עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כולל צורב די וי די, וכרטיס גרפי פשוט אבל סביר. אני רוצה לנצל את ההוזלות האחרונות כדי להשיג כמה שיותר. כמו כן אני רוצה מסך דק.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  2. שמתי את העיין שלי על : HP DV9750 רק שהכרטיס מסך שלו עולה 250 שח ככה שזה לא מתאים למשחקים שיצאו בעוד שנה ומעלה הנה קישור לביקורת ב וואלה! : http://computers.walla.co.il/?w=//1289282 אני רוצה מחשב דומה לזה (מסך 17 וכד.) רק כרטיס המסך בעיה לא? כי הFX 5200 שהוא לא מריץ אפילו משחקים של היום עולה יותר יקר מה 8400GS בגרסה משופרת אז מה אתם אומרים?!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by tootie,

Hi, sorry my post is in english only I have no hebrew. So I'm looking for a laptop/notebook I was told that I notebook is smaller than a laptop but i don't really know what I want The use will be Internet and I will need a wifi connection!!!! That's basically it, if it can run also games like nba2k11 that will great The price range I have no idea just keep it as low as possible but with good preformense I live in California so if there is any stores where I can buy a laptop in that will be great You can write in Hebrew Thanks

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by Shikli,

שלום, חבר שלי קונה מחשב חדש למטרות גיימינג ווגם קצת עיבוד גרפי הנה מפרט שהוא הרכיב מKSP, אני לא יכול ממש לעזור לו כי אני לא יודע מה טוב אז בבקשה, הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה : מעבד:Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ABIT KN9 SLI AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרון: DDR II 667 1GB Kingston ד.קשיח: Hitachi Deskstar 160GB Sata II כ.מסך: ASUS EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E כ.קול: C-Media CMI 8738 5.1 (PCI) צורב: DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer מארז: Thermaltake SViking VA4000BWS מקלדת:Logitech Logitech Internet Pro Black עכבר: Logitech Logitech G5 Laser Mouse רמקולים: Altec Lansing ATP3, 2.1 המחיר יוצא 5350 מה שאני…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. מעבד 720 ש"ח Intel® Core2 Duo Desktop Processor E4300 דיסק קשיח 340 ש"ח Western Digital‎ - 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II זכרון 480 ש"ח 2GB TwinMOS-DDR II 667(1024MBX2)‎ לוח אם 696 ש"ח 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E-GIGABYTE‎ כרטיס מסך 576 ש"ח 8500GT 256MB GDDR2, HDTV,DVI,PCI-E eVGA‎ ספק 336 ש"ח FSP 400W TruePower 12cm Fan Power Supply-FSP‎ מארז 276 ש"ח HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver המחשב מיועד לעבודה משרדית המפרט מksp. אם אפשר לשפר אז רק מ ksp מחיר סופי:3424‏

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arma 2\Arma 3 \fIFA13\GTA 4 ועתידיים שיצאו בשנה שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26 אינץ 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

7. Started by AtR,

שלום לכולם אני מעוניין להרכיב מפרט ב-4K כאשר אפשר לחרוג ב-200 ש"ח מקסימום אני מעוניין שיכלול מעבד קונרו E6300 וכן לוח טוב לאוברקלוק כמובן שרק המעבד והלוח ייקחו מחיר נכבד מכלל התקציב לכן אני אתפשר על חלקים אחרים, לא צריך כרטיס מסך ולא צריך שום ציוד היקפי תודה מראש לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מחשב נייד HP DV6526 GJ011EA Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8G Santa דגם HP DV6526 מק"ט GJ011EA מעבד Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8GSanta Rose זיכרון 1G DDR2 667Mhz דיסק קשיח 120GB כונן DVD +/-RWצורב על גבי הדיסק!!! מסך 15.4" WXGA כ. מסך X1300 256MBPCI Express רשת מצלמה 1.3 מגה פיקסל מודם מיקרופון + שלט BlueTooth Int. Bluetooth אלחוטי 802.11b/g משקל* 2.54kg מעי הפעלה Vista Premium אחריות שנה בינלאומית

9. בחור שמתחיל אצלנו לעבוד כגרפיקאי יעבוד במקביל גם על MAC וגם על PC . הוא נתן לי את התפריט הזה: מעבד: AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN זיכרון: 4x512=2GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לוח אם: ASUS A8N-E - 939 (nForce4 Ultra) - ATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם 2x כ. מסך: 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI דיסק קשיח: WD 260GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב : NEC DVD-RW NEC ND 4550A x16 (BLACK) DUAL LAYER כונן דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK מארז: Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower ספק כוח: Thermaltake 430W W0084 מיועד לתוכנות כגון FLASH, Dreamweaver, 3D-MAYA , CS2 PHOTOSHOP . האם המפרט טוב או …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, מקוה שתוכלו לתת לי מספר אופציות לפי הפירוט המצורף: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מצד שני, אם אתם ממליצים אחרת- אפשר גם לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, הורדות, סרטים באיכות גבוהה, משחקים "קלים" (כדוגמת פיפא למשל, או בקיצור, לא ממש למטרת גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שציינתי למעלה, לא משהו ספציפי... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

11. אהלן! אני צריך מפרט בכ-4500 הכולל את המחשב עצמו, עכבר ומקלדת (אלחוטיים עדיף), מסך 19 אינצ' לקריאה ממושכת, ומדפסת משולבת הכל(משהו פשוט,שיהיה כולל פקס). עקרונית לא צריך רמקולים, ודרוש צורב DVD. בתודה מראש חברים יקרים!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. שלום המפרט הנוכחי שלי: מעבד: E6600 לוח: Asus P5B-VM SE זכרונות: Mushkin 4GB 800MHZ כרטיס מסך: GeForce GTX 285 ספק: 500V zalman כרגע עם המפרט הזה משחקים מקרטעים לי - הFALLOUT החדש לא זז גם בהגדרות נמוכות BC2 גם מקרטע בהגדרות בינוניות אני משחק על 1680X1050 מסך 20'' יש לי כרטיס מסך חזק אבל הוא לא מנוצל אני מוכן לחרוג קצת מהתקציב אם צריך תודה.

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני מעוניין מפרט ל HTPC שישמש לצפיה והקלטה של DVD. סרטי HD כרגע לא מענינים אותי ומקסימום אפשר תמיד לקנות כרטיס מסך מאוחר יותר, לכן אעדיף מפרט ללא כ.מסך. דגש חשוב מאוד: המארז חייב להיות דק, מקסימום 10 ס"מ, כי אין מקום לתקוע אותו. וגם איזה מערכת הפעלה להתקין, שתהיה הכי נוחה למשתמש הפשוט. תודה לעוזרים, ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by OutLawZ,

על מסך אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל לא יותר וכרטיס מסך אני צריך עצה שלכם אני רוצה להשקיע בו מקסימום 2250 שקל כל השאר עבודה שלכם :> תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ellanew,

התיעצות אחרונה אחרי התלבטויות רבות הרכבתי את המפרט הבא . אשמח לחוות דעתכם השאלות הספציפיות שלי הן לגבי: התאמת הספק למארז ולצרכיי המערכת? האם ההבדל בין ה6700 ל6600 לא OK מצדיק את הפרש המחיר? עכשיו שמתי לב שלא כללתי כונן אופטי שאני חייבת. השאלה אם המארז שבחרתי מאפשר כונן אופטי? מארזים נוספים שחשבתי עליהם הם הp9 של אנטק והdefine r5? המפרט: מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2250 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD …

16. Started by eladobado,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. משחקים ברמה בסיסית. בעיקר סרטים ותוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200 אולי גם 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by white_rider,

סוף סוף אחרי מחשבי הסילירון והP3 שגבר מלווים אותי 6 שנים החלטתי להתפשר ולהפסיק לחלום על מחשב אלא לקנות אחד, לבנות מחשב לעצמי ולא לחברים או לאנשים אחרים בעבוה!!!! אז הנה Intel Core 2 Due E6600 4Mb Case FSB1066 2150 G.Skill 6400PHU2-2GBHZ PC6400 800MHZ 4-4-4-12 2xGB 1550 Enermax Librety 500W 699 W.D. 250GB 16MB SATAII 465 4865 מה שמשאיר עוד כסף ללוח אם ואין בעיה בחריגה קטנה כל עוד זה שווה!! יש לי: Thermaltake Xaser V WInGO V8000A קבלתי מתנה עדין באריזה חקה לחלקים חדשים כבר 3 חודשים (לא ארכיב בו את ה CELERON בכל מחיר) Ati X1600Pro 128MB DDRIII יספיק אותי עד לכרטיסי DX10 אז אשדרג אותו NEC DVD-RW מה חסר לוח אם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפני כל המחשב ישמש לכל ה…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by yoni321,

שלום אנשים, אז ככה אני מצטער ששיגעתי אתכם לגבי המפרט שלי, אך אני מקווה שזו הפעם האחרונה. תראו המפרט היה מוכן והכל, אך אחי פתאום הגיע ואומר לי שהוא מכיר מישהו טוב ושכדאי להזמין ממנו, (חבר שלו טוב). אתם בטח שואלים איפה הבעיה, הבעיה היא שבמפרט תיכננתי לקנות את מעבד של AMD ולוח אם של גיהגבייט. אך אני לא יכול מכיוון שהוא לא מתעסק עם החברות האלו הוא מתעסק עם אינטל ולוח אם של ASUS. טוב אז ככה הנה הדגמים שהייתי אמור לקנות: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4600+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=80&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d GIGABYTE GA-M55S-S3 לוח אם http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 עכשיו אני מראה …

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by a_a_aa,

שלום, צורך בעמדת מחשב נוספת ומבצעי סופשנה, הביאו אותי לנסות להרכיב מפרט מחשב - הסתבכתי. המחשב מיועד לעבודה על תוכנת אוטוקאד+סקטשאפ [ מידול + שרטוט דומימדי]. המחשב יחובר לרשת מחשבים [שרת NAS] שם הוא מבצע את השמירה של הקבצים [כתיבה ומחיקה]. כך שלפי דעתי לא צריך כונן קשיח גדול , אלא מהיר. ככול הנראה אזדקק לכרטיס מסך + 4/8GB זיכרון. התקציב : עד 3500. אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט ראוי תודה

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  20. Started by yonir,

הגעתי אחרי התייעצות עם מישהו שמבין במחשבים למפרט הבא: (הערה- תתעלמו מהמסך, סתם זרקתי מסך בשביל המחיר) המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ושימושים כללים, לעיתים רחוקות קצת משחקים. האם הכל טוב, יש למישהו הערות, הצעות כלשהן לגבי המפרט? תודה

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. משחקים חדשים וכבדים, צפייה בסרטים (בעיקר HD) . חשוב לציין שיש לי כבר כונן קשיח אז לא צריך במפרט. בעיקרון יש לי 4000 שקל להוציא, אבל אפשר לחרוג עד 4500 אם ה500 שקל יהיו מועילים. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by omri123,

ברצוני להפוך את הפקודות של המקש, במצב סטנדרטי הפונקציות של המחשב פועלות, ווליום, תאורה וכו וכאשר לוחצים על FN מופעלים ה F1-F12 אני רוצה שה Fים יהיו במצב סטנדרטי והפונקציות של המחשב יהיו תחת FN. האם דבר כזה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, השאלה היא כזאת כמה אמור לעלות נייד עם מסך אזור ה13" עם מפרט לא של Eee אבל גם לא הרבה יותר חזק, שיריץ ויסטה אבל לא כמו פסיכי ומשחקים אולי רק warcarft המחשב רוב הזמן בסך הכל יגלוש באינטרנט וינגן מוסיקה. יש צורך בדיסק גדול (יותר מ200 גיגה) ו....ניראה לי שזהו בקיצור משהו ביסיסי אבל לא בסיסי מאוד. (אני מדבר על מחיר באנגליה\ארה"ב. לא בארץ) תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  24. שלום לכולם, עקב תקלה חמורה במחשב הקיים (פנטיום 478 שמוכן לעבוד רק עם כרטיס מסך PCI), מסתמנת החלפת המחשב. אני שוקל להשתמש במארז והספק הקיימים (ספק של 550 וואט - חברה בשם TOP). למארז יש 2 מאווררים לא מנוהלים (לא זוכר גודל). כמו כן קיימים דיי הרבה דיסקים קשיחים (2 של 200ג"ב [ב-רייד 0 ]+ 1 של 500 + 1 של 750 + 1 של 320), ובנוסף דיסק חיצוני לגיבויי של 1TB, המחשב משמש בעיקר לעריכת תמונות (פוטושופ) ועריכת וידאו (פינקל מיקרו + פרמייר) -- כעת גם ב- FHD כפי שמצלמת הוידאו שלי מפיקה. מעבר לעריכות למיניהם, גלישות וכד' ברצוני להשתמש במחשב גם למשחקים בסגנון SL, GTA IV ודומיהם.. התקציב שחשבתי עליו הוא סביב ה-6,000 ש"ח עם אפשרות להתגמש רצוי כלפי מטה. אשמח לעזרתכם, המסך נכון להיום - 19" CRT…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  25. שלום אני מעוניין שיהיה לי מחשב שעיקר מטרתו היא להיות שרת הורדות לאימיול, שיפעל 24/7, ויהיה שקט לגמרי בלי חלקים נעים, ופשוט יוריד.. אני לא מעוניין שזה יהיה המחשב העיקרי שעליו אני עובד, אלא משהו נפרד. הדרישה החשובה מזה היא שזה יהיה משהו פאסיבי לגמרי, כלומר בלי מאורר עבור הספק/מעבד, וגם כמובן שיהיה עם כונן SSD ולא כונן מכני. (כדי שאוכל לשים את המחשב הזה בחדר שלי, אבל לא לשמוע אותו אפילו לא קצת) יש לי כמה סוגי מחשבים שחשבתי עליהם. רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות, ומה הייתם ממליצים. 1) אפשרות אחת שחשבתי עליה, היא לקנות מחשב שמבוסס על לוח אם mini-ITX, עם מעבד Atom, ושכולל גוף קירור פאסיבי. במחשבים כאלה הספק הוא חיצוני למחשב, והוא גם בלי מאוורר, כך שזה 100% בלי חלקים נעים. …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.