עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oz.hasson,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית. סרטים ומשחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 15.6 אינץ פתוח להצעות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף FHD אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מסך מגע * משקל רצוי? עד 2.6 קילו אבל גם גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סו…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by zanza,

מיועד להריץ "שרת טביעת אצבע" תוכנה מאוד קלה מן הסתם כנראה שיותקן עליו WIN7..

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by אוורסט,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. ברצוני לרכוש את Dell Vostro V131 מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm תודה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  4. שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי HD התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by Ic3 CuB3,

טוב חברים קודם כל אני רוצה להגיד שזה המפרט בערך ה4 שאני בונה דרככם לאנשים לא כולל המחשב שלי, אז המשכו בעבודת קודש זו !! כל הכבוד !! עכשיו, בת דודה שלי צריכה מפרט למחשב כולל מסך LCD 17" למטרות גלישה, OFFICE, ICQ, תוכנות פשוטות, סוליטר ( ). כמו שאתם רואים, היא לא צריכה מחשב חזק במיוחד, אך היא רוצה שיהיה מהיר. היא קיבלה את המפרט הזה מחנות של קרובים שלנו : לוח אם: GIGABYTE 775 מעבד: P4 2.6 זכרון: INFINION 512. דיסק קשיח: 80G מסך LCD: Mag LCD 786 17" כונן דיסקטים צורב DVD X16 מארז ATX מלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. מחיר 3660 ש"ח. רציתי לדעת איך המפרט, ואם יש מה לשפר. לא לחרוג יותר מדי, התקציב גם ככה 3500. היא כמעט קנתה אותו באותו רגע ואמרתי לה שתחכה. זה דיי…

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  6. אני מעוניין לשחק במשחקים הכי חדשים שייצאו בקרוב (assassin's creed 2,mafia 2, e.t.c) וגם בישנים כמובן... יש לי מסך (יש לו זבוב תקוע באמצע שלו אז אני שוקל לקנות חדש כי אמרו לי שלא אפשרי להוציא אותו) כרגע יש לי 4,800 שקל בעשירי אמורים להביא לי עוד 1,500 שקל אבל לא קניתי עדיין את המשחקים אז אני מעדיף שיישאר לי כמה שיותר וגם את האפשרות לקנות מסך אז אם אפשר בבקשה לבנות לי מחשב אם כמה אפשרויות (אם מסך ובלי, וזול ויקר ולרשום מה ההבדלים) אפשר אפילו לחכות (אם אתם/אתה/את חושבים שכדי לי...) עד שיצאו דברים יותר חדשים אם יש לכם מידע בעניין... תודה : )

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  7. שלום לכולם אני רכשתי טאבלט smartq v7 מבוסס arm (להלן המפרט: http://en.smartdevices.com.cn/Products/V7/200912/04-40.html) המכשיר מגיע עם 3 מערכות הפעלה win ce,לינוקס אובנטו ואנדרואיד. הצלחתי לשנות את השפה לאנגלית בכל מערכות ההפעלה, אך הבעיה שלי שאין תמיכה בעברית גם לא בדפדפנים ובגלישה לאתרים ישראליים אני מקבל ריבועים במקום אותיות. אשמח לקבל רעיונות בנשא כיצד לדעתכם ניתן להוסיף עברית? לפחות באינטרנט שזה הכי חשוב כרגע. תודה רבה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  8. Started by dror_gh,

שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק פנימי של 2TB הוא רוצה לעשות "מחשב רשת" או משהו כזה. הוא רוצה לשים את ההארד דיסק במיחד עם מעבד , לוח אם וזכרון במחשב (מארז כמה שיותר קטן , ולא קריטי שיהיה מכוער) שישמש מחשב מרוחק שממנו המחשבים האחרים מושכים את המדיה. שיהיה נגיש רק ברשת, עבודה פיזית לא תתבצע על המחשב הזה. כמה אמור לעלות כזה דבר הכי בסיסי ופשוט שיש? רק לצורך משיכת מדיה ממנו מהמחשבים האחרים. אפשר ומומלץ לתת המלצות מארה"ב ,כי הוא טס לשם מחר ויקנה משם כדי להוזיל עלויות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  9. Started by sagi_gan,

+מיקלת ועכבר יכול להיות שהתקציב יגדל ל- 5000 בימים הקרובים אז תתנו לי שני מפרטים אחד 4500 שח והשני 5000 שח רצוי מאוד לדחוף x800gto fb /x800gto2 יהיה אובר נחמד למעבד (משהו כמו 400 מגה הרץ ) לא חובה אבל רצוי שהזיכרונות יהיו גם טובים לאובר קלוקינג חובה 1 gb זיכרון תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  10. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪950 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Ripjaws ₪648 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL7D-4GBRM כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 V2 1024MB DDR5 PCIe ₪948 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=944577V2 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪584 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690-500W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪130 http://www.skypc.co.il…

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  11. שלום אני מחפש עבור חברה שלי מחשב נייד עם הדרישות הבאות, לפי סדר חשיבות מהחשוב לפחות חשוב לא ASUS. 1. חובה שיריץ חלק ומהר את כל תוכנות העיצוב בגרפי (photoshop, illustrator, indesign) 2. זול כמה שניתן 3. קל כמה שניתן 4. עדיף מסך קטן כדי להקל במשקל אחרת מסך 15.4 לכל היותר. 5. יציאות hdmi, display port 6. נפח hard disk אשמח למספר המלצות שאפשר לבחור מתוכן. תודה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  12. שלום אנשים , יש לי תקציב של 3500 שח +- חריגה קטנה בניתי מחשב בהמלצת סרטון ביוטוב האם המחשב יריץ cod mw ומשחקים נוספים בהגדרות גבוהות? כמובן שאם קיים מפרט חלקים שיכולים לתת תמורה טובה יותר במחיר המתבקש מה טוב !

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  13. היי אנשים, הדגם הוא Asus F9J , התקנתי Windows 7 ופתאום המסך חשוך מאוד, לא הצלחתי למצוא אופציה בווינודס לעלות את הבהירות האופציה ממקשים עם מקש ה FN לא עובדת. איך ניתן לעלות את הבהירות? לא הצלחתי למצוא דרייברים ל 7 באתר של אסוס.. יכול להיות שהדרייבר לא מותקן כראוי. לא הצלחתי להכנס להגדרות של כרטיס המסך כדי לעלות בהירות.... נ.ב - המסך חשוך גם שהמחשב מחובר לחשמל.. מה לעשות? דרייבר? קיימת אולי תוכנה צד שלישי להעלאת הבהירות? תודה.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  14. התקציב המקסימלי לפרויקט הוא 4000 ש"ח, מעדיף שזה יהיה באזור ה-3.5 אלף אבל אפשר לנצל הכל אם צריך. עבודה: Multitasking רציני מאוד (30 טאבים בפיירפוקס, Itunes, פלאש, פוטושופ לדוג') עובד עם תוכנות גרפיות, בעיקר 2D אבל לפעמים גם Soildworks, Sketchup ותוכנות עריכה וידאו כמו Avid\Premier. משחקים לעיתים רחוקות מאוד. רזולציה של מסך: 1680×1050 אין צורך בציוד היקפי אין תכנון לאוברקלוק אין צורך במערכת הפעלה, יש לי רישיון ל7 64bit אין צורך באופק שדרוג, לא מתוכנן שדרוג רציני תמיכה ב-Firewire רצויה אך לא הכרחית, מארז טוב ושקט (לא ג'נרי), חושב לכיוון ה-6GB זיכרון, עם חצי טרה הארד דיסק. לא יודע איזה פלטפורמה יותר כדאי, אינטל או AMD. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by Kzer-Za,

הי חברים, יש לי מחשב שמשמש לאחסון של מדיה. להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB לוח אם: MSI H55M-ED55 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333MHz, Kingston 2GB DDR3 1333MHz SSD: Crucial M4 128GB דיסקים קשיחים: 2x Western Digital Caviar Green 2TB 1x Western Digital Caviar Green 1TB 1x Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 1x Western Digital RED 2TB כונן אופטי: LG GH22NS X22 ספק כוח: Corsair TX550M 550W 80Plus קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 קירור למארז: Noctua NF-S-12B @900RPM SilverStone FM121 @800RPM מארז: Thermaltake V3 מערכת הפ…

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by vucra,

...

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  17. התקציב הינו 4 אלף ואלה הם הנתונים: מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX כרטיס מסך GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3L זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4G דיסק קשיח SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ מארז COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU ספק כוח SEASONIC 500W : SS-500ET קרור למארז ZALMAN 120mm : ZM-F3 צורב DVD SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK צצה לי שאלה קטנה, האם אני יוכל לשדרג את המפרט הזה בעתיד? וגם האם נראה לכם שהוא יוכל לשמש כמחשב ביתי פשוט ב3-5 שנים הקרובות (גלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים הורדת שירים וכו'?) תודה…

• 17 תגובות
    • 946 צפיות
  18. שלום.אני צריך עזרה למפרט ללא ציוד הקפי שיהיה טוב ל3 שנים הבאות.אני רציתי לעשות בהתחלה sli עם 8800gt אבל זה יקר מדי ובכלל האם כדי לי לקנות מחשב בעונה הזאת או לחכות. בבקשה תעזרו תודה.

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  19. קודם כל תודה שהקדשתם מזמנך להכנס לאשכול שלי. כמו שציינתי בכותרת חברה שלי מתחילה ללמוד השנה , היא הולכת ללמוד אדריכלות. ואני מחפש מחשב נייד שיעזור לה בלימודים(מתנה). כמו שאני יודע היא הולכת להשתמש בהרבה תוכנות גראפיקה ועיצוב למיניהם אז חשוב לי נורא שהמחשב יהיה מספיק חזק בשביל להריץ את התוכנות בסגנון, וכמו כן הייתי רוצה שהרזולוציה של המסך תהייה כמה שיותר גבוהה (1920x1080). אני מחפש מחשב שהוא עם מסך גדול יחסית(15.6 ולא המיני למיניהם) וגם למרות שזה סותר אני מחפש מחשב כמה שיותר קל מכיוון שעדיין הוא מיועד לבחורה. גם הסוללה חשובה שתהייה כמה שיותר חזקה ומצד שני שתהייה כמה שפחות מזיקה ( שתפלוט כמה שפחות קרינה!!) וכמובן שאני מחפש המצלה למחשב של יצרן טוב ( לפי מה שידוע לי זה DELL ) …

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by ElishaBar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ועריכה גרפית כמה שאפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך. 4…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by OmegaShadow,

בכוונתי לקנות מחשב נייד בקרוב (כבר בחרתי את הדגם). המחשב מגיע עם מסך 15.4" וברזולוציה של 1920x1200 האם זה יהיה רזולוציה גבוהה מדי בשביל שימוש רגיל ? האם הכתב יהיה קטן מדי ? האם כדאי לבקש לשנות את הרזולוציה ל- 1680x1050 ? שימושים הם אופיס , אינטרנט , סרטים ומשחקים.

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by constantine16,

יש לי עכשיו 7600gt וP4 3.2 640 מה יהיה יותר טוב עם השדרג את הכרטיס לx1950p או את המעבד ל Amd AM2 4200 ?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by yuval26,

שלום רב, יש לי מחשב נייד בבית שגילו לדעתי מעל 8 שנים כל מטרתו הינה בהורדת סרטים וסדרות וצפייתם לאחר מכן דרך הטלוויזיה (אני מעביר את הקבצים למחשב נייד שאותו אני מחבר לטלוויזיה) המחשב הנייח עושה לאחרונה הרבה בעיות ולכן החלטי שהגיע הזמן להחליפו אני בעצם רוצה מחשב נייח חדש שישמש לאותה מטרה. בנוסף נדרש שיהיה מותקן עליו אופיס מכיוון שכמו שניתן לשים לב אין לי דרישות גבוהות אני מעוניין במחשה בעשות זולה (לא חייב להיות הכי זולה, אבל בהחלט בסיסי) אגב אני לא צריף מסך או עזרים אחרים (נטו מחשב) תודה מראש ושנה טובס

24. אהלן, אני מעוניין לדעת כמה הנייד שלי שווה, הוא נקנה לפני שנה, נשמר במצב מצויין יש לו עוד שנתיים אחריות. דגם lenovo idea pad 2 . כ.מ 840m מעבד i7 4510u מסך מגע 14 אינץ 1920X1080 FHD דיסק 1TB היברידי 8 GB SSD קניתי אותו ב 4090.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  25. P3 500 TNT2 32MB 128 LIVE ASUS*50 יש גם מודם ולוח M של ASUS

• 3 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים