ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקלים (חריגה ל3800-4000 מקסימום.) המחשב מיועד לעבודש עם תוכנות חישוב כמו matlab ו- solidworks. וגם לעבודה משרדית (אופיס). הנה פרטים מכוונים שחשוב לי שיהיו במחשב: * גודל המסך: 15.4-15.6" * משקל רצוי: שלא עולה על 3 ק"ג (אפשר לחרוז ב-100 גרם אבל לא יותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק ל 4-3 שעות עבודה במצב חיסכון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כל יציאה תתאים רק חשוב שתהיה יציאה. * בלוטות? לא בהכרח. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לי הומלץ על דל ואייסר אך אם אתם מנוסים עם חברה שידוע לכם עליה כטובה גם מבחינת איכות מוצר וגם מבחינת אח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב! סבתא קנתה מחשב חדש,שיהיה במזל טוב! אחרי שהתקנתי לה מערכת הפעלה,ניסיתי להתחבר לאינטרנט אלחוטי,אל הראוטר,אצלי בבית,אבל לא יצא לי משום מה. חיברתי את המחשב עם כבל רשת לראוטר והכל עבד. חשוב לציין שיש ברשותי נגן MP4 עם WIFI והוא מתחבר בקלות לראוטר,לצורך השוואה. היום התקנתי אצלהם בבית ראוטר חדש לאינטרנט שהם הזמינו,דרך כבל רשת הכל עובד פיקס,אבל בצורה אלחוטית זה לא מוצא שום דבר. לדעתי זה משהו בהגדרות המחשב,חיטטתי ולא מצאתי כלום. המחשב נמתא כרגע אצלי לצורך פתרון הבעיה. תעזרו לי בבקשה,מה עלי לעשות כדי שהמחשב יתחיל לזהות רשתות אלחוטיות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לנצל אבל אם יש רכיבים דומים בפחות כסף אז בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לבית שלי, אבל אני לא מעוניין במשחקים יותר כמו עבודה משרדית אינטרנט, מוזיקה, וכאלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אייטונס, להעביר דברים לאייפון, אינטרנט וזהו בעיקר.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מס…
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למפרט גיימינג בתקציב של 7K. הייתי רוצה שהמסך יהיה איכותי לגיימינג ואני מעדיף לשים דגש על זה מעל שאר המפרט. אשמח אם הוא יתמוך בשלל הטכנולוגיות החדשות כמו USB3 וכו' ושיהיו לו אפשויות שדרוג טובות. תודה!
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להוציא את המקסימום מהתקציב שלי למחשב שנועד בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וצפייה בסרטים לכן הדרישות שלי פשוטות: שקט ככל האפשר ואמין. כרטיס מסך קיים: HD5450. תודה!
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב ברמה בינונית-גבוהה שיהיה הולם לעריכת וידאו למשחקים כבדים. בשילוב עם המומלץ באתר, ניסיתי לבנות מפרט שיענה על העניין הזה. מקלדת ועכבר כבר יש ברשותי, מעבר לזה אני מעוניין לקבל חוות דעת והערות (אם יש). מצ"ב תמונת המפרט, כפי שהורכב באתר של "נעה מחשבים" ולפי המחירים שבו. נ.ב כמו כן, אם אפשר ארצה לקבל המלצות לגבי היכן כדאי לרכוש את המחשב באיזור נהריה וחיפה (מבחינת מחיר, אמינות ואיכות שירות)? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9084&perur=2&t=1&c=339 אני חושב לקנות אותו בדיוטי פרי ב1300 דולר. אני מתלבט בינו לבין ה- L650-10H שהוא 200 דולר פחות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהיעוד העיקרי שלו זה אינטרנט ועבודה משרדית, אבל גם פה ושם למשחקים ולצפיה בסרטים וסדרות. אשמח לקבל מפרטים מומלצים, וכמו כן לדעת איזה מהרכיבים הבאים כדאי לשמור מהמחשב הישן במקום לקנות חדשים.. הרכיבים הקיימים במחשב הישן הם: מעבד: DualCore Intel Pentium D 920, 2800 MHz (14 x 200 לוח אם: ASUStek, מוצר P5KPL-CM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB דיסק קשיח: Hitachi HDS721616PLA380 (153 GB, IDE ( בכל מקרה אני רוצה להרחיב לכונן קשיח גדול יותר, השאלה אם יש טעם לשמור את הנוכחי). זכרון: Dimm 1MB (רוצה להרחיב, השאלה אם יש מה לעשות אם הזיכרון הקיים) לא דרושה מערכת הפעלה, לא דרושים מסך, עכבר, רמקולים. בחיפה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, משלם בצ'יקים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 1-3 חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: 300-500 משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 15" ומעלה צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: חשוב לי מאוד לשלם בצ'יקים מה מטרת שימוש המחשב? בעיקר אני סטודנט למדעי המחשב שצריך שהמחשב ילווה אותי לאורך כל התואר וגם פה ושם משחקים ואינטרנט עכשיו מצאתי בבזק סטור את מחשב התלת מימד : http://www.bezeqstore.co.il/laptops/as5740d.html ב3500 שקלים אם כדאי לי ללכת עליו ? או שיש לכם משהו אחר להציע ? תודה רבה…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב כאשר יש לי כבר מסך (2209WA של DELL) ובנוסף יש לי כבר כרטיס מסך HD4850 ומעבד I5-750. זאת אומרת שאני צריך את כל השאר כרגע השימוש העיקרי הוא אינטרנט אבל אני רוצה שבעתיד הוא כבר יהיה מוכן לשדרוג למשחקים בלי להוסיף עוד הרבה כסף. כמו-כן אני רוצה שיהיה USB3. תקציב עד 2500 (אפשר לחרוג טיפה אם צריך). תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזו, ואם לא אני מתנצל על כך... אז ככה... בהרבה מחשבים ניידים, שמתי לב שקיית כניסת USB/ESATA. האם החיבור הנ"ל משמש גם כחיבור USB "רגיל" או שלא? האמת שהעניין הזה ממש קריטי עבורי,מכיוון שאני מתעניין ברכישת נייד DELL 3010, ובמפרט שלו רשום שיש 2 חיבורי USB וחיבור אחד USB/ESATA, ובמידה וחיבור ה ESATA אינו משתש כחיבור USB רגיל,אז זה בעייתי במקצת להסתדר עם 2 חיבורי USB בלבד(גם ככה שלושה חיבורים זה דיי גבולי...) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לסטיקי "מוצרים מומלצים"! בדיון זה, ניתן לינקים לרכיבי-חומרה איכותיים ומשתלמים במיוחד שמצאנו עבורכם. הודעה ראשית זו מתעדכנת כל חודש באופן קבוע וגם כאשר מצאנו מבצע על רכיב ששווה להזכירו כאן. אנא עדכנו אותנו במידה ומוצר מומלץ יורד מהמלאי או לחלופין אחד עולה במחיר דומה במקום אחר. אם מצאתם משהו מעניין ברשת- עדכנו אותנו בדיון זה ובמידה וזה אכן יהיה משתלם- נשים פה, בהודעה הראשית. חילקנו את החומרה לקטגוריות כדי שיהיה נוח יותר. עדכון אחרון בוצע ב: 23.02.14. כרטיסי מסך: HD5670 1GB DDR5 ב- 273 שקלים. אחלה כרטיס למחשבים תקציביים לעורכים גראפיים הזקוקים להאצה קטנה (בעיקר בתוכנות של חבילת אדובי CS6/CC). https://www.tms.co.il/product/8131 HD6750 1GB GDDR5 של נינג'ה…
-
- 2.5k תגובות
- 1.1m צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים.. אם תוכלו להציע לי מסך (לא גדול מדי) טוב זה יעזור (את המסך אל תכללו במפרט של ה4K זה בנפרד). חשבתי על המסך הזה: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 מה אתם חושבים עליו? אני צריך כרטיס מסך חזק שלא יגביל אותי במשחקים כבדים! השקט של המחשב די חשוב לי כי ללכת לישון עם זמזום של מחשב זה לא נחמד :\.. אני לא מבין באוברקלוקינג אז זה לא קריטי לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה! עדיף מחנות שנמצאת ב:ראשל"צ,ת"א,רחובות הייתי רוצה מארז שיראה יפה אבל לא ראוותני מדי! אני לא מתכנן שדרוג בזמן הקרוב.
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
Dell Vostro 3500 ב4200 ש"ח ואחריות לחמש שנים באתר הלקוח. Toshiba SATELLITE L655-S5078 ב3800 ש"ח ושנתיים אחריות. Toshiba Satellie L650-10H ב4000 ש"ח ושנתיים אחריות. יצוין כי אנוכי סטודנט והדרישות שלי ממחשב לא גבוהות מדי, אולם אני רוצה מחשב עמיד ולכן אני מעדיף לקנות מעבד חדש וטוב.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המפרט הבא בסביבות 2000 שקל! מעבד Intel® Core™ i3-530 Processor (4M Cache, 2.93 GHz) זיכרון Transcend 2048MB DDR3 1333MHz לוח אם BLKDH55TC INTEL® "Media Series" "Tom Cove" H55 - Socket LGA1156 דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm 32MB Buffer (Seagate.) כרטיס מסך ntegrated graphics processing intel* Graphics Media Accelerator HD (Intel GMA HD צורב DVD LG/Sony/Samsung X22 כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס קול 8-channel (7.1) audio subsystem using the Sigmatel 9274D audio codec מארז MIDI ATX (4 התקני 5.25", + 2 התקני 3.5" + פתיחה משני הדפנות, מארז קשיח ואיכותי בהתקנים בינ"ל) ספק 500W הציעו לי גם לשנות ולשים לוח של GIGABYTE P55-U…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי החליף מחשב נייד, והוא הציע לי לרכוש ממנו את הנייד הקודם שלו במחיר של 1,000 ש"ח. מדובר בDell Inspiron 6400 מעבד 2.16 2 GB RAM יש לו בטריה 6 תאים - אבל היא ממש גמורה ובסוף החיים שלה רציתי לקבל חוות דעת, ולשמוע קצת מה דעתכם. השימוש בו הולך להיות בעיקר סרטים אינטרנט ולעיתים תכנות תודה, לירן.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני לפני רכישת מחשב, ורציתי חוות דעת על המפרט הסופי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מהארץ או מחו"ל: מחול, מארה"ב תקציב: 600$ אין מצב לחריגה. שימושים: לימודים פתיחת קבצי rar סרטים ואם אפשר במחיר הזה אז גם משחקים (כרטיס מסך כמו M310). חברות מועדפות: Asus ,Hp. זיכרון: 4GB אפשר גם יותר. הארד דיסק: 500GB או 320GB עדיף 7200Rpm. יד ראשונה. עדיף גודל מסך 15.6 עם יציאת Hdmi ואולי גם יציאה אופטית. מעדיף שלא יהיה עם חיי בטרייה קצרים מידי. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אם רכשתי מחשב ויש לו אחריות לשנתיים והלך המטען אחרי שנה, למטען עדיין ישנה אחריות או שזה הולך שנתיים למחשב ושנה לנלווים (למשל כמו במזגנים/מקררים/מכונות כביסה). כי כרגע HP לא עובדים ומעניין אותי לדעת, שאני אדע אם לצערי אני הולך לשלם כמה מאות על מטען חדש או שזה יהיה חינם במסגרת האחריות.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל קצת עזרה עם המלצות למפרט למחשב נייח סביב ה2000 שקלים. השימוש במחשב הוא יומיומי, הורדות, גלישה ברשת וצפייה בסרטים. קיימת אפשרות שיותקנו משחקים על המחשב, אך המחשב לא מיועד לגיימרים! מידע נוסף - חשוב לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם. מעבד - אחד חזק שלא ימות אחרי חמש שנים. RAM - עדיפות לDDR3, ו2 ג'יגה זיכרון מינימום. כונן קשיח - סביב ה300 ג'יגה זה בסדר, אם ההפרש מחירים לא משמעותי אפשר יותר. נדרש מארז, וספק כוח. אם תוכלו לצרף גם בנוסף הצעות מחיר לציוד היקפי - מקלדת, עכבר, מסך, זה יהיה מעולה! מקווה שלא שכחתי כלום, תודה, רון.
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לעסק בתקציב של עד 6,000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לשימושים משרדיים, קצת סרטים ולעיתים רחוקות קצת משחקים (לא משחקים כבדים). אני צריך שהמחשב יהיה מוסגל להתמודד עם מספר משימות בו זמנית ועם תוכנות קצת כבדות (יכול להיות שאני אשתמש קצת בפוטושופ ויש כמה תוכנות שאני אריץ במקביל).
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נטבוק, כשאחד השימושים העיקריים זה תכנות. רוב הנטבוקים באים עם רזולוציה של 1024X600 במסך של 10'' וזה לא מספיק שטח עבודה. אני עובד בעיקר עם visual studio ו-matlab. שטח עבודה מינימלי הוא לדעתי 1366X768 שזה אפשרי במסך של 11'' כמו כן צריך אחד עם מקלדת נורמלית. התקציב מצויין בכותרת(2500). תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה\סרטים\אופיס (כבד, הרבה אפליקציות במקביל) מעבד - AMD ATHLON II X4 635 BOX ₪572.00 לוח אם - GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ₪473.00 זכרונות - CORSAIR 2GB 1333MHZ ₪518.00 כונן קשיח - SAMSUNG 1TB SPINPOINT F3 32MB ₪358.00 מארז סלוני - ANTEC NSK1480 + 350W PSU ₪486.00 צורב - SAMSUNG-SATA S223FBS ₪109.00 הרכבת מחשב ללא תוכנות ₪89.00 נקודות בהן אני מתלבט: מעבד - המליצו לי הרבה על האינטל I3, אבל בחנות P_SEE בירושלים מתעקשים שבאותו מחיר ה-AMD נותן תמורה טובה בהרבה (ולוח אם טוב בהרבה). האם הם צודקים? מאוורר - הם טוענים שלא צריך (גם עבור ה-I3), האמנם?! מארז - ביקשתי מארז שקט יפה וקומפקטי יחסית, האם ה-1480 מארז מוצלח? המליצו לי פה בחום על ה-2480, שעולה 150 שק…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום פעם שעברה שמתי פה מפרט של AMD שזהו היה מפרט שהוצע לי על ידי חבר בפורום כאן. החלטתי בסוף ללכת על אינטל ולקחתי את המפרט הבא אחרי שעשיתי השוואה בכמה חנויות בגלל המחיר התקציב הוא כעיקרון 3000 פשוט זה היה הכי זול מכולם והכי משתלם, אני צריך חוות דעת על המפרט שהכל מתואם עם השאר החלקים ולא משהו דפוק כאן אני רוצה מחשב למשחקים שיספיק גם לשנים הבאות אני משחק על רזולוציה די נמוכה לדעתי.. 1280x920 על מסך של 19" לא רחב זהו המפרט : Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-H55M-S2…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Hi, I might buy a Toshiba netbook with a N455 proccesor, does someone knows if the graphic section of this netbook can run the Rollercoaster tycoon 3 platinum game? I just know nothing about notebooks.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-