עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רציתי לקנות מחשב שמבוסס על: DDR2 800 4GB C2Q 9400 P5G41T-M LX דיברתי עכשיו עם האנשים בחנות והם המליצו לי לבנות מפרט שמבוסס על: DDR3 1600 4GB P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray בגדול אני יכול להבין את ההגיון והרווח הוא של 500 שקל בערך. השאלה היא אם באמת שווה ההשקעה עכשיו לגבי העתיד כי תכלס על סוקט 775 כבר אין יותר מדי לאן להתקדם.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by yonni,

שלום לחברי הפורום. אני רוצה לבנות מחשב שישמש בעיקר למודלינג במאיה, high poly Zbrush ולרנדרינג. חשיבות להרבה זכרון ושיוכל להריץ משחקים באיכות סבבה מידי פעם. אין צורך בציוד היקפי. אם אפשר להנות אותו באתר הזה, הכי טוב: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/sys_builder.php?osCsid=ghnea8ftuc1pq7ugtrvc5iu7j2

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by alex.turovsky,

*הדיון עודכן לדגם ה-Asus Eee PC 1215N שתוך כדי הדיון התגלה שכבר הגיע לארץ! ועוד חדשות . . . יצאו ביקורות נהדרות על ה 1215 http://www.netbooklive.net/asus-eee-pc-1215n-review-power-in-a-compact-sleek-body-4092 http://gadgetmix.com/netbook/asus-1215n-review הדרישות: מחשב סטודנט קלאסי עם יכולות משחק בסיסיות (FIFA כדורגל). תקציב: 3 אלף לדעתי בנייד הזה יש כל מה שצריך: דיסק גדול, מעבד טוב, כרטיס מסך חזק יחסית, 2GB זיכרון, 802.11N ויציאות למכביר. תמורה מלאה לכסף. Asus Eee PC 1215N מה דעתכם ?

• 93 תגובות
    • 27.5k צפיות
  4. Started by uvshowu,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי יש לי מספר מפרטים למחשב DELL שאלה ראשונה :מה עדיף מעבד i7 עם ליבה כפולה או מעבד i5 עם 4 ליבות להלן המפרטים: 1. Dell Latitude E6510 Intel Core i7-620M Processor 2.66Ghz (3.33 GHz Turbo Mode/4MB Cache) 4 GB DDR2 1066mhz 320 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 8X DVD+/-RW w/dbl layer write capability 15.6 inch WXGA Anti Glare LED Display (1366x768) Integrated Webcam w/ Digital Microphone 512MB nVidia Quadro NVS 3100M Dell Wireless 1520 802.11 a/g/n (54-300 MBPS) & Bluetooth FIPS compliant fingerprint reader Backlit Keyboard Windows 7 Professional Edition (32 Bit) & Windows …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by exxxtazi,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו או את רובו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג בינוני. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19', רזולוציה של 1280 1024. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בינוניים עד כבדים . TF2, L4D2,SC2,Fallout 3, Wolfenstein, Far Cry 2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by pazer005,

אני משדרג את המחשב שלי. אמא שלי רוצה איזה מחשב ואני עושה מעין ערבוב חלקים בין מה שיש לי למה שהיא קונה ואחרי הרבה התלבטויות, השאלה היא מה עדיף למחשב לעריכת סרטים בעיקר. הייתי שמח לשחק גם משחקים אבל זה הקטע הפחות חשוב כרגע. מפרט ראשון: Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 6MB P5QL/EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2x2GB Mushkin Silverline Edition Dual Channel GTS250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E WoW Edition Caviar Blue 2TB 7200RPM, 16MB WD5000AAKB Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS + ציוד נלווה רגיל מפרט שני: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2x2GB Patriot …

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. אזור צפון, KSP בעיקר.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by gal555,

החלקים ייקנו מKSP השימושים הם אינטרנט ואופיס סרטים ומשחקים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  9. Started by kizz,

שלום, אני מחפש מחשב לסטודנטית שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש, צפיה בסרטים (יכולת ניגון 1080P, גם אם הרזולוציה של המסך לא מאפשרת זאת). * גודל המסך? 13-16 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. לא לחוץ על המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. שעתיים יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה-בייט. * צורב DVD? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דרישות מיוחדות: 1. שיהיו לו מקשי ספרות בצד (Numeric Keypad). 2. שיהיה יפה :gorgeous: (רצוי ורוד/אדום/סגול, שיהיה דק ככל הניתן בתקציב ובקיצור שלא יהיה בלוק שחור). תקציב -…

10. Started by dnco,

אוליי מישהו יודע איך מפעילים את הWIRELESS למצב RADIO ON במחשב הזה. קופץ לי חלון שצריך להפעיל את המתאם או בכפתור בצד או מלפנים או הקשה על משהו במקלדת.?למרות שבביוס הכל במצב ON. המחשב שייך לחבר שגם הוא לא יודע.מיותר לציין שאיני רואה שום כפתור במחשב. ??? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by khulud5,

שלום, יש לי מחשב HP DV6000 שקניתי לפני 3 שנים- כעת אני מחפשת מחשב נייד חדש אני מחפשת לשימוש אישי ומשרדי- אופיס ואינטרנט- מחשב חדיש יותר ויותר חזק, מהיר, אמין, ומסך באיכות טובה אני משתמשת במחשב בבית ובמשרד - עדיף שהמחשב לא יהיה כבד מה אתם ממליצים לי? איזה חברה? HP? LENOVO? TOSHIBA? LG??? מחיר- עד 6000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tmpusr,

מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - זמין במלאי ₪755 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 ₪490 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪974 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪289 מקלדת: [..] MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A ₪76 עכבר: [..] GIGABYTE GM-M6880 - LASER GAMING MOUSE - USB ₪75 רמקולים ואוזניות: [..] ALTEC-LANSING 2.1 BXR1221 ₪195 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪480 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAI…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. לא דרוש ציוד היקפי רק שיהיה הרבה מקום בקשיחים.. רצוי טרה לפחות.. אם נכנס עוד בתקציב אז מצויין לא משנה גם אם זה מבוסס AMD או INTEL העיקר שיהיה הרבה זיכרון ומעבד טוב כיון שהוא יהיה בעיקר לעריכת וידאו חוץ מאופיס ואינטרנט השקט חשוב מאוד.. קריטי - 10/10 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בשטח (שלא יהיה מחשב עדין), שיהיה מחשב חזק "סוס עבודה". דרוש זמן סוללה ארוך (11~ שעות) , יציאת HDMI בלוטות' וצורב DVD אין עדיפות לחברה מסוימת. לקנייה בישראל. תודה, שלומי.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  15. שלום רב. תחילה אני רוצה להודות לכם מראש - לא סתם המליצו על הפורום הזה! התקציב שלי נע בין 6-8 אלף. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט צפייה בתכני HD ויצירת\עריכת מוזיקה.. לגבי גיימינג - לדעתי אשחק בכמה משחקים בודדים אך לא בתדירות גבוה. אני רוצה מסך גדול (התוכנות לעריכת מוזיקה דורשות המון מקום, צריך לראות כמה שיותר), ראיתי שנהוג לחבר 2 מסכים - אז כדאי שיהיה לי את האופציה לחבר 2 מסכים במחשב. אני מתכוון להשתמש במחשב בתדירות גבוה... אני צריך הרבה נפח בכונן הקשיח ומעבד חזק (מבירורים קלים שעשיתי ;D) הווינדוס שאני רוצה הינו ווינדוס 7 (מומלץ ?). *חשוב מאוד* שיהיה כניסת פיירווייר (FireWire IEEE 1394 אם אני לא טועה), רצוי שהחיבור יהיה מהיר. שוב - תודה רבה! ושיהיה שבוע טוב.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אשמח לעזרה בבנית מפרט שישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס וסרטים (ללא גיימינג). אין צורך במערכת הפעלה, מסך, רמקולים מקלדת או עכבר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  17. Started by aviiel,

אני רוצה בבקשה לדעת מה ההבדל בין core 2duo לבין I5, והאם הוא כ"כ משמעותי? האם כדאי לקנות את המחשב מלמעלה ב1000 ש"ח יותר ממחשב טושיבה עם מעבד I5? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by aradgonen,

שלום כולם! אני עתיד לקנות מחשב נייד של HP, אני מחפש תוכנות לאבטחה של המחשב. עלה לי רעיון לתוכנת אבטחה בעזרת זיהוי תווי פנים. האם ניתן להוריד תוכנה כזאת באינטרנט? והאם ניתן להכניס כמה תווי פנים, כלומר להכניס כמה פרצופים לתוכנה? בתודה מראש, ארד גונן

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת מכונות ואני מחפש מחשב נייד שיענה לדרישות: * יש צורך במעבד חזק כדי להריץ תוכנות כגון MATLAB וקומפילציות וכמו כן בכרטיס מסך ומסך טוב בשביל תוכנות עריכה תלת מיימדית - CAD כגון SOLIDWORKS 1 - התקציב המשוער שלי הוא עד 7 אלף שח, אם כי ניתן לחרוג ממנו אך הייתי מעדיף שלא 2 - גודל המסך- 14-15 אינצ' , מסך טוב שניתן לראות בו גם בתנאי אור לא אידיאלים 3 - כרטיס מסך טוב שיריץ תוכנות CAD בכיף 4 - זיכרון ומעבד מהיר לישומים שדורשים הרבה חישובים כמו MATLAB 5 - משקל רצוי- לא קריטי כלכך 6 - זמן סוללה 3-4 שעות אמור להספיק לדעתי, אם יותר עדיף... 7 - רשת אלחוטית חשוב , בלו טוף פחות חשוב 8 - כונן קשיח , אני מתכן לקנות דיסק נייד בעל נפח…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by cfirc,

שלום , אני צריך עזרה עם מפרט מחשב בסכום של בערך 3000 ש"ח יש לי מסך ''BENQ FP93GX 19 המחשב נמצא בסלון לכן שלא יהיה יותר מידי רועש (בגבול הסביר) השימושים שלי הם משחקים LIGHT (פיפא\אסטרטגיה) \ פוטושופ \ גלישה לא מתכוון לבצע OC .חשוב לי שהמפרט יהיה מבוסס INTEL. מפרט : מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪1008 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5450 1GB (UP TO 2.8GB) DDR2 HDMI - RETAIL ₪392 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ₪283 ספק כוח: [..] THER…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם אין פגיעה בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אך רצוי להמנע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר MATALAB, C ושימושים אוניברסיטאים. מעט גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש תדיר לסטודנט באוניברסיטה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינטש FHD אך גיימינג משני מאוד בחשיבותו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מוגדר כרגע אבל משהו מזדמן ואקראי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Endudu,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 14" ראיתי את Dell Vostro 104 שעל פניו ניראה טוב ובמחיר סביר מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  23. Started by sap_pir,

בוקר טוב, קודם כל רציתי להגיד שהאתר נראה נהדר! הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב חדש. לפי המדריך פה הצלחתי לצמצם בקצת את מה שאני צריכה ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש. המחשב הוא לצרכי עבודה, בעיקר אופיס ואנטרנט (התחברות למחשב מרוחק). צריך להיות מהיר. חשוב לי שהבטריה תהיה מקסימלית ואני רוצה שהמסך יהיה מט. אני רוצה לשהמחשב לא יהיה כבד מידי אבל מצד שני מסך של 11 אינטש קטן לי מידי. אני מניחה ש-14 אינטש זו הפשרה... התקציב הוא עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. יש לכם המלצות? תודה מראש... ספיר

24. זקוק להמלצת מפרט לחברה שלי, אני לא מבין גדול בישביל זה רציתי שתעזרו לי. המחשב בעיקר מיועד לגלישה ומשחקי פלאש,פייסבוק,תמונות,סרטים,וקצת תוכנות. יש צורך בקירור למעבד,צריך גם ציוד עקפי ,כולל מסך,לא צריך מערכת הפעלה, עדיפות ל INTEL,ללא צורך ב OC ..עדיף שהסכום יהיה עד 3500,תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  25. שלום, צרכים עפ"י הפורמט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח מקסימום, הייתי רוצה לרדת ל-2000 ומטה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אינטרנט, משחקים קלים וצפיה בסרטים. בנוסף דרושה תמיכה בוירטואליזציה להרצת שרת מקומי דל-משאבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא, גם לא מסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8. המחשב נמצא 1.5 ממיטה. מקסימום שקט במינימום עלות. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? יודע לבצע אוברקלוק, לא יבצע ב-3 שנים הראשונות לחיי המחשב. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…

• 4 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.