ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, תתחדשו על הממשק החדש והתכלכל, בטח כבר לא כל כך חדש, אבל יפה קיבלתי הצעה למחשב (עם מעבד i7 920 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1G-3) הכולל אחד משני לוחות האם הבאים: GIGABYTE GA-EX58-UD3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3265 או MSI X-58 PRO-E http://www.msi.com/index.php?func=prodmbspec&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=&prod_no=1804 נאמר לי שהלוח של MSI תומך בהרחבת זיכרון עתידית, אבל מעבר לכך אין לי מידע נוסף. אשמח לעזרתכם וחוות דעתכם באיזה מהם כדאי לי לבחור. תודה מראש, רועי
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בשביל מורה בתקציב של עד 3000 ש"ח. גודל מסך מ12" עד 15.4" (אם יש צורך להיות יותר ספציפי, אנסה) בנתיים אני רק ראיתי את הG530 של לנובו. (או N500 ביד שניה שזה טיפה אובלקיל נראה לי) תודה לכל מי יעזור.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקציב של 3000 עד 3400 שקל משהו כזה זה מאיבורי : Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 Intel Graphics Media 3790 ש"ח Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 320GB 5400RPM זכרון 2048MB DDR3 מאיץ גרפי Intel Graphics Media 3 שנות אחריות ע"י היבואן הרשמי 3089 ש"ח מזה כזה הבדל בשביל עוד 2 גיגה זכרון וקצת לארד דיסק או שזה משהו שאיבורי עשו שינוי במחשב ? לא ראיתי שיש בהרבה מקומות את ה2 גיגה זכרון הזה זה יעבוד טוב?[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 14:56:25 אהההה אם יש לכם רעיונות למחשבים אחרים בתקציב הזה אז בכיף פתוח לרעיונות תודה!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
אז ככה: שימושים-אופיס, אינטרנט, מוסיקה, סרטים (HD), משחקים קלילים ביותר לא ינוייד יותר מידי כך שהמשקל לא מאוד חשוב מערכת הפעלה-לא חשוב איזו, ועדיף בלי (לחוץ בכסף ) קורא טביעות אצבעות-יתרון יציאת DVI/HDMI-יתרון שמתי עין על ה DELL STUDIO 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3400.htm איך הוא מבחינת עלות תועלת? איכות בניה? גם בארץ יש דגמים עם מקלדת מוארת? אתם יכולים להמליץ על דגמים אחרים (לאו דווקא של DELL, אני פתוח להצעות) תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22'' 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?פאד זול 4. האם יש רכיב בו…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אם מפרט מומלץ למחשב נייד שיצטרך להריץ תוכנות תלת מימד בצורה טובה. קצת הסבר, אני סטודנט לאדריכלות ואנחנו משתמשים המון בתוכנות תלת מימד ורנדרינג. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2500 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Kingston 256MB 400MHZ DDR CL2 HyperX WD 80GB 7200RPM ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI מה אתה אומרים על המפרט הזה תגובות...
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מיפרט למשחקים 8K עם אפשרות לשידרוג לכ. מסך התומך ב- DX 10 אני לא צריך ציוד חוץ ממיקלדת ועכבר (זהו) אז ככה אני רוצה: X1900 XT 512 MB עם הקירור של זלמן (חובה) כ. קול טוב+ 2 ג'יגה רם 120GB (מינימום (אבל אני לא צריך יותר אזז)) אפשרות לOC (עתידי) מממ וזהו אפשר לחרוג +- 200 ש"ח (עדיף שלא) אני קונה את המסך הזה LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black אז אני חייב כ. מסך מאוד חזק כדי שישתמש במקסימום האיכות של המסך ויש לי שאלה שווה לחקות עוד חצי שנה עד הקנייה (כי אז יצאו הכ. מסך החדשים), או שזה לא כל כך משנה
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכישת מחשב מהדגם שרשום בכותרת עם המפרט טכני הבא: מעבד - intel b970 2.3 ghz זכרון פנימי - 4 gb דיסק קשיח - 320 gb יציאת hdmi כונן מולטי DVD צורב מערכת הפעלה win home premium מסך 15.6 חדש באריזה במחיר 1500 שקלים. אני צריך את המחשב למטרות אינטרנט וצפייה בסרטים מידי פעם האם שווה לי לקנות אותו ?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
צריך ממכם בבקשה חוות דעת על המחשב הזה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1454229 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לקבל מפרט טוב לעבודה בפוטושופ ובנוסף חיבור מצלמות ביתיות על המחשב. העיסוק שלי הוא יהיה אינטרנט, פוטו שופ וחיבור מצלמות אבטחה ביתיות על המחשב. התקציב שלי הוא עד 3500 שקל. תודה רבה ויום מצויין
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצה למחשב נייד,המחשב מיועד לתוכנות גרפיות-(פוטושופ וכו'),לעבודה עם תוכנות תלת מימד-רק למידול,ללא רינדוד. ולהרצת משחקים ישנים יחסית-כמו אנריל טורנמנט. התקציב הוא עד 4500 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו 7600gt וP4 3.2 640 מה יהיה יותר טוב עם השדרג את הכרטיס לx1950p או את המעבד ל Amd AM2 4200 ?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייח לבת שלי (בת 9) תקציב - עד 4000 שקלים גג אין צורך במסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5, כאשר הגבול המירבי הוא 4 אש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר רובלוקס (על איכות מירבית ב4k) ובניית עולמות ברובלוקס סטודיו 3. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה למשקל או גודל אין צורך באורות 4. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס …
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מחשב נייד באיזור 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לחסוך - רק אם אין צורך בלבזבז עוד לצורך הציונים שפירטתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים/ תכני HD/ תוכנות גרפיות (פוטושופ ודומיו) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג ממש אבל אעדיף כרטיס גרפי סביר אם ניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא חשוב מדי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בערך 4 6. האם מתו…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
דרישות מינימליות: מחשב של INTEL. מעבד 4 ליבות כרטיס מסך nVidia דגם 9500+ 1024mb חלקים חדשים לא דגמים ישנים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי חבר'יה, אז יש לי היום בקשה ממכם שעיקרה הוא הרכבת מחשב למשחקים בתקציב של 3000 ש"ח, ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת ועכבר). בנוסף, לא מתוכנן OC והשקט לא חשוב עד כדי חריגה מהתקציב או החלפת רכיבים חשובים יותר. חלקה השני של הבקשה, הוא יותר מעין התייעצות, אני כבר זמן רב מתלבט אם במחשב במחיר כזה, עדיף לקנות כבר קונסולה(PS3\Xbox360) שתריץ משחקים ולמדיה להשתמש במחשב הנוכחי. השאלה היא בעצם, אם מחשב בתקציב כזה יתן ביצועים מספקים במשחקים? תודה רבה! יום טוב.
