Orian015,

שלום, אני מחפש מחשב לצרכי מולטימדיה ואני מצפה שהוא יוכל להריץ אץ DIABLO 3 כשהוא יצא (הדרישות שלו לא גבוהות משהו אבל צריך כרטיס מסך למשחקים) חשוב עם אחריות לשלוש שנים לפחות מסך 15-16 אינץ' בנוסף יש לי אפשרות לקנות בארה"ב עם טרחה כלשהיא. האם אתם ממליצים? איך מסדרים את הקטע של הביטוח הבי"ל? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. אהלן, התקציב שלי הוא באזור ה-5,000 ש"ח. המחשב ישמש אותי כסטודנט, בשימוש כללי באינטרנט / מסמכים / סרטי HD, ואולי משחקים בסיסיים. את המפרט הנ"ל הרכבתי באתר של זיג-זג: Intel Core I3 530 2.93GHz 4MB LGA1156 - Tray - קירור מצויין למעבד Low noise Freezer 7 pro 657 ש"ח 2GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original 269 ש"ח INTEL 80GB 2.5 SSD X25-M MLC 9.5mm 1,045 ש"ח WD Caviar BLACK SE32 1 TB-SATA-3Gb/s-32 MB Cache-SATA II 460 ש"ח LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 129 ש"ח COMPUCASE 63RA CASE 120MM FAN - NO PSU - הוספת מאווור 120 מ Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake - PWM 200 ש"ח HEC RAPTOR ספק כח 400W כולל מאורר 12 ס"מ - RETAIL 218 ש"ח התקנת רכיבים…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  15. שלום רב, הרכבתי את המפרט הבא המיועד לשימושי אינטרנט,אופיס,שימושים משרדיים שונים,ומשחקים מדי פעם,השימוש יהיה אינטנסיבי: מארז - coolermaster cm 590 ספק - SEASONIC S12II-520Bronze מעבד - אינטל I5 750 לוח - Gigabyte GA-P55A-UD3 דיסק קשיח - Western Digital EARS 1000GB SATA2 64MB Buffer כרטיס מסך - Gigabyte GTS250 1024MB DDR3 PCIE זכרונות - 2*2 גיגה KINGSTON 1333 צורב - LG SATA DVD X22 קירור למעבד - Scythe Mugen Rev B שאלות: 1. האם המפרט הזה ייתן מענה מבחינת שקט וקירור ראוי? 2. יש לי עדיין התלבטות בקשר לכרטיס מסך. יש לי תחושה שהוא יותר מדי חזק עבורי. האם יש טעם לעבור ל 240GTS או לחילופין לחכות שייצא 450GTX ?(מתי הוא יוצא בכלל לשוק?) אני אשחק מדי פעם משחקים בסגנון GTA NFS F…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by kfir91,

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737325 מה דעתכם ? אני צריך להריץ משחקים כמו fm2010 pes2010 וכל מני כאלה חדשים... זה יריץ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. אהלן, ברצוני לקנות לפטופ חדש, אני כגיימר אעדיף מחשב שגם יוכל להריץ משחקים בצורה טובה, וכמובן סרטים וסדרות ללא כל בעיה (ב HD).. מסך יפה ואיכותי (שיהיה לא פחות מ 15") ובסביבות המחיר של 2,000 ש"ח עד גג 3,000. תודה רבה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RAID2010,

אשמח לקבל ממכם רשימת דגמים של לוחות אם Gigabyte - שיש בהם גם תמיכה ב Raid - ועונים על הדרישות הטכניות הבאות: * תאימות למעבד: Intel Core 2 Duo \ Socket 775 * 4 כניסות SATA + 1 IDE * תמיכה בזיכרון מסוג DDR2 \ DDR3 * כרטיס קול וכרטיס מסך - מובנה * 4 כניסות USB אחוריות, ו2 קדמיות * תמיכה בRaid - בעיקר Raid1 מחיר: אם יש, רצוי לא יותר מ 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  19. Started by mayagold,

אשמח אם תשלחו לי מה צריך וחשוב שיהיה במחשב לילד בן 14 שיהיה מחשב חזק, בני משחק במשחקים אינטרנטים, בונה אתרים,ומשתמש בפוטו שופ וכמובן כל שאר השימושים במחשב חשוב לי שהמחשב יהיה מתוצרת טובה וחזק וכמובן מחברה עם אחריות תודה

20. Started by ohaina,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1920X1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיס…

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  21. שלום רב, לאחר גלישה באתר של APPLE התחלתי להזיל ריר על מחשבי MAC עם שני מעבדי XEON. הרכבתי את מפרט המחשב שאני רוצה, הגעתי למחירים אסטרונומיים העוברים את 30,000 ש"ח. החלטתי שאני הולך לבנות לעצמי מחשב, לבד ובלי התפוח הנגוס. אין ספק שהם טובים מאוד אבל המחיר מוגזם ולא בר תשלום. לצערי נתקלתי בבעיה כאשר התחלתי להרכיב מפרט משלי דרך אתרים ישראלים. skyPC, KSP, ivory וכו'. כמעט ולא ניתן למצוא מעבדי XEON ולוחות אם לשני מעבדים. רק באתר אחד מצאתי את מה שאני מחפש והוא plonter. מפרט: מארז - Thermaltake ARMOR Extreme Edition full Tower זכרון - 6GB (3x2GB Kit) DDR3, CL9, PC3-10666, 1333MHz (כל זה כפול 2) = 12 GIGA זיכרון לוח אם - The Intel® Server Board S5500HCVR שני מעבדים - Xeon E5520…

• 121 תגובות
    • 19.8k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לרכוש מגבר ק"ב עם חיבור HDMI על מנת לחברו למחשב לנובו G550. הבנתי מהמוכר שכדאי לי לברר שהחיבור הזה בנייד תומך גם סאונד בנוסף לתמונה. לפי המוכר, חיבור HDMI נועד בעיקר לתמונה ולא לסאונד. נא עזרתכם, תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. -------------------------------------------------------------------------------- המלצה למשב מדיה סנטר HTPC עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי המחשב מיועד לצפיה בסרטים גלישה ישומי אופיס בלבד (לא למשחקים ) יחובר למסך LCD בסלון מה דעתכם על המפרט הבא : מערכת מחשב מבוססת: Intel DUAL CORE E5400 2.7GHz 2Mb 800mhz BOX Intel GOLDTREE DG43GT הכולל יציאות DVI ו HDMI! WD 500GB 7200RPM 32MB SATA2 NEC/SAMSUNG DVDRW X22 SATA BLACK PATRIOT/GSKILL/KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ Compucase 7328 300W תודה מראש

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים 13.3 אינץ שמצאו חן בעייני... hp dm3 וpacker bell buttrefly - שניהם דומים יחסית במפרטים ובמחיר ורציתי לדעת מה מבינהם הוא המחשב המומלץ הbuterfly יעלה 4000 ש"ח ואצתרך להוסיף לו צורב חיצוני והdm3 יעלה 4300 ואקבל איתו צורב חיצוני... אני נוטה לכיוון הhp מכיוון שאותו אני מכיר יותר אך מעבד הi3 בbutterfly משנה מעט את המשחק, אין לי מושג מי מהמעבדים מומלץ יותר ואין לי עוד הרבה פרטים על המחשבים הנ"ל .... אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור או להמליץ לי על דגמים נוספים דומים (בערך אותו מפרט ודקים וקלים) בערך באותו אזור מחירים אשמח לתגובות מהירות... כל מידע על אחד מהמחשבים יעזור לי... אני רוצה לבצע את הקניה בימים הקרובים תודה מראש מחשב ניי…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by OoPpSS,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים כמו GTA IV * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים