עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך – עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט / עבודה עם OFFICE / חיבור לטלוויזיה וסרטים(חייב HDMI) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה / אופיס / הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ו-IVORY. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא. 12. הערות נוספות? אין.

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  2. ההודעה המקורית שלי הייתה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5-6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך ל…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by ssip96,

מפרט: Intel® Core™ 2 Duo processor P8700 ( 2.53GHz 1066MHz 3MB ) Genuine Windows 7 Home Premium 64 NVIDIA GeForce GT 240M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 14.0 " HD Wide LED 1366x768 Industry Standard Touchpad 320GB 5400 DVD Recordable (Dual Layer) 6 Cell Lithium-Ion Intel Wireless Wi-Fi Link 5100 Bluetooth Version 2.1 + EDR שוקל 2.1 ק"ג זמן סוללה (ע"פ האתר 6.5 שעות לסוללת 6 תאים) ומשטח טרקפאד מולטי טאץ' . נשמע מבטיח לא?.. מדובר על הדגם 41896HU http://shop.lenovo.com/us/notebooks/ideapad/y-series/y450

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by ras81,

בשעה טובה, בגיע היום הגדול ומחר (יום ג') אני רוכש לי את החלקים הדרשים למחשב החדש! רק רציתי לשאול אתכם האם יש שינויים שכדאי לי לעשות או ללכת על המפרט הזה וזו להלן המפרט: דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1200 ¤ 1 EPOX 8KDA3J AMD64 670 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 540 ¤ 1 COMPUCASE CI-6920 BLUE 600 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3180 Field Value למפרט הנ"ל אני אוסיף את הרכיבים הבאים והמערכת הישנה שלי: Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5600 (256 MB) Storage IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller Floppy Drive Floppy disk drive Disk Drive WDC WD200BB-32AUA1 (18 GB, IDE) Disk Drive WDC WD1200JB-32EVA0 (111 GB, IDE) Optical Drive ASUS DVD-ROM E608 (8x/40x DVD…

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by RunningWithScissors,

שלום לכולם אני מנסה להרכיב מפרט חלקי שכולל את כל תכולת הדסקטופ פרט לספק (הספק שקיים הוא Enermax 525W MODU 82+). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף יחס עלות/תועלת מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-VS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל מ-SW:TOR עד Assassins Creed 3 כשיצא וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  6. שלום לכולם - מתוקן לי BT3 על VMware במכונה של XP על מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטית מסוג WiFi 802.11B/G. ה -XP קורא את הכרטיס, אבל ה BT ב VMware לא מזהה אותו ככרטיס אלחוטי (יש גלישה ואין שום בעיה של תקשורת אבל כאשר אני מפעיל דרכו סריקות של רשת אלחוטית אני מקבל הודעה שלא נמצא התקן הלחוטי) אני מנסה למצוא לזה פיתרון כבר מספר שבועות אך עדין לא מצאתי. מה עושים ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב נייד בשביל מורה בתקציב של עד 3000 ש"ח. גודל מסך מ12" עד 15.4" (אם יש צורך להיות יותר ספציפי, אנסה) בנתיים אני רק ראיתי את הG530 של לנובו. (או N500 ביד שניה שזה טיפה אובלקיל נראה לי) תודה לכל מי יעזור.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  8. שלום רב, אני צריך ליקנות מחשב לצורך עיבוד כבד של תוכן FHD, גרפיקה ופוטושפ וכל התוכנות הנילוות לרינדורים- בקיצור מחשב עבודה מיקצועי ולא חס ושלום למישחקים וכו'. לכן חשוב לי לדעת האם שווה להשקיעה מחיר כפול על 3770K מול ה8150 של AMD? האם 100% במחיר שווה ערך להפרש בביצועים? כמובן שאני מעדיף גירסאות פתוחות לניצול טוב יותר של הכסף, לא חושב על שיא הOC אלא על המקסימום היציבות לכן תדר של 4.2GHZ לליבה יספק אותו בשני המעבדים. מה הייתם עושים בימקומי? האם להיתפשר באמצע על 3570K? החלקים הדרושים: *מעבד +קירור שיחזיק 4.2GHZ *לוח *זיכרון לפחות 2X8GB *HDD של 2TB *מארז פשוט של חברה ידוע *ספק כוח איכותי שיחזיק את המערכת יחד עם GTX 460 1GB התקציב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כ500 ש"ח לטוב…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. אני צריך המלצה למפרט מחשב, אין שום צורך בציוד היקפי. תקציב 5000 ש"ח. המחשב מיועד רק לגיימינג, ועבודה משרדית. יש כמה דרישות: 1. לבנות את המפרט רק מזיגזג zigzag2000.co.il 2. לוח אם של asus (דרישה של החבר עקב ניסיון לא טוב עם gigabyte) 3. הארד-דיסק 250 אמור להספיק 4. שהמארז יראה טוב. משהו כמו האוריקה או האוררווה. 5. צריך לכלול התקציב הרכבת מחשב. תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  10. שלום אני זקוק למפרט מחשב נייד לחבר שלי בתקציב נמוך ככל האפשר (סביב 6000 בערך) אשר יכיל צורב DVD וHOT SPOT. בנוסף במהלך השיטוט שלי ראיתי מעבד דותן וסלרון - לפי הבנתי הדות עדיף לא? הנה מספר מפרטים, איזה הכי כדאי או לחילופין איזה גרוע ביותר, כמו כן אשמח לדעת אם יש מפרט אפשרי אחר שמישהו פה מכיר - תודה http://www.nagan.co.il/product.asp?productid=584 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=24287&ref=12#description http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5841 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7414

11. ה-Acer Aspire One Cloudbook הוא נייד חלונות אולטרה זול ברוח הכרומבוקים, שיתומחר בכ-650 שח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/אייסר-ומיקרוסופט-יציעו-לנו-מחשב-נייד-ע/

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by ellapenso,

בוקר טוב מה המצב? עוד חודש בעזרת השם אני מסיימת שנה ראשונה של לימודי אנימציה שהצלחתי לעבור אותה איכשהו בלי מחשב משלי, רק שמחכות לי עוד 3 שנים (מתחילים בנובמבר2009 ) והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל לחפש, קראתי בכל מיני מקומות והאמת שפה נראה לי שאנשים יודעים על מה הם מדברים אז רציתי להזכיר את המפרט שמצאתי כאן אצלכם ולשאול אם זה באמת יחזיק לי מעמד 3 שנים של עבודה יומיומית עם MAYA, FLASH, PREIMIER , after affects , mirage וכמובן גם פוטושופ וקצת QBASE וכו' .. לא אכפת לי שלא יהיה שקט וגם OC לא מתוכנן בקרוב, ואני מנסה לחשוב על עוד דברים שאני אמורה לספר לכם אבל לא עולה לי אז זהו,(דרך אגב אפשר לשים עוד 500 שקל אם יש משהו ששווה את זה ממש) וגם רציתי לשאול, אני כבר די רוצה לקנות אבל אני י…

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  13. חברי HWZONE שלום! הרכבתי מפרט טכני ורציתי לשאול אתכם מה כדאי לשנות, להוסיף, לשדרג וכו. ואיזה לוח אם לבחור אז הנה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 2.8GHZ 800MHZ לוח אם: HELP ??? זיכרונות: Kingstone 512mb 400mhz DDR כונן קשיח: Western Digital 80Gb 7200 Rpm + 8mb buffer כרטיס מסך: Asus Geforce 4 V8420 td - 128 mb כרטיס קול: Creative live 5.1 כונן תקליטורים: LG X 52 כרטיס רשת: Realtek 10/100mb רמקולים: Creative inspire 2400 (2.1) black מארז:HELP ??? 6 יציאות USB 2.0 סה"כ מאווררים למחשב 4. כונן דיסקים Floppy disk 1.44 ההצעת מחיר שקיבלתי עבור מפרט זה היא כ 6700 ש"ח אם אתם מעוניינים בלינק לאתר תבקשו! תודה מראש, ;D

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  14. אהלן, הרכבתי לאחרונה מפרט נוסף למחשב למשחקים..זה כנראה יהיה המפרט הסופי שלי, אלא אם יש לכם הצעות שיפור, [או תיקון, אולי משהו לא בסדר במפרט..לכן אני שואל אותכם] מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 ***ספק כוח*** Hec AcePower 580W silent cooling+blue fan lad - הספק מסופק ע"י בנפרד לוח אם ASUS P5N-E SLI ¤621 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31033 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤323 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤250 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBPQ כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤818 כמות:2 h…

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  15. אהלן חבר'ה, אני משתתמש בהרבה מאוד תוכנות כבדות ובהם בסיס נתונים, תוכנות JAVA ופלאש, במקביל. אני ממש לא גיימר, אבל יבוא לי בטוב שתיהיה לי את האפשרות לשחק סטארקראפט 2 ברזולוציה סבירה. אני מתכנן שזה יהיה מחשב ללא מעט שנים, חשוב לי שהמחשב יתמוך בפורמטים עתידיים למיניהם במידה וזה אפשרי. אוברקלוקינג - יש לי רקע מוגבל מאוד, אם מדובר במשהו פשוט ומומלץ שלא פוגע ביציבות, אני אשמח, גם במחיר של קניית מערכת קירור יותר מאסיבית (מראש). למחשב הולך להצטרף מסך מאוד גדול, בין 26 ל 30 אינץ. אני כנראה הולך מחר לקנות את המחשב הבא, אשמח להערות: processor: intel i7 2600k motherboard: gigabyte z68ma-d2h-b3 ram: gskin 8gb 1600mhz hd's: ocz SATA3 agility3 60gb western digital 1000gb sata3 7200rpm …

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by itail,

אהלן, מחפש מחשב לעבודה אדריכלית (archicad או revit) תקציב עד 4000 ש״ח בלי חריגות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? archicad או revit) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by FishnZone,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בהכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פעם ב... לראות סרטים ו- PhotoShop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקים יחסית חלשים, אבל אולי בעתיד אני ארצה לשחק חדשים מה שאומר חזקים יותר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  18. התקציב הוא עד 1700 שקל, 1800 אם זה שווה את זה באמת עם המחשב אני מוריד סרטים ואלבומים, ממיר סרטים לפורמט שמתאים לנגן Zune שלי גולש הרבה באינטרנט, נוהג לפתוח טאבים מרובים (בערך 8-10, משתמש Maxthon) אני שומע גם מוזיקה רואה סרטים על המחשב מעביר תמונות מהמצלמה למחשב, עושה לכידת וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית. משתמש בGuitar Pro תוכנה להצגת תווים לגיטרה ולכלים אחרים. אני משחק משחקי פלאש באינטרנט, ומשחקים אחרים גג Age of Empires 3. הציוד ההיקפי שכן אני צריך זה צורב DVD. עכשיו אני צריך מינימום 2 ג"ב ראם, ו לפחות 120 ג"ב הארד דיסק כרטיס מסך בסיסי ע"פ מה שציינתי קודם. מערכת הפעלה יש לי XP חוקי בבית אני יודע להתקין. מסך מקלדת רמקולים עכבר הכל יש לי. אבא שלי טוען שעדיף מעבד אינטל על AMD …

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  19. אני רוצה ב 5000 שח למשחקים הכי טוב שיכול להיות בסכום הזה עם המארז הכי פשוט שיש וכל הדברים הלא חשובים הכי פשוטים שיש. תודה.

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  20. יש מושיע ? אני עובד בעיקרון עם תמונות ועריכות אני צלם זה היחידי שמצאתי נורמלי לא מבין בניידים http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=33819

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  21. צריך להיות חלונות7 64 ביט ו 8 GB זיכרון (?-זה מה שאמרו לי) , המחשב ישמש לעיבוד תמונות,פוטושופ \תוכנות דומות ואולי בהמשך לעריכת וידאו,פחות להצגה במחשב חשבתי על הדל N4030 ולהרחיב זיכרון http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9163&perur=4 אשמח לקבל את הדיעה עליו או המלצה על מחשב אחר מתאים תודה

22. Started by Josh,

מחשב לפעולות משרדיות כגון: עבודה בword וגלישה באינטרנט לא כולל מסך.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  23. מה אתם אומרים על המחשב הזה? לינק: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3144 או כל המלצה אחרת ע"פ הצרכים הנ"ל. תקציב 4500 ש"ח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  24. שלום לכולם אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט ב4000 שקל שיכלול מסך(19"-24" ) , מקלדת , עכבר , ורמקולים השימושים הם בסיסיים לאינטרנט ועבודה משרדתית , ומעט למשחקים ( משהו בסגנון המנוע של HL2 ) אין צורך להשתגע על שקט או מארז יוקרתי תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  25. שלום לכולכם.. אני מחפש- מפרט למשחקים, מולטימדיה, לימודים ושימוש ביתי (מסיבי יחסית) תקציב-4500 (ללא מסך) המסך שכבר רכשתי הוא SAMSUNG T220 22" תודה...

• 11 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים