ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,421 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב לסטודנטית שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש, צפיה בסרטים (יכולת ניגון 1080P, גם אם הרזולוציה של המסך לא מאפשרת זאת). * גודל המסך? 13-16 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. לא לחוץ על המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. שעתיים יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה-בייט. * צורב DVD? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דרישות מיוחדות: 1. שיהיו לו מקשי ספרות בצד (Numeric Keypad). 2. שיהיה יפה :gorgeous: (רצוי ורוד/אדום/סגול, שיהיה דק ככל הניתן בתקציב ובקיצור שלא יהיה בלוק שחור). תקציב -…
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אוליי מישהו יודע איך מפעילים את הWIRELESS למצב RADIO ON במחשב הזה. קופץ לי חלון שצריך להפעיל את המתאם או בכפתור בצד או מלפנים או הקשה על משהו במקלדת.?למרות שבביוס הכל במצב ON. המחשב שייך לחבר שגם הוא לא יודע.מיותר לציין שאיני רואה שום כפתור במחשב. ??? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HP DV6000 שקניתי לפני 3 שנים- כעת אני מחפשת מחשב נייד חדש אני מחפשת לשימוש אישי ומשרדי- אופיס ואינטרנט- מחשב חדיש יותר ויותר חזק, מהיר, אמין, ומסך באיכות טובה אני משתמשת במחשב בבית ובמשרד - עדיף שהמחשב לא יהיה כבד מה אתם ממליצים לי? איזה חברה? HP? LENOVO? TOSHIBA? LG??? מחיר- עד 6000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - זמין במלאי ₪755 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 ₪490 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪974 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪289 מקלדת: [..] MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A ₪76 עכבר: [..] GIGABYTE GM-M6880 - LASER GAMING MOUSE - USB ₪75 רמקולים ואוזניות: [..] ALTEC-LANSING 2.1 BXR1221 ₪195 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪480 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAI…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לא דרוש ציוד היקפי רק שיהיה הרבה מקום בקשיחים.. רצוי טרה לפחות.. אם נכנס עוד בתקציב אז מצויין לא משנה גם אם זה מבוסס AMD או INTEL העיקר שיהיה הרבה זיכרון ומעבד טוב כיון שהוא יהיה בעיקר לעריכת וידאו חוץ מאופיס ואינטרנט השקט חשוב מאוד.. קריטי - 10/10 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בשטח (שלא יהיה מחשב עדין), שיהיה מחשב חזק "סוס עבודה". דרוש זמן סוללה ארוך (11~ שעות) , יציאת HDMI בלוטות' וצורב DVD אין עדיפות לחברה מסוימת. לקנייה בישראל. תודה, שלומי.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום רב. תחילה אני רוצה להודות לכם מראש - לא סתם המליצו על הפורום הזה! התקציב שלי נע בין 6-8 אלף. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט צפייה בתכני HD ויצירת\עריכת מוזיקה.. לגבי גיימינג - לדעתי אשחק בכמה משחקים בודדים אך לא בתדירות גבוה. אני רוצה מסך גדול (התוכנות לעריכת מוזיקה דורשות המון מקום, צריך לראות כמה שיותר), ראיתי שנהוג לחבר 2 מסכים - אז כדאי שיהיה לי את האופציה לחבר 2 מסכים במחשב. אני מתכוון להשתמש במחשב בתדירות גבוה... אני צריך הרבה נפח בכונן הקשיח ומעבד חזק (מבירורים קלים שעשיתי ;D) הווינדוס שאני רוצה הינו ווינדוס 7 (מומלץ ?). *חשוב מאוד* שיהיה כניסת פיירווייר (FireWire IEEE 1394 אם אני לא טועה), רצוי שהחיבור יהיה מהיר. שוב - תודה רבה! ושיהיה שבוע טוב.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבנית מפרט שישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס וסרטים (ללא גיימינג). אין צורך במערכת הפעלה, מסך, רמקולים מקלדת או עכבר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה לדעת מה ההבדל בין core 2duo לבין I5, והאם הוא כ"כ משמעותי? האם כדאי לקנות את המחשב מלמעלה ב1000 ש"ח יותר ממחשב טושיבה עם מעבד I5? אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום כולם! אני עתיד לקנות מחשב נייד של HP, אני מחפש תוכנות לאבטחה של המחשב. עלה לי רעיון לתוכנת אבטחה בעזרת זיהוי תווי פנים. האם ניתן להוריד תוכנה כזאת באינטרנט? והאם ניתן להכניס כמה תווי פנים, כלומר להכניס כמה פרצופים לתוכנה? בתודה מראש, ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת מכונות ואני מחפש מחשב נייד שיענה לדרישות: * יש צורך במעבד חזק כדי להריץ תוכנות כגון MATLAB וקומפילציות וכמו כן בכרטיס מסך ומסך טוב בשביל תוכנות עריכה תלת מיימדית - CAD כגון SOLIDWORKS 1 - התקציב המשוער שלי הוא עד 7 אלף שח, אם כי ניתן לחרוג ממנו אך הייתי מעדיף שלא 2 - גודל המסך- 14-15 אינצ' , מסך טוב שניתן לראות בו גם בתנאי אור לא אידיאלים 3 - כרטיס מסך טוב שיריץ תוכנות CAD בכיף 4 - זיכרון ומעבד מהיר לישומים שדורשים הרבה חישובים כמו MATLAB 5 - משקל רצוי- לא קריטי כלכך 6 - זמן סוללה 3-4 שעות אמור להספיק לדעתי, אם יותר עדיף... 7 - רשת אלחוטית חשוב , בלו טוף פחות חשוב 8 - כונן קשיח , אני מתכן לקנות דיסק נייד בעל נפח…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה עם מפרט מחשב בסכום של בערך 3000 ש"ח יש לי מסך ''BENQ FP93GX 19 המחשב נמצא בסלון לכן שלא יהיה יותר מידי רועש (בגבול הסביר) השימושים שלי הם משחקים LIGHT (פיפא\אסטרטגיה) \ פוטושופ \ גלישה לא מתכוון לבצע OC .חשוב לי שהמפרט יהיה מבוסס INTEL. מפרט : מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪1008 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5450 1GB (UP TO 2.8GB) DDR2 HDMI - RETAIL ₪392 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ₪283 ספק כוח: [..] THER…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם אין פגיעה בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אך רצוי להמנע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר MATALAB, C ושימושים אוניברסיטאים. מעט גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש תדיר לסטודנט באוניברסיטה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינטש FHD אך גיימינג משני מאוד בחשיבותו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מוגדר כרגע אבל משהו מזדמן ואקראי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 14" ראיתי את Dell Vostro 104 שעל פניו ניראה טוב ובמחיר סביר מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
בוקר טוב, קודם כל רציתי להגיד שהאתר נראה נהדר! הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב חדש. לפי המדריך פה הצלחתי לצמצם בקצת את מה שאני צריכה ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש. המחשב הוא לצרכי עבודה, בעיקר אופיס ואנטרנט (התחברות למחשב מרוחק). צריך להיות מהיר. חשוב לי שהבטריה תהיה מקסימלית ואני רוצה שהמסך יהיה מט. אני רוצה לשהמחשב לא יהיה כבד מידי אבל מצד שני מסך של 11 אינטש קטן לי מידי. אני מניחה ש-14 אינטש זו הפשרה... התקציב הוא עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. יש לכם המלצות? תודה מראש... ספיר
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
זקוק להמלצת מפרט לחברה שלי, אני לא מבין גדול בישביל זה רציתי שתעזרו לי. המחשב בעיקר מיועד לגלישה ומשחקי פלאש,פייסבוק,תמונות,סרטים,וקצת תוכנות. יש צורך בקירור למעבד,צריך גם ציוד עקפי ,כולל מסך,לא צריך מערכת הפעלה, עדיפות ל INTEL,ללא צורך ב OC ..עדיף שהסכום יהיה עד 3500,תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, צרכים עפ"י הפורמט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח מקסימום, הייתי רוצה לרדת ל-2000 ומטה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אינטרנט, משחקים קלים וצפיה בסרטים. בנוסף דרושה תמיכה בוירטואליזציה להרצת שרת מקומי דל-משאבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא, גם לא מסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8. המחשב נמצא 1.5 ממיטה. מקסימום שקט במינימום עלות. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? יודע לבצע אוברקלוק, לא יבצע ב-3 שנים הראשונות לחיי המחשב. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עבור חבר מחשב נייד שישמש אותו אך ורק לנסיעות ולא בשימוש יומיומי. הדרישות הן מחשב נוח לנסיעות (קל וכו'), לכן מסך 13.3" לכל היותר לדעתי. זמן סוללה ארוך כדי למנוע ריצות בין שקע לשקע. כמו כן, חובה כונן אופטי, הבחור לא בקיא במיוחד בענייני מחשבים ולהכניס DVD לכונן הרבה יותר פשוט מלהתחיל לעשות המרות. מחשב מבוסס מעבד דל-הספק (SU למיניהם או אפילו ATOM) לדעתי יספיק בהחלט, לא הולך להיות לו הרבה יותר שימוש מעבר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב גמיש מאוד והוא מוכן להשקיע לטובת משהו שיענה על הדרישות שלו, מצד שני הדרישות בסיסיות אז למרות שהוא מבחינתו מוכן להשקיע באמת שאין סיבה להשתולל. תודה מראש ושבוע טוב, אדם.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לדוגמא ראיתי שמישהו פירסם את האתר הזה, ואמר שהם עושים משלוחים לארץ. אני חייב מחשב גיימניג ומאוד מאוד קשה לבחור בזמן הזה מחשב נורמלי במחיר שפוי, אני יכול להוציא 6,000-7,000 ברצון אם המחשב שווה את זה. הבעייה אני לא יודע איזה כיוון, אם זה גי'פורס אז באופן עקרוני רק מהסידרה 480M שהוא עולה הכי יקר אבל עדיין בטווח 7,000 מחו"ל. לדוגמא http://www.xoticpc.com/sager-np8850-built-clevo-w880cu-gaming-laptop-p-2798.html אם זה פחות מזה אז ללכת על או 5870M או GTS360M וגם ראיתי 425M חדש באחד מהמחשבים באתר הזה. עכשיו אני רוצה מחשב לפחות שיפעיל לי משחקים ברמה תמיד הכי גבוהה, בדקתי מחירים בארץ והם סתם 2,000 שקל יותר מכל מחשב בחו"ל ברמה שלו. השאלה קודם כל איזה מחשב לבחור, והאם באופן הכי לא מ…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אימי רוצה לרכוש מחשב מני נייד בגודל מסך של 10.1 עד 13 עיקר השימוש הוא איטרנט אופיס עבדות סרטי HD טטיפה משחקי רשת כמו אמיו קונטר חח אני ישחק התקציב עומד על 1500-2000 עם אפשרות של חריגה של 300 שקל עם זה באמת הבדל גדול בין מוצר למוצר תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מעבדי אינטל: Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8714 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8591 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9383 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 640GB IntelliPower, 64MB, SATA II WD6400AARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10409 כרטיסי מסך: ASUS GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10707 צורבים: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8806 מארזים: Thermaltake WingRS 201 Middle To…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבניית מפרט. המחשב ישמש לעבודה בmatlab (סימולציות די כבדות) משחקים (starcraft2, civ5) אבל איכות התמונה לא מאוד חשובה לי. חשבתי על כרטיס מסך ATI HD5670. המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים בטלוויזיה ב fullHD מסך 20". אין חשיבות לשקט. 1 מתוך 10 בלי OC הרכבת מחשב בחנות. בלי OS. אין חנות מועדפת. אזור רחובות. חשוב: 4 ג'יגה זיכרון. דגש על מעבד חזק. כנראה שלא ייערכו שינויים במפרט עד שהוא יגיע לשלבי גסיסה מתקדמים. בלי חריגה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
האם זיכרונות למחשבים ניידים (כפי שמופיע באתר זאפ) מתאימים גם לנטבוקים? לא ראיתי מענה לכך ב-FAQ..
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד לשימוש של אינטרנט, אופיס ומדיה (סרטים מוסיקה וכדו') בעיקר. המחשב ישמש אותי גם ללימודים, והייתי רוצה שיהיה לו "רזרבה" של יכולות (לתוכנות שונות אם יהיו). אני מחפש בעיקר אמינות, אחריות ותמורה טובה יחסית למחיר. מבחינת המפרט חשוב לי דיסק קשיח של לפחות 320 GB. זיכרון עבודה של 2 GB לפחות, עדיף DDR3 מעבד- שיהיה טוב. מע' הפעלה- עדיפות ל- 64 bit. מסך: 13.3 - 15.6 אינץ', עם נטייה ל14 אינץ' ומעלה. האפשרויות שחשבתי עליהן הן: Dell vostro 3300: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755726 Dell vostro 3500: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755727 Dell vostro 1014: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753961 הדגמים הנ"ל הם כלליים, אפשר להציע משהו א…
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7-720QM, 1.6GHz מסך: 17.3´´ HD TrueLife Multi Touch רזולוציה: 1600x900 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כרטיס מסך: ATI Radeon HD4650 1GB האם המעבד הוא QUAD CORE? הכרטיס מסך הזה חזק? יש לו HDMI? התקציב שלי בגדול הוא עד 7K אבל בגלל הפיצ'ר של המסך מגע (שווה משהו?) אני מוכן למתוח במעט את התקציב הצעות אחרות בתקציב הנ"ל? תודה מראש לעוזרים, זיו.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-