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי . קניתי (יד 2 אוהו ! ) וקיבלתי לפני יומיים . פלטפורמת ATOM די סטנדרטית . אני די חדש בנושא . כבר חיברתי את ה22" שלי ועובד יפה ב 1920*1200 ! 1. איך הכי טוב לשמור את הSP3 XP HOME החוקית ? הדיסק ( 160) מחולק ל3 מחיצות , כשהאחרונה היא "ניסתרת" , Ext2 EIDE configuration , ומשמשת את Xpress Recovery 3 Lite שמותקנת ב MBR. עשיתי אימאג' עם אקרוניס 2009 של ה MBR ו C: ו "E" הנסתרת . את D עם כל ה DATA הלא נחוץ לא הכנסתי . יהיה בסדר ? 2. לא רואה ספריות הויסטה 32 של המחשב הראשי בחיבור AD HOC .. אמור להיות לי ב SP3 XP HOME סרביס שנקרא LLTD ? לינק לאייר טופולוג'י דיסקברי . אבל אין והעדכון שלו לא מתקין כי טוען שאין צורך וגם ה SP לא מתאים . לא רואה שום סרביס כזה ב services.msc . קיצר…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
לאחר שקראתי המאמרים, ציטטתי בפורום, וחיכיתי בסבלנות "לירידת המחירים" הגעתי עד הלום. בדרך רכשתי כבר מסך "19 סמסונג 971P שמחכה כעת למחשב שאשדך לו. נקודות חשובות: 1. רוצה אינטל C2D ולא AMD !!! 2.יעוד המחשב והשימושים : אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטים, כמעט ללא משחקים, יישומים רבים במקביל (חלק תוכנות "כבדות" כמו אדובי אקרובט , קודאק עריכת קבצי תמונות וכו'). 3. לא צריך לכלול מערכת הפעלה בעלות. מתכוון להתקין בשלב זה XP אך מעוניין שהמחשב "יקלוט" את VISTA בבוא היום ללא כל בעיה. 4. לא מתוכנן OC . האמת שאני עוד טרם הצלחתי להבין מה עושים ולשם מה זה הייצור הזה שנקרא OC , ותסלחו לי על השפה העממית? ביי דה וויי: האם ניתן לקבוע כי בעקבות המאמר של היום בנוגע למעבד E4300, אכן הוא יותר מ…
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן, מחפש לקנות מחשב בייתי לעבודה משרדית ומשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. Witcher, Metal Gear Solid, Ghost Recon Wildlands וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר.. 3. האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות : 1. הבנתי שיש מחשבים ניידים שמגיעים עם מערכות הפעלה שלא ניתן פשוט לפרמט את המחשב ולהתקין איזה מערת הפעלה שאני מעוניין . השאלה היא אייך אני יודע איזה ניידים כן אפשר לפרמט ואיזה חייבים ללכת למעבדה שיסדרו את זה ??? 2. הבנתי שכאשר עובדים עם מחשב נייד שמחובר לחשמל צריך לנתק את הסוללה, למה ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי חברה. שמחתי מאוד על העזרה שנתתם לי, הרכבתי מפרט מההמלצות שתתם לי והנה הוא זכרונות STT DDR2-800 2GB (2x1GB) CL4 Dual Channel Memory Kit http://www.ewiz.com/detail.php?name=T800UX2GC4 $89.29 מעבד Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 CPU, Retail http://www.ewiz.com/detail.php?name=E6750BOX $196.73 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad/ Intel P35/ DDR2-1066/ A&GbE/ ATX Motherboard http://www.ewiz.com/detail.php?name=MB-P35DS3L $89.00 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB 2DVI/VIVO PCI-Express Video Card, Lite Retail http://www.ewiz.com/detail.php?name=AT-1950XT $176.45 סה"כ $551.47 לפי שער 4.20 יוצא 2316 ש"ח. בבקשה תתנו דעתכם על המפרט …
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-