ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
זה מחשב לחבר... אני יודע ש3500 זה לא סכום טוב למחשב למשחקים אבל אם אפשר הטוב ביותר לסכום זה. בלי מסך בלי צורב ובלי ציוד הקפי (רק מארז ומה שבתוכו). הבחור מהצפון קריות, חיפה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב GIGABYTE לחברה שלי [סטודנטית] לצרכי כתיבה ועבודה משרדית כמו שאתם מתארים לעצמכם המפרט הבסיסי הוא כזה מעבד CORE 2 DUO 1.8 GHZ זכרונות 2 GB 800 MHZ ציפסט אינטל הארדיסק 250 GB כרטיס מסך ONBOARD וכו'.. השאלה העיקרית האם 3150 ש"ח זה הוגן לכזה מחשב של חברת GIGABYTE [glow=red,2,300]והאם זוהי נקראת חברה טובה\איכותית?[/glow] ולמה האחריות רק לשנה מבחינת הספק או שאולי יש דרך להרחיב את האחריות..?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1700 שקל, 1800 אם זה שווה את זה באמת עם המחשב אני מוריד סרטים ואלבומים, ממיר סרטים לפורמט שמתאים לנגן Zune שלי גולש הרבה באינטרנט, נוהג לפתוח טאבים מרובים (בערך 8-10, משתמש Maxthon) אני שומע גם מוזיקה רואה סרטים על המחשב מעביר תמונות מהמצלמה למחשב, עושה לכידת וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית. משתמש בGuitar Pro תוכנה להצגת תווים לגיטרה ולכלים אחרים. אני משחק משחקי פלאש באינטרנט, ומשחקים אחרים גג Age of Empires 3. הציוד ההיקפי שכן אני צריך זה צורב DVD. עכשיו אני צריך מינימום 2 ג"ב ראם, ו לפחות 120 ג"ב הארד דיסק כרטיס מסך בסיסי ע"פ מה שציינתי קודם. מערכת הפעלה יש לי XP חוקי בבית אני יודע להתקין. מסך מקלדת רמקולים עכבר הכל יש לי. אבא שלי טוען שעדיף מעבד אינטל על AMD …
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אנשים! מזה זמן מה שאני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכיי. לאחר בירורים רבים, הגעתי למסקנה כי ברצוני לרכוש את המחשב Dell inspiron n5111. אולם נשארה לי תהייה אחת - האם לרכוש את הגרסא עם מעבד i5 או את הגרסא עם מעבד i7? מפרט המחשב של הi5 http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm מפרט המחשב של ה-i7 http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm ידוע לי כי מעבד האיי 5 הוא כפול ליבה והאיי 7 הוא מרובע ליבה, אך מעבר לכך - לא ידוע לי האם ההבדלים ביניהם משמעותים עד כדי הצדקת תוספת מחיר של 500 ש"ח? [שאותם אוכל ל…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום! התרשמתי מאוד מהפורום שלכם ולכן רציתי להעזר בכם לבניית מפרט למחשב! המחשב לא צריך לכלול מסך, אבל כן צריך לכלול את שאר הציוד ההקפי(לא כולל מדפסת כן כולל צורב). אני לא גיימר כבד, ולמרות ששמתי לב שכולם ממליצים על ה AMD חשבתי שאולי כדאי ללכת בכל זאת על מעבד של INTEL 64 ביט... גם הכתבה הבאה גרמה לי להגיע למסקנה הזאת: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14693 בנוסף התרשמתי שכדאי מאוד לקחת כרטיס מסך x800 gt שיכסה על החסרון של אינטל בגרפיקה...? ולגבי הזכרונות האם שווה להשקיע ב זכרונות 533MHz ? אודה לכם מאוד על תגובתכם המהירה!!! שגיא
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעת על המפרט בתמונה במסגרת התקציב שלי - 4000 ש"ח האם יש מה לשפר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
קישור לכתבה : http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-7-Chronos-770Z5E-S01DE-Notebook.91341.0.html מחשב קל עם כרטיס מסך מדהים, מסך בעצמו מעולה, המקלדת והבניה של המחשב גם נראות טובות, רק חבל שהכונן שלו 1TB יושב על 5400. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולכם.. אני מחפש- מפרט למשחקים, מולטימדיה, לימודים ושימוש ביתי (מסיבי יחסית) תקציב-4500 (ללא מסך) המסך שכבר רכשתי הוא SAMSUNG T220 22" תודה...
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
סורי מראש על השאלה הדבילית. פשוט לחבר שלי יש מחשב נייד ואנחנו רוצים לחבר את המחשב לTV ולצפות בסרט, אך יש מצוקת מקום וצריך לשים לשים את המחשב בצורה המקופלת שלו אלייד המחשב. איך עושים שהמחשב הנייד לא יתכבה או יכנס STAND BY ברגע שמקפלים אותו ושהיה יהיה אפשר לנגן סרט כשהוא מקופל?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו מדובר באותו המחשב כמעט האחד http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 מחיר 3200 שאני אצרף לזה כונן 250SSD ו12G זכרון ייצא לי סה"כ 4500:bounce: או המחשב הזה איך שהוא ללא שיפור נוסף http://fre.co.il/items/141989 ב4500:bounce: השאלה היא מה עדיף מבין ה2 ??? אני לא משחק משחקי מחשב או משהו בסגנון זה מחשב שאני אשתמש בו בVMware וכד.. זו דילמה מה עדיף ??? - - - תגובה אוחדה: - - - זה בקישור לדגם השני ב4500 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15130
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום רב, דבר ראשון תתחדשו על הפורם מהלך מבורך! קראתי שבקרוב אמורים להכנס מעבדים כפולי ליבה חדשים לשוק ואם כך תתרחש נפילת מחירים למעבדים הקיימים. בגלל בילבול קטן שנוצר לי עם מעבדים למחשבים נייחים אינני זוכר מתי אמורה להתרחש ההשקה ו"נפילת המחירים". אם מישהו יודע על מאמרים (חוץ מ"עידן ה-Centrino") למה שהולך להתרחש בעתיד הקרוב אשמח לקישורים למאמרים אלו (גם באנגלית הולך). בגדול ברצוני לעבוד ממחשב נייח לנייד לפינוי מקום ובגלל שאינני משחק עוד במשחקים זוללי משאבים וגרפיקה. תודה מראש L.A
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד, גודל מסך לא עקרוני אם זה 13-15 לא נדרש זמן סוללה ארוך או יציאות מיוחדות באחד הדיונים פה ראיתי המלצה למחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4285&CatCode=315 איך הוא לדעתכם והאם הוא טוב? כעיקרון הייתי מעדיף אחריות ל 3 שנים או יותר
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שאני יוכל להפעיל בו משחקים ברמה גבוהה שהחלקים יהיו טובים ואמינים .. לא אכפת לי איזה מעבד או intel או AMD וחלקים מחברה אמינה תקציב המחשב בלבד לא כולל מסך או חלקים אחרים 3000 ש"ח ללא OC תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU WD 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 Motherboard Kingston K1GK-1024MB (2x512MB) DDR-II 667 Memory XFX GF7300GS PV-T72G-WANG PCI-e up to 512MB DDR2 Retail Video Card הזכרונות הוחלפו זה המפרט בעיקרון הצעות לשיפורים?.. מחשב לאחי משחקים לא כבדים יש לו כבר צורב DVD, אחלה מארז ואחלה ספק יש מצב שהמחשב יקדד ויכווץ קצת זיפים אז הלכתי על מעבד חזק מה אומרים?.. ללכת על זה?..
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/117651 מה ההגיון ?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, למרות שאני לא גיימר לאחרונה בא לי לשחק לפעמים במחשב, משחקים אחרונים כגון battlefield 4 וכו' קניתי מסך 27 אינץ' לאחרונה ואני רוצה לנצל אותו לפחות כמה שעות בשבוע. התקציב שלי גמיש אבל אני כן רוצה לקנות משהו קוסט בנפיט כלומר שלא אשקיע עוד כסף על שיפור ביצויים קטן רק כדי להגיע ל"מקסימום" ממש לא מחפש את זה. אבל כן רוצה הגדרות גבוהות במשחקים לרזולוציה שלי(BEST VALUE FOR THE BUCK) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בקטע של ערך לשקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לר…
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לאחר חודש חיפושים ברחבי האינטרנט נשברתי... וכמוצא אחרון החלטתי לשאול פה האם קיים מחשב נייד בין הגדלים 11.6-13 שמקביל פלוס מינוס לalienware m11x. אשמח לשמוע הצעות תודה עומרי.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
-
שלום ותודה לכל מי שקורא את ההודעה. לאחרונה שבק לוח האם של אחד ממחשבי הבית. שאר רכיבי המחשב עדיין תקינים - כרטיס מסך FX5200-T128, שני כוננים קשיחים (של 80 ו-200 ג'יגה), צורב, ספק כוח וציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים). המחשב שימש למגוון הפעולות הביתיות - גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, אחסון ושמיעה/צפיה במוזיקה וסרטים ומשחקים (אבל לא התובעניים ביותר. אני מניח ש-Sims 2 הוא המשחק הכבד ביותר שהמחשב החדש ידרש להריץ). הייתי שמח פשוט להחליף לוח אם ולחזור לעבוד, אבל המחשב היה פנטיום 4 בין 5 שנים שהתחיל להיות כבר מעט איטי, במיוחד יחסית לתפקידו כמחשב מרכזי לגלישה והשרת של הרשת הביתית הקטנה. לכן, אני מניח ששווה לקנות לוח אם חדש, ובהתאם שאין טעם להלביש עליו כרטיס מסך בין 5 שנים או…
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מפרסם את המפרט בשביל לקבל הצעות לשיפור. תקציב - 6.5K מקסימום. לוח אם: GIGABYTE P35-DS3 מעבד: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box 2400Mhz/8MB מארז: RAIDMAX SAGITTA ספק כוח: אני צריך שתעזרו לי להחליט בין הספק הזה: THERMALTAKE 550W PFC +120mm+PCI-E SATA+24/20 pi לספק הזה: CORSAIR 520W או כל ספק שלפי דעתכם יתאים למחשב הזה. (במחיר של 400-470) זכרון: 2GB DDR2 800MHZ 2GBx1 דיסק קשיח: WD(WD2500K) 250GB/7200/16MB SATA II כרטיס מסך: nVIDIA GeForce BLiSS 8800GTX 768MB צורב: LG GSA-H44N Dual Layer x18 DVD כרטיס קול משולב בלוח אם. עם הכרטיס מסך אני מחכה לנובמבר/עד ליציאת 9800. אני לא רואה OC בקרוב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אם החריגה ממש מצדיקה את זה אז אפשר נגיד לחרוג ב-300 ש"ח ככה.. המחשב מיועד בעיקר למשחקים!! המחשב צריך להיות מורכב מאחת החנויות SPYPC , IQPC המחשב צריך לכלול: מקלדת ועכבר, מסך. לא צריך: כונן דיסקטים. רמקולים. הערות: מאוד רוצה שתנסו להכניס במחשב 2 ג'יגה זיכרון, ראיתי שיש של G.SKILL 2048MB ב-710 ש"ח ב-IQPC. ראיתי שיש גם באותה החנות את ה-RADEON X1950PRO ב-1050 ש"ח, שוב במגבלת התקציב, אם לא אז לא.. ספק+מארז כמובן שיצליחו להחזיק את המערכת בצורה טובה.. אחריות אחריות ואחיות - זה הכי חשוב לו, ובכלל שהחלקים יהיו איכותים, ספק שלא ישרף מהר, חלקים טובים וכו' הוא למד שחשוב להשקיע כסף במחשב העיקר להיות כמה שפחות אצל תכנאים.. ובקשר למסך שיהיה CRT לא חייב שיהיה באותה חנות אבל עדיף שכן תנס…
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי חבר ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט עד 4000 שקל (אפשר טיפה לסטות) הוא מתעקש על זה שהוא יהיה מבוסס אינטל לא צריך מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר רק מחשב
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום עקב המלצות בפורום החלטתי לשדרג את המחשב ( הצעה מצורפת) המחשב החדש כולל הכל חוץ ממסך וממארז COMPUCASE 6A19 עם 2 מאוררי 120 שאני יקח מהמחשב הישן. אני קונה בזיגזג אז אם יש הצעות אבקש משם בלבד אלא אם מדובר על רכיב בודד(כמו כ.מסך) שזול משמעותית במקום אחר. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-