עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CrashZone,

שלום, אחותי הולכת לאוניברסיטה בעוד מספר חודשים והיא רוצה מחשב נייד. אני צריך מחשב נייד שיהיה מהיר וטוב, שיחזיק ל3 שנים של עבודה משרדית שיהיה קל לנשיאה ומבחינת הבטריה לא צריך בטריה סופר חזקה כי יש גישה כמעט מלאה לשקעי חשמל. צריך גישה לאינטרנט אלחוטי. מבחינת תקציב אין ממש הגבלה אבל לא מחשב ב12 אלף שקל בבקשה, מחשב במחיר סביר. לעבודה משרדית, כמות ראם חמודה, כרטיס מסך על הפנים, צורב(לא DVD) מסך בגודל סביר שיהיה נוח לעבודה עם טקסט. אם שכחתי משהו..אנא ציינו. נ.ב אם אפשר שהמחשב יהיה מפנדס אז אני מעדיף, לא חובה, פשוט יש לי שם הנחה. בתודה, מתן קול.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by raul53,

יש ברשותי את המחשב הזה, http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=23930 אני רוצה לעבור לווינדוס 7, האם זה אפשרי? אין לי כונן אופטי, איך אוכל לפרמט בחזרה ל7? תודה.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by piggy_thrower,

שלום יש לי תקציב של 2000 ש"ח (פלוס מינוס...) אני מחפש מעבד AMD ששווה פחות או יותר לפנטיום 4 במהירות 2.8-3 ,וכמו כן לוח אם מתאים בנוסף אני מחפש ג'יגה זכרון. הייתי רוצה המלצה על דגמים+מחירים+חנויות אם ניתן את כל שאר פרטי החומרה יש לי יש לציין שיש לי כרטיס המסך שלי 9600XT והוא AGP , כך שעל לוח האם להיות תואם. המחשב בהחלט ישמש גם למשחקים (world of warcraft וכו') בנוסף לעבודה רגילה אשמח להמלצות יום טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש''ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עם דרישות גרפיקה גבוהה, תכנות כבד (קומפילציה וכו') אמולטורים של אפליקציות, מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב אין לי דוגמא ספציפית, אבל שיוכל להריץ את המשחקי…

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  5. Started by HdSkiller,

היי חצי המרכיבים הבאתי מחול וחצי אני קונה בארץ באיזה חנות ההתקנה הכי אמינה ואחריות הכי טובה? Tms או פלונטר?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  6. Started by saritsl,

אני די סגורה על כך שברצוני לרכוש אחד מ3 הניידים הבאים של DELL מהסדרה העסקית: D531, D520, D630 על איזה מהם אתם ממליצים? השימוש שלי במחשב יהיה משרדי בעבודה לצורכי אופיס, תוכנות שונות לא כבדות, לפעמים פוטושופ ומוזיקה. משחקים-לא! אני יודעת שD630 הוא הכי חדיש מבין כולם אך אני מפחדת שהמסך שלו (14 אינץ) יהיה קטן מדי עבורי. אני מעדיפה 15 והוא קיים בD520. D531 הוא האופציה האחרונה מבחינתי כי קראתי עליו ביקורות לא משהו במיוחד לגבי התצוגה. האם מישהו יודע בודאות שאין יציאת S-Video בD630 וב D520?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by bigdady,

איפה יש מעבדות אחריות של GIGABYTE בארץ? ואם למישהו יש ניסיון איתם? (שירות,טיפול,מענה) כמו כן כמה צריך לעלות שידרוג מדיסק קשיח 160g ל-250g ? ושידרוג מ-2gb ל- 4gb ? (הבנתי שחייבים vista כד שיזהה את ה-4) כמובן במחשב נייד(GIGABYTE) במעמד בקנייה....

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by oba3k,

ידידה שלי רוצה מפרט עד 6700 כולל הכל חוץ מרמקולים. היא קיבלה 2 הצעות מחיר. המחשב ישמש לעריכת תמונות / וידאו/ אינטרנט / לראות סרטים / עבודה משרדית, כמעט ולא למשחקים ובכל מקרה לא עתירי גרפיקה ראשון מKSP: K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 18-02-2007 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 670 1 670 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 580 2 1160 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 630 1 630 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Unit…

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  9. שלום , דוד שלי מעוניין לקנות מחשב ב-10K ללא מסך , בעיקר למשחקים . לפני שנתחיל לבנות את המפרט יש לנו מס' שאלות - 1. האם עדיף 2XGeForce6800GT SLI או כרטיס אחד של 7800GTX ? 2. מה יותר חזק Radeon X850 XT Platinum או Geforce 7800GTX ? 3. האם כדאי לקחת כפול ליבה ? 4. עדיף להתבסס על AMD או על INTEL ? 5. בקשר לסאונד - דוד שלי מעוניין ב-5.1 הוא ישקיע ברמקולים איכותיים והוא חושב לקחת Audigy 2 , האם כדאי לחכות ל-Xi-Fi , האם כדאי להישאר עם הכרטיס Onboard שעל הלוחות החדשים (הבנתי שהם כרטיסים איכותיים) ? תודה רבה! כמו כן הצעות למפרט יתקבלו בברכה ביינתים , אנחנו נציע את המפרט שלנו ונבקש שיפורים בקרוב

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by inbalbenyush,

היי לכולם, אני מחפשת מחשב מומלץ של דל אני עושה שימושים בסיסים במחשב צפייה בסרטים וכו' התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח האם ישנן המלצות?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  11. שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי HD התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  12. שלום כולם, התקציב הוא בערך 4.5-5. חושב על לעשות OC אבל פוחד שיהיה מסובך מדי ולכן מעדיף חלופה לחלקים שאני מציע למטה. אני מעוניין לשדרג את רכיבי הליבה של המחשב שלי (לא כולל זכרונות) וגם להוסיף SSD למערכת. השימושים העיקריים שלי יהיו משחקים כבדים ולכן אשמח למערכת שתוכל להחזיק מעמד כמה שנים טובות. Intel Ivy Bridge Core i5 3450K Scythe MUGEN 3 REV B Gigabyte GA-Z77-D3H Crucial 256GB SSD Marvell M4 המערכת שלי היום היא: Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.8Ghz Thermalright Ultra120 eXtreme Asus Rampage Extreme Corsair Vengeance 4X2GB 1600Mhz Samsung HD103SJ 1TB ATI 5970 Corsair TX 750W Antec 1200 ולשאלות - 1. האם המעבד שבחרתי חזק מדי? אפשר להמהיר …

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  13. מצאתי את המחשב האולטימטיבי בשבילי בתקציב שלי (אחרי מתיחה)- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870800 סגרתי עם חנות מסויימת על יום ראשון שאני בא לאסוף את המחשב. הראתי לאבא שלי את המחשב היום והוא הבחין שהרזולוציה היא HD ולFULL HD. כלומר 1366X768 ולא 1080X1920 עד כמה זה משמעותי במסך 13.3? סרטים אני בקושי רואה, וגם אם כן אני משדר אותם באמצעות הסטרימר של יס או כבל HDMI לטלוויזיה. המחשב יותר לשימוש של אינטרנט,תמונות,שירים,ופה ושם סרטים. תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

איך עושים זאת? הכרטיס מסוג GF8400GS 128MB

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by אחים באמת,

המצלמה שמובנית שלי ב-LG RD510, לא פועלת דרך הקישור מהמחשב שלי. זה נותן לי הודעה שיישום אחר משתמש בה, וזה אינו נכון לדעתי. אנא עזרו לי.

16. אני צריך בשביל אבא שלי מחשב חדש, הוא רוצה גם לנסות לשחק ב Wolfenstein החדשים עד the colossus, לא כולל את המשחק החדש שעומד לצאת, הוא בעיקר רוצה שהוא לא יעשה לו בעיות ויחזיק הרבה זמן, והעניין המוזר פה שהוא יעדיף את מעבדי אינטל, אבל מפרטים של amd יתקבלו בברכה, בעיקרון זה כסף שלו, עניין אחרון, אני מעדיף שלא להחליף לו מסך כך שבלי display port. התקציב צריך להיות כמה שיותר קרוב לארבע אלף אבל גם 5 יתקבל תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by roeesnir,

אני רוצה i5 לפחות, ולא איכפת לי שיהיה מחו"ל. המחירים בארץ נוראים.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  18. שלום. ברשותי יש את הכרטיס מסך ATI READON 6950 2GB אני רק רוצה להרכיב על הכרטיס מסך הזה מחשב אז אין צורך בכרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  19. שלום ותודה על האתר המצויין הנ"ל... לפני הכל אציין שאני מחזיק ברשותי מצלמת sony vx-1000 (הדור הראשון של ה-dvcam 3ccd, סוף שנות ה-90) ומתעתד לערוך דרך פייר-ווייר. אני מגיע מתחום הקולנוע והידע הטכני שלי בסיסי למדי (ביחס למבינים שביניכם), אז אנא היו עדינים איתי יותר מכל חשובה לי יעילות השימוש בתוכנות עריכה ופחות כל המסביב אין לי צורך בציוד היקפי מסיבות תקציביות בעיקר, לא משנה לי העיצוב וגם לא השקט, ההתקנה וההפעלהXP ייעשו באופן עצמאי (דגשים יתקבלו בברכה רבה). עברתי על המפרטים לעריכה גרפית בתקציבים שבין 3500-5000 ש"ח וצצו כמה שאלות (בעיקר לגבי המניעים לבחירה בחלקים השונים והתאימות ביניהם) כגון: האם אולי עדיף הארדיסק איכותי (כגון For RAID - 2X WD 500GB S-ATA 7200RPM 16MB B…

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  20. למפרט הנ"ל שפרסתם חלק שני 4000 ש"ח: http://hwzone.co.il/specslist/view/113/ מעבד Intel Pentium E7400 (S775) 2.8GHz - Box 670 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 470 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320 דיסק קשיח Silent 1TB - S-ATA 7200RPM 32MB Cache - Western Digital WD10EADS 580 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 כרטיס מסך Radeon HD4770 512MB 128bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus... 600 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition 420 כרטיס רשת Onboard - מובנה על ה…

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגד…

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  22. מיפרט למשחקים 8K עם אפשרות לשידרוג לכ. מסך התומך ב- DX 10 אני לא צריך ציוד חוץ ממיקלדת ועכבר (זהו) אז ככה אני רוצה: X1900 XT 512 MB עם הקירור של זלמן (חובה) כ. קול טוב+ 2 ג'יגה רם 120GB (מינימום (אבל אני לא צריך יותר אזז)) אפשרות לOC (עתידי) מממ וזהו אפשר לחרוג +- 200 ש"ח (עדיף שלא) אני קונה את המסך הזה LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black אז אני חייב כ. מסך מאוד חזק כדי שישתמש במקסימום האיכות של המסך ויש לי שאלה שווה לחקות עוד חצי שנה עד הקנייה (כי אז יצאו הכ. מסך החדשים), או שזה לא כל כך משנה

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by needcom,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 3000 שח, המחשב צריך לעמוד בחישובים של תוכנות כמו MATHLAB ן MATHEMATICA, וכמובן שיהיה מסוגל את כל שאר הדברים שאפשר להגדיר אותם כשימושי מחשב סבירים. אין לי שום העדפה בין AMD ל- INTEL אבל חשוב לי שהמחשב יספיק לי לשנתיים שלוש הקרובות של הלימודים. תודה........

• 17 תגובות
    • 949 צפיות
  24. המחשב לבת דודה שלי, לשימוש של אינטרנט, מעבד תמלילים, סרטים, מוזיקה אולי משחק פה ושם, לא משהו רציני. המחשב צריך לכלול מסך וצורב. וגם את כל שאר הציוד ההיקפי כמובן. אין העדפה לחנות מסויימת, אין צורך בהרכבה, לא יתבצע אוברקלוק כנראה. זהו פחות או יותר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by dorlevi551,

דרך אגב, פלונטר נחשבת חברה טובה? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 829/812 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-PRO-VD - MSI - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - 4x USB 3.1 Gen1 - 6x USB 2.0 - DVI - VGA - mATX (23.5x18.0 cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 210/206 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2-8-PC - HyperX - 8GB DDR4 2133Mhz With new PC On…

• 1 תגובה
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים